Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 43.


”Det är synd att man inte kan klona folk.” Vi hade nu bytt plats så vi låg bredvid varandra, och han drog sina fingrar över mina armar vilket fick mig att rysa. ”Varför ska du klona någon, och vem?” Han kollade skräckslaget på mig, precis som att jag skulle säga någon annan än honom. ”För att jag vill att flera i världen ska uppleva dessa stunder med dig, utan att det riktigt är du.” Han skrattade till. ”Du är rolig du.” ”Det är inget skämt, jag önskar faktiskt det. Det finns över miljoner tjejer världen över, som skulle kunna göra vad som helst för att du ens skulle retweeta något på twitter. Så varför skulle dem inte göra vad som helst för att du skulle ligga såhär med dem?” Han visste att jag hade en poäng i det jag sa, så därför svarade han mig inte riktigt, utan tittade bara på mig, med dem där vackra ögonen. ”Dina ögon baby, du bränner min hud när du kollar på mig. Stäng dem och kyss mig istället.”


 

 

Den första veckan var slut och jag hade aldrig känt mig så lycklig som jag gjorde då. Justin behandlade mig som en prinsessa, vilket ibland kunde vara lite jobbigt då jag inte kunde ge honom så mycket mer tillbaka, mer än min tillvaro. Kendalls flygplan skulle landa runt två på dagen, och Alfredo skulle möta upp henne, själv orkade jag inte. Det kändes som att mitt huvud skulle explodera och jag hade jätte hög feber. Justin hade sett till så att han var ledig samma dag som Kendall skulle komma, men nu skulle han få hänga med dem två själv. Jag låg i sängen med huvudet under täcket, ljuset som skimrade in mellan gardinerna i sovrummet gjorde så att mitt huvud värkte ännu mer. Justin kom in i rummet och satte sig ned i sängen. ”Baby, hur mår du?” Han strök mig över kroppen över täcket. ”Åt helvete.” Mumlade jag tillbaka.

 

När jag vaknade upp nästa gång var det riktigt mörkt i rummet och det stod rykande te på bordet bredvid sängen. Det hängde ett svart lakan över gardinstången för fönstret så att ljuset inte kunde ta sig in, vilket var skönt. Precis när jag reste mig upp i sängen och lutade mig mot sänggaveln kom Justin tillbaka in i rummet. ”Du måste äta lite.” Han gav mig en tallrik med min favorit yoghurt, så jag tog några skedar, och ställde sedan ned den på bordet, och tog koppen med te. Han la sig ned bredvid mig och höll om mig. ”Baby, du blir sjuk.” Han struntade tydligen i det, för han pussade mig på halsen och vidare upp över hakan mot mina läppar. ”Det spelar ingen roll.” Han kysste luften ur mig. Jag hade egentligen ingen ork till det, men jag hade inte styrkan nog att avsluta den, vilket jag egentligen inte ville. Flera stön smög ur från min mun vilket inte var meningen, men han gav mig sådan njutning. Bara genom att kyssa mig kunde han ge mig en orgasm. Så underbara var hans läppar mot mina.

 

Sängen kändes fruktansvärt tråkig senare på dagen, så jag flyttade ned mig till vardagsrummet. Kendall och Alfredo kom inrusandes och kastade sig i den andra delen på soffan. ”Gumman, hur sjuk är du då?” Det syntes säkert hur mycket jag svettades. ”Skit sjuk, och skratta inte.” Jag lät verkligen ledsen, och det var väl det jag var. Jag ville verkligen vara frisk nu när min älskade bästa vän befann sig i LA. ”Då blir vi inne idag då. Film och massa godis.” Jag kollade på henne som att vore knäpp. ”Ni ska inte behöva vara inne för att jag är sjuk, glöm det.” Hon försökte protestera, men jag hann före henne. ”Stannar ni inne går jag upp och lägger mig, så ni kommer ändå inte få spendera tid med mig. Ge er nu, ut och roa er, det gäller dig med, Justin.” Ingen av dem vågade säga emot, så dem drog på sig kläder och så lämnade dem mig, i alla fall Kendall och Alfredo. ”Jag vill inte lämna dig.” Han la sig över mig i soffan och pussade mig i pannan. ”Du kommer ju hem, och då kan vi mysa.” Han kysste mig en sista gång innan han reste på sig och gick mot hallen. Jag kunde höra hur dörren slogs igen, och hur en bil startade.

 

Istället för att ligga nerbäddad och bara glo i taket valde jag att städa köket, egentligen var det inte så använt, men ändå. Jag hade inget att göra. Jag torkade ur alla skåp och alla lådor, samt kylskåpet. När jag var klar med det tänkte jag tvätta sängkläderna, då dem säkerligen inte var så fräscha. Precis när jag skulle bära ned dem i tvättstugan kom Justin in. ”Vad gör du? Du ska ligga i sängen.” Han lät inte arg, men besviken. Precis som att jag hade lovat honom något och sedan inte gjort det. ”Men jag får liggsår, jag måste få röra mig.” ”Genom att tvätta?” Han såg förvånat på mig. Jag nickade lite löst, i hopp om att han inte skulle hinna uppfatta det. Kendall och Alfredo hade valt att dra tillbaka till hotellet som dem bodde på. ”Jag köpte lösgodis till dig.” Han plockade fram en stor påse och ställde på bordet, samt en stor Cola.

 

Dagen efter kände jag mig genast mycket bättre, det kändes nästan som att jag var frisk, men lite feber hade jag allt. Jag hoppade in i duschen och skrubbade verkligen min kropp från topp till tå, för att försöka få bort alla baciller, så att jag skulle bli friskare. Redan när jag klev ur duschen kände jag mig lika fräsch som dem nytvättade sängkläderna i sängen. Jag virrade in mig i handduken och gick tillbaka ut till Justin som fortfarande låg och sov, han såg så fridfull ut. Precis som att han inte andades, men det syntes på honom att han gjorde det, för hans bröstkorg gick upp och ned. Han varken snarkar eller rör sig hysteriskt i sömnen, vilket är sjukt skönt. Jag kan inte sova bredvid folk som är så.

 

Jag klädde på mig och var precis på väg att lämna rummet när jag hörde hur han vände och vred på sig i sängen, vilket alltid betyder att han är på väg att vakna, så jag satte mig ned på kanten och kollade på honom. När han slog upp sina ögon var det precis som att dem blänkte, dem skimrade i guld, vilket är väldigt ovanligt, till och med för hans ögon. ”God morgon älskling.” Han log, men slöt åter igen sina ögon. ”God morgon beautiful.” Innan jag hann reagera drog han ned mig i sängen och pressade sina läppar mor mina, han drog sina fingrar genom mitt fuktiga hår. ”Hur mår du idag?” ”Jag mår bra. Känner mig inte sjuk i alla fall.” Han log och strök mig över ryggen. Vi låg så ett tag, och bara höll om varandra. Det är inte ofta vi håller om varandra på ett inte sexuellt sätt, men dem händer och när dem väl gör det njuter jag av varje sekund.

 

”Jag älskar dig så sjukt jävla mycket.” Han kysste mig hårt och passionerat innan han hoppade in i badrummet, och då menar jag verkligen hoppade. Han skuttade precis som att han vunnit på lotto, han såg verkligen lycklig ut, och det var jag som gjorde honom så. Vilket gjorde mig sjukt lycklig. Jag gick ned i köket och började med frukosten, fast det egentligen skulle vara lunch, men jag orkade inte ställa mig och laga någon mat, så det fick bli lätta pannkakor. Dem var klara lagom tills Justin kom ned och såg utsvulten ut. Han satte sig ned vid köksbordet och började bete sig som ett barn, han slog med besticken i bordet. ”Mat, mat, mat.” Han kan vara väldigt irriterande. ”Ta emot den då.” Precis när jag vände mig om kastade jag även en pannkaka, och han fångade den faktiskt.

 

Kendall kom åter igen på dagen och bad mig följa med henne ut på staden, jag hade redan handlat för en hel evighet. Jag skulle inte ens få med mig något mer i väskan hem, så det var slut handlat för min del. Jag drog på mig ett par svarta jeans, en rödrutig skjorta och mina nya stövlar från Gucci. ”Sexy mama. Ska du gå ut sådär?” Justin stod lutad mot dörrkarmen in till sovrummet där jag stod och speglade mig i helkroppsspegeln. ”Ja, jag hade tänkt det. Är det inte bra eller?” Han skakade hysteriskt på huvudet, och kom emot mig. ”Jag tror jag är tvungen att be Kenny följa med dig. Annars kommer någon grabb kidnappa dig.” ”Haha, nej, nej. Du behöver inte oroa dig, jag kommer hem. Ensam.” Jag kysste honom en vända innan jag gick ned och ut på uppfarten där Kendall stod och väntade.

 

”Är ni lyckliga, du och Alfredo?” Vi satt i bilen som skulle ta oss över 90210 området i Beverly Hills. Vi har alltid vart intresserade av att se hur alla dem stora stjärnorna bor. Och tro mig, jag tappade hakan, hade aldrig trott att vissa av husen skulle vara näst intill större än hela mitt område som jag bor i. ”Jo, det är vi. Jag saknar honom fruktansvärt mycket när vi är i olika städer. Han är så sjukt gullig, men säg inte att jag sagt det.” Det lät som att hon läste ur en saga som börjar ”Det var en gång.” och slutar ”Och så levde dem lyckliga i alla sina dagar.” men så bra kunde det nog knappast vara. Även om jag inte trodde det, så var jag ändå glad för hennes skull. Mitt liv var inte ens så perfekt.


Tidsinställt! :) kommentera nu va... <3

 


Kommentarer
Haley säger:

grymt =))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Tiff säger:

Jätte bra, du är så duktig!! :)

Skrivet: |

Johanna säger:

JÄTTEBRA :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Sandra säger:

JÄÄÄTTEEEBRAAA:D:D:D:D

Skrivet: |

wilma säger:

Amazing som alltid, marielle :)

Skrivet: |

cajsa säger:

AS BRA !!

älskar din novell ! Du är så grymt duktig !

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

caroline säger:

i love you och novellen!!

längtar till HITRISA börjar! :D <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

Quinee/Inees säger:

Jag ÄLSKAR novellen !!!<33333

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

jasmine säger:

Skrivet: |

jasmine säger:

jag älskar verkligen denna novellen :D

Skrivet: |

bella säger:

Super!

Skrivet: |

Anonym säger:

jättebra:)

Skrivet: |

Anonym säger:

jättebra:)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Men stackarn, fy fan för att ligga så, man vet ju hur det känns, men det är inte alla som har en sån underbar grabb som tar hand om en :) Snutten! :D så jävla underbar han är, jag skulle fan kunna äta upp honom! :D jag älskar att läsa denna novell såhär i efterhand just för att se alla kommentarer, :) men hon är ju så lik mig, jag är likadan inte fan orkar jag ligga still i sängen för länge, okej när jag har hög feber men då pallar jag knappt att gå till toaletten, kryper typ, men annars så städar jag, tvättar och gör allt annat än att ta det lugnt :P Jag älskar fortfarande hans kommentarer :D ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback