Skrivet:
Kategori: The Night ✎

31; OH NO! Did It Hurt?

 

Roxanna var hemma hos sina föräldrar och hämtade sakerna hon hade haft under veckan som hon bott där. Jag hade ju faktiskt hellre sett att hon bott hemma hos mig, fast hade hon gjort det tror inte jag vi hade haft det bästa sexet för en dag sedan. Gårdagen hade varit avslappnande och bra. Jag och Rox hade spenderat hela dagen i min vita soffa i lägenheten, för att sedan sova ganska tidigt på kvällen. Jag hade nyckeln till hennes hus i min hand när jag passerade grindarna och svängde in på hennes uppfart. Inte ett enda ljud hade jag hört från Selena, vilket var underbart skönt. Hon kanske förstod att hon inte låg så bra till efter att ha skrivit hora på Roxannas hus. Vi hade knappt pratat på hela veckan, och det var gudomligt. Med en enkel vridning fick jag upp låset och klev in i hallen. Trappen upp till övervåningen var fin, väldigt vacker, och dom hade fått in den bra. Hon skulle bli skit glad över det där. Kassarna som jag hade i handen ställde jag ner i köket. Innan jag åkte dit hade jag handlat så att vi skulle kunna grilla senare under dagen. Roxanna, jag, Milena, Ryan Khalil och Milenas syster Emma. Jag hade inte tidigare träffat henne, så det skulle bli intressant.

 

 

”Du vet vad jag har sagt, beter du dig inte så får du gå hem.” Jag hörde Milenas röst när hon öppnade dörren och klev in. Hon trodde nog säkert att det var Roxanna som kommit hem då jag hade hennes bil, då hon hade tagit min för att det fanns lite mer plats i den. Nu vet jag vad ni tänker, nej, hon flyttade inte dit alla sina saker, men hon ville få med sig lite mer som hon hade kvar där. ”Roxanna.” Ropade hon från hallen, men det var enbart jag som stack fram huvudet. ”Hej. Hon kommer snart, jag är själv här.” Milena skrattade till och tog med sig sina påsar. Hon hade fått stå för efterrätten. Emma började nästan hyperventilera. ”Lika bra vi får detta överstökat. Eller?” Jag kollade på Emma. Hon däremot kollade ner i golvet. ”Ge mig en kram.” Jag slog ut armarna och Milena började skratta. Emma gick försiktigt mot mig, och slog armarna om min hals. ”Du kommer aldrig fatta vad detta betyder för mig.” Snyftade hon fram. Milena däremot stirrade på sin syster och var nog på väg att strypa henne, det var i alla fall så det såg ut. Själv hade jag ingen aning om vad jag skulle svara så jag drog in henne i en till kram.

 

Alla hade kommit utom Roxanna själv, så jag började fundera på vart hon hade tagit vägen. Precis när jag skulle plocka fram min mobil hörde jag hur dörren slogs upp och hur personen släppte allt den hade i sina händer på golvet. ”FY FAN.” Vrålade rösten jag skulle kunna känna igen i sömnen. Vi alla rusade ut i hallen där hon låg raklång på golvet. ”Vad har hänt?” Frågade Milena innan jag hann. Roxanna lyfte sitt huvud två centimeter från golvet, tittade på oss och la ner det igen. ”Jag tänker aldrig mer flytta.” Ry och Khalil började skratta och vi andra hängde på, något som inte uppskattades av hon som alla skrattade åt. ”Hållkäften på er, annars grillar jag er till middag.” Det var inte direkt något som fick dom två att vara tysta, så dom lämnade rummet. Emma följde med dom tillbaka in i vardagsrummet. Det var skönt att dom kom överens, så hon slapp hänga efter sin syster hela tiden. ”Kom nu baby.” Jag försökte dra upp henne från golvet, men hon gjorde sig så tung hon bara kunde. Istället för att bråka med henne böjde jag mig ner och lyfte upp henne, bar henne till köket och satte ner henne på en stol. ”AJ.” Skrek hon och hoppade av den. Det var då det slog mig, hon kunde inte sitta riktigt ordentligt.

 

Milena hann aldrig uppfatta vad det var som hände, så hon frågade inte ens. Roxanna slog till mig på axeln med ett sexigt leende på läpparna. Den tjejen skulle kunna få mig att göra vad som helst, när som helst. Och det min vän, skrämde skiten ur mig. ”Det gör verkligen jätte ont. Kände inte det förrän jag var på väg till mamma och pappa. Satt inte så mycket igår ju.” Jag vet inte vad det var, men det såg ut som att hon skämdes, och det var något jag inte tänkte tolerera. ”Ångrar du d..” Jag hann inte ens avsluta min fråga innan hon tittade storögt på mig och andades. ”Nej, du får inte tro det. Det var underbart.” Sedan la hon armarna om mig och kysste mina läppar. Mjukt och sensuellt. Hon kunde inte ljuga för mig, jag såg alltid igenom hennes små lögner, och det där var ingen lögn. Hon skulle inte säga nej om jag hade föreslagit det en gång till, men först och främst tänkte jag låta henne få vila några dagar. ”Bra, för jag vill inte göra illa dig. På riktigt. Du är mer värdefull än något sådant.” Hon fnissade till och placerade sitt huvud precis vid min hals, och jag hörde hur hon drog ett djupt andetag.

 

Ryan och Milena hade hand om grillningen, Khalil och Emma spelade kubb, Roxanna och jag var i köket och gjorde i ordning en stor sallad. ”HAHAHA, du förlorade. Sån jävla looser.” Vi kunde höra hur Emma vann, men jag antog att Khalil kastade pinnen på kungen, för dom hade precis börjat, och kubb brukar aldrig vara över på typ 10 minuter. ”Men va fan, kan vi inte bara ställa upp den och fortsätta?” Jag slutade lyssna på dom två och deras lilla argument om vem som vann eller något. Roxanna sköljde av allt innan hon la det på skärbrädan framför mig. Snäll som jag var skivade jag gurkan, delade tomaterna och hackade salladen i småbitar. Hon behövde egentligen inte göra speciellt mycket så när jag var klar tog hon skålen i handen och gick ut med mig tätt bakom sig. Dukningen var redan klar, då Emma gjorde det innan hon började lira kubb. Ryan och Milena stod vid grillen, men aldrig tidigare hade jag sett någon grilla med sin tunga långt ner i halsen på en annan människa. ”Hey, bränn inte köttet tack.” Skrek jag för att retas lite, allt jag fick tillbaka var fingret av Milena och dom fortsatte släta av varandra.

 

Tillslut blev även köttet klart och alla satte sig vid bordet. Det var faktiskt ganska skönt att mina vänner kunde umgås tillsammans med Roxanna och hennes vänner. Dock var det ganska längesedan som jag hade sett eller hört något om Ella. Lite tråkigt, jag gillade den tjejen. Hon var skön att ha omkring sig. Dock är hon Roxannas vän, så jag tänker inte lägga mig i. Alla hade satt sig ner när Roxanna var på väg att göra detsamma, dock gick det inte lika fort som att bara slå ner rumpan på stolen, hon var tvungen att fundera hur hon skulle sitta för att det inte skulle göra ont. ”Vad är det med dig?” Ryan var den första som la märke till Roxannas konstiga beteende, och jag visste inte om jag skulle våga skratta eller säga något överhuvudtaget. Inte ett ord kom från henne, men däremot från Milena. OH NO!! Gjorde det ont?” Hon behövde inte ens fråga vad det var Roxanna hade gjort, hon såg på mitt leende och satte ihop ett och ett. Jag ville slita av mig huvudet för att slippa känna när Rox skulle göra det. ”Ont?” Hon spelade dum, och det skulle bara komma att kosta henne själv. Milena höll sina händer över Emmas öron och fortsatte. ”Ni två. Analsex. Jag är inte dum.” Emma protesterade en aning, men tror inte hon uppfattade vad Milena sa. Rox tittade på mig, jag tittade på henne. ”Mmh.” Var allt Rox sa.

 

Stämningen blev spänd under middagen även om jag flera gånger försökte dra igång ett bra samtalsämne, så att alla kunde släppa att jag hade satt på Rox i röven. Dock var det inget som funkade, Milena gled alltid tillbaka in på det ämnet och Roxanna började tillslut skratta. Ibland förstod jag mig inte på henne. Hon skämdes ögonen ur sig när Milena hade listat ut varför hon inte kunde sitta som folk, och nu började hon skratta. ”Seriöst. Släpp det Milena. NU.” Hon kanske inte skrattade för att det var kul, utan för att hon var frustrerad. ”Om du är så intresserad av att veta hur det känns fråga Ryan om han kan hjälpa dig ta reda på det.” Det var det enda som fick Milena att vara tyst och Ryan att börja skratta precis som Roxanna hade gjort tidigare. Dock verkade inte Ryan så intresserad av att ta reda på det för han bytte ämne ganska på en gång han insett vad Rox hade sagt. ”Hur går det på jobbet? Hörde att du var med i Victoria Secret gänget.” Det var faktiskt ett tag som Roxanna hade varit iväg och gjort några plåtningar, men jag klagade inte, mer Rox åt mig. ”Just nu är det lite strul. Min förra assistens ballade ur totalt.” Så det var därför Ella inte hade varit hos henne på senaste tiden. Dom hade alltså hamnat i luven på varandra. ”Aha.” Var allt Ryan sa innan återigen tystnade föll över bordet.

 

 

När alla hade ätit klart plockade vi undan tillsammans så att det skulle gå fort. Emma hade fått välja vad vi skulle spela för spel och hon hade genast hittat Roxannas Wii. Så Mario Kart blev det, utan att hon ens tvekade. Dock fick Ryan koppla in spelet i tvn innan. Inte ens det hade Rox gjort. Khalil satte sig i ena fåtöljen med en dosa, Emma i den andra också med en. Ryan hade Milena mellan sina ben och tillsammans höll dom i en dosa, jag och Roxanna satt precis likadant. Det var riktigt mysigt, att ha henne så nära även fast det fanns folk omkring oss. Vi behövde inte dölja något. Jag kunde stjäla en kyss då och då, var ingen som sa något. ”Vill du spela?” Viskade jag i Roxannas öra, men hon skakade bara på huvudet. ”Nej, men vill sitta här. Med dina armar om mig.” Hon gosade in sig riktigt ordentligt i min famn, och det var absolut inget jag hade något emot. Hennes rygg var varm mot mitt bröst och det var underbart. Det var väl egentligen Khalil och Emma som verkligen var på spelhumör, dom två körde järnet fullt ut. Dom krockade med varandra och saboterade genom att slänga ut bananskal framför den andra. Emma var inte sådär jobbig som Milena fått det att låta som.

 

Det var ett tag sedan som jag hörde något från Za, har ingen aning om varför och kände inte för att ta reda på det heller. Jag orkade bara inte med folk som fanns ena stunden och var borta andra, då kan dom lika gärna hålla sig borta hela tiden. Selena hade som sagt inte heller hört av sig, allt var så konstigt. Egentligen hade jag ingen aning om hon fattade att jag låg med Roxanna, eller om hon trodde att vi bara pussades lite då och då. Det var liksom inget som hon hade sagt något om, och det skrämde mig lite. Det var faktiskt min karriär det gällde. Fast å andra sidan så kunde hon hälsa bye bye till sina juveler. Det fanns inte speciellt mycket hon skulle få ta med sig från mitt hus. Möjligen ett par gamla, välanvända trosor. Resten var inhandlat för mina pengar. ”Baby. Kan du massera mina axlar lite.” Alla förutom jag och Roxanna hade lämnat huset och dragit hem till sitt, Ryan hem till mig. Hon satte sig ner på golvet framför soffan och satte upp håret i en tofs på huvudet. Med ganska mjuka rörelser började jag knåda hennes spända hud runt halsen. Hade ingen aning om varför hon var så spänd.

 

”Vad händer om Selena släpper filmer på er två?” Jag såg på Rox att det tog emot att fråga. Men om det någonsin skulle kunna bli något mellan oss var i tvungna att kunna prata. ”Jag vet faktiskt inte. Har ingen aning.” Hon kysste min kind och tog en klunk av sitt te. Vi satt tätt intill varandra i soffan ute på altanen och myste. Den tjejen vet hur man gör när man myser i alla fall, för hela hennes kropp är intryckt i min, det är som att vi är en person. ”Det löser sig. Jag kommer inte låta dig gå igenom det själv i alla fall.” Jag kunde lita på hennes ord, hon skulle aldrig ljuga för mig. Hennes läppar hittade mina och hon kysste mig. Lugnt och med mycket passion, det var inte hunger efter något annat, det var för att bevisa hur mycket hon tyckte om mig, och tvärtom. Hennes hand kupade min kind och hon smekte mig med tummen precis under ena ögat, andra handen lekte med topparna av mitt hår precis i nacken. Mina händer låg lugnt och försiktigt på hennes lår, ganska högt upp och det enda som rörde sig var mina fingertoppar. Jag var högt upp över öronen förälskad i henne, och jag planerade att låta hela världen veta det.
 

 
 
Efter detta er detta kapitel har jag bara ett till som är klart. Jag vet inte nå hur detta ska gå ihop. Kanske va dumt av mig att ens börja skriva. =/ 
 
kommentera! ❤️

Skrivet:
Kategori: The Night ✎

30; This Will Show You How Much I Love You.

 

Det kändes som att vi hade kysst varandra en hel livstid innan vi sakta gled ifrån varandra. Justin låg fortfarande mellan mina ben och med sina armar på varsin sida om mitt huvud. Våra nästippar rörde varandra vilket för mig bara var frustrerande. Jag ville ha honom, hela honom, allt, resten av mitt liv. Det var fortfarande ljust ute även fast klockan var runt två på natten. Justin klev upp ur soffan och tog mina händer. ”Kom.” Han visste vad jag ville, och jag visste vad han var på väg att ge mig. Det var ingen av oss som skulle gå därifrån tomhänta. Han öppnade en dörr som låg i omslutning till vardagsrummet, och det visade sig vara sovrummet. Ett enda stort panoramafönster täckte ena väggen, och man kunde se horisonten längst bort. Det var så vackert att jag tappade andan en kort sekund. När jag hade kommit tillbaka ner på jorden vände jag mitt huvud mot sängen och fick se ett stort hjärta i rosenblad, och i det låg det en nyckel. Justin tittade hela tiden på mig och på hur jag reagerade. ”Vill du ha det här stället tillsammans med mig? Tills jag har löst allt annat, såklart.” Det var först nu jag insåg att han faktiskt var ärlig, att han skulle göra allt så att vi kunde vara tillsammans även utåt. ”Ja, det vill jag.” Var allt jag svarade innan jag la mina armar om honom och kysste hans läppar.

 

Båda två, lika nakna som den dagen vi föddes låg vi i sängen. Hans händer över hela min kropp, hela tiden. Det var som att han hade åtta händer, för jag kände dom överallt, samtidigt. Små stön lämnade mina läppar hela tiden då han kysste mig ner över halsen och vidare ner över nyckelbenet. Minnena från båtresan jag hade haft med honom kom krypandes tillbaka, den gången då han tog hand om mig i flera timmar. Jag tänkte ge tillbaka, jag ville att han skulle njuta lika mycket som jag fick göra den gången. ”Lägg dig ner, på mage.” Försiktigt puttade jag ner honom på rygg i sängen så han fick vända sig om. Med båda händerna under huvudet och ansiktet mot höger andades han ut tungt. Om jag kände Justin rätt hade han allt man behövde under ett samlag i sängbordet, kondomer, handklovar, leksaker och massageolja. Bingo. Oljan hade en mild doft av jordgubbe och jag hade ut lite över hans nakna rygg. Ett läte kom från Justin, men jag antog att det var för att oljan var lite kylig. Jag gränslade hans svank och började massera hans axlar. Även om mina händer eller min styrka inte var speciellt mycket att komma med så försökte jag i alla fall, och han verkade gilla det.

 

”Vänd dig.” Det var inte ånga ord som hade blivit sagda, och det var så jag gillade det. Vi kunde kommunicera med varandra genom kroppsspråket och ögonen. Det var det enda som behövdes. Han la sig ner på rygg med ett praktstånd, men det var inget jag tänkte göra något åt, inte då i alla fall. Det fick vänta på sin tur. Justin försökte ta tag i mina armar, men ag höll mig ifrån honom. ”Nej. Nu ska jag ta hand om dig.” Han log mot mig, ett av sina underbara leenden. Jag älskar dom. Med lite olja i min hand började jag massera hans bröstkorg och han slappnade av ännu mer än tidigare. Det doftade jordgubbe i hela sovrummet, men det var inget som gjorde varken mig eller Justin något. Hans bröstvårtor var styva, precis som mina. Det enda som fattades i sovrummet var att det skulle vara fuktigt, då hade det vart erotiskt. Riktigt porrigt. Han var porrig, som låg helt naken framför mig, för endast mina ögon att se. Ingen annan, inte ens Selena. Ju längre ner jag kom över magen på honom ju mer spände han sig, hans v linje blev starkare och hans magrutor framhävdes ännu mer. ”Mmh.” Justins stön är underbara, inte sådär grova som många andra män, utan mer sensuella.

 

När jag försiktigt drog mina naglar alldeles intill roten på honom svajade hans kön fram och tillbaka, så sexigt. Det var jag som gjorde det, helt utan att ens röra just den. ”Fuck baby.” Justin placerade sina händer över ansiktet och försökte andas normalt, även om jag gjorde det ganska svårt. Hans hjärta slog dubbla och ojämna slag. Jag visste att han inte skulle klara av att hålla sig så länge till, men han fick lära sig att kontrollera sin kropp, precis som jag fick när han gav mig njutning genom alla håll. Jag kysste honom precis i ljumsken och vidare upp över hans mage och stannade en vända vid hans ena bröstvårta. Det var något nytt, något jag aldrig hade gjort tidigare. Dock var jag inte rädd för att göra nya saker tillsammans med honom, jag var inte blyg. Efter en stund kysste jag honom vidare över halsen och nådde tillslut hans underbara läppar, jag kan inte få nog av dom. Det går inte, om det inte vore så att jag var tvungen att göra alla andra saker, så som äta och gå på toaletten, hade jag kysst honom 24 timmar om dygnet. Justin lydde inte längre min order om att ligga still och njuta, hans händer hittade min midja och lyfte mig över honom, så jag hamnade grensle över hans lår.

 

 

 

Jag vet inte hur länge vi låg där, jag uppe på honom, och kysste varandra. Vi stönade i munnen på varandra vilket var fruktansvärt upphetsande. Justin plockade fram en kondom från sängbordet och öppnade den med tänderna. Det var dags, jag skulle få känna honom, hela honom. Jag tog kondomen av honom, placerade den i min mun och rullade på den med hjälp av min tunga och läppar. Jag älskar att se honom i ögonen när jag gör det, han har alltid samma sexiga leende på läpparna samt att han drar en hand genom mitt hår. Försiktigt lyfte jag mina höfter så att jag skulle kunna sänka mig ner över honom. Båda två höll andan tills han var helt inne i mig, där släppte vi båda två ut ett lustfyllt stön. ”Det är här jag vill vara resten av mitt liv. Djupt begraven i dig.” Han kysste mina läppar innan han tog ett av mina bröst i handen och bet löst i bröstvårtan. Ilningarna gick genom hela mina kropp, min mage drog ihop sig i en pirrande känsla. Det blev inte bättre av att han smekte min klitoris med den andra handen. Det var inte bara Justin jag hade hetsat upp, även jag var drypande av vätska, så det var inte många minuter som han behövde smeka mig innan jag kom i en stark orgasm. Jag orkade inte ens hålla mig uppe, då mina ben inte bar mig när jag kom.

 

 

 

”And it don´t make no sense to be that bad. I´m a take it down on you, babe. Put you down. This will show you how much I love you.” Justin började sjunga samtidigt som han la ned mig på rygg i sängen och trängde in i mig. Hans röst var så fruktansvärt sexig, jag hade kunnat komma på en gång igen, så jag gjorde allt för att hålla emot det. Hans röst vibrerade i det annars tysta rummet. ”Mmmh.” Jag bet mig i läppen för att inte stöna, men det trängde sig ut i alla fall när han nådde botten på mig. ”On the roof, balcony, we don´t care who sees. Girl, I´mma put you down, down, down. After the club, in the parking lot. I don´t care anywhere, you could pick the spot, whatever.” Sensuella viskningar i mitt öra gjorde mig galen. “Fuck, Justin. Jag pallar inte mer. Knulla mig nu.” Han skrattade till och stötte både hårt och djupt i mig. Takten ökade han också. Under en ganska lång period har jag funderat på det förbjudna, det är lite tabu att ens prata om det, men jag ville så gärna prova, jag ville att Justin skulle vara den som gjorde det också. Dock visste jag inte om han ville vara med på det, om han skulle vända mig ryggen. Det var pinsamt, och jag vågade inte riktigt fråga.

 

 

Båda två hade kommit i en kraftig orgasm och låg nu tillsammans inlindade i täcket. Jag ville leva så resten av mitt liv, tillsammans med honom. Han strök mig över magen, vilket han brukar göra när vi ska sova, så jag somnar fortare, men jag var fortfarande inte mätt på honom. Jag ville ha en omgång till, jag ville ha honom på alla sätt. ”Har du någonsin tagit en tjej analt?” Han spände sig, jag kunde känna hur hela han blev som en pinne. Jag kanske var korkad som frågade honom, men jag ville prova. Jag ville veta hur det kändes, en gång skadar ju inte. ”Nej, har jag inte. Vadådå?” Hans rörelser över min mage tog fart igen, vilket lugnade mig en aning. ”Jag skulle vilja prova.” Viskade jag fram, förhoppningsvis så pass tyst att han inte skulle kunna höra. Dock var det bara önsketänkande, han hade hört mig. ”Säkert.” Han kysste mig på halsen och nafsade mig i öronsnibben. Gåshud spred sig över hela min kropp, och då snackar vi verkligen hela. ”Jag är säker.” Andades jag samtidigt som han fortsatte kyssa mig ner över nyckelbenet för att slutligen stanna vid mitt högra bröst. Han visste att jag var fast, att han skulle kunna göra vad som helst med mig, och jag visste att jag kunde lita på honom. Det är det viktigaste för mig.

 

Justin reste sig upp och gick in i badrummet, fortfarande naken, men det verkade inte vara något som störde honom. Solen var på väg upp utanför, i den verkliga världen. Han kom tillbaka med en tub glidmedel, helt oöppnad. ”Du får ändra dig.” Jag skakade på huvudet, satte mig upp och slog bort täcket från sängen. ”Nej, jag vill göra detta med dig.” Jag stod på knä så när han kom tillbaka till sängen kunde jag kyssa honom. Han knuffade ner mig på rygg och la sig mellan mina ben. Hans tunga spelade över min klitoris och min rygg kröktes, jag älskade när han gick ner på mig. Det gjorde allt så mycket bättre, han kunde allt. Jag vet inte om det var medvetet eller inte, men glidmedlet hade en smak av hallon, och Justin vet att jag älskar det. Glidmedel är inte bara till för att användas om en tjej är trång, man kan även leka lite med det på båda partner. Hela tiden låg jag och kollade på vad han gjorde, hur han betedde sig. Så jag fick se när han tog tuben och la en liten klick i handen. ”Jag tänker inte gå ut hårt, börjar med detta.” Sa han och visade sitt pekfinger. Shit, vad har jag ställt till med. Vi ska verkligen göra detta.

 

Känslan var både obehaglig och spännande när hans finger hade glidit in. Det var precis som att det inte skulle vara där, lite tabu över det hela. ”Går det bra?” Hela tiden frågade Justin om jag fortfarande ville, om det gick bra och om han skulle fortsätta. ”Ja. Fortsätt.” Viskade jag fram och han tog ett till finger. Vad jag inte visste då var att känslan av hans fingrar inte skulle komma att bli något speciellt, hans fingrar var små i jämförelse med hur stor han var. Hela tiden tog jag djupa andetag, men när jag tillslut hade vant mig vid hans två fingrar var det faktiskt skönt, fast jag vet inte om det var med hjälp av hans tunga över klitoris eller om det var hans fingrar. Eller båda två tillsammans, det var porrigt. Han drog ut sina fingrar och kröp upp över min kropp. ”Vänd dig om älskling.” Viskade han mot mina läppar och kysste mig sedan. Det skulle ske, han skulle göra det. Jag ville, han ville. Vi skulle göra något tillsammans för första gången. Jag ställde mig på knä, vänd mot honom och svankade. Håret kastade jag på ena sidan så jag kunde kolla på honom från andra hållet. Glidmedlet gled ner över hans stånd och droppade på lakanet. Slappna av, var allt jag tänkte på.  

 

Han sa inget, det enda jag kände var beröringen av hans ollon, hur han smekte min klitoris med ena handen och höll sitt stånd stadigt. ”Slappna av baby.” Han kysste mig på ryggen och jag gjorde som han sa. Det var inte bara jag som kände det, utan även han, för han började trycka. Det var obehagligt, det erkänner jag. Men jag ville, jag ville att han skulle ta min oskuld där. ”Går det bra?” Jag nickade bara med huvudet och släppte ut ett långt andetag. ”Shit.” Andades jag och han stannade upp. ”Nej, fortsätt. Det blir bättre.” Ljög jag, hade jag sagt som det var, att det smärtade som sjutton, hade han slutat, och det ville jag inte. Han fortsatte trycka, men sedan stannade han. ”Fortsätt.” Jag kollade bak på honom, och ett sexigt leende spred sig på hans läppar. ”Jag är inne helt.” Det hade jag absolut inte trott, då hade det gått bättre än jag trott. ”Tänkte låta dig vänja dig en stund.” efter några minuter kände jag hur han började röra sig, hur han smekte min klitoris i takt med hur han stötte in och ut ur mig. Jag ställde mig upp på knä och han la en arm kring mina bröst och höll mig uppe, hans stötar var så underbara att jag skrek ut min orgasm när den kom. ”Det bästa med detta är att oavsett vilken tid i månaden det är, så kan jag knulla dig. Djupt, hårt och länge.” Viskade han förföriskt i mitt öra, och jag kom igen, igen och igen. 


 

Jag borde kanske ha varnat er lite mer än vanligt, men nu är det redan gjort. Se det som när man drar av ett plåster, ^^ Eller något. =D 

 

Jag vet fortfarande inte hur det kommer bli med kapitel nu framöver. I morgon kommer Mickan och hälsar på mig, så kommer inte ha tid att skriva något i helgen. Nästa vecka kanske jag sätter mig ner och drar silvertejp kring handlederna så jag sitter fast vid datorn. =') haha... 

 

Jag älskar er alla. ♥♥♥ 


Skrivet:
Kategori: The Night ✎

29; Newport Beach

 
 

En vecka senare.

 

Det är nog inte speciellt vanligt att två olika människor gör samma saker exakt samtidigt, men det hände. Både Justin och Roxanna klev in i duschen samtidigt, men även ut. Båda två hade bestämt sig för att göra kvällen oförglömlig på ett av Los Angeles mest exklusiva hotell, som både hade nattklubb och strippklubb. Men vad dom inte visste var att båda två skulle befinna sig på exakt samma ställe, och bara 50 meter ifrån varandra. Roxanna hade känt sig så fruktansvärt liten när Justin hade talat om för Ryan att han bara var ute efter snabbisar, som han så fint sa det. När hon hade fått på sig kläderna, en tight blå kort klänning och ett par silvriga stilettklackar, som gjorde att hennes redan långa ben blev att se längre ut, gick hon ut till taxin som stod på uppfarten till sina föräldrars hus. Under hela bilresan satt hon helt tyst i baksätet och lyssnade på radion som var på ganska låg volym, knappt hörbar. När hon åkt halvvägs hörde hon hur programledaren på radion presenterade en ny låt från Justin. Även om Roxanna aldrig varit den som lyssnat på hans musik så han hon ändå älskat hans röst. ”Girl you don´t now how i feel.” Redan första meningen fick henne att lyssna vidare.

 

Justin tog sin egen bil till klubben, kastade sina bilnycklar till mannen som tog hand om bilarna och gick raka vägen in på strippklubben. 10 minuter efter att han tagit emot sin första öl för kvällen gjorde Roxanna entré fast på nattklubben, en våning över där Justin befann sig. Helt omedvetna om att dom nästan tänkte lika. Hon ville fylla sitt krossade hjärta med alkohol, och han ville glömma bort att han gjort henne ledsen. Direkt när Rox satte sig ner på en stol i baren, kom det genast fram en karl till henne och erbjöd sig att bjuda på en drink. Hon tackade artigt ja och började konversera med honom. Justin däremot, satte sig ner i en av dom ganska stora fåtöljerna precis vid scenen. Hasade sig ner så han halvlåg, och spanade in den halvnakna tjejen som dansade kring stången. Med ölglaset i handen släppte han inte henne med blicken, förutom dom få gångerna har var tvungen att blinka. Inte en enda gång hade han Selena i huvudet, Roxanna däremot verkade inte vilja ta sig därifrån. Han viftade till med en hundradollarsedel mot flickan framför honom och hon klev genast av scenen för att komma fram mot honom. Hon gned sin rumpa precis över hans kön vilket fick den att vakna till liv, efteråt stoppade han sedeln innanför bandet på hennes minimala string, klatschade till henne på rumpan och tog en klunk öl.  

 

Rox satt fortfarande kvar på stolen och pratade, men inte längre med samma man som tidigare hade bjudit henne på första drinken. Nu var hon inne på sin tredje Cosmopolitan och det började hon känna av i huvudet, men ännu var inte kvällen ung för henne. ”Vill du dansa?” Han vände glaset upp och ner för att hälla i sig det lilla han hade på botten. Roxanna däremot struntade i sin drink och följde med honom ut på dansgolvet. Dock kände hon inte samma sak som när hon dansade med Justin, när han haft sina händer på hennes höfter. ”Slappna av babe.” Viskade han i hennes öra för att sedan kyssa henne på halsen. Hon hade ingen aning om vad mannen bakom henne hette, eller hur gammal han var. Men hon lyssnade på honom och gjorde allt för att slappna av, annars skulle hon aldrig få Justin ur huvudet för kvällen, och det var ju lite det som var meningen med. Det hade gått en hel vecka sedan dom senast sågs, och hon hade talat om att hon inte ville se honom igen. Att han haft sitt roliga med henne. Hon ångrade sig, men det var inte som en ny tröja man köpt, öppet köp i 30 dagar. Aldrig i hela sitt liv hade Roxanna haft dåligt samvete, i alla fall inte över något som hade med känslor att göra, men hon mådde dåligt över det hon gjort mot Justin.

 

Kvällen för båda partners fortsatte i samma stil, Roxanna hånglade vilt med mannen hon tidigare hade dansat med. Hans händer var överallt på hennes kropp, och hon lät honom. Hon lät honom ta på henne som enbart Justin hade gjort den senaste månaden, det var fel, och hon visste om det, men hon ville inte säga åt honom att sluta, hon ville att han skulle få henne att glömma. Det spelades nästan bara äldre musik på klubben, sådan musik man dansade järnet åt för några år sedan, så när DJ’n började spela Jason Derulo – In My Head blev Roxanna inte direkt förvånad. Dock så stämde första raderna in på henne, och det skrämde henne till vettet, precis som att han visste hur hon kände sig. Hur han nästan stod och skrattade bakom hennes rygg. ”Baby, vad är det?” Mannen, vars namn hon fått lära sig var Jake, släppte taget om Roxannas midja och tittade på henne. Hon skakade bara på huvudet. ”Behöver en drink till.” Hon var inte tillräckligt full för att slappna av ordentligt. Jake följde Roxanna till baren och beställde henne en Cosmopolitan till, han betalade dessutom. Inte en enda gång under kvällen hade mobilen ringt eller plingat till, vilket bara bevisade att det var ingen som saknade henne. Milena hade inte tid att följa med ut, så det var anledningen till att Roxanna var själv.

 

 

Flickan som dansade för Justin skulle få en rejäl summa pengar om hon lyckades få honom att glömma för kvällen. Han hade inte berättat för henne varför, och det tänkte han inte göra heller. Flickan, vars namn var Vanessa, var lång och smal, med lagom stora tuttar, inte alls sådär extremt stora, och dom passade perfekt i händerna på Justin. Dom två hade gått in i ett privat rum, med lås på dörren. Vanessa drog Justins tröja över hans huvud och smekte med ena handen över hans bara bröstkorg. Silverkedjan som hängde kring Justins hals var kall och gav honom gåshud. Kepsen och glasögonen som han haft på sig kastade han iväg så dom hamnade på golvet och Vanessa tog tag i halskedjan för att dra Justins kropp närmare sin. ”Är du säker på att du verkligen vill det här?” Viskade hon mot hans läppar, så pass nära stod dom varandra. ”Betalade jag dig för att prata eller för något annat?” Spottade han ur sig, han var trött på tjejer som pratade, trött på tjejer överhuvudtaget, men han var tvungen att få känna någon kring sin lem, handen dög inte längre, inte Selena heller. Men det hade hon aldrig gjort. Vanessa satte sig på knä och knäppte upp jeansen sakta, drog ner kalsongerna med tänderna och lät Justins kön ploppa ur byxorna, han var redan hård.

 

Samtidigt i samma byggnad föregick en annan sexakt. En akt mellan Jake och Roxanna. Dom hade tillsammans tagit hissen upp till hans hotellrum, och inte ens i den kunde dom slita sina läppar från varandra. Hade Roxanna haft lite mer alkohol i kroppen hade hon ridit honom där och då. Hissen plingade till och bevisade att dom var på rätt våning, men utan att någon av dom släppte varandra gick dom mot hans dörr, han ledde henne baklänges och fiskade upp sin dörrnyckel som låg i bakfickan. Jake sparkade igen dörren med foten när båda två var inne, och ledde henne till sovrummet. Fortfarande med läpparna tätt intill varandra, det var som att ingen av dom fick nog. Roxanna gjorde allt för att det skulle kännas som Justins, precis som han några våningar under gjorde allt för att Vanessas kropp skulle kännas som Roxannas. Sängen i Jakes rum var mjuk och fylld med ett fluffigt täcke som Roxanna låg över. Hennes klänning var nerdragen över brösten och uppdragen till midjan, så underkläderna var framme. Det var inte som första gången som hon träffade Justin, då hon inte hade några underkläder alls. Hon hade till och med låtit Justin ta på henne, redan första kvällen, precis som alla andra kvällar före det, med olika män. Hon var tillbaka i det. Jake var på affärsresa i Los Angeles och skulle därför checka ut från hotellet dagen efter.

 

Både Roxanna och Justin var nakna, men inte i samma rum, och inte med varandra, så som det skulle vara. Det var dom två, det var i alla fall så båda två ville att det skulle vara, men ingen av dom ville verka desperat och höra av sig. Precis när Jake var på väg att glida in i Roxanna stoppade hon honom. ”Jag kan inte.” Var det enda hon sa innan hon drog på sig sina underkläder och lämnade rummet. Justin gjorde likadant, fast lite mer brutalt. Precis innan Vanessa skulle sjunka ner över honom knuffade han bort henne så hon åkte ner på golvet. ”Kan inte.” Sa han frustrerat, men fortsatte. ”Behåll pengarna.” Byxorna åkte på fort, tröjan tog han i handen, och lämnade sedan rummet. Roxanna stod i hissen på väg ner och Justin gick en trapp upp så att dom hamnade på entréplan samtidigt. Dock var dom i två olika ändar på lobbyn. Hon hade fått på sig klänningen utan att behöva göra bort sig för någon annan hotellgäst och han hade hunnit dra på sig tröjan innan han lämnade strippklubben med både kepsen och solglasögonen på sig. Eftersom att ingen av dom hade den blekaste om att den personen dom tänk på hela kvällen befann sig på samma hotell / klubb som den andre så var det inte speciellt konstigt att dom stod bredvid varandra ute på gatan och bara ville hem till sitt eget.

 

 

Efter säkert 10 minut ropade båda två på en taxi, exakt samtidigt. Ett bevis på att natten fortsatte som kvällen började, med att dem två gjorde samma sak exakt samtidigt. Justin tittade på tjejen som stod bredvid honom, en tjej han absolut inte hade väntat sig se, inte där och inte då. ”Roxie.” Andades han, med ett milt leende på läpparna, vilket fick flickan att vända sig mot honom. Det fanns inget i världen som kunde få Roxanna att ta miste på Justins starka käkben, på hans kroppshållning, eller hans röst, oavsett om den var svag eller stark. ”Justin.” Viskade hon med gråten i halsen. Aldrig tidigare hade hon varit så glad att se honom, och allt hon ville var att slänga sig runt hans hals, krama och dra in hans doft i näsan. Han kände samma sak, men ingen av dom gjorde en ansats till att röra sig mot den andra. Två taxi bilar stod vid trottoarkanten och chaufförerna skrek på dom båda, men ingen av dom rörde sig. ”Följ med mig, snälla.” Tillslut fick Justin tillbaka sin talförmåga och sträckte ut handen mot Roxanna. Han ville inget annat än att hon skulle ta den, att hon skulle lita på honom. ”Varför? Vill du ha en snabbis eller?” Med huvudet på sned tittade han sårat på henne. ”Snälla.” Hon hörde på honom att han var allvarlig, att det fanns mer än bara sex i hans tankar.

 

Roxanna satt lutad mot Justin i taxins baksäte, hennes huvud på hans axel med hans arm om henne. Båda två tittade ut över havet vid Long Beach, men Roxanna hade ingen aning om vart Justin skulle ta henne, hon vågade inte fråga heller. Justin skulle visa för Rox att han inte hade menat det han sagt på det sättet som hon trodde, han ville kunna ligga med henne i soffan och mysa, äta en god middag ute, visa henne för alla, men han var tvungen att göra det på sitt sätt. Taxiresan fortsatte från Long Beach, förbi Seal Beach och Huntington Beach för att slutligen stanna någonstans i Newport Beach. Justin hade tidigare gett chauffören en adress som inte sa Roxanna speciellt mycket, men hon var glad när resan var slut och Justin klev ur bilen, betalade och tog Roxannas hand. ”Vad gör vi här?” Viskade hon och tittade på honom. ”Jag ska berätta allt för dig. Kom nu.” Tillsammans gick dom in i porten och tog hissen hela vägen upp till toppen, 12 våningar över marken klev dom rakt in i en lägenhet. Möblerad och klar. Roxanna tyckte att det såg ut som att det redan bodde någon där, både en kille och en tjej. Hon gillade det, precis som att det vore hon själv som hade inrett stället.

 

Justin satte sig ner i soffan och visade för Rox att hon skulle sätta sig ner bredvid honom. När dom satt där tillsammans, hon lutandes mot hans bröstkorg, och med hans armar kring hennes överkropp så började han berätta för henne hur allt låg till. Varför han inte bara kunde kasta ut Selena med huvudet före. Varför han hade köpt lägenheten dom båda satt i. Hon kände sig dum, elak och var på väg att börja gråta. Hon kände sympati för Justin, för att han inte kunde lämna Selena på grund av något så korkat som en sexfilm, men hon visste hur det var att vara känd. ”Var inte arg på mig för det jag sa. Jag menade det inte så.” Viskade han lugnt i hennes öra. Hon skakade bara på huvudet som ett svar tillbaka, hon kunde inte vara arg på honom. ”Jag är inte arg.” Andades hon. Det verkade vara enda sättet att kommunicera med honom, genom viskningar och andetag. Han förstod henne, han kände samma sak. Dom två tillsammans var som en magnet, dom drogs till varandra. Roxanna satte sig upp riktigt och vände sig mot honom. Hans ögon glittrade på ett sätt dom inte tidigare hade gjort. ”Kyss mig.” Hennes underläpp vibrerade efter att hon hade uttalat dom två orden. Han lydde henne, attackerade hennes läppar med sina och la ned henne på rygg i soffan. 

 

 


Skrivet:
Kategori: The Night ✎

28; You Hade Your Fun

 
 

På eftermiddagen när jag vaknade var det absolut inte av pussar eller smekningar av Roxanna. Kanske dock inte så långt ifrån, men det var inte jag som fick njuta. Min vän Ryan fick till det, vägg i vägg. Kudden som mitt huvud hade legat så skönt på la jag över mitt ansikte och försöka kväva mig själv. Det är upphetsande att höra tjejer stöna, när det är jag som ger dom njutningen. Men att höra Milena var inte det minsta intressant. Rox rörde sig bredvid mig, i alla fall vad jag kände, då jag inte såg något för kudden. Hon började skratta. ”Vad sysslar du med?” Hon måste ha känt att jag rört mig, så hon visste jag var vaken. Sedan hörde jag hur hon suckade. ”Får jag göra dig sällskap under kudden?” Hon la sig på sidan och placerade sin vänstra arm över min midja, kysste mig på bröstet och snosade sedan in sitt ansikte vid min hals. Hon var underbar på morgonen, eller ja, det var hon jämt, men på morgonen ville hon inte kliva upp, och hon kunde gosa hur länge som helst. Helt i min smak, om det inte vore så att min vän Ryan hade morgonaktiviteter för sig. ”Jag trodde helt ärligt inte att Milena skulle ligga med honom. Hon verkade inte vara den sortens tjej.” Roxanna kände henne bättre än vad jag gjorde, så hon hade säkert rätt.

 

Vi låg faktiskt kvar i sängen i tills klockan började närma sig tre. Tack gode Gud så hade Ryan och Milena lagt av för nästan två timmar sedan. Annars vette fan om jag hade stått ut speciellt länge. Roxanna slumrade till då och då, vilket jag inte förstod mig på. Hon hade sovit i flera timmar, men var fortfarande trött. ”Gumman, ska vi gå upp och äta något?” Hon mumlade till svar men satte sig upp och lutade ryggen mot sänggaveln. Min mage kurrade till riktigt ordentligt, det gjorde nästan ont. Båda två tittade på varandra och brast sedan ut i skratt. Det är inte ofta jag hör henne skratta, men när det väl händer är det som musik. Vet inte riktigt om det går att beskriva på något sätt, eller om det bara går att förstå om man hör det, så jag låter allt vara osagt. Det knackade till på dörren men ingen öppnade, så Roxanna ropade kom in. Milena stack in sitt huvud. ”Skulle jag kunna få prata med Roxanna i enrum?” Jag fattade vinken. ”Låt mig klä på mig bara.” Hon stängde dörren och jag klev upp. Roxanna skrattade till. ”Shit.” Hörde jag henne säga bakom mig, då jag stod med ryggen mot henne. ”Vad?” När jag vände mig om låg hon med kudden över ansiktet, precis som vi gjort någon timme tidigare. ”Du är en vacker skapelse.” Fnissade hon, men kunde inte se henne. ”Tack.” Jag la mig över henne. ”Du är inte så dum du heller.” Sa jag och plockade bort kudden för att kunna kyssa henne.

 

När jag kom ner i köket satt Ryan vid köksbordet och lutade huvudet i händerna. ”Shit, vilken jävla fest det var igår alltså.” Han blickade ut över baksidan på huset, och jag förstod honom. Roxanna hade en hel del att ta hand om. Det var kaos där, men kände jag henne rätt skulle hon ringa ett samtal och sedan lämna huset. ”Hade du det skönt tidigare idag?” Jag kollade på Ryan för att se om han reagerade, och det var precis vad han gjorde. Han ryckte till i huvudet så fort att jag tror det snurrade till riktigt ordentligt. ”Hörde ni?” Hade han trott att Roxanna hade ljudisolerade rum eller vad var det frågan om? ”Om vi gjorde.” Flinade jag mot honom och satte igång kaffebryggaren som jag hade laddat. ”Shit. Är det de Milena pratar med Rox om?” Jag lyfte på axlarna som ett svar när jag satte mig ner på stolen mitt emot honom. Jag tror inte alls att han överhuvudtaget tänkte på oss andra i huset när han tog för sig av Milena på morgonen. Jag hade nog inte heller gjort det om det var Roxanna det handlade om. ”Roxie ska flytta hem till mig.” Jag hade inte tagit det med varken Ryan, Za eller Kahlil. ”Jasså, hur kommer det gå med Selena då? Och varför ska hon det?”

 

”Sel får helt enkelt finna sig i det eftersom att hon var så kreativ med att måla på Roxannas vägg. Hon ska bara bo hos mig undertiden som dom målar om huset och bygger om hennes trapp till övervåningen.” Kaffet var klart och vi flyttade ut på altanen. Solen stod ganska högt på himmelen, så att sitta i den fanns inte ens på kartan. Sol och bakfylla är inte det smartaste man kan blanda. ”Hur ska du kunna knulla henne när Sel är där?” Ryan hade verkligen fråga på fråga, men jag kunde bara skratta. ”Jag har ingen aning. Räcker väl kanske med att jag får en snabbis så klarar jag mig.” Ryan spände blicken i mig och nickade lite fint att jag skulle kolla bakom mig. Dock förstod jag redan vad det var, och jag kunde höra mig själv i efterhand. Roxanna måste tro att jag inte vill annat med henne, än knulla. Och så var verkligen inte fallet. Precis när jag vände mig om såg jag en ryggtavla som försvann in i huset. ”Nu sitter du i skiten bror.” Ryan höjde sin mugg och gjorde som en skålgest mot mig. ”Som att jag inte redan har listat ut det.”

 

”… nej, jag åker hem till mamma och pappa, sover där istället.” Milena och Roxanna hade en dialog i köket, som jag ville avbryta på en gång. Hon skulle inte sova på något annat ställe än hemma hos mig, i min säng, tillsammans med mig. ”Kan jag få prata med dig?” Rox vände sig om, men kollade inte speciellt länge på mig innan hon kollade tillbaka på Milena. ”Jag ska gå upp och packa, så du får väl följa med.” Milena gick ut till Ryan och jag gick efter Rox upp för trappen. ”Är jag bara ett knull för dig?” Hon lät lugn, för lugn för att vara arg, eller ens känna något överhuvudtaget. På något sätt gjorde det mig illa, det var som ett slag i magen, som att jag inte betydde något för henne. Det var egentligen ingen av oss som erkänt något. Mer än att vi tycker om varandra, men sen då? Det blir ju liksom inga barn gjorda av det. ”Eller nej, svara inte på det. Jag har redan öppnat mig alldeles för mycket för en annan människa. Du kan gå nu.” Jag var precis på väg att ta tag i hennes arm när hon hastigt vände sig om. ”Du har rört mig för sista gången. Gå nu. Nu du haft ditt roliga.”

 

 

Saker och ting blev inte bättre mellan mig och Roxanna. Jag stannade inte ens kvar där och försökte förklara mig. Hon hade redan gjort klart och tydligt för mig att hon inte ville se mig. Selena satt i soffan när jag kom hem, hon såg inte speciellt glad ut. Dock var det mitt minsta bekymmer. ”Vad fan är det med dig?” Jag hann inte mer än passera dörren förrän hon skrek till. ”Va?” Frågade jag och kollade fram bakom dörrkarmen, dock skulle jag inte ha gjort det, för jag fick hennes 12cm höga klack rakt i ansiktet. ”VA FAN!!!” ”Jag skulle kunna förstöra ditt liv på två röda sekunder. Är det vad du vill?” Hon hotade ännu en gång med den där förbannade filmen. Jag var så trött på det där. Jag ville kräkas över henne, men gjorde det inte. ”Nej…” ”Dåså, sluta umgås med Roxanna.” Jag suckade och tog upp händerna i försvarsläge. ”Ingen risk, hon vill inte se mig igen.” Var det enda jag svarade innan jag gick upp för trappen med huvudet lågt. Jag kände mig inte alls lika pigg längre, inte som jag gjort när jag vaknade på morgonen bredvid Roxanna. Hon fick mig att må bra, men jag var tvungen att kläcka ur mig något sådant så hon gav mig en smäll i magen typ.

 

Jag var inte bara ledsen över det som hänt med Roxanna, jag var arg och sexuellt frustrerad. Jag och Roxanna låg en snabbis på hennes toalett, men det gjorde inte så att all min frustration försvann. Jag behövde mer, henne mer. Det var bara hon som kunde ge mig den njutningen, och det störde mig. Hon var som narkotika, beroendeframkallande, läskigt i min smak. Jag ville inget annat än gå tillbaka ner till henne, pressa henne mot väggen och knulla henne hela kvällen och långt in på natten. Dock var det något som inte skulle hända. Först och främst var jag tvungen att reda ut skiten med Selena, på ett eller annat sätt var jag tvungen att få tillbaka filmen från henne, och se till så att hon försvann ut ur mitt liv, föralltid. Sedan var jag tvungen att ta reda på vad det var jag kände för Roxanna, egentligen. Fast å andra sidan skulle det vara helt onödigt, då hon inte ville se mig mer, i alla fall som hon sa. När jag låg där i sängen och stirrade i taket började min mobil ringa, men jag var inte på humör för att prata med någon. Dock gav sig inte personen så tillslut svarade jag utan att kolla vem det var innan.

 

”Justin, du måste prata med Roxanna.” Det var Milena, och hon lät inte speciellt glad. Dock hade hon ingen aning om hur jag mådde, så att hon skulle vara arg på mig, var för hennes del bara onödig. ”Varför? Hon vill inte se mig igen.” Jag hörde hur hon suckade, och hur hennes lillasyster i bakgrunden skrek mot sin mamma. ”Är du helt blind? Hjärndöd till och med. Fan Justin, jag hade högre tankar om dig. Jag trodde du var killen som var smart och hade någonting innanför den där vackra pannan.” Jag blundade och svalde. Högt nog för henne att höra. ”Blind? Nej! Hjärndöd? Nej.” ”Sluta larva dig. Är det så fruktansvärt svårt för dig att se att Roxanna tycker om dig? Har hon inte sagt det åt dig också? Du har sagt det till henne i alla fall.” Hon hade rätt, det var precis som att hon sparkade mig i magen genom att dra upp det där. Som att jag inte redan visste att det jag sagt till Ryan tidigare på dagen skulle komma att straffa sig hårt mot mig, och göra Roxanna ledsen, eller arg. Jag hade ingen aning om hur hon reagerade, jag hade inte sett henne i den sitsen tidigare. ”Snälla, prata med henne.” Var allt hon sa innan jag hann svara henne på det tidigare, och innan hon avbröt samtalet.

 

Det fanns bara en person i världen som jag kunde prata med om detta, det var min mamma. ”Hej gubben. Vad har du på hjärtat?” Hon hade åkt hem till mormor och morfar för att stanna där ett litet tag, hon var trött på storstadslivet, och ville komma ifrån alla galna människor. Just i den stunden förstod jag henne. Jag hade gärna gjort henne sällskap om det inte vore så att jag hade ett jobb att sköta. ”Mamma.” Jag kunde inte hålla tårarna inne längre, så hon fick höra sin son gråta för första gången på väldigt länge. ”Men lilla vännen. Vad är det som har hänt?” Eftersom att jag kände min mamma ganska bra förstod jag på en gång att hon ville åka hem igen, hon ville hålla om mig, och jag ville ha henne där, men det gick inte. ”Jag vet inte vad jag ska göra.” Det var en sak att berätta för Scooter om filmen Selena gjort, men att berätta den för min mamma var hemskt. Tror inte ens hon ville förstå att jag faktiskt hade ett sexliv, men jag var tvungen att få fram allt som hade hänt. Jag berättade om Roxanna, inte vad vi gjort, men vad jag känner för henne, och hur jag tog med mig henne på en båtresa. Jag kunde nästan se framför mig hur hon himlade med ögonen, och känna hur besviken hon var på mig. ”Förlåt.” Viskade jag när jag hade berättat hela historien. ”Du har ingenting att be om ursäkt för. Roxanna verkar vara en fin tjej. Men snälla, lös allt med Selena innan du gör något du kommer få ångra.” Hon hade rätt, som vanligt. 

 
Varför tror ni att Roxanna reagerade som hon gjorde? =P Och vad tyckte ni om Selenas skokastning? HaHa.. 
 
En sak till, Roxanna finns nu på Instagram under namnet, RoxannaVanDerHoltz ... =) Det är inte jag som driver den, men hon finns där. och det är huvudsaken. =) 

Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Instagram konton till Rox & Justin.

 
Jag fick denna kommentar för någon dag sedan. Och jag önskar verkligen att jag hade haft tiden att fixa ett konto till både Justin och Roxanna, men jag hinner inte ens med min provata Instagram längre. Vilket för mig suger, för jag lever för att fotografera. ^^ 
 
Men finns det någon av er som har ett intresse av att skapa ett konto, till antingen Roxanna eller Justin så får ni jätte gärna göra det. Hör av er till mig, så hjälper jag till att promotar dom. =) Jag skulle faktiskt bli jätte glad, då får jag chansen att träffa karaktärerna genom någon av er. Få se hur ni tolkar dom. ♥♥♥ 
 
Kik; mariellesjelin 
Instagram; fstfbloggse 
 
Gullungar. ♥♥♥ 
 

Skrivet:
Kategori: The Night ✎

27; Scared

 

Milena kom fram till oss där vi stod runt Selena och Justin. Nicki hade kommit upp från poolen och gjort oss sällskap. Hon såg absolut inte glad ut, och det kunde jag förstå. ”Det är ju du.” Milena tog tag i Selenas arm och vände henne om så att dom stod öga mot öga med varandra. ”Vad snackar du om?” Selena slet åt sig sin arm för andra gången den kvällen, och jag var värdinna på festen och tänkte inte låta hon göra som hon ville. ”Lägg av.” Vrålade jag i åt henne så hon staplade några steg bakåt. ”Jag är trött på att du behandlar mina gäster illa. Vad hade Nicki gjort för att hamna i poolen?” Nicki själv började skratta, sedan gick hon. Jag hade gjort samma sak om jag hade varit hon. Milena tittade på mig med hat i blicken, och jag fattade på en gång att det inte var riktat mot mig, utan mot Selena. Justin stod med händerna för ansiktet, troligen skämdes han över henne. ”Det var du, du sprayade hora på Roxannas husvägg.” Milena hade berättat för mig hur tjejen såg ut, men hon hade ingen aning om vem hon var, vad hon hette. Selena vände sig hastigt om mot Milena, och tro det eller ej, men hennes hand gick i slowmotion mot Milenas kind. Innan den hann röra henne fick jag tag i den och puttade undan Selena så hon satte sig på marken. ”Lämna, nu.”

 

Vad Selena själv inte visste var att jag skulle bo hemma hos Justin i nästan en vecka, och förhoppningsvis så skulle hon inte göra det. Jag satt på en stol i köket och hörde hur folk fortfarande hade kul på min baksida. Min fest, och jag själv hade inte ens kul. ”Baby.” Jag kollade upp och fick se Justin i dörröppningen. Han hade ett milt leende på läpparna, som skulle smitta av sig på vilken annan människa som helst. ”Kom.” Jag slog ut mina armar som en gest att han skulle komma och hålla om mig, vilket han gjorde utan tvång. ”Förlåt för Selena. För att jag inte trodde på dig när du sa att det var hon som skrivit på ditt hus.” Han viskade lugnt i mitt öra. Han var kärleksfull, och det var en sida jag inte sett speciellt mycket av honom. Men jag älskade varje sekund. Jag är nog kär, jag känner i alla fall något för honom. Och det skrämmer mig. Jag är livrädd och han har flickvän. Vad är det som säger att han inte bara är med mig för att Selena tydligen är dålig i sängen. Men jag var ändå villig och för full för mitt eget bästa. ”Jag tycker om dig.” Det kom ut som en viskning, men i mitt huvud var det precis som att jag stod på mitt hustak och frågade Justin högt och tydligt om han ville gifta sig med mig.

 

Greppet som han hade om min kropp släppte lite och han tittade mig rakt i ögonen. ”Va?” Andades han. Sedan sa han inget mer, hans ansikte var helt uttryckslöst, inga känslor alls. Och det skrämde mig ännu mer, hade jag blottat mig för en människa som sedan inte kände något tillbaka. Jag struntade i om han inte tyckte om mig, men kände han inget? Han hade själv stått i min hall och sagt att han tyckte något, men inte visste vad. Han tröstade mig när jag grät, det var inte bara sex längre. Och det var det de skulle vara. Det skulle aldrig bli något mellan mig och Justin, vi skulle ligga en gång, inte två, tre eller fyra. Och absolut inte som vi gjort. Även om jag visste att det var fel i mitt huvud, så var det ändå alkoholen som talade för mig den kvällen, och jag skulle inte komma undan det. ”Hörde du mig inte? Jag tycker om dig.” Han satte sig ner på stolen mitt emot mig. Jag hade fest, och där satt jag, i köket och var nära till tårar. ”Jag tycker om dig också.” Mumlade han, men jag hörde honom. Livrädd, var det enda ordet jag kunde komma att tänka på. Det var vad jag kände. Inga fjärilar, eller enhörningar och regnbågar.

 

Efter en kvarts tystnad lämnade vi båda köket, hand i hand och gick ut på baksidan där det ännu en gång för kvällen var fullt med folk i min pool. Röda tomma plastmuggar låg utspridda över hela gräsmattan, några blåa fanns det också, men inte lika många. The Lonley Island med I Just Had Sex började spelas, och jag kollade på Justin för att se om han tänkte på samma sak som jag. ”Åh, vår första dans.” Log han och drog med mig mot folkmassan som dansade. Efter att jag och Justin hade vart på toaletten en snabbis gick jag in i mitt rum och klädde på mig, eller ja, en kort kjol och ett linne, inga underkläder, alls. ”Vill du ha en repris?” Andades jag vid hans öra, och utan att behöva svara eller liknande så la han sina händer på min rumpa. Ett brett leende spred sig över hans läppar. ”Inga trosor. Precis som jag vill ha det.” Vi stod där tillsammans, rörde oss i takt med musiken, lite svettiga, fruktansvärt kåta. Som det skulle vara mellan oss. Jag var så fruktansvärt glad att Selena hade lämnat mitt hus, för jag hade ingen lust att slå henne igen för att jag kladdade på hennes pojkvän. Hör ni hur sjukt det låter. Jag tycker om en som är upptagen, och han tycker om mig, men gör inte slut med sin flickvän.

 

 

Klockan började närma sig fyra på morgonen och många människor var fortfarande kvar. Dock var det ingen som var nykter, inte ens lite. Alla var skitfulla, och det var så det skulle vara. Jag, Justin, Ryan och Milena satt i en av mina soffor jag hade ute på altanen. Jag var helt slut i benen, och jag hade inte ens gått i klackar eller ens skor. Justin satt med ena armen om mina axlar, med den andra rökte han en joint. Det rör mig inte i ryggen att han röker, det är hans liv, jag kan inte hindra honom. Har faktiskt tagit mig ett bloss själv, men Justin skickade den vidare till Ryan, som sedan skickade den till Milena. Det var skönt att bara sitta och chilla, inga måsten, och ingen stress. ”Ey Milena.” Hon satte sig upp och nickade mot mig. ”Ja?” Jag skrattade för mig själv. Grabbarna skulle tro jag var dum i huvudet, men det bjöd jag på. ”Stönar du när du har sex?” Både Justin och Ryan knep ihop munnen för att inte skratta högt. Milena stirrade på mig. ”Ja, vadå? Gör inte du?” Jag hann inte svara innan Justin satte sig så han såg Milena. ”Om hon gör.” Innan jag själv hann reagera hade jag slagit till Justin på armen, och det var absolut inte meningen att det skulle bli så hårt som det blev, men han fick skylla sig själv. ”Shit, sorry. Nej, hon stönar inte. Hon är skit tråkig.” Svarade han som försvar istället. Vilket gjorde mig mer irriterad.

 

Diskussionen fortsatte ett tag även om det bara var jag och Milena som pratade, medan grabbarna lyssnade med stora elefant öron på vad vi hade att säga. ”Jaja, jag ska ändå ta reda på om Milena stönar eller inte, senare.” Ryan la sin arm över Milenas axel och sjönk tillbaka i soffan, stolt över sig själv. Medan hon såg ut som att hon sett ett spöke. ”Jasså, det ska du?” Dom började någon slags stirrtävling, varken jag eller Justin kunde få kontakt med dom, så tillslut gav jag upp. Jag var trött på att inte ha någon speciell kontakt med Justin så jag satte mig gränsle över hans lår och kysste honom. Det var en underlig känsla att göra det inför någon annan. Fram till just den tiden hade ingen annan än jag och Justin varit i samma rum, om man bortser från kaptenen på båten den där helgen. Hans hand letade sig ner till min heligaste punkt och jag stoppade honom inte ens. Ingen kunde se honom göra något så för mig gjorde det inget. Han kysste mig lugnt och fint. Varje gång han kysser mig är det en ny, han sänder över så många olika känslor. Jag hade nog kunnat explodera av den sista han gav mig innan vi lät våra läppar glida isär. ”Shit.” Andades jag. ”Kände du också det?” Frågade han, och jag nickade.

 

Det var som att någon skickade 1000 volt genom min kropp, inte av ström utan av kärlek. Ren, orörd, kärlek. Jag sneglade i ögonvrån mot Milena och Ryan, och fick en chock. Eller nej, egentligen inte. Men dom kysstes, och det var inget jag hade räknat med, jag trodde dom fortfarande skulle stirra på varandra. ”Kolla.” Viskade jag i Justins öra och nickade mot dom. Det var verkligen inte vad jag hade räknat att se, kanske att dom fortfarande skulle stirra på varandra. Leendet på Justins läppar växte sig stort. Riktigt stort. Utan att vi var beredda på att båda två skulle vända sina huvuden mot oss så fortsatte vi stirra på dom. ”Vi följde med strömmen.” Skyllde Ryan på, medan Milena log lite löst med röda kinder mot oss. Hon var inte den tjejen som hoppade i säng med vem som helst, i alla fall inte av det intrycket jag fått av henne. Hon var en söt tjej, och det värsta hon gjorde var nog att röka. ”Får jag sova här? Har ingen lust att gå hem till Sel.” Justin visste mycket väl vad jag tyckte om att han ens nämnde hennes namn i min närhet, men just den gången gjorde det inget. För han ville stanna hos mig. ”Absolut. Du behöver inte ens fråga.”

 

Morgonen gjorde sig påmind när solen började gå upp över horisonten. Dom enda som var kvar var Ryan, Milena och Justin. Dock hade dom andra två redan gått och lagt sig i ett av mina gästrum. Jag visste redan innan dom gick in där tillsammans att det inte skulle hända något. Jag halvlåg över Justin i soffan och han hade båda armarna om min kropp så att jag inte skulle ramla ner. Sötnosen. ”Så du ska bo hos mig?” Sa han mer som en fråga, och ett brett leende tog fart på hans mjuka, ljusröda läppar. ”Mmh. Det ska jag.” Svarade jag självsäkert. Jag hade inget emot att Sel skulle vara där, så länge jag slapp se henne eller höra dom ha sex. Då skulle jag nog åka in för mord. ”Jag kan be Selena åka hem till sina föräldrar om du vill.” Det ville jag, egentligen. Men sa inget. ”Nej, det behöver du inte.” Jag ville vara den som såg till så hon åkte, och aldrig mer skulle komma tillbaka. Det hade jag i alla fall planerat i mitt huvud. Inte riktigt hur jag skulle gå till väga, men något kul skulle jag allt hitta på. Kanske hälla hårborttagningsmedel i hennes balsam. The Bitch Is Here To Stay.

 

”Ska vi gå upp och lägga oss?” Justin reste sig lite halvt, och jag som precis var på väg att somna. Jag mumlade lite till svar, men orkade inte så mycket mer. ”Jag bär dig. Kom.” Han lyfte upp mig och jag la armarna om hans nacke samt lutade mig mot bröstkorgen på honom. Han var så varm även om vi hade varit ute hela natten, och han hade ingen tröja på sig. Det kändes när han började gå upp för trapporna, han andades snabbare och tog luft oftare. Självklart förstår jag väl att det inte är speciellt vanligt att springa omkring med en tjej som är över 1,70 lång. ”Jag kan gå..” ”Nej, hur romantiskt skulle det vara då?” Jag hann liksom inte ens avsluta min mening innan han avbröt mig, gav mig en lektion i romantik och fortsatte gå. Det kändes som att vägen till mitt rum var flera kilometer lång, vilket den inte brukade vara. Något var fel, eller så var det jag som fortfarande inte var nykter. Det sista var nog det som stämde för helt plötsligt låg jag i min säng, nästan som himmelriket. Jag kände hur Justin lämnade min sida, men innan han kom för långt tog jag tag i hans hand. ”Nej. Kom.” Han kollade mot mig och log. ”Jag kommer ska bara springa på toa.”

 

Justin var tillbaka bara någon minut senare om jag hade räknat sekunderna rätt. Det var lite svårt att hålla räkningen med tanke på att jag var så fruktansvärt trött, men jag vägrade somna innan Justin låg bredvid mig. Ville inte att han skulle få ett tillfälle att smita. Sängen sjönk ner på andra sidan när han hade satt sig efter att ha lyft på täcket. Jag låg fortfarande på täcket med mina kläder på mig. ”Kom här babe.” Han drog min kropp mot sig och tog av mig mitt linne, drog ned min kjol, och såg till så jag hamnade under täcket. Båda två låg nakna, bästa känslan ever. Hud mot hud. Och har du aldrig sovit naken har du inte levt. Jag låg med ryggen mot honom, och det var absolut inget sexuellt inblandat, bara två människor som hade känslor för varandra. Precis som den där rena orörda kärleken. Han strök sina fingertoppar över min underarm och viskade god natt i mitt öra. Hans röst var oslagbar, och hans andetag som träffade min hals gav mig gåshud. ”God natt.” Viskade jag som svar, och han kysste mig på axeln, som ett bevis på att han hört mig. Dagen efter var alltså dagen då jag skulle packa en liten väska och flytta hem till Justin i några dagar. Frågan var bara, skulle jag verkligen palla med det? Allt var så fruktansvärt skrämmande, alla känslor.

 
Nu är det såhär att jag går på mitt sommarschema nästa vecka, dvs att jag inte kommer att ha speciellt mycket tid över till varken det ena eller det andra. Tråkigt nog. Så jag har ingen aning om hur det kommer att bli med uppdateringen. Jag vet att det kommer svida med tanke på att jag ägen bloggen med bäst uppdatering, iallafall bland dom svenska. ^ 
 
Det var några av er som undrade vad jag skulle göra i sommar, ja, svaret blir ju då Jobba. =/ haha 

Skrivet:
Kategori: The Night ✎

26; Poolparty

 
 

Min advokat och jag hade varit i kontakt den senaste veckan. Framför allt för att försöka ställa saker och ting till rätta innan dom ställer till allvarliga saker. Selena och hennes förbannade film. Hur kunde jag inte se kameran som stod lite snyggt på sängbordet, hur kunde jag inte se den lilla röda lampan som blinkade. Nej, istället klär jag av både henne och mig med ett sexigt leende på läpparna. Jag mår nästan lite illa när jag tänker på det. Inte för att det var med henne, för det var absolut inte första gången, men just för att det finns på film. Han trodde att det inte skulle finnas något att göra, än att köpa henne, nackdelen som fanns då var att Selena skulle ta vartenda öre som fanns på mitt konto, och det skulle jag inte tillåta. När jag ändå hade honom på tråden berättade jag att jag hade planer på att köpa en lägenhet i Newport Beach, en bit ifrån mitt hus så att Selena inte kunde spionera. Enda anledningen till att jag skulle köpa den lägenheten var för att kunna få ha Roxanna för sig själv. Hon skulle till och med få en egen nyckel.

 

Det var lördag, och dags för Roxannas inflyttningsfest. Hon hade faktiskt lite snyggt, kastat vit färg på huset så att det inte stod Hora där när folk skulle dyka upp. Hon skulle ha väldigt mycket att förklara annars. Inbjudan som folk hade fått var i stort sett till ett poolparty med skön musik och goda drinkar. Kände jag Roxanna rätt hade hon byggt om hela undervåningen till en skön klubb, med DJ och en bar. Roxanna var nog inte den enda modellen som skulle befinna sig under hennes tak, eller på hennes gård, men hon var garanterat den enda som skulle komma att sticka ut i mina ögon. ”Justin.” Selena ropade från duschen, vilket var ovanligt. Hon brukar aldrig vilja ha mig där inne samtidigt. Hon kanske känner på sig att jag är på väg att släppa henne, att jag letar i vartenda kryphål för att finna en lösning som inte slutar med att jag blir pank, eller hamnar på första sidan i en tidning. ”Vad vill du baby?” Jag var tvungen att hålla henne på andra tankar, därav smeknamnet. ”Skulle du kunna ge mig en handduk, det finns inga kvar här inne?” Självklart gjorde jag det, en vit fluffig handduk lämnade jag på handfatet.

 

 

Roxanna skickade ett sms till mig tidigare på dagen där det stod att jag skulle ta med mig Selena och mina vänner. Fråga mig inte varför Sel skulle med, men jag gör som Rox säger. Vill inte hamna på hennes sura sida. Vi hann faktiskt inte längre än utanför min uppfart innan Selena och Za rök ihop. Dom kan absolut inte vara runt varandra mer än i 10 minuter innan det börjas. ”Hur fick du den där blåtiran egentligen?” Za gjorde allt för att håna Selena, och det slutade alltid med att jag fick hoppa in mellan dom. Selena var emot att gå över till Roxanna, hon nästan förbjöd mig, men där satte jag stopp. Roxanna var en vän till mig, och drar hon igång en stor fest är inte jag den som backar undan. Absolut inte. ”Jag har redan sagt till dig att jag snubblade i trappen.” Hon suckade, och trodde verkligen att hennes täckmantel, aka trappen skulle hålla. Som att jag inte redan hade berättat för Za att hon fick en fet smäll av Roxanna. ”Just ja. Hoppade den upp och slog dig eller?” Som tur var gick jag mellan dom två annars tror jag att Sel hade slagit till åt honom. NEJ. Skrek hon, men inte mot Za, utan mot mig, rakt i mitt öra. Jag kunde inte annat än skratta. Jag orkade inte mer. När vi passerade Roxannas yttervägg kände jag hur Sel stelnade till lite, men la inte så mycket energi på det.

 

Roxanna öppnade dörren i endast bikini, vilket fick oss alla att stirra på henne från topp till tå. Selena såg rött, det kunde jag se bara genom att snegla på henne, och det fick mig att vilja börja skratta, men gjorde det inte. ”Välkomna.” Sa hon med ett brett leende, samt förde sin färgglada drink mot munnen för att omsluta sina läppar kring sugröret, precis som att det vore något annat. Jag hade verkligen ingen lust att min vän skulle vakna till liv, och absolut inte där och då. Hade jag haft Roxanna för mig själv hade det varit en annan sak, men nu stod hon där, och jag hade mina vänner samt flickvän bredvid mig. Hon flyttade sig från dörren och visade med handen att vi skulle gå in. Selena försvann illa kvickt rakt in i köket, Ryan och Za stack ut på baksidan där musiken kom ifrån, och jag fick ensam tid med Rox. ”Hej.” Hon log mot mig och placerade sina armar kring min nacke. ”Du var mig en sexig liten tös.” Svarade jag och kysste hennes mjuka läppar, samt placerade mina armar kring hennes midja. Hon kändes perfekt i mina armar, precis som att hon och jag var själsfränder. Jag ville vara med henne, jag ville ha henne i mitt liv, som min flickvän. Hon skulle vara perfekt vid min sida.

 

 

 

Hela baksidan var full i människor, kända människor. Roxanna visste verkligen hur man gjorde när man fixade en fest. Nicki Minaj satt på poolkanten i en gul baddräkt, eller vad man ska kalla den. Rumpan som hon har, skulle varje tjej dö för. Jag skulle dö för att få känna och klämma på den en hel natt, se på den när jag tar henne bakifrån. Suck. Jag orkar inte med mig själv, eller mina tankar. Baren ute på gården var smockfull av människor, både fulla och sådana som var ute efter att tappa kontrollen. Jag var en av dom. Skulle jag klara av denna kväll var jag tvungen att pumpa min kropp med mycket alkohol. Roxanna sprang omkring och vickade på sina underbara höfter och Selena satt i en soffa en bit ifrån. Jag såg på henne att hon ville flyga på Rox en gång till, men både hon och jag visste att hon inte skulle det, hon hade inte en chans. ”Ey man. Varför är du fortfarande tillsammans med Selena om du ändå helt öppet står och suktar efter Roxanna?” Ryan la sin arm om mig från vänster och Za från höger, samt tittade på samma sak som jag. Roxanna i en tight liten bikini som knappt dolde något.

 

Jag kunde inte berätta för mina vänner om sexfilmen Selena hade på oss två, även om jag visste att dom två aldrig skulle säga något till någon annan. Hela anledningen var för att jag skämdes, att jag varit så dum som inte sett det komma tidigare. ”Jag gillar att ha henne för mig själv. Ingen annan kan komma och ta henne från mig, för dom vet inte ens om att jag har henne.” Dom hade en varsin öl i handen samtidigt som jag tog en stor klunk av min gin och tonic. Solen stod högt på himmelen även fast klockan var på eftermiddagen, och det fanns inte ett enda moln så långt ögat kunde nå. ”Jag ska i alla fall hitta mig en tjej för natten. Cya.” Ryan försvann in i folkmassan som stod framför DJbåset. Za var redan borta när jag vände mig mot platsen där han stått, men Roxanna stod där då. ”Hej snygging. Hänger du här ofta eller?” Hon lutade sig mot baren på sina armbågar och bet sig i läppen. Allt jag ville göra var att lägga mina händer på hennes slanka midja och kyssa hennes hallonrosa läppar. Dom där som kan få mig att göra vad som helst. ”Du var mig en sexig tjej. Lust att följa med in?” Jag nickade mot huset och såg hur hon tog ett djupt andetag.

 

Jag hade aldrig trott att hon skulle ta min hand så öppet inför alla andra människor och praktiskt taget släpa in mig i huset. Milena blinkade till med ena ögat när vi passerade henne, vilket fick mig att le. Hon och mina vänner var dom enda som visste om vad som hände mellan mig och Roxanna, och det skulle vara så, i alla fall ett tag till. När vi kom in i köket var vi dom enda där, vilket fick hon att knuffa mig mot väggen och pressa sina läppar mot mina. Hon kysste mig på ett sätt hon aldrig tidigare gjort, lugnt och metodiskt. Hennes händer vandrade ner över min bara överkropp då jag hade skippat tröja när jag gick till henne. Solen var ändå så varm, och lite bränna på kroppen skulle inte skada. ”Om det inte var så mycket folk i mitt hus just nu hade jag slitit av dig kläderna, här och nu.” Andades hon mot min nacke. ”Jag har haft samma tanke sen jag såg dig i den där lilla bikinin. Vika underdelen lite mot sidan och tränga in i dig.” Jag kände hur hela hennes kropp reagerade på mina ord, precis det jag ville. ”Jag måste ha dig. Kom.” Hon tog min hand igen och gick mot trappan. 

 

En gammal klassiker, toaletten. På varje fest när jag var yngre var det alltid ett par som smet in, var där inne ett tag och kom ut med ett brett leende på läpparna. När jag hade stängt och låst dörren pressade hon upp mig mot väggen. Hennes blick var glödande het och hon andades häftigt. Jag kände så väl igen den blicken, det sättet hon var på. Hon var upphetsad, och hade ingen aning om vart hon skulle ta vägen, eller hur hon skulle gå till väga. Vad skulle hon göra först? Hur skulle hon bete sig? Helt plötsligt pressade hon sina läppar mot mina och kysste mig hungrigt, helt utan kontroll. Hennes händer rörde sig över mina bara axlar och runt min hals. Vi såg på varandra en stund, utan att varken blinka eller andas. Hon knäppte upp mina byxor och drog ner dom tillsammans med kalsongerna jag hade på mig. Att göra mig hård fanns inte ens på kartan, det var jag redan. Hon hade sett till det bara genom att bära bikinin. Jag hamnade sittandes på toalettlocket och hon satte sig gränsle över mina knän. Hud mot hud var livsfarlig i just den situationen. Hon smekte mig, reste sig upp, och gled ner över hela min längd.

 

 

Nu var jag återigen i tonåren, jag var den glada killen som gick ut med ett brett leende på läpparna, från toaletten. Roxanna smet in i sitt sovrum medan jag gick ner till festen igen. Först i trappen knäppte jag mina byxor, och hoppades innerligt att Selena inte skulle komma gåendes. Jag haffade åt mig en cider när jag passerade köket, en Smirnoff Ice, och känslan från när man var yngre kom tillbaka. Innan jag lärde mig dricka öl drack jag bara Smirnoff. Musiken dunkade ur högtalarna på gården och människorna var fullare än när vi försvann upp på övervåningen. Nicki hade fått på sig ett linne över baddräkten men inte mer än så. Hennes rumpa stack fortfarande ut i mängden, och hon visste om det. Hon visste att folk kollade in henne. ”Biebs, det var inte igår.” Hon kastade sig med armarna kring min nacke och kysste min kind. ”Ja, det var det verkligen. Läget?” Vi satte oss ner på sidan av poolen som inte alls var lika full av andra längre då solen hade gått ner bakom träden och det hade blivit kyligare ute. ”Det är bra med mig. Underbart party och underbara människor.” Hon hade helt rätt, men den som var underbarast var den som hade ordnat allt detta. Roxanna.

 

Vi satt kvar där ett tag och pratade, skrattade och hade allmänt trevligt. Tills Selena gjorde en hastig entré från vänster. ”Vad är detta?” Hennes blickar gick mellan mig och Nicki precis som att hon hade kommit på oss, precis som att Nicki hade gett mig en avsugning eller något. ”Va?” Frågade jag förvånat. ”Ni två. Sitter här som ett par.” Det märktes att Sel hade varit ensam hela kvällen, och att hon var för full för sitt eget bästa. ”Lugna ner dig, eller nått.” Nicki reste sig upp, kysste mig på kinden och vips låg hon i poolen. ”Va fan sysslar du med?” Jag ställde mig upp och fick tag i Selena innan hon hade tänkt kastade sig i och dränka Nicki. ”Hon flirtade helt öppet med dig.” Frustrerat slet hon sig nästan i håret samtidigt som hon pratade. Det var en aning kul att se, men jag tyckte synd om Nicki som var i poolen. Roxanna kom fram till oss och frågade vad det var som hade hänt. Jag nickade mot Nicki och sedan på Sel, hon fattade på en gång. ”Kanske dags att du lämnar festen Selena.” Roxanna var precis på väg att ta tag i Selenas arm men blev hastigt undan puttad. ”Du rör mig inte igen.” Igen, verkligen? Skulle hon gå den vägen? Är det konstigt jag är trött på min subba till flickvän? 

 
 
Jag förstår att ni har väntat hela dagen, sorry. Men jag har jobbat och vart hos tandläkaren, så ville inte stressa så mycket. =) Men här har ni det iallafall.. =) 
 
Fråga; Vad ska ni alla hitta på under sommaren? =) 

Skrivet:
Kategori: The Night ✎

25; In Love

Det jag kände i kroppen när jag kom på Antonio i sängen med min bästa vän, var ungefär samma känsla som när Selena slet tag i mitt hår, fast ändå inte. Det finns liksom en regel som säger att man inte rör en annan tjejs hår, om det inte är för att fixa det. Man sliter absolut inte i det, och tror sig komma undan med det sen. På samma sätt som man inte ligger med sin bästa väns pojkvän. Smällen jag fick in rakt över tinningen på henne var det minsta jag kunde ge henne. Hon låg kvar på backen när jag på darriga ben ställde mig upp. Hade hon slagit mig i ansiktet hade inte jag kunnat arbeta, och då hade det vart hon som fått betala min lön. Och den mina vänner, är inte liten. Justin stod på huk bredvid henne med uppspärrade ögon, och visste no inte riktigt vart han skulle ta vägen. ”Res dig upp och försvinn från min gård. Nu. Gör du inte det ser jag till så du försvinner från jordens yta, likt ett poff.” Var det enda jag sa innan jag vände på klacken och gick mot dörren. ”Rox, vänta.” Justin ropade på mig och tog tag i min arm. ”Gjorde hon dig illa?” Viskade han försiktigt. Jag hade inte ont någonstans, inte vad jag kände då i alla fall. Adrenalinet var på topp och jag var förbannad.  

 

 

Han höll om mig och precis innan han skulle släppa och gå mot henne kysste han mig igen. Det var precis det som gjorde att Selena kom som en kanon kula och slet tag i mig. ”Kommer sakna dina läppar. När får jag träffa dig igen?” Frågade han försiktigt. Inombords hoppade jag av glädje samtidigt som jag var helt förvirrad. Hans flickvän låg på backen och grät med en blivande blåtira, och han frågade när han skulle få träffa mig igen. ”När du vill. Så länge hon håller sig borta.” Svarade jag och nickade mot vraket på backen. Han skrattade till och kysste mig igen innan jag gick in. Jag var helt skakad när jag kom in, så jag satte mig ner och lutade mig mot dörren. En stor suck lämnade min mun och allt kom över mig. Hon hade verkligen kastat sig över mig, slitit mig i håret och trodde att hon skulle komma undan med det. Jag vägrade gråta, jag vägrade visa mig svag och framför allt, hon skulle inte få sätta sig på mig. Jag skickade ett sms till Miranda och frågade enkelt om hon kunde komma, om hon inte hade något speciellt i skolan. Hon svarade att hon skulle komma om 10 minuter.

 

Innan hon hann komma reste jag mig upp och gick in i köket för att förbereda lunchen. Kycklingen från frysen åkte fram så jag kunde tina den, och alla ingredienser till salladen la jag på köksbänken. Tiden gick mycket fortare än jag trott för helt plötsligt stod Milena i köket med ett skräckslaget ansiktsuttryck. ”Vad är det med dig?” Hon satte sig ner vid bordet och placerade hakan i sina händer. Blicken hon gav mig hade kunnat säga så mycket, men jag fattade absolut ingenting. ”Varför står Bieber på din uppfart och tröstar nån tjej?” Jag hade ingen aning att dom fortfarande stod kvar, fast å andra sidan så orkade jag inte bry mig. Vem visste om hon skulle slita av mig allt hår om jag gick tillbaka ut. ”Det skedde en liten olycka. Jag skulle säga hejdå till Justin..” ”Spenderade han natten här?” Avbröt hon mig med, och med ett brett leende på läpparna. Jag nickade bara som svar och fortsatte förklara för henne vad som hade hänt. Hennes ögon var stora som golfbollar, och hon gjorde allt för att inte blinka. Det var nog ett bevis på att hon inte ville missa en enda liten detalj av min berättelse.

 

”Menar du på fullaste allvar att hon slet dig i håret?” Nu var hon arg, riktigt arg. Jag hörde nästan hur hennes tänder gnisslade mot varandra och såg hur hon slöt ihop händerna till knytnävar. ”Jag ska visa henne.” Avslutade hon med innan hon stormade ut i hallen, men där kom jag ikapp henne. ”Det ska du inte. Vi ska inte bry oss om det. Okej?” Jag höll mina händer på hennes axlar, och försökte lugna ner henne. Vilket jag lyckades med efter några minuter. Åter tillbaka i köket började jag göra salladen, och det var helt knäpptyst mellan oss, vilket jag inte gillade. Jag hade ingen aning om vad hon tänkte på, och efter vad jag sett skrämde det mig lite. Gurkan var klar, salladen, och tomaterna också. Helt plötsligt reste sig Milena upp från ingen stans och slog ner handen i bordet. ”Nu vet jag vem hon är.” Nästan skrek hon fram. Jag fattade ingenting, men var nyfiken på att få höra resten. ”Jag vet vem hon är. Hon som Bieber tröstade. Det var hon, hon som sprayade hora på din vägg. Jag lovar.” Hon pratade så fort, men jag gjorde allt för att hinna med i svängarna mellan alla punkter.

 

Jag visste inte riktigt om jag skulle skratta eller om jag skulle börja gråta, vilket jag hade lovat mig själv att inte göra. Men att få reda på att det var Justins flickvän som gjort något sådant var inget jag egentligen inte hade förväntat mig. Han var ändå upptagen, men jag kände något. Och jag ville veta vad det var, även om jag sa att jag inte visste om jag ville veta till honom. Jag visste exakt vad jag skulle göra för att ställa till det för Selena. ”Kan du hämta min mobil, som ligger på bordet i hallen?” Hon tittade på mig men gjorde som jag bad henne. Numret till Justin hade jag inte lärt mig i huvudet, men det fanns i mobilen så jag tog fram det och tryckte grön lur. ”Justin.” Svarade han, och mina knän ville vika sig av hanns röst. Jag föll av bara hans sätt att säga sitt eget namn. ”Hej, det är jag. Jo, jag pratade med några som skulle komma och fixa min vägg. I samma veva som dom gör det så ska dom fixa min trapp till övervåningen, göra den större. Kan jag bo hos dig så länge?” Jag kunde höra hur en dörr slogs igen, och jag förstod att han gick ut, så att Selena inte skulle kunna höra honom. ”Ja. Det skulle du väl kunna.”

 

Det var enklare än vad jag trodde från början, men han kanske var i samma stadie som jag. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga till honom, om jag kunde säga nej utan att han skulle bli sur. ”Men ses vi inte före, så syns vi på lördag. Okej?” Milena stirrade på mig med ett stort frågetecken i pannan. Tror inte hon förstod speciellt mycket av samtalet, men jag skulle ge henne all information. ”Jag hoppas jag får se dig tidigare. Klarar nog inte av att vänta flera dagar.” Jag såg nästan leendet på hans läppar, och jag ville så gärna lagga mina armar om honom och låta honom kyssa mig. På ett sätt som bara han kan göra. ”Vi ser till så vi träffas.” ”Det måste vi. Men du, Sel ropar. Hon har ganska ont.” Jag hörde på honom att han skrattade, men att han samtidigt bet sig i läppen så att alla andra inte skulle höra honom. ”Ojdå. Fast nej, jag är inte ledsen över det.” Dörren öppnades igen, och jag kunde höra hur hon gapade i bakgrunden. ”Men då säger vi så. Vi ses. Puss.” Att han ens sa puss efteråt fick mitt hjärta att stanna. Han skulle hamna i så stort trubbel, men jag var glad. Han fick mig glad.

 

”Så vad var det där om?” Jag stoppade in kycklingen i ugnen och vände mig mot Milena som fortfarande satt vid köksbordet. ”Jag ska flytta in till Justin.” Svarade jag med ett brett leende på läpparna. Hon började skratta. ”Shit, Selena har skitit en lök för sista gången. Det kan jag lova.” Jag nickade som svar och satte mig ner vid bordet. Hon höll på med sin mobil, så jag plockade upp min med. Justin var dock det enda jag kunde tänka på. Hans sätt att ta i mig, kyssa mig, få mig att må. Framför allt hur han fick min kropp att reagera. Jag var verkligen illa ute, aldrig i mitt liv hade någon fått mig att må som han gjorde. Inte ens Antonio. Det skrämde mig, jätte mycket. Jag visste redan från början att jag gav mig in i en knepig situation. Att Justin hade flickvän det visste jag, men jag trodde inte att jag skulle känna såhär. ”Hallå, hör du mig eller?” Milena vinkade med handen framför mitt ansikte. ”Öh, va. Vadå?” ”Din jävla kyckling är typ kolsvart.” Jag flög upp ur stolen för att rädda det som var kvar, men hon hade helt och hållet ljugit, en sak var sant i alla fall, den var klar. ”Tack för hjärtinfarkten.”

 

Milena tog med sig en vinflaska och två glas ut på altanen, medan jag bar kycklingen och salladen. Vi hade redan burit ut tallrikar och bestick samt en dressing. ”Varför är det inte lika gott att dricka vin till maten hemma?” Frågade hon och tog en liten klunk av det röda vinet. Jag skrattade till, just för att varje gång hon vart hemma hos mig har vi ätit något och druckit vin till det. ”Jag vet inte. Kanske är för att det inte finns några föräldrar här. Ingen som förväntar sig att du ska bli aspackad och ramla av stolen.” Vi båda började skratta. Under hela tiden som vi åt var det inte speciellt mycket som blev sagt, men det var skönt att inte behöva prata. När Milena hade tagit den sista tuggan plockade hon upp sitt ciggpaket och tände en av dom. Hon vinklade paketet mot mig och nickade. En gest som frågade om jag också ville ha en. En skulle nog inte skada, så jag tog en och tände den. ”Fan, inte trodde jag en supermodell som du skulle röka framför mina ögon.” Hon vickade på ögonbrynen och log sexig mot mig, samtidigt som hon bet sig i läppen. Min mobil plingade till, ett bevis på att jag fick ett sms.

 

”Jag vet att jag är dum i huvudet som skickar dig detta sms, men jag är så illa tvungen. Jag saknar dig. Jag saknar att röra dig, jag saknar dina läppar, din kropp. Ditt sinne för humor, din röst, din blick. Sättet du suckar när du inte får som du vill. Hur du rör dig. Jag träffade dig nyss, men jag saknar i alla fall allt med dig. Puss.”

 

Jag stirrade på mobilen med skräck i blicken. ”Shit, har någon dött eller?” Milena viftade med handen framför mitt ansikte, för andra gången den dagen. Det fanns nog ingen människa på jorden som kunde förstå vad Justin gjorde med mig, vad han kunde få mig att göra med en enkel knäppning med fingrarna. ”Jag blir knäpp. Seriöst. Han vänder upp och ner på hela min värld.” Jag skickade mobilen över bordet så att hon kunde läsa sms jag fått från Justin. Hon suckade till då hon fick upp mobilen i handen, hon kan enbart ha reflekterat över namnet. Ju mer hon läste ju mer öppnade hon munnen. Tillslut var både munnen och ögonen så stora dom bara kunde vara. ”Men herre…” Var det enda hon sa, men lät munnen vara öppen. Jag ville skratta åt henne, men vågade inte riktigt, då jag inte visste hur hon skulle reagera. Vad skulle jag svara, vad skulle jag ens någonsin kunna ge honom som han inte redan hade, förutom ett bättre sexliv. Uppenbarligen. ”Du vet om att detta skriker kärlek va? Han kan ju uppenbarligen inte vara ifrån dig. Han är kär.” Olyckligtvis hade jag precit tagit en klunk av mitt vin, men satte det i halsen när hon sa som hon gjorde, så jag spottade ut allt på golvet. VA?Skrek jag. 

 
Det har hänt väldigt mycket idag. Men kände ändå för att göra er lite glada, så att ni kanske kan muntra upp mig lite. Jag älskar er alla så fruktansvärt mycket. Det är nästan helt sjukt. Men ack så glad jag är att jag har er. ♥♥♥ 

Skrivet:
Kategori: Bloggtips ♥

jbiebznovell.blogg.se

 
Kayleigh Sierra Jones är en tjej på 17 snart 18år från Kansas där hon bor tillsammans med sin pappa och sin ett år yngre bror Benjamin. Hennes mamma har hon inte ett minne av. Hon stack nästan direkt efter Benjamins födsel och har inte hört av sig sedan dess. Inte för att hon bryr sig. De klarar sig bättre utan henne säger hennes pappa, men hon har många gånger hört hur han instängd i sitt sovrum har gråtit om kvällarna. Kay, som hon kallas, är inte någon speciell egentligen. Det tycker i alla fall inte hon själv. Hon är inte populär, men hon är inte heller en outkast. Hon är en i mängden och det trivs hon jättebra med. Hon är en senior. Hon ska på bal och hon ska sluta skolan. Hon är för första gången på länge riktigt lycklig. Men lycka varar inte för evigt. Det är det som gör livet så skört. Även det allra minsta snedsteget kan förstöra allting som man är och har. I värsta fall lämnar det ärr för livet, om man inte hinner blir räddad. 
 
 
 

Tycker ni ska gå in och läsa denna novell. Erika som skriver den är helt underbar, och det kommer ingen kunna ta ifrån henne. ♥ Hon har dessutom gjort min trailer, det hade aldrig gått utan henne. ♥♥♥ Klicka på bilden för att komma till bloggen. 
 
Ibland behöver man inte skriva så många ord om en människa för att kunna beskriva den. ♥♥♥ 

Skrivet:
Kategori: The Night ✎

24; Catfight

 

Det var som att en tung sten av betong togs bort från mitt hjärta när jag berättade för Roxanna att jag kände något. Dock kunde jag inte sätta ord på vad det var jag kände, och det gjorde mig illa där an. Jag ville kunna säga till henne att jag kände si, eller så. Hon om någon förtjänade att få veta. Att föra henne bakom ljuset var inget jag hade planerat och tänkte inte göra det heller om det var på väg åt det hållet. Hon sa inget, hon tittade inte ens på mig under en lång stund och det kändes som att jag inte var speciellt välkommen. Vilken människa som helst skulle se att hon var på väg att börja gråta, och jag visste inte om jag skulle ta det som bra eller dåligt, om jag skulle trösta henne eller se på. Det blev kortslutning i mitt huvud. Jag visste verkligen inte vad jag skulle ta mig till, och det har aldrig hänt i hela mitt liv. Inte ens när Selena berättade att hon hade filmat oss under en sexakt. Jag visste exakt vad jag hade gjort då, jag hade låtit hon ligga ner på rygg, som nästan alla andra gånger, så jag fick jobba. ”Snälla, säg något.” Viskade jag fram utan att släppa henne med blicken.

 

Hon såg vettskrämd ut, vilket i sin tur skrämde livet ur mig. Hade jag helt gjort bort mig genom att komma hit och berätta en sådan liten detalj? ”Vad ska jag säga?” Nu var hennes tårar inte långt ifrån då jag hörde hur tjockt det var i halsen på henne. Det enda jag ville va att hon skulle släppa ut det och låta mig hålla om henne. ”Vad som helst. Be mig gå. Be mig hålla om dig. Säg vad du känner. Snälla.” Andades jag fram lugnt, jag ville inte brusa upp och göra henne mer förvirrad än vad hon redan var. Hon drog en frustrerad hand genom sitt hår och släppte ut det lilla spännet som höll fast två slingor från varje håll. Hon lutade sin kroppstyngd på ena benet och blinkade långsamt. ”Håll om mig.” Viskade hon, men i min hjärna var det som att hon skrek. Det tog inte många hundradelar innan jag hade henne i min famn, strök henne över ryggen. Hon bröt ihop över min axel, grät som jag aldrig har hört en tjej gråta. Hon panik höll mig mot sig, precis som att hon trodde jag skulle släppa henne och gå där ifrån. ”Shhyy. Baby, gråt inte. Det var verkligen inte meningen att göra dig ledsen.” Jag fick ännu mer panik, jag hade noll koll på vad jag skulle göra. Tillslut trodde jag att jag skulle explodera av allt jag kände.

 

Klockan på väggen i hallen tickade fruktansvärt sakta och det var precis som att sekunder hade blivit minuter. Tillslut orkade jag inte stå upp längre så jag lyfte upp henne i brud stil och gick till soffan. Det var ingen av oss som sa något fortfarande, men det var ändå en behaglig tystnad i rummet, konstigt nog. Precis när jag var på väg att sätta ner henne bredvid mig i soffan tog hon ett ännu mer krampaktigt tag om min hals. ”Släpp mig inte.” Viskade hon. Och det hade jag inte tänkt göra. ”Jag tänkte hämta vatten åt dig.” Svarade jag strök undan en hårslinga från hennes ansikte. Hon nickade lite löst och lät sina ben glida ner från mitt knä så hon hamnade precis bredvid mig. Jag reste mig upp och nästan sprang ut i köket som jag så väl viste vart det låg, tog två flaskor ur kylen och halvsprang tillbaka, för att hitta henne sovandes i soffan. Hur det ens gick till har jag ingen aning om. Klockan var inte mycket på eftermiddagen och hon somnade, vilket bara kunde bero på sömnbrist eller en hektisk dag. Flaskan stoppade jag i bakfickan och så lyfte jag upp henne igen, bar henne hela vägen upp till hennes sovrum.

 

När jag hade lagt ner henne i sängen tog jag av henne alla kläder och stoppade om henne under täcket. Jag flinade till åt mig själv när jag drog hennes klänning över huvudet på henne. Vilken annan människa hade sett sig själv som en pervers typ, men inte jag. Hon hade inget jag inte redan hade sett, och jag var inte där för att se hennes kropp, eller röra den. Det var hennes tankar jag skulle åt. Jag satte mig ner på täcket bredvid henne och såg på när hon snosade. Hon var den vackraste tjejen jag sett i hela mitt liv, och jag hade planer på att berätta det för henne. Visa henne att jag verkligen menade allvar. Som sagt hade jag inte sett en tjej gråta som Roxanna, ännu mindre gråta sig till sömns. När jag satt där, bredvid henne, kunde jag inget annat än le. Hade inte Selena haft den där förbannade filmen så hade jag gjort slut med henne, och flyttat in min tandborste och rena kalsonger till Roxanna. Hon behövde inte ens tycka om mig för att jag skulle göra det. Hon betydde så fruktansvärt mycket för mig, och allt detta på vadå? Mindre än två veckor. Det är sjukt, det trodde jag inte om mig själv.

 

 

”Justin.” Mjuka och fuktiga kyssar placerades runt mina läppar, men aldrig direkt på. ”Mmh.” Mumlade jag trött, men orkade inte slå upp ögonen. Jag hade suttit uppe tills klockan var runt 12 på natten och bara tittat på henne, inte ens mobilen hade jag plockat upp. Allt jag behövde se var hon, och hur hon ibland smackade med läpparna. ”Slå upp dina vackra ögon.” Viskade hon alldeles intill mitt öra. Rysningar gick över hela min kropp, mjuka rysningar. Jag blinkade några gånger innan mina ögon vande sig vid ljuset som var i rummet. Jag hade helt glömt bort att dra för gardinerna innan jag somnade. ”Hej.” Viskade jag tillbaka med ett litet leende på läpparna. Hon var vackrare på morgonen än vad Selena var när hon var sminkad och klar för fest. ”Vad gör du här?” Hon fortsatte viska precis som att jag skulle bli arg eller försvinna om hon pratade vanligt. Eller så var hon nervös. ”Jag saknade dig.” Mumlade jag tillbaka då jag fortfarande inte hade fått igång min röst. Vi låg där bredvid varandra, hon under täcket nästan naken, och jag på täcket, fullt påklädd. Vi sa inget mer, bara tittade kärleksfullt på varandra.

 

Efter nästan en timmers utbyte av blickar öppnade hon munnen, men det kom inget ljud. Precis som att hon kom på sig själv att hon inte kunde säga eller fråga det. ”Vad känner du för mig?” Frågade hon tillslut, så hon måste nästan ha omformulerat frågan några gånger i sitt huvud. ”Jag kan inte sätta ord på det.” Svarade jag lugnt tillbaka. Jag ville veta vad hon kände för mig, om hon över huvud taget gjorde det. Hon tittade ner i täcket och ritade osynliga mönster på det. ”Precis som jag då.” Mumlade hon tyst tillbaka. Jag blev helt chockad. Hon kände något, men visste inte vad. Dock spelade det ingen roll, jag kunde inte göra slut med Selena. Hon skulle kunna sätta mig i elektriska stolen och ge mig 1000 volt på bara några få hundradelar om hon skickade filmen, till vem som helst. För mycket stod på spel för att jag skulle kunna leva ut mina känslor. Dom jag inte ens visste vad dom betydde, men jag var tvungen att få reda på vad hon ville. ”Skulle du vilja ta reda på vad dom betyder?” Hon tittade upp på mig med förvirrade ögon. ”Jag vet inte om jag vågar.” Svarade hon mjukt tillbaka. Hennes läppar såg så inbjudande ut så jag struntade i allt annat och kysste henne. Mjukt och passionerat.

 

När vi drog oss ifrån varandra var hennes läppar lätt fuktiga men en aning mer svällda. Hon bet sig sexig i underläppen och tittade ner i madrassen igen. Aldrig tidigare hade vi delat en kyss som var så passionerad som just den. Det var nästan som att jag skickade över alla mina känslor som jag inte kunde sätta ord på, till henne. Och hon gjorde lika mot mig. Dock var det inget som gjorde mig klokare. Hon hade ingen aning om vad som gjorde att jag var kvar hos Selena, och jag hade ingen aning om vad hon hade varit med om. Vad det var som fick henne att ligga med olika män varje gång. Hon andades tungt och oregelbundet, inte alls som jag var van att se henne. ”Roxanna.” Andades jag samtidigt som jag lyfte upp hennes ansikte så jag kunde se henne i ögonen. Dom tindrade, på ett sätt jag inte tidigare hade sett. Det var magiskt att sitta där tillsammans med henne, inte säga något. Jag stal en kyss av henne, fort, men den fick henne att le. Hon kastade ner sin kropp mot kuddarna som hon hade bakom säg, drog en hand genom håret och suckade frustrerat.

 

Efter ännu några timmar röde vi oss båda upp ur sängen. Hon tog en dusch och jag gick ner i köket för att fixa oss något lätt att äta. Det enklaste som fanns var ägg, så jag kastade ihop en omelett med skinka och lök i. Det var längesedan jag åt något sådant, men gott skulle det bli. Jag hörde hur Roxanna trippade ner för trappen men hade inte trott hon skulle ha en stor ljusrosa turban på huvudet. Det fick mig att le, känna saker. ”Jag har tänkt att ha inflyttningsfest på lördag. Ta med dig dina vänner och kom.” Sa hon innan hon satte sig ner vid bordet och tittade på mig när jag rörde omkring i stekpannan. ”Med mina vänner, inkluderar du min flickvän där också?” Jag var så illa tvungen att fråga, då jag inte ville ställa till samma scen en gång till, precis som på hennes födelsedag. ”Ja, självklart. Ta med henne också.” Svarade hon väldigt ointresserad. Fast å andra sidan kunde jag förstå henne. Jag var ändå i hennes hus, försökte sätta ord på mina känslor, men hade flickvän. Det sa emot sig själv lite. ”Okej.” Jag visste inte vad jag skulle svara mer, man såg på henne att hon var obekväm när det kom till Selena.

 

Tystnaden låg tätt över köksbordet, och ingen tittade mot den andra. Mentalt slog jag mig själv i huvudet. Hur hade jag kunnat vara så dum och tro att jag skulle kunna sätta ord på vad jag kände när jag såg henne där på uppfarten? Jag hade säkert bara gjort henne mer illa än innan. Som att det inte skulle räcka med att hon låg med upptagen man, även om det kanske inte störde henne speciellt mycket. Men hon visade sig svartsjuk när vi var på båten när Sel kom på tal. Så något måste hon känna. Men vad? Det är det jag vill veta, innan jag river alla mina murar jag hör för att just hon inte ska komma för nära. Hon är trots allt min granne, och jag kommer att se och träffa på henne oftare än alla andra ligg jag haft. Roxanna är så mycket mer än ett bra knull för mig. Hon är en tjej jag bryr mig om, och som gör mig glad. ”Vad tänker du på?” Frågade hon samtidigt som hon placerade sin hand över min. Hon strök med sina fingrar över min handrygg, och bara den beröringen fick min kropp att rysa. Hon fattade inte vad hon kunde göra mot mig med en enkel liten beröring. ”Dig.” Svarade jag och hon rodnade.

 

Tillsammans stod vi på hennes uppfart och höll om varandra. Jag kysste henne på halsen och hon stönade tyst mot min axel. ”Fuck vad jag vill ha dig nu.” Jag kände hur det spände till mot jeanstyget, men det fanns inget jag kunde göra åt det. Möjligen runka när jag kom hem senare på kvällen, men just då hade jag inte tid. Hon kysste mina läppar när jag lät hennes hals vara, ingen tunga, bara en kärleksfull kyss. I min ögonvrå såg jag en bil som körde upp bredvid oss, och innan jag hann reagera hade Selena kastat sig ur bilen och slitit tag i Roxannas hår. Stora hårtussar satt fast mellan Selenas fingrar, men det var det minsta bekymret. Jag försökte dra henne bort från Rox, men det var som att hon hade superlim på händerna. Hon hade verkligen trasslat in sig. ”Släpp mig, idiot.” Vrålade Roxanna för full hals, och det sista jag ville var att grannarna skulle se eller höra oss. ”Ge fan i min pojkvän.” Kontrade Selena. Egentligen ville jag skratta. Selena har inte gett mig hälften av det Roxanna har under våra år tillsammans, och jag har känt Rox i lite mer än två veckor. Roxanna fick in ett klockrent knytnävsslag rakt över ögat på Selena. ”Shiiiiit.” Fräste Selena och mitt tidigare stånd var som bortblåst, och hon låg på backen med händerna för ansiktet.

 
Om jag får säga det själv, så älskar jag Roxanna på slutet. ♥ 
 
Men det spelar ingen roll vad jag tycker, vad tycker ni? ♥♥♥