Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 46 - The Baby Is Fine.

Rose tittade på mig och jag såg att hon vart nervös, men jag la min arm om henne, för att visa att hon var trygg. Vi gick och satte oss i soffan mot mamma och väntade på att hon skulle säga något.

- Är du gravid? frågade hon och kollade på Rose
- Ja, det är hon. svarade jag innan Rose hann
- Är du säker på att det är ditt? nu kollade hon på mig
- Första gången jag träffade dig, och du snackade bakom min rygg om att jag umgicks med Justin bara för att han var känd, hade du helt fel. Men jag lät det vara, jag lämnade honom ifred. Men nu tänker jag inte ta att du är elak mer, så klart att det är hans. Jag har inte legat med någon annan än honom. Men vist, är det ett faderskapstest du vill ha, så ska du få det. svarade Rose, men tittade inte på mamma, utan på mig


Melrose perspektiv

Jag är så trött på att Pattie ska prata över huvudet på mig, och att hon ena stunden är snäll och trevlig för att andra stunden ska vara otrevlig. Hon vart helt stum, och det kändes skönt. Att för en gångs skull få tyst på henne. Efter att jag hade sagt det sista kollade jag på Justin, men han verkade inte vilja svara.

- Okej, så mycket litade du på mig. sa jag och reste mig och gick

Innan jag hann ut ur hotellrummet hörde jag hur Justin började skälla på sin mamma om att hon inte skulle lägga sig i massa. Det accepterade jag inte, för han svarade inte när jag frågade om han ville göra ett faderskapstest. Så jag gick tillbaka in till dom.

- Sluta Justin! Jag förstår att din mamma frågar om det är ditt barn, men att du av alla ifrågasätter det. Jag trodde att du kände mig så pass väl. Det tog mig flera månader för att säga att jag älskade dig, och du tror jag hoppar i säng med vem som helst. Du behöver inte oroa dig, och du behöver inte träffa barnet. Kan ju inte vara så svårt för en hora som mig att hitta en ny pappa.

Han stod bara där utan att ens blinka, lika Pattie. Hon behövde kankse inte höra det jag just sa, men ändå behöver dom båda någon som väcker dom ur deras lilla bubbla som dom lever i. Jag orkade inte med Justins stirrande mer, så jag gjorde ett nytt försök till att gå därifrån. Och till min förvåning gick jag gå utan att han stoppade mig.

Jag tog en taxi hem till Candy och hoppades på att dom inte hade gått och lagt sig, får då var det kört för mig. Fanns ingen annanstans jag kunde sova. Hennes mamma och pappa jobbar ständig natt båda två som överläkare, så behövde inte oroa mig för att väcka dom. Det tog ett tag för någon av dom att komma och öppna, men tillslut kom Ryan.

- Hej, skulle inte du sova hos Justin? frågade han
- Hej, har jag någongång sagt att han och hans mamma är hjärndöda? svarade jag

Han tittade chockat på mig medans jag gick in. Jag kollade mig omkring för att se vart Candy var och jag tror Ryan fattade det, för han berättade sen att hon hade gått och lagt sig. Jag gick in i köket och bredde mig en macka, och satte mig ner vid köksbordet, och Ryan kom och gjorde mig sällskap.

- Vill du prata om det? frågade han

Jag berättade för honom vad som hade hänt när vi kom fram till hotellet, hur Pattie hade reagerat och vad hon hade sagt. Samt mitt lilla utbrott. Även om Ryan bara satt och tittade på mig viste jag att han brydde sig och att han lyssnade.

När jag slutade prata tog han upp sin mobil och började knappa. Så jag reste mig och upp och tog ett glas mjölk, sen ställde jag in glaset i diskmaskinen. Precis när jag var på väg ut från köket för att gå upp och lägga mig stoppade Ryan mig i dörren och höll fram sin mobil.

- Är det okej om jag skickar detta till honom? frågade han och jag började läsa

"Hej Buddy! Vill bara höra vad det är som har flugit i dig? Har inte jag under dessa månader som det inte vart du och Rose berättat för dig att hon inte har velat göra speciellt mycket? Hon har ju bara vart med antingen Caitlin eller sin syster, och du tror att barnet inte är ditt? Ibland funderar jag om du ens tänker!"

Jag nickade till honom att det var okej om han skickade det, sen gick jag upp och la mig. Men innan jag somnade plingade det till i min mobil. Och jag hoppades på att det var Justin, men icke, det var Ryan.

"Detta fick jag till svar: Det var mamma som tog upp det och sen fick hon en utskällning av Rose, det var det som gjorde mig stum. Jag tvivlar inte på att det är mitt barn, jag förstod att det skulle hända då vi aldrig använt kondom. Det väntas väl att se om hon vill prata med mig igen. Hälsa iallafall henne att jag älskar henne."

Jag log lite åt svaret som Ryan hade fått, för att Justin diskuterar vårat sexliv. Och det är inget att skämmas över, vi alla vet ju hur barn blir till, och med tanke på att jag har ett i magen, så förstår nog dom även att vi legat med varandra. Men det som hände idag ska ingen annan veta, för det var en engångsföretelse.

På morgonen vaknade jag av att jag kände mig iaktagen, och mycket riktigt. Jag trodde att det var Candy, men när jag fick upp mina ögon ordentligt och såg såg jag att det var Justin. Jag varken orkade eller ville se honom just nu, så jag vände och drog täcket över huvudet på mig och försökte somna om.

Efter 20 minuter reste jag mig upp ur sängen och höll för mina bröst då jag bara sov i trosor. Även om han har sett mig förr var det obehagligt då vi inte var tillsammans längre. Jag letade i min väska efter rena underkläder, och när jag hittade det gick jag in på badrummet men låste inte, för kände jag han rätt skulle han snart komma in. Och då vill man inte springa och låsa upp.

När jag stått i duschen i 10 minuter hörde jag att dörren öppnades, men det var ingen som sa något, så jag tänkte inte ens bry mig om att vända mig för att se efter heller.

- Vill inte du ha mig i ditt liv mer, var du seriös med att hitta en ny pappa? frågade han tillslut

Och för att inte avslöja att jag fick läsa vad han och Ryan skrev till varandra igår tänkte jag inte ta upp det heller. Och en sån där dum fråga kräver ett dumt svar, vad trodde han själv. Mitt barn ska ha sin pappa eller ingen alls.

- Var du seriös med att tro att jag legat med någon annan? frågade jag tillbaka

Jag vände mig mot honom så att jag kunde se han, och för första gången någonsin såg jag på honom att det inte alls var svårt att se mig i ögonen. Vilket förvånade mig, men det var samtidigt skönt att han inte stirrade på min kropp.

- Kan du ge mig min handduk. frågade jag innan han hann svara på min förra fråga. Han gav mig den
- Jag tror inte att du legat med någon annan. Eller jag vet att du inte har det. sa han tillslut
- Hur kan du veta det?
- Jag känner dig. Du är inte en sån tjej.
- Har du legat med någon annan?
- Ja, det har jag. En gång, och jag ångrar det som fan. Den enda jag vill ha är dig.

Jag blev varken arg eller ledsen, vi var inte tillsammans när det hände. Så det fanns inget jag kunde göra åt det. Det skulle inte göra någon nytta om jag brusade upp. Jag vart lite glad, för jag vet hur han fungerar. Får han inte sitt blir han lite grinig. Men jag valde att inte svara på det. Utan klädde på mig mina underkläder istället. Sen ställde jag mig framför spegeln och började blåsa mitt hår. När jag stod där i mina egna tankar kände jag två händer på min mage och jag log.

- Du kommer bli den bästa pappan ett barn kan få. sa jag och kollade på honom genom spegeln
- Och du kommer bli den bästa mamman. svarade han och log

När kvällen kom berättade jag för alla att jag under dagen hade bokat tid hos en barnmorska hemma i Atlanta, så jag var tvungen att flyga hem på kvällen då jag skulle träffa henne dagen efter. Dom vart ledsna över att jag inte hade berättat något tidigare, Justin grät för han ville vara med. Men han hade någon intervju så han kunde inte.

Dom följde med mig till flygplatsen och sa hejdå. Candy och Ryan gav mig båda två en varm kram var och när det kom till Justin var jag tvungen att krama honom då han bara stod som en stel pinne. Men efter att jag hade lagt armarna om honom mjuknade han upp lite, och kysste mig.


Justins perspektiv

Kanslan jag får i kroppen när hon lägger armarna runt mig går inte att beskriva, men den tar mig till en helt annan värld. Jag ville kyssa henne, men viste inte hur hon skulle reagera. Fast å andra sidan så måste man prova för att få reda på det, så jag tröck mina läppar mot hennes, hon knuffade inte bort mig utan lät mig avsluta den. Hon log mot mig.

- Hör av dig imorgon när du har varit där så jag får höra hur allt har gått. viskade jag mot hennes läppar och gav henne en snabb puss

Jag såg henne gå igenom säkerhetskontrollen och det gjorde ont i mig. Jag ville så gärna följa med, men istället gick jag, Candy och Ryan ut den vanliga vägen. Och jag tackar gud att det inte var så mycket folk på flygplatsen med tanke på kyssen.

Candy och Ryan släppte jag av hemma hos henne och jag åkte vidare till hotellet. Somnade direkt jag la mig ner i sängen gjorde jag också. Även fast vi inte hade gjort något speciellt under dagen var jag ändå hur trött som helst.

På morgonen vaknade jag av att mamma kastade en kudde på mig. När jag fick upp ögona såg jag att klockan var 2 på eftermiddagen, så jag förstår att hon väckte mig så brutalt.

- Du har 30 minuter på dig att göra dig klar. sa hon och gick ut

Jag kastade mig in i duschen och kastade mig ut lika fort. Rafsade på mig lite kläder, brydde mig inte speciellt mycket, bara det matchade. Gick ner till lobbyn, där stod alla och väntade på mig.

- Du ska till David Letterman. sa Scooter och la armen om mig

Hos David
- Kvällens gäst finns det nog ingen som inte känner igen och han är här idag för att klara upp lite frågetecken, välkommen in JUSTIN BIIEBEER!!

Jag gick in och alla stod upp och klappade. Vilken känsla. Jag hälsade på David och vi satte oss ner.

- Tack för att du ville komma hit. sa han
- Tack för att jag fick. svarade jag
- Det finns lite frågor som ingen annan än du kan svaren till, är du beredd?
- Absolut. Fråga på, så ska jag svara så gott jag kan.

Jag hade på känn redan innan jag åkte hit att mer än hälften av frågorna skulle handla om mitt och Rose förhållande. Men det tänker jag inte svara på, antingen så ljuger jag. Eller så pratar jag bort det.

- Är du singel? Det är många tjejer som undrar det. sa han och log
- Ja, det är jag. Men jag försöker lösa allt mellan mig och mitt ex.
- Är det Melrose du pratar om då?
- Ja, det är det.
- På tal om henne, är hon gravid?
- Nej, det är hon inte. Och angående bilderna på henne i tidningen, så köper hon ett graviditetstest till en vän.

När intervjun var slut och vi alla var tillbaka på hotellet, flög mina tankar runt på Rose, hon hade inte hört av sig än och jag hoppades att hon inte hade något emot att jag inte sa sanningen på intervjun. Jag orkade inte vänta på att hon skulle höra av sig, så jag plockade fram min mobil och började skriva ett sms till henne.

"Hej sötnos! Tänkte bara höra hur det var med dig, och hur det hade gått hos barnmorskan. Glöm inte att jag tänker på er båda. Puss" - SKICKA

Efter att jag hade skickat det la jag mig ner i sängen och stirrade i taket. Mamma hade inte sagt något till mig på hela dagen, mer än nödvändigt. Det stör mig lite, tänker hon bete sig så här när jag kommer med hennes barnbarn i famnen? Mina tankar skenade iväg, men jag vart avbruten av att mobilen pep till.

"Hej snygging! :) Vi mår bra, jag och din dotter. Jag är i månad 3, så det betyder att jag redan var gravid då vi låg med varandra den gången då vi hade gjort slut. Jag vill att du kommer hem till Atlanta så vi kan prata om hur vi ska göra med allt. Vi tänker på dig också. Massor av pussar. P.S ring när du går och lägger dig."

Jag var tvungen att läsa det hon hade skrivit flera gånger för att förstå att världens vackraste tjej väntade mitt barn, min dotter. Glödjen kunde inte vara större än detta. Vilken känsla. Jag, Justin 18 år, ska bli pappa. Det är sjukt, men samtidigt så häftigt.

Vi alla hade planerat att vi skulle äta nere i resturangen här på hotellet klockan 7, så det var lika bra att gå ner till dom andra då dom fått vänta på mig i 10 minuter. Scooter kom gåendes i korridoren precis när jag kom ut och drog igen dörren efter mig.

- Vart har du varit, vi väntar ju på dig? frågade han
- Vi tar det efter middagen. sa jag bara och gick förbi honom

Middagen var under pinsam tystnad. Det var ingen som sa något, det enda man kunde höra var när folk tuggade eller andades. Jag förstår inte vad som flugit i dom alla, annars brukar det aldrig vara tyst. Ska man bli hörd måste man i andra fall skrika, men inte denna gång. Tillslut stod jag inte ut längre så jag bröt tystnaden.

- Jag har en sak jag vill berätta för er alla sen, men vi tar det på mitt rum.

Väl upp på mitt rum satt alla tysta och förväntansfulla. Mamma såg dock inte ut att gilla denna situation, tror hon mycket ävl förstod vad det var jag skulle berätta. Men hon fick faktiskt acceptera läget, hon kommer bli farmor oavsätt vad hon tycker eller tänker.

- Jag tänker inte dra ut på det. Rose och jag ska ha barn! sa jag


Hur kommer alla att reagera? Vad kommer hända, kommer Justin åka hem till Atlanta för att prata med Rose? Många frågor! :P Minst 10 kommentarer från olika IP nummer. så kommer nästa kapitel..


Kommentarer
emma andersson säger:

wääääh vill ha mer !!!

Skrivet: |

bbiebs.blogg.se - Novellblogg om Justin Bieber säger:

Jättebra :)

Skrivet: | Bloggadress: http://bbiebs.blogg.se/

Sarah säger:

hur kommer de reagera?!?!:DD

Skrivet: |

emma säger:

assss bra!!! merrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! ;)

Skrivet: |

Josefin säger:

grymt bra :DDDD meeeeeeeeeeeer

Skrivet: |

Anonym säger:

YEEEEEEU

Skrivet: |

Anonym säger:

Najjjs

Skrivet: |

Anonym säger:

Omg as bra jue

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag förstår henne, jag är lite trött på Pattie jag med just nu faktiskt! :P Men att inte Justin kunde kläcka ur sig något, inte undra på att hon tvivlar på honom. Ja gillar hennes comebacks, för hon vet hur man ska säga. Men Ryan är ju rätt underbar, han bryr sig verkligen och visar det med. Och att han frågade om han fick skicka smset innan han gjorde det och skickade svaret till henne. Och jag gillar att han ändå var där på morgonen när hon vaknade, det visar ju iaf att han bryr sig, och vill. Och jag tycker att det är bra att dem pratar om det, och att han är ärlig mot henne. Men så fint, när han kom och la händerna på hennes mage, igen, jag älskar det, och bara det hon sa, visst vart jag chockad, men det var fint :) Jag förstår att han ville vara med, men kan man inte så kan man inte, stackarn. Men jag gillar ändå att han sa nästan som det var när han var hos Letterman. Och bara att han skickade sms först visar ju att han bryr sig om henne, det har han väl gjort hela tiden men det måste ju säga henne något tycker jag, :) Åh visst att jag visste att det var en liten flicka som låg där inne, så var det kul att läsa det :) Hans tankar efter att han fick reda på det, awe :D Och jag gillar att han berättade för hela gänget, och det ska bli kul att se hur dem reagerar :) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback