Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter ten.

Selena vägrade lämna huset, så hon fick gå in och sätta sig i köket. Vilket absolut inte störde mig, fören Adriana kom. ”Mamma, vem var det som kom?” När hon kom in i köket där vi två befann oss vände hon illa kvickt i dörren och sprang upp på sitt rum. Precis när jag skulle gå efter henne kom Justin in, ”Ta hand om din flickvän som befinner sig i mitt kök.” Han kollade storögt på mig, släppte sina påsar och gick in i köket. Det enda jag hörde från dem två var när han frågade henne vad hon gjorde där. Jag hade själv fullt upp med att ta reda på varför Adriana bara rusade iväg.

 

”Gumman, vad är det?” Hon låg i sängen med sin nalle och blundade, samt skakade, men hon sa inget. Jag förstod ingenting av vad det var som hände, det var ju inte direkt första gången hon träffade Selena. Så att hon blev så rädd förstår jag inte. ”Snälla, du måste prata med mig.” Hon gjorde en ansats till att i alla fall vända sig om så att jag kunde se henne i ansiktet, men hon rullade tillbaka igen. ”Kan hon gå, mamma.” Hon skakade inte bara, utan nu grät hon också. Någonting måste ha hänt mellan dem två, men jag vet inte vad, och det gör mig frustrerad till max. Min dotter är tre år, och har Selena gjort henne något, så ska hon få se.

 

Tillslut fick jag med mig Adriana ned till vardagsrummet, jag bäddade ned henne med filtar och kuddar bredvid Liam. Precis innan jag lämnade vardagsrummet kollade jag mot mina två ädelstenar, och Liam hade lagt sig bakom Adriana och höll om henne. Vilka två sötnosar, jag förstår inte vart dem har fått allt ifrån, med tanke på att Justin inte är pappa åt Liam, och jag inte är söt lär det komma från den där hemska Alex, och så klart har Adriana fått sitt från Justin. Jag log för mig själv och vände mig om för att gå ut i köket där jag hörde en vild diskussion angående mig.

 

”Varför är du med henne?” Selenas tonfall var inte att leka med, men hon befann sig på helt fel ställe för att bråka. ”Hon är mamma till mitt barn, hur många gånger ska jag behöva förklara det för dig?” Justin stod lutad över köksön med ryggen mot henne, hon satt fortfarande på samma plats som när jag lämnade henne. ”Älskar du henne fortfarande?” Jag visade mig inte, utan placerade mig utanför så att jag i alla fall hörde vad dem hade att säga varandra. ”Jag kommer alltid att älska henne. Det är dig jag lever med, och jag älskar dig mer.” Jag visste att han skulle säga så, så det kom inte som någon nyhet precis, och det vore inte mer än logiskt av att han älskade henne mer.

 

”Följ med mig hem, snälla.” Selena hade slutat gråta, och jag gick nästan på hennes krokodil tårar. Jag hade på känn att hon bara försökte binda honom kring lillfingret, men hon lyckades inte. ”Adriana vart kidnappad igår, och du vill att jag ska lämna henne?” ”Snälla, älskling!” Jag hörde hur Justin kastade något i väggen, och vad jag förstod av oljudet var det nog ett glas. ”Vad är det du inte förstår? Gå bara här ifrån.” Selena kom ut från köket, vilket jag absolut inte var beredd på, hon kollade bara på mig, hon frågade inte ens om jag hade stått där länge eller inte. Innan hon lämnade huset stoppade jag henne. ”Vad har du gjort mot Adriana?” Hon vände sig om och kollade chockat på mig, innan hon gick.

 

”Justin, vad hände?” Han stod med ryggen mot mig vid diskbänken, och väggen bredvid kylskåpet hade ett litet hål, varav på golvet fullt med glas. Han gjorde en inte en enda antydning till att han hörde mig, för han stod fortfarande kvar på samma ställe. ”Mamma, pappa. Vad hände?” Adriana och Liam stod i köksdörren med uppspärrade ögon. ”Gå inte in här, det är fullt med glas.” Liam tog Adriana i handen och gick tillbaka till vardagsrummet. Jag gick tillbaka fram till Justin och strök honom över ryggen, jag ville att han skulle titta på mig. Vilket han inte gjorde. ”Snälla, prata med mig.”

 

Han vände sig om, och jag kunde verkligen se smärtan i hans ögon. ”Hon hatar mig.” Jag skakade hysteriskt på huvudet. ”Nej, det gör hon inte. Hon är precis som jag var, rädd att du ska lämna henne för mig.” Han kollade upp och mötte min blick, jag vet att mina tårar rann, och jag vet varför, jag älskar honom. ”Jag har ställt till det.” Jag drog in honom i min famn och kunde känna hur mycket han skakade, jag vet inte vad det berodde på, om det var för att han var arg eller för att han var ledsen, kanske båda. ”Det kan man säga att du har.” Han skrattade till, precis som att det var något kul i det hela.

 

Jag städade upp i köket efter hans utbrott och han placerade sig i soffan med Liam och Adriana. Jag kunde höra hur dem skrattade tillsammans från vardagsrummet, men jag kunde inte sluta tänka på det som hände när Adriana fick syn på Selena. Någonting har hänt mellan dem, och jag tänker verkligen gå till botten med vad, innan jag ens låter henne träffa min dotter igen. När jag var klar gick jag ut till dem och Adriana hoppade upp i Justins knä så att jag skulle få plats. ”Ska du sova här inatt med, pappa?” När Justin hörde hennes fråga kände jag hur han tittade på mig, men jag kollade inte tillbaka, för jag ville höra vad han skulle svara. ”Beror på din mamma.” Hon tittade på mig, med en arg blick. ”Får han det.” ”Klart han får.” Hon blev glad.

 

Mina känslor i kroppen gick inte att beskriva när vi satt där alla tillsammans framför tv:n. Adriana hade sedan en timme somnat i Justins knä, men Liam var fortfarande vaken, även om det var knappt, han halv låg över Justins axel. Mitt hjärta slog dubbla slag varje gång Justin kollade eller sneglade på mig, vilket fick min kropp helt ur ballans. På tv:n gick som vanligt en av alla Disney filmerna som vi äger. Justin reste på sig helt plötsligt och tog med sig Adriana upp, så jag tror att han la ned henne i sin säng. Liam hade somnat och sov som en stock, han snarkade till och med. Justin kom tillbaka och lyfte upp Liam, jag satt fortfarande kvar och tittade på slutet av skönheten och odjuret. Det är en av mina favoriter.

 

”Kommer du?” Justin ropade på mig från halva trappen. ”Jag trodde du skulle bära upp mig också.” Han kom ned och gick fram till mig utan att säga något, och helt plötsligt lyfte han upp mig och gick upp till mitt rum. Han visste att jag ville ha honom bredvid mig under natten, så han frågade inte ens om det var okej att han sov med mig. Hade det varit en annan grabb som skulle sova i min säng hade jag sovit i trosor och bh, men när det är han sover jag bara i trosor. Han vet hur min kropp ser ut, och han vet att jag är bekväm med honom. Det är inget han säger nej till.

 

”Jag tänker inte vara med Selena mer.” Jag hade inte somnat än, och jag kände hur Justin flera gånger rättade till sig bakom mig, precis som att han låg obekvämt, eller hade något han tänkte på. ”Vadå?” Jag förstod inte vad det var han menade, men jag hade mina aningar. Allt jag ville var att det inte skulle vara det jag trodde på, men sådan tur skulle man väl inte ha, med tanke på vad som har hänt dessa dagar. ”Jag tänker göra slut med henne. När jag ligger här med dig inser jag att jag inte förtjänar att ha någon, jag har sårat allt för många värdefulla människor i mitt liv. Adriana ska få den pappan hon förtjänar. Jag tänker lägga all min lediga tid på henne.” Jag blev att må bra av det han sa, i alla fall det om Adriana.

 

Vi låg mot varandra ett tag, och bara titta på varandra. Ibland log han, ibland jag. Vi har något som ingen annan kommer förstå sig på, vi kan prata med varandra genom våra ögon. Jag vet hur han mår bara genom att se på honom, och lika för honom. Han smekte mig över kinden flera gånger, utan att ens säga något, men jag förstod honom. Jag visste att han ville så mycket mer, jag såg det i hans blick. Han ville ha mig, och jag ska inte ljuga, jag ville ha honom också. Men jag lät mig själv inte sjunka till den nivån. Vi kysstes, thats it. Och jag älskade det, mina känslor för honom har aldrig försvunnit, och absolut inte förändrats. Han kommer alltid vara min nummer ett, när det kommer till min relation med grabbar. Ingen kommer någonsin kunna mäta sig med hans nivå.


Ni kommenterar som galningar, dem senaste har det nästan varit 40 på alla. I LOVE U :)

 

Någon frågade mig om Alessa och Ryan kommer in i bilden snart. Självklart, tillsammans med deras son Drew, honom har ni väl inte glömt? ;P

 


Kommentarer
Lisa säger:

Jättebra :)

Undrar vad Selena har gjort mot Adriana :O

Skrivet: |

jasmine säger:

Åhh tänk så var de selena som kidnappade henne:O:O.

Så spännande nu:-):-)

Skrivet: |

Ebba säger:

Asså GUUUUUUD va bra, jag kollar typ din blogg minst 10 ggr om dagen efter nya inlägg! Du skriver så himla bra så att jag blir galen!:) jag e riktigt nyfiken på vad som de hänt mellan Adriana och Selena!

Skrivet: |

Haley säger:

Vi sitter och kollar på film i klassen o din novell är mer intressant. Sjukt grymt <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Henny säger:

JÄTTTTEE BRRRAAAAAAAAA

Skrivet: | Bloggadress: http://hennyeriksen.blogg.se/

Alizzdream säger:

Älskar den! Längtar till Alessa, Ryan och Drew! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

emilia säger:

JÄÄTTEBRAAAAAAA :DDD

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

grymt bra !

men asså eftersom att Justin håller på med henne, är inte han otrogen mot Selena då ? :o

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

lol säger:

omg så bra älskar novellen

Skrivet: |

cajsa säger:

Jätte bra ! Undra bara vad det är med Selena och Adriana? Jaja, GRYMT kapitel iallafall ! Som vanligt:)

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

linda säger:

Jag älskar det:) och jag tror att det varr selena som kidnappade Adriana.

Skrivet: |

Anonym säger:

Satt i kyrkan och läste detta kapitlet så mycket intressantare än att lyssna på dem som sjöng (hade skolavslutning)

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

sV; haha okej, sen en till fråga, vem är tjejen som är bilderna på Adriana ? (a)

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

bella säger:

Super!!!!

Skrivet: |

Sara säger:

Skrivet: |

sara säger:

skit bra mer snälla :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Jag sprang hem från skolan med klackar för att läsa detta.

Skrivet: |

cathrine säger:

ÄLSKA! MERMERMERMER IDAGIDAGIDAG!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://cattenz.blogg.se/

K A R I N säger:

tror jag aldrig läst en novell som har såhär bra update !!! så grym är du :D:D:D:D

Skrivet: | Bloggadress: http://kaaaarinn.blogg.se/

Emma säger:

MEERRRRR!!!!!

Skrivet: |

Quinee/Inees säger:

Jag var på väg till bussen när jag läste det här och jag krockade med 2 personer och missarde 2 bussar -.-

Men så jävla värt det ;) <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Nour säger:

HAHAHA jag hade sån där fri grejs dag och läste din novell ist XD<3

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Emma säger:

grymt som vanligt!!

Skrivet: | Bloggadress: http://wilmaoemma.blogg.se/

Amanda säger:

Grymt bra skrivet :) jävla bitch selena är hahah undrar vad hon har gjort mot Adriana! :o meeeeer :D

Skrivet: |

kajsa säger:

Älskar det du skriver, helt underbart!. Dock blir min papa irriterad när jag läser din blogg jag blir tydligen "okontaktbar" haha. ;D

Skrivet: |

sofia säger:

asså. detta är beroendeframkallande :D:D:D:D loveit <3

Skrivet: |

Sandra säger:

Honom hade jag glömt..asså att Alessa och Ryan hade ett barn som hette Drew :D Håller helt och hållet med sofia att detta är beroendeframkallat! <3



De borde stå på headern: BEROENDEFRAMKALLAT, WARNING!



Typ :DD

Skrivet: |

C säger:

så jäkla bra!

Skrivet: |

Johanna säger:

älskar det :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback