Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter fifteen.

 

Helgen kom och jag hade packat klart allas väskor, Adriana fick en egen då hon ville vara lika tuff som mig och Liam, som hon så fint uttryckte det. Justin kom och hämtade oss med sin bil, det var bara vi fyra som skulle åka då Pattie inte ville följa med, hon ansåg att det tydligen skulle bli semester från henne. Jag och Justin hade bestämt oss för att åka och hälsa på hans morföräldrar i Stratford. ”Pappaaa.” Adriana sprang ut och kastade sig i armarna på honom. Jag lastade in allt i bilen och så åkte vi. Liam kände sig egentligen inte speciellt taggad till det här, men han gjorde det för Adrianas skull. När vi kom fram till flygplatsen var det fullt med paparazzi utanför, och dem ställde dem mest konstiga frågor. ”Är ni tillsammans igen?” Jag vände mig mot honom som sa det. ”Nej, det är vi inte.” Justin spände ögonen i mig, men jag brydde mig inte. Ingen ska tro att vi är tillsammans när vi inte är det, så är det bara.

 

Justin hade som vanligt fixat ett privatplan åt oss, vilket kan vara bra då Adriana är med, för hon kan inte sitta still då hon lider av samma sjukdom som sin far, myror i brallan. Jag satt längst bak i planet och läste, så Justin fick agera pappa ordentligt till Adriana, Liam satt så tyst och stilla med sitt Nintendo DS, så det märktes verkligen att Justin inte var pappa till honom. ”Mamma, vad läser du?” Hon satte sig ned bredvid mig och kollade mot boken, hon skulle aldrig kunna tyda bokstäverna, så jag behövde inte oroa mig. Boken var inte speciellt barnvändlig av sig. ”En hemsk bok, ingen för barn.” Boken handlade om en flicka vid 5 års ålder blev våldtagen av sin mamma och hennes pojkvän, samt hela hennes släkt. När hon senare avslöjade allt detta hade hennes syster blivit handikappad för att styvpappan hade strypt henne för länge, och hon avslöjade även Skottlands värsta pedofilhärva.

 

När vi landade var det som vanligt, kaos på flygplatsen. Jag har fortfarande inte vant med allt detta, visst förstår jag att dem älskar Justin, men lugna ned er. Nu när vi var fyra stycken kunde vi absolut inte bo hemma hos Diane och Bruce, det skulle bli för trångt, så vi hade bokat rum på ett hotell. Eller ja, Justin hade gjort det, vilket resulterade i att vi fick det största. Både Liam och Adriana släppte sina väskor och började utforska rummet. ”Du sover med Adriana, så sover jag med Liam. Okej?” Justin kollade på mig, och jag såg besvikelsen i hans ögon. Det finns dock inget jag kan göra åt saken. ”Okej.” Han viskade nästan fram det, men jag hörde. Liam bar in sin väska i vårt rum, och Adriana rullade in sin i hennes rum.

 

Vi planerade att åka hem till Justins mormor och morfar på en gång, vi skulle bara byta om till skönare kläder. Jag var den som var klar först, då troligtvis Justin var tvungen att hjälpa Adriana. Jag och Liam hann egentligen inte mer än sätta oss ned i soffan så kom både Adriana och Justin ut från rummet. När jag bokade bilen vi skulle ha under vår vistelse i Stratford såg jag till att det fanns sittkudde till Adriana, Liam är så lång så han behöver ingen. ”Du får köra.” Jag kastade nycklarna mot honom och han fångade dem utan att ens titta på mig. När vi svängde upp på uppfarten till deras hus stod dem redan på trappen och väntade på oss. ”Farmors lilla prinsessa.” Diane ropade på Adriana och hon sprang mot Diane och kastade sig i hennes famn. ”Farmor, jag har saknat dig.”

 

Liam och Bruce har fortfarande samma relation med varandra, bara det att Bruce numera kan göra andra lite äldre saker med Liam, dem bygger väldigt mycket modellego. Vilket Liam verkar tycka är hur kul som helst. Bruce har köpt många olika, så varje gång Liam kommer och hälsar på, eller Bruce flyger till Atlanta har han med sig ett nytt som dem bygger. Adriana däremot, är väl lite som Liam var när han var mindre, helt hysterisk, med andra ord. Hon kan inte sitta still, och måste sysselsättas hela tiden. ”Hur är allt mellan dig och Justin?” Jag och Diane stod i köket och höll på med fikat vi skulle bära in i vardagsrummet. ”Jag vet inte, vi båda vill så mycket mer, men jag kan inte lita på honom. Så jag vet inte.” Hon tittade medlidande på mig, och det är det sista jag vill, att folk ska tycka synd om mig. ”Försök att få en relation med honom som innefattar, mor och far relation på avstånd.” Hon är klok den damen, och jag älskar henne.

 

”Jag lånar bilen ett tag.” Efter flera timmar hemma hos Diane och Bruce tänkte jag åka och träffa Alessa, Ryan och lilla Drew, fast han är väl kanske inte så liten längre. Justin tittade skeptiskt på mig. ”Är det okej om Liam stannar.” Bruce tittade upp på mig och rynkade pannan. ”Han åker ingenstans fören vi har byggt klart.” Barnvakten var fixad. Nycklarna till bilen fick jag kastade mot mig av Justin. Även om jag såg att han inte ville att jag skulle åka. Vägen till deras hem var inte alls svår, med tanke på att dem hade flyttat till ett hus som låg två ifrån där jag bodde innan.

 

När jag ringde på dörren öppnade Ryan, och han såg ut att svimma vilken sekund som helst, han sa inget men drog in mig i en varm kram, som jag besvarade med tårar i ögonen. ”Vem var det som kom?” Att höra Alessas underbara röst gjorde mig mer tårögd. Jag drog av mig skorna och släppte ned väskan på golvet innan jag sprang in i köket, där hennes röst kom ifrån. ”Älskl…” Hon vände sig om och fick syn på mig vilket gjorde så att hon stannade mitt i ett ord. ”Clar, v-vad gör du h-här?” Hon började precis som jag, att gråta, men kom ändå fram och kramade om mig. ”Jag har saknat dig.” Var det enda som kom fram.

 

Drew låg och sov när jag kom, men strax efter kom han gåendes, och jag var lite rädd att han inte skulle känna igen mig, men den rädslan försvann ganska på en gång. ”Moster Clarissa.” Han sprang och kastade sig i mitt knä. ”Drew, min ängel. Vad du har blivit stor.” Det var så underbart att få se honom igen, han hade blivit mycket större, sen sist jag såg honom. Han satt i mitt knä och fikade, eller han fikade, vi andra drack kaffe och pratade, massa gamla minnen tillsammans. Jag har saknat dem, nå så fruktansvärt mycket. Men jag har varit för feg för att höra av mig till dem, efter att dem började umgås med Selena och Justin. Det var precis som att dem glömde bort mig då, när jag behövde dem som mest, eller i alla fall Alessa.

 

”Vart är Adriana, och Liam?” Drew frågade en hel del under tiden, och jag försökte svara på hans frågor så bra jag kunde. ”Dem är hemma hos Justins mormor och morfar. Vill du att dem ska komma?” Han nickade och log med hela ansiktet. Ryan åkte och hämtade dem, då jag tog bilen från Justin. Drew sprang iväg till sitt rum, så jag och Alessa blev ensamma kvar. ”Förlåt Clar, för att jag inte fanns där, när du behövde mig som mest.” Alessa började gråta, vilket resulterade i att jag också började. Efter 10 minuter av kramar och ursäkter till varandra kom Ryan tillbaka, med mina tre favoriter. Ja, Justin tillhör dem.

 

Adriana, Drew och Liam sprang upp till Drews rum, och lekte för fullt. Alessa och Ryan satt i soffan och höll om varandra, vilket fick mig lite smått avundsjuk. Jag vill också ha någon att hålla om. Det kanske är på tiden för mig att släppa Justin, och gå vidare. Vi skulle aldrig funka tillsammans en gång till, jag vet det, behöver inte ens försöka. Men det finns så mycket saker med honom som jag kommer sakna. ”Hur är det mellan er två? Ni kan ju i alla fall sitta i ett rum utan att klösa ögonen ur varandra.” Ryan pekade mellan mig och Justin som satt i varsin fåtölj, mitt emot varandra. ”Vi kan prata med varandra igen, men det gör fortfarande ont att se honom.” Jag var bara ärlig, och det fick honom lite ledsen. Men han vet om allt det där.

 

Vi satte oss ute på altanen och pratade ett tag, tills Alessa kom ut med en stor hink vatten, och gestikulerade till mig att jag skulle ta Justin mobil. ”Kan jag få låna din mobil, jag har inget batteri i min, det är nå fel, den tar inte emot laddning.” Hon började fiska upp den ur fickan, och precis när han hade gett mig den hällde Alessa allt vatten över honom. Vilket resulterade i skrika och en lek startade. Jag skrattade tills jag började grina medan Justin sprang omkring och jagade Alessa med ännu en hink. Ryan och jag gick tills han garage och hämtade hans vattenpistoler, vilket tydligen inte hjälpte speciellt mycket, för när vi kom tillbaka till dem låg Alessa i poolen med alla sina kläder. Justin fick syn på mig, och jag såg vad hans avsikt var, han skulle ha ned mig på samma ställe.

 


 

Vad tror ni kommer hända mellan Clar och Justin? Kommer dem någonsin bli mer än vänner? Och som vanligt älskar jag er alla, och kan inte få nog av era kommentarer. :)

 

Två dagar kvar till julafton, önskar ni er något speciellt? ♥


Kommentarer
caroline säger:

åh!! jag vet att jag inte har kommenterat på länge, men jag har inte varit hemma och inte haft tillgång till en dator och det är så svårt att kommentera på mobilen. men nu är jag iaf här!! :D och jag älskar det du skriver fortfarande!

LOVE IT <3

Skrivet: | Bloggadress: http://thehomeofmusicnews.devote.se

caroline säger:

jag önskar mig MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGA kapitel i julklapp!!! (a) :D <3

Skrivet: | Bloggadress: http://thehomeofmusicnews.devote.se

Anonym säger:

Önskar mig alla kapitel som du har på lager ;) <3 :D:D:D:D:D:D

Skrivet: |

cajsa säger:

GRYMT !!!!!!!

så jäkla underbart bra!!:D

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Anonym säger:

awesomeeeeeee, men som det är mellan justin och clar nu så verkar det inte som om dom kommer bli tillsammans igen, men det måste dom bli haha!!! :)

Skrivet: |

Haley säger:

Så grymt <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

nour säger:

Jag önskar mig 5 kapitel till jul av dig :D<3333

Skrivet: |

Fanny säger:

Gryyyymt!

Skrivet: |

Ebba säger:

Jag önskar mig att Clar och Justin blir ihop, haha. Nee, jag önskar mig en kanin faktiskt.

Kapitlet var lika bra som vanligt!

Skrivet: | Bloggadress: http://ebost.blogg.se/

jasmine säger:

Vill ha många kapitel på jul:-):-) asså du är ju seriöst BÄST:-D

Skrivet: |

Anonym säger:

As BRA!!! :)

Skrivet: |

jonna säger:

skit bra som vanligt <3

Skrivet: |

Lisa säger:

Jättebra :)

Skrivet: |

Cherry ♥ säger:

Verkligen, jättebra skrivet :D ♥

Jag önskar mig en Ipad 2 och en ny plattång :)) <3

Skrivet: |

- säger:

Bra. 4 dagar kvar till J-VM! Önskar att Sverige krossar Kanada och tar hem guldet! ;D

Skrivet: |

Isabella säger:

då mitt jobb innefattar att jag är borta från familj väldigt mycket (jobbar i norge och bor typ där!) så önskar jag mig bara en fin julafton med familj och vänner, god mat och kalle anka :) jul är mycket mer än bara julklappar!



det skulle förstås vara pricken över i om du gjorde ett suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper mega långt kapitel bara för oss=dina läsare! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

Emilija med J. säger:

hoppas dom blir mer än vänner ! :D



grymt !

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

laura säger:

En till kapitel idag snälla

Skrivet: |

BIGGEST FAN säger:

Jag tycker att Liam borde ta test vem hans pappa är och det kommer sig att Justin är det.

Skrivet: |

Quinee/Inees säger:

Min jul önskning/födelsedags present är alla kapitel du har på lager !!!! Och en follow back från Justin på twitter :D <333 haha :*



Jag hoppas att de blir tsm snart !!!:*

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

bella säger:

Super!!!!

Skrivet: |

Josefin säger:

Det är sjukt spännande nu. Önskar mig parfymer, ett par högtalare, och MÅÅÅNGA kapitel i julklapp! Hoppas det löser sig mellan dom, men låt det ta sin tid! Julkramar!

Skrivet: | Bloggadress: http://josefinlife.blogg.se/

Anonym säger:

Kommer det mer idag?????

Skrivet: |

elena HITRISA FAN säger:

super bra. jag önskar mig mer kapitel nej men jag önskar mig hörlurar

Skrivet: |

Johanna säger:

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback