Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Den dagen jag väljer...

Hur kommer ni alla att reagera den dagen jag väljer att inte skriva mer? Jag har absolut inga planer på att lägga av, men det kanske kommer en tid i mitt liv då jag absolut inte har tiden jag har idag, eller att jag helt enkelt tappar skrivlusten. Så då vill jag veta hur ni kommer att reagera. 

Chapter seventeen under detta inlägg. :) 



Kommentarer
Sophie säger:

kommer bli sjukt ledsen, älskar serien så mycket! puss

Skrivet: |

Sandra säger:

JAG KOMMER DÖ!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Sandra säger:

Kan inte kapitel 18 också komma ut inatt? :D <3 snääälllaaa

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Emmi säger:

Jag kommer bli ledsen men man får acceptera sånt

Skrivet: |

caroline säger:

åh herregud vilken svår fråga.. jag vet faktiskt inte riktigt, det enda jag vet är att jag kommer bli sjukt ledsen, men jag kommer förstå dig att du har annat i ditt liv som är såå mycket viktigare än att sitta och skriva på en blogg. det enda jag kan göra är att acceptera det isf och visa respekt mot dig. för jag respekterar dig verkligen, för allt du gör för oss läsare! men jag kommer gråta den dagen du kommer med det beskedet och jag hoppas verkligen att den dagen ligger långt fram i framtiden för jag är inte redo att släppa taget än..

och jag hoppas verkligen att du ändå har kvar bloggen om du väljer att sluta skriva, så man iaf kan gå in och läsa det du har skrivit innan.



hade inte suttit fel med kapitel 18 ikväll, eller vad säger du marielle? ;) hihi

LOVE YOU <3<3

Skrivet: | Bloggadress: http://thehomeofmusicnews.devote.se

Emilija med J. säger:

skulle bli ledsen, och va helt rastlös när jag sitter framför datorn, för den mesta tiden spenderar jag inne på denna novell blogg ! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Anonym säger:

hm, jadu, har sagt det förut men säger det igen, av ALLA novell bloggar jag läser/läst (och då läser jag väääldigt många hehe) så är din blogg helt klart utan tvekan BÄST av dom ALLA! med andra ord skulle jag bli väldigt ledsen:( får verkligen hoppas att det inte händer!

Skrivet: |

Felizia säger:

Kommer säkert att gråta och typ tro att mitt liv är över :P

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Nivine<3 säger:

Jag kommer nog bli ganska ledsen men jag menar det e ju ditt val, vill du sluta så kan ju ingen tvinga dig till att skriva.

Skulle oxå sakna ditt fantastiska skrivande:)<3



Jag e fullt seriös nu,jag tycker du borde fundera på o bli författare,du har en riktig talang. Du fångar dina läsares intresse;)



Älskar novellen,bloggen,kapitlet...ja hela skiten helt enkelt;)<3



En STOOOOOR kram från mig:D<3

Skrivet: | Bloggadress: http://Ablogaboutlife.devote.se

Anonym säger:

Jag kommer bli väldigt ledsen men jag respekterar dina beslut.

Skrivet: |

Anonym säger:

snällllla ett kapitel?:))♥

Skrivet: |

Josefin säger:

Jag skulle nog bli lite smått rastlös eftersom att jag älskar din blogg. Det är inte det att jag älskar Justin, för jag är helt ärligt ingen galen belieber, men jag kommet sakna själva novellen. Det känns som att du har mer "kontakt" med oss läsare än vad många andra novellbloggare har och jag gillar det faktum att u skriver så realistiskt. Och dessutom gillar jag sexscenerna, hahah! Vissa andra bloggare skriver bara "och det ena ledde till det andra" vilket är sjukt irriterande! Dom är ungdomar, såklart dom har sex, det blir bara orealistiskt annars. Jag älskar hyr detaljerat du skriver, jag ryser vid vissa ställen och börjar le mot skärmen. Keep up the work, men bara på den nivån du gillar.

Skrivet: | Bloggadress: http://josefinlife.blogg.se/

Izabella säger:

Hmm.. Om den dagen kommer du beslutar dig för att lägga ner denna blogg kommer, så skulle förmodligen alla dina läsare behöva "söka" sig till någon annan blogg, och leta efter något som lever upp till de förväntningar du har, och försökta ställa krav på något liknande vänster. Jag vet nog ingen annan Justin novell blogg som har den uppdateringen du har, som har de trogna läsarna du har, som verkligen älskar det du gör. Men jag tror även att vi skulle respektera ditt val.



Själv skulle jag bli frktansvärt ledsen och nedstämt, då detta är den ENDA novellblogg jag går in på flera flera gånger dagligen för att se uppdatering.

Ditt sätt och skriva, din inlevelseförmåga och dina idér är sjukt bra. Och jag älskar verkligen sättet du skriver på, i alla dina noveller. Och som Josefi skrev innan, jag ÄSLAKR sexscenerna, HAHA! för det är så detaljerat och invecklat, så man nästan kan se framför sig vad dem gör. låter säkert helt creeepy men ah.. :)

Den dagen du lägger ner denna novellblogg kommer nog inte komma om någon månad, förhoppningsvis inte ett år eller kaske aldrig, men OM den kommer respekterar vi alla nog det, hur många tårar som än må rinna.

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

mikaela säger:

jag skulle dö:( men jag skulle iallafal respektera dit val och om du inte har tid så är det bara så<3 inget att göra åt:)

Skrivet: |

linda säger:

Jag håller med josefin typ tre inlägg över mig, med varenda ord hon har skrivit!

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback