Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 39.


”Ska vi bara ligga här inne, eller hitta på något?” Justin stod i dörröppningen, med armarna i kors. ”Oj, någon som är lite grinig. Kom hit ska jag muntra upp dig.” Han flyttade inte en cm, eller rörde en min. ”Ge dig, varför är du ens här?” Jag höll på att trilla ur sängen, men istället valde jag att gå fram till honom. ”För att jag älskar dig, och för att jag vill vara med dig. Det spelar ingen roll om vi så skulle äta sopor tillsammans eller om du skulle ha tagit med mig på något romantiskt. Bara jag är med dig.” Han rörde sig fortfarande inte. Precis som att han var irriterad över mitt sällskap. ”Men vill inte du ha mig här, ska jag inte störa.” Jag vände mig om och skulle precis ta tag i min väska för att börja packa då han tog tag i min hand, och drog med mig ut ur rummet och ned till köket. ”Justin, varför?”




Köket var precis som en gyllene restaurang, det var rosenblad och tända ljus precis överallt. ”Du får aldrig mer göra så mot mig, förstår du det.” Jag vände mig mot Justin med tårar i ögonen. ”Gumman, förlåt. Nu känner jag mig bara elak.” Han drog in mig i sin famn och smekte mig över huvudet och ned på ryggen. Anledningen till att tårarna kom var nog för att rädslan att han inte ville ha mig släppte. Troligtvis hade hans mamma hjälpt honom med maten och sedan hade han gjort det sista. Jag kände hur hans hjärta slog, han var nog troligtvis lika rädd som jag var för mindre än tre minuter sedan. Vi sa inget mer till varandra efter det där, men han förde mig mot bordet och drog ut min stol. Han satte sig mitt emot mig och serverade maten, kött, klyftpotatis och beasås, samt en stor sallad. ”Det luktar jätte gott.” Han log mot mig, och tog min hand över bordet.

 

Han hade inte bara gjort mat, utan efterrätt också som bestod av en stor chokladkaka, och frukter. På kakan hade han även skrivit Justin <3 Rebecka. Jag kunde inte sluta le när han ställde fram på den bordet. Vi hade inga tallrikar utan högg in direkt från kakan, vilket slutade med att det var kladdigt överallt på bordet. Frukt låg det lite här och där, och det slutade med att Justin kastade vindruvor på mig. ”Passa dig, annars kastar jag ett helt äpple på dig.” Han skrattade bara och fortsatte kasta, men han bytte ut druvorna till päronbitar. Vi åt kanske en fjärdedel av kakan, vilket resulterade i att vi skulle kunna äta den flera gånger, för den var sjukt god, så jag skulle till och med kunna slicka av tallriken.

 

”Kan inte vi besöka Hollywood skylten?” Vi låg utslagna på golvet i vardagsrummet och kollade i taket, då vi hade städat upp i hela köket och var proppmätta. ”Klart vi kan. Det är väl lika bra jag ringer Kenny, orkar inte med massa folk.” Kenny skulle komma och hämta oss om 20 minuter. Vilket gav oss tillräckligt med tid att både byta kläder och kamma igenom håret. När vi hörde att det tutade utanför tävlade vi om vem som hann ned för trappan först, och självklart var jag först. ”Jag vann.” Han knuffade till mig så jag snubblade på mina egna fötter och slog i golvet. ”Haha, vad fan gör du?” Jag slog mig inte som tur var, men han fick genast dåligt samvete, men när han hörde att jag skrattade så log han också. Kenny tittade på oss och skakade på huvudet, troligtvis för sättet vi gjorde entrén, jag satt nämligen på Justins rygg, som vanligt. Vänskapen mellan oss var framme, och det var färdig pussat mellan oss nu.

 

När vi tillslut var framme efter mycket tjafs i bilen om vem som var bäst på det ena eller andra, vi betedde oss verkligen som barn. Kenny bara skrattade åt oss, vilket inte var första gången, och garanterat inte sista. När jag väl stod uppe vid H:et i Hollywood och fick se utsikten som stället hade att ge kände jag att det var där jag ville vara. Jag ville bo där, men det får allt bli ett projekt när jag blir äldre, och står på mina egna ben. ”Visst är det fint?” Justin kom och ställde sig bredvid mig, vilket kändes konstigt, då han alltid brukar ställa sig bakom och hålla om mig. Vi var dock inte ensamma, så jag fick ta det jag fick. ”Jätte fint, synd bara att jag inte upptäckt det tidigare.” Han la sin ena arm på mina axlar, och drog in mig i sin famn, men det gulliga varade inte länge då han sedan rufsade till mig i håret med den andra handen. ”Fan vad dryg du är, tänk om jag skulle göra så med ditt hår.” Han slutade på en gång. ”Du rör inte mitt hår.” Han lät som en tjej och började vifta med sina händer framför ansiktet. Så jag kunde inte annat än skratta åt honom. Kenny höll sig på betryggande avstånd, men skrattade han med.

 

När vi hade befunnit oss där uppe ett tag, och jag hade fått memorera utsikten åkte vi vidare. Jag ville se The Walk Of Fame, då jag aldrig ha upplevt den. Justin tyckte jag var rolig som höll på som värsta turisten. När vi satt i bilen kunde vi pussa varandra och vara sjukt gulliga, men direkt vi klev utanför bilen kom våra barnasinnen fram. När vi väl var framme och Kenny parkerade och vi klev ur bilen, Kenny hann inte riktigt runt till vår sida av bilen innan Justin var omringad av ett gäng tjejer. Kenny gjorde allt för att stoppa det som höll på att hända, under tiden satte jag mig i bilen och drog igen dörren. Jag kan vara riktigt rolig ibland, och jag tyckte att jag var det just då, vilket inte Justin gjorde när tjejerna lämnade honom och han öppnade dörren. ”Vad gör du? Varför satte du dig i bilen igen?” Jag klev ut och slog igen dörren. ”För att jag inte kom någonstans, mer än tillbaka in i bilen, så jag tog tillfället.” Han skrattade bara åt mig, och drog in mig i sin famn. ”Justin, vi är ute bland folk.” Han släppte mig på en gång. Jag vet att han vill gå ut med det, men jag vill inte.

 

Älskl.. Justin, nu är det väl ändå din tur att få en stjärna här?” Jag gjorde bort mig, och han kollade på mig direkt han hörde vad jag nästan sa. Folk runt om oss kollade konstigt, och jag förstod att dem också hade hört vad jag egentligen skulle ha sagt, om jag inte hade avbrutit mig själv mitt i ordet. Fan, nu var detta förstört. ”Det vet jag väl inte om jag kan hålla med om.” Paparazzi förföljde oss och jag kände ett visst obehag, men det var bara att försöka lära sig leva med detta, med tanke på att jag ville leva med Justin. ”Är du inte klok? Kolla vad du själv har gjort under loppet av vadå, 3 år?” Jag bara skakade på huvudet. Kenny gick bakom oss denna gång och det var bättre att ha honom bakom än framför, för han kunde fortfarande se vad som hände runt oss då, än om han hade gått framför. Vi gick in på en glassbar för att ta oss en varsin glass. Oftast brukar Kenny få sitta vid ett eget bord, men jag ville inte ha det så, så han fick sitta med oss, och faktiskt vara med i ämnet.

 

När vi kom tillbaka till huset på kvällen var klockan faktiskt ganska mycket, närmare bestämt 21.42, och jag hade sjukt ont i mina fötter, även fast jag hade ett par mjuka skor på fötterna. Jag bytte omedelbart om till ett par mjukisar och ett slappt linne och kastade mig i soffan i vardagsrummet. Pattie hade inte kommit hem, eller så hade hon gått och lagt sig, vilket vet jag inte, men tyst var det i huset i alla fall. Justin la sig bredvid mig i soffan och pussade mig på kinden. ”Tack för en sjukt kul dag. Det är bara dig jag kan ta fram mitt barnsinne hos.” Det var sant det jag sa, det var ingen annan som stod ut med min barnsliga sida. ”Tack själv. Det hade vart så tråkigt om jag hade en tråkig flickvän. Du är även min bästa vän.” Jag skrattade till då han sa att jag inte var tråkig, vilket jag tog som en komplimang.

 

Justin skulle till studion på morgonen, så när jag vaknade var han inte längre hemma men det låg en lapp på hans kudde där adressen till studion stod, så att jag skulle kunna hitta dit om jag ville. Jag hade ingenting planerat så jag valde att hoppa in i duschen och sedan leta reda på en ganska ledig outfit. Ett par svarta jeans och ett vitt linne, med en snygg munktröja över. Innan jag bredde en macka ringde jag en taxi, som skulle plocka upp mig om nästan 15 minuter. Köket lockade, då det fanns mat i det, för jag var sjukt hungrig. Jag bredde mig en macka och plockade ned allt i min väska, samt sprang upp till sovrummet och hämtade lappen med adressen på. Jag kom lagom ned igen, tills taxin tutade.

 

Att se LA’s gator susa förbi från taxins fönster var vackert. Jag satt i mina egna tankar och märkte inte ens att vi hade stannat. ”Vi är framme, Miss.” Jag betalade honom och klev ur. När jag kom in i byggnaden frågade jag efter studion som Justin befann sig i. ”Tredje våningen, och längst fram.” Hon pekade mot hissen samtidigt som hon pratade. När jag klev ur hissen på tredje våningen såg jag hur flådig byggnaden egentligen var, jag hann aldrig riktigt kolla in den då jag befann mig därnere. Precis när jag skulle ta i handtaget öppnades dörren och jag hann bara se en gestalt som liknade Justin väldigt mycket innan jag låg på rygg på golvet med honom över mig. ”Oh, hej baby. Du har visst saknat mig.” Han skrattade så mycket han orkade, men han var inte ensam, hela gänget stod i dörren och skrattade åt incidenten. ”Gjorde jag illa dig?” Han kysste mig där han fortfarande låg kvar på mig. ”Nejdå, men du får gärna resa på dig.”



Kommer inget mer ikväll. Befinner mig troligtvis ute i skogen hos en vän när ni läser detta. =P 


Glöm inte bort frågestunden. :)




Kommentarer
Lisa säger:

haha bäst ”Passa dig, annars kastar jag ett helt äpple på dig”

Skrivet: |

Sandra säger:

as bra ;D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Cherry säger:

Så sjuukt bra :D <33

Skrivet: |

rt säger:

hahahaha den här var ju bäst ”Oh, hej baby. Du har visst saknat mig.”



Grymtbra som vanligt, finns inget annat att säg än att jag önskade att jag kunde skriva lika bra som dig :)

Skrivet: |

liiz säger:

Awesome som Vanligt!

Skrivet: |

novell.blogg.se säger:

Hej,om du gillar noveller så får du mer än gärna läsa min novellblogg.Just nu skriver jag en novell om Katy Perry.Välkommen!

http://novell.blogg.se/

Skrivet: | Bloggadress: http://novell.blogg.se/

Haley säger:

grymt som vanligt, skrattade typ hela kapitlet =))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

jasmine säger:

haha så roligt sluut :D:D

Skrivet: |

Cajsa säger:

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Cajsa säger:

Fett bra !!skrattade typ hela tiden !

Tack för en bra novell !:)

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

caroline säger:

sjukt bra skrivit, tack för att du är så jävla bra! :D <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

ebba säger:

Lika bra som vanligt!

Skrivet: | Bloggadress: http://ebost.blogg.se/

Jenny säger:

SJUKT BRA! :) <3

Skrivet: |

Emma säger:

Jätte bra :D

Skrivet: |

bella säger:

Super!!

Skrivet: |

Alice biebah säger:

asbra! Du är så sjukt duktig! Önskar att jag var lika bra! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

Johanna säger:

GRYMT BRA

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Quinee/Inees säger:

Haha puuh !!! Jag blev lite rädd när justin vart "sur" haha



Jätte bra !!! Jag längtar bara mer och mer för varje kapitel !!!<3333

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag hade kunnat slagit till honom för att han gjorde så, jävla fasoner, skrämma mig så. :P Men mysigt :) haha, hennes äppel kommentar var ju bäst :P Åh hollywood skylten, jag vill också, :) HAHA, "Du rör inte mitt hår" Tönt :) Åh Walk Of Fame. :) Det är så kul att dem verkligen försöker men båda tabbar sig, och att hon nästan sa älskling förvånar mig inte. :) Och det där sista fick mig att skratta högt! :P "Oh hej baby. Du har visst saknat mig." haha! :) ♥ - ville läsa ett till men såg vad klockan är :O -_- Vart tog tiden vägen... :O haha ska sova nu ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback