Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 36.

När vi hade ätit och sagt hejdå till alla som sedan skulle lämna oss gick vi upp till rummet som jag hade hyrt. Eftersom att hon inte vill att jag spenderar pengar på henne så hade jag inte hyrt den vanliga sviten som jag alltid brukar, utan jag hade hyrt ett enkelrum, vilket skulle överraska henne nog. När hissen stannade på våning 2 tittade hon undrandes på mig. ”Vad har hänt med dig? Är du sjuk?” Hon log, sitt sjukt söta leende och lutade sitt huvud på min axel, samtidigt som hon la handen i pannan på mig, troligen för att kolla om jag hade feber. ”Nej, jag är bara trött på att du säger åt mig att inte slösa mina pengar, så nu blir det du och jag i en enkelsäng.” Hon kysste mig snabbt och jag drog med henne till rummet. När jag öppnade den sköt jag bara upp den så att Becki fick gå in först. Det låg vita och röda rosenblad över golvet och det stod en vinflaska på bordet tillsammans med två glas. ”Vad är allt detta?”


Det har nu gått en vecka sedan Justin åkte, det var jobbigt precis då han gick på morgonen, men jag kom över det så fort jag kom hem. Sista kvällen vi spenderade tillsammans var mysig, och det var ännu mysigare med en enkelsäng, då var vi verkligen tvungna att ligga precis bredvid varandra. Veckan i skolan har för en gångs skull varit lugn, och det är inget dåligt. Sarah har inte ens tittat på mig, vilket har varit ännu skönare. Jag och Justin har försökt messat med varandra så ofta vi kan, då han är mer upptagen än mig har han fått svaren fortare också. Han blir mer gullig i varje sms jag får av honom, och jag kan snart inte ge honom något tillbaka, han använder alla fina ord och jag kan inte komma på ett enda. Jag måste skaffa en ordbok, och det är nu.

 

Kendall knäppte med fingrarna framför mitt ansikte samtidigt som hon puttade till mig. ”Vad tänker du på?” Vi satt på ett Café, och väntade på Steffi som snart skulle dyka upp. ”Inget.” Svarade jag med det fulaste leendet på läpparna någonsin. ”Justin, eller hur?” Hon kunde läsa mig, som en öppen bok, och i vissa fall var det bra och andra lite mindre. Just nu var det bra, för då slapp jag säga det själv. ”Det är bara en vecka kvar, sedan har vi lov.” Precis när jag skulle svara kom Steffi inrusande och slog sig ned vid vårt bord med andan i halsen. ”Har du sprungit maraton eller?” Kendall kastade skeptiska blickar på Steffi. ”Nej, men jag joggade den sista biten.” Ironiska bruden, henne gillar jag.

 

Vi satt där och drack vårt kaffe ett bra tag, det började till och med bli mörkt ute. Steffi satt och små log hela tiden då hennes mobil plingade till, och innan hon hann reagera kastade jag mig över den och såg att det stod Mario på displayen. ”Ge mig den. Sluta bråka med mig, är inte på humör.” Jag visade luren för Kendall innan jag gav den tillbaka till henne. ”Du ser ut att var på bra humör, vad skriver ni?” Hon tog mobilen och stoppade ned den i fickan utan att ens kolla på sms:et hon hade fått. ”Inget speciellt.” Hon svarade snabbt, vilket fick mig att väcka misstankar. ”Ge dig nu, vi är väl vänner?” Hon kollade på oss båda och Kendall nickade instämmande, så hon plockade upp mobilen igen och gav den till mig. Det var många sms från honom, allt från att han tyckte att hon var fin, till att han ville träffa henne igen. Både jag och Kendall log mot henne och hon rodnade. Jag var snäll mot henne och läste inte det sista sms:et som hon fick från honom, då hon inte hade läst det själv.

 

När jag kom hem på kvällen var det både tyst och mörkt hemma, vilket inte var så ovanligt. Min mobil började ringa och jag såg direkt att det var Justin, han brukar inte ringa mig på kvällarna utan mer på dagarna. ”Hej sweet.” Jag hörde hur han skrattade på andra sidan luren. ”Hej sötnosen. Vad gör du?” Jag tog av mig både jackan och skorna. ”Kom precis hem efter en fika med Kendall och Steffi. Du då?” Jag ville så gärna se hans ansikte och kyssa hans underbara läppar. ”Inte mycket, ligger i min säng och stirrar i taket.” Jag gick in i köket och plockade med mig en flaska vatten och gick upp på mitt rum. ”Föresten, vet du om att Mario och Steffi skriver med varandra?” Han skrattade till. ”Ja, det var jag. Frågan är bara vad Ryan kommer tycka om det.” Så han visste, även fast jag inte hade sagt något. Ryan som är dödskär i Steffi kommer inte gilla detta. Även om jag ser på Steffi att hon blir glad av alla sms hon skickar med Mario så borde hon ändå prata med Ryan. ”Har han sagt något mer till dig om henne?” Jag kunde nästan se hur han nickade. ”Ja, det är väl nästan det enda han pratar med mig om, finns inget annat i hans värld.” Vi pratade ett tag om dem, och allt som hänt.

 

”Jag saknar dig. En vecka kvar, sedan är du tillbaka i mina armar.” Jag fnissade till, och kunde höra hur han skrattade. ”Jag älskar dig, och kan inte vänta längre.” Han tystnade, och det har inte hänt någon gång tidigare. ”Justin?” Jag blev nästan rädd att han hade lagt på, så jag var tvungen att kolla. ”Ja, jag är bara inte van att höra dig säga att du älskar mig.” Hans röst var så lugn, och skör, precis som att den skulle spricka vilken sekund som helst. ”Jag älskar dig också.” Även om jag inte såg honom när han sa det så rodnade jag, för jag hörde tonen han hade i rösten när han sa det. Vi fortsatte vårt söta samtal tills jag var tvungen att hoppa in i duschen. Jag ville inte avbryta, men jag var tvungen att duscha innan jag skulle gå och lägga mig.

 

Fredagens morgon och jag blev inte väkt av min klocka, utan av att mobilen ringde. Det var inget nummer jag hade, men jag valde att svara i alla fall. ”Mhm.” Var det enda jag fick fram då jag faktiskt låg och sov när det ringde. ”Oj, förlåt. Det var inte meningen att väcka dig. Föresten, det är Selena.” Jag satte mig rakt upp i sängen och tryckte luren hårdare mot örat för att se om jag hörde i syne eller om det faktiskt var hon som ringde. ”Du undrar säkert varför jag ringer dig, och hur jag kan ha fått ditt nummer.” Jag klev upp ur sängen och drog på mig morgonrocken, för att sedan besöka köket. ”Ja, det kan man ju säga.” Hon skrattade till. ”Jag fick numret av Justin. Och jag vill träffa dig.” Jag höll på att svimma, varför i hela friden ville hon träffa mig? Möjligen för att klösa ögonen ur mig, eller något liknande. ”Varför?” Återigen skrattade hon och skrattet den människan ägde var gudomligt.

 

Jag duschade och valde att hoppa över skolan den dagen, för att träffa Selena på ett café inne i staden. Hon bodde på hotellet bredvid caféet som vi skulle mötas på, bara för att hon skulle slippa springa omkring, och kanske till och med gå vilse. Michael satt i köket när jag kom ned, han var nog inte beredd på att jag skulle vara hemma. ”Ska inte du vara i skolan?” Jag drick direkt från juicen som stod i kylen, vilket inte brukar vara så ovanligt. ”Jo, men inte idag. Selena ville träffa mig.” ”Selena, som i.. Justins ex?” Jag nickade bara med juicen i ansiktet. Väskan som låg i hallen plockade jag ned alla mina saker i och lämnade huset bakom mig.

 

När jag hade parkerat bilen och var på väg över vägen såg jag en gestalt som liknade Selena, men som var mycket vackrare än jag minns henne. Hennes bruna, nästintill svarta hår hängde i stora lockar ned över hennes axlar. Hon såg mig inte när jag kom, för hon satt och läste, men hon vände blicken mot dörren när jag öppnade den, troligtvis för att den gav ifrån sig ett hemskt ljud, som inte kunde undgå någon där inne. Hon reste sig upp när jag gick emot henne. ”Hej, trevligt att äntligen få träffa dig.” Hon gav mig en snabb kram, jag inte ens hann besvara. Jag gick och beställde, en kaffe och en bulle, sedan gick jag tillbaka och satte mig bredvid henne. ”Så du ville träffa mig?”

 

”Justin har pratat så mycket om dig, så jag ville se allt det goda med mina egna ögon.” Justin hade inte nämnt en enda gång att han skulle ha pratat eller träffat henne, sedan vi började träffa varandra. Ljög hon, eller undan höll han det för mig. ”Jasså, det har han?” Jag tog en tugga av min bulle och lät blicken glida ut mot den stora vägen där dem flesta gled förbi i flådiga bilar, eller som jag brukar se det, pappas bil. ”Tro inte att jag tycker illa om dig, jag ser varför Justin valde dig över mig, du är mycket vackrare, och har garanterat båda fötterna på jorden.” Jag höll på att sätta kaffet i halsen, vadå mycket vackrare, är hon blind också? ”Där har vi nog delade uppfattningar, med tanke på att du ser ut som en formlös docka, där varje människa har fått varit med att bygga och göra det den gillar mest. Jag är allt annat än vackrare än dig.”



Det kommer ett till kapitel senare. :) Vad tycker ni om Selenas ankomst?

Kommentera.... :)


Kommentarer
Jasmine säger:

snälla, gör inte så att Selena är som i HITRISA? Men jätte bra kapitel (:

Skrivet: | Bloggadress: http://justindblove.webblogg.se/

wilma säger:

Jättebra idé att ta med sel. :) snälla, gör så att hon inte är ond i den här novellen. Hon är alltid det i alla andra. Tycker det e tråkigt, för hon verkar så snäll å söt i verkligen.

Du ska åxå veta att du e otroligt duktig. Super uppdatering och roliga idéer. :)

Skrivet: |

cajsa säger:

Omg ! jag älskar dig ! och din novell !

Hoppas inte att Selena är elak. Hon är så söt och ser så snäll ut !

Jaja, grymt kapitell !

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Anonym säger:

Haha as bra! Trodde de skulle bråka men men..

Skrivet: |

Cherry säger:

Jag trodde att dom skulle börja bråka, hehe :)

Men sjukt bra :D ♥♥

Skrivet: |

Quinee/Inees säger:

Jätte bra !!! Hoppas bara att selena inte kommer vara någon taskigt typ ... Hon verkar vara så snäll och omtänksam i verkligehten... <3333

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Alexandra säger:

vill inte att det ska vara något bråk mellan dom ;)



meeerr :D

Skrivet: |

sara säger:

love it ;D

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Anonym säger:

MORE JAG ÄLSKAR DIG KVINNA DU ÄGER!

Skrivet: |

Haley säger:

grymt =))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Henny säger:

MEEER :D

Skrivet: | Bloggadress: http://hennyeriksen.blogg.se/

mimmi säger:

OMG MEER ÄLSKAR NOVELLEN!!! btw snälla gör så att selena är snäll de kan bli bästa kompisar eller något för hon e så snäll och rar i verkligheten alla gör henne till värsta bitchen i noveller :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebraa!!!!

Skrivet: |

Kajsa säger:

Åh älskar att Selena är med, men hoppas hon är snäll!. :D

Skrivet: |

jasmine säger:

hoppas hon inte blir skit ond, vill ju att de tre ska komma överens så kan man göra drama med ngn annan :)

älskar verkligen varenda kapitel :D:D

Skrivet: |

Johanna säger:

JÄTTEBRA

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Och jag som trodde att jag skulle få läsa värsta romantiska kapitlet. haha! Tji fick jag :P Men kul att Steffi verkar glad när hon pratar med Mario, men jag tycker lite synd om Ryan :) Jag skriver det jämt men jag älskar hur dem pratar med varann, oavsett om dem är med varann eller inte. :) Det är gulligt, :) men jag undrar vad Selena vill nu, när jag tänker på henne så ser jag mest drama, speciellt när jag tänker tillbaka på HITRISA. :P Så detta ser inte bra ut i mina ögon. :P men med tanke på vad hon säger och vad hon sa i tidigare kapitel så vet jag inte. ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback