Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter twenty-three.

 

Sommaren är över och Liam är tillbaka i skolan. Jag har aldrig mått så bra som jag har gjort under dessa två månader. Att jag och Justin hittade tillbaka till varandra så pass fort är hur skönt som helst. Dem sista veckorna på Liams sommarlov fick jag spendera med mina underbara barn då Justin hade en liten turné att ta hand om, men han är återigen hemma om några dagar. Visst saknar jag honom, och är rädd att han ska lämna mig igen, men går jag omkring och tänker på det hela dagarna kommer jag aldrig komma på fötter igen, vilket jag verkligen vill. Pattie följde aldrig med Justin denna gång, så hon och jag har flyttat över alla Justins saker till mitt hus, som en överraskning för honom, när han kommer hem.

 

Vi håller kontakten varje dag, och han ringer varje gång han har en liten rast, och vi pratar tills vi somnar på kvällarna. Flera gånger om dagen ringer han för att prata med både Adriana och Liam, vilket är skönt. Den kontakten han har med dem nu, har han aldrig haft tidigare. ”När kommer pappa hem?” Jag satt som vanligt inne i Justins studio. Jag skriver en hel del när jag sitter där, vilket är lugnande för mig. ”Om två dagar.” Jag såg på henne att hon blev ledsen. ”Det går fort, du får snart gå och lägga dig, och när du vaknar är det bara en dag kvar.” Hon blev lite gladare, men leendet nådde ändå inte ögonen på henne.

 

”Älskling, baby, babe, snygging, sötnos… och så vidare. Jag saknar dig så det gör ont, riktigt ont. Jag vill inte vara ifrån dig såhär mycket, eller länge. Jag vill att du ska kunna följa med mig vart jag än ska, men jag förstå att du inte kan det. Men man kan alltid hoppas. Du är min One Less Lonley Girl, hoppas du vet det. Jag kommer snart hem, då ska jag pussa sönder dig. Mamma gav mig en nyckel till ditt hus innan jag åkte, är det okej om jag använder den, för jag kommer nog hem mitt i natten? Hälsa Adriana att jag älskar henne. Puss, älskar dig.”

 

Att läsa Justins små söta sms dagligen kan få mig på hur glatt humör som helst. Både Adriana och Liam vet att jag och Justin är tillsammans igen, och båda två tog det väldigt bra. Först trodde jag att Liam skulle bli arg, men han var den som överraskade mig. Adriana hon skrek av lycka och var hur glad som helst i flera veckor efteråt. Hon fick se sin mamma och pappa hålla handen, och pussa varandra dagligen, vilket barn skulle inte bli glad av det?

 

”Jag saknar dig minst lika mycket, som du saknar mig. Och det gör lika ont för mig när du åker. Jag önskar också att jag kunde vara med dig jämt. Tro inget annat, det är du och jag, och kommer alltid att vara, spelar ingen roll hur många mil som skiljer oss åt. Vi finns i varandras hjärtan. Klart du får använda nyckeln, vad var det där för dum fråga? Mitt hem är ditt hem. Hon hälsar tillbaka att hon älskar dig mer. Puss, snygging. Love U!”

 

Våra sms fortsatte en stund till, så han måste ha haft sig en ledig stund på dagen. Vilket jag uppskattar, han visar ändå att han lever och att han fortfarande tänker på oss. Adriana höll på att somna i soffan, så jag hjälpte henne upp så hon fick borsta tänderna och krypa till sängs. ”God natt prinsessan.” Hon log mot mig, och sträckte upp sina armar, i en gest om att hon ville kramas. ”God natt mamma, jag älskar dig.” Hon pussade mig på näsan och la sig till rätta. ”Jag älskar dig också.” När jag kom ned till tv:n igen satt Liam där. ”Fyller inte Adriana år snart?” Hans minne kan ibland vara skrämmande, inte ens jag kommer ihåg olika saker som han kläcker ur sig. ”Jo, om en månad ungefär. Vadådå?” Han skakade bara på huvudet. ”Undrade bara.”

 

När Liam hade gått och lagt sig packade jag hans skolväska med idrottskläder och la ned alla hans böcker som han hade haft med sig hem. Väskan har sin speciella plats i hallen när den är klar att ta med sig, vilket är skönt. Jag drog fram dammsugaren och damsög av vardagsrumsgolvet då det var fullt i både det ena och det andra, efter alla chips och popcorns krig mina barn har haft dem senaste dagarna. Klockan var bara halv nio när jag ställde undan den, så jag kunde inte gå och sova, då hade jag vaknat 5 dagen efter. Justin gillar inte att jag spenderar pengar på skvallertidningarna, speciellt inte dem tidningar som vi är med i, men det fanns en jag var tvungen att köpa. Den tidningen som kom ut efter att vi gick ut med varandra hand i hand, i Stratford.

 

”Äntligen, eller? Justin Bieber befinner sig i Stratford tillsammans med Clarissa Jones, och deras gemensamma dotter Adriana, och vi får absolut inte glömma Liam. Dem sågs tillsammans igår, utan barn i närheten, men med sammanlänkade händer, är dem tillsammans igen? Ska vi ropa hej, eller är det för tidigt? Dem såg väldigt kärleksfulla ut, han kollade på henne precis som att hon vore en diamant av ett högre slag. Ingen mindre än vi är glada för deras skull, om dem nu har hittat tillbaka till varandra. Dem var ju om inte annat faktiskt världens sötaste par tillsammans.”

 

Det är kul att läsa sådant, i alla fall sådant som är bra, och roligt. När dem börjar leta fel hos en då är det inte speciellt kul längre. Jag kastade tidningen innan jag gick upp och borstade mina tänder för att sedan bädda ned mig. Pattie frågade mig om jag ville ha Justins säng, den där sköna underbara sängen som jag älskade högt på jorden, men jag sa nej. Jag vill inte ha något som Selena har legat i, och ännu mindre, något dem två legat i tillsammans. Så den sängen fick stanna kvar hos Pattie, och jag behöll min egen säng. Även om det var frestande att ta emot den sängen.

 

Mitt i natten vaknade jag av att sängen sjönk ned, och jag trodde att det var Adriana som kom över, vilket hon brukar göra. Men personen var för tung för att vara henne, och Liam kommer aldrig över nuförtiden. Jag vände mig om och öppnade sakta mina ögon, vilket gav mig en chock. ”Vad gör du hemma?” Med ett leende på läpparna tryckte han ned mig på rygg och pressade sina läppar mot mina. ”Gud vad jag har saknat dig.” Han reste sig upp ur sängen och tog av sig kläderna för att sedan krypa ned bredvid mig. Klockan på sängbordet visades straxt efter 3 på natten, vilket bara gjorde mig mer trött. ”Vad skönt att ha dig hemma igen.” Han log bakom mig, jag kunde känna det, samtidigt som han drog in mig i sin famn och vi somnade tillsammans.

 

”PAPPAAAAAAAAA…..” När Adriana fick syn på Justin sprang hon ned för trappen. ”SPRING INTE I TRAPPEN. Hur många gånger ska jag behöva säga det?” Jag fick syn på henne i sista sekund, men hon fortsatte springa tills hon kastade sig i armarna på Justin. ”Pappa älskade lilla flicka.” Jag kunde höra glädjen i hans röst. När dem hade lugnat ned sig lite, kollade hon på mig med arga ögon. ”Du sa att han skulle komma om två dagar.” Jag satte mig ned i soffan bredvid där dem satt tillsammans. ”Det var vad han sa till mig, så det är han som ljuger.” Justin började skratta. ”Jag ville överraska min familj.” Adriana kramade om honom och satt kvar länge i hans famn. ”Tro mig, jag blev överraskad.” Han log mot mig samtidigt som han sträckte sig efter mig, våra läppar möttes och vi kysstes.

 

”Baby, vad gör alla mina saker här?” Justin kom in i badrummet där jag befann mig, och slog sig ned på stolen bakom mig, så att vi såg varandra i spegeln. ”Tänkte du ville bo med oss, vill du det?” Jag kollade osäkert på honom, livrädd att han skulle säga nej. Han spände ögonen i mig precis som att han blev arg, men mjuknade upp i ett brett leende. ”Var det därför min mamma gav mig nyckeln hit?” Jag nickade lite mesigt mot honom samtidigt som jag kände hans händer om min mage. ”Klart jag vill. Allt finns här som jag behöver. Du, Adriana och Liam.” Jag vände mig om mot honom och pressade mina läppar mot hans. ”Välkommen hem älskling.”

 

Liam hade gått till bussen för att åka till skolan samtidigt som vi andra satt kvar hemma, han tyckte att det var orättvist, men sådant är livet. Man kan inte få allt i livet, och absolut inte som man vill. ”Vad vill min älskling göra idag?” Justin kom och slog armarna om mig i köket där bara jag stod. ”Jag vet inte, har du något planerat?” Han kysste mig på halsen samtidigt som han drog sina händer på min bara mage, under tröjan. ”Kanske en sväng på staden med Adriana?” Jag vände mig hastigt om. ”Bara om du har Kenny med dig.” Han kollade missnöjt på mig, men jag gav mig inte. Jag vill inte utsätta henne för allt som kan komma om hans fans går ihop en klunga mot oss. ”Okej.”

 

Även om jag inte kände för att klä upp mig, eller ja. Sköna kläder var allt annat än vackra, vilket jag skulle ha på mig. Det har blivit en vana, är jag med Justin ute, offentligt så ska jag vara finklädd, och jag kan springa omkring i mina vanliga kläder när jag är ute själv. Det är absolut inget Justin har bett mig, utan det är mer jag som vill göra honom glad. ”Du behöver inte hålla på sådär. Snälla, du är fin som du är. Folk tror ju att jag styr och ställer över dig.” Det brukar låta så, vilket kan göra mig ledsen ibland. ”Jag vill inte att du ska behöva synas med någon som inte kan se bra ut.” Han fnös åt mig, högt. ”Lägg av. Vet du hur vacker du är? Speciellt med en knut på huvudet och osminkad. Du är så mycket vackrare i dina mjukisar. Jag älskar dig, precis som du är.” Några tårar föll, samtidigt som han höll om mig. Han vaggade mig fram och tillbaka. ”Jag älskar dig också, så sjukt mycket.”



Jag vet inte om jag kan säga att jag är tillbaka. Men jag försöker, ögonen värker, och jag har värdelös fantasi. Justin nu går allt emot mig, fingrarna har verkligen inte gått som jag hoppats idag, har enbart skrivit ett kapitel idag. jag hade hoppats få ihop iallafall 4-5 st, men ja. =/ 

Kan inte ni vara gulliga och ge mig förslag, vad vill ni läsa om? Jag ber er verkligen, för kommer inte jag på något så vet jag inte hur många fler kapitel jag kan ge er. ♥

Kommentarer
elin säger:

superbra kapitel :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

cathrine säger:

alltid lika bra!

dem kan få ett till barn? haha skämt åsido. Du har ju typ skrivit om allt man kan så jag håller med dig xd det är väldigt svårt att komma på ideér efter ett tag... Nej men nånting kan ju hända barnen, som liam blir sjuk eller nått.. hehe #random

Skrivet: | Bloggadress: http://cattenz.blogg.se/

Quinee/Inees säger:

Jätte jätte jätte bra !!!!!!!!!

Har längtat så himmla länge efter detta kapitel !!<3



Kan det inte vara lugnt nu ett tag mellan dem... Eller så kan du fram spola lite, Justin kan lägga sing karriär på hyllan ett tag. Så att han kan spendera tid med hans familj...

Eller så kan Justins morföräldrar hamna i en bilolycka så som det faktiskt har hänt nu i verkligheten ...



Eeeeh vad vet jag ? Du kommer säkert på något snet :*

Krya på dig <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Johanna säger:

grymt bra :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Haley säger:

Grymt <33



Liam och Jazzy kan ju bli ihop eller något sådant om du fattar. Eller som någon sa där uppe så kan ju Justins morföräldrar hamna i bilolika som dom har gjort nu på riktigt..

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Hannan säger:

Vad chooooockad jag blev när du skrev. Var fett ledsen letade eftet bla bloggar. kollade hit med hopp om atr du hade skrivit. And yes du hade. LOOOVE UUU. :**

Jag veeet de kan hända något med Liam i skolan, typ.. jag venne. Min fantasy ligger på 0.. soryy. :)

Skrivet: |

Quinee/Inees säger:

Snart* (inte snet) Hahaha

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Anonym säger:

svin bra som vanligt dåeee!



Det kan ju hända nåt med Liam i skolan lr nåt?

han är som inte med sååå himla mkt han är som bara där men märks knappt.

så om de hände nåt med han i skolan och att han fick lite mer uppmärksamhet igenom det ?

Skrivet: |

Anonym säger:

hej ee jag undrar bara liksom vart de alra första kapitlet på denna är ?

för på den tidigare så börjar de med Chapter ninety-nine... finns de inget chapeter one ?

Skrivet: |

mikaela säger:

drama!!!

Skrivet: |

Izabella säger:

åh! Blev superglad då jag upptäckte att du lagt in ett nytt kapiel! Det var lika bra som vanligt om nte bättre, så sjukt kul att justin flyttat in nu! :)



Lite ideér:

- Clarissas ex/pappan till liam kan komma in i bilden på något vis? Och orsaka världens kaos?

- Clarissa kan ordna ett jobb av nå slag, något häftigt inte typ kassörska eller liknande, men något inom musik kanske? låttexter osv. Och typ träffar någon snygg kille där och så leder de tillde ena och andra..

- Förlovning?/ någon typ av tillitsring?

- Dem åker utomlands tillsammans allihopa? Adriana kanske blir kidnappad igen? Fast denna gång längre period? Och det blir ett jädra stohej osv.

- Clarissa kanske kommer på justin att gå bakom ryggen igen? Fast de kanske visar sig att det inte all var så utan han planerade något särskiltför henne och hon missupfattar allt?



Sen kommer jag faktiskt inte på något mer för tillfället, men återkommer om det ploppar upp något.



Det någon/några skrev om en idé att justins morföräldrar ska hamna i en bilolycka tycker inte jag är en bra idé. Fast du får ju självklart skriva om det om du själv tycker det. Jag kommer fortfarande läsa såklart :)

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

cajsa säger:

Jag vet faktikst inte. Det ända jag har fantasi till idag är min egna novellblogg. Så jag vet inte ! men du hittar säkert på något jätte bra ska du se !:)

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Ebba säger:

Skriver du också Justin istället för Just

"Justin nu går allt emot mig" haha.

Men as bra.

Kan inte typ Selena bli gravid eller nåt?

Skrivet: | Bloggadress: http://ebost.blogg.se/

ellen säger:

SKIIITAA BRAA! Men kan inte typ ljuga att hon är med barn,asså att hon ljuger. Hon har typ legat med Taylor från Twigligt (staaaav?)

Skrivet: | Bloggadress: http://taylorswiftnoveller.blogg.se/

Anonym säger:

skit bra.

en ny granne kan flytta in som är en skit snygg kille och så kan han bli vän med clar och justin kan bli svartsjuk.

Skrivet: |

ellen säger:

Asså Selena dåå

Skrivet: | Bloggadress: http://taylorswiftnoveller.blogg.se/

caroline svensson säger:

skit bra kapitel, verkligen!!!



marielle, på allvar! förhasta inte någonting nu. ta den tid du behöver för att bli helt bra. din hälsa är såååå mycket viktigare än denna bloggen. hur mycket vi än älskar din blogg och novellen så älskar vi DIG mer! för utan dig så hade inte allt detta funnits. så snälla, ta den tid du behöver och kom tillbaka när du mår helt bra. låt det gå en vecka eller två. vi finns kvar här när du kommer tillbaka.

LOVE YOU <3<3

Skrivet: |

Sonja säger:

Din novell är super bra! Följer dig varje dag! =)

-

Du skulle göra min dag om du kikade in på min JB novell blogg!

-

Vill du länkbyta sötnos?

Skrivet: | Bloggadress: http://jssmn.blogg.se/

Ida ;) säger:

Selena kan bli gravid eller att dom får ett barn till eller att selena kommer in i bild. jag har precis börjat läsa bloggen och jag fattar men ibland inte vart hittar man kapitel 1???????????? :)

Skrivet: |

rt säger:

Selena kan komma in i bilden eller att något dåligt händer t.ex att Clar gör något dåligt som Justin inte bi glad öve?



Är super dålig med att komma på idéer :)

Fattar fortfarande inte hur du kan skriva så grymtbra. :D



Jag tycker att du borde vila så att du inte bli sjukare :( Ta några dagar och vila dina ögon och rygg så blir det lättare för att skriva sen än att det bli värre nu :)

Skrivet: |

Josefine säger:

Älskar novellen!! Juhlin

Jag har undrat länge och frågar nu, vad är orsaken till att du har så ont i ögonen och problem med ryggen som du har skrivit om att det är orsakerna till varför du inte kan skriva så mycket? :( tycker så synd om dig, det låter inte så roligt direkt... Hoppas du mår bättre snart iallafall :)) kramis

Skrivet: | Bloggadress: http://Dealwithit.devote.se

Alizzdream säger:

Jag tycker att det ska bli Drama :D

Jag minns inte riktigt vad som hände med Alex och så tycker jag att Alex ska komma in i bilden och att det ska cirkulera runt Liam :) min åsikt :D <3

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Josefine säger:

Älskar novellen!! Juhlin

Jag har undrat länge och frågar nu, vad är orsaken till att du har så ont i ögonen och problem med ryggen som du har skrivit om att det är orsakerna till varför du inte kan skriva så mycket? :( tycker så synd om dig, det låter inte så roligt direkt... Hoppas du mår bättre snart iallafall :)) kramis

Skrivet: | Bloggadress: http://Dealwithit.devote.se

Anonym säger:

jag vet inte riktigt vad som kan hända :)

jag tycker iallafall inte att tex som vissa har skrivit, att selena ska bli gravid, att dom ska få ett till barn, att någon ska vara otrogen eller så ska hända. men kanske att det händer någe med liam i skolan? (veeeeeet att många skrivit det men ah) kanske att han blir slagen eller nåt? haha ne men jag vet inte, vad du än skriver om blir ju helt awesome ändå så!:DD

Skrivet: |

Sandra säger:

Någonting händer kanske med Adriana att hon slutar andas helt plötsligt bara sådär. Och sen blir det bra igen. Eller händer det något med Liam på skolan.

Jag vill inte att det ska vara något med kärleksproblem med att någon är typ otrogen eller något. Jag vill ha kärlek mellan Clarissa och Justin nu :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Sandra säger:

Eller så kan det ju hända något med Justin, och Adriana sitter för sig själv i sjukhus rummet och ber. Och det är bara dom två, men Clarissa hör allt hon säger. Och då börjar Clarissa gråta över allt Adriana säger. :) För att Clarissa är stolt över Adriana såklart:)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Fanny säger:

JAAAAAAA DU HAR BÖRJAT IGEN! :DDDD fyfan va bra du ääääär! <33

Skrivet: |

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Anonym säger:

Kan inte typ alex (liams pappa) bli typ frisläppt ellr ngt sådant ??



love the novell

Skrivet: |

Anonym säger:

selena kan bli gravid & ljuger om att justin är pappan fast han inte är det ;)

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback