Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 38.


”Gästrummet ligger längst ned där.” Pattie stod i köket men pekade ut mot en lång hall. Jag visste att det skulle komma att vi var tvungna att sova på två olika håll, men kände jag Justin rätt skulle han inte acceptera det. ”Det är inte nödvändigt, för då kommer jag smyga ned till henne då du har somnat.” Vad var det jag sa, han ställde sig mot sin mamma. Hon kollade bara på honom, och skakade på huvudet. ”Snälla, jag vill inte bli farmor.” Jag skämdes så jag la ned mitt huvud på hans axel, och hoppades att hon inte skulle se det. ”Nej, du kommer inte bli det. Fören om 9 månader.” Det sista sa han precis innan vi lämnade köket. ”Jag hörde det där.” Ropade hon efter oss.


 

Kvällen spenderade vi framför tv med popcorn, och hans mamma. Hon vägrade lämna oss ifred, och jag vet inte varför. Hon var väl rädd att det Justin sa skulle vara sant, eller att vi skulle se till så att det blev det. Hon var i alla fall efter oss som en hök, och jag hade aldrig upplevt henne så. Frågan är ju bara vad hon tror att jag gjorde i Justins hotellrum den där morgonen då jag kom ut i täcke, tror hon att vi spelade kort eller? Vi låg under ett täcke i soffan och hon satt i fåtöljen bredvid. Det som var skönt var att hon inte kunde se vad som hände under täcket, för då har hon inte gillat mig speciellt länge till. Jag hade sedan länge knäppt upp Justins byxor och smekte honom nu efter kalsongkanten, vilket fick honom att rycka till. Jag tyckte det var spännande att hans mamma kunde komma på oss, men han verkade inte gilla det, för han försökte hela tiden få bort min hand, men lyckades inte.

 

”Nej, ungdomar. Jag går och lägger mig. Imorgon får du sova, för du är ledig.” Jag trodde aldrig hon skulle säga det, eller ens resa sig upp och faktiskt börja gå. Hon kollade på Justin som hela tiden försökte koncentrera sig. ”När fixade du det?” ”Idag när du hämtade Becki.” Hon gick upp för trappen, och när jag hörde att hennes dörr slogs igen satte jag mig gränsle över hans ben, och kysste honom. Han lät sina händer smeka mig upp över ryggen, och på något vis lyckades han knäppa upp min bh, och få av mig tröjan, nästan utan att våra läppar lämnade varandra. Jag trodde aldrig att vi skulle gå så här långt i soffan som vi befann oss i, och med hans mamma som knappast har hunnit somna.

 

”Du anar inte hur mycket jag har saknat dig, och det här.” Han hann knappt säga klart meningen innan jag låg ned på rygg och han bokstavligen slet av mig mina tighta jeans. ”Du är inte ensam.” Jag drog av honom hans tröja, och drog ned hans byxor så mycket jag kunde, då han låg över mig. Han kysste mig på halsen och masserade mina bröst försiktigt. ”Jag.. älskar.. dig.” Han kysste mina läppar mellan varje ord, och det fick mig att rysa av välbehag. Jag drog mina fingrar genom hans hår, och vidare ned på ryggen. ”Ska vi fortsätta i mitt rum?” Utan att svara honom lindade han in mig i täcket, för att jag var minst påklädd, han kunde bara dra upp sina byxor, och så lyfte han upp mig och bar mig till hans rum.

 

Hans mamma hade rummet på nedervåningen, vilket var skönt, för då kunde vi inte störa henne lika mycket som vi hade gjort om hon hade haft rummet bredvid. Vi lirkade av varandra dem sista kläderna som fanns på kroppen och han trängde in i mig. Den där känslan när man har längtat efter någon sjukt mycket försvann i min kropp. Jag hade saknat honom, men nu var han så nära mig en annan människa kan vara. Sättet han kollade på mig speglade verkligen hur mycket han egentligen ville ta en tugga av mig. Det var precis som att jag var en Hawaii pizza. Jag försökte hela tiden hålla alla stönen inne för mig själv, eller i alla fall inte så att Pattie skulle vakna.

 

Han drog sig ur precis innan han var på väg att komma och lugnade ned sig lite. Jag knuffade ned honom på rygg och drog med mina naglar på hans mage, det eggade verkligen upp honom. Jag gränslade honom och återigen var vi ett med varandra. Jag lutade mig fram så att jag kunde kyssa honom, och han placerade sina händer på min korsrygg, för att få mig att svanka mer. Vi kom tillsammans vilket är en underbar känsla. Jag la mig ned på hans bröst och andades ut. Han fortsatte stryka mig över ryggen vilket fick mig att slappna av. Vi somnade tätt intill varandra den kvällen, eller natten kanske man ska säga då klockan var långt över midnatt. Han hade sin arm om mig, och pussade mig på kinden innan jag slöt mina ögon och somnade.

 

På morgonen när jag vaknade hade jag täcket över halva mig bara och ingen Justin bredvid. Det var riktigt kallt i sängen, vilket antingen berodde på att han inte låg bredvid mig, eller att jag inte hade täcket på mig ordentligt. Innan jag hann somna om tog jag mig upp ur sängen och hoppade in i duschen, vilket var sjukt skönt. När jag kom ut igen med ena handduken runt kroppen, och den andra som en turban på huvudet fick jag syn på klockan bredvid sängen, 11,43. Precis när jag hade fått på mig dem lila underkläderna som jag köpte då Selena var med kom Justin in i rummet. ”Wow, vilken snygging. Du får gömma dig så inte min flickvän hittar dig.” Han ställde sig bakom mig och la sina händer runt min midja, samt kysste mig i nacken. ”Skulle du verkligen göra såhär mot henne?” Han snurrade mig, så jag hamnade mot honom. ”Självklart inte. Min flickvän har sjukt snygga underkläder på sig.” Han blinkade med ena ögon och pussade mig på näsan, innan han kastade sig i sängen.

 

När jag var klar såg jag hur Justin låg med sin mobil, vilket fick mig att tänka på mina vänner hemma i SF. Jag har inte ens hört av mig till dem och sagt att jag har åkt, dålig stil av mig. Den första som fick ett sms av mig var Kendall. ”Bitch, förlåt mig så mycket. Du vet inte ens om att jag ligger i ett hus i LA just nu, jag är så elak. Hoppas du klarar dig utan mig.” Den andra var Steffi, och hon fick väl ett nästan likadant. Jag fick svar av Kendall precis när jag skickade till Steffi. ”Bruden, vad fan. Hur kan du lämna mig och åka till sjukt snygga pojkvän utan att säga något till mig? Jag kommer nästa vecka, då lever vi livet i LA. Steffi kanske följer med, beror på hennes föräldrar.” Justin läste tydligen över min axel, för han började fnissa. ”Så hon tycker jag är snygg?” ”Tydligen, men du är min.” Han pussade mig snabbt på munnen. ”Alltid.”

 

”Hej Selena, du tycker kanske att det är konstigt att jag skriver till dig. Men jag gillade att spendera en dag med dig, och jag hoppas verkligen att jag får chansen att göra det igen. Du kan väl höra av dig så fort då får en dag ledigt, men bara om du vill umgås med mig. jag blir kvar i LA i två veckor. Det vore grymt kul i alla fall.” Jag skickade iväg ett sms till Selena också, jag gillade henne. Vi kanske till och med kan bli riktigt bra kompisar, om inte hon tycker att det är konstigt att jag är tillsammans med hennes ex. Jag låg på mage i sängen med huvudet på mina armar och slappnade av när Justin plötsligt satte sig över mina ben och började massera min rygg. ”Åh, hårdare.” Han kunde verkligen använda sina händer. ”Skönt?” Jag kunde höra hans leende. ”Om det är, inte visste jag att du var en sådan bra pojkvän.” Han fortsatte från mina axlar ned till min svank och upp igen. Hela min rygg vart att kännas annorlunda.

 

När Justin hade masserat klart mig la han sig bredvid. ”Det känns som att någon har kört över mig med en lastbil, men det var det värt.” Han skrattade åt mig. ”Bra, du förtjänar det.” En puss i pannan var det jag fick innan han reste på sig och gick ut från rummet. Min mobil pep till och ett sms från Selena lyste på skärmen. ”Hej Becki. Jag tycker inte att det är konstigt, med tanke på att jag har gjort lika mot dig. =P Jag gillade också dagen då vi handlade och hade allmänt kul. Jag har lite mycket att göra just nu, men någon dag här framöver ska jag ta ledigt, så vi kan umgås. Det ser jag verkligen fram emot. Jag hör av mig. =)” Jag log åt sms:et, med andra ord kan hon inte tycka att det är speciellt konstigt att jag är tillsammans med Justin, vilket är bra. För jag gillar verkligen henne.

 

”Ska vi bara ligga här inne, eller hitta på något?” Justin stod i dörröppningen, med armarna i kors. ”Oj, någon som är lite grinig. Kom hit ska jag muntra upp dig.” Han flyttade inte en cm, eller rörde en min. ”Ge dig, varför är du ens här?” Jag höll på att trilla ur sängen, men istället valde jag att gå fram till honom. ”För att jag älskar dig, och för att jag vill vara med dig. Det spelar ingen roll om vi så skulle äta sopor tillsammans eller om du skulle ha tagit med mig på något romantiskt. Bara jag är med dig.” Han rörde sig fortfarande inte. Precis som att han var irriterad över mitt sällskap. ”Men vill inte du ha mig här, ska jag inte störa.” Jag vände mig om och skulle precis ta tag i min väska för att börja packa då han tog tag i min hand, och drog med mig ut ur rummet och ned till köket. ”Justin, varför?”




Glöm inte bort frågestunden. Det enda stället som ni får svar på era frågor. :) Och glöm inte bort att kommentera. =)


Kommentarer
sara säger:

undra varför Justin är "sur"! skit bra :)

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Quinee/Inees säger:

Vad hände ned honom ? :O

Jätte bra !!! Kommer det fler idag ??:D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Alice biebah säger:

Sjukt bra och undrar varför Justin blev så konstig i slutet =)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

Anonym säger:

Undra varför Justin blev så sur....?

Grymt bra kapitel btw!!❤❤❤❤❤❤



//Ebba :D

Skrivet: |

Haley säger:

okeeej, slutet förvirrade mig men det var helt grymt som vanligt <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Lisa säger:

jag fattade inte slutet riktigt :/

jättebra annars :))

Skrivet: |

C säger:

sjukt bra vill bara veta varför justin är så konstig...♥

Skrivet: |

mimmi säger:

omg omg omg är helt kääääär i din novell och ditt skrivande. meeeeeer!

Skrivet: |

Anonym säger:

awesome men lev lite förvirrad i slutet;)

Skrivet: |

Anonym säger:

mer!!:D

Skrivet: |

Anonym säger:

Vad hände där i slutet?

längtar tills nästa kommer!

Skrivet: |

Anonym säger:

Vad hände där i slutet? Vill veta varför :D mer mer mer!!! Love it!!

Skrivet: |

Cherry säger:

Okejj, slutet gjorde mig förvirrad :/

Men jättebra :D ♥♥

Skrivet: |

caroline säger:

vafan hände med justin? :s

undrar om han är sur på riktigt eller om han bara lurar henne för att han kanske har fixat något romantiskt..?`det är frågan..

LÄNGTAR TILL NÄSTA KAPITEL SÅÅÅÅÅÅÅ MYCKET! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

liiz säger:

Lite förvirrande i slutet men ändå helt grymt!

Skrivet: |

Linn säger:

varför blev justin så sur? Skit bra iallfall :)

Skrivet: |

Anonym säger:

varför blev justin sur för? :)

Skrivet: |

Johanna säger:

GRYMT UNDERBART BRA

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

jessica säger:

JAG VILL HA NÄSTA KAPITEL NUUU! är sjukt nyfiken!

Skrivet: | Bloggadress: http://jbeengtsson.blogg.se/

Fanny säger:

ÅÅÅÅÅÅÅH så sjukt gryyyymt. Du är så himla begåvad! <3

Skrivet: |

Sandra säger:

undra ifall justin bara låtsas blev sur? eller något..jag hoppas verkligen det kommer ett till kapitel ikväll! JAG KAN INTE VÄNTA <3 :D



du är grymt duktiiiig :D <3



kommer nästa ikväll eller? :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Jenny säger:

Oj undra varför Justin blev en sån surpuppa?

Grymt kapitel btw! :) <3

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Haha snacka om sneeky :) Lite busigt sådär. Och så fort hon försvann så åt dem nästan upp varann, lovely! Det är så det ska vara :) Kul sms från Kendall, och hans kommentar haha! :) Och kul att hon och Selena kommer överrens, hör inte till vanligheten när det kommer till noveller så :) Men vad hände med honom nu liksom, :O snacka om att bete sig som en psykopat, och jag hoppas att det är av en bra anledning, va det värst, hade kunnat slagit honom efter den kommentaren, :P ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback