Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 61.


”Baby, gå inte. Jag älskar dig, och jag har inget minne av det du sitter och säger. Jag skulle aldrig göra så mot dig, ALDRIG. Jag vet hur ont det gör. Rebecka, snälla.” Min mjuka blick övergick till en hård och kalla. ”Tycker du att jag ska vara snäll mot dig? Varför? Du var inte direkt det mot mig.” ”Du har gjort samma sak.” Jag suckade. ”Du slapp se det, och jag berättade det själv.” Han började gråta, vilket jag hörde klart och tydligt, men hade ingen lust till att trösta honom. Han hade satt sig i denna sits. ”Jag antar att jag förtjänar detta, men det betyder inte att jag tycker att det är okej. Vi ses väl hemma, eller något. Din mamma är rätt orolig.”

  

 

Jag gick hela vägen tillbaka till Justins mormor och morfar, jag behövde verkligen frisk luft. Det tog dock ett tag för mig att hitta dit, då jag varje gång kom till en korsning var tvungen att kolla om det var något jag kände igen. Tillslut hittade jag dit i alla fall. Alla tre satt vid köksbordet och åt när jag kom in, men Pattie reste på sig och kom fram till mig, för att ge mig en kram. ”Hur mår du nu?” Jag nickade och log mot henne, hon förstod på en gång att hon inte skulle fråga mer. ”Vill du ha mat?” Precis när hon frågade det kurrade min mage, så jag slapp svara. Vi satt alla vid bordet och åt under tystnad, när jag hade ätit upp tackade jag för maten och gick upp och la mig. Jag måste ha slocknat till, för jag kvicknade till av att sängen sjönk ned och att någon drog bort hår från mitt ansikte. När jag kollade upp möttes jag av två väldigt vackra, men samtidigt svullna ögon, Justin.

 

Jag kanske har helt fel värderingar i livet, jag vet inte, men jag accepterar inte att folk gör elaka saker mot mig, men är helt okej med att jag gör dem mot andra. Justins misstag skulle kosta honom vår relation, och jag tror att han var medveten om det när han kom in i rummet. Jag varken pratade eller tittade på honom. Han satt i sängen tyst som en mus, men ibland kunde jag höra hur han snörvlade till. Jag försökte somna om, men det var svårt. Jag mådde dåligt, jag älskade honom. Det gör jag fortfarande, men saker och ting kan förändras. Jag låg och blundade, vilket fick Justin att tro att jag sov, för han pussade mig i pannan. ”Jag älskar dig. Det gör jag.” Jag rös till av hans beröring och drog täcket närmare mig när han hade lämnat rummet.

 

Jag lyckades somna om, för jag när slog upp mina ögon var klockan runt 5 på eftermiddagen. Jag hörde röster från köket, så jag stannade en bit utanför så att dem inte märkte mig. ”Jag har gjort bort mig, för livet.” Det var Justin, och visst kan jag hålla med honom, han hade gjort bort sig, men kanske inte för livet, han kommer nog över det. ”Prata med henne, ni kan säkert lösa det.” Han hade med andra ord inte berättat för Pattie vad det var han hade gjort. ”Åh, hej gumman. Hur mår du?” Jag gick in i köket, för jag ville att dem skulle sluta prata om det. ”Jag mår bra. Kan jag få prata med Justin i enrum?” Pattie lämnade inte bara köket utan även huset. Det visade sig även att vi blev ensamma, Diane och Bruce var inte heller hemma.

 

”Jag älskar dig Justin. Varför? Var jag inte tillräcklig, hade vi inte det bra tillsammans?” ”Jo, det hade vi. Jag vet inte, fanns väl kanske någon baktanke om att du gjorde samma sak mot mig.” Han kollade ned i bordet när han för första gången var ärlig. Han ljög alltså hemma hos Ryan, han visste vad det var han hade gjort. Allt var bara ett spel från honom. ”Okej, hoppas du är nöjd med hur det slutar.” Han skakade bara på huvudet, han sa inget, stirrade bara ut i tomma intet. Det var precis som att jag inte stod framför honom, lutad mot diskbänken. Han brukar aldrig låta en sekund gå till spillo utan att kolla på mig, han tittade inte ens på mig på samma sätt som han brukade göra. Efter några tysta minuterar reste han på sig och kom fram till mig, han ställde sig så nära att vi hade kroppskontakt med varandra.

 

Min andning blev svår att kontrollera, jag hatade honom för tillfället, och ändå fick han mig ur ballans. Hjärtat slog hårt och helt i otakt. Han satte sina händer på varsin sida om mig och lutade sig mot diskbänken så att hans kropp pressades mot min. Blicken han gav mig, var nästan någon som typ stålmannen skulle kunna framkalla, den brände igenom mig, och hans ögon tindrade. Jag stod som en staty, jag kunde inte röra mig, och jag glömde helt och hållet bort att jag var människa och var tvungen att andas. Justin slickade sig runt munnen och bet sig i läppen innan han pressade sina läppar mot mina. Från en början gjorde jag motstånd, men tillslut kunde jag inte stå emot längre. Jag kysste honom tillbaka och han lyfte upp mig på diskbänken särade på mina ben och pressade sin kropp hårdare mot min.

 

”Inte här.” Var det enda jag fick fram mellan alla kyssar och stön jag utförde. Han visste exakt vad han skulle göra, och jag ville verkligen. Ett fast grepp om min rumpa och han bar upp mig för trapporna och la mig lugnt och försiktigt ned i sängen men våra läppar släppte inte varandra. Precis när han skulle lägga sig över mig drog jag av mig min tröja, och mina mjukisbyxor, han gjorde lika och drog täcket över oss. Jag gillar inte att ligga under, jag vill arbeta, så jag knuffade ned honom på rygg och satte mig över hans lår. Hans händer knäppte upp min bh och drog den av mig, han masserade mina bröst, som han aldrig tidigare har gjort. Hans otrohet kanske fick en annan sida av honom att vakna.

 

När vi båda två var nakna och upphetsade till max, gränslade jag honom. Lusten, den jag inte har känt på flera timmar pulserade varsamt genom min kropp. Jag borrade in mina naglar i hans överarmar, vilket fick honom att spänna hela sin kropp. Han greppade om mina höfter och lät inte en enda sekund gå till spillo då han bokstavligen kastade runt oss i sängen, och stötte hårt och djupt in i mig. Återigen borrade jag in mina naglar i hans kropp, och min orgasm kom sakta men säkert. När den hade ebbat ut och jag kunde andas ordentligt tog min lust en ny fart och han pressade sin kropp mot min och kysste mina läppar. Hans tunga hittade snabbt min och kyssen övergick till hångel. Han flätade in sina fingrar i mitt hår, och min kropp gick återigen upp i brygga av en ny orgasm som kom.

 

Min kropp var helt slut när han tillslut kom och han la sig ned över mig och kysste mina läppar mjukt. Visst har jag många gånger sagt i mitt liv att jag har haft det bästa sexet, men jag måste ha dragit en vit lögn, för ingenting kommer uppnå detta. Det är första gången i mitt liv som jag får uppleva fler än 6 orgasmer under ett samlag, och jag kan lova att det bara är Justin som kommer kunna ge mig det. Jag kände mig nästan svimfärdig där jag låg med honom bredvid mig, han smekte mig över magen och kysste mig på halsen. Vi båda var helt svettiga, men inget vi brydde oss i. Det han hade gjort mot mig dagen före var som bortblåst. Det fanns inte i min hjärna, att tänka på det just då. ”Jag älskar dig, Justin. Jag gör verkligen det, kan vi lova att vara varandra trogna?” Jag hörde på mig själv att mina tårar var på väg, men jag höll dem inne med den kraften jag hade kvar i kroppen. ”Jag älskar dig med, och jag lovar dig att jag aldrig ska röra en annan.”

 

Jag låg halvt över honom och drog mina naglar lugnt och försiktigt över hans bröst, samtidigt som han med båda sina händer smekte både min rygg och utsidan av mitt lår. Täcket vi tidigare hade haft över oss låg bara vid midjan på oss båda och det var svalt och skönt. Jag hörde fotsteg i trappen vilket inte var så bra, med tanke på att dörren var öppen, och att man såg in i Justins rum direkt man klev upp från sista trappsteget. ”Justin, ska ni äta med oss?” Jag hörde Patties röst. ”Oj, förlåt.” Hon måste ha vänt i dörren eller redan i trappan, för hon försvann. Jag hörde hennes fotsteg när dem avtog. ”Vi sover såhär på nätterna, förutom att vi har underkläder på oss. Så hon kan lika gärna tro att vi har sovit.” Han lät självgod, men samtidigt väldigt rädd för vad hon skulle säga. Jag hoppade in i duschen och drog på mig ett långt linne och ett par korta shorts då vi ändå skulle vara inne resten av kvällen. Justin duschade han med och drog på sig ett par mjukisar och en t-shirt.

 

”Har ni löst allt? Det lät omöjligt imorse.” Pattie tittade frågande på oss, jag satt bredvid Justin vid bordet och han hade flätat sina fingrar med mina, och placerat våra händer på mitt bara lår. ”Det är löst.” Svara Justin, och jag såg att han verkligen var glad. Jag kanske gjorde honom lycklig ändå. Jag hade tvivlat på det, och då menar jag verkligen tvivlat. Jag hade en tendens att inte kunna kontolera mig när det kommer fram andra grabbar till mig, men jag trodde faktiskt att Justin var bättre än mig, men jag vet inte. Jag älskar honom, han får mig glad, sprallig i hela kroppen, och ur funktion, med hjälp av sina ögon. Han lyfte upp våra händer och pussade baksidan av min hand, samtidigt som han log mot mig och kysste mig på kinden. ”Jag älskar dig.” Hans mamma och morföräldrar log mot oss, och jag rodnade, för första gången på bra länge. ”Och jag dig.” Jag kysste hans läppar, och ville inte släppa, men var tvungen, då vi var iakttagna.

  

 

Detta är det sista kapitlet, finns en epilog kvar. :) Är det ens värt att kommentera?


Kommentarer
jasmine säger:

Självklart det är... asså det känns som om vi som kommenterar också får massa skit. så vi kanske ska sluta kommentera eftersom vi som kommenterar skriver du nästan aldrig ngt bra medan de som aldrig gör ngt bra lägger du jätte mycket tid på, vrf inte skita i de och lägga mer tid på de som faktiskt kommenterar och berättar vad de tycker om dig

Skrivet: |

caroline säger:

DET bästa på länge!

jag tycker vi ska sluta klaga på marielle och jag tycker verkligen inte att vi ska komma och säga att hon inte skriver att hon uppskattar oss som kommenterar!! för det gör hon, mer än vad hon klagar iaf!!!! det är vi som klagar och begär för mycket av henne. jag tycker vi ska vara glada att hon ens har en blogg och att hon lägger ner sin själ i detta. liksom det enda vi gör för henne är att kommentera medans hon verkligen lägger ner all sin tid i världen på detta. så visa lite uppskattning va!?jag älskar dig och det du skriver, marielle. och tack för denna underbara tiden med Twinkling Eyes :) längtar tills epilogen kommer ut!!!! :D

LOVE <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

Anonym säger:

FAN va grym!

Den här novellen har varit så sjukt bra, tack för att du lägger ner så otroligt mycket tid på skrivandet. Du skriver som en KUNG!

WE LOVE YOU!♥Länkar tills epilogen kommer ut! :)♥♥//Ebba :D

Skrivet: |

Sandra säger:

NEEEJJJ!!! Inte slut än, men längtar tills HITRISA kommer också.. <3 Du äger seriööööööst

Skrivet: |

Linnea säger:

Seriöst du vet verkligen hur man gör en människa beronde. Du borde ha en varningstext längst uppe i bloggen VARNING OTROLIGT BERONDEFRAMKALLANDE! Som

Twilight böckerna har.. Du är kung på att skriva!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbsaga.blogg.se/

Anonym säger:

Åhhh! Så jäkla bra! Men dock väldigt sorgligt att det redan är sista kapitlet! :(

Skrivet: |

josefine säger:

Grymt bra novell :D

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

lisa säger:

så galet bra! thank god för att dom löste det :')

Skrivet: |

sofiastrand säger:

.jag.fucking.dör. synd att de är slut :/ LÄNGTAR TILL HITRISA!!!!!!

Skrivet: |

jasmine säger:

skit bra novell, kan inte fatta hur du kan skriva så braaa :O:O:O

Skrivet: |

Johanna säger:

Grymt bra! Har gått otroligt fort! Älskade verkligen den här novellen och längtar grymt till HITRISA! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

FRIDA säger:

Ge dej. Folk kommenterar och får skit... De kommer alltid vara folk som inte kommenterar o de e bara att gilla läget!Jag tycker denna novell va bar med de e sant som du säger ingen kommer komma upp i den förra o ja e nästan lite rädd att du kommer förstörs den berättelsen med del 2

Skrivet: |

Anonym säger:

awesome! den var så där ;p

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

fetta grymt bra, men vad är en epilog ? (a)

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Lisa säger:

Jättebra :)

Kul att de blev vänner igen, klart de var värt att kommentera ;)

Skrivet: |

wilma säger:

Jättebra tjejen! Du e grym

Skrivet: |

Anonym säger:

Självklart är det värt att kommentera!! En helt underbar, asbra, grym finns så mycket att säga om novellen har följt och läst varje dag.... Du är grym på att skriva!!!! :-)

Skrivet: |

Kajsa säger:

Himla bra skrivet, hoppas epilogen kommer ut snart!.

Längtar tills HITRISA 2 också, men du kanske ska ta en paus, slippa känna tvånget och så, bara ta det i din takt!. kram

Skrivet: |

ninni;D säger:

så sjukt bra!!!! älskar alla dina noveller, jag fattar verkligen inte hur du kan skriva så här bra!!!<3PUSS & KRAM NIVINE<3

Skrivet: |

sara säger:

såklart det är värt att kommentera! sjukt bra :D

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Felizia säger:

Längtar till epilogen!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Anonym säger:

Det är så jäkla bra skrivet alltså!!

Skrivet: |

Becka säger:

Såå sjukt jäkla bra!

Skrivet: |

Cherry säger:

Omg, jag har verkligen inga ord, jag älskar den här novellen :DDD <33 Det är varit en fantastisk resa att få läsa den här novellen, den är helt amazing :)) <3<3

Skrivet: |

Haley säger:

OMG! Skrek som fan på lektionen när jag läst den! Så fucking grym att det inte är sant =))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Anonym säger:

så himla bra! såsom alla dina andra noveller så har denna varit riktigt GRYM, hoppas du vet det :) du skriver riktigt bra ska du veta!! :D

Skrivet: |

awesome säger:

grymt!:D

Skrivet: | Bloggadress: http://juztawesome.blogg.se/

Tiff säger:

gud vad bra!! den här novellen har varit jätte bra, enligt mig :)

Skrivet: |

cajsa säger:

åh, jag älskar det ! synd bara att det redan är slut!

du är iallafall grym !

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Emma säger:

Superbra!

Fast jag har ändå gillat HITRISA lite mera, men den här var också gryyyym! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justindblovestories.blogg.se/

Anonym säger:

jag älskar den

Skrivet: |

Fanny säger:

Det är väl klart som fan värt att kommentera?! Grymt bra som vanligt och synd att den snart är slut xd <3

Skrivet: |

Bella säger:

Verkligen värt att komentera!!

Super avslut på kapitel och längtar tills epilogen kommer!!!

Skrivet: |

Alice biebah säger:

Så sjukt jäkla bra!! Finns ingen mer att säga förutom att du är bäst!! Älskar din blogg kommer vara en följare livet ut! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

Johanna :) säger:

Jag har precis läst den här novellen och jag vart helt kär <3

Den är eller var verkligen jättebra :)

Du är en gudinna på att skriva <3

Längtar tills nästa novell kommer upp, men om jag har förståt rätt så kommer det vara HITRISA 2 , så ska sätta mig och läsa ettan nu då :) Hoppas att den var lika bra som den här va <3

Ha en bra dag och sluta aldrig skriva <3

Kram

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Alltså seriöst vissa kommentarer här, vill ni att jag ska strypa er?! Inte för att dem läser detta nu men serri! Och det var ett jävla tjat om HITRISA, visst jag älskar HITRISA jag med, men jag har mer vett i kroppen än att skriva med den novellen i varje jävla kommentar och jämföra. Det är helt olika noveller. - Du sa att jag skulle gilla denna, jag älskar den, du lyckades verkligen få ut alla sorters känslor ur mig. På riktigt med. Jag hatar honom för att han verkligen gjorde det, men att han samtidigt visade ånger för det, men samtidigt så vet jag att jag inte var så glad på henne heller när hon gjorde samma sak. Och det där sexet, ah men wow! Jag tror ändå att det behövdes, att denna svacka gjorde dem starkare, jag hoppas det iaf. ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback