Skrivet:
Kategori: The Night ✎

38; A Woman?

 
 

På morgonen när jag vaknade lev jag först förvirrad då jag inte hade en aning om vart jag var förrän jag slog upp mina ögon och såg mitt sovrum. Jag hade saknat min säng så fruktansvärt mycket, men allt blev så mycket bättre bara genom att Justin låg bakom mig med sin arm kring min midja. Hans andning var jämn och djup så jag visste att han fortfarande sov. Ett litet leende spred sig på mina läppar när jag tänkte tillbaka på kvällen innan. Hade verkligen Justin gjort en apadravya piercing? Vad tänkte han med där liksom? Dock så ska jag absolut inte sticka under stolen med att det var skönt, för tro mig. Det var det. Så fruktansvärt skönt var det. Han kan skratta sig lycklig med att han är den enda som fått mig att komma i en fontänorgasm genom samlag, och för hoppningsvis kommer han att vara den enda i framtiden också. Justin flyttade sig en aning närmare mig vilket gjorde att jag kunde känna hans morgonståld mot mitt ena lår. Något jag faktiskt hade saknat i Paris. Dock har jag ingen aning om vad han har gjort med det när jag inte vart hemma. Kanske ska fråga honom det?

 

”Baby?” Hans raspiga morgon röst kunde få mina knän att vika sig, så jag var glad att jag fortfarande låg ner. ”Mmh.” Viskade jag tillbaka. Justin hand rörde sig över min mage och upp till mitt ena bröst där han stannade. Jag vet inte om det stämmer på alla det där med stora händer, stor kuk, men på Justin var fallet så. Min bröstvårta fick massage och det var inte heller något jag gnällde över. Tror dock den andra kände sig en aning utanför. Åter igen fnissade jag till vilket fick Justin att sluta med det han höll på med och luta sig halvt över mig. ”Vad är kul?” Kunde jag verkligen fråga honom? Äh, jag var ju tvungen för att få veta. ”Har jag drömt att du har piercat kuken, eller har du det?” Han började också skratta, vilket gjorde att jag faktiskt blev mer osäker. ”Varför känner du inte efter?” Ännu en sak jag saknat, hans självsäkerhet. Han la sig ner på rygg vilket fick täcket att ställa sig upp en bit av hans stånd. Själv la jag mig på hans sida och smekte med min hand ner för hans mage och fann hans stånd ganska omgående. Och där satt det två kulor, en på ovansidan av ollonet och en under. Han måste ha varit så full när det där hände.

 

Det kanske inte riktigt var min mening att hjälpa honom få bort ståndet, men det var avklarat ganska på en gång. Varsågod liksom. ”Kan du förklara för mig hur det kommer sig att den sitter där?” Jag hade varit ner och hämtat min väska så jag satt på golvet framför den och kollade mot Justin som fortfarande låg i sängen med täcket på höften och händerna bakom huvudet. ”Vi var så sjukt fulla och utmanade varandra. Lång historia kort. Ryan ville ha en, men vågade inte så utmanade mig för att jag skulle tala om hur ont det gjorde. Helt klart värt det när jag såg hur du och din kropp reagerade till den.” Jag skakade bara på huvudet. Han hade verkligen lagt fram den för någon han inte kände, och gjort det där. ”Var det en man eller kvinna som gjorde den?” Jag kunde se på honom och han ljög för mig, vilket jag hoppades att han inte skulle göra. ”En kvinna.” Svarade han som att det inte vore hela världen. Jag stannade upp i min sortering av rena och lortiga kläder, vände mig om och stirrade på honom. ”Det är inte en så stor grej baby…” Han var på väg att resa sig upp men det enda han fick som svar var en hand i hans ansikte innan jag gick in i badrummet och stängde dörren. ”Baby. Kom igen.”

 

När jag kom ut efter en underbar dusch med alla mina duschartiklar och krämer efteråt kände jag mig som en ny människa även om jag haft samma saker med mig. Dock var det en annan känsla, det var min handduk min dusch. Och framför allt så var det mitt rum jag kom ut i. ”Innan du ens säger något vill jag ställa dig en fråga.” Jag hade haft tid att tänka i duschen och den tog jag tillvara på kan jag säga. Han nickade bara. Duktig pojke. ”Om jag hade talat om för dig att en man piercat mig mellan bena, hur hade du reagerat?” Jag såg på honom att hans öron blev röda och det är det första som ändrar färg när han blir irriterad eller arg. Bara genom det fick jag mitt svar. ”Tack. Du behöver inte svara. Dina öron gör det åt dig.” Han kollade på mig som att jag var dum i huvudet, när jag gick förbi och in i min garderob. ”Stop och belägg!” Han studsade upp naken ur min säng, struntade helt i att dra på sig ett par kalsonger eller byxor. Där stod han naken framför mig och trodde att han skulle kunna föra ett normalt samtal.

 

”Vad är det du försöker säga?” Jag kunde inte titta på honom utan börja skratta så jag drog på mig underkläder och kastade handduken på honom, och lyckligtvis fattade han vinken och snurrade den kring höften. ”Att jag kanske ska låta någon pierca min muff. Vad trodde du?” Han tog ett djupt andetag. Redan där kände jag att jag inte orkade bråka eller något sådant med honom. Jag hade vart hemma i ett fåtal timmar och vi var redan i full gång. ”Skulle du inte bli glad då? Jag gör det ju för din skull.” Ändå fortsatte jag. Jag vet, det är acceptabelt att slå mig i huvudet med något hårt. ”Snälla. Sluta. Jag vill inte bråka med dig. Jag har för fan inte ens tittat på en annan tjej i tre veckor. Har nästan blundat när jag skulle betala i affärer om det stått någon av det motsatta könet där. Det är dig jag vill vara med, snälla Roxie.” Han kom närmare mig hela tiden och tillslut stod jag i hans famn, med hans armar om mig. Han kysste mig på huvudet och höll om mig hårdare. ”Förlåt. Jag vill bara inte att någon annan ska se dig. Du är min. Och jag vill inte ha det på något annat sätt.” Han placerade två fingrar under min haka och vek upp mitt ansikte mot hans för att kunna kyssa mina läppar.

 

 

”Hey, vad kul att du äntligen är tillbaka. Orkar faktiskt inte höra hur Justin räknar ner dagar, timmar, minuter och sekunder.” Scooter kramade om mig när vi kom in på hans kontor. Jag ville veta allt som hade hänt under tiden som jag hade varit borta. Hela världen har ju liksom sett Justin knulla Selena. Uäk. Jag och Justin hade för det första inte pratat om det alls när vi pratat över skype eller mobilen, sen läser jag inte skvaller i tidningarna för jag vet vad dom kan göra. I min hand hade jag Justins, säkert placerad i mitt knä. Scooter satt framför oss med en bunt papper och massa annat skräp. Tror inte han städar sitt skrivbord, någonsin. ”Såhär ligger det till.” Han tog ett djupt andetag, knöt händerna och placerade dom över alla papper. ”Justin har själv inte gjort något uttalande om videon. Däremot har Selena ställt upp på alla sätt hon kunnat. Tror nog att hon tjänat några hundra tusen vid det här laget.” Både jag och Justin spände oss när vi hörde hennes namn. ”Dock börjar det faktiskt ge sig lite nu. Kim Kardashian´s mobil var en av flera kändisar som fick sina mobiler hackade och nakenbilder läckta. Så Justin är inte längre den folk pratar mest om, även om det cirkulerar.”

 

Pattie kom och gjorde oss sällskap hos Scooter efter att vi hade pratat klart om allt det där. Vi tre hade bestämt att vi skulle äta lunch ute. Vilket faktiskt var längesedan som vi gjorde, och det skulle bli mysigt. Utanför byggnaden hade det samlats flera paparazzi, men även fans till både mig och Justin, så det tog ett tag innan vi tog oss igenom. Vi tog oss i alla fall igenom helskinnade, och vi kramade och tog kort med så många vi hann innan Pattie började stampa fötterna åt oss. Hon hade nämligen andra planer också under dagen och hade inte all tid i världen, vilket jag kan förstå. När vi kom in på Panino i Beverly Hills blev vi genast välkomna av en trevlig ung tjej. Hon gav en känsla om att hon inte ens visste vilka vi var, vilket var skönt. Hon betedde sig som mot vilken annan människa som helst. Plus poäng från min sida då jag ville äta i lugn och ro tillsammans med Justin och Pattie. ”Vill ni beställa något att dricka medan ni kollar menyn?” Vi alla nickade och Pattie började med ett glas vitt vin, Justin tog en öl och jag mineralvatten. Hon kilade iväg och vi öppnade menyerna.

 

När maten hade kommit in och vi hade börjat äta i lugn och ro bröt Pattie tystnaden. ”Hur var det i Paris?” Jag svalde min tugga och började berätta för henne att vi hade spelat in årets reklamfilm för VS, nattetid med Eiffeltornet i bakgrunden som VS hade betalat en miljon för att det skulle vara upplyst. Då vet man vilken makt ett märke har. Samtalsämnen flöt på, och det var som att vi hade känt varandra hela livet, inget var pinsamt, även om hon visste att jag låg med hennes son. När Justin hade ätit klart placerade han sina bestick uppåt och mot höger för att visa att han var klar. Sedan hamnade hans ena hans på mitt jeansbeklädda lår, men han höll det still, så den fick vara kvar. Han betedde sig som en riktig gentleman, då han varje gång mitt glas var halvfullt fyllde på det. Sötnosen. Min mobil pep till då jag helt glömt bort att sätta den på ljudlöst, så oförskämt av mig. Dock såg jag att det var från min mamma, så jag läste det snabbt efter att jag ursäktat mig. ”Vill du och Justin komma på middag kl. 18 ikväll?” Jag vände mig mot Justin och visade honom meddelandet. ”Ja, det vore trevligt. Äntligen får jag träffa dina föräldrar.” Hans mamma tittade på honom. ”Då uppför du dig.” Sa hon och nöp han löst i kinden.

 

 

Utanför mitt barndomshem märkte jag hur Justin blev nervös. Mina föräldrar hade haft sina tankar om Justin, men aldrig träffat honom, så jag hoppades verkligen att dom skulle förändras. För han var allt annat än det alla hade skrivit om honom i tidningen. Hoppades verkligen att dom kunde lägga lite energi på att faktiskt lära känna deras enda dotters pojkvän. När jag öppnade dörren slog en ljuv doft mot oss av hemlagad mat, vilket var hur länge sen som helst som jag fick. ”Mamma, pappa. Vi är här.” Jag höll Justin i handen samtidigt som vi gick mot köket där jag hörde att Anastasia stod och lagade mat. Hon var den första som kom och gav mig en kram. ”Gumman. Vad roligt att se dig.” Hon blev nästan lite tårögd, men blinkade snabbt bort det. ”Åh, du måste vara Justin.” Hon vände sig mot honom och sträckte fram sin hand. Dom hälsade och han slappnade genast av en aning. ”Älskling.” Det var mamma som gjorde entré i en vacker sommarklänning, och pappa kom inte långt bakom henne. Jag hade verkligen saknat mina föräldrar, och det är inget barn säger högt. Vi kramades innan jag även presenterade Justin för dom. Och tro det eller ej, men dom betedde sig normalt. Det var som att dom aldrig hade läst om honom i tidningen, vilket var väldigt skönt.

 

”Jag vill be om ursäkt till dig Roxanna. För hur jag har betett mig mot dig när det kommer till Justin.” Det var faktiskt min mamma som tog till orden och bad om förlåtelse, och det respekterar jag högt. På mitt lår låg Justins hand och han klämde till löst för att visa att jag skulle säga något. ”Tack mamma. Jag tycker verkligen om honom. Och hoppades verkligen att båda mina föräldrar skulle förstå det.” Jag visste hur det var att läsa om sig själv i tidningen var och varannan dag, om saker som inte ens stämde till en procent. Så min mamma borde förstå att allt som står om Justin inte heller är sant. ”Jag hoppas verkligen att du tar hand om min dotter.” Då var det pappa som tittade mot Justin som blev en aning rosig om kinderna. Han hade säkert ställt in sig på att bli grillad av mina föräldrar, men det hade han inte blivit, i alla fall inte fram till just då. ”Det gör jag. Jag behandlar henne som en prinsessa.” Och det gjorde han. Kanske lite för mycket. Orkade inte jag hämta vatten gjorde han det utan att ens gnälla. ”Det är så man tar hand om sina kvinnor.” Fick han tillbaka som svar av min far, vilket fick min mamma att brista ut i skratt. Åh vad jag älskade att sitta där och se hur dom avgudade min pojkvän. Det var någonting som jag hade drömt om som liten. 


 

Två kapitel på tre dagar. Dock vågar jag inte säga att jag är tillbaka än, men jag jobbar på det. Och jag hoppas att ni nöjer er med det lilla jag kan ge er. ♥ I LOVE YOU !!!! 

 

Fråga; Hur gamla är ni? =) 


Skrivet:
Kategori: The Night ✎

37; Oh, The Bed. I´ve Missed It.

 
 

När jag placerade mitt huvud vid hennes hals insåg jag hur mycket jag hade saknat henne. Roxanna hade precis landat efter hela tre veckor i Paris, där hon inte hade gjort annat än jobbat. Nackdelen med att ha en underklädesmodell som flickvän är att oavsett vad jag säger så får alla andra se hennes kropp på ett sätt jag bara önskar var för mina egna ögon. ”Fuck, vad jag har saknat dig.” Andades hon samtidigt som hon tog ett djupt andetag och slappnade av i mina armar. Kamerorna runt om oss gick på högvarv, och det var ett under att ingen av dom började koka. Varken jag eller Rox brydde oss i dom, då det var vår stund, och ingen skulle komma att få ta den ifrån oss. ”Jag har saknat dig med.” Blev mitt svar till henne, ganska planerat. Jag vet faktiskt inte hur länge vi stod där och bara höll om varandra men det var perfekt, det var så jag ville att det alltid skulle vara om hon kom hem efter ett jobb, eller om jag gjorde det. ”Kom nu.” Jag tog hennes väska i min ena hand och hennes hand i den andra sedan gick vi ut från terminalen med alla paparazzi efter oss.

 

När jag parkerade min bild på hennes uppfart kastade hon sig ur bilen och satte sig ner. ”Fy fan vad skönt att vara hemma.” Skrek hon och la sig raklång på asfalten. Själv stod jag bara och tittade på den underbara varelsen jag hade framför mig, som betedde sig som ett litet barn, men det gjorde inget. Hon fick bete sig hur hon ville. Återigen tog jag hennes väska, men hon själv fick ligga kvar där hon låg medan jag gick in. Jag trodde dock att hon skulle komma in efter mig, men hon gjorde aldrig det så jag gick ut och lyfte upp henne och bar in henne till soffan i vardagsrummet. ”Hur har du haft det?” Även om vi hade pratat varje dag under tiden som hon vart i Paris så ville jag ändå höra hur det var där borta. Jag satte mig vid hennes fötter och lutade mig tillbaka i soffan, dock trodde jag att hon skulle ligga kvar där jag la henne med hon kravlade sig upp och satte sig alldeles intill mig. ”Shhy, prata inte så mycket.” Var allt jag fick som svar innan hon kysste mig.

 

Allt hade sin tid. Roxanna satte sig gränsle över min lår och visade med sina armar att jag skulle dra av hennes linne, och när jag ändå höll på knäppte jag upp hennes BH och lät den falla till golvet bredvid oss. Hennes hud var len under mina händer, men hon rös till när jag sakta drog mina fingertoppar över hennes bröst. Vi kysstes fortfarandra som att det inte fanns någon morgondag, plus att det i den stunden kändes som att hon vart borta i över ett år. Jag hade saknat henne varje kväll när jag gick och la mig. Och jag kunde bara hoppas på att hon kände samma sak. Sängen var alldeles för stor utan henne. Min ena hand lät jag glida ner över hennes lår vilket gjorde så att hon slappnade av ännu mer. Hon hade ett par av mina mjukisbyxor på sig, så jag visste att dom inte satt åt så mycket i midjan. Perfekt för mig att få ner dom en bit, och få in min hand. Dock blev jag förvånad när jag insåg att hon inte hade några trosor på sig, och hon blev rosig om kinderna. ”Jag hade inga rena igår efter duschen. Så jag struntade i dom då jag visste att jag skulle träffa dig idag.”

 

Jag log ett milt leende utan att släppa blicken från hennes lysande ögon, samtidigt som jag placerade mitt pekfinger i hennes springa och fick för första gången på tre veckor känna hennes heligaste. Hon var rinnande våt, redan. Hennes andning tog fart när jag med försiktiga rörelser pressade in fingret i henne. Precis där var det som att hon inte hade varit borta. Jag avbröt allt vi höll på med vilket fick henne att rygga tillbaka, som att hon hade gjort något fel. ”Vad?” Hennes ansikte sa mer än något annat. Jag svarade henne inte utan reste på mig med henne fortfarande kring min kropp, bar henne hela vägen upp till hennes sovrum. Även om det tog emot att röra mig så var det ändå där jag ville ha henne. Roxanna slappnade av ännu en gång när hon förstod vad det var jag höll på med. ”Oh, sängen. Jag har saknat den.” Sa hon när hon hamnade på rygg på överkastet. ”Det är såhär jag vill se dig jämt.” Log jag när jag förföriskt kröp över henne och kysste henne från midjan upp över brösten och vidare till hennes läppar. Hennes stön kunde döda mig vilken sekund som helst.

 

 

 

Att hon utan problem kan få ner mig på rygg i sängen gör mig inget. Jag tar mer än gärna emot det on har att ge mig, och jag vet att det kan göra min dag trehundra gånger bättre. Bara att få ha henne i mina armar igen gör mig gladare. Min munktröja och mitt linne försvann båda två samtidigt från min kropp, men jag klagade inte. Hon smekte min kropp med sina läppar vilket resulterade i gåshud. Eftersom att hon fortfarande hade på sig sina byxor valde jag att dra upp henne över min kropp så vi hamnade ansikte mot ansikte, och sakta dra ner dom över hennes perfekta rumpa. Hon stönade tyst i min mun när jag sakta drog mina fingrar över hennes lår och ner mot hennes ljumskar. Efter en liten stund av skön behandling av mig satte hon sig upp och började knäppa upp mitt bälte för att sedan ge sig på min knapp och min gylf innan hon drog ner dom sakta över mina höfter och helt av mig. ”Jag har saknat dig, absolut. Men har saknat någon annan lite extra mycket.” Roxannas ögon var blanka av kåthet och jag visste att varken hon eller jag skulle klara av att hålla oss speciellt länge.

 

Mina kalsonger var som ett tremannatält när han hasade sig ner och satte sig alldeles ovanför mina knän. ”Ser att någon har saknat mig också.” Hennes leende på läpparna var gudomligt, och det var en av anledningarna till varför jag älskade henne. Dock hade jag inte sagt det till henne och tänkte inte göra det under såda omständigheter heller.  Där satt hon, helt naken över mig, och hade ingen aning om vad som väntade henne. Samma vecka som hon åkte, hade jag en liten fest hemma med bara grabbar, som spårade ur lite smått. Vi kastade massa utmaningar på varandra, och det slutade med att jag åkte på den största. Dock tänkte jag inte visa mig svag, så jag gjorde den redan dagen efter, och Roxanna hade ingen aning om den förrän hon sakta men säkert drog ner mina kalsonger. Hennes ögon växte sig stora som golfbollar till en början, men log sedan med hela ansiktet innan hon tog min stenhårda lem i sin hans. ”Oh.” Andades hon innan hon drog sina små fingrar över mina två kulor som satt på varsin sida i mitt ollon. Hennes bröstkorg blev rödflammig, vilket den ofta blev när hennes kropp inte visste vad den skulle göra för att få känna mig i sig.

 

 

 

Försiktigt, något hon aldrig tidigare hade varit tillsammans med mig, slickade hon längs mitt skaft och höll ständigt ögonkontakt. Hon hade ingen aning om att det hon gjorde kändes trettio gånger mer just i den stunden än vad alla andra gånger tillsammans känt. Jag var nästan överkänslig då det vissa gånger kunde göra ont fortfarande. ”Gör det ont?” Frågade hon innan hon tog en av kulorna och snurrade den mellan sina läppar. ”Nej.” Jag ljög, för jag ville inte att hon skulle hålla tillbaka. ”Mer känslig då?” Jag nickade bara och log mot henne samtidigt som hon tog hela mitt ollon i sin mun och slukade mig sedan. Egentligen hade varken hon eller jag behövt förspel, hon hade aldrig tidigare varit så våt som hon var just där och då, och jag hade aldrig varit så hård som jag var, men det var mysigt. Intimt på ett sätt bara hon och jag delade. Det var ingen annan som fick vara med och leka. Hon låg på rygg en sekund efter att jag kände mig svimfärdig, med benen över mina axlar och mitt ansikte precis över sitt heligaste. ”Snälla. Plåga mig inte.” Det hade jag inte heller tänkt göra, så jag kysste hennes klitoris. ”Ska inte du också göra en, precis här.” Frågade jag innan jag med min tumme och pekfinger tog hennes klitta och smekte den lugnt. Hon stelnade till och andades ut högt. ”Snälla. Knulla mig.”

 

Eftersom att det ändå hade gått tre veckor sedan vi senast låg med varandra tog jag det ganska lugnt med henne. Plus att det även för mig var nytt med piercingen. Jag hade ingen aning om hur det skulle kännas att penetrera en kvinna med den i. Hon låg under mig, för jag ville se henne i ögonen när hon kände det jag hela tiden hoppades på att hon skulle känna. Jag hade piercat mig för hennes skull, och absolut inte för min egen, eller jo. Lite kanske. ”Åhh.” Stönade hon när jag passerade det jag hade hoppats på, hennes G-punkt. ”Skönt?” Hon nickade lite smått. ”Gör det igen, snälla.” Jag drog tillbaka mig en bit för att sedan trycka på igen, och precis över den. ”Shit.” Samma reaktion igen, och det var det jag älskade. Hon smekte själv sina bröst då jag hade mina händer placerade precis bredvid hennes huvud för att kunna stödja mig och inte lägga all tyngd över henne. ”Detta kan ha varit det bästa du gjort.” Andades hon när jag för säkert tionde gången passerade hennes G-punkt.

 

”Vänd dig om.” Befallde jag innan jag snabbt kysste hennes läppar. Hon ställde sig på knä framför mig och vände sig sedan om. Tror hon fattade galoppen ganska på en gång. Hon böjde sig framåt och svankade rejält med sin kropp. Tidigare hade hon inte kommit ner sådär långt, så jag blev en aning orolig, hade hon roat sig på annat håll? ”Vi fick lära oss att böja på kroppen när vi var i Paris. Och jag bad om att tjejen skulle visa mig hur jag skulle svanka på bästa sätt.” Hon kände av mig, och mitt kroppsspråk, därför fick jag svar på min fråga. ”Mycket sexigt, kvinna.” Fick hon som svar innan jag smiskade till henne över ena skinkan och stötte in min hårda hela vägen in i henne. ”ÅH, FUCK.” Hon kastade med huvudet fram och tillbaka, slet i överkastet, försökte dra sig från min kropp, pustade och stönade. Hon hade aldrig tidigare varit sexigare än vad hon var där. Hon fick min kropp att göra volter i huvudet, och det händer inte ofta. Hon började till och med möta mina stötar, hårt. Jag visste att hon ville skrika högre, hon bet sig i läppen. ”Släpp ut det och kom för mig.” Jag trodde inte att det skulle hända, men det sprutade ur henne. Det var med andra ord inte bara med hjälp av mina fingrar som jag fick henne att komma i en fontänorgasm, jag kunde även ge det med mina små kulor i ollonet.

 

Är hon fick tillbaka sitt medvetande efter ett fåtal sekunder tror jag hon insåg ganska på en gång att jag inte hann komma innan hon handlöst föll framåt. Så hon vände sig om på skakiga ben och tog mig i munnen då jag fortfarande stod på knä i sängen. Hennes läppar, tunga och hand gjorde underverk. Hade jag haft min mobil i närheten hade jag filmat henne, så sexig var hon. Med en hand i hennes hår och en som smekte hennes bröst kom jag, hårt och mycket. Hon svalde allt och log sexigt mot mig när jag var helt fri från all sperma. Jag la mig ner på rygg och drog hennes kropp intill mig. ”Jag hoppas att alla killar i världen gör denna piercing. För alla tjejer borde få känna det jag kände.” Andades hon samtidigt som hon med lätta små fingrar återigen lekte med kulorna. Just i den situationen gjorde det inget, för den hade ändå inte orka ställt sig upp en gång till. ”Var det skönt?” Flinade jag mot henne när hon vände upp sina vackra ögon mot mig. ”Skönt? Det var helt fucking underbart.” Hon var helt färdig, men det gjorde inget, för jag kände samma sak. Vi båda flyttade oss så vi hamnade under täcket som somnade in för natten. Jag var lyckligast, för jag hade tjejen jag älskade i mina armar. 


Det är ingen av er som förstår vad det betyder för mig att folk fortfarande kollar in här varje dag. ♥

Jag älskar er alla, och kommer alltid göra det. ♥♥♥ 

 

Eftersom jag vart borta ett tag fick det bli lite sex. (A) haha  .. Dock vet jag inte när nästa kommer. Det kändes inte helt okej att skriva idag, men jag gjorde det för er skull, så hoppas det iallafall var värt att läsa. 


Skrivet:
Kategori: The Night ✎

36; Not Here

 

”Vi kan inte, inte här.” Andades jag alldeles upphetsad. Justin hade försökt ta av mig tröjan och sedan gett sig på mina shorts, men där hade jag satt stopp. Vi kunde inte, inte där på bordet som varken han eller jag ägde. Med alldeles rosiga kinder och svettiga handflator hoppade jag ner från bordet och rättade till mina kläder. ”Kom igen baby.” Han la sina armar om mig bakifrån och kysste min hals. Det fanns inte en möjlighet att jag kunde missa vad som hade hänt i hans byxor, och som stod rakt ut mot min rumpa. ”Baby, sluta. Du får vänta tills vi kommer hem.” Han suckade högljutt och släppte taget om mig. ”Hem? Det är typ en kvart kvar eller nått.” Frustrationen sprutade ur öronen på honom, vilket fick mig att börja skratta. Jag visste att Justin skulle komma och bli helt galen om han inte fick lätta på trycket, och jag hade ingen lust att ha med det att göra. ”Vill du att jag ska hjälpa dig med det där innan vi åker?” Jag nickade ner mot hans bula som märkbart hade blivit så mycket större. ”Ja tack.” Svarade han helt ärligt. Med lättsamma rörelser knuffade jag ner honom i en av stolarna som stod bakom honom.

 

En hög suck lämnade hans läppar när jag sakta drog ner hans gråa mjukisbyxor över hans höft, och lät även hans boxer följa med. Hans stånd slog upp precis framför mina läppar och bara synen gjorde så jag dreglade. ”Fuck baby.” Andades han när jag slöt mina läppar kring hans ollon. Hans båda händer tog allt mitt hår och höll ett stadigt grepp om det, för att sedan styra mitt tempo och hur djupt jag skulle ta honom. Jag hade helt och hållet glömt bort att vi befann oss i ett rum på ett hotell, som vem som helst skulle kunna kliva in i. Egentligen spelade det ingen roll, för den stunden som jag fick Justin att njuta, det var då jag njöt som mest. Det var inget som han visste, och det skulle nog förbli så. Han fick gå ner på mig alla dagar i vecka, hela dygnen om han så ville, men det skulle ändå inte få mig att njuta så mycket som dom gångerna jag tog honom i munnen. Det var inte bara med min mun som jag bearbetade honom, utan båda mina händer var även med då han var alldeles för stor för att kunna ta hela i munnen. Eftersom att jag höll ögonkontakt med honom hela tiden såg jag hur hans ögon svajade omkring åt alla håll. ”Shit, jag k-kommer.” Stönade han, innan han tömde allt i min mun. Inte en droppe gick till spillo då jag svalde allt med ett brett leende.

 

Med hans armar kring min kropp stod vi och väntade på hissen som skulle ta oss härifrån. Vi var näst högst upp i huset, på 19 våningen. Jag la mina händer över hans som låg precis under mina bröst, dock inte länge, då jag ganska sakta förde dit bådas. ”Mmh, någon som är lite sugen trots allt?” Viskade han i mitt öra innan hissen plingade till och avbröt oss. Vi stod på samma sätt i hissen också, han bakom mig. Så innan jag ens visste ordet av det hade han tagit bort sin ena hand och började smeka mitt lår. ”Neh.” Det skulle komma ut som en stark avvisning, men kom ut som ett svagt stön då han nådde min heligaste punkt på bara några få sekunder. ”Shit.” Han knäppte upp mina shorts och smekte ner sin hand innanför, förbi mitt venusberg och över min klitoris. ”Mmh.” Var allt som kom ut ur min mun, och det störde mig. Att Justin med en enkel smekning kunde få hela min värld att snurra var för mig bara irriterande. Jag hade alltid varit den där självständiga kvinnan, som låg med olika män nästan varje kväll, men där i hissen insåg jag att jag inte skulle kunna vara utan honom. Ett av hans fingrar gled lätt in i mig och smekte mina innersta väggar. ”Vill du komma?” Andades han i mitt öra och kysste mig på halsen. En enkel nickning var allt jag fick fram och han gav mig det jag ville ha.

 

”Fan Justin.” Jag slog till honom på armen när vi kom ut från hotellet, men innan jag hann fortsätta kom det paparazzi springandes från alla håll och kanter. Dom skrek frågor över varandra och knäppte säkert tusen bilder var. Vi kom ingenstans då dom helt och hållet hade ställt sig runt omkring oss. Justin höll ett krampaktigt tag om min arm så att vi inte skulle glida ifrån varandra, men det var meningslöst. Helt plötsligt hade jag flera fotografer emellan oss och det skrämde livet ut mig. Portvakten på hotellet försökte göra något åt allt som hände runt om kring honom, men han kom bara fram till mig. ”Jag klarar mig, ta Justin här ifrån nu, snälla.” Jag kollade vädjande på honom och han gjorde som jag sa. Han släppte mig och fick tag i Justin, drog med honom tillbaka in på hotellet och det gjorde så att alla paparazzi vände sig mot mig. ”Hur är det att vara tillsammans med Justin, när sexfilmen har kommit ut?” ”Vet du vem det var som läckte den?” ”Har du träffat Selena?” ”Vad tycker dina föräldrar om allt detta?” ”Varför stannar du med honom? Det är ju dålig press för dig.” Frågorna välde över mig, men det var inget som jag brydde mig om. ”Snälla någon. LÄMNA MIG IFRED, FÖR I HELVETE.” Tillslut orkade jag inget mer och skrek rakt ut. Alla tystnade och jag kunde smita in.

 

”Baby.” Justin satt i ena fåtöljer med ansiktet i händerna. Han trodde säkert att jag inte skulle kunna ta mig in i ett stycke, men jag motbevisade honom. Dock skulle det komma att kosta mig lite då jag fick det där raseriutbrottet. ”Roxie.” Han slog sina armar kring min kropp och drog mig intill sig. Han andades häftigt mot min hals, och det var väl först då som jag insåg vad det var som hade hänt. Adrenalinet som tidigare hade pumpat genom min kropp drog sig tillbaka och tårarna kom. Vi stod där en bra stund och bara höll om varandra. Han strök mig över ryggen och jag drog mina naglar genom hans nackhår. ”Hädanefter går vi ingenstans utan någon vakt. Varken du eller jag. Kan du lova mig det?” Jag hörde på honom hur allvarlig han lät, han ville inte att något skulle hända mig. Det fanns inte ens på kartan att jag skulle säga emot, för jag ville inte att det skulle hända honom något heller. ”Jag lovar, måste dock fixa någon som vill traska omkring med mig hela dagarna.” Jag såg ironin mitt i allt kaos, dock verkade inte Justin tycka det var speciellt roligt då han spände ögonen i mig. ”Jag är allvarlig. Jag vill inte att det händer dig något.” Han kysste mig på huvudet och höll mig i sina armar, hårt.

 

Efter många om och men kom vi äntligen hem till mig. Bilresan var kaos, paparazzi förföljde oss ända till grinden där inga andra än vi som bor inne på området kommer in, om det inte är besök till oss. Min mun var alldeles torr så jag gick raka vägen till köket för att hämta mig en flaska vatten. Justin gick in i vardagsrummet med mobilen pressad mot örat. Det var inte första samtalet under dagen, och det skulle inte bli det sista om han inte slog av sin mobil. När jag kom ut till honom ville jag egentligen inte trycka mig på, men han visade med sina armar att jag skulle sätta mig ned bredvid honom. Han var dock inte nöjd med att jag satte mig en bit ifrån, så han drog min kropp intill sin, pussade mig på kinden och lutade sig tillbaka. Samtalet fortsatte mellan honom och någon för mig helt okänd människa. ”Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har ingen aning om hur mina fans har tagit detta. Har inte vågat mig ut på varken Twitter eller Instagram.” Det var en kvinna på andra sidan luren, så jag förstod nog då att det var hans mamma. Han lät så ynklig och liten, vilket var väldigt ovanligt för mig att se eller höra. ”Hon sitter här bredvid mig. Vi myser i soffan.” Svarade han och smekte mig över armen.

 

Mamma hade ringt mig och bett om ursäkt över hur hon hade reagerat. Det hade tydligen inte varit hennes mening att bete sig som hon gjorde. Hon insåg ganska på en gång att hon faktiskt hade velat se mig ha en vid min sida som stöttat mig genom något som Justin gick igenom. Jag hade absolut inga planer på att lämna honom, inte över en värdelös sexfilm som inte ens gjorde mig upphetsad. Skämt å sido, men den gjorde inte det, och då var min pojkvän med i den. ”Har du packat klart?” Det kändes så fel att åka till Paris och lämna Justin kvar i LA för att ta sig igenom detta. ”Det enda som är kvar är bara lite små saker, laddare och sånt.” Han log och kysste mig i mungipan. Mötet vi tidigare hade varit på hade för mig varit helt onödigt. Dom hade inte kommit fram till något, i alla fall inget som kunde gynna Justin, och det störde mig. För allt detta var något som kunde få hela hans karriär att bara braka samman, och då skulle även han göra det. Det var inte direkt så att ett möte med Ryan skulle få all denna skit att bara försvinna. Justin skulle fortfarande få leva med att vem som helst skulle kunna googla hans sexfilm. 


 

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att detta kapitel är både kort och inte innehåller något collage eller bilder. Men jag orkade verkligen inte läsa igenom det, för att se vad det var jag var tvungen att fortsätta på och vad jag va tvungen att hitta bilder på. ^ Kalla mig lat, men genom att få detta kapitel publicerat kan jag fortsätta när Roxanna har åkt till Paris, och jag får en ny start. Jag har ingen aning om när nästa kommer, men ah, förhoppningsvis så fort som möjligt. Ska bara hitta inspirationen igen. 

 

Har ni tips på vad som kan hända, GE MIG. Är i starkt behov av alla idéer jag kan få. ♥♥♥ 

 

Tack för att ni fortfarande finns kvar. Ni är få, men ni betyder oerhört mycket. ♥♥♥