Skrivet:
Kategori: Bloggtips ♥

Länkbyten.

Jag har inte läst någon av dessa två, men jag tvivlar inte på att dem är bra på sitt egna lilla vis. :)
Så här kommer två länkbyten. ^^ 
 
Klicka på bilderna för att komma till respektive blogg. :) 
 
 
 
 
 

Skrivet:
Kategori: Bloggtips ♥

Länkbyte.

Är det någon som är intresserad av det så hör av er. :) 

Skrivet:
Kategori: Shortcut Novels.

This thing we have. - Del tre.

 

”Hur mår du nu? Det är två månader sedan som du tappade greppet på din dotters dop.” Åter igen var jag på Dr. Barkley’s kontor, eller klinik kanske man ska kalla det. Då hon faktiskt är en psykolog. Jag visste inte vad jag skulle svara, jag ville inte känna efter, göra mig själv besviken. Framför allt ville jag inte göra Liam besviken. Jag ville inte att han skulle känna sig lämnad, eller känna att han gjorde ett stort misstag som skaffade barn med mig. Jag vill älska min dotter, precis som vilken mamma som helst, men jag vet inte riktigt hur det ska gå till, jag hade aldrig en mamma som älskade mig. Inte på det sättet i alla fall, hon tittade säkert ner på mig från himmelen och älskade mig därifrån, men jag fick aldrig chansen att känna en mors villkorslösa kärlek. ”Jag tror att jag mår bra. Jag vet inte.” För första gången på våra samtal satt hon bredvid mig i soffan, istället för i fåtöljen framför mig. Hon skrev inga anteckningar, hon fanns bara där, lyssnade och pratade med mig. Det var inte som att vi letade fel på mig, utan mer som att vi förde ett vanligt samtal, vilket jag faktiskt uppskattade mer än vanligt. ”Du ska få några tabletter med dig hem. Som gör att du kommer må bra igen.” Hon reste sig upp och gick till ett skåp hon hade precis bakom dörren. ”Jag tror att jag vet vad det är som har hänt med dig. Jag vill inte säga att du är sjuk, för det är du inte, detta är mer vanligt än något annat när det kommer till barn. Du lider av förlossningsdepression. Det är inget farligt, jag lovar dig det.” Att höra henne tala om för mig vad som är fel, gjorde mig faktiskt glad. Man kan på ett annat sätt hantera saker och ting om man vet vart man ska börja. ”Tack så hemskt mycket.”

 

Väl hemma och innanför dörren kunde jag höra hur Liam visslade från köket. Han har aldrig någonsin visslat i min närhet, vilket faktiskt gjorde mig lite busig. Jag smög in i köket och fick se honom stå och diska, kom igen, vi har en diskmaskin. Något var verkligen inte som det skulle. Men det var roligt, och det gjorde mig nyfiken. Jag slöt mina armar om honom bakifrån och kysste honom på axeln. ”Baby, vad är det som har hänt?” Han skrattade till, la ned tallriken och svampen i diskhon för att sedan vända sig om mot mig. En kyss på min panna, näsa och sedan en på läpparna. ”Jag har saknat dig. När du nu är hemma kan jag stoppa in allt i diskmaskinen och umgås med dig, min vackra prinsessa.” Han gjorde mig glad, han fick mig att rodna samtidigt som han återigen kysste mina läppar. ”Esmie somnade kanske 10 minuter innan du kom hem, och hon var jätte trött.” Var det enda han sa och lyfte upp mig på diskbänken. Han kysste mina läppar på ett sätt han aldrig tidigare gjort. Kyssarna fortsatte ner på halsen och hans händer vandrade på insidan av mitt linne. Det var längesedan som han och jag hade enbart 10 minuter för oss själva, och jag hoppades att den stunden skulle bli lite längre. Hans linne satt inte speciellt länge på hans perfekta överkropp, det hamnade på golvet tillsammans med alla andra våra kläder. Jag satt på köksbordet i enbart ett par spets trosor, och älskade mannen framför mig med hela mitt hjärta.

 

 

”Visst pappa, eller va? Va snackar du om? Paris.” Att höra Liam så förvirrad gjorde mig minst lika förvirrad som honom. Han gick omkring i vardagsrummet och kliade sig i huvudet, vilket troligen skulle lämna spår på golvet. ”Baby, lugna ner dig.” Han skakade bara på huvudet och fortsatte lyssna på vad Justin hade att säga. ”Jaja, ja, vi packar väl då. Nästa gång önskar jag att du kunde komma med detta lite tidigare.” Jag tror att han klickade sin egen pappa i luren för att han var irriterad, då han vände sig mot mig med inte ett så trevligt ansiktsuttryck. ”Vi måste packa.” Det var det enda han sa innan han försvann in i vår garderob för att plocka fram våra två resväskor. Jag fattade ingenting. Absolut ingenting. Väskorna flög ut ur garderoben och träffade väggen mittemot. ”Liam, för i helvete. Lugna ner dig och tala om vad fan det är som händer. Varför måste vi packa?” Han kom tillbaka in i vardagsrummet och satte sig ned i fåtöljen längst från mig. ”Min underbara pappa ska vara med på en gala inne på Disneyworld.” Han sa allt i en enda mening, med betoning på underbara. Jag kunde faktiskt inte undgå leendet som bildades på mina läppar. ”När ska vi åka? Och hur länge blir vi där?” Han tittade på klockan, och det var nog då jag insåg att vi hamnat i trubbel. ”Åtta ikväll, om 5 timmar. En vecka.” Vilken tjej i världen kan packa för en veckas semester på mindre än 4 timmar? Svara mig på den frågan och den tjejen får hjälpa mig. ”ÄR DU INTE RIKTIGT KLOK?” Jag höjde nog rösten lite för mycket för mitt eget bästa. Han stirrade på mig. JAG? Det är min pappa som håller på. Inte jag.”

 

 

Hade Esmie varit äldre hade hon frågat vad det var för fel på hennes föräldrar, för när jag och Liam satte oss ned i privatplanet Justin hade så andades vi ut och in ikapp med varandra. Jag var helt färdig, och allt låg troligtvis nedslängt i min väska, vilket skulle göra allt skrynkligt. Clarissa satte sig ned bredvid mig med ett leende jag inte kunde tyda. ”Hej gumman. Hur mår du?” Hon sträckte sig efter en vattenflaska från kylen och gav mig den innan hon tog en åt sig själv. ”Jag mår bra. För första gången på länge är jag ärlig när jag säger det.” Hon kramade om mig, innan ett brak hördes från längre bak i planet. PAPPA, säg åt Jana. Hon nyps.” Justin reste sig upp från sin plats och gick bak mot damerna längre bak. ”Nu lägger ni två av. Vi ska snart lyfta och då vill jag att ni har lugnat ned er.” Han suckade när han kom tillbaka och mumlade för sig själv. ”Helst sover.” Vilket fick oss andra att skratta. ”Justin. Ge dig nu. Detta kom som en chock för oss alla. Vi gör det bästa av detta, och vi kommer ha så kul.” Hon flyttade sig så att hon hamnade bredvid Justin och gosade in sig i hans famn. Det väckte Liam till liv, han flyttade sig så att han hamnade bredvid mig. ”Sötnos, du borde försöka sova lite. Jag skyddar dig.” Han sa det sista med ett leende och kysste mig. ”Du borde också sova lite.”

 

”Baby, vi är framme.” Att bli väckt med massa kyssar är det bästa jag vet, men helst inte framför andra, det är bara pinsamt. Liams hals är bästa stället att gömma sig för alla andra, och han vet om det. ”Nej, du får inte somna om. Vi måste kliva av planet nu.” Han reste sig och drog med mig upp vilket fick mig att slå upp ögonen illa kvickt. Vädret i Paris var strålande, men det var inte så konstigt då det var mitt i sommaren. Konstigt nog, eller inte, stod det en limousin och väntade på oss när vi klev av. Liam sträckte sig efter min hand och vi gick mot bilen. ”Ni två delar på en svit.” Justin pekade på oss två. ”Och min lilla sötnos.” Fortsatte han och kollade ned på Esmie som fortfarande sov sött. Jag kunde inte låta bli att le. Att jag har lyckats hitta en sådan underbar grabb som Liam, och fått hans familj med på köpet. Jag älskar dem alla. Justin fortsatte att dela upp rummen, Adriana fick ha med sig sin lillebror Jamie, vilket inte uppskattade speciellt mycket från början, men hon valde att acceptera det tillslut. Justin och Clarissa fick i alla fall med sig Juni och Jana, men dem är nog goda för 5-6 stycken ibland. Jag har inte varit med familjen Bieber utanför Stratford, och hemma är det egentligen ingen som reagerar över Justin på det sättet som jag läste om som yngre. Så när limousinen rullade upp utanför hotellet stormade folk bilen, tjejer som var äldre än mig. ”Jag minns hur tjejerna var när jag var yngre, men detta. Kom igen. Dem är i vår ålder, älskling.” Clarissa skrattade med oss andra, dock inte Liam han skakade mest på huvudet.

 

Hotellet var underbart vackert på insidan och personalen var riktigt trevliga. När Clarissa hade hämtat ut alla våra nycklar stod vi alla i hissen på väg upp till våning 29, den högst upp. ”Minns du första gången vi var här?” Alla spände öronen ordentligt mot Justin som tittade sin fru i ögonen. Hennes kinder blev rosiga och hon nickade. ”Har ni varit här förut, mamma?” Jamie var exalterad, men jag visste bättre än att fråga, och framför allt vilja veta. ”Ja, gubben. När mamma och pappa var här första gången var Liam 2 år, och dem träffades för första gången.” Clarissa vände sig mot Liam och rufsade till honom i håret. ”Han var så söt då.” Liams ögon spärrades upp och jag började skratta. ”Jag vet, nu är jag bara jävligt snygg.” Både Justin Clarissa slog till honom på varsin axel. ”Språket!” Sa båda två i munnen på varandra. ”Så går det grabben.” Jag blinkade till med ena ögat och hissen plingade till. Väskorna fanns redan på vårt rum när vi kom upp så jag rullade in våra i sovrummet och gick tillbaka ut för att ta upp Esmie som hade vaknat för ett tag sedan.

 

Vi alla satt nere i restaurangen och väntade på vår mat. Flygresan hade varit lång, även om jag sov i stort sett hela tiden, men mat skulle nog göra susen. ”Skulle inte ni grabbar kunna ta barnen ikväll, så kan jag och Clarissa få gå ut och ta oss en drink, eller två?” Clar nickade gillande mot mig och såg sedan på sin man. Både Justin och Liam tittade på varandra precis som att vi hade blivit galna, eller i alla fall jag. ”Ja, egentligen så.. Eller ja, jo. Men det kan vi göra.” Justin tappade tungan på vägen, men det ordnade upp sig på slutet. ”Yey, you go girlie.” Clar såg på mig, vi slog ihop våra händer och jag tog en klunk av mitt bubbelvatten. ”Vad ska vi göra då pappa?” Juni och Jana fick den speciella förmågan att säga exakt samma sak, samtidigt, när dem föddes. Det skrämde mig dem första gångerna jag hörde det, men nu har jag blivit van och det underhåller mig. ”Jag vet inte mina änglar, har ni något speciellt ni vill göra?” Båda två kollade på varandra för att sedan utbrista högt och tydligt. ”Bada i poolen, dricka saft och vara uppe jäääätte länge.” Liam skrattade till, men insåg nog senare att han faktiskt var en av dem två som skulle ta hand om dem. Jamie däremot protesterade, och tänkte vara inne på hotellrummet för att spela tv-spel. Han hade fått den förmågan av Justin, i alla fall enligt Clarissa. ”Jag kan vara med er.” Adriana höll om sina systrar med bredaste leendet någonsin. ”Bästa storasystern ever.”

 

 

Att vara ute med enbart Clarissa var faktiskt ganska skönt, även om jag saknade min lilla prinsessa och min underbara pojkvän, men dem fick klara sig utan mig en kväll, precis som jag fick klara mig utan dem. Vi satt på en av alla krogar bland Paris gator, en där det var blandat med ungdomar och äldre, vilket passade oss ypperligt. ”Får jag fråga dig en ganska personlig sak?” Clarissa tittade på mig och svalde den mängd Cosmopolitan hon hade i munnen. ”Självklart gumman.” Jag visste egentligen inte hur jag hade tänkt när jag frågade henne det, men nu var jag tvungen att kläcka ur mig frågan jag hade. ”Hur kommer det sig att du och Justin har 5 barn tillsammans, men med Liam 6 stycken?” Hon log ett halv finurligt leende. ”Oh, nej nej nej. Inte så, klart jag fattar hur dem blev till. Men ah, nej gud. Glöm det.” Vi båda började skratta, men mina kinder hettade till en aning. ”Jag förstår hur du menar. Men 5?” Jag började räkna alla i huvudet och till sist blev även Theo uppräknad, så jag hade räknat dem rött. ”Ja, Adrianas tvillingbror också, han är fortfarande ditt barn. Din ängel, och han älskar dig.” Hon kramade om mig, och jag kunde inte undgå att höra hennes snyftningar. ”Gud, förlåt.” Jag stelnade till. ”Åh nej, gumman. Inte ditt fel, var bara längesedan jag hörde hans namn.” Vi tog en varsin klunk och bad bartendern om en ny. ”Vi älskar barn, och det har aldrig varit något vi funderat över när jag blivit gravid. Vist har vi haft våra upp och ned gångar, men jag älskar honom, och alla barn han gett mig.” Jag såg hur glädjen sprudlade i henne. Hon var verkligen lycklig. ”Ibland funderar jag om ni aldrig ägt en tv eller något.” Hon skrattade högt och tydligt, för att sedan luta sig mot mig. ”Den har vi aldrig på.”

 

När vi kom tillbaka till hotellet var klockan drygt 2 på natten, och med det förstod jag att Liam hade gått och lagt sig tillsammans med Esmie. Fast jag hoppades verkligen att hon hade somnat i sin egen säng, så att jag fick Liam för mig själv. Min kropp hade verkligen ropat efter honom, i alla fall efter den där gången på köksbordet för bara några dagar sedan. Det hade verkligen tänt en eld inom mig, en eld som slocknat då jag blev gravid. Jag och Clarissa sa god natt till varandra utanför min dörr då hon skulle gå drygt 5 meter till för att komma till sin egen, och vi hade lovat varandra att ses vid frukosten morgonen efter. Liam satt i soffan i enbart ett par mysbyxor på sig, och sin Ipad i handen. ”Hej baby.” Han la ifrån sig paddan när han hörde att jag kommit in och reste sig upp för att komma mig till mötes. ”Jag har saknat dig.” Sa han med ett brett leende innan han kysste mina läppar hungrigt. ”Har allt gått bra?” Han nickade, men fortsatte. ”Det är dock ganska jobbigt att ha så många barn runt om sig, så jag förstår inte hur jag orkade när jag bodde hemma och alla var yngre.” Han smekte min kropp och pressade upp mig mot väggen på väg in i sovrummet. Kände jag honom rätt skulle vi inte hinna dit. ”Du fattar inte hur mycket jag vill ha dig inatt.” Jag fortsatte backa in i sovrummet och landade mjukt ner i sängen med honom över mig. Klänningen jag hade på mig drogs sakta upp över mina ben och försvann över mitt huvud innan jag ens hann reagera. ”Du är så vacker.” Kyssar ner längs min hals och vidare ner mellan mina bröst gjorde att min rygg kröktes en aning. Hans andetag lämnade osynliga spår över min släta mage och träffade tillslut min troskant.

 

 

Morgonen var kommen då vi alla skulle frakta oss mot Disneyworld, och låta Justin kliva upp på scenen och göra det han alltid gjort och då riktigt bra. Alla barnen var klara och påklädda, förutom Adriana. Hon hade tydligen problem med att välja kläder. ”Ska jag ha byxor eller kjol?” Vilket dilemma, eller ah, jag var nog säkert likadan när jag var i hennes ålder. ”Det är varmt ute, så ta kjolen.” Snabbt som attan drog hon på sig den och tittade sig en sista gång i spegeln innan hon och jag gick ned till lobbyn och slöt upp tillsammans med dem andra. Justin var precis som vanligt, detta var något han gjorde varje dag när han var yngre, så jag förstår om det fortfarande sitter i. ”Bilen är här nu.” Det var Liam som kom tillbaka efter att ha varit ute och tagit luft. Han fångade min hand med sin lediga, då han hade Esmie på den andra. Barnvagnen låg redan ned i skuffen på bilen så vi skulle slippa gå och bära på henne där inne. ”Är du taggad?” Liam kysste mig på kinden innan vi hoppade in i bilen. ”Ja, som sjutton. Du då?” Han såg mig djupt i ögonen. ”Ja, på att se dig i ditt esse.” Bilresan var för en gångs skull ganska lugn, det var ingen som skrek i munnen på den andra, eller någon som bråkade. Precis innan vi kom fram till bil ingången såg vi alla vad som hände. Folk stormade återigen bilen, och Justin vevade till och med ned rutan och skrev några få autografer. ”Det är så konstigt att se detta. Jag var en av dem för flera år sedan.” Han kollade på mig och fyrade av ett riktigt Bieber leende. ”Det var något nytt.” Jag kollade chockat på honom. ”Det är ju inte direkt något man skryter om när man är tillsammans med din son.” Vi alla skrattade innan det var dags att kliva ur bilen.

 

”Justin Bieber, här är din mikrofon. Du ska gå dit, för att bli stylad, och när du är klar där ska du gå dit.” En äldre man med ett stort headset stod framför Justin och pekade åt alla håll och kanter. Jag tror inte att han riktigt hann med när mannen pratade och pekade samtidigt. Clar hade fullt upp med att hålla koll på alla barn, vi var ju trots allt på Disneyworld och dem ville allt annat än sitta still och lyssna på vad hon sa. Jag hade då lovat henne att hjälpa till, Liam tog barnvagnen och gick omkring lite för att försöka få Esmie att somna innan allt drog igång. Aldrig någonsin hade hon haft problem att sova i höga volymer, vilket vi uppskattade till max. Rihanna och Nicki Minaj var två av dem stora artisterna som gick förbi oss och hälsade. Det var konstigt, men självklart hälsar man tillbaka. Väluppfostrad som jag är. När Justin försvann bort för ännu en förberedelse valde vi alla att gå ut mot publiken. Ingen av oss kände det där riktiga suget för att trängas bland alla människor längst fram, men vi ville inte heller hänga på VIP avdelningen som några översittare, så vi gick och ställde oss en bra bit ifrån. Men det gjorde mig inget. Jag hade återupplevt detta tidigare i mitt liv, men ville fokusera på nuet, så jag överlät allt det andra till alla andra som var där.

 

 

Sista kvällen i Paris valde vi att bara gå omkring på gatorna. Galan två kvällar före hade varit helt underbar. Jag hade verkligen saknat att både se och höra Justin uppträda live. Han gjorde ett toppen jobb om ni frågar mig. Minnen från när jag var yngre och såg honom för första gången fladdrade förbi min näthinna och jag älskade varje minut av det. ”Mamma, jag är hungrig.” Jamie hade nog tröttnat på att bara vandra omkring och ville ha något att göra, och det enda han kom på var mat. ”Vi ska snart gå tillbaka till hotellet och äta. Stå ut en liten stund till gubben.” Utan att han riktigt var medveten om det var vi redan på väg tillbaka till hotellet, men han sa faktiskt inte ett ljud till om det.

När vi faktiskt hade satt oss ned vid bordet och fått in våra menyer visste tvillingarna och Jamie redan vad dem ville ha. Det var inget snack om saken om att dem ville ha hamburgare. Det var det enda dem hade tjatat om. Jag och Liam tog en varsin pastarätt, men det slutar alltid med att vi äter från varandras tallrikar. Vi hade redan beställt vad vi ville ha och dricka så det kom in precis efter att vi hade satt oss nästan. Vi alla satt helt knäpptysta runt bordet och väntade på att kyparen skulle komma och ta våra beställningar, när Clarissa helt plötsligt kastar ur sig något jag aldrig i min vildaste fantasi hade trott. ”Jag är gravid.” Justin satte bokstavligen tungan i halsen, Liam stirrade på sin mamma, Adriana slutade dra sina fingrar genom sitt hår, Jamie lutade sig tillbaka i stolen, och tvillingarna fortsatte med sitt. ”Ingen tv nu igen.” Jag var bara tvungen att droppa den meningen. 


 

Detta var faktiskt sista delen i denna lilla berättelse, så nu hoppas jag att ni har fått det avslut ni ville ha. För HITRISA är nu helt över, och allt som hör där till. Jag är rätt nöjd, har dock tagit ett tag, så jag har säkert glömt bort massa viktiga saker, men säg till isf.. ♥♥♥


Skrivet:
Kategori: Shortcut Novels.

This thing we have. - Del två.

 

Att besöka en psykolog för att prata om sina problem är inget jag kan rekommendera, men det är något jag gör för att Liam ska klara av att leva tillsammans med mig. Jag behöver ha någon annan att prata med, och det var enda utvägen. Dr. Barkley, det var hon jag hade som psykolog, och hon var faktiskt helt underbar. ”Vad har hänt sedan sist?” Hon och jag träffas en timme en gång i månaden, ibland kan jag tycka att det är för liten tid, och ibland för mycket. Då jag satt där var det en sådan dag då jag aldrig ville gå därifrån. Och jag tror att hon uppfattade det då vi till och med hade satt oss ned i soffan. ”För mycket. Varje gång jag ser Esmeralda vill jag bara försvinna.” Hon nickade på huvudet och skrev ned några anteckningar. Jag har faktiskt inte brytt mig om vad det är hon skriver om mig, då jag bara bryr mig om hennes närvaro. ”Varför tror du att du känner så?” Ibland blir jag irriterad när hon ställer sådana konstiga frågor, men hon letar verkligen efter svar i mitt undermedvetna, och ibland är det bra, men vissa gånger vill jag bara be henne dra åt helvete. ”Jag vet inte. Allt var så fruktansvärt bra innan jag födde henne, eller överhuvudtaget visste att hon fanns i min mage. Liam var otrogen mot mig under graviditeten, och det var väl egentligen då allt spårade ur riktigt.” Samtalet flöt på ett tag, och jag förklarade för henne hur jag var mot både Liam och Esmie, vilket inte var något jag var stolt över. Jag visste innerst inne att Esmie behövde en mamma som tog sig samman, men varje gång hon var med mig så grät hon, eller så var det jag som helst enkelt glömde bort henne. Liam hade till och med blivit så rädd att lämna henne i min ensamhet. Vilket jag faktiskt kan förstå då vad som helst kunde hända.

 

Vi tog en liten paus, där jag fick chansen att sträcka på benen och ta frisk luft. Det fanns många saker som Dr. Barkley inte visste om mig, och jag tänkte låta det förbli så, men sedan fanns det andra saker som hon någon gång skulle få veta, tids nog. När jag återigen klev innanför hennes dörr satt hon ned i fåtöljen mitt emot soffan som jag brukade sitta i. Hon hade sin vanliga vita kaffekopp och sin röda bläckpenna. ”När vi döpte vår dotter, Esmie…” Hon tittade på mig när jag satte mig ned i soffan och lutade mig tillbaka. Det syntes på henne att hon spetsade sina öron för att höra fortsättningen på min historia, men jag visste inte hur jag skulle få fram det rätt. ”Alla gav vår dotter massa olika doppresenter, men det var en som stack ut.” Jag fick ont i magen, jag kände samma sak som jag kände när jag fick se vad det var. Jag slöt mina ögon och tog två djupa andetag innan jag kollade upp på henne. Hon satt precis likadant som när jag stängde dem. ”Vad fick hon?” Hennes ton var lugn, hon lät verkligen intresserad, även om jag visste att det bara var hennes jobb att få fram all information. ”Justin gav henne ett startkapital på en miljon.” Jag fick ut hela meningen i ett andetag, och jag såg på henne att hon blev förvirrad. ”Oj…” Hon tog en paus i sitt sätt att svara mig, men jag avbröt henne. ”Du behöver inte svara. Du anser det säkert vara ett bra sätt att börja sitt liv på.”

 

 

När jag kom hem från kliniken satt Liam framför tv:n med Esmie på sitt bröst, dock sov hon och snarkade lika sött som Liam brukade göra förut. ”Hey baby, hur mår du?” Han såg på mig direkt att jag bara ville försvinna från jordens yta, vilket var anledningen till att han bara frågade hur jag mådde. Han visade så enkelt att han brydde sig, vilket var det som skrämde mig mest. ”Kan du hålla om mig.” Jag brast ut i tårar bara genom att uttala dem få orden så tyst att jag trodde bara jag kunde höra det, men jag hade så fel då han la ned min ängel i soffan och kom fram till mig. Utan ett enda ord drog han in mig i sin famn och bar mig till soffan. ”Schyy baby. Allt kommer att bli bra. Du måste våga tro på dig själv, okej?” Jag vet att han bara vill väl när det kommer till att försöka trösta mig, eller få mig att öppna mig för honom, men jag kan inte ta emot det. Han förtjänar så mycket bättre än e tjej som inte ens kan ta hand om sig själv, så frågan är då hur jag ska kunna ta hand om Esmie. ”Jag älskar dig. Jag gör verkligen det. Även om jag inte kan visa det.” Jag pratade mot hans hals då det var där mitt ansikte var placerat. ”Jag vet att du älskar mig. Beviset ligger här bredvid oss. Titta på henne, för mig skull.” Jag vred mitt huvud så att jag såg på Esmie som låg ned i soffan bredvid oss. Hon var vacker min lilla flicka.

 

Den natten sov jag inte speciellt mycket då jag faktiskt satt ned i soffan med Esmie i famnen, för första gången på flera månader kunde jag se på henne och se en underbar tjej. Hon var min och Liams, och jag ångrade inget, just i den stunden. Hon var lite mer än 8 månader och hade ett helt liv framför sig. Ett liv jag skulle göra allt för, hon skulle aldrig behöva gå till skolan med en klump i magen, eller känna att hon inte kunde vända sig till mig om något var fel. ”Baby, vad gör du uppe nu?” Jag sneglade mot klockan som stod bredvid tv:n och såg att dem lime gröna siffrorna visade 03.34. ”Jag håller vår prinsessa.” Liam satte sig ned bredvid mig, och lutade sitt huvud mot min axel. ”Hon är lika vacker som du. Glöm aldrig det.” Han kysste mig på kinden och snosade på min hals. Det kittlade en aning så jag fnissade till. ”Sötnosen då, jag älskar när du fnissar. Du gör det inte så ofta, är därför det är lite extra att höra det.” Han tog mig med storm i början, och han gör det fortfarande. ”Jag älskar dig, och jag är så fruktansvärt ledsen att jag har varit ett vrak dem senaste månaderna.”

 

 

”WIIIIINA.” Det är ungefär så det låter när man kliver in innanför dörren hemma hos Bieber´s. På senare tid har även Clar och Justin hoppat fram bakom någon dörr, eller draperi och skrikit ikapp med sina barn. Det är verkligen en underbar känsla, men inte dem få gångerna som Esmie faktiskt sover, och vaknar av livet som uppstår. ”Schyy.” Alla lydde min order och strömmade fram tysta och tittade på henne. Adriana tog bilbarnstolen av mig, så jag kunde lugnt och sansat hänga av mig min jacka och låta Adriana ta av Esmie alla kläder hon hade. ”Justin, skulle jag kunna få prata med dig?” Jag hade inte haft chansen att prata med honom sedan den lilla incidenten på Esmie’s dop. ”Självklart. Clar kan ta med sig barnen in i vardagsrummet, så kan du hjälpa mig med maten.” Med ett leende på läpparna knuffade han ut sin fru ur köket, och såg till så att ingen av barnen stod bakom dörren eller i närheten.

 

”Vad ville du prata om?” Han ställde sig vid diskbänken där han hade plockat fram alla grönsaker som skulle bli till en god sallad för hela familjen. Att hoppa upp och sätta sig bredvid honom blev svårare än jag trott, då jag verkligen höll på att krångla till allt, men tillslut lyckades jag. ”Jag vill först och främst be om ursäkt över mitt beteende sist…” Han avbröt mig ganska på en gång genom att släppa kniven och vända sig mot mig. ”Du har ingen att be om ursäkt för, jag borde ha kollat med dig om det var okej innan jag gjorde det jag gjorde.” När han hade tystnat skakade jag på huvudet hysteriskt, för att visa honom att han hade fel. ”Nej nej nej, jag blev bara så överraskad. Visst viste jag att det skulle komma något stort av dig och din familj, men hade aldrig räknat med det där.” Han bländade mig nästan med sitt leende, men jag visste att han förstod mig. Har jag något på mitt hjärta eller bara funderar över något litet brukar det vara till honom jag går. Han drog in mig i sin famn och såg till att jag hamnade på mina två ben igen. ”Du vet väl om att jag ser dig som min familj, och för min familj finns bara det bästa.” Jag såg över axeln på honom och fick syn på Clarissa som stod i dörren. ”Gumman. Kom hit.” Även hon föll ut sina armar vilket fick mig till tårar. Jag har alltid vetat att familjen är allt för dem, men det var nog i den stunden som jag faktiskt insåg att jag gjort den större tillsammans med deras äldsta son. 

 

Liam klev innanför dörren precis i tid för att maten skulle serveras. Esmie var vaken och satt i knä på Justin. När jag var yngre och lyssnade på hans musik, följde honom på twitter och såg upp till honom, såg jag aldrig honom som en människa som skulle skaffa en stor familj. Men när jag ser honom med min egen dotter så ser jag glädjen i hans ögon. Han verkligen älskar henne, dock inte lika mycket som jag och Liam, det finns det ingen som kommer göra. Aldrig, någonsin. ”Maten är klar.” Alla barnen kom springandes från alla håll och kanter. Ibland blir jag faktiskt lite svettig när jag tänker efter att alla barn faktiskt varit små, och att Justin och Clarissa tagit hand om dem alla. Jag fattar inte hur dem har orkat, och hur dem fortfarande orkar. ”Ska jag ta henne?” Liam var på väg att sträcka sig efter Esmie när Justin bara skakade på huvudet och tog upp nappen som låg på bordet. ”Tänkte om du ville äta, pappa.” Återigen blev svaret en skakning på huvudet. ”Om jag vill äta så kan jag bädda ner henne, men jag klarar detta. Har gjort det med 4 andra.” Clarissa skrattade till, vilket fick oss alla att vända på oss mot henne.

 

Vi började äta under tystnad, men det såg ut som att Liam inte kunde släppa att hans mamma skrattade åt det Justin precis sagt. ”Varför skrattade du?” Han vände uppmärksamheten mot sin mamma som med ett leende på läpparna tuggade ur munnen. ”Din pappa var en riktig hejare på det där med att mata barn. Han satt ofta i soffan med både Juni och Jana på sina armar, hur han lyckades vet jag inte.” Liam såg stolt på sin pappa vilket gjorde allt så mycket bättre. ”Jag älskar att jag är en del av den här familjen. Dock önskar jag att min familj kunde dela denna glädje med mig.” Jag vet inte vart det där kom ifrån, men jag stod upp för mina tankar. Jag är den jag är, och kan inte ändra på mig. Jag älskar min dotter över allt på hela jorden, men ibland har jag lite svårt att visa det och bete mig som den mamman jag faktiskt är. ”Du kommer att klara detta hur bra som helst. Vi finns vid din sida hela tiden. Du kommer aldrig behöva vara ensam. Du har min son, och om jag har gjort mitt jobb bra så kommer han inte försvinna någonstans.” Clarissa kramade om mig, då hon satt bredvid mig. Jag torkade bort den lilla tår som lämnade mitt ena öga innan någon såg det. 


 

Jag vet inte vad det är som har hänt med mig, men jag gör verkligen mitt bästa för att iallafall kunna avsluta denna lilla korta novell. Nu återstår det bara ett kapitel, eller en del av denna. 

 

Jag älskar er alla som är här inne och kollar om något har hänt. Dock blev jag lite fundersam, den 13 oktober hade jag 173 besökare, den 29 september hade jag 205, och någon gång tidigare hade ag 223. Vad hade jag gjort dem dagarna som jag inte gjort tidigare? Jag menar, jag har mellan 50-60 varje dag, när jag inte uppdaterar, och det hade jag inte gjort dem dagarna heller. Men ingen tackar mer än jag. ♥♥♥


Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Sööööta vännen. ♥

 
 

Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Detta är bara så pinsamt att jag dör.

Jag vet att ni flesta som överhuvudtaget är här inne troligen skulle vilja vrida nacken av mig för allt jag lovat er.
 
Grejen är den att jag iallafall försöker skriva klart den korta lilla novellen om Liam och Edwina, eller ja. Den kommer att bli tre kapitel lång, och jag har i stort sett bara lagt upp det första av dom tre, men jag håller på och skriver på andra delen, dock tar det lite tid, då jag verkligen tar vara på dagarna jag har.
 
Jag kan fortfarande inte sitta vid datorn utan att hela huvudet håller på och snurrar av kroppen. ^ Men jag gör det iallafall, då jag tycker att ni som faktiskt är in här borde få veta hur det ligger till. =) 
 
 
 
Men som jag sagt hela tiden, jag älskar er. ♥