Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 41.

När vi kom ned till vardagsrummet stod det glass på bordet och Pattie satt i soffan, hon vek inte blicken från tv:n, även fast jag tror att hon hörde oss. Jag kände mig så dum i hennes närvaro, även om jag vet att vi är tonåringar, och att hon troligtvis gjorde likadant i hennes ålder. Justin satte sig ned i fåtöljen och jag skulle precis gå förbi honom och sätta mig i soffan men han drog ned mig i sitt knä. Han placerade sina händer på opassande ställen då hans mamma faktiskt satt bara någon meter från oss. Så jag spände blicken i honom, och han fattade vinken på en gång. ”Det jag såg när jag kom hem.” Pattie vände sig mot oss, och jag förstod att hon skulle ta upp det som hände, mina kinder blossade upp och jag kände värmen stiga. ”Jag vill inte veta av det, men vad ni gör när ingen annan ser kan jag inte göra något åt. Men jag påminner er en gång till, jag vill inte bli farmor än.”


 

 

Jag har aldrig varit med om något mer pinsamt, och så vitt jag såg på Pattie gillade inte hon heller konversationen hon själv drog igång med. Den enda som såg ut att njuta av att jag och Pattie satt och skämdes var Justin, han hade ett brett leende på läpparna hela tiden och det verkade inte försvinna. ”Du blir inte farmor. Varför kan inte jag få göra saker som alla andra grabbar i min ålder gör?” Hon kollade på honom precis som att han var galen. ”Vad menar du?” Den frågan skulle hon inte ha ställt honom, han hade tydligen inga planer på att hålla något undan för sin mamma. ”Ha sex med sin flickvän?” Han lät frågande, precis som att det var ett hån mot henne, och att hon borde ha förstått vad han menade med tanke på konversationen hon drog igång med. ”Jaja, skydda er.” Hon reste sig upp ur soffan och gick upp till hennes rum. Jag pustade ut när hon lämnade rummet och Justin började skratta.

 

Vi satt kvar i vardagsrummet och kollade klart på filmen som visades på tv:n. Eller jag försökte se klart den, medan Justin ville fortsätta där vi slutade då hans mamma kom på oss. ”Baby, kom igen.” Även om jag inte kände för det så kunde jag inte säga nej till hans underbara ögon. Han smekte mig lätt över låret och kysste mig på halsen. ”Då går vi upp, jag vill inte vara med om samma sak igen.” Han bar upp mig, och hela vägen upp för trappen kysste han mig. Vilket förvånade mig, trodde inte killar kunde göra två saker samtidigt, men tydligen. Han överraskar en hela tiden. När vi kom in i rummet sparkade han till dörren med foten och släppte inte mina läppar, fören han la ned mig i sängen och drog av mig min linne, och kysste mig ned över bröstet.

 

När vi hade rullat klart bland alla kuddar och täcken, och bara njutit låg vi och höll om varandra. ”Jag kommer aldrig tröttna på detta.” Jag låg med ryggen mot honom, och jag kunde höra hur han log. Det där sexiga leendet som bara han kan ge, och hans ögon, som nästan kan göra mig gravid bara genom att se på mig. ”Det har jag redan gjort, du är så tråkig i sängen.” Han vred ned mig på rygg och kollade på mig. VA? Han såg helt krossad ut, så jag kunde inte hålla mig för skratt mer. ”Gör inte om det där. Du njöt, minst lika mycket som jag, annars skulle du inte låta så mycket.” Han hånlog mot mig, och jag drog täcket över huvudet så att han inte skulle se mina rosenröda kinder. Jag höll verkligen i täcket så att han inte skulle kunna flytta det, men istället kröp han ned under det han med, och kysste mig. ”Jag älskar dig.” Han låg halvt över mig, och jag kunde känna att han blivit hård igen, vilket förvånade mig, han brukar aldrig klara två omgångar efter varandra. Jag krokade mina ben runt hans höfter och han trängde in i mig ännu en gång. ”Jag älskar dig med.”

 

På morgonen när jag vaknade hade jag fruktansvärt ont i ljumskarna och jag förstod på en gång att det kom från nattens nöje, vilket jag tydligen inte skulle glömma på ett bra tag, i alla fall inte under dagen. Jag försökte ta mig upp ur sängen, men det gick inte så bra som det brukar göra. Justin låg och sov, så jag planerade att väcka honom. ”Baby, varför har du skadat mig såhär?” Han skrattade till när han slog upp ögonen. ”Och du sa att du inte njöt.” Han drog ned mig i sängen igen. Det kändes som en bra plan, att ligga i sängen hela dagen, så slapp Pattie se att jag inte kunde gå ordentligt. Fan, denna vecka kan inte bli värre just nu. ”Du ska till studion snart, upp och hoppa.” han började göra massa konstiga ljud för sig, och suckade sedan. ”Jag orkar inte.” ”Om inte du går upp nu, så kommer din mamma komma upp och säga samma sak.” Han rullade ur sängen och gick in i duschen, så jag försökte göra samma sak, och det gick, men nog hade jag allt träningsverk.

 

Vi duschade tillsammans och när vi var klara gick jag direkt till min resväska som jag inte hade orkat packa upp än. Mina matchande limegröna underkläder, ett par blåa riktigt tighta jeans från D&G och ett svart linne med en vit oversize tröja. Riktigt snyggt om jag fick säga det själv. Justin satte på sig ett par svarta jeans och en gul t-shirt med Rolling Stones märke på. Precis när jag hade kammat ut mitt hår plingade min mobil till av ett sms, så jag tog upp den och såg att det var från Selena. ”Hej, om du har tid idag så kan vi ta en vända på staden. Jag är ledig, men ställ inte in något om du redan har planer. Jag klarar mig.” Justin stod bakom mig, och läste sms:et över axeln på mig, jag har inget att dölja för honom, och absolut inte att jag gillar att umgås med hans ex. ”Åk med henne. Jag klarar mig, plus att det inte kan vara så kul för dig att sitta i studion hela dagen.” Jag vände mig om mot honom och pressade mina läppar mot hans. ”Hör av dig när du är klar, så kan vi väl äta något tillsammans ikväll?” Han nickade och kysste mig löst på kinden, vilket fick mig att rodna.

 

”Vi kan ses, har inget för mig. Justin ska vara i studion hela dagen, så vi kan göra vad vi vill =)” Jag och Justin åt en snabb frukost innan han körde mig till gallerian som jag skulle möta Selena utanför. ”Ses sen, älskar dig.” Han kysste mig snabbt innan jag lämnade bilen. ”Älskar dig med.” Jag gick mot ingången, men såg ganska på en gång att hon aldrig skulle stå där själv, så jag började kolla runt lite, och fick se henne vid ett hörn, där inte många kunde se henne. ”Varför står du här?” Hon kollade upp och mötte min blick, samt gav mig en kram. ”Jag hade blivit överfallen om jag stått där själv.” Hon skrattade till och vi gick tillsammans in i gallerian. ”Vad tyckte han om dina underkläder?” Hon log mot mig samtidigt som hon gav mig en vänskaplig knuff i sidan. ”Han gillade dem, skarpt.” Hon blinkade till med ena ögat. ”Så, har ni.. du vet.. legat med varandra?” Och vad svarar man på det, visst har vi legat med varandra, men om hon ställen en följdfråga, om vi låg med varandra innan dem hade gjort slut. ”Ja, det har vi.”

 

”.. och så kom Pattie in i vardagsrummet.” Jag berättade för henne om gårdagens händelse. Selena skrattade så mycket att hon knappt fick någon luft såg det ut som. ”Hur kan du tycka att det är kul? Jag skämdes ögonen ur mig, när Justin släpade ned mig till henne igen.” Vi satt på en bänk i gallerian, återigen med massa kassar. Undra om hon ens hinner använda alla kläder hon köper, eller om hon bara lägger dem på hög hemma? ”För att jag aldrig har råkat ut för det, och det verkar hemskt. Så skadeglädje är den enda sanna glädjen.” Vi hade precis lämnat VS bakom oss, och återigen hade jag köpt på mig massa underkläder. Speciellt flera bh:ar, precis som den jag köpte hemma, men i fler olika färger. ”Kan vi inte gå in i den där affären?” Selena pekade på en Gucci affär, med bara skor. ”Visst.”

 

”Vad tycker du om dem här?” Hon stod med ett par svarta stilettklackar på sig, och blev genast minst 12 cm längre än innan. ”Sjukt snygga, köp dem.” Hon vände och vred på sig i spegeln, för att kunna se dem från alla håll och kanter. Tillslut tog hon av sig dem och hängde dem på sina fingrar. ”Det ska jag allt.” Jag hittade ett par svarta stövlar, med kilklack, som jag genast föll för. Jag provade dem och kollade mig i spegeln, precis som hon hade gjort innan. ”Oh my god. Köp dem, omedelbart.” Selena kom upp bakom ryggen på mig, med ännu ett par i handen. ”Okej.” Vi gick och betalade, och för att vara en Gucci affär var dem inte så dyra som jag från början trodde. Ett sms från Justin lyste upp på min mobil, efter att jag kände att den vibrerade. ”Älskling, i miss u. Hoppas ni har det trevligt, ni får gärna komma hit om ni inte har fler affärer att gå i. Hälsa Selena. Puss.  <3” Jag frågade Selena om hon hade något emot att åka dit, vilket hon inte hade, så vi tog en taxi.


 

Jag fixar alltid extra kapitel åt er. Men jag är inte säker på att jag hinner skirva ett till innan jag åker, för detta är skrivet halv 2, och jag ska äta tårta klockan 2. :P men ikvll kanske det kommer ett till. ^


Det är lite konstigt detta, på mina kapitel får jag frågor varje dag om saker. Men när man fixar en frågestund är det ingen som har något att fråga. Mystiskt! :P


Kommentarer
Anonym säger:

Jättebra! :)

Skrivet: |

jasmine säger:

älskar det att selena inte är elak än iaf :)<3

Skrivet: |

sara säger:

TOTALY AS GRYYMT like always ;D

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Lisa säger:

jättebra :))

längtar tills nästa kapitel

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt awesome. :D

Skrivet: |

Haley säger:

sjukt underbart grymt =))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webbloggg.se

Quinee säger:

älskar att selena inte är taskig och att det gillar att va me varan !!! kick as bra !!! ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Cherry säger:

Så sjuukt bra :D <33

Skrivet: |

Anonym säger:

more!:D

Skrivet: |

Sandra säger:

as bra! ett till kapitel idag? :DDD:D:D:D:D:D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Jenny säger:

Skiiiiiiit bra! :) <3

Skrivet: |

caroline säger:

alltså helt seriöst, fan vad jag älskar dig :D

kan inte beskriva hur bra du är på ett annat sätt :p LOVE IIIIIIT! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

Johanna säger:

JÄTTEBRA

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Cajsa säger:

GRYMT BRA!

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Haha oh Justin, så ärlig och så rakt på sak! Stackars Becki och Pattie :P HAHA, hennes kommentar, så jävla klockren! Men stackarn med träningsvärk, I know the feeling. :P huah! Men kul att hon och Selena umgås, och att hon är snäll, som sagt hör inte till vanligheten i novellernas värld :) Det är kul att läsa om dem tillsammans :) ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback