Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 60 - The End

Pattie hade kört Justins bil till arenan, så han skulle köra den tillbaka hem, och Kenny skulle köra oss. Jag vet inte varför, men det blev så efter att vi hade tjafsat ett tag.

- Varför kan jag inte åka med dig? frågade jag
- Det är säkrare om du åker med Kenny. Vi syns ju hemma. Glöm inte att jag älskar dig. Sa han och kysste mig
- Jag älskar dig också!

Det gick inte att övertala honom på något sätt. Så jag gick till den andra bilen och satte mig fram med Kenny, Pattie ville titta på Lemony när hon sov, så dom två satt bak. Justin körde bilen framför oss. Så vi låg ganska nära honom. Undertiden satt jag och Kenny och pratade med varandra. Han är verkligen en härlig människa. Och jag är glad att han och Lemony kommer så bra överens.

Under hela bilfärden hade jag ögonen på bilen framför oss, i den satt min blivande man. Men helt plötsligt hände något som inte fick hända. Vi kom till en korsning och vi hade grönt, så han åkte, men hans bil blev påkörd på vänster sidan av en lastbil. Den kunde inte stanna fören 30 meter bort. Kenny fick stopp på våran bil innan vi körde in i lastbilen. Men det enda jag tänkte på var Justin.

Jag hoppade ur bilen och sprang fram till hans bil, jag skulle inte ha gjort det. Men då var det redan försent. Kenny slöt upp bredvid mig, och hade han inte gjort det hade jag ramlat ner i marken, för jag svimmade efter det.



Melrose perspektiv - Dagboks anteckningar

"Jag vet inte ens vart jag ska börja. Har inte skrivit i den här boken sen ett halvår tillbaka, då mitt liv förändrades helt och hållet. Jag vet inte ens om mina känslor går att beskriva i ord. Och jag vet inte om jag kan skriva detta utan att fälla tårar. Men vi gör ett försök.

När jag satt i bilen tillsammans med Kenny, Pattie och Lemony, och såg hur lastbilen mosade ihop våran bil. Den känslan kan ingen förstå, och jag kan inte förklara den heller. Pattie hade satt sig bakom ratten i den bilen vi åkte i och kört hem Lemony. Det hade vart ett smart val av henne, då jag inte ville att Lemony skulle se olyckan om hon vaknade.

Det enda jag minns av just det där var smällen som uppstod då lastbilen körde rakt in i bilen som Justin satt i, sen hur bilen såg ut. Sen svimmade jag. Kenny hade stått bakom mig och tagit emot mig, samt försöka hålla alla människor borta. Han hade det tufft då. Folk som kände igen honom och mig, måste ha förstått att det hade med Justin att göra.

När jag vaknade låg jag i en sjukhussäng och hade dropp i armen, allt hade blivit för mycket för mig. Men jag mådde hyfsat bra ända tills en sköterska hade kommit in i rummet och berättat att Justin hade opererats i 3 timmar, och dom höll fortfarande på. Kenny kom in till mig och jag såg direkt att inget var som det skulle.

Han berättade för mig att Justin hade skadat sig så pass mycket att dom inte visste om han någonsin skulle öppna sina hassel runa ögon igen. Dom få orden fick mig att bryta ihop, hade jag inte legat i sängen har jag nog ramlat ihop. Han satt kvar inne hos mig i flera timmar, och försökte få mig på andra tankar. Vi pratade massa minnen vi hade tillsammans, och vi har alltid kommit bra överens. Jag minns den där gången då Pattie hade sagt att jag
utnyttjade Justin, och Kenny hade kommit till stranden för att tala om att Justin tyckte om mig.

Känslorna som vandrade i min kropp då var ilska och rädsla. Ilska kände jag för han som kört lastbilen och rädslan kom från alla frågetecken. Hur skulle jag klara mig utan honom, om han aldrig vaknade upp igen. Men jag försökte vara så stark som möjligt för Lemony´s skull. Hon skulle inte få förlora båda sina föräldrar.

När jag vart utskriven från sjukhuset gick jag till rummet där Justin låg. Han hade maskiner och slangar överallt, och allt höll honom vid liv, utan dom skulle han inte leva. Men han hade även bandage överallt. Han såg så fridfull ut där han låg, och jag vågade inte sluta hoppas. Bakom allt det där såg den där fina människan som jag föll för, han som fick hela mitt liv att vändas upp och ner. 

Doktorn berättade för mig att hela operationen hade tagit nästan 5 timmar och att dom hade lyckats stabilisera honom så mycket dom kunde. Han hade förlorat mycket blod och revbenen hade punkterat ena lungan. Han hade en svårt skallskada. Det såg näst intill ut som att han blivit sprängd i småbitar. Bortsett från att alla kroppsdelar satt där dom skulle.

När jag satte mig ned bredvid honom tog jag han i handen och började prata. Jag berättade hur mycket både jag och Lemony älskar honom och hur mycket han måste komma tillbaka till oss. Men han rörde sig inte. Det var som dom gångerna vi bråkat, och han ignorerat mig. Det kändes förjävligt. Jag försökte prata så mycket som möjligt med honom. Jag berättade hur Lemony mådde och vad hon gjorde om dagarna. Hans hand var så len i min, och jag lekte och flätade våra fingrar. Men jag fick ingen respons.

Just den gången grät jag inte, jag vet inte varför. Men jag var väl i chock. Men när jag kom hem till vårt hus bröt jag ihop på uppfarten. Kenny fick bära in mig, och när vi kom in satt Pattie i soffan och grät. Jag gick fram och gav henne en varm kram, en sån Justin alltid gett mig. Vi grät båda två, helt hysteriskt. Kenny gick upp och satte sig bredvid Lemony, hon sov men han satt där ändå. Bara helt lugnt och stilla, och tittade på henne.

Kenny visade sig stark hela tiden, jag sa åt honom att det var okej att bryta ihop, men han höll sig hela tiden. Hela tiden gick jag och funderade hur mycket han skulle kunna ta egentligen, innan helvetet bröt ut. Han höll sig till Lemony hela dagarna, han försökte nog hålla sig lugn, och då var hon en bra människa att ha runt sig.

Flera dagar gick och ingenting hände. Varje gång jag hälsade på var han lika vacker, om man bortser från alla slangar och maskiner runt om honom, och alla sår. Lemony fick inte följa med, för jag ville inte att hon skulle se honom så.

Hon frågade efter sin pappa dagligen, och i början ljög jag för henne. Bara för att inte göra henne orolig, men tillslut gick det inte. Hon såg på mig att något var fel, så jag berättade sanningen. Hon grät och grät, samtidigt som hon ville träffa honom. Men jag sa blankt nej, jag ville inte att hennes sista minne av honom skulle bli det där, om han inte överlevde.

Tanken fanns hos mig hela tiden, vad gör jag om han dör? Han var ju mitt liv, vi skulle gifta oss. Han skulle bli gudfar, han har världens underbaraste fans. Hur skulle dom ta det? Skulle allt vara mitt fel, enligt dom? Det fanns många frågor men inte lika många svar.

Tidningarna skrev om det dagligen, dom fick mycket information från oss alla som twittrade om det. Jag kan förstå att det var en stor nyhet men samtidigt tyckte jag att dom kunde visa oss respekt. Men det ordet kan väl inte ens dom stava till.

En vecka efter olyckan!
Det kom en dag då jag fick ett samtal från sjukhuset, dom berättade att han hade vaknat. Jag viste inte hur fort jag skulle ta mig dit, allt kunde vända på en gång. Pattie lät mig åka själv, så hon kunde ta Lemony. Hon skulle hälsa på honom senare. Jag förstår inte hur hon kunde göra så, men det var hennes val.

När jag kom dit låg han i sängen med öppna ögon, och jag kunde inte förstå det. Han log mot mig, men leendet sjönk genast ned. Han måste ha haft ont. Jag gick fram till honom och gav honom en lös kram, och jag fick en tillbaka. Bara den känslan, att få känna hans armar runt min kropp. Rysningarna bara steg över ryggen. Det var så fruktansvärt skönt att se honom, att få se hans ögon.

Han flyttade åt sig i sängen och visade med handen att han ville att jag skulle lägga mig bredvid honom, och i det ögonblicket tackar man inte nej till något sådant. När jag hade lagt mig ned till rätta pussade han mig i pannan, och lät dom små orden flyta ur hans mun, ”jag älskar dig”. Jag kunde inge annat än le tillbaka, han var allt jag någonsin önskat mig, sen om han var känd och hela världen viste vem han var, fick jag med på köpet, men det hade jag inte behövt. Jag älskade honom, och han mig, det var allt som behövdes.”

Lemony kom springandes ned för trappen, och hade något med sig. Hon satte sig ned i mitt knä och jag la undan min dagbok. Hon tittade på mig med ledsna ögon, och torkade bort mina tårar med hennes små lena händer.

- Gråt inte mamma. Jag blir ju ledsen då. Sa hon och gav mig en varm kram
- Lilla gumman. Jag är glad att jag har dig. Svarade jag och pussade henne

Hon tog upp det hon hade med sig och visade det för mig. Det var en bild på mig, Lemony och Justin när vi hade varit på äventyr en hel dag. Bara vi tre. Den dagen var underbar, det var som att ingenting annat existerade. Vi hade så roligt tillsammans och att få se Lemony le var värt allt.

- Kan vi åka till pappa? Frågade hon och tittade på mig
- Klart att vi kan. Svarade jag och reste mig upp ur soffan med henne på armen

Älskad av familj och vänner! Du saknas oss. Justin Drew Bieber 1994-03-01 - 2017-11-06

- Hej älskling! Sa jag när vi kom fram

Lemony tittade skräckslaget på mig, hon var livrädd att jag skulle börja gråta. Men den här gången tänker jag hålla mig stark. Jag vill egentligen inte att hon ska se mig helt krossad, men ibland går det inte att hindra sig själv.

- Pappa! Jag saknar dig. Sa Lemony och la ner en stor nalle med ett hjärta som satt fast mellan tassarna, vid alla rosor som låg ned framför den fina stenen

Det gjorde så ont i mig att veta att han var borta, jag skulle aldrig mer få se honom, ta på honom eller få höra han sjunga. Hans underbara röst som klingade så fint i mina öron. Hans extremt sexiga läppar hårt pressade mot mina.

- Jag kan inte sluta hoppas att jag ska vakna ur denna extremt hemska mardröm. Jag vill bara vakna! Du är mitt liv, och kommer alltid vara det. Jag kommer aldrig älska någon som jag älskar dig. Att gå vidare ligger inte högst på min "att göra" lista. Om jag ens har någon sådan. Jag vet att jag sa att jag inte ville ha fler barn, men jag viste inte om han som låg i min mage då. Och du kommer aldrig få veta det heller, men jag behöll honom, så Lemony ska få ett syskon. Din son föder jag snart.

- Pappa, mamma saknar dig jätte mkt. Hon gråter när hon går och lägger sig. Det hör jag genom väggen, när hon tror att jag sover. Självklart saknar jag dig också, men du kommer inte tillbaka. Du finns i mitt hjärta. Farmor är också ledsen. Alla gråter när jag kommer. Mamma säger att det är för att jag liknar dig. Jag älskar dig!

Min dotter kunde var klok ibland och just nu var hon klokare än mig. Jag förstår inte hur hon kunde komma på allt. Eller vart hon fick det ifrån. Jag älskar henne, och precis som hon nyss sa så är hon fruktansvärt lik Justin. När jag ser henne kommer jag alltid att se honom. Men hon är en egen individ så självklart är hon min dotter. Men hennes pappa lever med henne.

Innan vi åkte la jag ner en stor bukett med röda rosor bredvid alla andra blommor. Här var det ett ställe som var fullt, många av hans fans hade lagt massa utanför våran dörr som dom ville att jag skulle ta med och självklart hade jag gjort det. Jag förstår ju att dom också har tappat en del i sitt liv.

Vi åkte hem till Pattie en vända och när vi kom dit var Alfredo konstigt nog där. Så när han fick syn på mig gav han mig en varm kram och log medlidande mot mig. Några tårar rann ner för min kind men jag torkade snabbt bort dom. Han skulle inte få se mig nere.

- Hur är det? Frågade han när han släppt mig
- Har mått bättre, men har vart och pratat lite med honom så känner mig lite bättre. Men sorgen tar snart över igen. Hur ska jag kunna överleva detta?

Han tittade på mig och spärrade upp ögonen, tror han blev chockad. Men han la en hand på min mage och vände på huvudet och tittade mot Lemony och Pattie.

- Du har två anledning. Sa han

Han har ju helt rätt. absolut. Men jag vill ha tillbaka Justin i livet. Jag skulle kunna göra vad som helst. Men samtidigt ska jag skydda mina barn för allt vad jag är värd. Ingenting ska få hända dom om jag kan hindra det, jag vet att Justin hade gjort eller sagt samma sak.

5 månader senare
Nu har jag fött Justins andra barn, och precis som Lemony ser han ut som sin pappa. Drew Jeremy Bieber, fick bli hans namn. Nu hade Justin varit stolt om han sett mig, jag klarar mig genom vardagarna tillsammans med mina underbara familjer. Det är i och för sig bara mamma jag har kvar, men sen har vi hela Justins familj att tacka också. Dom ställer upp så mycket på mig, så jag vet inte hur jag ska göra för att tacka dom nog.

Folk frågar mig om jag måste bo kvar i det stora huset, och ja. Det är här jag har alla mina minnen med Justin kvar, jag flyttade hit tillsammans med honom, och jag tänker bo här tills jag lämnar jorden. Det är perfekt för både Drew och Lemony, stor gräsmatta på baksidan, med pool och lekpark. Kenny har byggt en lekstuga åt dom, hur söt är han inte då?

På tal om Kenny, han är här minst en gång om dagen, och kommer han inte så ringer han och säger det. Han älskar Drew lika mycket som han älskar Lemony, och han busar med dom hela tiden. Jag har nog börjat förstå att han inte kommer för att hälsa på mig, utan för att hälsa på dom. Men det är väl sånt man får ta, dom är ju sötare än mig. Alfredo brukar också komma och leka lite med dom.

Candy och Ryan är här rätt ofta dom med, men dom är just nu i Kanada. Vet inte hur länge dom skulle bli borta. Dom har hjälpt mig igenom detta ganska bra. Candy hjälpte mig att sortera bort lite saker som var Justins, hon tyckte jag skulle lämna och gå vidare. Så jag försöker, men glömma det kommer jag aldrig att göra. Han lever med mig hela dagarna.

Pattie kom förbi en vända och frågade om det var okej om hon tog med sig både Lemony och Drew till stora lekparken, Jeremy och Jazzy var också med, så jag blev kvar hemma själv. Men bestämde ganska fort efter att dom hade åkt att jag skulle ta en vända och hälsa på Justin.

När jag kom fram till graven satt det en liten tjej där med ryggen emot mig, så jag såg inte om jag kände igen henne eller inte. Men jag hörde att hon pratade.

- Jag har sett Rose flera gånger på stan, men har aldrig vågat gå fram och hälsa. Hon har sett helt förstörd ut, jag tycker så synd om henne. Klart vi andrar saknar dig också, men hon måste ha haft det tufft. Det är nu första gången jag hälsar på dig, och troligen den sista. Men glöm aldrig att jag kommer alltid älska dig och din musik.

När den lilla tjejen reste sig upp och jag fick syn på dom gyllen bruna ögonen såg jag direkt vem det var, och hon torkade sina tårar på en gång, troligen för att jag inte skulle se att hon var ledsen. Hon tittade på mig och log lite halvt, men sen kastade hon sig i min famn.

- Lily älskade lilla flicka, vad gör du här själv? frågade jag och strök henne över ryggen
- Jag saknar honom så fruktansvärt mycket. Hoppas jag inte trängde mig på. Sa hon och tittade upp
- Nej nej, absolut inte, snarare jag som tränger mig på ju. Du var ju här först.

Vi satte oss ned på gräset framför graven och pratade massa gamla minnen, om dom få gångerna som vi har träffats ute och på alla roliga ställen. Hon var verkligen en söt tjej, och Justin hade tyckt det vart så roligt att få träffa henne. Alla gånger som jag har överraskat honom med henne. 

Innan hon gick så sa jag åt henne att det var bara att ringa eller komma förbi om hon ville prata, hon fick mitt nummer.

Jag satt kvar på gräset och verkligen psykade graven, jag ville fortfarande inte tro på det som stod där. Att det verkligen var min blivande man som låg där. Jag förstår det inte än, och det är flera månader sen det hände. Det är sjukt.

När jag kom hem så hade jag en lapp på bordet.

”Jag har kidnappat dina barn, dom ville sova hos farmor. Så då fick dom väl det, jag hoppas att det är helt okej? Annars vet du vart dom är. Kram Pattie”

Ja happ, då var man själv. Jag fixade i ordning mig lite och gick och la mig. Genast började tårarna rinna, jag saknar honom så mycket. Hans varma händer som höll om mig när jag ska sova.  



Ni får inte hata mig för slutet, men det finns allt för många som slutar med att dom får barn, gifter sig, och så lever dom lyckliga i alla sina dagar. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska börja med en ny eller inte. Det kommer mer information isf. :) men håll utkik iallafall.


Kommentarer
W säger:

men gud vad bra skrivet. Jättesorgligt. Lipar massor ;)

Skrivet: |

Cry and cry 'til you die säger:

har inte gråtit på flera veckor, men fan skulle trott att det vaar över det här jag skulle gråta??

Skrivet: |

RT säger:

Jag kan inte andas, så himla sorligt. Kanske ska skicka en video så du ser hur mycket jag gråter just? Asså gud jag kan inte tänka mig Justin död, jag skulle också fan dö då...Han fick aldrig se sina barn växa upp :( Och han fick inte heller se Drew :(



Hoppas du börjar på en ny efter den här :)

Skrivet: |

RT säger:

Jag kan inte andas, så himla sorligt. Kanske ska skicka en video så du ser hur mycket jag gråter just? Asså gud jag kan inte tänka mig Justin död, jag skulle också fan dö då...Han fick aldrig se sina barn växa upp :( Och han fick inte heller se Drew :(



Hoppas du börjar på en ny efter den här :)

Skrivet: |

Anonym säger:

as bra slut :) men han kanskeskulle levt :) ??? för liksom ja ä förstörd nu.. lät som om justin va dö på riktigt...skulle DÖ DÅÅ...... ;((;S

Skrivet: |

tippe säger:

Allvarligt. Sitter och lipar. Helt sjukt att bokstäver kan få folk att lipa. Kan fan nt föreställa mig att han sskulle dö ...



Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberismine.blogg.se/

Malin säger:

Finns inga ord för hur mycket jag gråter just nu, novellen har varit jätte bra och visst slutet kunde ha varit lite bättre för shit jag verligen levde mig in i detta och jag typ as gråter nu! Fast du är hur bra som hälst på att skriva ingen tvekan om det.

#MuchLove

Skrivet: | Bloggadress: http://juustiinbiiebernoveller.blogg.se/

Julia säger:

shiiiit! har aldrig gråtit såhär mycket för en novell. Herregud..det känndes så verkligt :o asbra ! börja på en ny ! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberprank.blogg.se/

Elin säger:

as bra sluuuuuut!

gråter ju :(



föresten checka in min ny startade blogg handling och episode 1 ute!

Skrivet: | Bloggadress: http://justajbnovel.blogg.se/

n säger:

Uuusch, kan inte sluta gråta .. :( fan va sorgligt!

Skrivet: |

what's my name? säger:

jag ser att jag inte är den ända som sitter och gråter, haha. det här var en av dom bästa novellerna jag någonsin läst. så sjukt bra! jag hoppas verkligen att du skriver en till för du är så sjukt duktig! :)

Skrivet: |

Bieber Cash säger:

Hej Hej :)



Haha, det är svårt att skriva genom tårarna som envisas med att rinna nerför mina nu inte särskilt torra kinder.



Helt otroligt bra skrivet och jag gråter extremt mycket just nu. Du är guld värld och jag hoppas verkligen att du börjar med en ny!



Det är sant att de flesta slutar glatt och lyckligt, men man kan alltid göra det till sitt eget :)



Hoppas att den nya (som jag VERKLIGEN hoppas kommer) sluter bra och lyckligt, nu när du har avslutat den här så otroligt hemskt och sorgligt. Jag kan känna hennes smärta. Jag känner den inom mig likt en vass, brinnande pinne som ristar sig in i min hud över hela kroppen.



Du skriver på ett extremt bra sätt, och det beundrar jag dig verkligen för! Sluta inte skriva i första taget :)



Vet inte vad mer jag ska skriva ^^ det finns så mycket jag skulle vilja få ner, men det är inte det lättaste när tårarna rinner nerför mina kinder likt ett vattenfall. Mamma kommer väl snart in och frågar vad det är med mig ^^



Det här är den andra Justin novellen där jag gråter. Jag har läst så otroligt många, men den här berörde mig verkligen extremt mycket!



Åh, hur ska jag lyckas förklara hur jag menar? Haha jag känner mig rätt misslyckad nu xD Men jag hoppas du fortsätter, och som sagt, jag älskar novellen! :) <3



Kram Kram <3



//Madelene från Bieber Cash

Skrivet: | Bloggadress: http://biebercash.blogg.se/

nour säger:

fyfan ta dig! Jag sitter och gråter floder! Fyfan va sorligt va han tvungen att dö jag kan inte sluta gråta :'(

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Anonym säger:

Nej så sorgligt :(

Skrivet: |

Alice biebah säger:

Jag får ingen luft jag snörvlar för mycket! Har gråtit mig igenom de 3 sista ! Kan inte fatta att den är slut ! Jag kommer alltid ha denns story i mitt hjärta! Älskar den så skukt mycket ! Jag kommer sakna denna novell menmen move on :'P

Älskar din blogg!!

Du är helt amasing kvinna!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

Linnéa säger:

Började läsa din blogg i onsdags och har redan läst klart den första berättelsen som du har skrivit, den var UNDERBAR!! jag satt och läste både hemma och i skolan, varje chans jag fick så läste jag. Den 'r super bra och jag håller med om det där att alla andra noveller med Justin slutar bra, jag grät faktiskt nu, för allt kändes så verkligt. Jag tänker fortsätta att läsa det du har skrivit och jag kan LOVA att det kommer vara lika bra!! Jag är just nu fast i den här novellen, du vet verkligen hur man kan beröra via en text!! <3<3<3<3



Kram

Skrivet: | Bloggadress: http://soetcupcake.devote.se

Anonym säger:

satt och läste om din novell kanske är femte gången jag läser om den gråter alltid lika mycket älskar den här novellen !!!

Skrivet: |

Yasse säger:

Jag trodde aldrig att jag skulle gråta over en novell såhär mycket. Det är så sjukt. Jag gråter mer nu, än vad jag gjorde när marissa dog i the oc... Och må jag säga, då grät jag mkt. Men nu gråter jag som fan. Det är västa pölen på min dator.

Det här är nog den bästa novellen jag läst!

Skrivet: | Bloggadress: http://yasseghaffari.blogg.se/

Johanna säger:

Tredje gången jag läser det här kapitlet och tror att jag grät ännu mer nu än dom andra gångerna om det ens går. Du skriver underbart bra och jag gillar att du inte gjorde som alla andra med ett lyckligt slut och det. Du skriver så jävla verkligt också och du berörde mig verkligen. Jag har läst många noveller men dina är lätt bland dom bästa! noveller!

Skrivet: |

Tilde♥ säger:

Läser detta kapitel minst en gång i veckan, men nu är första gången jag verkligen GRÅTIT.Jag kan inte föreställa mig ett liv utan Justin, hela min kudde är blöt. Smöganvände datan bara för att få läsa detta! <3 Du är helt A-M-A-Z-I-N-G kvinna!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberismine.blogg.se/

Matilda säger:

Jag fick tårar i ögonen när jag läste det här.

Du ÄGER, tjejen!

Skrivet: | Bloggadress: http://matildahillman.blogg.se/

Louise säger:

O M G. Jag har aldrig någonsin gråtit såhär mycket till en novell. Jag klarade inte av att läsa klart hela avsnittet. Hur mycket jag än ville, det gick bara inte. Tårarna täckte mina ögon och jag såg ingenting.



Jag kunde riktigt känna hennes sorg, hur det stack till i hjärtat.



Sjuk sjukt sjukt bra skrivet!!! Hela novellen är helt fantastisk och jag hoppas verkligen du skriver många många fler noveller!



Nä, nu måste jag gå och samla mig.

Tack för en otroligt bra novell! Keep up the good work.

Skrivet: | Bloggadress: http://karlssonlouise.wordpress.com

Xtio /Läsvärt säger:

vill du vara med i en tävling och få två länkar på två olika bloggar. Du får ne intervju i detta inlägget också. Är du sugen på att få mer läsare, då borde du vara med och tävla här.



Länk

http://xtio.nu/2011/december/lasvart-no1-tavling.html#comment

Skrivet: | Bloggadress: http://xtio.nu

Flizan säger:

Deta va typ världens bästa novell. Har gråtit flera gånger... och det käns som om de är på riktigt. Men som tur va så är det bara en påhittad novell. Tror inte jag skulle ha klarat av det om de va på riktigt. Älskar dina novellet kram Flizan :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinddrreewwbieber.devote.se

Anna säger:

Du skriver otroligt bra, jag sitter här och gråter och tårarna tar inte slut. Jag ser verkligen fram emot att läsa dina andra noveller :)

Skrivet: |

Jasmine säger:

Asså Gud, jag börja gråta! Hela storyn var jätte bra!:')

Skrivet: |

The Doll säger:

Hej, jag har läst din blogg ett tag nu och tyckte att den var så bra att jag började k olla bland dina gamla noveller.

Denna verkade himla bra så jag valde att börja läsa denna.

Har läst från kapitel 1 till nu och sitter just nu och storgråter!

Gillade endå slutet måste jag säga!

Men de var sorligt!

Denna novell var jätte bra!

Ville bara tala om de

kram

Skrivet: | Bloggadress: http://thebabydoll.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Fy fan för dig! I hate u right now :'O Jävlar i min låda vad jag bölar, och då läste jag klart kapitlet för 5 minuter sen, och har tagit en cigg. Tårarna envisades med att börja rinna bara jag läste först raderna, och det hjälpte ju inte direkt att hon skrev att hon skulle försöka hålla sig ifrån tårarna. Det vill inte sluta rinna. Jag vet inte hur många gånger jag har berättat för dig att du skriver som en gud, och att du verkligen får med ALLT i det du skriver, alla känslor allt, och detta var ändå din första novell. Jag torkar och torkar men dem är envisa som fan! Jag fattar inte hur jag ens gick med på att läsa denna när jag visste hur den skulle sluta. =/ Och du gjorde ju inte saken bättre när han först vaknade och verkade må bra, och jag kunde inte låta bli att hoppas där, även fast jag visste, och när han sa att han älskade henne, så vart det för mycket, du vet när man liksom bara skriker ut gråten, som ett barn, så vart det, jag har äntligen fått tillbaka andan, men är långt ifrån lugn. Bara att läsa vad som stod på hans gravsten, :'O jag finner knappt orden, det är så förbaskat jävla verkligt, vad gör du med mig.. Lemony är ju världens sötaste unge, hur hon pratade med honom, alltså det är för mycket, jag fattar inte ens att jag klarade av att läsa klart hela kapitlet, det är otroligt, men mina ögon var långt ifrån torra, och jag är härmed täppt i snoken så som jag har snörvlat, fy för dig, varför måste du göra det så bra, och varför gör du såhär mot mig... :P Jag är sjukt glad över att hon behöll barnet och att lilla Drew fick komma till världen, det kanske inte är någon större tröst men som Alfredo sa så har hon något att leva för, något som håller henne kvar och något hon kan älska mer än något annat! Men det vart ju genast mycket värre då jag insåg att det var Lily som satt vid graven när hon kom dit, och det hon sa, nej jag vill inte vara med längre, det svämmar över, IGEN. :'O I'm bawling my eyes out thanks to u. Det är så sjukt det är som att jag känner hennes smärta på mitt sätt, det som att jag för en stund var hon och kände allt, som att det hände mig. Fy fan, så förbaskat jävla sorgligt det vart här. Jag ville bara krama om henne, och med tanke på att det kändes som att jag var där så kunde jag men ändå inte. Jag bölar fortfarande. :'( Nu har jag ju läst denna med, jag älskade den också, men bara att jag inte såg fram emot slutet, du skriver så jävla bra, och jag önskar att du aldrig ALDRIG slutade med det, för du gör det så jävla bra! Jag skulle kunna köpa varenda novell du har skrivit, i pocketform och läsa om och om igen! Det är helt och hållet på sant! Nu ska jag torka tårarna, ta mig en sista cigg och krypa i säng, och jag bjuder verkligen på denna långa kommentar, oh my va lång den vart. Skulle dock vilja se ditt ansiktsuttryck när du läser denna. :) - I love it, and I love u! Even though u are the reason for these tears. ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Cellebnovell (Romina) säger:

OMG jag fick tårar i ögonen, hur kan en novell som en helt vanlig tjej skriver vara så verklig? Gud jag vet inte hur jag ska skriva hur bra du är. Jag har inte läst dina andra noveller men jag ska göra det och jag har misstankar om att de är är lika bra. =)

Svar: hehe, ser att det var min första novell du läste. :) Så jag kan hålla med om att allt kommer bli bättre. ;P haha ♥♥♥
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://celebnovell.blogg.se

Celebnovell (Romina) säger:

:)

Skrivet: | Bloggadress: http://celebnovell.blogg.se

Emmy säger:

Hej jag hittade din blogg för en vecka sen och har läst den här novellen under hela veckan och jag vill bara säga att den var underbar. Man kunde inte vänta sig det slutet. Sitter och gråter massor här nu. I början trodde man att han hade klarat sig men sen fick man se gravstenen och då var det över. Det var grymt bra skrivet. Alla andra jag har läst är att dem lever lyckliga livet ut. Det var kul med lite omväxling.

Nu ska jag läsa dina andra 4 noveller :D hoppas dem är lika bra <3

Skrivet: |

Mathilda säger:

Jag läste lite av dina gamla noveller och jag kan bara säga att jag sitter och gråter just nu! Novellen va så bra!

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback