Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 40.

Att se LA’s gator susa förbi från taxins fönster var vackert. Jag satt i mina egna tankar och märkte inte ens att vi hade stannat. ”Vi är framme, Miss.” Jag betalade honom och klev ur. När jag kom in i byggnaden frågade jag efter studion som Justin befann sig i. ”Tredje våningen, och längst fram.” Hon pekade mot hissen samtidigt som hon pratade. När jag klev ur hissen på tredje våningen såg jag hur flådig byggnaden egentligen var, jag hann aldrig riktigt kolla in den då jag befann mig därnere. Precis när jag skulle ta i handtaget öppnades dörren och jag hann bara se en gestalt som liknade Justin väldigt mycket innan jag låg på rygg på golvet med honom över mig. ”Oh, hej baby. Du har visst saknat mig.” Han skrattade så mycket han orkade, men han var inte ensam, hela gänget stod i dörren och skrattade åt incidenten. ”Gjorde jag illa dig?” Han kysste mig där han fortfarande låg kvar på mig. ”Nejdå, men du får gärna resa på dig.”


 

Han hjälpte mig upp och alla som stod i dörren försvann när Justin placerade sina händer på mina höfter och pressade sina läppar mot mina. När han tillslut backade och gav mig andrum kunde jag prata. ”Vart var du på väg?” Han log med hela ansiktet. ”Ja, försökte springa från Alfredo som tänkte slå mig. Men istället slog jag ned dig i golvet.” Han tog mig i handen och drog med mig in i studion. Jag hälsade på alla som jag inte hade sett tidigare. Jag visste att Justin höll på med en julskiva, men att den skulle vara så bra som den var trodde jag aldrig. Skivan kommer lätt hamna på första plats på alla listor. ”Slå dig ned i soffan, jag ska spela in en låt till, sedan skiter vi i det här och drar och käkar.” Scooter ställde sig bredvid oss med armarna i kors. ”Tror du att du bara kan dra eller? Du ska spela in minst tre låtar idag.” ”Jag måste väl få mat i magen.”

 

Alfredo satt bredvid mig i soffan med mobilen i högsta hugg, och så vitt jag kunde se så sms:ade han med Kendall. Han hade ett brett leende på läpparna vilket fick även mig att le, att han och min bästa vän kunde komma så bra överens visste jag inte. Hon kan vara väldigt bestämd av sig, och får hon inte det hon vill kan det bli liv i luckan. Pattie kom in i studion och fick syn på mig. ”Hej gumman. Kan jag få byta några ord med dig?” Jag reste mig upp ur soffan, och hörde på långa vägar hur Justin avslutade låten mitt i, så jag vände huvudet mot hans håll och han såg förvånad ut. Vi lämnade studion och gick ut och satte oss på en balkong som fanns lite längre bort, solen lyste och det var ganska varmt ute.

 

”Jag vill bara lära känna dig lite bättre. Och nu har vi chansen, om du inte tycker det är konstigt?” Jag satte mig ned på den ena stolen och Pattie på den andra. Och jag kunde pusta ut, jag trodde att jag hade hamnat i trubbel, vilket jag tydligen inte hade. ”Nejdå, det är lugnt. Klart vi ska lära känna varandra.” Båda två vände återigen huvudet mot trafiken som susade förbi. ”Går du i skola?” Ett leende fann sig på hennes läppar. ”Det gör jag. Men tog ledigt denna vecka, och så har jag lov nästa.” Hon nickade och fortsatte le. ”Du gör verkligen min son lycklig. Jag är glad att han har hittat en sådan som dig.” Hon skulle bara veta hur vårt förhållande egentligen började, hon skulle inte tycka lika bra om mig om hon fick veta att jag var otrogen mot Nike med Justin, och han mot Selena. ”Han gör mig lycklig. Jag mår bra i hans närvaro.”

 

Vi satt kvar ett bra tag på balkongen och hon ställde en hel del olika frågor, och jag försökte svara så gott jag kunde. Vilket gjorde henne glad, och jag är glad att vi kommer bra överens. Jag gillar henne, och jag förstår exakt vart Justin har fått allt ifrån. Inte bara många delar med sitt utseende, utan även sitt beteende. Jag förstår även vem det är som har uppfostrat honom till en gentleman, som alltid öppnar dörren åt mig, eller drar ut stolen. Hon har gjort ett bra jobb, och det ska hon vara stolt över. När vi kom tillbaka in i studion kom Justin mot oss, och han kollade skeptiskt på sin mamma. ”Lugn, vi pratade bara.” Han kollade fortfarande på henne så hon gick förbi Justin och satte sig i soffan där Alfredo fortfarande satt med mobilen. ”Är du hungrig babe?” Precis då kurrade min mage, och han hörde det. ”Vi drar ut och äter, kommer snart.”

 

Vi åkte till McDonalds, men vi tog driven för att slippa alla människor. ”Vad vill du ha?” Justin hade redan beställt en BigMac till sig själv, så nu var det bara jag som skulle bestämma mig för vad jag var sugen på, och så mycket som min mage kurra hade jag kunna tagit en av varje. ”Jag tar en nuggets meny.” Justin beställde åt mig, och vi fick vår mat. ”Vi åker ned till stranden och äter.” Jag nickade bara och lät blicken, precis som i taxin, följa LA’s fina hus och extrema bilar. Justin bar på påsen med vår mat i och vi gick, tro det eller ej, hand i hand ned mot stranden. Vi satte oss ned i sanden och högg in på maten. ”Jag älskar dig.” Han sa det med munnen full av mat, vilket inte var speciellt romantiskt, så jag började skratta. ”Och jag dig.” När han hade tuggat ur munnen pressade jag mina läppar mot hans och kysste honom passionerat.

 

Efter en hel dag i studion åkte vi tillbaka till huset. Pattie var fortfarande ute, tror hon skulle på något möte med Scooter, så vi fick huset för oss själv ett tag, vilket jag absolut inte hade något emot. Jag var absolut inte bered på att Justin skulle trycka upp mig mot väggen så fort dörren hade slagits igen bakom mig. Han tog mina händer i ett fast grepp över mitt huvud och kysste mig på halsen, samtidigt som hans lediga hand smekte mig under tröjan, upp över magen. Tillslut släppte han mina händer och lyfte upp mina ben och la dem runt hans höfter. Han pressade sig ännu närmare mig, så att han slapp hålla i mina ben och fortsatte kyssa min hals, och vidare upp till mina hungriga läppar. Hans händer vandrade båda två nu efter min mage, och fattade båda två tag om mina bröst tillslut.

 

Han förflyttade oss till soffan och satte sig ned med mig i sitt knä, våra läppar lämnade inte varandra en enda gång, och jag ville inget annat än ha honom. Han drog av mig mitt linne, kastade det på golvet och pressade åter igen sina läppar mon mina. Jag rös över beröringen när han händer vandra över min rygg och upp till min bh. Han släppte mina läppar men höll fortfarande sina händer precis på spännet till bh. ”Vill du?” Han log sexig mot mig, så jag kunde inte säga nej. Jag ville inget annat, så jag nickade och innan jag hann fundera hade han knäppt upp den. Jag fattade taget om hans tröja och drog den över hans huvud.

 

Jag låg i soffan enbart i trosor med honom över mig när jag hörde det sista jag ville höra, dörren öppnades och stängdes. ”Kids, jag är hemma.” Jag stelnade till och Justin tittade på mig samtidigt som han brast ut i skratt, vilket fick Pattie att komma in i vardagsrummet. ”Oh no.” Hon rusade ut lika fort som hon kom in, och jag plockade ihop mina kläder och sprang upp till sovrummet. Jag hade inga planer på att se Pattie i ögonen dem närmsta timmarna. Så jag var glad att jag varken var hungrig eller töstig så att jag fick gå ned och se henne. Justin kom inte långt efter mig med sina kläder i handen, jag vände mig med ryggen mot honom och skulle precis dra på mig mitt linne när han stoppade mig. ”Vi kan fortsätta där vi slutade.” Han kysste mig på halsen, och andades tungt mot min bara hud. ”Tror stunden blev lite förstörd va?”

 

Justin lämnade mig ensam i rummet, så jag drog på mig mjukiskläder och la mig ned i sängen med en av dem fyra twilight böckerna. Har jag väl börjat läsa en av dem böckerna kan jag inte sluta, det finns inget som kan få mig att lägga ned boken, om jag så inte är på väg att somna. Han kom tillbaka in i sovrummet och jag hörde långt bort hur han försökte prata med mig, men jag uppfattade inga ord. Han måste ha förstått att jag var inne i boken, för han slet den ur mina händer och pussade mig snabbt på näsan, så att jag inte skulle bli arg. ”Vi ska äta glass, kom nu.” Han drog mig upp ur sängen, men jag gjorde allt för att han skulle släppa mig, jag ville inte visa mig för Pattie, jag skämdes fortfarande, och skulle nog göra det ett tag till. ”Din mamma gillar inte mig, så gör inte detta mot mig.” Han skrattade bara åt mig, samtidigt som han drog ned mig för trappen.

 

När vi kom ned till vardagsrummet stod det glass på bordet och Pattie satt i soffan, hon vek inte blicken från tv:n, även fast jag tror att hon hörde oss. Jag kände mig så dum i hennes närvaro, även om jag vet att vi är tonåringar, och att hon troligtvis gjorde likadant i hennes ålder. Justin satte sig ned i fåtöljen och jag skulle precis gå förbi honom och sätta mig i soffan men han drog ned mig i sitt knä. Han placerade sina händer på opassande ställen då hans mamma faktiskt satt bara någon meter från oss. Så jag spände blicken i honom, och han fattade vinken på en gång. ”Det jag såg när jag kom hem.” Pattie vände sig mot oss, och jag förstod att hon skulle ta upp det som hände, mina kinder blossade upp och jag kände värmen stiga. ”Jag vill inte veta av det, men vad ni gör när ingen annan ser kan jag inte göra något åt. Men jag påminner er en gång till, jag vill inte bli farmor än.”



Jag vet inte hur det ser ut med kapitel idag. Ska iväg och gratulera mina tvillingvänner. :) haha ^ Men kom ihåg frågestunden, och att kommentera.


Kommentarer
Lisa säger:

Awesome :)

Skrivet: |

Haley säger:

jag däckade typ på plats =)) Grymt =))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Haley säger:

jag däckade typ på plats =)) Grymt =))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Jenny säger:

GRYYYYMT BRA! :) <3

Skrivet: |

Anonym säger:

Kolla gärna in min novell blogg om Justin Bieber :) du hittar den på: http://perfectbieber.blogg.se/

Skrivet: |

Quinee/Inees säger:

Stackarn !! Haha awsome !!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

nour säger:

fyfan vad jag skrattade!!:D<3

Skrivet: | Bloggadress: http://juztawesome.blogg.se/

N säger:

Haha, fy satan vilket roligt kapitel! :D

Skrivet: |

Josefine säger:

Jättebra!

Skrivet: | Bloggadress: http://Dealwithit.devote.se

jasmine säger:

fyfan vad roligt kapitel :D

Skrivet: |

Johanna säger:

JÄTTEBRA

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Haha, Justin :) Och Pattie är så söt, jag vill också sitta ner och bara prata med henne, :)
Haha omg, det hettade till där i början! Men jag hade på känn att hon skulle komma, haha! :) Så jävla kul! Skrattade verkligen högt, omg! :D Älskar hennes 'jag vill inte bli farmor' kommentarer :D ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback