Skrivet:
Kategori: The Night ✎

23; I´m Gonna Regret This

 
 
När jag vaknade var jag både arg, ledsen och förvirrad. Ilskan visste jag vart den kom ifrån, någon hade skrivit hora på mitt hus. Ett hus jag fått av min far och min mor i födelsedagspresent. Det var nästan som att spotta mig i ansiktet, och det gör man inte mot mig. Varför jag var ledsen och förvirrad visste jag däremot inte. Det kan ha berott på att min kropp kände massa konstiga saker varje gång Justin kom på tal, eller så berodde det bara på att jag var trött och rastlös. Jag behövde verkligen jobba. Få bort alla tankar och så kallade känslor jag hade för Justin. När jag själv inte ens kunde sätta ord på vad det var blev jag bara irriterad. Inte på honom eller någon annan, utan på mig själv. Istället för att ligga kvar i sängen och göra mig själv illa mentalt så hoppade jag glatt in i duschen. Jag tvättade allt, utom mitt hår. Det finns ingen supermodell i världen som tvättar sitt hår dagligen just för att stylisterna inte vill jobba med hår som är glansigt och fräscht, det är mycket enklare att jobba med hår som inte är nytvättat. Tankarna jag hade följde med vattnet ner i avloppet, och jag kände mig som en ny människa.

 

I min garderob hittade jag en klänning jag aldrig tidigare hade använt, en marinblå. Tyget var slappt och det var perfekt väder för att använda den. Med massa läder som accessoarer, bland annat ett skärp, ett armband och ett halsband, blev jag genast mycket snyggare. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra under dagen, men det bekymrade mig inte. Det skulle bli skönt med en dag som bara jag kunde bestämma över. Dock avbröts mina tankar framför spegeln av att min mobil ringde. Milena lyste på skärmen och jag svarade med ett leende. Jag hade saknat henne under tiden jag var borta. ”Hej. Hur är det?” Hon skrattade till och jag hörde hur hon borstade håret. ”Det är bra med mig. Ska vi ta en fika?” Jag skulle älska att ta en fika med henne. Planera min kommande inflyttningsfest. ”Absolut. Behöver prata av mig lite.” Hon sa hejdå till sina föräldrar och hennes ytterdörr slogs igen. ”Jag knackar på hos dig om 10 sekunder.” Svarade hon och la på. Men redan innan hon hann göra det öppnade jag dörren och mötte henne på uppfarten, redo att göra staden med henne. ”Jag hann ut före dig.” Ropade jag när hon korsade vägen, och strax efter det åkte Justin förbi. Han tittade inte ens åt mitt håll.

 

Ända sedan jag var liten har jag alltid varit intresserad av udda bilar, och innan jag blir trettio ska jag ha en samling av sådana. Som jag sedan har lackat efter egen vilja, precis som min svart/rosa Bugatti. Milena höll på att ramla baklänges när jag körde ut den ur garaget. Hon stod med händerna över munnen och försökte verkligen andas. Det var lite kul att se, det var sådana reaktioner som jag ville ha av folk. Älskar när dom står på trottoaren och vänder huvudet efter mig. Det är den bästa känslan ever. ”Varför har du aldrig visat mig denna bil?” Jag skrattade och öppnade dörren åt henne då hon hade lite problem med det. Bilen hade inte vanliga dörrar som öppnades utåt, utan dessa öppnades uppåt, och det älskade jag. Det var min lilla pärla, och jag skulle aldrig göra mig av med den. Pappa tyckte att det var ett onödigt köp, och ville jag skulle köpa en Range Rover, precis som alla andra. ”Jag ser den inte mer än som en vanlig bil, så jag vet inte.” Hon drog fingrarna över instrumentbrädan och andades in doften från lädret som sätena var av. ”Jag älskar den redan.” Skrattade hon fram innan jag höjde volymen och lät Rita Ora – R.I.P ta över våra tankar.

 

 

När vi hade suttit på Starbucks i typ en halvtimme och bara låtit orden flöda ur våra munnar blev vi tysta. Det var nästan så att vi var tvungna att hämta andan båda två. Det var inte alls mycket folk där så vi kunde sitta helt ostört, eller i alla fall jag. ”Men du. När såg du att någon hade sprayat skiten på min vägg.” Jag hade helt glömt bort att det var hon som hade berättat det för mig. Hon satte ner sin mugg och kollade på mig. ”Jag såg en tjej som gick därifrån med en väska på ryggen. Klädd i svarta kläder från topp till tå. Dock har jag aldrig sett henne. Fast å andra sidan så såg jag egentligen inte mer än just hennes ansikte. Jag skulle nog inte ens kunna säga om hon var kort eller lång.” Hon suckade, och det lät på henne som att hon var minst lika förbannad som jag var. Och det var inte lite. ”Jag vill verkligen veta vem det är.” Fortsatte hon med. ”Tro mig, det vill jag också.” Vi släppte det ämnet då vi ändå inte skulle komma någon vart med just det. Hon hade sett hennes ansikte, och det var ett stort plus. Jag skulle få reda på vem det var, och det skulle inte bli kul för henne.

 

”Jag funderar på att ha en inflyttningsfest i helgen.” Vi hade lämnat Starbucks och strosade tillsammans omkring på gatorna. Folk tog kort på oss, fast mest mig, och tillslut var vi omringade av massa paparazzi. ”Vad kul. Vilken dag?” Fortsatte hon och tog en klunk av sin latte som hon köpte med sig. Jag funderade lite, och kom fram till att det skulle vara enklast om jag hade den på lördagen. När mitt namn var Roxanna VanDerHoltz behövde jag inte planera något flera månader innan, folk skulle avboka sina planer och komma till mig, då jag var en människa folk ville bli sedda tillsammans med. ”På lördag. Du kommer va?” Hon nickade och la armen över mina axlar när vi klev in i en av Los Angeles största gallerior. ”Självklart.” Svarade hon samtidigt som jag puttade in henne på Gucci butiken. Hon tog ett djupt andetag och kollade sig chockat omkring. Jag vet inte vad det var, men något sade mig att hon inte skulle ha råd med mer än kanske en nyckelring därifrån. Hon fick syn på ett par skor och hade hon lagt händerna på dom hade vi aldrig kunnat gå ut, jag visste att hon inte skulle släppa dom.

 

Det finns ingen tjej i världen som inte gillar skor, och därmed visste jag att hon höll i sin storlek. Dock visste jag inte hur jag skulle kunna få ut henne ur butiken för att kunna köpa dom åt henne. Jag gick efter andra sidan i butiken och kollade in sommarkollektionens väskor. Sneglade lite då och då mot Milena som helt plötsligt var borta. I en lite kiosk på andra sidan gallerian stod hon och handlade en dricka, så det gav mig en möjlighet. Jag skyndade mig fort och fick allt gjort på en nanosekund. ”Vad handlade du?” Frågade hon med en gnutta besvikelse i rösten. ”En ny väska bara.” Väskorna där inne kostade mellan 20 och 100 tusen, och för mig var det ingen big deal, men det skulle vara det för henne. College är inte billigt. Hon frågade inte ens om hon fick se den, så jag slapp ljuga ihop något mer. Vi strosade omkring bland alla affärer, men ingen av oss handlade något mer. Jag behövde verkligen inget, underkläder fick jag gratis av Victoria Secret, och det var inga dåliga grejer. Klockan hade faktiskt börjat närma sig fyra på eftermiddagen och jag hade inte hört ett enda ord från Justin sedan dagen innan. Vi hade vart ifrån varandra i två dygn, och det kändes i min kropp.

 

Innan vi åkte hem käkade vi en varsin sallad på ett jätte mysigt café i en gränd. Det var helt folk tomt där inne, och underbar personal. Jag såg på dom att dom kände igen mig, men ingen som störde oss förrän vi var på väg därifrån. Då tog vi en bild tillsammans. När Milena hoppade ur bilen hemma på min uppfart kollade hon mot vägen med en undrande blick. Justins bil kom rullande igen, och han åkte in till mitt hus. Det pirrade i hela min kropp, och jag var livrädd att det skulle synas för allmänheten, men Milena reagerade inte mer än att säga. ”Jag ska nog lämna er två ifred. Jag har skola imorgon, men vi kanske kan höras eller synas efter?” Hon kollade frågandes på mig. ”Självklart. Men jag ska jobba imorgon, så jag vet inte riktigt när jag är hemma igen. Men hör av dig, och svarar jag inte vet du varför.” Hon nickade och precis när hon var på väg över vägen kom jag på att jag hade skona i bilen. ”Vänta.” Ropade jag efter henne och tog fram kassen. Hon kollade frågande på mig, men tog emot den. ”Inte titta förrän du är hemma.” Hon skrattade till och tackade mig, för något hon inte ens visste vad det var.

 

Justin satt kvar i bilen tills Milena hade gått över vägen och nått sitt hus, så jag kunde köra in min bil i lugn och ro. Jag hade ingen lust med att han skulle börja kommentera min bil, eller fråga om han fick köra den. Det skulle inte hända, inte ens den dagen jag dör. ”Hej.” Hälsade han med nedstämd röst. Jag visste att det var jag som slutade skicka meddelanden till honom, men jag hade verkligen trott att han skulle ligga med Selena när han kom hem efter flera dagar tillsammans med mig. Det sårade mig, mer än jag någonsin skulle erkänna för någon annan. ”Hej.” Hälsade jag tillbaka. Vi stod en bra bit ifrån varandra, men jag ville verkligen dra honom till mig och kyssa honom. Mina läppar skrek efter hans och min kropp efter hans händer. Jag kände inte igen mig själv längre, jag hade aldrig tidigare varit så beroende av en annan människa som jag var av honom. ”Är du arg på mig?” Frågade han, fortfarande ganska ynklig. Vad svarar jag på det? Jag var inte arg, jag var nog mer besviken. Inte bara på honom utan på mig själv också. ”Nej, varför ska jag vara det?” Svarade jag honom och satte händerna i kors över bröstet för att visa honom att jag var i försvarsläge. Han fick inte komma för nära.

 

Vi stod tillsammans på min uppfart säkert tre meter mellan oss, och ingen sa något. Jag tittade på Justin och han tittade på mig. Det var nästan som att vi hade en stirr tävling, vem kunde stirra på den andra längst. Jag visste att jag skulle ha vunnit, jag skulle kunna titta på honom i flera år. Han var det vackraste jag hade sett, och det var det största problemet jag hade. ”Kan vi gå in?” Han bröt tystnaden och nickade lite svagt mot dörren. ”Vill du inte bli sedd med mig?” Svarade jag elakt tillbaka. Jag hörde själv hur det lät, och det kom ut hårdare än vad det var planerat. ”Du vet att det inte är så. Men jag vill kunna prata med dig utan att det ska vara massa nyfikna grannar som hör.” Det han sa var sant. Kärringen bredvid mig hade en tendens att nästan ligga i buskarna för att höra vad som sker hos mig, men jag ville inte ha in honom. Jag visste hur det skulle sluta, och jag ville inte det. ”JAG ÄLSKAR DOM HÄR SKONA. DU KOMMER ALDRIG FATTA HUR MYCKET JAG ÄLSKAR DIG, ROXANNAAAAA!!!!!!!” Milena hängde ut genom fönstret med halva kroppen och skrek så hela kvarteret hörde henne. Jag började skratta och Justin tittade på henne precis som att vore helt tokig. ”Milena, nu kommer du in. Ska du ramla ut och bryta nacken?” Jag hörde hur hennes mamma fick ett raseri utbrott. Dock kunde jag inte sluta skratta, men vinkade till henne innan hon stängde fönstret.

 

”Kom då.” Jag orkade inte stå ute i tystnaden mer, så jag tog med mig Justin in. Redan i hallen stannade han, och tittade på mig. ”Förlåt.” Var det enda han sa, men han pratade så mycket mer med sina ögon än jag tidigare hade sett. Dock hade jag ingen aning om vad det var han ville ha sagt. Jag fick en underlig känsla i kroppen som sa mig att han kände på samma sätt som jag, men det fanns inte en sportmössa att det kunde stämma. ”För vad?” Svarade jag och lutade mig mot motsatt vägg, vi höll oss på ett avstånd som gjorde att det var omöjligt för oss att tappa koncentrationen. ”För mitt sms..” ”Var det lögn?” Var jag tvungen att avbryta honom med. ”Nej. Men jag hade kunnat va tyst eller nått.” Han suckade och drog båda händerna genom håret. Jag såg på honom att han var frustrerad. ”Jag kommer få ångra detta resten av mitt liv, men måste säga det.” Han gjorde en paus och lutade sig mot väggen, samt kollade mig intensivt i ögonen. Jag var livrädd för vad han skulle säga, skulle han tala om att vi inte kunde ses igen, eller vad var allt detta? ”Jag känner något för dig, men jag vet inte vad det är.” Han kände något, och skulle ångra det. 

 
Jag vet faktiskt inte hur jag ska kunna tacka er tillräckligt. Alla ni som funnits där sedan jag började skriva för 3 år sedan. Och alla ni som har hittat hit för just denna novell. Usch, jag älskar er så mycket. ♥♥♥ 

Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

#instagram
Skrivet:
Kategori: The Night ✎

22; Sextape

 
Roxanna hade slagit upp sin mur runt omkring sig. Det gick inte att kommunicera med henne, och det var något som gjorde mig riktigt irriterad. Hon var helt försluten. Flygresan var tyst, bilresan från LAX till vår grind var tyst. Det var tyst överallt, och jag ville bara skrika rakt ut och slita mig i håret, men jag gjorde inget. Hon tittade ut genom fönstret när vi närmade oss hennes hus. Hon skulle av före mig, men det visste vi redan, och då skulle hon få chansen att smita ifrån mig, vilket gjorde mig ledsen. Den tidigare vita husväggen var inte så vit längre. Någon hade skrivit hora på hennes vägg med sprayfärg. Hon rusade bara ur bilen, lämnade väska och skor i bilen, fram till väggen. Jag var stum, jag hade ingen aning om vad det var som hade hänt. Eller vad som skulle hända. Roxanna satte sig ner på knä mitt emot väggen och la huvudet i sina händer. Jag visste inte om hon grät, eller vad det var. Men något ljud gjorde hon ifrån sig. ”Vad är detta Rox?” Jag hade betalat taxichauffören och tagit ur våra väskor. ”Detta är ett verk av din flickvän.” Svarade hon och slog ut med armarna mot väggen, tog sin väska och gick in genom dörren.

 

När jag gick från Roxannas hus hade jag mycket att fundera på. Bland annat vad jag skulle ha för anledning att gå upp till mitt hem från grinden, vad Rox hade sagt om Selena, och framför allt vart jag och Roxanna stod någonstans. Jag rundande hörnet på min uppfart och fick genast syn på Selena som kom ut från garaget. Där inne hade hon absolut inget att göra om hon inte hade repat lacken på min Fisker, och då skulle till och med hon förlora den högra handen. ”Vart har du varit? Och ljug inte för mig.” Jag trodde hon skulle skrika och gorma, men nej. Hon var helt lugn, och det skrämde mig. Vad är det folk säger? Lugnet före stormen. Hon kommer verkligen explodera. Jag visste inte vad jag skulle säga. Det var väl egentligen det enda jag inte hade tänkt på. Hon visste redan att jag inte vart iväg på en grabbhelg, så vart hade jag varit? Kunde ju knappast säga att jag tog med Roxanna på en resa för att göra rätt för mig från hennes födelsedag. ”Scooter ville ha mig borta från staden några dagar.” Jag slog mig mentalt i huvudet. Va fan tänkte jag med? Hon skulle utan problem kunna fråga honom och han skulle stå där som ett frågetecken.

 

”Varför berättar du inte bara att du har vart med Roxanna?” När vi kom in i huset efter ytterligare lite ordvitsar med varandra så kastade hon upp en skvallertidning på bordet där jag prydde omslaget tillsammans med Roxanna. Hela min värld stannade till, jag frös till is där jag stod och hade faktiskt inga ord att säga. Det fanns inte en enda sportmössa att jag skulle kunna ta mig ur detta levande. Selena stod bredvid mig med armarna i kors och tårar i ögonen. Hon har aldrig någonsin brytt sig i mig tidigare, enda anledningen till att hon inte drog just där var för att då skulle hon inte ha en enda krona att handla för längre. Hon hade mig för pengarna. Men frågar var, varför hade jag henne? Känslan jag hade haft i kroppen under hela tiden jag var med Roxanna försvann i det ögonblicket som hon smällde igen sin dörr, och den fanns inte där när jag hade Selena runt om mig. ”Ja, okej. Jag var med henne. Jag bjöd henne på en resa då jag inte gav henne något på hennes födelsedag.” Jag vet inte vad som hände men hon kollade på mig och nickade. ”Okej. Kan du svära på att inget hände?” Jag kysste henne som svar på den frågan, men inte ens då fick jag känslan.

 

”Förresten, har du någon aning om vad som har hänt med Roxannas vägg på huset?” Hon höjde ögonbrynet och kollade på mig. Jag hade precis kommit ut ur duschen och Selena låg redan ner i sängen. Jag vet inte, men det hade gått så lång tid att vi inte ens sov under samma täcke. Vad hade vi egentligen med varandra att göra. ”Nej, eller vadå?” Hon lät trovärdig, så jag litade på henne. Hon hade ingen anledning att skriva hora på väggen. Däremot kände jag att jag var tvungen att prata med Roxanna, men det fick bli ett projekt för dagen efter. Jag hade varken ork eller lust att prata med henne. ”Det stod hora på hennes vägg. Sprayat med svart spray. Precis sådan jag har i garaget.” Hon tittade på mig precis som att jag vore dum i huvudet. Vilket för mig bara bevisade att hon absolut inte hade något med det att göra, och det glädje mig. När jag hade fått på mig mina kalsonger kröp jag ner bredvid henne och kröp mot mig. Det var längesedan hon gjorde det, så jag la min arm över hennes.

 

 

 

Hon vände sig mot mig och kysste mig. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, eller hur jag ens skulle hantera situationen. Hon var i och för sig min flickvän, så jag borde ju ha älskat hur hon kysste mig på halsen och smekte min mage, men jag gjorde inte det. Jag kände inget. Självklart blev jag hård, men vem hade inte blivit det om en snygg tjej lirkade in sin hand innanför kalsongerna och smekte en? Jag kan inte vara den enda som reagerar på sådant. Är jag det, är jag unik. Hon hade en tendens att alltid sova i en av mina t-shirtar men inte den kvällen, allt hon hade på sig var ett par trosor. Vi kysstes som att det inte skulle finnas någon morgondag. Egentligen borde någon ha rusat in i mitt sovrum och frågat om jag vore dum i huvudet. Men det fanns ingen som kunde stoppa det som var på väg att hända, mer än jag. Men jag gjorde det inte. Jag lät henne ta av mig kalsongerna och hon tog av sig sina trosor. Sen låg vi där, tätt ihop slingrade. Hon över mig, och jag i henne.

 

 

”God morgon baby. Tack för i natt. Både du och jag vet att du passar bäst i mig. Puss, Din flickvän.”

 

Lappen låg på köksbordet när jag kom ner till köket, och det bevisade bara att Selena hade åkt innan jag hade vaknat. Min väska från resan stod fortfarande i hallen, ouppackad. ”Hallå.” Jag hörde på långa vägar vem det var som kom in genom dörren, men det var för många steg för att bara vara en person. Den första som gjorde sig synlig i dörren var Za, sedan kom Khalil in. ”Shoo. Läget med er?” Båda två tittade på varandra som att jag inte var klok. ”Du lever. Vad hände?” Dom hade verkligen förväntat sig att Selena skulle slå ihjäl mig, men det var ingen av dom som hade kommit kvällen innan för att rädda mig även om dom visste att jag var på väg hem. ”Hon var lite arg, men det gick över när hon fick smaka på Mr. Bieber.” Båda två sprack upp i ett brett leende, och jag följde med. ”Rätt ska va rätt. Men vem är bäst?” Khalil drog näven mot mig som jag slog till med min, men höjde frågande på ögonbrynet till sin fråga. Båda två satte sig ner i köket och jag viftade till med en kaffekopp som båda nickade åt.

 

”Jag vet inte vad ni föredrar. En som vet vad den vill ha i sängen, eller en som bara ligger still och låter dig jobba?” Vi alla tre skrattade till. ”Så du kommer inte släppa Roxanna?” Det var första gången som jag tänkte på henne den dagen, men absolut inte den första. Za väntade på mitt svar, men det var enkelt. ”Aldrig. Dock vet jag inte om hon vill träffa mig igen.” Båda två kollade förvirrat på mig. ”Varför?” Frågade dem i mun på varandra. ”Någon har sprayat hora på hennes husvägg. Och hon tror att det är Selena.” Khalil nickade instämmande. ”Finns det någon annan som skulle komma på en sådan dum idé?” Jag hade ingen aning om varför han inte tyckte om henne, och var inte så säker på att jag ville veta det heller. Jag behövde verkligen inga fler anledningar till att inte tycka om henne. ”Hon sa att det inte var hon..” Jag hade tänkt att fortsätta meningen med Za avbröt mig. ”Klart hon gjorde. Jag hade inte heller sagt att det var jag.” Han kanske hade rätt, men jag hade inga bevis mot henne, så jag kunde inte bara springa omkring och anklaga henne.

 

”Låg du med henne?”

 

Ett enkelt sms som kunde betyda så mycket, men ändå så litet. Roxanna hade ingen rätt till att veta om jag låg med min flickvän eller inte. Men något sade mig att ville jag ha henne i mitt liv så skulle jag vara ärlig. Frågan fanns ändå. Kunde jag kasta det i hennes ansikte? Kunde jag ge henne den enda anledningen till att sluta träffa mig. Jag visade meddelandet för grabbarna och båda två flinade nöjt. ”Hon är ju dö kär i dig.” Jag skakade bara på huvudet. ”Nej, det är hon inte. Hon känner inget sådant.” Za fnös till och tog en klunk kaffe. ”Kan du då förklara för mig varför hon frågar en så intim fråga. Om hon inte bryr sig?” Fortsatte han. Jag hade inget bra svar på varken hans uttalande eller på hennes fråga. ”Nej, det kan jag inte.” Jag var irriterad, på henne, på mig, arg på Selena. Varför vet jag inte, men jag var det. Båda två började skratta åt mig. ”Du är i så mycket skit just nu.” Khalil slog till mig på axeln och höjde på ögonbrynet. Dom hade rätt. Jag kände något för Roxanna som jag egentligen inte borde ha känt, och det gjorde mig rädd.

 

”Ja, hon är min flickvän trots allt.”

 

 

Jag åkte till studion senare på eftermiddagen, innan Selena skulle komma hem. Hade ingen lust att varken se eller prata med henne. Roxanna hade inte svarat på mitt sms, så jag funderade på om jag skulle ha ljugit istället. Scooter var där när jag klev in genom dörren, och han behövde bara kasta ett ögonkast på mig för att se att saker inte var som dom borde. Utan att säga ett ord vinkade han in mig i ett av rummen som var ljudisolerade, fråga mig inte varför dom var det, men just nu var det skönt. Jag visste att Scooter var en av dom människorna som jag faktiskt kunde vända mig till. ”Vad har hänt?” Han satte sig ner på en stol och pekade att jag skulle sätta mig på andra sidan bordet, vilket jag gjorde. ”Jag kan ha sumpat allt.” Han kollade bara på mig, precis som att jag vore galen. Han hade förstås ingen aning om vad jag snackade om. ”Jasså. Vad har du gjort?” Han lät inte speciellt intresserad. ”Otrogen mot Selena.” Var allt jag behövde svara för att får honom att förstå vad jag hade satt mig i för situation.

 

”Kan du utveckla dig lite.” Med armarna i kors och fötterna på bordet. Det var så han var, när han var avslappnad, och det var bara han som vågade ha fötterna på just det där bordet. ”Ja, alltså. Jag träffade Roxanna, vi åkte hem till mig, jag klädde av henne, hon klädde av mig…” TACK, jag förstår vart det ledde. Men du har ett förhållande. Vad gick fel i det?” Jag skrattade till när han avbröt mig och satte sig rätt upp, slog ner händerna i bordet och stirrade på mig. ”Jag känner inte samma sak för Sel som jag gjorde i början. Rox fanns där och saker och ting hände.” Jag hade ingen aning om vad jag skulle svara honom, så det blev bara det som först kom upp. Det var sant, men kanske inte hela sanningen. Selena var tillsammans med mig för att jag hade miljoner på mitt konto, och hon hade fri tillgång till det. Ett brett leende strök sig över Scooters läppar. ”Jag hoppas du tycker att det var värt att spela in den där sexfilmen med Selena. Du kan inte göra slut med henne förrän du får tillbaka den och vet att det inte finns några kopior.” Var det sista han sa innan han klappade mig på axeln och gick ut från rummet. Själv slog jag huvudet i bordet några gånger samt suckade, högt och tydligt.

 
 
Nu är det såhär att jag har inte alls många kapitel färdiga. Och jag har ingen inspiration till att skriva. Vilket för både mig och er är tråkigt. Jag vill inget annat än ge er massa kapitel varje vecka, men denna vecka kommer inte bli som dom andra tror jag. =/ 
 
Fråga; Vad tycker ni om sexfilmen? Vad kan den leda till? :P 

Skrivet:
Kategori: The Night ✎

21; What Do You Want?

 
På morgonen när jag vaknade låg Justin bredvid mig och sov. Han såg faktiskt mer eller mindre ut som en ängel, ni vet med ett vitt sken runt om sig. Det glänste om honom, precis som från vampyrerna i Twilight. Hans väl skulpterade käke gjorde saker med mig som jag inte trodde en kroppsdel kunde. Jag ville ligga kvar där och titta på honom men jag var alldeles för kissnödig så jag var tvungen att springa in på toaletten. Jag hade en aning värk i magen och det kunde bara betyda en sak, det var dags för tjej-veckan. Suck. När jag var klar gick jag tillbaka in i sovrummet och drog en av Justins stora t-shirtar över huvudet. Täcket som han hade på sig när jag reste mig upp hade glidit ner över hans bröstkorg och låg slätt över hans höftben. Det såg ut som att han var ett verk av Picasso. Tillslut kom jag på mig själv med att stå och skåda honom, allt med honom var vackert, perfekt. Egentligen var han ju inte min att titta på, han hade ett förhållande, och jag ville inte vara den som förstörde något, men det var jag. Jag gick emot alla mina egna normer.

 

Jag hade inte haft min mobil telefon på sedan jag lämnade fastlandet så det kanske var på tiden att jag satte på den. Meddelande efter meddelande rullade in, och jag trodde aldrig det skulle sluta. Ella, Milena, mamma och pappa, till och med Anastasia hade skickat ett, och det händer sällan att hon skriver. Cara från Victoria Secret. Nästan alla meddelanden bestod av ”Vart är du?” ”Hur mår du?” Och så vidare. Milena var väl kanske den enda som visste att jag var med Justin någonstans, men inte vart, för det visste inte ens jag när jag åkte. Jag hade inte pratat med mina föräldrar sedan min 20 års fest. Jag ringde upp pappa utan att fundera. Han lät ganska lugn för att vara honom. Jag förklarade för honom vart jag var och att jag mådde bra. Dock svarade jag inte på frågan om vem jag var med. Det kunde jag inte göra, det skulle inte finnas någon som visste om oss. För många visste redan. ”När kommer du hem då gumman?” Mamma gapade och skrek i bakgrunden om att jag minsann skulle komma hem omgående, men pappa lyssnade inte på henne.  ”Vi är på väg hem, någon gång i morgon skulle jag tro.” Vi fortsatte prata ett tag till men avslutade samtalet när min mamma slet luren av min pappa.

 

Justin började röra på sig när jag kom in i sovrummet igen, han sträckte ut armen nästan som att han letade efter något bredvid sig. Dock var platsen tom och han vaknade till lite, gnuggade sig i ögonen och fick syn på mig i dörren. ”God morgon sömntuta.” Sa jag samtidigt som jag strök över golvet mot sängen. ”God morgon sötnos. Kom hit med dig.” Han gjorde en gest om att jag skulle lägga mig ner bredvid honom, vilket jag gjorde. Han snosade in sitt huvud vid min axel och placerade sin arm över min midja. Under samtalet med pappa hade jag lyckats koppla bort smärtan som uppstod i min mage, men den kom tillbaka när jag la mig ner och slappnade av. ”Du luktar så jävla gott.” Han kysste mig på kinden och drog ett djupt andetag. Konstig grabb, kan man tycka, dock inte jag. Det var gulligt. ”Du luktar gott efter sex.” Svarade jag honom, och det fick honom att skratta till. ”Svett Jag luktar svett då.” Jag skakade bara på huvudet. ”Nej, du luktar gott. Du luktar man.” Min kropp låg pressad mot hans, vi var precis som yin och yang.

 

Hans arm började röra sig, fört över mina bröst som han stannade vid ett tag, klämde och kände sig fram. Att inte vara upphetsad när han är i närheten av en är omöjligt, men jag visste att det inte skulle gå att genomföra ett normalt samlag just då, utan att det hade blivit blodigt överallt. Jag hann dock inte stoppa honom innan han nådde mina trosor, men gjorde det då. ”Nej.” Var det enda jag sa och tog bort hans hand. Jag behövde inte ens kolla på honom utan att förstå hur han kände sig, eller hur han såg ut. Det var till och med så att han slutade andas för en kort stund. ”Har jag gjort något?” Även om problemet jag hade var något alla tjejer hade, så var det ändå genant. I mina ögon är det något riktigt äckligt, och helt onaturligt. Jag menar, i en hel vecka förlorar vi blod utan att dö. Det säger ju emot sig. ”Nej, det har du inte. Jag fick mens i morse.” Jag var så glad att jag slapp se honom i ögonen när jag sa det. Han stelnade till och reste på sig. ”Åh.” Var allt han sa innan han lämnade rummet.

 

Nu var frågan, hade jag gjort honom något. Eller tyckte han precis som jag, att jag var äcklig, och skulle vara det i en hel vecka? Jag låg kvar i sängen ensam i säkert en kvart innan han kom in med en stor bricka i händerna. På brickan fanns det absolut inte frukost. När han kom fram till sängen ställde han ner brickan mellan oss och satte sig lutad mot sänggaveln. Det fanns glass, choklad och smågodis. Som modell är det inget man trycker i sig i mängder mer än en gång i månaden, och det är första dagen då detta slår till. Då skulle jag kunna trycka en hel godisbutik. ”Men är du söt eller?” Jag lutade mig mot honom och plutade med läpparna, han fattade vinken och kysste dom. ”Har du ont?” Jag himlade lite med ögonen mot honom och skakade smått på huvudet. ”Det har du visst, kom hit.” Han klappade mellan sina ben, och visade att jag skulle sätta mig där och luta mig mot honom. Vilket jag gjorde utan krångel. Tröjan jag hade på mig drog han upp så den låg precis under mina bröst, vilket gjorde att jag enbart han trosor på mig. Han smekte sina fingrar över min nedre del på magen och viskade lugnande ord i örat på mig. Tillslut somnade jag.

 

 

När jag vaknade igen låg jag på Justins sida av sängen och han låg på min. Jag hade ingen aning om hur han hade lyckats ta sig från mig, utan att jag vaknat. Jag är typ den lättaste människan att väcka, men han hade lyckats. ”Hur mår du?” Han drog min kropp mot sig och kysste min panna. ”Jag mår bra. Faktiskt. Vad har du för magiska fingrar?” Han log med hela ansiktet och kysste mina läppar. ”Det borde du veta, babe.” Viskade han lugnt och förföriskt. Han visste mycket väl vad han gjorde med mig, och det störde mig. Han gjorde det med flit, och han skulle en vacker dag få tillbaka, fast det dubbla. ”Har vi långt hem?” Jag var tvungen att byta ämne, och göra mellanrum mellan oss, annars hade det kunnat sluta riktigt illa. ”Vi är hemma igen någon gång i kväll. Vi var tydligen inte så långt bort med båten, som jag från början trodde.” Det var skönt att höra, jag ville verkligen hem av någon konstig anledning. Det skulle bli skönt att få komma hem och sova i min egen säng, i hela sängen. ”Hur blir allt när vi kommer hem?” Frågade han och kollade seriöst på mig.

 

 

Jag visste inte vad jag skulle svara, för jag visste inte vad jag kände, vad jag ville eller vad jag tyckte. Jag kunde inte sätta ord på mina känslor, och jag var livrädd. Inte så rädd att jag bet mina naglar, men det var inte långt ifrån. Varken han eller jag var i det stadiet där vi kunde vara tillsammans. Han hade flickvän, och jag hade precis börjat mitt yrke på Victoria Secret. Det fanns liksom inte plats för massa krims krams i mitt liv, ingen kärlek. Det fick bara inte hända. Och eftersom att jag inte visste vad jag ville så kunde jag inte svara honom. ”Jag vet inte.” Vi låg fortfarande kvar i sängen och brickan med allt godis på stod mellan oss, så jag plockade åt mig en chokladbit. Jag vågade inte riktigt kolla på honom, men jag kände hur han rörde sig obekvämt i sängen. ”Jag förstår.” Var allt han svarade, men han kunde helt omöjligt fatta vad det var som snurrade i mitt huvud. ”Vad vill du?” Där var jag tvungen att kolla på honom, ifall att han himlade med ögonen och gjorde något annat. Men inget, han tittade helt tomt på mig. ”Jag vill vara din vän. Vill kunna ringa dig och..” ”Och fråga om vi ska knulla?” Avslutade jag hans mening med. Han skakade bara på huvudet. ”Nej, sluta. Jag är inte med dig bara därför.”

 

Det blev nästan pinsam tystnad där ett tag, och så sådant orkade jag inte med. Allt mellan oss hade varit så för bra för att det skulle kunna fortsätta så, och jag visste det. Vi hade kommit till det stadiet där det skulle bli kaos. Skulle jag kyssa honom hejdå i taxin hemma, eller skulle vi bara nicka lite pinsamt mot varandra. Det fanns ingen logik i något längre. Jag hade inte känt mig så liten sen den dagen jag klev in i mitt rum och fick se Antonio tillsammans med Natalia. Justin fick mig att känna, känna saker jag inte ville ha i min kropp. Det fanns inget sätt att få dom att försvinna på heller. Värken i magen började komma tillbaka, och mitt liv var verkligen inte på topp. Jag hade ingen lust att sitta där med honom mer, jag ville verkligen hem. ”Jag går och duschar.” Var allt jag sa innan jag klev upp ur sängen och in i badrummet. T-shirten åkte av och ner på golvet samt mina trosor. Iskalltvatten sköljde över min kropp men jag brydde mig inte. Allt jag ville var att alla bekymmer skulle följa med ner i avloppet. När jag var klar smorde jag in min kropp och satte upp håret i en turban på huvudet, samt virrade en handduk kring mig.

 

Justin fanns inte i sovrummet när jag kom tillbaka så jag kunde utan problem byta om utan att han skulle sitta och stirra på mig. Det var det sista jag behövde just då. Dock ville jag ha tillbaka den där gulliga Justin som myste med mig i sängen och som viskade underbara ord i örat på mig. Jag satte på mig ett par slitna jeansshorts och ett ljusrosa linne, samt satte upp allt mitt blöta hår i en slarvig knut på huvudet, inget smink. Tog min mobil och lämnade sovrummet. Justin fanns ingenstans, i alla fall inte där jag hade gått, så jag gick ut och satte mig med en fräsch ananas drink i handen. Klockan var inte mycket, men det var inget jag brydde mig om. Jag hade semester, och då fick man dricka, hur mycket man ville, och när man ville. Solen stod högt på himmelen och för första gången kunde jag till och med känna vattenstänk från vågorna som slog mot båten. Skönt. Milena hade ringt, så jag ringde upp henne, men det var ingen som svarade. Mobilen la jag ner på bordet men precis då ringde hon tillbaka. ”Hej gumman. Hur är det hemma?” Hon svarade mig inte ens på den frågan. ”Någon har klottrat hora på ditt hus.” Jag tappade all fattning jag någonsin haft i hela mitt liv. ”Ursäkta. Vad sa du?” Jag andades djupt. ”Någon har klottrat på ditt hus, det står hora över din vägg.” 

Såja, nu börjar vi bli varma i kläderna. =P 
 
Vad tror ni egentligen? Hur tror ni allt kommer sluta? Vem har fixat Roxanna's väggmålning? Kommer Justin någonsin göra slut med Selena, eller? ^^ Allt återstår att se. ♥♥♥ 
 
Älskar er alla. ♥

Skrivet:
Kategori: The Night ✎

20; We Need To Go Home

 
Att ett samtal kunde få hela min värld att snurra hade jag absolut inte väntat mig, och inte på den resa jag gjorde med Roxanna. Jag trodde att planen och lögnen skulle vara vattentät. Khalil ringde mig, och jag hade gjort klart och tydligt att jag absolut inte ville bli störd, förutom om det fanns en väldigt bra anledning. Han hade under förmiddagen stött på Selena, som hade näst intill skällt ut honom på öppen gata om att han skulle vara på en grabbweekend tillsammans med mig, Ryan och Za. Inte nog med det, han kunde inte ljuga och säga att han blev sjuk, för efter utskällningen dök över Ryan upp. Pricken över i’et hade varit om Za också kommit gående, men det gjorde han inte. Selena hade tydligen varit alldeles röd i ansiktet av ilska. Jag visste redan från början vad jag gav mig in på. Hon skulle explodera som en stor vulkan som vart stilla i flera hundra år när jag kom hem. Att jag på allt detta knuffade bort Rox gjorde inte sake bättre. Hon var egentligen allt jag ville ha runt omkring mig. Jag klarade mig fint på hennes doft, hennes sätt att vara och rent ut sagt allt som har med henne att göra.

 

Jag släppte allt hysteriskt jag höll på med och gick ut ur rummet för att leta reda på Roxanna. Båten var dock för stor för att hitta en annan människa på 10 minuter, så jag gick runt i över 45 minuter. Tillslut hittade jag henne, längst fram i fören. Hennes hår fladdrade med vinden samtidigt som båten la om sin kurs och började ta oss tillbaka till fastlandet. Hon fick solen rakt i ansiktet och hon såg ut som en ängel. En ängel som jag på ett eller annat sätt hade skadat, och det fick inte hända. Hon skulle utan problem bara kunna be mig dra åt helvete, och det fick verkligen inte hända. Jag behövde henne i mitt liv. ”Hej.” Viskade jag samtidigt som jag la armarna om hennes midja och kysste henne på kinden. ”Gå.” Andades hon, men jag hörde henne. Precis som att hon skrek det i örat på mig. ”Nej. Jag måste be om ursäkt till dig. Det var inte meningen att knuffa bort dig.” Hon andades ut, precis som en suck. Som att hon inte ville höra. ”Selena vet om att jag är någon annanstans än där jag sa att jag skulle vara….” ”Om jag hade velat höra om din flickvän hade jag frågat. Låt mig vara nu.” Hon tog bort mina armar och gick bort en bit.

 

Det var precis som att hon tog en kniv och stack den rakt i mitt hjärta utan att ens blinka. Hon bevisade ganska klart och tydligt att jag inte var välkommen i närheten av henne, och det gjorde ont, riktigt ont. Jag trodde inte att det skulle kännas som det gjorde när hon bad mig gå, men det kändes. Jag plockade fram min mobil och ringde upp Khalil, jag var tvungen att veta allt som hade hänt när Selena stött på honom. ”Hey bror. Dags att komma hem nu?” Jag kunde nästan höra hur han flinade mot mig. ”Va fan hände med Selena?” Jag bytte ämne och han andades ut en gång innan han började prata. ”Jag hade precis varit och köpt en ny bräda, och så dök hon upp. Med flera påsar kläder hängandes på armarna.” Han pausade och tog ett till andetag. ”Hon var så arg, bror. Hon hade nog utan tvekan kunnat grilla oss alla på plats där. Hon kommer äta dig till både frukost och lunch när du kommer hem. Var så säker.” Jag visste redan att hon skulle bli hysterisk om hon fick veta det. ”Vem tror du betalade innehållet i påsarna hon hade?” Frågade jag med överlägsen ton. ”Du.” ”Exakt, så om hon äter mig kan hon säga hejdå till allt vad dyra märkeskläder heter.” Jag visste att jag på ett eller annat sätt skulle vinna fighten.

 

Roxanna var fortfarande ute på däck efter en timme i ensamhet, och jag hade det. Jag hatade att inte kunna kyssa, eller ens lägga en hand på henne. Jag hade dukat fram massa smått och gott till oss vid poolen, och jag tänkte inte ta nej som ett svar. Hon var tvungen att äta, och det med mig. ”Roxie, kom nu. Du måste äta.” Hon tittade inte ens på mig, och jag stod en bra bit ifrån henne så var tvungen att gå närmare för att kunna prata med henne utan att skrika. Det var då jag fick se att hon sov med solglasögonen på plats och båda händerna vilandes på magen. Jag plockade upp henne och bar henne till skuggan och där jag hade dukat upp. Hon började mumla något, vilket var ett bevis för att hon var på väg att vakna. ”Gumman. Slå upp dina vackra.” Hon vände sig bort från mig. ”Snälla Justin. Jag orkar inte höra.” Jag kollade fundersamt på henne. ”Jag har dukat fram ost och kex, som du hade tänkt tidigare. Snälla. Ät med mig.” Tillslut satte hon sig upp och tog ett kex med brieost på. Sättet hon slickade sig kring läpparna på, det bara skrek retsticka om henne. För exakt så slickar hon sig om läpparna när hon gett mig en omgång.

 

 

”Kom. Jag vill visa dig en sak.” Hon tog min hand, precis som att bråket eller tjafset vi tidigare haft under dagen var som bortblåst. Roxanna hade varit in och bytt om till en bikini, så jag trodde hon skulle hoppa i poolen och ta med mig, men så var inte fallet då vi gick genom hela båten och hamnade längst fram i fören, igen. Solen var nästan på väg ner. Det var verkligen vackert där jag stod bakom henne och kände hennes bara hud mot min mage. Hennes huvud hade hon lutat mot min bröstkorg och hennes armar var avslappnade längs hennes sidor. Det var ett romantiskt ögonblick i mina ögon, men hon tog det till en annan nivå. Hennes ena hand smekte hon ner över min mage och över mina shorts. Hon visade inget med ansikte, men hennes kropp viste vad den ville, hon ville ha mig, där och då. Hon smekte mig öppet på båten. ”Baby, kaptenen är bakom oss.” Skrattade jag fram, för hade han inte vart där hade jag knullat henne hårt just där. ”Se då till att knulla mig så han inte förstår vad vi gör.” Svarade hon bara och drog ner mina shorts en liten bit. Jag visste att han skulle ha första plats till en porrfilm om hon fick som hon ville.

 

När hon märkte att jag var lite stel tog hon min hand och placerade den på hennes fitta bakifrån. Hon var våt rakt igenom bikiniunderdelen. ”Fuck. Roxie, är du kåt nu igen?” Jag viskade sensuellt i hennes öra vilket fick henne att spinna till likt en katt. Hennes rygg krökte sig och hon gned sin rumpa mot mitt stånd. Jag hade ingen chans mot henne, hon tog det hon ville ha, och just där var det mig. ”Knulla mig. Snälla.” Hon flåsade nästan. I mitt bakhuvud funderade jag på vad det var hon hade drömt om egentligen. Hon var sur och arg innan hon somnade, men hon vaknade kåt. Den bruden kommer bli min död. Hon gjorde allt själv, vek undan sin underdel på bikinin och styrde in mig i henne. Hon andades ut tungt och stod helt stilla med mig djupt begraven i sig. Det var inte jag som knullade henne, det var tvärt om. Hon rörde sig fram och tillbaka, och framför oss hade vi solnedgången. Kom igen, hade det kunnat varit bättre eller? Precis som i Titanic när Jack och Rose står längst fram på skeppet med armarna utåt, allt var lika, förutom det faktumet att Roxanna hade min fulla längd djupt begraven i sig. 

 

Faktumet att hon knullade mig gjorde mig ännu hårdare, om det ens var möjligt. ”Shit Roxie.” Hon hade placerat sina armar runt min nacke, men svankade med ryggen ännu mer. Hennes läppar avslöjade ett stelt leende då jag kände hur hon kom runt mig. Hon bet sig i läppen för att inte skrika rakt ut om hur underbart det var. Jag kände hur hon pulserade kring min lem samtidigt som hon klöste mig på axeln med ena handen. ”Ska jag avsluta dig med eller?” Hon vände sig om mot mig och smekte mig ner över bröstet, samt bet sig i läppen sådär sexigt som bara hon kan. Allt jag kunde ge henne som svar var en löjlig nickning. Jag hade till och med glömt bort att det faktiskt fanns folk på bryggan som utan problem kunde se oss, och hur Roxanna gick ner på knä framför mig. Hon släppte inte mig med ögonen under hela tiden vilket gjorde hela situationen och hon så mycket sexigare. Att en människa kan ha så förföriska ögon trodde jag inte fören jag träffade Roxanna. Hon svalde hela min längd på en gång och på vägen upp tog hon sin ena hand till hjälp. ”Jag k-kommer.” Stönade jag och tog ett fast tag om hennes hår för att trycka ner henne ännu mer. Hon svalde allt med ett milt leende på läpparna.

 

Vi var åter tillbaka i sovrummet då hon ville packa ihop allt som hon visste att hon inte skulle behöva. Dock hade jag fortfarande inte frågat henne vad det var för dröm hon haft, som gjorde att hon vaknade och var upphetsad. Jag låg ner i sängen och tittade när hon vek sina kläder och nynnade på någon melodi jag inte riktigt kände igen. Att åka hem kändes förjävligt, men vi var tvungna. ”När vi kommer hem så får inte vi bli sedda tillsammans.” Rox vek dom sista jeansen hon hade och satte sig ned bredvid mig. ”Varför?” Frågade jag förvånat. ”För att du har flickvän, och jag är inte en tjej som är okej med att vara den ’andra’.” Svarade hon, precis som att det vore en självklarhet. ”Kan vi inte vara vänner? Folk behöver ju inte veta att du gillar när jag knullar dig. Hårt, djupt och länge.” Det sista viskade jag förföriskt i hennes öra samt kysste henne på halsen. Jag såg hur hon rodnade och det var inte likt henne. ”Nej, det går inte. Okej? Jag vill inte att din flickvän ska bli hysterisk på mig.” Jag suckade. ”Hon kommer inte att få veta något. Inte om varken du eller jag säger något. Varför är det så viktigt för dig att hon inte vet något?” Hon spärrade upp ögonen samt flyttade sig en bit ifrån mig. ”Det är din flickvän. Herregud.”

 

Jag visste att hon var irriterad, då det faktiskt var jag som hade ordnat denna resa. Men det fanns inget jag kunde göra. Jag var tvungen att åka hem och så var det bara. Hon fick finna sig i det. Visst förstod jag att det gjorde henne besviken, men som hon själv sa så är hon den ’andra’ kvinnan i mitt liv, och måste ta hänsyn till den första. ”Hey baby, va inte arg på mig. Vi visste båda två vad vi gav oss in på.” Hon reste sig hastigt från sängen och gick till fönstret. ”Ja, det gjorde vi. Vi släpper det nu.” Med ett leende på läpparna vände hon sig om och tittade på mig. Hennes skönhet kunde förhäxa mig, och så många andra. ”Du är så jävla sexig, precis just nu.” Hon hade en vit tunn klänning på sig så man såg hennes bikini, och hon hade fått en jämn och fin solbränna över hela kroppen. ”Och du är inte heller så osexig, måste jag säga.” Hon satte sig gränsle över mina lår där jag satt i sängen och la armarna om min nacke. Våra läppar var som magneter, dom drogs till varandra och det var inget som gjorde mig något. Frågan jag ställde mig själv, om och om igen var. Skulle jag någonsin kunna hålla mig till bara Selena?Nu ligger jag inte många kapitel framför er, så uppdateringen kanske inte kommer bli lika bra ett tag. Måste försöka skriva lite mer nu, även om solen skiner. Förstår ni vad jag gör för er? Bra, då hoppas jag att ni gör något för mig. ^^ 

Skrivet:
Kategori: The Night ✎

19; Play Pool With Me

På morgonen när jag vaknade var jag ensam i rummet, hade alltså ingen att morgon mysa med vilket var lite tråkigt, då det är det bästa som finns. Krypa upp riktigt nära en annan människa och snosa lite extra. Jag hörde inte ens Justin vilket faktiskt fick mig att vakna till ännu mer. Han hade i och för sig ingen stans att ta vägen då båten låg långt ut till havs. Dörren öppnades men kunde inte se något då jag låg med ryggen mot dörren och jag orkade inte vända mig om. Huvudet dunkade sedan kvällen innan och jag hade ingen annan än mig själv att skylla på. Det var inte direkt så att Justin tvingat i mig en och en halv flaska champagne, om inte mer. Bara tänka på det gav mig mer huvudvärk. ”Roxie, är du vaken?” Justin la sig ned bakom mig men över täcket och placerade sin vänstra arm över min midja samt kysste mig på axeln. ”Mhh.” Stönade jag av hans läppar. Utan att ens se på honom förstod jag att han log. ”Jag har frukost med till dig. Och huvudvärkstabletter.” Han satte sig upp mot sänggaveln och jag vände mig om mot honom. ”Hej.” Flinade jag och drog täcket över mitt huvud. ”Sötnos då.” Han la sig över mig och drog ned täcket så att enbart mitt ansikte syntes. ”Tack för i natt.” Andades han och kysste mig. Jag måste ha smakat skunken i munnen, men det var inget jag tänkte på i just den stunden.  

 

Jag låg kvar ganska länge i sängen, för jag var helt enkelt för trött för att röra på mig. Justin däremot hade utforskat hela båten och visste vart allt fanns, och hur det såg ut. Han var klädd i ett gult linne, svarta shorts, en vit keps och ett par gula strumpor som han hade dragit upp till precis under knäna. I mina ögon såg han ut som en clown. Men han hade fortfarande det där sexiga beteende som vägde upp det andra. Klockan var strax efter två på eftermiddagen och jag kände mig verkligen osocial. ”Jag ska bara ta mig en snabb dusch, så gör vi något. Okej?” Han nickade bara och fortsatte glo på mobilen. När jag reste mig upp insåg jag hur ont jag hade mellan låren, en brinnande känsla som skulle stiga så fort jag ställde mig under vattnet. ”Fuck.” Stönade jag när jag drog täcket kring min kropp. Justin tittade upp på mig med ett brett leende. ”Öm?” Frågade han och bet sig i läppen, allt jag gjorde var att nicka på huvudet och vandrade vidare så gott jag kunde. ”Bra, då vet du vem som bestämmer.” Hörde jag honom nästan sjunga bakom mig. Tönt.” Skrek jag innan jag stängde dörren och faktiskt låste den för en gångs skull.

 

 

JUSTIN.” Jag hade hittat ett biljardbord och hade tänk att jag skulle spöa honom i det. Han dök upp i dörren med ett brett leende. ”Vill du ha stryk?” Frågade han och tog en kö och en krita. ”Pff.” Fnös jag mot honom samtidigt som jag stängde av allt runt omkring mig. Jag var verkligen tvungen att koncentrera mig om jag skulle ta hem detta. Justin hade säkert spelat detta sedan han var liten, medan jag hade lirat några få gånger. ”Vill du spränga eller?” Han stod med den vita bollen i handen och stirrade på mig från andra sidan bordet. ”Nej, en liten chans lär du ju få i alla fall.” Han skrattade till och höjde ögonbrynen mot mig. ”Vad får jag om jag vinner?” Frågade han där han stod lutad över bordet. Hans hemskt sexiga leende speglade av sig på mig. ”Vad vill du ha?” Jag tänkte inte låta han vinna så det var ingen risk att han skulle få det han ville ha. Det syntes att han funderade samtidigt som han sprängde alla små klot åt olika håll. ”Du ska gå i underkläder som jag valt hela dagen i morgon, och så ska du ha klackar på dig.” Den där grabben visste verkligen hur man betedde sig om man ville vara sexistisk. ”Okej. Men då ska jag ha något när jag vinner.” Det var inte talan om, om jag skulle vinna, det var när som gällde. ”Okej.”

 

Justin kittlade mig i sidan varje gång jag skulle stöta, men tillslut var det inget som störde mig. Det gjorde det dom första tre gångerna, men sedan hade jag vant mig. Han däremot var inte så glad över att jag inte brydde mig. Jag hade enbart tre kulor kvar på bordet, medan han hade 5. Han var måttligt irriterad. Suckar och pustar var allt som lämnade hans söta läppar. Själv skrattade jag, men inte högt, det vågade jag inte. Man vet aldrig vad han hade fått för sig att göra då, och jag hade ingen lust att ta reda på det heller. Jag stod i mina egna tankar, men kom tillbaka till verkligheten när Justin kysste mig i mungipan. ”Vad tänker du på?” Han kollade frågande på mig samtidigt som han väntade på ett svar. ”Hur underbart sexig du kommer vara naken i 24 timmar.” Svarade jag och skuttade vidare till bordet där jag skulle sänka min nästsista kula. Justin fnissade och slog till mig på rumpan med handflatan. Det sved verkligen till, och som att svedan mellan mina lår inte räckte till, nu hade jag även en rumpa som sved. ”Shit. Det svider verkligen.” Han skrattade till och lutade sig mot väggen för att se hur min kula åkte rakt ner i hålet. YES.”

 

Jag har aldrig sett Justin arg, eller irriterad. I alla fall inte så som han var när jag sänkte nummer 8, den svarta kulan i hålet som han hade valt. Han knäckte kön över knät och stormade ut ur rummet. Jag kunde inte göra annat än skratta. Blev han verkligen arg för att jag råkade vinna i lite biljard? Eller var det pinsamt att få stryk av en tjej? Jag plockade ihop det vi hade använt och tog med mig hans två pinnar som fanns kvar av kön, och lämnade rummet. Justin låg i sängen när jag kom in i rummet och höll på med mobilen. Vi hade en natt kvar, sen skulle vi vara tillbaka i verkligheten med mitt jobb och hans flickvän. ”Baby.” Han ignorerade mig, och det gjorde mig både arg och ledsen. Påminn mig att jag inte ska spela något med honom i framtiden, har ingen lust att han ska gå omkring och vara sur på mig. ”Justin.” Jag la mig över hans rygg, och inte ens då gjorde han något som visade att han faktiskt hörde mig, eller ens brydde sig. ”Snygging.” Fortsatte jag, och kysste honom på axeln. Det ryckte i hans mungipor, men inte mer än det. ”Nej, men skit i det.. ” Jag hann inte säga mer innan han avbröt mig genom att ha ner mig i sängen och lägga sig över mig. Hans läppar pressades mot mina, och hans ena hand smekte min midja.

 

”Klä av dig kläderna.” Jag stod framför spegeln i badrummet och såg Justin precis utanför dörren. Han stannade till och tittade på mig med höjda ögonbryn. ”Va?” Han förstod kanske inte riktigt min mening. ”Du hörde mig. Av med kläderna. Jag vann, och jag bestämmer.” Han kollade bedjande på mig, och jag såg verkligen hur han inte ville göra det. Han ville verkligen inte springa omkring naken på båten, och jag förstod honom till en viss del, men kom igen. Hade han vunnit så hade jag inte haft en enda tråd bit på kroppen och det vet han om. ”Snälla Roxie.” Och där fick jag ett nytt smeknamn, som jag faktiskt gillade bättre, speciellt när det kom ur Justins mun. ”Okej, behåll kalsongerna på då.” Och där sprack han upp i ett leende och tog av sig kläderna, tills han bara hade ett par svarta, ganska tighta boxer på sig. Jag blev yr av kåthet bara genom att se på honom, så jag vände mig tillbaka mot spegeln och kammade ut sista tovan i håret. Jag hade verkligen satt mig själv i skiten, han var så sexig med kläder. Då kan ni tänka er hur han var i mina ögon utan kläder.

 

”Vad hade du sagt åt mig att göra om du vunnit?” Vi satt tillsammans i en av trähyddorna som fanns precis bredvid poolen då det var alldeles för varmt för att vistas i solen, och det svalkade skönt just i den. Han låg ner på rygg i en av dom medan jag satt ner med benen i kors. Jag hade en bikini på mig, då jag egentligen inte ville vara sämre än honom, men jag skyllde på värmen. ”Jag vet inte, kanske knullat dig på biljardbordet.” Svarade han med ett brett flin på läpparna, men han kollade inte på mig. Jag förstod nästan att hade något sådant planerat men ändå inte. Vi hade haft väldigt mycket sex på vår lilla resa, och jag visste att det skulle bli problem på hemmaplan. Det fanns inte en chans att jag skulle kunna hålla mig borta från Justin, men samtidigt visste jag även att ett riktigt förhållande mellan oss absolut inte fanns på kartan. Varken från min eller Justins sida. Han hade faktiskt sin flickvän att tänka på. ”Vill du?” Frågade jag och kollade på honom med höjda ögonbryn. Han vände huvudet mot mig och log. ”Kom då.” Han reste sig upp och tog min hand.

 

 

Egentligen hade jag inget problem med att vår resa enbart bestod av sex. Det var i alla fall inte ofta som vi pratade, det skulle iså fall vara under frukosten och lunchen, annars var det nog mer naket vi delade med varandra. Dock skulle det vara ganska kul att lära känna honom, på en kompis nivå, även om redan hade passerat den. Justin tog mig hårt och underbart på biljardbordet. Det var dock inte det enda stället, vi tog en andra omgång i duschen och avslutade den på sängen efter att jag till och med hade tagit på mig underkläder. Jag har träffat en grabb tidigare som inte varit trött efter en omgång, men hela han var ett arsel, så är inte ens värt att nämna honom. Justin var den absolut bästa jag haft i sängen, bad jag honom att ta mig hårdare gjorde han det, men sen kunde han verkligen älska med mig en timme senare. Variation, var hans andra namn. Det fanns ingen chans att jag skulle tröttna på honom då han absolut inte var, in ut sprut slut. Han tog hand om mig och såg till så det var jag som fick min vilja igenom.

 

”Roxie, vi måste åka hem. Det är kaos.” Justin var helt hysterisk när jag kom tillbaka från restaurangen med en bricka med ost och kex på. Han yrade omkring i rummet och kastade ner alla sina kläder i sin resväska. ”Baby, vi har det ju så mysigt.” Jag fick tag i honom och la armarna om honom bakifrån och kysste hans axel. ”Du förstår inte.” Svarade han bara och knuffade bort mig. Ett ganska starkt tecken på att han inte ville att jag skulle vara i närheten. Det var inte så att vi bara kunde hoppa av båten och simma i land. Vi var mitt uppe på öppet vatten och det hade tagit oss nästan två dygn att komma dit vi var. Jag tog ett kex och lämnade sovrummet vi hade haft för att gå upp och ut i fören. Allt jag såg var horisonten, oavsett åt vilket håll jag kollade. Justin fick vara hur känd han ville, men det fanns ingenstans ett flyg eller en helikopter kunde landa, och därmed fick han nöja sig med att åka tillbaka på samma sätt vi hade åkt med. Jag tänkte inte springa efter honom och slicka hans röv, aldrig, ville han berätta för mig vad det var som var kaos så fick han göra det, jag tänkte inte fråga honom. 

 
Ni får ursäkta mitt språk nu, men jag är trött på att tjata. Hur svårt kan det vara för er att kommentera? Jag har redan gjort klart och tydligt för er att jag inte skriver för mig själv längre, jag skriver för er. Och visar inte ni mig uppskattning kommer det en dag då jag helt enklet bara slutar blogga. Frågan är, vill ni det? 

Skrivet:
Kategori: The Night ✎

18; Goosebumps

Roxanna var så full att hon inte kunde gå rakt, men hon kunde dansa. Musiken dunkade ur högtalarsystemet som fanns ute på däck, bland solstolar och en stor pool. Fråga mig inte hur jag kunde hitta just denna båt, hade tur antar jag. Jag satt ner på en av stolarna och kollade på henne när hon vickade på höfterna och drack av sin champagne. Hennes långa slanka ben blev bara längre när hon valde att sätta på sig ett par stilettklackar, och hon blev genast 100 gånger sexigare än innan, om det ens är möjligt. Min mobil vibrerade till i min ficka och jag plockade upp den för att se att det var Selena som ringde. Jag hade sagt till henne att jag skulle åka över helgen tillsammans med mina polare. Ryan, Za och Khalil hade lovat att hålla min story levande tills jag var hemma igen. Vi hade redan innan kommit överens om att inte svara om det var Selena som ringde, det fanns alltid något man kunde skylla på, som alkohol eller musik. Dom två sakerna gör så att man skiter i omvärlden. Precis som jag gjorde nu, jag la tillbaka mobilen i fickan och fortsatte kolla på flickan framför mig som inte hade speciellt mycket kläder på sig.

 

”Jag vill bada.” Rox satt i mitt knä efter att ha stått upp i säkert en halv timme och dansat. Jag förstod att hon var trött i benen, och speciellt efter dom där klackarna. Bara dom gjorde saker med min kropp, jag såg nästan framför mig hur dom senare in på natten skulle peka rakt upp i taket när jag tog Roxanna hårt på sängen. ”Gör det då.” Jag visste att hon inte skulle orka gå och sätta på sig en bikini, men vad jag inte hade räknat med var att hon skulle resa sig upp och klä av sig alla kläder mitt framför ögonen på mig. Nog för att jag sett henne, men vi var ju inte direkt ensamma på båten. ”Bada med mig.” Hon tog mig i handen och försökte dra mig till poolkanten men lyckades inte då jag drog ner henne i mitt knä och reste mig upp. ”Kastar du i mig i poolen blir det inge sex ikväll.” Jag ville verkligen ligga med henne, men jag visste även att kastade jag i henne skulle hennes vilja bli min lag. Jag ställde ner henne precis på kanten innan jag gick tillbaka till stolen och drog av mig kläderna. Jag var inte heller den som var prydlig.

 

”Hur är Selena i sängen?” Hon placerade sina händer på poolkanten och lutade huvudet mot den samtidigt som hon sneglade mot mitt håll. Jag höll till på andra sidan poolen då jag visste vad jag skulle göra om jag var för nära henne. Jag blev alldeles förvånad över frågan, samtidigt som jag visste att hon visste vem jag tyckte var bästa. ”Jag vet inte.” Svarade jag med ett snett leende. LÄGG AV, har du inte knullat henne?” Hon var så frispråkig att till och med jag blev lite rädd ibland. ”Klart jag har, men var så längesen. Jag minns det inte ens.” Hon pustade ut samtidigt som hon simmade mot mig med ett lekfullt leende på läpparna. ”Så jag är bättre alltså?” Frågade hon samtidigt som hon la armarna om min hals och benen kring min midja. Jag kände henne överallt, och jag visste inte riktigt hur jag skulle ta mig ur situationen utan att knulla henne. ”Det vet du att du är.” Hon flinade till. ”Du är inte så dålig du heller. Du är i alla fall den största jag haft i mig, någonsin.” Komplimang, eller hur ska man ta den?

 

Vi var som två russin när vi kom upp ur poolen men inget sexuellt hade hänt förutom några stulna kyssar. Jag hade henne naken framför mig, men jag rörde henne inte. Applåder till mig. Med varsin handduk kring kroppen satt vi på varsin solstol och fortsatte dricka. Vi var nog inne på tredje champagne flaskan och klockan var bara kring ett på natten. Stjärnorna glimrade underbart på himmelen. ”Vad tänker du på?” Hon satte sig ned bredvid mig och la sitt huvud på min axel. ”Vill du att jag är ärlig?” Frågade jag med ett snett leende på läpparna. ”Ja. Klart jag vill. Vad är det för fråga?” Hon satte sig mittemot mig och kollade på mig. ”Hur underbart det skulle vara att knulla dig under bar himmel.” Hennes blick, hela hennes ansiktsuttryck ändrade sig från lite irriterad till förvånad. ”Varför gör du inte det då?” Hennes röst var förförisk och det är en av dom få sakerna som jag kallar musik för öronen. Hon lättade på handduken kring brösten och särade lite löst på benen. Jag satt som fastfrusen på solstolen mittemot henne. Hennes blick var fäst i golvet och hon kastade över allt sitt hår bak på ryggen.

 

Jag stod på knä mellan hennes ben och mitt ansikte var bara några få centimeter från hennes. Hon andades tungt och oregelbundet. ”Kyss mig.” Viskade hon med på ostadig röst. Hon skakade i hela kroppen när jag sakta men säkert placerade mina händer på varsin sida om hennes lår och böjde mig lite framåt. Hon lutade sig bakåt i samma takt som jag flyttade mig framåt, och tillslut låg hon ner över solstolen. Jag var fortfarande på knä mellan hennes ben och hennes var böjda på mina sidor av kroppen. ”Ska jag kyssa dig?” Hon stirrade på mina läppar och nickade lite löst på huvudet. ”Ja.” Andades hon. Det lät som att hon skulle svimma, som att hon vilken sekund som helst skulle kasta in handduken och kollapsa. Hon skakade fortfarande och jag kunde bara tänka hur våt hon var. Om det var så lätt att hetsa upp henne så förstod jag inte varför jag inte gjort såhär innan. ”Är du säker?” Jag var närmare henne nu än jag vart tidigare och jag kände hennes utandning mot mina läppar. ”Mm.” Var det enda hon fick ur sig, men jag höll henne inte på halstret längre utan pressade samman våra läppar i en passionerad kyss. Det var nästan som att hon skickade över all kärlek hon någonsin känt i hela sitt liv, in i mig.

 

Vi hade tidigare bara knullat med varandra, men nu ville jag prova på något annat, jag ville älska med henne. Jag ville ge henne en sensuell stund tillsammans med mig. Hon låg helt naken under mig, fanns inte en enda tråd bit på hennes kropp och det gjorde henne så mycket vackrare. Det var detta jag drömde om som yngre. Hennes armar låg utsträckta längs hennes sida och jag hade gett tydliga direktiv på att hon inte fick röra sig. Jag kysste hennes mungipa och vidare ner över hennes hals. Huden under mig var underbart len och mjuk, hon var som sammets. Mitt pekfinger drog jag från halsgropen och ner mellan hennes bröst samtidigt som hon spann, precis som en katt. Jag skulle nog till och med kunna få henne att kurra också om det hade varit något jag ville. Hon rös över hela kroppen, hennes bröst var alldeles knottriga och bröstvårtorna var styva. Andningen för Roxanna blev ett problem ju längre ner jag gick med mitt pekfinger och det var underbart att se henne fightas med sig själv, hon fick som sagt inte röra sig. Jag själv hade problem med att behärska mig, jag hade utan problem kunnat kasta av mig handduken och trängt in i henne.

 

I säkert en halvtimme smekte jag hennes kropp, med mina bara händer och läppar. Hon rös hela tiden, åmade sig och hade verkligen problem med att ligga still. ”Justin.” Andades hon tyst. Hennes ögon var slutna men jag förstod vad hon ville, och tro det eller ej, men jag behövde inget förspel. Att ge henne det jag nyss gett var förspel för mig med. Hon behövde bara uttala mitt namn, oavsett om det var lågt eller om hon skrek det för hela jorden. Jag drog mitt finger genom hennes skåra för att fastställa att hon faktiskt var redo. Hon stönade tyst, mest för sig själv när jag röde henne. Och hon höjde, troligtvis okontrollerat, sina höfter mot mitt finger. Hon var så redo en människa kunde bli. ”Baby?” Frågade jag samtidigt som jag lättade på min handduk och kastade den på stolen bredvid oss. ”Mmh.” Svarade hon och tittade på mig med glansiga ögon. ”Beredd?” Hon nickade bara, innan hon placerade sin ena hand kring min underarm och stönade tyst när jag lät mitt ollon smeka hennes klitoris. ”Shit.” Ingen annan kroppsdel rörde henne än toppen på ollonet, och hennes arm mot min arm, hon var redo att slänga ner mig på golvet och rida mig till solen gick upp.

 

Hela min längd gled in i henne, samtidigt som hon andades ut ett djupt andetag hon hållit inom sig. ”Du är så stor. Shit.” Att höra henne njuta av min storlek var för mycket många gånger, men då höll jag mig. Jag koncentrerade mig på hennes njutning och la allt om mig åt sidan. Jag ville att hon skulle älska det jag gjorde så mycket att hon inte skulle kunna lämna mig. I en jämn takt började jag stöta lugna stötar, in och ut. Jag kysste hennes läppar samtidigt som jag ännu en gång bottnade i henne. Första gången vi låg med varandra kunde hon inte ta hela min längd utan att det gjorde ont, men nu hade hon lärt sig att slappna av mer. Hon satte sig halvt upp och mötte mina stötar med sina höfter samtidigt som hon smekte mig i nacken med sina naglar. Hennes läppar hittade rätt när hon kysste mina och våra tungor lekte med varandra. Hon var helt perfekt, och vi stönade i munnen på varandra. ”Fuck. Jag kommer.” Hennes muskler drog sig samman kring mig och hon kom kraftigt. Hon stönade och kastade bak sitt huvud mot stolen.

 

 

 

”Lägg dig ner.” Hon knuffade till mig lätt på bröstet och tecknade med handen att jag skulle lägga mig ner där hon legat. Det kändes som att jag inte hade speciellt mycket val, så jag gjorde henne till lags. ”Baby, jag ville göra detta för dig.” Hon rodnade när hon hörde vad jag sa, men gränslade mig ändå. Jag trodde hon skulle förstöra vår mysiga stund tillsammans, men hon red mig sakta. Hennes händer var placerade på min bröstkorg men jag flätade samman våra fingrar och la dom över mitt huvud så att hon kom ner över mig. Hon log med hela ansiktet och hennes läppar var bara centimeter från mina. ”Du är så jävla vacker när du kommer.” Viskade jag och kysste henne. Roxannas händer blev klav över mitt huvud när jag släppte dom och drog mitt pekfinger ner över hennes rygg och över svanken på henne. Hon spann igen, rös över hela kroppen. Jag mötte hennes lår med mina höfter där hon red mig mitt i natten under bar himmel. Rox satte sig upp, rak i ryggen, men lämnade inte sin ställning. Hon rörde sig fram och tillbaka, vilket gav mig chansen att smeka hennes klitoris med min tumme. ”Åååh.” Hon slutade inte, och det gjorde inte jag heller. Vilket fick henne att komma igen, och igen.

 

”Baby, kan du knulla mig hårt nu?” Hon tittade på mig med rådjursögon, och tro mig, hon behövde inte fråga två gånger. ”Ställ dig på knä.” Hon lydde mig, hon stod där på knä framför mig och svankade med ryggen likt den vigaste människan någonsin. ”Så jävla sexig.” Mumlade jag, men hon hörde mig då jag hörde hur hon fnissade till. ”Bara för dig.” Svarade hon samtidigt som jag stötte in i henne med all min kraft. FUCK.” Hon skrek rakt ut och flyttade sina händer så hon kunde hålla sin balans bättre. Jag hade ett fast grepp om hennes höfter samtidigt som jag knullade henne i ett rasande tempo. Hennes andning var okontroll bar och hon slängde med håret fram och tillbaka över ryggen. ”Du är så fruktansvärt tight.” ”Eller så är det du som är stor.” Svara hon tillbaka med ett skratt på läpparna. ”Hårdare.” Stönade hon ut, och jag lydde. Ökade takten och kände hur det började dra ihop sig i pungen. Jag var inte långt ifrån att komma, och det gjorde mig inget. Vi låg rätt lika då jag hörde hennes stön, det var värre än vanligt. Hon höll in djupa andetag och släppte ut dom helt hysteriskt, innan hon skrek rakt ut och kom. Det sprutade om henne, och vad jag förstod på hennes kroppsspråk var det första gången under samlag som hon lyckats fått fontänorgasm. Det var inte långt efter det som jag kom, sprutade henne över rumpan. 


 

Trevlig lördagsläsning. =D 

 

Becca, vad tyckte du om detta? ;P haha.. 

 

Idag tappade jag en hylla på mina tår, vilket resulterade i att tån bredvid lilltån krossades, nästan. Så jag haltar fram, och det gör ont som fan. Så många fina kommentarer vill jag nog ha. ♥ 

 

Fråga; För er som var på Justin konserten, vad va bäst. Och varför? =)


Skrivet:
Kategori: The Night ✎

17; Tropical Island Paradise

 

”Hej Roxanna. Jag vill bara meddela dig att du ska sitta på ett plan om en timme. Du blir borta över helgen.”

 

Meddelandet från Ella kunde inte komma mer olägligt. I just den stunden hatade jag henne över allt på jorden. Hur kunde hon göra så mot mig när jag skulle på en mini semester med Justin? Även om hon inte visste om det så spelade det ingen roll. Hon hade förstört allt. Håret stod åt alla håll och kanter, mer än vanligt. Men vadå? Hade jag en timme på mig att se respektabel ut, plus att jag skulle ta mig till LAX. Jag hade inte ens en liten aning om vart jag skulle. Jag hade i och för sig inte pratat med Justin sedan den dagen han sov hos mig, för tre dagar sedan. Jag hade ingen aning om han helt och hållet hade glömt bort bår plan, eller om det bara var en fråga han ställde för att få mig på konstiga tankar. Det var en annan sak om jag erkände för mig själv att Justin fick mig intresserad, men det var absolut inget jag tänkte erkänna för honom. Över min döda och nedfrusna kropp. Jag visste inte ens själv vad det var jag kände, bara att jag kände något.

 

Jag hade inget annat val än att kasta mig in i duschen, och sedan kasta mig ut lika fort. Att packa en väska för en helg när man är tjej är inget man kan göra på mindre än en halv timme. När jag stod där framför spegeln hade jag utan problem kunna strypt min vän, hon hade satt sig själv på min hata lista. Jag suckade och pustade för varje rörelse jag gjorde. Vad skulle jag packa, och vart fan skulle jag? Justin fanns inte ens i mina tankar under tiden som jag höll på som ett yrväder. Jag kastade ner kläder i min resväska, tog mig inte ens tid till att vika dom som jag brukar göra. Jag var så fruktansvärt arg att jag vilken sekund som helst hade kunnat lägga mig ner på golvet och skrikigt så högt att till och med mina föräldrar hade hört mig, trots att dom bor en bra bit ifrån mig. Helt plötsligt hörde jag hur någon gick i trappen på väg till mitt rum. Jag frös till is där jag satt på golvet framför min väska. Dörren öppnades och Justin gjorde sig synlig framför mig.

 

”Vad fan gör du här?” Ilskan bubblade i min kropp ännu mer när jag fick se hans extremt sexiga leende på läpparna. Han lyfte bara på axlarna och gick raka vägen över alla mina kläder som låg på golvet för att tillslut sätta sig i sängen. ”Kom.” Sa han och visade med handen att jag skulle sätta mig ner bredvid honom. ”Nej, jag kan inte. Jag hinner inte. Måste vara på flygplatsen om.” Jag kollade på klockan och fortsatte. ”20 minuter.” Han höjde sitt ena ögonbryn och flinade ännu mer. ”Sätt dig, nu.” Hans röst ändrades från mjuk till hård och jag insåg att det skulle bli bråk om jag inte gjorde som han sa. Han flyttade sig lite så att det fanns tillräckligt med plats för mig att sätta mig ner, men ändå en bit ifrån honom. ”Det var ett skämt, jag bad Ella skicka det meddelandet till dig.” Jag smällde till honom i bakhuvudet innan han hann fortsätta. ”VARFÖR?” Jag kastade mig bakåt i sängen och slog båda händerna för mitt ansikte och pustade ut. Jag hade alltså stressat helt i onödan. Och det skulle han få fan för.

 

 

”Jag kommer att döda dig med mina bara händer när vi ses igen. Bara så att du är medveten om det. PUSS.”

 

Skickat till Ella, med ilska i kroppen. 

 

 

 

Vi hade klivit på Justins privatplan på LAX, utan att någon kunde identifiera oss, vilket var fruktansvärt skönt. Jag ville verkligen inte hamna på första sidan tillsammans med Justin där det stod att jag var den andra kvinnan i hans liv. Och jag ville framför allt inte att det skulle stå att jag hade ett förhållande med Justin. Hela flygresan satt jag still och tänkte. Mina tankar var överallt och ingenstans. Vad kände jag för Justin? Vad kände han för mig? Jag hade utan problem kunnat slita av mig håret, men då visste jag att jag skulle förlora jobbet, och det hade jag ingen lust med. Justin sprang omkring som en hamster i sitthjul den första tiden på planet, den andra tiden sov han mot min axel, vilket var fridfullt för mig, då han tidigare hade irriterat mig så fruktansvärt mycket. Jag hade sedan Antonio hållit mig stängd, ingen kunde komma innanför mina murar av diamant. Men vad Justin inte visste var att han för varje sekund bröt sig sakta men säkert igenom. Det gjorde mig inte bara ledsen utan rädd också. Rädd för vad som skulle hända den dagen då han valde att dra tillbaka till Selena på heltid.

 

”Justin baby, vakna. Vi har landat.” Eftersom att jag hade noll koll på vart vi var någonstans så var det lika bra att han var vaken ordentligt. Risken hade annars funnits att vi hamnat på typ månen eller något. ”Mhm.” Mumlade han bara. Dock vaknade han till efter några knuffar och reste sig upp för att sträcka på benen. Det är det värsta jag vet med att flyga långt, det är benen som är som ostkrokar efteråt. Helt stela och krokiga. Vi behövde inte ens bära våra väskor själva utan det fanns det folk som gjorde åt oss, och just i den stunden älskade jag dom. ”Vart ska vi?” Justin gick mot utgången där det väntade en vit stor Hummer limousin åt oss. ”Mr. Bieber.” En man i drygt 40 årsåldern, precis lika klädd som alla dörrvakter i amerikanska filmer stod vid bilen och öppnade dörren för oss när vi kom ut. Justin gestikulerade till mig att jag skulle hoppa in först vilket jag med ren glädje gjorde. Aldrig i mitt liv hade jag suttit i en sådan bil, limousin har jag åkt, men aldrig en Hummer. När Justin satt sig bredvid mig la han armen om mig och kysste mina läppar.

 

Vi drack champagne under bilresan som tog oss ner till hamnen, en resa på nästan en halv timme. Det var helt underbart. Palmerna susade förbi oss och vi skålade titt som tätt. Han var så romantisk att jag utan tvekan hade kunnat kyssa sönder honom. Det kunde jag inte göra, för då hade jag inte fått resten av överraskningen. När bilen svängde av stora vägen insåg jag att vi nästan var framme. Det kröp i mina ben, jag ville verkligen ut ur bilen och se vart han hade tagit mig. ”Kan du lugna ner dig.” Justin placerade sin ena hand på mitt lår, de benet som jag okontrollerat skakade på. ”Jag är lugn.” Svarade jag alldeles för fort för att ens låta lite trovärdigt. ”Jag ser det.” Svarade han med ett brett leende på läpparna. Jag suckade högt och tydligt för att han skulle förstå att jag var rastlös och för att jag var trött på att resa omkring, jag ville lägga mig ner och sola eller något, sova kanske. ”Vi är framme nu.” Bilen stannade och dörren öppnades. Fortfarande fanns det inga med kameror i närheten, och jag bara älskade det. ”Det är förbjudet att fota inom detta område, så ni behöver inte vara oroliga.” Det var chauffören som sa det innan vi gick ned mot båtarna, eller ska man säga fartygen.

 

”SKOJAR DU MED MIG??” Jag bara skrek rakt ut när jag fick se vart det var Justin hade tagit mig. Han skrattade så mycket att han stod böjd framåt och höll sig för magen. Han kunde inte ens svara mig, och han var alldeles röd i ansiktet när han tittade upp. Jag kunde höra han skratta alla dagar i vecka, för det var det mest underbara ljud som fanns just nu. ”Kliv ombord istället för att stå där och skrik.” Justin placerade en hand på min svank och knuffade mig lätt framåt mot den stora flytande ön. Det var ingen båt, den hade allt en ö skulle kunna ha. Det är helt sjukt, jag visste inte ens vart jag skulle titta, eller vad jag skulle göra. ”Era väskor finns i ert rum, och jag önskar er en trevlig resa.” Justin plockade upp en sedelbunt ur fickan och langade åt mannen några hundra dollar. Det var vardagsmat för honom, jag hade nog kanske inte gett honom riktigt så mycket, men det är ju jag. ”Jag måste duscha.” Jag tittade på Justin som sedan vandrade framför mig, precis som han visste vart han skulle någonstans. Tankarna for iväg, tänk om han hade tagit med Selena till denna båt också? Jag kanske inte var så speciell som han ville få det att framstå som.

 

Efter en lång och underbar dusch kom jag tillbaka ut i rummet som vi skulle sova i. Det var helt underbart. Över sängen låg det en grå mjuk filt som såg väldigt inbjudande ut. Underkläder hade jag redan plockat fram, men Justin hade bytt ut dom mot mer sexiga. Jag hade tänkt sätta på mig mjuka och sköna, men det fick jag tydligen inte. Jag la mig ned på mage, på sängen, i bara underkläder och tittade på Justin när han klädde av sig sina kläder och gick in i duschen. Fönstret visade en tydlig panorama bild över det öppna havet som vi tydligen hade tagit oss ut på. Justin sjöng i duschen vilket fick mig att le, ett glatt och ärligt leende. När jag låg där blev jag generad av mig själv. Det är ju inte så att jag inte har drömt sexuella drömmar om honom, långt innan jag träffade honom. I mina ögon har han alltid varit en sexig grabb. Samma känsla jag fått varje gång Justin rört mig kröp genom min kropp. Jag ville ha honom, jag behövde honom. Duschen slogs av och han slutade sjunga. Dock tog det inte lång tid innan han kom ut i bara handduk kring höften. Ingen kommer någonsin förstå hur jag såg på honom där han stod.

 

Vi hoppade över maten på kvällen och gick direkt på alkoholen istället. Jag kände för att bli riktigt full tillsammans med Justin. Vi hade liksom inte fått känna det där ruset tillsammans utan att vi var helt över varandras kroppar. ”Hur många förhållanden har du haft?” Vi hade börjat att ställa varandra frågor och Justin var den som frågade mig angående förhållanden. ”Ett, och det är det enda jag någonsin kommer att ha.” Jag försökte låta så övertygad som möjligt. Han kollade dock på mig som att jag vore galen. ”Varför?” Det var inte lätt för mig att prata om det, men jag gjorde mitt bästa. ”Han var otrogen mot mig med min bästa vän, och jag hittade dom i min säng.” Han spärrade upp sina ögon. ”Jag har aldrig knullat någon i min säng fören jag träffade dig. Jag hade egentligen inga planer på att göra det heller. Men nu när du redan har inkräktat min fristad kan det lika gärna fortsätta.” Justin tog en klunk av sin öl han hade framför sig men släppte aldrig mig med blicken. Helt plötsligt suckade han och slog ned sitt ölglas i bordet. ”Vet du hur fruktansvärt sexig du är när du biter dig i läppen? Du gör saker med mig som ingen annan gjort.” Jag visste inte ens att jag hade bitit mig där, men rodnade i alla fall. Fuck Justin.


 

Många av er undrade vart jag bor någonstans, och svar på den frågan är Ludvika, som ligger i Dalarna. ^^ 

 

Nu är jag vid en sådant punkt i novellen där det är tråkigt att skriva, så om ni kan komma på något som skulle kunna hända, eller om ni bara vill lägga ner en extra minut på en underbar kommentar, gör det. så jag blir glad. =) 

 

Fråga; Om ni fick en timme med Justin, vad skulle ni göra/säga? =) 


Skrivet:
Kategori: The Night ✎

16; Oh My God

Jag märkte på en gång när Rox somnade. Hon började andas tyngre och mer regelbundet. Hennes kropp slappnade av och hon lät mig dra in henne riktigt ordentligt i min famn. Hon såg verkligen fridfull ut. Det gjorde mig inget att vi faktiskt bara gick och la oss, det var skönt. Selena låter mig aldrig hålla om henne när vi ska sova, så i sängen är det på riktigt, hennes och min sida, vi kan liksom inte ligga tillsammans i mitten och mysa. Jag saknade det innan jag träffade Rox, och det känns verkligen som att jag skulle kunna ringa henne och fråga om jag får mysa, det handlar inte bara om sex även om det är bra det vi har. Jag hade utan problem kunnat lega där hela natten och bara tittat på henne, lekt med hennes hår och beundrat hennes skönhet. Hon snosade till med näsan och det fick mig att fnissa till. Tänk vad enkelt allt vore om jag hade stött på henne tidigare, en tid då jag inte haft Selena, fast å andra sidan hade jag ingen aning om vad Rox kände för mig. Hon kanske inte var tjejen som hade förhållande, jag visste egentligen ingenting om henne. Efter en stund tog sömnen över.

 

På morgonen när jag vaknade låg jag ensam kvar i sängen men kunde ändå höra röster från nedervåningen, vilket faktiskt gjorde mig lite nervös. Jag skulle tekniskt sett inte vara där, så jag hade ingen aning om hur jag skulle försvara mig, om vad jag gjort där under natten dessutom. Duschen var mer lockande än att möta en för mig helt okänd människa som befann sig någonstans i Rox hus. Dock tänkte jag inte alls på att det skulle låta när vattnet sattes på, det var något jag kom på när jag var klar och hade lindat handduken kring höften. Jag vet att det egentligen är helt oväsentligt att duscha om man ändå ska sätta på sig samma kläder som man hade innan, men man duschar i alla fall av sig det man under natten har producerat mellan lakanen. När jag hade torkat mig ordentligt och gjort mig klar i badrummet gick jag ut i sovrummet i enbart kalsonger och plockade upp mina kläder från golvet. Ett svart linne och ett par ljusgråa jeans som hängde snyggt på höften, samt alla mina guldkedjor och min klocka. Jag var i valet och kvalet för att gå ner och visa mig. Jag hade ingen aning om vem det var som fortfarande var kvar, och jag fattade inte heller hur Roxanna tänkte i just denna situation.

 

 

 

I köket satt Roxanna med blicken fäst på mig när jag kom ner för trappen. Tjejen framför henne satt med ryggen mot och hade inte upptäckt att hon helt tappat Rox uppmärksamhet. Hon fortsatte prata om hur hon och någon som hette Emma tydligen hade fått städa hela huset. Jag ville fnissa till, men då hade jag helt och hållet avslöjat mig, och det var kanske inte så jag ville göra entré. Rox avbröt tjejen genom att hosta till, men hon tittade fortfarande på mig. ”Hey Justin.” Tjejen vände sig om när Rox sa mitt namn. Det såg faktiskt ut som att hon vilken sekund som helst skulle svimma, vilket jag egentligen borde vara van vid, men det blir aldrig gammalt. ”Detta är min granne Milena. Hon brukar alltid komma på kaffe på morgonen.” Rox log oskyldigt mot mig samtidigt som jag tog ett till kliv in i köket. Det såg lite ut som att Milena, som hon hette, försökte få fram ett ord eller en mening. ”Hej.” Hälsade jag och sträckte fram min hand. ”M-Milena.” Stammade hon samtidigt som hon fattade min hand och hälsade. Roxanna bet sig i läppen för att inte börja skratta hysteriskt. ”Ta ett djupt andetag. Jag försvinner inte om du gör det. Jag lovar.” Milena gjorde som jag sa och satte sig ordentligt på stolen samt blundade och tog ett djupt andetag.

 

Efter ett tag slog det mig att det var tjejen som hade stått utanför Roxannas hus den där kvällen som jag gav henne ett besök. Minnet från den stunden fick mig att le. ”Vill du ha frukost Justin?” Rox som ändå hade rest sig upp för att fylla på kaffe i muggarna som fanns på bordet framför mig, kollade in i kylskåpet och sedan på mig. ”Nej, jag klarar mig med en kopp kaffe.” Milena kollade udda på oss två, vilket jag faktiskt kunde förstå. Det var inte heller något nytt. ”Roxanna, uteslöt du en del av din förklaring här om dagen?” Milena kollade på henne med höjda ögonbryn. ”Nej. Eller?” Svarade Rox och gav henne samma blick tillbaka. ”Nej, tänkte bara mer på att Justin spenderat natten här.” Jag visste att Milena skulle påpeka det, och jag tyckte det skulle bli intressant att se hur Rox hade tänkt att tackla den saken. ”Han frågade om vi skulle kolla på film igår kväll när jag kom hem, sen somnade vi. Du visste ju att jag kände honom. Varför göra så stor sak av det?” Jag hörde på tonfallet i Rox röst att hon var irriterad, och det min vän, det hjälper inte. Det är bara mer misstänksam. ”Okej, säger du det så.”

 

”Min syster kommer slå ihjäl mig när jag kommer hem.” Milena skrattade åt sig själv. Rox verkade förstå vad hon syftade på, men jag hade inte den blekaste aning. ”Vadådå?” Frågade jag av ren nyfikenhet. Hon var mycket lättsam att prata med, och det var skönt. Hon ställde inte massa onödiga frågor. Hon fick sitt anfall då jag kom in i köket, men det var det. Efteråt slappnade hon av. ”Hon avgudar dig. Hon skulle utan tvekan slå mig om jag sjöng fel till någon av dina låtar, eller om jag skulle säga att jag gillar en bild bättre än den andra. För enligt henne är alla bäst.” Jag älskar att höra hur underbara mina fans är, men att hon ska behöva slå sin syster bara för sådana saker, var kanske lite att ta i. ”Vi bor ju på samma gata. Har hon aldrig sett mig?” Hon skakade på huvudet. ”Nej, mamma gjorde klart och tydligt för henne att hon under inga omständigheter fick smyga omkring vid ditt hus.” Både jag och Rox började skratta. Va fan va det där för familj egentligen? ”Sätt dig bredvid mig, så tar vi en bild som du kan skicka till henne.” Stolen bredvid mig var tom, så hon satte sig där. Hon log, väldigt elakt. Milena gillade tydligen att reta sin syster.

 

Det ringde konstans i Milenas mobil efter att hon skickat bilden på oss två tillsammans. Första gången var det hennes syster som var bokstavligen hysterisk, hon skrek och frågad typ 200 frågor på bara 5 minuter. Milena la ner luren på bordet mellan oss alla med högtalaren på. Jag förstod vad hon menade med att hon var kapabel till att slå sin syster. ”Emma om du håller käften i två sekunder så kanske jag kan få prata?” Emma blev tyst, men ingen sa något. ”Hallå, prata då.” Hörde jag henne på andra sidan och det gav mig en idé. ”Hej Emma, hör du vem det är?” Jag var nog inte den enda som hörde hur hon drog efter andan och sedan andades hon inte mer. Helt plötsligt började hon skrika. ”OH MY GOD….” Milena och Rox skrattade så mycket att det till slut rann tårar ner för deras ögon. Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera, även om jag var van. Dock var detta lite nytt. ”Emma, andas. Snälla.” Samtalet bröts, men det tog inte lång tid innan hennes mamma ringde upp henne. Dock var hon inte så speciellt glad på Milena. Hon menade på att hon hade spelat Emma ett spratt. ”Du kommer hem nu. Utan tjafs.” Milena var på väg att säga emot sin mamma men hon hindrade henne. ”NU!” Skrek hon innan hon la på. Milena skrattade fortfarande. ”Du ser min familj är inte normal.”

 

 

Jag och Roxanna låg ute på hennes altan och myste med varandra, hon låg ner mellan mina ben och hade huvudet på mitt bröst. Solen stod högt på himmelen vilket gjorde att det blev lite varmt, men jag ville inte att hon skulle flytta sig. ”Du, jag har tänkt på en sak.” Hon vände sig lite om, och tittade på mig precis som att hon ville att jag skulle fortsätta. ”Eftersom att jag mer eller mindre förstörde din födelsedag tänkte jag att vi kunde åka bort tillsammans. Bara du och jag, en helg?” Det sista lät mer som en fråga, jag ville inte tvinga henne. Så hon hade ett val. Det såg ut som att hon funderade en stund. ”Ja. Men vart skulle det vara? Både du och jag har ett gäng paparazzi med oss. Vi kommer bli upptäckta.” Hon hade en poäng, men jag hade redan en idé. ”Jag funderade på om jag skulle hyra en yacht, då finns det ingen som kan störa oss, och vi kan göra vad vi vill.” Hon hörde nog på mig vilken lekfull ton jag använde. Jag ville verkligen åka bort med henne. ”O-okej.” Jag såg leendet hon hade på sina läppar, hur det växte. ”Mer säger jag inte, det får bli en överraskning.” Hon suckade och leendet försvann.

 

”Justin, kom igen. Det var inte så jag menade. Jag åker gärna bort med dig.” Jag hade rest mig upp och gått in men vid diskbänken hann hon ifatt mig och la armarna om mig bakifrån. Hon kysste mig på överarmen vilket resulterade i gåshud över hela min kropp. ”När är du ledig då?” Jag hade all tid i världen, och skulle jag vara upptagen då hon sa att hon kunde hade jag sett till så att jag var fri. Hon släppte taget om mig och gick iväg för att hämta sin mobil som låg kvar på utsidan. Jag diskade upp det lilla vi hade använt under dagen så att hon skulle slippa göra det. ”Jag är ledig i helgen.” Sa hon med ansiktet riktat mot mobilen. ”Är du?” Fortsatte hon. Jag hade ingenting inplanerat den helgen, men det fanns en annan sak som kunde komma i vägen. Min flickvän. Dock sa jag inte det högt, men däremot så lovade jag Rox att vi skulle åka då. Jag var tvungen att komma på en strålande plan för detta. Jag var tvungen att blanda in mina vänner, dom fick agera täckmantel, men dom skulle inte gilla det. ”Ja det är jag. Ska jag boka?” Hon nickade och pressade sina läppar mot mina i en passionerad kyss.

 

Kyssen eskalerades till något mycket mer, till något jag verkligen ville. Hon drog av mig mitt linne och kysste min bröstkorg och ner till kalsongkanten, där hon tittade upp på mig med sina intensiva ögon. Hon var som sexigast när hon stod på knä framför mig, även om hon var det oavsett vad hon gjorde. Hon sänkte blicken och knäppte upp mina byxor förföriskt sakta. Jag var inte slak, men var inte heller stenhård, även om jag visste att Roxanna enkelt skulle kunna fixa det. Mina byxor slutade nere vid fotknölarna tillsammans med mina kalsonger när hon tog mig i handen. Hennes förföriska ögon och läppar hypnotiserade mig. Jag blundade till och var inte alls beredd på att känna hennes läppar sluta sig kring mitt ollon. ”Shit.” Andades jag samtidigt som hon tog in mer i munnen. Både hennes tunga och hand masserade mig från toppen till botten och jag njöt varje sekund. Hela tiden höll hon ögonkontakt med mig och det gjorde bara hela situationen sexigare. Mina ben bar mig egentligen inte, men jag hade inget val, jag var tvungen att stå still om jag ville att hon skulle fortsätta. ”Rox för fan.” Jag tog ett fast tag kring diskbänkskanten och försökte slappna av även om jag visste att det var omöjligt.

 

Hon avslutade mig inte utan reste sig upp och kysste mina läppar snabbt innan hon hoppade upp på köksön som fanns mitt emot där jag stod. Hon log sexig mot mig vilket för mig var en inbjudan till att få ta henne där och då. Hon drog av sig sina mjukisbyxor och slängde iväg dem mot dörren. Jag ställde mig mellan hennes ben och kysste hennes läppar precis som att det inte fanns någon morgondag. Min ena hand vandrade över hennes lår och mot hennes ljumskar och sedan hennes trosor. Hon var våt rakt igenom, och bara det var underbart. Jag hade inte ens rört henne innan. Jag drog hennes trosor åt sidan och trängde in i henne utan att hon var beredd på det. ”Shiiit.” Hon placerade sitt huvud precis mellan min hals och axel, där hon bet mig löst, men ändå så att jag kände det. ”Fuck.” Hon var så tight att det nästan gjorde ont, men det var inget som hindrade mig från att knulla henne hårt och djupt. Hade den där ön suttit löst hade vi åkt omkring i köket, tillsammans var vi vilda. ”Jag kommer.” Stönade hon ut och i samma veva kände jag hur hon pulserade kring mig. Det var som ett startskott och jag tömde mig djupt inne i henne. 


 

Det var ett tag sedan som jag la upp något känns det som. Så här kommer ett. ♥♥♥ 

 

Fråga; Vart bor ni i vårt avlånga land? =) 


Skrivet:
Kategori: The Night ✎

15; Victoria Secret

 
”Hej Roxanna. Välkommen till oss. Mitt namn är Bob Smith, och det är jag som designar underkläderna.” Han sträckte fram sin hand och vi hälsade. Han var riktigt artig och fortsatte presentera lite folk som fanns runt omkring oss just då, dock skulle det garanterat ta mig över ett år att lära mig alla namn. ”Dagens fotograf är Veronica Rise. Vi har så klart flera stycken, men idag får du jobba med henne.” Han vinkade en lång brunett mot sig. ”Hej. Välkommen.” Även hon var artig och talade om vad hon hette samt att vi skakade händer. ”Tack. Jag är så fruktansvärt taggad. Detta är verkligen en dröm som går i uppfyllelse.” Bob tog med mig in på ett av kontoren och vi satte oss ned på varsin sida om bordet. ”Vill du ha något att dricka förresten?”  Jag skakade bara på huvudet och ställde ner min väska på golvet. ”Har du med dig papperna som jag ville att du skulle fylla i och ta med dig idag?” Det hade jag allt, så jag plockade upp dom ur väskan och gav dom till honom. Det var bland annat mina mått på kroppen och massa andra uppgifter. 

 

Under tiden som Bob gick igenom allt som jag hade fyllt i så gick mina tankar tillbaka till dagen före då Milena fick se att Justin och jag är vänner. Det var i alla fall det hon fick se, när han ville prata med mig, som det så fint hette. Allt det andra skedde utom synhåll för andra. Hon hade däremot flugit över mig när jag kom in genom dörren. Alla frågor som fanns att ställas ställde hon samtidigt så jag var tvungen att be henne lugna ner sig. Tekniskt sett hade jag kanske inte ljugit för henne, men jag hade inte riktigt sagt hela sanningen. Hon hade ingen aning om att jag och Justin ens hade pratat med varandra. Jag vet inte om det tog hårt på henne att jag som bara bott där i någon dag redan hade pratat med honom, och att han faktiskt ville prata med mig. Dock fick jag henne lugn efter ett tag och kunde glatt tala om för henne vad det var som hade hänt och hur vi hade träffat varandra. Dock höll jag en liten detalj för mig själv, och det var den om att vi hade legat med varandra. Det var och är inget som hon behöver veta. Lite hemlisar kan man få hålla för sig själv.

 

”Men detta ser ju bra ut. Det var egentligen bara något som alla får fylla i.” Bob satte in bunten i en pärm där säkert alla modellers papper satt och så lämnade vi kontoret. ”Tänkte att du skulle få träffa dem andra änglarna innan vi går in i studion.” Tillsammans gick vi genom en lång korridor som hade väggarna smyckade med fotografier från alla olika Victoria Secret visningar. Det syntes att dem hade kul både på catwalken och i studion. Bob stannade till vid en dörr och klev in utan att knacka. ”Hej tjejer. Jag vill presentera en ny ängel för er.” När jag klev över trösken och in i rummet tystnade alla och tittade på mig. En del satt handen för munnen och blev nästan tårögda. Vissa kunde jag redan namnen på, men alla var jätte gulliga och presenterade sig, var och en. ”Hej, Cara heter jag. Jag har följt hela din karriär. Du anar inte vilken ära det är att få jobba med dig.” Det var som att komma till en ny familj, och alla tog emot mig med öppna armar. ”Åh, tack. Eller vad man ska säga. Det är egentligen jag som ska säga att det kommer bli en ära att jobba med er.”

 

Hela dagen flöt på bra och jag trivdes verkligen tillsammans med alla tjejer. Dem visade mig runt och presenterade mig för ytterligare fler människor. I hemlighet skrev jag upp alla namnen i mitt lilla block jag hade i min hjärna, men jag visste att jag skulle vara tvungen att fråga efter namnen fler gånger. Jag hade nästan glömt bort vad alla hette innan jag hamnade i sminkstolen och fick ytterligare två namn på hjärnan. ”Du är så vacker. Hur ska vi kunna bevara denna skönhet?” Paul, som han så fint hette och var homosexuell, hade hand om sminkningen och jag var så glad att det var en karl. Det var inte många killnamn jag hade fått höra under dagen, så det skulle bli så mycket enklare att komma ihåg dom. ”Gör vad du måste göra.” Jag gav honom fria händer på allt. Nu hade jag lämnat över allt som hade med min kropp i händerna på folket som jobbade för Victoria Secret. Det enda jag skulle behöva göra var att träna, ta hand om huden och se till att jag höll mig i form allmänt.

 

”Vi ska göra en liten variant av en gruppfotografering idag. Eftersom att nästan alla är här, det saknas två, så dem två får fotas tillsammans senare.” Vi hade alla samlats på golvet för att höra instruktionerna av Veronica, och i detta sällskap var det ingen som pustade, stönade eller klagade på vad som sades, och det var skönt. Alla var lugna och gjorde exakt som dom blev tillsagda. Hade någon sagt hoppa, hade alla i kör svarat hur högt. Det var nästan lite så att jag ville skratta. Jag var inte van vid detta, jag var van att bestämma och få exakt som jag ville. Men jag ville inget annat än smälta in i gemenskapen, så jag var tvungen att skärpa mig. Visste dock att min attityd på fritiden skulle ändra sig en aning. Fick jag inte vara en bitch på jobbet var jag tvungen att bli det någon annan stans. När alla tjejer var klara med smink och hår stod vi alla bredvid varandra så att Veronica kunde se hur långa vi var och hur vi skulle passa tillsammans med någon annan, eller kanske till och med flera. Jag hamnade bredvid två blondiner, vilket absolut inte gjorde mig något då jag skulle vara den som stack ut av oss tre.

 

 

Jag var så trött i benen när jag kom hem så jag sparkade av mig mina klackar och gick raka vägen till soffan där jag kunde lägga upp fötterna på ryggstödet och sträcka på mig riktigt ordentligt. Mobilen hade under hela dagen legat i väskan på ljudlöst, då det var förbjudet att använda den inne i studion. På alla andra ställen fick man ha den, men jag orkade inte plocka fram den, och ville inte vara den människan som första dagen hellre sitter med näsan i luren än lär känna alla nya människor. 2 missade samtal från mamma, ett sms från pappa som frågade hur dagen hade gått. Han var riktigt stolt över mig. 1 sms från Justin som också frågade hur dagen hade gått, men som även undrade om jag hade lust och ork till att ses senare på kvällen. Troligen när Selena gått och lagt sig eller något sådant. 4 missade samtal från Ella. Och ett enkelt sms från Milena som frågade hur jag mådde. Jag var verkligen omringad av underbara människor som brydde sig, och som inte var rädda att visa det. Dock var jag inte så säker på att Ella ville fråga hur dagen hade gått, hon hade säkert massa saker att gå igenom med mig, vilket jag inte hade lust med så henne struntade jag i.

 

Mamma ville inget annat än höra hur det var med mig då vi inte hade pratat speciellt mycket sedan jag flyttade därifrån. När jag ändå hade henne på tråden så pratade jag i över en kvart med min far också. Berättade ordagrant vad jag hade fått göra under dagen, och vad jag tyckte om allt. Avslutade samtalet med min pappa genom att säga att jag älskar honom. Jag svarade på Milenas sms, skrev om hur trött jag var i både benen och i huvudet, samt frågade henne tillbaka hur hon mådde. Justins sms sparade jag till sist, just för att jag inte visste om jag orkade träffa honom. Det pep till i min mobil där den låg på min mage när jag funderade och det var ett till sms från Justin där han förklarade att Selena skulle sova hos sina föräldrar och att han kunde stanna över natten. Det gjorde allt så mycket enklare, då behövde det inte bara vara en snabbis, då kunde vi dra ut på det lite mer. Smset tillbaka blev ett enkelt svar där jag skrev att han kunde komma när han ville och att jag lämnade dörren på baksidan öppen för honom. Ett sms från Milena ramlade in och hon skrev att hon var på väg att gå och lägga sig för att hon var typ medvetslös efter att ha röjt i hela huset.

 

När klockan började närma sig tolv kunde jag äntligen resa på mig och stå på stadiga ben. Jag banade väg in i köket och tog ut en vattenflaska från kylen för att sedan gå raka vägen upp i mitt rum. Slängde den på sängen och gick in i badrummet för att borsta mina tänder samt tvätta bort allt smink. ”Hey beautiful.” Helt plötsligt stod Justin bakom mig och såg vi såg på varandra genom spegeln. Mitt hjärta dunkade så hårt innanför bröstbenet och jag tvivlade starkt på att han inte kunde se det. Jag blev så fruktansvärt rädd när han bara dykt upp så där från ingenstans. ”Skräm mig inte så förbannat jävla mycket.” Han flinade till och jag kunde inte släppa tanken att han var väldigt stilig där han stod och tittade på mig. ”Sorry, men du sa att jag bara kunde gå in.” Jag borstade mina tänder så jag hade ingen lust att svara honom med tanken på att risken fanns att det skulle bli tandkräm överallt. När jag var klar gick vi båda ut ur badrummet och mot min säng. Jag vet inte vad som hände, men det blev nästan pinsam tystnad, och det är något jag hatar. Hur skulle jag vara kring honom, var vi vänner? Eller var vi bara två människor som tog ut våra lustar på varandra.

 

”Sova?” Det var han som frågade, vilket bevisade att vi var mer än vänner, men ändå inte. Visst kan två vänner sova med varandra, men vi kände inte ens varandra så pass bra att vi kunde klassas som vänner. För lite över en vecka sedan träffades vi för första gången. ”Om du vill, alltså, annars kan jag gå igen.” Var han snabb med att lägga till det, men jag ville inte sova själv. Jag ville känna hans starka armar kring min kropp så jag var inte den som skulle skicka iväg honom. ”Om du lovar att du inte är borta imorgon när jag vaknar.” Mumlade jag för mig själv, men i hopp om att han ändå hörde mig. ”Jag stannar.” Vi klädde av oss på varsin sida av sängen precis som vilket par som helst och kröp till mitten där vi båda möttes. Han höll upp täcket i en gest om att jag skulle krypa in, vilket jag gjorde med honom tätt efter mig. Vi låg sked, med hans arm över min nakna midja. Det fanns ingen vits med att sova med pyjamas eller liknande då han redan hade sett mig naken, och jag hatade att sova med kläder på mig. Han ritade cirklar med sitt finger över min höft vilket gav mig gåshud. Hans beröring var brännhet, och hade kunnat leda till något helt annat än sömn. Men efter ett tag somnade jag med honom tätt bakom mig.

 
Så nu har hon klivit in i VS världen. Undra sa flundra hur det kommer gå. 
Fråga; Vad tror ni? Och vad tyckte ni om slutet? =) 
 

Återigen vill jag tacka alla underbara människor som har kommenterat. ♥
Usch, ni är så jävla goa att jag skulle vilja äta upp er. ♥♥♥ 

Skrivet:
Kategori: The Night ✎

14; The Other Woman

Jag och Selena gjorde ett stopp vid studion på väg hem från affären. ”Varför måste du träffa honom just idag?” Sel pustade och stönade i passagerarsätet. Hon har inget annat än gått mig på nerverna den senaste tiden. Hon gnäller när vi ska göra något som jag tycker om, skrattar och är glad när jag ger henne mitt bankomatkort. ”För att han åker iväg imorgon. Ser du ironin i det hela? Det är enda dagen som jag kan.” En suck till lämnade hennes läppar samtidigt som hon stirrade ut genom fönstret när jag körde in på parkeringen till huset. ”Jag sitter kvar i bilen.” Fnös hon när jag öppnade dörren. ”Gör det. Bryr mig inte.” Svarade jag spydigt tillbaka och gick in i byggnaden. Jag har aldrig varit något fan av hissar, men kände knappast för att gå upp för trapporna till 8de våningen. Receptionisten som satt utanför dörrarna in till studion hälsade glatt på mig och fortsatte studera sina papper. Det var skönt att känna av den musikaliska doften som strömmade genom korridoren.

 

”Hey Bieber.” Usher slog tag i min utsträckta hand och slog mig vänligt i ryggen. ”Fan vad kul att se dig.” Fortsatte han. ”Samma här. Saknat dig.” Jag saknade att vara i studion lite. Att bara slappna av och sjunga ut alla sina tankar. Scooter hade gett mig i alla fall någon månad ledigt från både att skriva och att producera musik. Turnén jag hade kommit hem från för bara någon vecka sedan hade tagit ut all sin rätt på mig, kroppen gav nog upp en aning när vi var tillbaka i Los Angeles och jag fick slappna av och andas. Selena hade varit med mig mestadels ute i världen, och hade när vi kom hem åkt direkt till sin mamma och pappa. ”Vart är din flickvän då?” Det var ingen av dem runt omkring mig som visste vad jag egentligen tyckte om mitt eget förhållande. Fast å andra sidan hade jag faktiskt ingen annan än mig själv att skylla, jag kunde avsluta det när jag ville, men hade inte gjort det. ”Hon sitter i bilen. Hon mådde inte så bra.” Ljög jag. Han nickade bara. ”Äh fan, sätt dig ner, lyssna på detta.”

 

Tankarna om att Selena faktiskt satt kvar i bilen, och att jag dessutom hade tagit med mig nycklarna så att hon inte skulle kunna åka utan mig rörde mig inte i ryggen när jag satt där i soffan och lyssnade lite på Ushers nya skiva som inte skulle komma ut i butik fören om någon månad. Klockan tickade vidare. ”Shit. Fan, Sel har suttit i bilen i en och en halv timme.” Vi alla började skratta då det faktiskt var komiskt. Vem glömmer bort sin tjej? Jo jag. ”Oj, du kommer nog inte få så mycket ikväll.” Skojade Usher och slog till mig löst på axeln med knytnäven. ”Äh, skadar inte mig.” Jag hann inte hindra mig själv fören jag kläckt ur mig den dåliga kommentaren. ”Va? Vadå? Har du någon mer?” Jag visste att det var okej att prata med honom, men kunde jag verkligen erkänna att jag träffade andra på sidan av? Jag velade med mig själv innan jag hörde mig själv svara. ”Ja, det finns i alla fall en tjej jag åker till direkt hon ringer.” ”Fan va nice. Men se till så att Selena inte får reda på det. Vi vet ju alla vilket liv det blir.”

 

Selena var så fruktansvärt arg när jag kom tillbaka till bilen att hon inte ens tittade på mig. När jag parkerade min svarta Range Rover bredvid min Fisker Karma som absolut behövde sig en tvätt, hoppade Sel ur bilen och rusade in genom dörren som även hon hade nyckel till. Jag suckade bara och skakade på huvudet åt henne. Jag förstod att hon var arg över att jag glömt henne i bilen, men hon hade kunnat följa med mig upp och då hade vi båda sluppit detta. Jag vet att jag som Justin Bieber inte ska behöva göra vissa saker för att jag har folk som kan göra det åt mig med glädje. När det kommer till mina bilar är det jag som tar hand om dem när jag kan, annars är det såklart andra som gör det. Och just den onsdagen kände jag för att tvätta min kromlackade Fisker. Den var alldeles för dammig för min smak, jag åker inte omkring i bilar som är skitiga. När jag höll på att plocka fram allt som jag behövde kom jag att tänka på Roxanna, som jag inte hade pratat med sen vi smsade med varandra på söndagskvällen.

 

”Är du snart klar eller?” Sel kom ut på uppfarten precis när jag var på väg att skölja av allt lödder på bilen. Först ignorerade jag henne men när jag hörde hur hon skrek och antog att alla mina grannar också hörde så vände jag mig mot henne. ”Va?” Hon upprepade sig med handen i sidan och blängde på mig. ”Nej, jag ska vaxa bilen också.” Det var längesedan jag hade gjort det, så jag tänkte göra det när jag ändå hade tid och ork till det. ”Men hallå, jag är hungrig. Och det var ett tag sedan som vi faktiskt hade en myskväll. Bara du och jag. Snälla.” Hon hade rätt, jag hade faktiskt inte ägnat speciellt mycket tid åt henne sedan hon kom hem igen. ”Okej, jag ska bara skölja av bilen då. Jag kommer snart, så kan vi beställa lite mat.” Hon log sockersött mot mig och gick in i huset igen. Jag älskar henne, absolut. Men ibland blir jag bara så trött på henne, för hon kan få allt att kretsa kring henne. Vattnet rann av min bil och jag plockade ihop alla saker som låg utspridda överallt över hela gården.

 

När jag kom tillbaka in i huset satt Sel vid köksbordet och kollade igenom lite olika restaurang menyer. ”Vad vill du ha att äta?” Hon viftade till med alla papper och kollade på mig. ”Du får välja.” Ett tips på hur man håller friden i huset, man låter tjejen välja. ”Kinesiskt blir det då.” Det var gott, så för mig gjorde det inget. ”Beställ åt mig, jag tar en dusch.” Ropade jag på väg upp i trappen. Jag kastade av mig alla kläder och hoppade in i duschen. Det var helt underbart efter en varm dag som denna att ta sig en svalkande dusch. Tankarna rann dock inte av mig som jag hade hoppats på. Roxanna slutade svara på mina sms, och jag ville inte verka för på så jag lät henne vara. Men att hon inte hade hört av sig på nästan tre dagar gjorde mig lite illa. Jag vet inte varför, men det kändes på något konstigt sätt. Jag stängde av duschen och tog handduken som hände på kroken precis utanför, torkade min kropp och drog handduken kring höften. När jag kom tillbaka ut i sovrummet blev jag genast att tänka på första natten jag hade med Rox. Jag var tvungen att se henne.

 

”Älskling.” Selena syntes inte till när jag kom tillbaka ner, men hörde henne snabbt svara när jag ropade på henne. ”Här är jag.” Hon kollade fram vid dörrkarmen. ”Jag går ner till grinden och tar emot maten, behöver en liten promenad. Okej?” Hon nickade bara som svar, utan att ens ifråga sätta varför jag helt plötsligt behövde röra på benen. Dörren slogs igen bakom mig när jag gick ner för gatan som skulle ta mig till Roxannas hus. Precis när jag passerade kurvan som gjorde att jag såg hennes uppfart kom en tjej gåendes över vägen och in mot Rox som stod på trappen. Jag skrek inombords, så högt att jag till och med tittade omkring mig ifall att någon skulle ha hört mina innersta tankar. Jag struntade i att tjejen skulle se mig. ”Rox.” Jag ropade och hon tittade upp på mig. Det var som att hela min värld stannade till när hon såg mig rakt i ögonen. ”Kan du komma. Jag måste prata med dig.” Tjejen som stod bredvid henne stirrade mellan oss, och jag fattade på en gång att Roxanna inte sagt att vi känner varandra. Rox sa något till den andra som sedan gick in och stängde dörren efter sig och Rox kom mig till mötes.

 

Vi gick och ställde oss precis bredvid hennes garage så att varken grannar eller den där andra tjejen skulle kunna se oss. Innan hon hann fråga vad det var jag ville pressade jag hennes kropp mot väggen och kysste henne. Jag var tvungen, egentligen hade jag kunnat knulla henne mot väggen, men det var nog något alla nyfikna grannar skulle älska att prata om och sälja som en story. Hon kysste mig tillbaka precis som jag hade hoppats på och vi stod där. När våra läppar gled isär hörde jag hur hon andades tungt utan att riktigt kolla på mig. ”Wow.” Tunga djupa andetag lämnade bådas kroppar. ”Jag var tvungen att se dig.” Hon snurrade runt oss så att jag stod med ryggen mot väggen, och sedan kysste hon mig igen. Inget svar eller ord över huvud taget. Bara rena kyssar. Dock klarade jag inte av att stå så, så jag snurrade oss igen och tog tag i hennes händer för att fläta dem tillsammans med mina och ha dom över hennes huvud. När vi återigen gled isär kollade hon på mig, hennes ögon var alldeles blanka och lusten växte inom både mig och henne.

 

”Jag såg när du kom hem. Du hade Selena med dig. Vart är hon?” Shit, jag hade helt och hållet glömt bort att jag faktiskt var på väg ner till grinden för att hämta vår mat, och jag hade ingen aning om hur länge jag hade vart borta. ”Hon är hemma. Jag sa att jag skulle hämta maten vid grinden idag. Jag var tvungen att se dig.” Hon log samtidigt som hon rodnade. Egentligen hade jag ingen aning om hur hon kände inför att vara den ’andra kvinnan’ i mitt liv. Jag hade inget emot det, just för att jag inte låg med Sel. Det var längesedan jag gjorde det, vilket egentligen borde oroa mig, för när vi träffades så var hon som en igel på mig och ville ligga väldigt ofta. ”Vad söt du är. Men är nog lika bra du springer hem till henne. Har ingen lust att grannarna ska börja prata.” Hon knuffade mig ifrån sig och började gå mot framsidan på garaget. ”Snälla Rox.” Jag tog hennes hand och drog henne tillbaka till mig, och kysste henne. ”Justin.” Stönade hon när jag lät mina läppar träffa hennes känsliga hud precis på halsen. ”Gå nu.” Skrattade hon samtidigt som vi gick fram och jag gick ner till grinden.

 

”Vilken lång tid det tog för dig.” Sel lät inte glad, men heller inte så arg som hon kan göra i vanliga fall. ”Ja, jag träffade på damen nere i hörnet och hon slutade aldrig prata, även fast jag sa att jag hade bråttom.” Det finns en riktig skvaller kärring på gatan och hon stoppar mig så fort hon får chansen. Händer det något i området som vi bor så vet hon det. ”Okej, kom nu.” Vi gick in i vardagsrummet och hon hade plockat fram tallrikar och bestick samt dricka och glas. Hon hade även tänt några ljus, mys stämningen var på max och jag mådde bra efter kyssen med Rox. Dock visste jag att jag inte skulle kunna smyga omkring med Rox så många gånger innan jag skulle bli påkommen av åskmolnet Selena. När vi hade ätit klart och plockat undan allt från bordet satte vi på en film och slog oss ner i soffan. Hon låg på mitt bröst och drog sina fingrar efter min käklinje. Som sagt så älskar jag den tjejen, men hon kan gå mig på nerverna. ”Lämna mig aldrig.” Mumlade hon innan hon slocknade, och jag skulle vara tvungen att bära upp henne till sängen.


 

Fråga; Vad tycker ni om Selena. I novellen och i verkligheten? :P 

 

Taack för alla underbara kommenterarer. Jag älskar att ni gillar novellen. ♥♥♥ 

 

Men sen måste jag få fråga, ni som ställer frågot bland kommentarerna utan att lämna varken namn, adress, eller mejl. Hur ska ni kunna veta om jag svarar? Lämnar ni mejl, så skickas svaret dit, eller iallafall att jag har svarat. ^^ Lämna gärna något, annars är risken stor att jag inte svarar. 


Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

INSTAGRAM! ❤️

Har ni missat mig på instagram? Gå in och följ. :)
 
 


Skrivet:
Kategori: The Night ✎

13; One Bottle Of Wine

”Snart ska jag bli en mäktig kung, som fienderna slår.” Lejonkungen har alltid varit en av mina favorit filmer, den skulle jag kunna berätta i sömnen, replik för replik. ”-Ja, men djurens konung brukar väl, ha lite mera hår?” Jag älskar att sjunga just den låten, i två olika röster. ”Snart blir jag djungelns nummer ett. En kung, en stor idol. Jag tränar på min nya stil. Jag ryter fram ett vrål.” Jag stod och lagade mat på eftermiddagen, samma dag som Justin kysst mig precis innan han gått. ”-Ursäkta mig, du verkar lite ung.” Panerad fisk och potatis stod på menyn till middag. Jag skulle kunna leva på fisk, så fruktansvärt gott. Om man bortser från alla äckliga ben, som typ vill döda min hals om man missar ett. ”Vänta, snart är det jag som är kung.” Potatisen började koka och fisken var nästan klar när jag la av med mitt sjungande. Mina grannar måste trott jag vart galen. När jag är hemma själv springer jag gärna omkring i bara bh och trosor, och det var ingen skillnad just den gången heller, men när det ringde på dörren fick jag snabbt lite panik. Jag hade min långa t-shirt hängandes över ryggstödet på soffan i vardagsrummet, så jag drog på mig den innan jag öppnade dörren.

 

”Hej, jag ville egentligen bara hälsa dig välkommen till området.” På min trapp stod en tjej som troligen var i min ålder. Jag hade ingen aning om hon visste vem jag var, eller om hon gjorde det för att hon var snäll, och för att jag skulle känna mig välkommen. ”Tack så hemskt mycket.” Hon plockade fram ett cigg paket och erbjöd mig en, men jag tackade artigt nej. Hon skrattade till. ”Kanske ska presentera mig. Milena.” Hon sträckte fram sin hand som jag artigt tog. ”Roxanna.” Hon nickade till, och verkade inte veta vem jag var, vilket jag faktiskt tyckte var väldigt skönt. ”Bor du här själv?” Hon nickade mot huset som kanske var lite väl stort för bara en person, men jag nickade tillbaka precis som att det inte vore något. ”Ja, jag gör ju det. Flyttade faktiskt in igår. Så har sovit en natt här.” Även om jag inte kände henne så kunde jag ändå se att hon skulle komma att bli en bra vän. ”Jag bor där.” Hon pekade mot huset mitt emot mitt och fortsatte. ”Tillsammans med mina föräldrar och min lillasyster, Emma.” Jag skulle verkligen komma att trivas i detta område.

 

”Du får ursäkta mig, men jag har maten på spisen. Men om du vill kan du komma tillbaka lite senare ikväll och ta ett glas vin med mig?” Hon fimpade sin cigarett och rättade till sitt hår. ”Absolut, det låter trevligt. Jag kommer runt sex, om det är okej?” ”Absolut.” Vi sa hejdå, och hon sprang över min uppfart och mot sitt eget hus. Potatisen hade kokat alldeles för länge, och fisken hade blivit bränd på ena sidan. Jag skrattade till för mig själv. Första matlagningen på egen hand och det går helt åt pipan. Jag kommer att få träna många gånger innan allt kommer att gå som jag vill. Maten placerade jag på tallriken jag hade plockat fram och lagt på alla grönsaker som jag hade skurit upp. Att sitta ensam vid bordet var ingen höjdare, men det var också en sak jag var tvungen att vänja mig med. När mamma och pappa inte var hemma hade jag i alla fall Anastasia som höll mig lite sällskap när hon befann sig i köket. Jag var nog så illa tvungen att skaffa mig en egen, någon som kunde ta hand om mitt hem åt mig, för kände jag mig själv rätt skulle mitt hus förfalla totalt inom en vecka.

 

 

Milena dök upp precis klockan sex vilket visade att hon var en punktlig människa. ”Hej, kom in.” Jag stängde dörren bakom henne och gick in i köket. ”Du kan se dig omkring om du vill. Ska bara hämta en vinflaska så kan vi sätta oss på altanen.” Hon nickade och försvann in i vardagsrummet som inte var helt klart, jag hade fortfarande inga tavlor eller personliga tillhörigheter uppsatta. Jag hade lovat mig själv att jag skulle fixa det den kommande veckan, en av dem få dagarna jag inte hade något att göra. Redan på tisdagen skulle jag till Victoria Secrets stora huvudkontor och prova mina kläder jag skulle ha på visningen, årets hetaste, eller vad det är folk säger. ”Du dricker rött vin va?” Ett leende speglades på hennes läppar. ”Absolut, det gör jag.” Tillsammans gick vi ut på altanen och slog oss ner i varsin stol. Solen hade än inte börjat gå ner, men den skymdes bakom träden jag hade på min gård. ”Så vad gör du om dagarna?” Jag kände mig lite tvingad till att få igång ett samtal.

 

”Jag är 18 och går på college. Du då?” Det var just där som jag inte riktigt visste vad jag skulle svara. Nog visste jag allt hur gammal jag var, men skulle jag tala om vad jag hette i efternamn och att jag var en av världens mest etertrackade underklädesmodeller? Skulle jag våga chansa? Jag ville så gärna ha en vän jag faktiskt kunde lita på, en som jag kunde bygga upp en vänskap med. ”Jag fyllde 20 igår. Så idag är jag egentligen mer bakis än vad jag klarar av.” Började jag och skrattade till. Hon spärrade upp sina ögon. ”Men gud, grattis i efterskott då.” ”Tack.” Vi båda två smuttade på vinet och placerade glasen exakt samtidigt på bordet mellan oss. ”Jag jobbar som modell. Eller ja, rättare sagt underklädesmodell.” Hon flinade mot mig igen. ”Mitt fulla namn är Roxanna VanDerHoltz.” Hon slog sig för munnen. ”Men gud, hur kunde jag inte känna igen dig?” Jag vet inte om hon tyckte att det blev pinsamt, eller vad det var som hände. ”Du behöver absolut inte be om ursäkt för det. Ganska skönt att jag fick tala om själv vem jag är.” ”Ja, det förstår jag.”

 

Jag hade aldrig sett min egen trädgård då jag blev förälskad i huset redan då jag klev in i hallen, och min pappa köpte det åt mig. Jag blickade omkring mig, för att se vad det var för hus jag hade runt mitt eget. Milenas skulle jag inte hitta då det låg på framsidan av mitt, men jag hittade Justins. Om jag inte såg helt fel fanns det till och med en liten stig mellan våra hus. Vilket jag tyckte var komiskt, jag skrattade till och Milena kollade konstigt på mig. ”Vad tittar du på?” Jag nickade bara mot huset för att se om hon visste vem som bodde där. Hon blinkade till och skrattade hon med. ”Du har ju värsta bra läget här ju för att se när Bieber badar naken i poolen.” Jag spärrade upp ögonen och kollade på henne. ”Ja, det är i alla fall vad jag har hört att gör. Har aldrig träffat honom fast vi bor typ hundra meter från varandra.” Hon tog en klunk av vinet. ”Och hans fester vill man ju gå på. Det rullar in kändisar här med jämna mellanrum.” Vi fortsatte prata lite om honom, men jag gav inte en enda vink om att jag faktiskt träffat honom, och ännu mindre legat med honom.

 

”Baby, vad gör du? Puss”

 

Jag behövde egentligen inte ens titta vem det var ifrån, för det finns bara en människa som kallar mig baby, och som verkligen får göra det utan att jag blir arg. Jag hade redan förstört allt jag en gång byggt upp. Jag hade tagit med mig Justin hem, hem till min fristad och legat med honom i min säng. Det var något nytt, men något jag absolut skulle kunna tänka mig att göra igen. Hemma hos honom kunde vi inte vara igen, och inte heller ta in på ett hotell. ”Har du pojkvän?” Milena avbröt mina tankar så jag låste mobilen och la ner den på bordet mellan oss, med displayen nedåt. ”Nej, jag är fri som en fågel. Du då?” Hon skakade på huvudet och fyllde på våra glas med skvätten som fanns kvar i vinflaskan. ”Jag hade ett förhållande för bara en månad sedan. Men vi gled ifrån varandra.” Så det var inte bara jag som hade haft ett konstigt förhållande, hon var också en. ”Min senaste pojkvän var otrogen mot mig, i min egen säng.” En häpen min satte sig i hennes ansikte och hon kollade på mig precis som att jag skulle fortsätta. ”Med min bästa vän.”

 

”Inte mycket, tar ett glas vin med min granne och tänker på dig. ;P Du då? Puss”

 

”Har du några syskon?” Vi hade flyttat in oss i vardagsrummet och slagit oss ner i soffan. ”Nej, jag är ensambarn. Lite tråkigt ibland, när både mamma och pappa har vart borta.” Det såg verkligen inte ut som att någon bodde i detta hus. Möblerna var vita och helt opersonligt. Jag var verkligen tvungen att plocka fram lite kort eller köpa mig något som gjorde att huset inte såg ut som ett modellhus. ”Det förstår jag. Jag har ju i alla fall haft min syster hela tiden. Hon är underbar, och du kommer älska henne.” Det är inte ofta jag hör att andra människor kommer överens med sina syskon, så jag blev faktiskt lite chockad när hon sa att jag skulle gilla henne minst lika mycket som hon gjorde. ”Vill verkligen träffa henne.” Hon log mot mig samtidigt som hon kollade på klockan. ”Oj, är den klockan redan halv tolv? Jag ska nog ta och dra mig hem över. Skola imorgon.” Det sista sa hon med lite ledsnare ton. ”Ja, jag ska också upp, ska iväg och jobba. Men ta mitt nummer så kan vi i alla fall höras.” Hon plockade fram sin mobil och knappade in siffrorna som jag rabblade upp, och lika gjorde jag. ”Det var trevligt att träffa dig.” Hon log och gav mig en kram. ”Detsamma.”

 

”Mamma kom förbi, därför jag inte svarade. Jag kommer sakna dig i natt, att bara få hålla om dig. =/ Puss”


Vad tycker ni om att Roxanna har förstört sin fristad, genom att ta hem Justin till sig? 
 
 
Nu hälsar jag Milena välkommen till The Night. Hoppas ni kommer att gilla henne. Jag ska försöka göra henne rättvis, har lite svårt för att ha många människor med i en novell, det blir oftast bara tjejen kvar med Justin, och det stör mig. =/ Ska dock göra mitt bästa. 
 
♥♥♥