Skrivet:
Kategori: Bloggtips ♥

biebsfavoritegirl.blogg.se

 
Handling: 
 Emelie Smith är en 18 snart 19 årig tjej från New York city.
Hennes liv har inte varit så lätt alltid, för ungefär 3 år sen så var hon lycklig och kär trodde hon iallafall. Men helt plötsligt en dag så började hennes ex-pojkvän misshandla henne både fysiskt och psykiskt. Hon var nära på att ge upp allt men sen en dag så träffade hon sin lifesaver. Han får henne att kännas sig älskad och inte hatad av några människor. Justin och Emelie bor nu i ett stort och lyxigt hus i Calabasas, Kalifornien och  har gjort det i drygt 1 år nu. Justin hade kunnat offrat allt för henne precis allt...! 
 
 

Skrivet:
Kategori: The Night ✎

34; I´m Gonna Miss You

 

 

Veckorna gick fort samtidigt som jag och Justin träffades allt mer sällan. Det var liksom ingen av oss som hade tiden till något sådant. Jag jobbade på förmiddagarna medan han spenderade eftermiddagarna och kvällarna i studion. Jag saknade verkligen honom, men jag hade fortfarande inte tid. Att packa en väska för en vecka i Paris var inte det lättaste. Hela VS gänget skulle dit och fotograferas för den nya underklädeskampanjen. Det skulle bli magiskt, allt dom hade sagt var att vi skulle tillbringa nätterna så att vi hade Eiffeltornet bakom oss. Jag var så exalterad för just denna fotografering, då det inte var något jag hade gjort tidigare. Klockan på mitt nattduksbord visade 19.39 med lysande blå bokstäver. Om två dagar skulle jag åka, och jag visste att det skulle göra så att jag och Justin gled längre ifrån varandra. Milena hade fått sommarlov för lite mindre än en vecka sedan och hon hade praktiskt taget bott hemma hos mig sedan dess. Det gör mig absolut ingenting, hon lever inte på mig, utan handlar hem mat och grejer, plus att jag får sällskap i mitt stora hus. Ibland har jag till och med funderat på att skaffa en katt, men den skulle få vara ensam alldeles för mycket, så det är inte ett alternativ.

 

Tio minuter gick, till och med tjugo minuter, men allt jag hade gjort var att kasta i kläder för att sedan kasta ur dom. Jag hade verkligen ångest för vad jag skulle ha med mig. Det var inte så lätt då man inte visste vad man skulle göra på dagarna. När jag verkligen behövde Milena där var hon hemma och åt middag med sina föräldrar och hennes mormor som var på besök. Hon hade varit till perfekt hjälp annars, hon brukar alltid ha så bra saker att komma med. Jag hörde hur dörren öppnades men jag låg alldeles för skönt på alla kläder på golvet för att varken resa mig upp eller ropa på personen. Min mobil låg på sängen och spelade Jason Derulo – Talk Dirty på låg volym, men ändå så jag hörde. ”Hej sötnos.” Den rösten, den mannen. Justin stod lutad mot kanten på dörren och tittade på mig med ett oskyldigt leende. Han kunde verkligen få mig att må bra, få mig på andra tankar. ”Hej.” Jag studsade upp från golvet och gick över till honom. La mina armar kring hans axlar och pussade hans läppar. Han var en av dom få människorna på jorden som kunde få mig att slappna av när jag var som mest stressad, och han gjorde det bara genom att andas.  

 

Vi satt tillsammans i soffan och åt ur varsin fyrkantig kartong från kinarestaurangen, han med pinnar, jag med gaffel. Jag hade aldrig riktigt tagit mig tid att lära mig äta med pinnar. Dock kunde jag inte sticka under stolen med att det såg fruktansvärt sexigt ut när Justin gjorde det, fast å andra sidan fick han allt att se sexigt ut. ”Vad tittar du på?” Han log med sina ögon och stoppade in ännu en skopa med mat i munnen. ”Dig. Jag skulle vilja äta dig.” Han ställde ner sin kartong på bordet, tog min och gjorde lika. ”Kom då.” Sa han samtidigt som han lyfte över mig i sitt knä. Hans händer smekte mig över höften och ner över mina bara lår då allt jag hade på mig var ett par mjukisshorts i modellen mindre. Vi kysstes ett tag men det blev inte mer än så, vilket inte gjorde mig något. Återigen satt vi bredvid varandra, jag lutade mitt huvud mot hans axel och han hade sin arm kring min. ”Har du fortfarande inte hört något från Selena?” Jag visste att hon var ett känsligt ämne för honom, men det hon viste om han, skulle även komma att skada mig om det kom ut för allmänheten att se. Därför var jag tvungen att ta upp det. ”Nej, inte ett ljud.”

 

För en gångs skull fick Justin välja kvällens film, och han gjorde mig verkligen förvånad. A Good Day To Die Hard, en riktig jävla action, inte riktigt min film om man säger så, men vad gör man inte för att få grabben nöjd. Han har ju faktiskt fått stå ut med både det ena och det andra när det kommer till filmer som jag har valt, så nog kan jag allt stå ut i en och en halv timme. Vi låg ner i soffan och höll om varandra, mysigt. Så jag hade massa andra saker jag kunde fundera på istället för att se på filmen, dock blev den faktiskt ganska intressant efter 10 minuter, den hade även humor i sig. Där låg vi, och skrattade ikapp tillsammans. Min mobil plingade till, men jag nådde den inte, så jag knuffade till Justin lite och bad honom ge mig den. ”Det är från Milena.” Sa han bara och gav mig den. Hon frågade om jag ville komma ut och ta en cigg med henne, även om jag inte röker brukar jag hålla henne sällskap för en sista för kvällen. Jag skickade tillbaka att jag skulle komma ut. Precis när jag var på väg att resa mig höll Justin ett hårdare tag om mig. ”Vart ska du?” Han pausade filmen och reste sig upp. ”Ut och träffa Milena en snabbis. Vill du med?”

 

Både jag och Justin hamnade på min trapp och väntade på att Milena skulle dyka upp. Hon brukar alltid vänta på att hennes föräldrar somnat då dom absolut inte tycker om att hon röker. Justin satt på trappsteget högst upp och jag på det nedanför mellan hans ben och han höll om mig. ”Jag tycker om dig så fruktansvärt mycket.” Viskade han precis vid mitt öra och smekte min mage. ”Och jag dig.” Viskade jag tillbaka. Han fortsatte. ”Jag är så rädd att du ska försvinna om Sel läcker filmen. Hela mitt liv kommer rasa, och det kommer ta med ditt liv. Jag vill inte det.” Vi hade inte riktigt haft den diskussionen och jag var verkligen livrädd för den. Det skulle nog komma en dag då hon gjorde det, då hon verkligen skulle förstöra Justins liv, och allt han byggt upp. ”Hej sötnosar. Här sitter ni ser jag.” Milena kom gående på uppfarten med ett brett leende på läpparna. Hon stannade precis framför oss och plockade fram mobilen. ”Kan jag få ta en bild på er. För att ni ska kunna se med egna ögon hur söta ni är tillsammans.” Justin placerade sitt huvud på min axel och höll om mig riktigt ordentligt. Hon hade mobilen i handen och knäppte snabbt en bild. ”Kolla.” Hon vände skärmen mot oss, och jag kunde till och med känna hur Justin log.

 

Vi satt ute på trappen i en halv timme och pratade med varandra. ”Vet fortfarande inte dina föräldrar om att du smiter ut på kvällarna och röker?” Jag halv log och slog till henne löst på axeln. ”Nej, dom hatar verkligen att jag röker. Speciellt när jag kommer hem och luktar rök. Ibland tror jag att pappa ska lägga mig i knä och smiska mig.” Svarade hon och skrattade samtidigt som hon blåste ut röken. ”Du skulle gilla det va?” Frågade Justin och blinkade med ena öga. ”HAHA. Nu var du jätte rolig.” Hon kastade fimpen på backen och reste sig upp. ”Nej, nu ska jag gå hem och lägga mig.” Både jag och Justin reste oss upp och gav henne en kram. När vi kom tillbaka in i huset gick vi raka vägen upp till mitt sovrum och klädde av oss. Även om det inte var sent på kvällen så var det ändå läggdags för oss. Jag var inte den enda som var trött av oss, och att ligga och hålla om varandra är helt acceptabelt. Bara känna hans hjärtslag mot min rygg är guldvärt. Hur hans hand som vilar på min höft ibland smeker cirklar. Hur han kysser mig på axeln, och hur han bara är.

 

”Sötnos. Sover du?” Jag halvsov, men öppnade ögonen när jag hörde hans röst. ”Nej.” Andades jag fram. Det hördes att jag var trött, att jag var på väg att somna, men för honom skulle jag kunna vara vaken i flera dygn. ”Jag vet att du ska åka till Paris, men jag vet inte hur länge du ska vara borta.” Jag vände mig mot honom och la mitt huvud på hans bröstkorg som lugnt och försiktigt åkte upp och ner. ”Jag vet faktiskt inte själv. Har ingen aning om hur lång tid något sådant tar.” Jag ville ge honom ett svar, men kunde inte. Han kysste mig på huvudet och drog mig tätare intill sig. ”Oavsett om du är borta en timme eller en vecka, så kommer jag sakna dig. Varje minut.” Jag hörde på hans röst att han verkligen var ärlig, hur han lät sorgsen. Och det gjorde ont i mig, jag ville inte att han skulle vara ledsen. ”Älskling då, jag kommer sakna dig med. Men du får sysselsätta dig, spela in musik. Skriv massa kärlekslåtar till mig.” Han skrattade till, och det var det bästa ljud jag hört. Hans skratt är min skatt. Han vände upp mitt huvud så att jag kunde se honom i ögonen, samtidigt som han pressade sina läppar mot mina.

 

 

Innan solen ens hade gått upp på morgonen vaknade jag av att det vibrerade under kudden. Min kudde av dom fyra som fanns i sängen. Justin hade en helt annan kudde för en gångs skull, annars brukar han alltid dela med mig. Eftersom att han varken hörde eller kände vibrationerna så plockade jag fram mobilen och fick se att det var Scooter som ringde honom. ”Mmh.” Eftersom att jag inte hade använt rösten så kom det inte så mycket ljud ur mig. ”Hej Roxanna. Har du Justin där?” Han lät stressad, nästan som att han var på väg att explodera om han inte fick prata med Justin. ”Baby, vakna. Scooter är i telefonen.” Jag kysste Justin på kinden och snosade honom vid halsen. Det var så jag på lättast sätt väckte honom på. Även han stönade fram ett enkelt mm läte. ”Ja, hallå.” Efter drygt 30 sekunder satte sig Justin kvickt upp i sängen. Han gnuggade sina ögon och kastade sig över tv dosan som låg på sängbordet bredvid mig. Med ett enkelt knapptryck åkte min platt TV på och ljuset i rummet blev starkare. ”Vilken kanal?” Jag fattade inte ett skit, och allt jag ville var att lägga kudden över ansiktet och somna om. Jag ville inte vakna så tidigt, och absolut inte av ett vibrerande monster under kudden.

 

”Även om det är tidigt på morgonen så vill jag ändå spräcka isen som precis lagt sig över kändisvärlden. En före detta flickvän till en av världens mest kända artister har skickat in en film, samt stillbilder till redaktionen. En film som i min värld borde ha en varningstext, för det var absolut inget jag ville se i fikarummet i morse, och speciellt inte till min frukost. Om ni alla fattar var jag menar. Vi kommer inom kort visa censurerade bilder, först tänkte jag höra med min kollega Eric, vad tycker du om detta?” Jag kunde inte mer än sätta mig käpp rätt upp i sängen. Justin satt som en fastfrusen pingvin i min säng och stirrade på bilden framför sig. Jag satte mig bredvid och la armarna om honom. ”Älskling.” En puss här och en där. Jag gjorde allt för att han inte skulle fokusera så mycket av vad dom sa. ”Jag vet helt ärligt inte vad jag ska säga. Jag trodde inte detta om Bieber. Trodde faktiskt att han var lite smartare än detta. Vilken stjärna i hans position spelar in en porrfilm med sin dåvarande flickvän? För att sedan inte hålla koll på skivan?"


 

Jahapp, där kom det. Vad kommer att hända nu? Hur kommer alla runt omkring reagera. Och framför allt, kommer Roxanna verkligen stanna vid Justins sida? :P 


Skrivet:
Kategori: The Night ✎

33; Fuck You

 

”När ska du fatta att jag menar allvar?” Hon slet sin arm ur min hand och vände sig hastigt om när vi kom in i sovrummet. Jag fattade exakt vad det var hon ville säga, men jag tänkte inte ta hennes hot så allvarligt. ”Ge dig nu.” Hon suckade och slog båda händerna för ansiktet. Hon fick vara hur frustrerad hon ville. Jag kände saker för Roxanna som jag inte känt för Selena på väldigt länge. Det var inte så att jag älskade Rox, men inte heller Sel. Inte efter det hon gjort på sista tiden, hon har helt och hållet blivit en annan människa. Inte samma som jag en gång i tiden faktiskt älskade, en jag utan att skämmas kunde visa upp för världen. ”Du skulle aldrig sälja filmen. Du skulle inte tåla att andra tjejer fick se mig, hela mig.” Viskade jag alldeles intill hennes öra, vilket gav henne rysningar. Jag hade med andra ord samma effekt på henne som jag alltid haft. ”Fuck you.” Hon slog mig med knytnäven i bröstet, men som tur var spände jag mig precis så det enda som gjorde ont var på henne. ”Ser du, baby. Bara muskler, och tjejer älskar det.” Jag visste att jag skulle komma till en punkt då hon skulle packa ihop sina saker och försvinna. Visste dock inte om jag var redo för just det då, så jag knep munnen. Ett tag i alla fall. ”Vill du verkligen att världen ska se hur dåligt du suger kuk?”

 

 

Hon skickade ut mig ur rummet och började gråta. Hon låg under, som vanligt. Jag fick alltid jobba, kunde hända någon gång att hon var över mig. Nere i köket satt mamma tillsammans med Roxanna och dom verkade komma väldigt bra överens, och det var det viktigaste. Dom skrattade och hade sig, så något i denna misär lär ju ha varit roligt i alla fall. ”Hur gick det?” Mamma vände som om när jag kom in i köket och la armen om min midja från där hon satt vid bordet. ”Hon hotade med filmen som vanligt. Men jag är trött på det nu. Hon packar.” Svarade jag med en axelryckning. Jag orkade inte bry mig, jag tänkte lägga ner all tid jag hade och lite till på Roxanna. Hon skulle förstå hur viktig hon var för mig. Jag pussade min mamma på huvudet och satte mig på platsen bredvid Roxanna, där jag suttit när Selena klev in i huset. ”Är du säker på att det okej att jag bor här några nätter då?” Mamma hade flugit från mormor och morfar och glömt sina hemnycklar hemma hos dom. Tur i oturen, fick jag spendera mer tid med henne. Blir inte så mycket, men jag älskar henne över allt på hela jorden. ”Självklart. Du har ju ditt rum här.” Hon hade själv fått fixa och dona i ett av gästrummen, så hon skulle känna sig som hemma.

 

Selena skramlade ut ur huset med massa väskor efter sig, satte sig i bilen som jag hade köpt till henne. Jag tycker inte det är konstigt att man som pojkvän skämmer bort sin flickvän, men när det kommer till en vana har det gått för långt. Det har dock gått ännu längre när hon tar mitt kort och åker iväg, utan att ens fråga. Fast då har jag bara mig själv att skylla, jag har inte sagt ifrån. Klockan hade blivit nästan 5 på eftermiddagen och jag kände mig helt slut i kroppen. Att spendera hela förmiddagen och lite till i studion tar på kroppen men det är mitt liv, så det är bara att bita i det sura äpplet, le och överleva. ”Vill du se film med oss mamma?” Hon reste sig från stolen och sträckte på sig. ”Nej, jag går och packar upp. Måste nog duscha också, ska iväg senare och träffa en väninna.” Både jag och Roxanna såg på henne och nickade. ”Okej.” Ropade jag innan vi försvann in i mitt bio rum. Jag tror faktiskt att det var det enda Rox inte hade sett av huset. Och att döma av hennes reaktion så gillade hon det. I mitten av rummet fanns det en rund mjuk soffa som vi slog oss ner i.

 

Vi låg mitt emot varandra i soffan och bara tittade den andra rakt i ögonen. Vi rörde inte ens varandra, det var mysigt på en helt annan nivå. Tillslut kom hon närmare mig, slickade sig om läpparna och kysste mig. Hennes händer stannade där dom tidigare vart, en under huvudet och den andra på hennes höft, så jag gjorde detsamma. Hon bet tag i min underläpp och log som bara hon kunde. Tillslut kunde jag inte hålla mig, så jag placerade min högra hand på hennes kind och kysste henne ännu en gång. Med hjälp av min tunga visade jag att hon skulle sära på läpparna och släppa in mig, vilket hon gjorde. Kyssen blev till hångel, men så mycket godare, mysigare och underbarare. ”Fuck.” Suckade hon när jag särade oss åt. Hon rodnade och kollade ner mellan våra kroppar. ”Vad?” Viskade jag och pussade hennes panna. ”Jag har aldrig känt såhär förut. Vad gör du med mig?” Andades hon tillbaka mot mina läppar efter att ha höjt huvudet igen. Fjärilarna i magen flög omkring likt tornados, hon fick mig glad och lycklig, utan att ens behöva göra något speciellt. ”Då vill du inte ens veta vad jag känner.” Jag la ner henne på rygg och kysste henne igen, precis när jag skulle föra in min hand innanför hennes linne öppnades dörren.

 

”Åh herregud. Förlåt.” Det var mamma, och jag vet inte vilken anledning hon hade, men den var tvungen att vara riktigt bra. ”Det är lugnt, vi har alla kläder på oss.” Flinade jag tillbaka. Hon hatar sådant, fråga mig inte varför, för alla vet vi ju hur jag blev till. ”Ni vill inte följa med ut ikväll?” jag kollade på Roxanna som fortfarande var gömd för mamma och hon skakade på huvudet, anades häftigt och slickade sig om läpparna. Jag visste precis vad anledningen var, hon var upphetsad och ville ha mig för sig själv. ”Nej, vi stannar nog inne och ser på film.” Hon pekade med handen mot oss och fortsatte. ”Är det sådär ni ungdomar kollar på film?” Hon flinade och stängde dörren innan jag hann svara. Hon var inte så korkad som jag alltid trott. Roxanna låg fortfarande under mig, men hade en lätt rodnad över kinderna. Solen sken in genom fönstret och speglade sig i hennes ögon, så dom tindrade. ”Du är så vacker.” Viskade jag, och ännu mer rodnad spred sig över hennes kinder. Tillslut tog hon en kudde och placerade den över sitt ansikte. ”Nej.” Sa jag bara och tog bort den innan jag kysste henne. Tror det var felet, att jag tittade på henne så mycket.

 

Tillslut slet vi oss ifrån varandra och jag slog på en film som vi tillsammans hade valt, Friends With Benefits. Egentligen var jag inte så inne i filmen, för det var så mycket bättre att ligga och titta på Roxanna. Dock kom hon på mig några gånger, så jag var tvungen att vända tillbaka blicken mot tv. Återigen öppnades dörren och mamma klev in, med händerna för ansiktet. ”Kan man titta?” Man såg flinet från henne, och det fick mig att skratta lite. ”Klart du kan.” Både jag och Rox kollade upp på henne efter att ha pausat filmen. ”Kan jag se ut såhär?” Frågade hon och snurrade ett varv. Hon hade klätt upp sig för en riktig utekväll, inte bara en middag med en av sina vänner, hon hade tänkt gå på krogen. ”Ja, du är vacker.” Log Roxanna och tittade ärligt på min mamma, som log milt tillbaka. ”Tack.” Svarade mamma och rodnade lätt. Tror inte min mamma var van att höra sådant från tjejer jag umgicks med. Selena var absolut inte den som överhuvudtaget kommunicerade med min mamma mer än nödvändigt. Så mamma blev nog ganska glad när hon hörde det från Rox, jag med för den delen. ”Du är jätte fin mamma. Ring om du vill att jag ska hämta dig.” Hon nickade innan hon klev ut från rummet och stängde dörren.

 

”Hur går det med din musik?” Vi hade sett klart filmen men låg fortfarande kvar i soffan och höll om varandra. Hon vände sig om och kollade mig i ögonen på ett sätt det var längesedan hon gjorde. ”Det går bättre än på länge.” Log jag tillbaka. ”Jasså, någon speciell anledning?” Hennes kinder blev lite lätt rosa men hon höll blicken kvar på mig. Istället för att svara kysste jag hennes läppar och smekte hennes midja med handen. ”Kan bero lite på dig.” Andades jag. Ännu en gång rodnade hon, men log milt. Klockan tickade på väggen och slog elva precis när jag slängde ett öga på den. ”Sover du här?” Eftersom att vi hade spenderat natten hemma hos henne så tänkte jag att det skulle vara mysigt att vara hemma hos mig. ”Om du vill.” Viskade hon precis vid mitt öra och drog sitt pekfinger ner över min bröstkorg. Jag snurrade runt oss så hon hamnade på rygg och kysste henne igen. Det var något med henne som jag inte kunde få nog av, och det gjorde mig lite rädd. Någon gång var jag tvungen att åka på turné och hon skulle vara tvungen att åka till Paris för fotografering. Hur skulle det bli då? Jag kunde liksom inte röra henne över Skype. ”Det vill jag.” Kyssarna fortsatte ner mellan hennes bröst och hon började andas tyngre.

 

Mitt uppe i allt det roliga ringde min mobil och från början tänkte jag låta den ringa när jag hade det så mysigt mellan hennes ben, men den slutade aldrig. Det ringde om och om igen. ”Ja.” Var allt jag sa när jag hade tryckt på grön lur. Det var min mamma, som inte alls hade det lika roligt som hon hade hoppats på, och hon ville att jag skulle hämta henne. Jag hade ju lovat henne, så det var bara att göra som hon sa. Roxanna blev en aning frustrerad, men följde gladeligen med. Luften ute var fortfarande varm även om klockan var runt midnatt. Stjärnorna var alldeles klara på himmelen, och det var riktigt vackert ute. Mamma stod på trottoaren utanför en av alla klubbar i LA och väntade glatt på oss. ”Hej ungdomar.” Skrattade hon fram när hon satt sig ner i baksätet och dragit på sig bältet. ”Hej. Var det tråkigt?” Roxanna vände sig om och började prata med mamma, dom skrattade och hade sig. Dock hade jag ingen aning om vad det var som var så kul, för jag koncentrerade mig på körningen. ”Hon somnade mitt i en mening.” Rox satte sig ordentligt i sätet och kollade på mig, sedan började hon skratta. Inte högt nog för att mamma skulle vakna, men högt nog för att jag skulle börja le.

 

Tillsammans hjälptes vi åt att få in min mamma i huset, och in i hennes rum. När jag hade stängt dörren tog jag Roxannas hand och drog med henne till mitt rum. ”Inte när din mamma är hemma.” Var allt hon sa och gick mot sängen. Hennes linne lämnade överkroppen och hamnade på golvet, likaså hennes mjukisbyxor. Det enda hon hade på sig var ett par matchande underkläder i rosa spets. Hon hade inte stora bröst, men dom passade perfekt i mina händer, så det gjorde inget. ”Hon är ju medvetslös typ.” Jag placerade mina händer på hennes axlar och började massera lite lätt. Hon slappnade genast av, och vände sig om. ”Va försiktigt med mig, okej?” Aldrig någonsin hade hon bett mig om en sådan sak, men jag skulle mer än gärna uppfylla hennes önskan. ”Alltid.” Svarade jag innan mina läppar pressades mot hennes. Mina kläder åkte av min kropp i en lugn takt och hon ställde sig på knä i sängen. ”Vet du hur vacker du är? Inte snygg, eller sexig, utan vacker. Dina breda axlar, dina markerande kindben. Dina manliga händer.” Hon drog sina fingrar utmed allt hon pratade om, och det gav mig rysningar över hela kroppen. Hon visste verkligen hur man förförde, och det var en av dom sakerna som jag verkligen älskade med henne. Natten skulle bli underbar, det skulle jag se till. 
____________
 
Detta är det sista jag har som är klart, och jag vet inte när jag kommer ha tid med att skriva. jag jobbar nu fram tills på onsdag, så om ni är så gulliga och kommenterar så kanske jag får lite skrivlust.. ❤️❤️❤️❤️

Skrivet:
Kategori: The Night ✎

32; I Would Like You To Meet Someone.

 
”Välkommen tillbaka darling.” Veronica tog emot mig med öppna armar när jag kom från sminkningen. Jag var återigen tillbaka på jobbet och det skulle bli så underbart att få fotograferas igen. Nästan en månads uppehåll, och det tar på någon som är van att stå framför kameran dagligen. ”Tack så mycket. Så skönt att vara här igen.” Sidenmorgonrocken som jag hade på mig kastade jag iväg på en stol, rättade till mina trosor och BH för att sedan gå ut och ställa mig framför den vita skivan, som gjorde bakgrunden enfärgad. Jag var den första av tjejerna att fotograferas, vilket kan vara både bra och dåligt. Bra för att det är jag som sätter ribban, och dåligt för att dom kan se hur jag arbetar. Även om vi alla är vänner så är det fortfarande en tävling, det kan alltid komma någon yngre och snyggare, och då gör man gärna allt för att stanna kvar. ”Upp med båda armarna.” Jag älskar när Veronica är den som säger vad jag ska göra, ibland blir jag stel som en pinne även om jag har jobbat inom denna industri sedan jag var liten. Cara och Alessandra stod på sidan av och kollade på mig, samt klappade händerna när dom tyckte att jag hade gjort något bra. Vi hade tre byten att gå igenom, men det blev inte efter varandra, då skulle man få vänta ännu längre.

 

 

 

Efter mig var det Cara´s tur men jag orkade inte stå kvar och kolla på henne då jag ändå skulle byta om. Det var bara vi tre som skulle fotograferas just den dagen, så egentligen var det inte en sådan lång väntan, men det blev ändå en liten. Alessandra stod kvar och gav Cara sitt stöd. Vi är likadana alla när det kommer till våra mobiltelefoner. Varje gång man har tre sekunder över går man igenom alla sociala medier man har. Det går fort, men man gör det. Det var inget undantag denna gång heller, men istället för att kolla igenom Instagram, Facebook och Twitter så hade jag fått ett sms som var mer viktigt än något annat. ”Hej baby. Jag kom ifrån tidigare och är på väg till dig nu. Kommer snart. Men snälla, va påklädd. Puss Han hade åkt till studion tidigt på morgonen utan att väckt mig, men han hade ändå lämnat en söt liten lapp på kudden bredvid, en på köksbordet och en på spegeln i badrummet. På alla stod det hur mycket han tyckte om mig, och jag kunde inte sluta le. Hela bilresan till Victoria Secret huset log jag för mig själv, jag såg säkert ut som ett fån inför andra bilister, men det var inget jag brydde mig i.

 

Jag vet inte vad det var som tog sådan tid för Justin att komma, men tid tog det. Alessandra var inne på sin andra tagning och i handen hade hon något som var väldigt lurvigt. Ingenting på överkroppen hade hon heller men hon stod med ryggen halvt mot kameran, väldigt snygg var hon. Och det bästa var att hon själv visste det, och vågade säga det högt. Cara hade på sig något som liknade en baddräkt, men jag tror inte riktigt det var syftet med den. Sexig var hon i den i alla fall. När det återigen var min tur klev jag upp i en soffa, lade mig ner och la en kudde för mina bröst. I bakhuvudet läste jag Justins sms en gång till. Han ville att jag skulle vara påklädd, och där låg jag i endast ett par rosa leopardmönstrade trosor. Fick han chansen skulle han nog slita av dom, med tänderna. Blixtarna flashade från alla håll och kanter i rummet. Ibland blev man nästan en aning blind, i alla fall för några sekunder. Det enda jag såg framför mig var en stor runt fläck, som sakta men säkert försvann, eller tonade bort kanske man ska säga. ”Sista bilden nu. In med magen och så sträcker du på dig så halsen blir längre.” Blixten slog till en sista gång innan jag var klar för dagen.

 

 

Precis när jag reste mig upp ur soffan hörde jag hur dörren öppnades och jag vände mig om för att få syn på Justin. Han blinkade till med ena ögat och stängde dörren efter sig. På sin axel hängde hans skinnjacka. Så sexigt. Där stod jag i enbart trosor och en kudde, som inte ens dolde det den skulle dölja. Han tappade hakan lite smått, vilket fick mig att börja fnissa. Fnissa? Jag, fnissar aldrig. Men med honom runt om mig så händer det då och då. ”Hej baby.” Han kysste mig, och släppte jackan till golvet. Hans händer tog ett tag kring mina höfter. Tunga andetag lämnade hans läppar. ”Shit, fick du inte mitt sms eller?” Han flinade och såg mig rakt i ögonen. Jag tror att hela lokalen stod stilla. Alla stirrade på oss. Det var ingen som visste om mig och Justin. Inte ens jag gjorde det, men vågade inte riktigt fråga honom vad vi två var. När jag vände mig om och såg på mina kamrater återgick dom till arbetet. ”Jo, men jag klev precis av.” Svarade jag och nickade mot soffan som stod på sidan av då Cara inte skulle använda den. ”Har du fotograferats sådär?” Han kollade ner över min kropp och det kändes som att han såg något han inte gillade. ”Ja.” Svarade jag och gick tillbaka in i rummet där mina kläder låg.

 

Jag hade åkt med Milena när hon åkte till skolan, så jag var tvungen att åka med Justin eller ta en taxi. När jag kom tillbaka ut igen med kläderna på mig och väskan över axeln stod han och pratade med Cara som var klar, såg hur dom två tillsammans tog en bild. Det fick mig att le. Alla tjejer i världen kan få ta bild tillsammans med honom, men det är mig han går och lägger sig med på kvällarna. Jag är inte svartsjuk, eller avundsjuk heller. Det gör mig inget. Jag vet att han är min, och han vet om att jag är hans. Dock har jag fortfarande ingen aning om vad han gjorde på hotellet den där gången vi sågs utanför, delade en taxi och knullade som kaniner. Han har i och för sig ingen aning om vad jag gjorde heller, och det är nog lika bra. ”Kommer du?” Han sa hejdå till alla och vi försvann ut genom dörren. Han tog min hand när vi kom in i hissen och kysste mina knogar. ”Du kysste mig där inne. Varför?” Jag visste hur media skulle vrida det där, jag skulle vara den svarta änkan, utan att döda Justin. Den andra kvinnan som aldrig skulle få honom. Det var så dom skulle förklara mig. ”För att jag tänker visa för alla att du är min.” Hans röst speglade säkerhet, han ville verkligen. Han var redo att offra allt, för att få vara med mig.

 

När Justin åkte förbi vår grindvakt hälsade han artigt, men stannade aldrig vid mitt hus utan fortsatte upp till sitt eget. ”Det är någon här som jag vill att du ska träffa.” Pulsen i min kropp steg, och jag trodde att min bröstkorg skulle sprängas. Vem gör något sådant? ”Vem?” Andades jag samtidigt som han stängde av bilen och klev ur för att gå runt på min sida och öppna. ”Min mamma.” Mina ögon spärrades upp som två stora golfbollar. ”Du kan inte göra så här mot mig. Jag ser ju ut som ett troll.” Det enda som var bra på mig just den där tiden var mitt smink, då jag inte hade tvättat ansiktet efter fotograferingen. Men mina kläder dock, mjukisbyxor och ett löst linne. Det var inte jag, och det var inte så jag ville se ut när jag skulle träffa hans mamma för första gången. ”Sluta, du är jätte vacker.” Han placerade sina händer på mina höfter och drog min geléaktiga kropp mot sig. ”Kom nu.” Han kysste mina läppar så snabbt att jag inte ens hann reagera innan han drog med mig till ytterdörren. Min kropp spände sig när han öppnade den och vi tillsammans klev in.

 

”Mamma, vi är hemma.” Jag hade ingen aning om hur han skulle förklara mig för henne, eller om han redan hade gjort det. Fast å andra sidan skulle jag inom några sekunder få veta det. ”Hej gubben.” En vacker ganska ung kvinna gjorde sig synlig i dörren in till vardagsrummet innan hon la sina armar om sin son. Jag stod på sidan av och betraktade dom två tillsammans. Det var vacker att se på när hon pussade Justin på kinden. ”Jag vill att du ska träffa någon.” Justin tog min hand och svängde fram mig, så att jag hamnade framför honom mot hans mamma. ”Detta är min mamma Pattie. Och detta är Roxanna. En nära vän.” Pattie tittade en aning misstänksamt på mig innan hon sprack upp i ett leende och drog in mig i en kram, som jag absolut inte var med på. Justin skrattade till bakom mig, vilket fick fjärilarna i magen att börja flyga. Han kan verkligen få mig på bra humör bara genom att le. ”Äntligen får man träffa dig. Justin har pratat om dig non stop i flera veckor.” Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera, men hade hela tiden ett brett leende på läpparna. ”Jasså, det har han?” Jag vände mig mot honom, och där stod han, med rosiga kinder. Han skämdes över att hans mamma hade avslöjat honom.

 

Det var nästan som att vara på en jobbintervju. Hon ställde alla frågor hon kunde komma på, men det gjorde mig inget. Det var aldrig tidigare någon som hade gjort så. Jag vet inte om det var för att se om jag var bra nog för Justin, eller om det var för att hon faktiskt brydde sig. Frågor om mina föräldrar vällde fram, om mitt jobb, hur jag bodde, vart jag bodde. Det blev en liten chock för henne då jag talade om att jag bara bodde några hus från Justin. ”Snälla mamma, sluta fråga massor. Hon har redan berättat hela sitt liv.” Pattie vände sig mot sin son och tittade irriterat på honom, innan hon sprack upp i ett leende. ”Okej. Ska vi beställa pizza. Eller du kanske inte ska äta sånt om du är modell?” Jag visste inte om jag skulle ta det som en förolämpning, eller vad. Men jag tackade genast ja till en pizza. När hon hade lämnat rummet vände jag mig mot Justin. Han tänkte precis kyssa mig när jag vek undan mitt huvud. ”Hon tycker inte om mig.” Var allt jag sa innan jag reste på mig och var på väg att lämna huset, kanske till och med för gått. ”Sluta. Sätt dig igen.” Justin hade fått tag i min arm och dragit tillbaka mig så jag stod precis bredvid hans ben. ”Hon vet att jag fortfarande är tillsammans med Selena. Hon vet om att Sel spelade in en film på oss. Hon är fortfarande arg på henne, och låter det gå ut över dig. Jag kan inte be om ursäkt från henne, men snälla. Ge henne lite tid.”

 

Jag stannade kvar efter Justins fina lilla tal och satt bredvid honom vid matbordet. På bordet låg det tre pizzakartonger, med tre halvätna pizzor. Det var ingen av oss som orkade äta upp den, men det gjorde inget, då kunde man äta en gång till senare. Ytterdörren slogs upp, och en hög smäll hördes när den tog i väggen. Både jag och Justin var välmedvetna om vem det var som hade gjort entré, och jag hade ingen lust att stanna kvar för att hamna i ännu ett slagsmål. Dock trodde jag aldrig att Pattie skulle acceptera att Justin hade ett förhållande med Selena, och sedan ett litet förhållande med mig. Men hon verkade cool lugn. ”Hej älskling, jag är hemma.” Det hördes när hon släppte ner kassarna på golvet, och sin stora väska. Hon kom in i köket och stannade skräckslaget till. ”Vad fan gör du i mitt hus?” Selena hade gått och blivit hjärndöd, det var en sak som var säkert. Innan jag hann reagera hade Justin flugit upp på sina fötter. ”För det första, det är inte ditt hus. För det andra, så har jag vem jag vill här. Och för det tredje, sluta handla för mina pengar. På riktigt.” Hon stod där som en staty, fast å andra sidan så satt jag och Pattie som två sådana vid matbordet och såg hur Justin släpade med sig henne upp för trappen. 


 

Jag jobbar häcken av mig, och är verkligen helt tom på ideér. =/
Efter detta kapitel finns ett färdig skrivet, och det känns sjukt för mig, då jag har haft minst 6-7 stycken tidigare. Jag gör mitt bästa hela tiden, men ibland räcker det inte till. Dock kommer min kärlek till er alltid finnas. ♥♥♥