Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Nya novellen.

Jag har börjat spåna på en ny berättelse, som jag inte riktigt vet vad jag själv tycker om än. Så jag tänkte låta er avgöra den saken..
 
 
Sex, Drugs & Alcohol - That's Life. - Handling 
 

Luna Wilde 18 år, är utåt sett en pigg och alert tjej som älskar att festa, men som även har fastnat i det hemska träsket av droger och sex missbruk. Hon har ett rykte efter sig i hela LA, som säger att hon är partyprinsessan nummer ett. Hon har pengar som gör att hon kan finansiera sina egna intressen, och hon gör det mer än gärna. Varje kväll har hon en ny med sig i sängen, och det gör henne inget om andra ser henne som en hora, hon älskar sex, och har det mer än gärna, även med tjejer. Låter det intressant? Läs vidare. 

 

Ge mig era synpunkter nu, och var ärliga. =) Ju fler, desto bättre. 


Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

LÄS!

Jag vet inte om det finns intresse, men om det gör det, var snälla och ge mig idéer. 
 
Jag vill börja skriva, men lider fortfarande av samma hemska huvudvärk om jag sitter vid datorn för länge. Men iallafall, jag saknar att skriva.
 
Så finns det folk där ute som vill att jag börjar, kom med ideér om unika historier, eller om hur ni vill att en tjej ska träffa Justin, eller om hur ni vill att han ska träffa en tjej. =) 
 
Hoppas verkligen på många ideér. ♥ 

Skrivet:
Kategori: Bloggtips ♥

Justin Bieber Fan Fiction.

Jag tänkte jag skulle ge er lita olika tips på noveller som finns att läsa om Justin, på engelska. Jag vet att det är många som fortfarande försöker komma på hur den sidan fungerar, och jag tänkte ge er lite hjälp på traven angående den. Men först och främst ska jag ge er lite tips på noveller som är läsvärda, även om dem inte är avslutade än. Hoppas att någon kommer passa er i smaken. ♥ Ni klickar på namnet på novellen för att komma till just den. 

 
 
Two Is Better Than One

Two brothers but only one girl, will she make the right choice?

You know what they say.. Two Is Better Than One

"It's just not fair how I saw you first but he gets you... I just wanna make you feel beautiful," he trailed his fingers along my collar bone. My breathing hitched as his touch sent electric shocks all over my body. "..but better."

I felt his hand trace my cheek. "I just don't want to loose you to him," he looked into my eyes and his look got me mesmerized. I felt like he'd brake if I dared to look away.

"You won't loose me, I'm not going anywhere." 
I submit to you


He can't love. 

He wants control.

He wants me.

He wants me to submit.

When Alana Fields signs the contract she's forced to choose between giving up her dream or freedom. Justin Bieber both attracts and intimidates her and their relationship has to stay hidden.

But what happens when an anonomous source starts revealing unspoken secrets? Signed xxx

Who sent the note? Who knows all her secrets?

 


 

DANGER

 

"They don't call him Danger for nothing." 

 

( För er som inte har läst den novellen så är den verkligen att rekomendera. ♥ ) 

 

 
 

 
 
Danger's Back
 
"Danger's back and he's more dangerous than ever." 
 
( För er som inte förstod det, så är denna en fortsättning på den över som bör läsas innan. ^ ) 
 
 
 
 

 
 
Här nere kommer en visning om hur sidan fungerar att visas,
och jag kommer hjälpa er via en bild. :)