Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Svar på kommentar.

Kommentar: Tycker det var ett jätte bra kapitel verkligen! Men tycker även att du klagar lite med att folk inte kommenterar hela tiden. Liksom 11 kommentarer är ju bra så gnäller du? Tycker faktiskt att du ska vara glad att dessa 11 kommenterar, att det är 11 som kommenterar och inte 1. Eller har jag fel? Jag kan säga att jag inte är så bra på att kommentera. Men jag sitter oftast och läser på korta raster i skolan och på tråkiga genomgångar. Och kommer då läraren på mig tar han in min telefon så får jag tillbaka den sista dagen i veckan. Jag är säkert inte själv om att läsa på snabba korta raster i skolan. Du går ju inte i skolan? Men ja, du kanske har jobb men då får man ju prioritera! 
Hoppas att du förstår att det inte var något illa jag menade så men att jag bara tycker att det är löjligt att klaga på sina kommentarer istället för att ägna sin tid åt att vara glad för de som kommenterar! Sen när den här är slut så kan du ju prioritera om du tycker att det är värt att skriva om du nu "får så få kommentarer". 
Ha det bra! 
 
 
Svar: Ja, jag kanske klagar. Men jag är absolut inte den enda som gör det. Folk klagar på att jag aldrig uppdaterar. Så egentligen borde väl dom också vara glada och nöjda över vad jag ger, och inte bara gnälla. Eller har jag fel? Så fort jag säger något, då klagar jag, men det mina läsare gör det är helt okej, eller? (dock inte alla) , 11 kommentarer tycker jag är lite, mot hur många läsare jag har, då jag har över 250 dagligen. Så ja, låt mig tycka att det är lite med 11 kommentarer. 
 
Jag ber er, eller dig inte att läsa på korta raster eller under lektionstid. Så att din mobil kanske blir tagen kan du inte skylla mig för, du avgör ju vart du vill läsa någonstans. Och jag har sagt att ni ska sluta läsa när ni är i skolan. Då ni ska tänka på er utbildning. Nej, jag går inte i skolan. Och ja, jag jobbar. Och vill du att jag ska prioritera avslutar jag nu novellen, då jag anser att jag får mer ut av att jobba än sitta framför datorn. Hoppas du nu är nöjd. 
 
Jag skrev under kapitlet att jag INTE skulle ta upp det en gång till, men uppenbarligen är jag så illa jävla tvungen. Varje gång jag sitter vid datorn kan jag inte sitta mer än 5-10 minuter åt gången, då jag lidet av något, vet inte vad. Som gör att mitt huvud börjar snurra och jag blir alldelens illamående. Jag vet inte om ni tycker att jag ska prioritera bloggen framför min hälsa, eller vad det är som inte stämmer? 
 
♥ 
 
Jag älskar alla mina underbara kommentarer som jag får. Och jag blir lika glad varje gång det är lite att läsa i dem. :) Jag älskar hur vissa av mina läsare verkligen ger mig en återblick i vad det är jag precis skrivit, och påpekar vad det är jag har gjort bra och kommer med idéer. I just love it. ♥ Fortsätt på det sättet. Jag ler varje gång, och endel gör mig verkligen stum.. oooh, I LOVE YOU =D =D =D 
 
 
 
 
Kapitel 135 under detta inlägg. ♥♥♥

Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 135.

 

 

28 februari. ”Gumman, jag har en överraskning åt dig.” Jag vaknade på morgonen av Justins underbara röst på min vänstra sida, och innan jag kollade på honom sneglade jag på klockan, 04.23. ”Skojar du med mig? Klockan är mitt i natten och du väcker mig.” Han skrattade till och kysste mig på kinden. ”Kliv upp nu, vi måste åka.” Jag hörde hur han visslade sin väg in i badrummet och sedan hur vattnet slogs på. Jag förstår mig inte på honom ibland, vissa dagar är man tvungen att slå en stekpanna i huvudet på honom för att få upp honom på morgonen, och dagar som denna var han vaken innan han ens gått och lagt sig typ. ”Baby kom tillbaka och lägg dig under täcket.” Han kollade ut från badrummet med tandborsten i munnen och skakade på huvudet. ”Du måste gå upp, du kommer inte ångra dig.” Med munnen full av tandkräm fick han ändå fram det han ville ha sagt och fick mig att i alla fall göra ett försök att kliva upp. Bebisen i magen vägrar sova på nätterna, så det är knappt jag själv får sova.

 

Efter att jag hade tagit mig upp och fått på mig ett av mina par mjukisbyxor som jag faktiskt kan ha, och kan andas i. Håret åkte upp i en slarvig knut på huvudet och jag borstade tänderna fort, så att jag faktiskt skulle hinna innan min pojkvän skulle få ett utbrott jag mycket väl visste inte var långt ifrån. ”Klar.” Jag kysste honom på kinden innan jag skuttade förbi honom i all hast och ned för trappen. Både mamma och pappa jobbade så att jag väsnades lite gjorde inget, då dem ändå inte var hemma. Justin kom efter mig och vi satte på oss ytterkläderna och vandrade ut tills hans lilla otympliga bil. Jag sa åt honom när han köpte sin vita Ferrari att han inte skulle kunna använda den när barnet väl kom, då det inte ens fick plats en barnvagn i den, men han köpte den i alla fall för han ville ha en egen då jag hade min röda.

 

 

Det var i stort sett bara vi ute i trafiken, och det kan jag förstå då klockan inte var mer än tio i fem. Solen hade ännu inte gått upp så det var fortfarande mörkt ute, vilket jag inte hade något emot, då jag fick spendera mörkret tillsammans med Justin. ”Vart tar du mig?” Han log finurligt mot mig men fortsatte sedan stirra på vägen. ”Du får se snart.” Justin parkerade bilen vid sidan av vägen och klev ur, för att sedan vandra runt och öppna åt mig. Vi stod vid sidan vid ett av dem mest eftertraktade hus i hela LA, och jag hade ingen aning om vad Justin hade i tanken, och saken skrämde mig en aning när vi hand i hand började gå mot dörren, där det stod en portvakt som öppnade. ”Välkommen Mr. Bieber.” Jag vet inte om han kände igen Justin eller om dem faktiskt hade träffat varandra innan.

 

Jag vågade inte fråga Justin vad vi gjorde där, då jag inte ville höra. Jag hade mina aningar, men jag ville inte tro det, så jag lät det vara. Hissen vi stod i hade tre stycken spegelväggar, så man såg sig själv i alla vinklar, vilket var väldigt obehagligt, allra minst för mig. Justin såg på mig genom spegeln och ställde sig bakom för att lägga sina händer på min mage. ”Snart är vi tre, och jag älskar dig över allt på hela jorden.” Hissen plingade till och vi klev direkt ut i en lägenhet, så vi måste ha varit högst upp. ”Justin, vad gör vi här. Tänk om dem som bor här, kommer.” Han skrattade till och drog in mig i sin famn. ”Utan att bli galen nu, men ah, välkommen hem älskling.” Mina hormoner spelade mig ett spratt, som genast gjorde så att jag började gråta. Justin tittade skrämt på mig samtidigt som solens strålar nådde fönstret som vette ut över hela Los Angeles. Huset hade över 18 våningar och Justin påstod att detta var vårt hem.

 

”Pearl. Varför gråter du? Vill du inte bo här med mig och vår prinsessa?” Justin torkade bort mina tårar med hjälp av sina tummar och ledde mig ut på balkongen så att den tidiga morgonluften slog mot min kropp. Allt jag kunde göra var att peka mot min mage och snyfta fram ordet hormoner. Han skrattade till och kysste min panna för att sedan placera sin ena hand i min och den andra på min mage. ”Jag älskar dig, och kommer älska dig mer när jag ser dig amma vår dotter.” Jag spärrade upp ögonen och stirrade på honom. ”Amma? Är du inte klok…” ”Oh no, du skulle bara våga inte göra det. Hon kommer behöva det, så det så.” På honom lät det som att jag inte hade något att säga till om, och var det, det enda han ville kräva mig på, så fick jag väl ta det. Han var trots allt pappan till mitt barn, och den jag värderade högst.

 

 

 

”..Och här har jag gjort i ordning barnkammaren.” Han höll för mina ögon så jag antog att han sköt upp dörren med foten. Jag blinkade till några gånger innan ögonen började reagera på det extremt ljusa och rosa summet. Häpet såg jag mig omkring med händerna för munnen, det var så vackert att jag återigen vill lägga mig ned och börja gråta. Sängen hade en ljusrosa ton med, med rosa sängkläder och en vit mjuk nalle som stod prydligt bredvid kudden. Jag drog ett finger över den vita byrån som stod precis vid fönstret, på den formades bokstäver till Jearlin, vilket jag inte förstod ett smack av. Jag vände mig om mot honom, men innan jag hann fråga honom svarade han mig. ”Det är en kombination på våra namn. Tidningarna använder det hela tiden. Men jag vet att du inte läser sådant, men jag tyckte det var lite kul.” Min pojkvän kan inte bara skriva musik och få 10 tusentals tjejer att skrika, han kan få mig att le också. ”Söt du är.” Bredvid bokstäverna stod det en bild på oss två, där vi båda var som lyckligast om man bortser från tiden just i det rummet.

 

 

Hela lägenheten var inredd precis som jag alltid drömt om. När jag var liten sa jag alltid att jag ville ha allt i vitt, och stora panorama fönster, det var precis så allt var. Jag gick omkring och drömde, precis som att det inte var mitt eller min pojkväns, utan som att jag befann mig på någon exklusiv inredningsbutik. ”Kom och sätt dig.” Justin hade satt sig ned bekvämt i soffan och lagt upp fötterna på bordet. Och precis innan jag skulle skrika åt honom att ta ned fötterna kom jag på att allt var vårt. Vi kunde göra vad vi ville där. ”Okej, jag satte mig ned bredvid honom och la också upp fötterna.” Han drog mig intill sig och jag lutade mig ned mot hans axel. ”Vill du bo här med mig?” Jag gäspade till en gång och log för mig själv. ”Självklart vill jag det. Du har gjort allt så fint, och jag förstår nu varför du ville att jag skulle lugna ned mig när det kom till att leta efter alla barnsaker. Hur har du kunnat hålla detta hemligt för mig?” Han log sitt sockersöta leende mot mig och strök mig över kinden. ”Det var inte så svårt med tanke på att du har haft fullt upp med barnet i magen.”

 

Nyckeln som tillhörde lägenheten la han i min hand och tryckte ihop den. ”Välkommen hem.” En tår slank ned för min kind i samma stund som jag tryckte på knappen som tog oss ned med hissen. Att en lägenhet som låg högst upp i ett exklusivt hus bara hade 4 rum och kök var konstigt, men jag älskade lyan, och det skulle bli skönt att komma bort från mamma och pappa som var mig i röven hela dagarna. ”När vill du flytta in?” Han stod bakom och höll om mig, samtidigt som vi tittade varandra i ögonen genom speglarna i hissen. ”Nu?” Jag fnittrade till sådär tjejigt bara jag kunde och det störde mig, för han var den enda som verkligen kunde få mig till det. ”Du är så söt när du fnittrar och blir rosig om kinderna.” När vi kom ut utanför huset var det fullt med tjejer i vår ålder. Jag hörde hur folk skrek efter Justin och jag var livrädd att något skulle hända mig, eller barnet då jag inte riktigt hade koll över situationen. ”Din jävla hora, hur kan du ta Justin ifrån oss?” Jag hade hört mycket, men aldrig hora, och det var verkligen det sista jag var. Paparazzi fångade troligen mina tårar på bild innan vi tillslut kom fram till bilen.


 

 

Jag vet inte vad det är för fel, men folk säger att jag inte får några kommentarer för att jag typ inte uppdaterar. Men dem minskade då jag började lägga upp kapitel ganska tätt inpå varandra, kanske ska sluta med det. =/ Varför tar ni inte er tid när ni vet vad jag går igenom varje gång jag sitter här. Jag har förklarat det många gånger, och tänker inte göra det en gång till. 

 

Kommentera ... ♥ 


Skrivet:
Kategori: Bloggtips ♥

Länkbyte med Julia aka. bieb.blogg.se

Jag skulle kunna säga att hennes novell är för mig, precis som Bibeln är för andra. Hederlig. Hon skriver rent och helt fantastiskt, visst kan vi alla göra fel, och även hon då hon är precis som jag, människa. Men sättet hon skriver på gör mig helt stum. Hon förmedlar känslor än många bra riktiga författare med många böcker som historia. Hennes första novell, You Are My Heaven fick mig att känna allt som Nevaeh kände. När hon var ledsen rann det tårar på mig, och skrattade hon och var glad fick det mig att le. 
 
Julia är en duktig författare, och jag hoppas en dag kunna få se hennes namn pryda böckerna i skyltfönstret. Jag kommer garanterat att köpa dem, oavsett priset. -klicka på bilden för att komma till hennes blogg- 
 
 

 
 
Här kommer trailen på hennes nuvarande novell, och vad ni än gör, döm den inte för fort. Den är bra. :)  
 
 
 
Handlingen. 
 
Ett år av festande, drickande, inte så eftertänkta uttalanden och fler tjejer än dagar har lett till att Justin sakta men säkert börjat bryta ned sin karriär och är på väg mot att bli bortglömd. Scooter vägrar att låta det här hända, och inför Justins nya album och turné har han en idé hur han ska kunna få fansen att tro att Justins visst är gamla Justin. 
 
Blue Monroe, om det ens är hennes riktiga namn, är 17 år och har haft nästan dubbelt så många familjer. Hon vet inte varför, men som liten lämnade hennes riktiga föräldrar bort henne och sedan dess har hon fått bo hos fosterfamilj efter fosterfamilj och flyttat runt över hela Canada. Hennes senaste familj skickar henne till Wingham, där hennes nya mamma och pappa har ett jobb åt henne, skådespelerska på heltid. Hon ska nämligen agera flickvän åt en misslyckad popstjärna. 
 
Läs om hur Justin försöker hitta sig själv och tillbaka till sina fans, läs om hur Blue försöker hitta kärleken och sin familj, i With You I´m Better. 

Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 134.

 

 

 

”Jag ska snart upp på scen, vill du följa med bakom, eller vill du sitta kvar här?” Jag sträckte mig över mot Pearl och tog hennes hand så hon skulle titta på mig, vilket hon gjorde, med glittrande ögon. ”Åh lord, trodde aldrig du skulle fråga, måste verkligen gå på toa.” Jag såg nästan paniken i hennes ögon, och när hon väl är kissnödig då är det illa. Precis i samma stund kom en man gåendes mot oss, som tog med oss in bakom scenen. Vi blev insläppta i ett rum där mina scenkläder fanns och Pearl sprang raka vägen in på toaletten, och jag kunde höra hur hon började andas, vilket fick mig att börja skratta. Jag började genast byta om, men istället för att sätta på mig mitt linne ställde jag mig framför spegeln och tog fram mobilen, för att ta ett kort. ”Baby, nu gör du sådär igen.” Jag vände mig om och fick se en brett leende Pearl. ”Vad gör jag?” Hon kom emot mig och drog sitt ena pekfinger längs min bröstkorg. ”Antar du tog bilden för Instagram, och du kommer återigen se till så dina fans förlorar sina äggstockar.”

 

Jag hann inte mer än reagera på det hon sagt innan hon pressade sina läppar mot mina och hela min kropp mot spegeln. I sådana situationer kunde jag inget annat än tycka att hennes underbart runda mage var i vägen. Det störde mig verkligen att jag inte kunde ha hela henne mot mig. Jag strök mina händer efter hennes nakna rygg då hennes klänning var öppen bak, dock hann jag inte komma speciellt långt innan hon tog bort dem. ”Du ska snart ut på scen, och oavsett hur mycket dina fans vill se din vän i fullt stånd är han bara min, så nu lägger vi ner.” Hon satte sig ned i soffan och lät mig byta om utan att hon sa eller gjorde något. Den senaste månaden har hon blivit mer grov i munnen och jag vet inte vad det kommer ifrån, då hon senast på nyårsafton hotade med att kasta en vas i ansiktet på mig för att jag pratade lite.

 

 

”Nu kommer du missa en del av galan när du är här inne.” Pearl reste på sig och kom fram till mig, då jag stod framför spegeln och rättade till mitt headsett. ”Jag är hellre här inne tillsammans med min sexiga fästman, än där ute och ser när tråkiga människor tar emot sitt pris.” Hon bet sig sådär sexigt i läppen som bara hon kan, och jag kunde inte undgå känslan som spred sig i min kropp, det liksom pirrade överallt. Jag ville ha henne, på ett sätt som bara jag fick henne. Men hon hade rätt, jag var tvungen att kyla ned mig, annars skulle mina fans få något att twittra om i flera år. Det knackade på dörren så Pearl slutade dra sina fingrar längs min mage och jag kunde andas normalt. Det var en man med ett stort headsett och massa papper i handen som sa åt mig att röra mig mot scenen.  

 

Carly Rae Jepsen var min vän, och det var även hon som skulle presentera mig. ”Lycka till älskling.” Pearl kysste mina läppar innan jag var tvungen att gå ut på den kolsvarta scenen. Jag och Dan satte oss på varsin pall och inväntade en strålkastare. ”Jag är så glad att jag får presentera honom, min vän. Justin Bieber.” Vad jag har förstått och läst på twitter så gillar mina fans As Long As You Love Me, när jag sjunger den accustic. Så det var så vi började det framträdandet. Jag såg att Pearl hade gått ut och satt sig ned vid mamma, det var faktiskt där jag ville ha henne, då visste jag att hon var i säkra händer, även om det fanns fler livvakter än kändisar under taket. När jag tog den sista tonen på den låten reste jag mig upp. ”Kom igen nu, res er upp och dansa med.” Musiken till Beauty And A Beat började och alla mina kvinnliga dansare gjorde mig sällskap på scen.

 

 

 

”Gratulerar baby. Men du har fortfarande ett pris att hämta när vi kommer hem.” Åter igen bet hon sig i läppen sådär som gör mig bokstavligen galen. Hon förstår inte vad hon gör med mig. Hela galan var avslutad och jag hade tagit hem alla tre priserna och det kändes underbart. Speciellt att få visa alla heaters att jag faktiskt kan, och att jag är här för att stanna. ”Så vad kan det vara då?” Jag tror mamma kände sig en aning i vägen där vi satt i bilen på väg hem, men det var något som inte skulle vara allt för länge. ”Det får du se.” Hon lät sådär mystisk och extremt sexig. Hon hade hela kvällen retat gallfeber på mig, så skulle hon fortsätta med det då vi kom hem hade jag blivit galen. Jag hade nog slitit av henne hennes klänning och knullat henne på plats, precis innanför dörren. Jag kysste henne på halsen och placerade min hand på hennes bara lår, så långt upp jag vågade då min mamma faktiskt satt typ en meter från oss.

 

Vi släppte av mamma först och tackade henne för kvällen för att sedan fortsätta i bilen en halvtimme, och vi hann med en hel del där kan jag lova, och skönt att vi var ensamma då vi gled omkring i min limousine. Direkt mamma hade stängt dörren satte sig Pearl gränsle över mina ben och kysste mina läppar. Jag blev så chockad att det tog ett ta för mig att besvara den, men sedan sjönk vi in, och våra läppar rörde sig synkroniserat tillsammans med varandra. Hon smekte mig på magen och ned mot mina byxor för att sedan knäppa upp dem utan att våra läppar släppte varandra. Jag glömde helt bort att andas då hon greppade tag kring min vän och började runka mig sakta. Jag visste inte riktigt vart jag skulle göra av mina händer, men dem fann ganska snabbt hennes rumpa, under klänningen. Jag klämde åt några gånger och kände hur hon började röra sina höfter i en cirkel.

 

Det var inte bara jag som var rikligt upphetsad. Hon slutade runka mig, men fortsatte kyssa mina läppar och vidare ned över halsen. Jag hann precis stoppa henne då hon var på väg att lämna mitt knä, men jag höll fast henne och kysste henne igen så att hon skulle tappa koncentrationen på det hon var på väg att göra. Jag smekte hennes lår på insidan tills jag nådde kanten på hennes trosor. Jag både kände och hörde hur hon andades in häftigt men gjorde inget för att hindra mig, så jag fortsatte. Jag smekte hennes blöta fitta, och insåg ganska på en gång att hon inte bara hade kåtat upp mig, utan även sig själv. ”Baby, är du lite sugen?” Jag trodde vi hade kommit förbi den delen då man rodnar när man pratar sex, men tydligen inte. Hon nickade lite smått. ”Ta mig.” Jag hann inte ens reagera innan hon hade rest sig upp lite och sedan låtit mig glida in i botten på henne. Jag var där jag trivdes bäst, i henne. Tillsammans var vi ett.


 

 

 

Vad tycker ni? =) 


Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 133.

21 januari. Justin fick ett samtal av Scooter några dagar efter nyår, där han berättade för Justin att han skulle iväg på American Music Awards, då han var nominerad i tre kategorier. Justin stod framför spegeln och kollade in kvällens outfit riktigt ordentligt, nästan värre än vad jag brukade göra då jag visste att vi skulle ut tillsammans, offentligt. ”Är du säker på att du inte vill gå på röda mattan tillsammans med mig?” Jag nickade på huvudet och rättade till mitt hår som låg på ena sidan. Jag hade på mig en ljusrosa klänning, som verkligen framhävde min runda och fina mage. ”Jag går in den andra vägen, tror inte jag orkar gå speciellt länge, eller blir du ledsen?” Han skakade på huvudet och kysste mina läppar. ”Klart jag kommer tycka att det är tråkigt, men jag förstår dig.” Jag visste att han verkligen ville mitt bästa, därför tjatade han inte mer, utan tog mitt svar som det var.

 

I bilen på väg till galan satt jag bredvid Justin och såg hur gatorna i LA svischade förbi, det kändes nästan som att jag inte hade sett dem förut. Min hand var sammanflätad med Justin och han kysste den med jämna mellanrum, då han satt och förde en konversation med Pattie, som han också skulle ta med på röda mattan. Hon var vacker klädd i en vinröd klänning och en fin håruppsättning. Det syntes verkligen att det var mor och son som satt där, dem har exakt samma haka, vilket jag kan tycka är gulligt. ”Pearl gumman, lyssnar du på mig?” Justin kysste mig på kinden och fick tillbaka mig till verkligheten. ”Oh, förlåt. Vad sa du?” Han log lite smått mot mig, och slickade sig om läpparna. ”Jag frågade om du mår bra.” Jag nickade och lutade mitt huvud mot hans axel. ”Har aldrig mått bättre.”

 

 

Jag kom in före Justin och Pattie, men man kunde på långa vägar höra att dem var på väg. Tjejer skrek som galningar, och jag kunder garanterat veta att deras lärare skulle fråga dem vad dem hade gjort eftersom att dem troligen inte skulle ha någon röst kvar dagen efter. Jag kollade ut genom dörren som ledde ut till röda mattan, och olyckligtvis skulle en tjej få syn på mig. ”PEEEAAARL!!” Hon skrek mitt namn så högt att alla andra också la märke till mig. Justin stod där ute tillsammans med sin mamma och sträckte ut handen åt mig. Jag såg på hans läppar att han mimade. ”Kom.” Jag ville inte göra honom besviken eller få hans fans att fundera varför jag inte visade mig där ute, så jag började gå ut, och skriken blev högre. Med Kenny vid min sida nådde jag tillslut fram till Justin som slöt sina armar kring min kropp, eller så gott han kunde. Paparazzi folket knäppte kort likt jag vet inte vad, precis när Justin pressade sina läppar mot min kind, vilket resulterade i att jag rodnade.

 

 

Vi gick direkt in till våra platser, som visade sig vara nästan längst fram. Vi hade enbart en rad framför oss, vilket jag kunde tycka var skönt. Det var fösta gången jag var med Justin på något sådant, så allt för mig var nytt och det pirrade lite i magen på mig, då min pojkvän faktiskt var nominerad i tre kategorier. Och ingen skulle bli lika glad som jag om han faktiskt vann, en stolt flickvän skulle han få ta del av. Han placerade en betryggande hand på mitt lår då vi hade satt oss ned. Han längst ut, sedan jag, och bredvid mig satt Pattie. Hela salen, om man ens kan kalla det för det, men det släcktes ned och en manlig röst hälsade oss välkomna till 40 års jubileumet av American Music Awards, samt presenterade Usher, och alla i publiken reste sig upp. Det var nog nackdelen för mig den kvällen, att behöva resa sig upp stup i kvarten, men jag tog mig igenom det. Usher om någon kan dansa, så jag njöt mig igenom hans framträdande och rörde så lite på höfterna som möjligt.

 

När den första delen var avklarad och Usher klev av scenen var det återigen den där manliga rösten som tog över och presenterade Ryan Seacrest. Han var den första för kvällen att få dela ut ett pris, favorite pop/rock male artist. Flo Rida, Pitbull, Usher och Justin var dem som snurrade runt på den extremt stora bildskärmen framför oss. Arenans ljud blev högre och högre för varje artist som visades, men ljudnivån gick ned en aning då det var dags för honom att presentera vinnaren. ”Och årets första pris går till, ingen mindre än..” Han öppnade locket på skalet kring mobile där vinnaren skulle stå. ”Juuustiiin Biiebeer.” Vi alla ställde oss upp och innan jag hann reagera riktigt på att det var han som hade vunnit pressade han sina läppar mot mina. ”Grattis baby.” Det var det jag hann säga innan han vände sig om och kramade om sin mamma samt Scooter som satt bredvid Pattie.

 

 

 

”Först och främst vill jag tacka min mamma, hon sitter där och är riktigt vacker ikväll. Singel också.” Hela publiken började skratta och jag la min högra hand på hennes vänstra. Hon kollade generat ned i marken men höjde huvudet strax därefter och fortsatte lyssna på Justin. ”Allt detta har jag att tacka mina underbara fans för, utan dem ingen Justin Bieber här uppe. Jag hoppas ni förstår hur mycket jag älskar er, och kommer stå i evig skuld till er.” Jag var så stolt över honom, även om han inte nämnde mig, men jag log ändå, världen gick inte under och jag älskade honom lika mycket efter, som när han klev upp på scen. "I LOVE YOU." En tjej från publiken skrek så högt att han hörde. "I LOVE YOU!!" Skrek han tillbaka och pekade på henne. Jag satt där som en riktigt lycklig flickvän, en stolt lycklig flickvän. Han hade kämpat så hårt med detta album, så det var inte mer än rätt att han faktiskt vann också. 

 

Galan fortsatte och fler priser delades ut, samt att dem visade en del klipp från tidigare galor, sådant som en annan kom ihåg från då man satt hemma i soffan och kollade. Jag älskade sådant innan jag och Justin träffades, och att sitta hemma en fredag eller måndag gjorde mig inget, bara jag fick se American Music Awards, tillsammans med min mamma och en skål popcorn. Det var så mycket som hade hänt i mitt liv dem senaste två åren, men det fanns inget i världen som skulle kunna få mig att må dåligt över det. Jag älskade Justin, med hela mitt hjärta, och det skulle jag göra tills den dagen jag inte längre fanns kvar. När han kom tillbaka och satte sig ned i stolen bredvid mig tog han min hand och kysste mig på kinden. ”Jag älskar dig, så fruktansvärt mycket.” Den lediga handen placerade han på min mage, och precis då sparkade hon till. ”Vi älskar dig också.”


 

 

Såg att jag hade fått en kommentar angående deras boende, och jag tänkte jag skulle förklara lite. ^ 

Justin köpte en ö till Pearl i 18 års present, men det är enbart deras hus på den ön, och därmed ingen civilsation, dem bor alltså inte på den, utan har den mer som ett sommarställe, eller vad man skulle kunna kalla det. Hemma i LA bor Pearl fortfarande hemma tillsammans med Debbie och Fred, och Justin bor tillsammans med Pattie. Så han har skaffat dem en liten våning, så att dem kan flytta ihop och bli en riktigt familj. =) Hoppas du fick lite klarhet nu i hur det ligger till. ^ 

 

Hoppas att ni gillar detta kapitel :) Kommentera. ♥ 

 

BTW, ju mer kommentarer, ju fortare kommer nästa kapitel. :D 


Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 132.

 

 

Justin visste verkligen vad han skulle säga till mig för att få mig att rodna eller över huvud taget få hela situationen att kännas jobbig. Jag hatade att han hade den makten över mig, bara genom att dra upp vårt sexliv. Jag visste att han inte ville något illa och att han hade rätt i det han sa, men det kändes ändå som att det var något helt nytt för mig, även om jag bar på hans barn, och att jag nästan hade gjort det i 7 månader. Vi hade i alla fall släppt det och lagt oss ned i soffan för att fortsätta kolla på filmen vi egentligen hade börjat med för länge sedan. Jag gosade in mig i hans famn och han placerade sin hand på min mage, och helt på ett icke sexuellt sätt strök han mig på magen under linnet. Jag älskade när han gjorde så och det inte var planerat, utan när han tog initiativet till att göra det själv. Jag rös över hela kroppen efter en stund av avslappning, och det var hur skönt som helst. Återigen kände jag mig som en liten fågelunge.

 

 

Eftersom att jag bodde lite högre än själva LA kunde man se staden en bit uppifrån om man stod på vår uppfart, och det var där vi stod med ett varsitt glas i handen, med päroncider, alkoholfri. När klockan slog tolv skålade vi och sedan helst plötsligt pressade Justin sina perfekta läppar mot mina till tonerna av alla fyrverkerier, och alla underbara färger på himmelen. Jag älskade den stunden, och ville inte att den skulle ta slut. Det märktes att Justin var på samma plan som jag då kyssen bara blev hetare och hetare samt mer passionerad än innan. Han släppte glaset han hade i handen tidigare och lät det gå i tusen bitar, men inte ens det hindrade mig från att fortsätta kyssa honom. Hans händer vandrade över min kropp precis som att dem aldrig gjort det tidigare, och det var en underbar känsla.

 

När vi tillslut släppte varandra burrade jag in mig i hans famn och kysste han på halsen. ”Fryser du, gumman?” Jag skakade bara på huvudet och lät honom hålla om mig. Det tog ytterligare 20 minuter innan vi faktiskt släppte varandra och gick tillbaka in i huset. Jag gäspade stort och gnuggade mig i ögonen. ”Baby, du är ju trött. Vi går och lägger oss.” ”Nej, gör vi inte…” Han satte sin hand över min mun och skakade på huvudet. ”Säg inte emot gumman. Vi går upp och myser ned oss.” Dock fanns det tydligen inget jag kunde göra då han nästan släpade mig upp för trappen. Vi borstade tänderna tillsammans och försökte stirra ut den andre genom spegeln, men det verkade inte fungera då ingen ville släppa blicken från den andre. Så söta vi två kan vara. Ena stunden bråka som sjutton, för att i nästa vara söta mot varandra.

 

 

 

”PEARL SHINE!!!” Jag vaknade morgonen efter av att min pappa stod och skrek från nedervåningen. Eller morgon och morgon, klockan hade passerat långt över lunchtid, och jag kunde inte minnas när jag sovit så länge sist. Justin började skruva på sig bredvid mig, men jag kravlade mig ur sängen och drog på mig morgonrocker för att i alla fall försöka hindra att pappa skrek en gång till så att Justin skulle vakna helt. ”Ja pappa, vad är det?” Han stod med både ytterrocken och skona på sig i hallen och pekade med hela armen rakt ut genom dörren. ”Varför är det fullt med glas på uppfarten?” Det var först då jag kom ihåg att jag inte hade sopat upp efter att Justin hade släppt glaset kvällen före. ”Jag körde över det, och är nu tvungen att fixa bilen till verkstaden för att göra ett däckbyte.” Jag tittade skamset på honom och vek sedan ned mitt huvud. ”Förlåt pappa.”

 

Pappa var inte så arg som han själv ville få det att framtå som då jag först hade kommit ned, dock tyckte han att det var onödigt. Justin gjorde i alla fall ett försök med att be honom om ursäkt, och det verkade fungera då pappa helt plötsligt gick omkring och visslade samt pratade med verkstaden i telefon. ”Vad gjorde du med min pappa?” Mamma var inte hemma, så det var bara pappa, jag och Justin. Vi två stod i köket och höll på med maten för dagen, även om jag inte orkade så gjorde jag det ändå, för att få min pappa gladare. ”Jag gjorde inget speciellt. Han kanske fick till det igår…” Mer hann han inte säga då han faktiskt försökte få det att låta som att mamma och pappa hade ett sexliv, och hade dem det ville jag inte veta av det. ”Aj, varför gjorde du så?” Han tog sig för armen där jag tidigare hade slagit till honom. ”Du ska sluta prata sex med mig, förstår du det?” Han skrattade bara och skakade barnsligt på huvudet.

 

”Pappa, maten är klar.” Pappa kom in i köket med ett glatt leende på läpparna, vilket för stunden skrämde mig en aning. Det var längesedan jag sett honom så glad, men jag ville inte ifrågasätta honom ifall att jag skulle förstöra hans glädje. På bordet framför oss stod det en köttgryta och ris, med en stor smarrig sallad. ”Gud vad gott det luktar.” Pappa slog sig ned på sin plats medan jag och Justin satte oss mitt emot honom. ”Hoppas det smakar lika gott.” Justin var den som hann svara innan jag gjorde det. Pappa log ännu mer än innan och högg in på maten. ”Vart är mamma någonstans?” Han tuggade ur munnen och sköljde ned med lite mjölk som han hade i sitt glas. ”Hon och Pattie tog en lunch på stan.” Jag nickade som svar och fortsatte äta, även om det var svårt då Justin hela tiden smekte mig på låret och ibland alldelens för högt upp för hans eget bästa.

 

 

 

Efter maten plockade pappa undan så jag och Justin kunde återgå till mitt rum och bara ta det lugnt. Vi låg i min säng och höll om varandra, inga ord behövde utbytas för att vi skulle kunna förmedla vår kärlek till varandra. ”Känn. Hon sparkar.” Jag la mig ned på rygg och Justin satte sig upp bredvid mig och placerade sina händer på magen där jag visade att han skulle lägga dem. Precis efter att han hade gjort det sparkade hon ännu en gång och ett brett leende spred sig över Justins läppar. ”Vi måste se till att skapa ett syskon åt henne.” Jag kunde inget annat än skakade på huvudet då jag inte förstod hur han orkade. ”Ge dig nu.” Han fnös högt och kysste mig över magen. ”Pappa ska se till så du får ett syskon, mamma har ingen talan. Jag vet att hon vill.”  


 

Jag hoppas att ni tycker om det. Och i nästa kapitel kommer jag hoppa en bit till, i tiden och lite saker kommer hända. =) Jag hoppas att jag kommer få ner det som jag vill ha det. Dock kommer jag inte skriva mer idag då mitt huvud har återigen har gett upp. =/ 

 

Kommentera. ♥


Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

....

11 kommentarer? =/

Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 131.

 

31 december. Pearl hade missat hela sin jul, egentligen. Om man bortser från att hon och jag hade en liten julklappsutdelning, men den räknas inte tycker jag, då jag hade tänkt fria till henne i vilket fall som helst. Hon satt på sängen med benen brett isär just för att låta magen få plats mellan, hon var så vacker, och så omedveten om hur mycket jag faktiskt älskade henne. Jag skulle kunna göra allt för henne, precis allt. Bara hon var lycklig, och nöjd med livet. Hon satt vid datorn och letade desperat efter barnsaker, då hon inte trodde vi skulle få tillräckligt mycket. Hon förstod nog inte hur många vi hade omkring oss, och som skulle överösa oss med saker. ”Baby, titta den här spjälsängen.” Hon vred skärmen mot mitt håll, men jag skakade bara på huvudet. ”Du har inte tyckt om någon jag visat.”

 

 

Jag hade inte lämnat Pearls sida sedan hon kom tillbaka till mig, så min mamma hade fått lämnat av massa kläder hos henne så jag slapp åka iväg. Smart drag av mig, absolut. ”Kan du åtminstone sätta dig ned och kolla tillsammans med mig?” Pearl hade blivit otålig när det kom till saker som hade med barnet att göra, och det var drygt tre månader kvar. Dock hade jag redan allt planerat, det hon inte visste var att jag hade köpt en lägenhet åt oss, stor nog för tre personer, då jag visste hur hon var när det kom till mina pengar. Hon ansåg att det bara var mitt, medan jag ansåg att hon hade lika mycket rätt till dem hon också. ”Gumman, vi hinner.” Hon suckade och slog ut med armarna. ”Vill du inte ha barnet? Är det därför du är så frånvarande?” Jag var precis på väg att avbryta henne när hon satte upp handen och fortsatte. ”Du gullar inte med varken mig eller magen mer, och håller dig alltid på avstånd.”

 

Det gjorde ont att hon överhuvudtaget trodde något sådant om mig, jag hade för guds skull friat till henne. Det skulle jag inte ha gjort om jag inte ville ha något att göra med barnet, vilket jag hade hoppats att hon skulle förstå. ”Jag älskar dig, och jag älskar barnet över allt på hela jorden. Jag är rädd att jag ska göra dig illa om jag är för på. Därför håller jag mig en bit ifrån…” ”Du gör inte illa mig. Kom hit.” Hon slog ihop datorn och ställde ned den på golvet, och sträckte ut sina armar mot mig. Jag var som i trans, jag gjorde som hon sa innan jag hann reagera själv. Jag la mig så att mitt huvud hamnade precis vid hennes mage, och drog upp hennes linne en bit. ”Pappa är här, och längtar så mycket efter att få hålla dig. Kan du titta ut nu, så jag får någon mer att överösa min kärlek över.” Pearl skrattade till och strök mig över huvudet med ena handen för att sen stryka sig själv över magen med den andra. ”Mamma vill också att du kommer ut nu.”

 

 •

 

Denna nyårsafton skulle inte bli som någon annan tidigare, då både jag och Pearl hade valt att stanna hemma och fixa oss en riktig myskväll. Hon hade på sig sina favorit mjukisbyxor och ett linne som framhävde hennes enorma mage. Plus att hon hade skickat iväg både sin mamma och pappa hem till mina föräldrar då min pappa fortfarande va kvar tillsammans med mina syskon. Vi hade hela huset för oss själva och det var så skönt, vi slapp hennes mamma som sprang efter henne och frågade vad det var som klingade hela tiden. Pearl hade tillslut gillat ha kulorna i sig, vilket jag inte förstod ett smack om. Dem skulle vara till för att träna hennes knipmuskler i slidan efter födseln, och inte tillfredsställa henne under graviditeten. ”Baby, plocka ur dem där kulorna nu. Du ska använda dem efter att du fött.” Hon skrattade åt mig samtidigt som hon pressade sina läppar mot mina. ”Det är så skönt.”

 

Vi stod i köket och hon delade grönsaker och blandade ihop olika dippar som vi skulle ha under kvällen samtidigt som jag stod och rörde om i köttfärsen, eftersom vi skulle äta tacos. Hon stod och visslade på min låt, Boyfriend. Ibland förstår jag mig inte på henne, men det är tjusningen med henne, hon är inte lika förutsägbar som alla andra tjejer, jag vet inte alltid vad hon vill eller vad hon tänker. ”Minns du när du skrev den låten?” Jag nickade och mindes allt exakt som det var. Hon hade gjort klart för mig att hon inte ville prata eller vara med mig mer, då hon trodde att jag och Aurora hade något på gång, vilket vi absolut inte hade. Jag har aldrig ångrat ett ligg så mycket som jag ångrade den gången med Aurora. ”Ja, och jag minns att du hatade mig.” Hon stelnade till och släppte kniven för att sedan vända sig om mot mig. ”Jag hatade dig inte. Jag var så kär i dig och när jag såg dig tillsammans med Aurora insåg jag att en sådan som mig inte förtjänade dig.”

 

 

När vi båda hade magen full med tacos låg vi i soffan och höll om varandra samt suckade och pustade ikapp. Ingen av oss orkade en enda smula till, så vi låg rätt bra just där vi låg. ”Jag älskar dig. Så fruktansvärt mycket, och det är så sjukt skönt att vara tillbaka i dina armar, det enda stället på jorden jag känner mig hel.” Jag hörde hur sårbar hon var i rösten och bara den saken gjorde mig ledsen, jag ville inte att hon skulle vars ledsen, eller känna sig nere. ”Hey baby.” Jag lyfte upp hennes huvud och pressade mina läppar mot hennes. ”Jag kommer aldrig lämna dig, Aldrig. Hör du mig? Jag älskar dig så sjukt mycket, och lilla bäbis i din mage.” Hon torkade bort sina tårar jag inte ens sett att hon hade rinnandes, men bara det gjorde så det knöt sig i magen på mig.

 

 

”Minns du vad vi gjorde för ett år sedan?” Hennes kinder hettade till och hon placerade sina händer i ansiktet, så att hon skulle skymma hennes röda underbart vackra kinder. Klockan hade blivit 11 på kvällen. ”Är du generad?” Hon skrattade till och slog mig löst på axeln, vilket också fick mig att skratta. ”Inget att skämmas över. Vi hade hett vilt sex i ett kök. Hur underbart som helst..” JUSTIN, va bara tyst.” Hon lämnade köket som ett åskmoln, samtidigt som jag såg hur ett leende lekte på hennes läppar. ”Om jag inte minns helt fel så var det du som bad mig ta dig hårdare…” En kudde kom flygandes från dörröppningen och träffade mig rakt i ansiktet. ”Nästa gång kastar jag en vas, förstått?” Jag kunde inte sluta skratta, då jag inte förstod vad det var som gjorde henne så generad. Hon och jag har underbart sex tillsammans, men när det kommer till att prata om det så stoppar hon gärna huvudet i sanden. ”Du skulle aldrig kasta en vas i ansiktet på mig. Då kommer du aldrig mer få uppleva min extremt sexiga kropp hårt pressad mot dig, med min stenhårda…” ”JUSTIN FUCKING DREW BIEBER, SHUT UP!!!!” Hon var i stort sett rasande, och det var riktigt underhållande att se, då jag aldrig sett den sidan av henne. ”Babe, i love u.”


 

 

Jag var så illa tvungen att få in lite skämt mellan dem, då det vart ganska stelt mellan dem den senaste tiden. ^^ Jag hoppas att ni iallafall log lite under detta kapitel, jag vet att jag gjorde det iallafall ♥♥♥

 

Sen hoppas jag att ni fick en bra förklaring på vad det är för kulor hon har. ^^ Geisha-kulor, om ni inte vet vad det är sök på google. =P 

 

Kommentera. ♣


Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 130.

Pattie var hem till oss en snabbis på förmiddagen och lämnade Justins julklappar, som han skulle ge mig. Eller ja, det ena paketet var en julklapp det andra var bara en han ville ge mig. Så jag var verkligen nyfiken på den, precis som när man var liten ni vet. Det pirrade lite i min mage då jag var så nervös över vad han hade hittat på åt mig. ”Jag ska hoppa in i duschen, vill du göra mig sällskap?” Justin låg med sin lur i handen och stirrade sig trött på den lilla skärmen, men han släppte allt när jag frågade honom om duschen och var inne snabbare i badrummet än vad jag trott. Jag skrattade för mig själv när jag tog dem få stegen in i badrummet och knöt upp min morgonrock och lät den glida ned över min kropp för att sedan ta steget in i duschen. ”Fan vad du är vacker.” Justin placerade sina händer runt min kropp och på min mage, han kysste mig på halsen samtidigt som vattnet rann över våra nakna kroppar. ”Du gör mig vacker.”

 

 

Justins händer vandrade över min kropp och det tog inte alls lång tid innan hans två fingrar gled in i mitt våta inre. Små lätta stön lämnade mina läppar samtidigt som vi kysstes hett och passionerat. Jag slet mig loss från både hans händer och hans läppar, även om det tog emot en aning. Men jag vände mig om och lyfte upp mitt högra ben på en kant och svankade för honom, han förstod på en gång och det tog inte lång tid innan han pressade sig in i mig. Helt ärligt har min sexlust ökat en aning sedan jag blev gravid och jag har flera månader utan Justin att ta igen, han kommer hata mig när jag tröttnar. Han tog allt mitt hår i en hand och drog mitt huvud bakåt för att visa att det faktiskt var han som bestämde. Jag försökte komma loss vilket bara resulterade i att han knullade mig hårdare och djupare, precis som jag ville. Vi vet hur vi ska göra för att komplettera varandra.

 

 

 

”Den här presenten är inte julklappen, utan den där presenten som kommer lösa ditt problem efter du fött.” Han tittade lurigt på mig samtidigt som han gav mig ett litet paket. Det vägde lite lurigt mycket för att vara det där lilla paketet, så jag hade ingen aning om vad han hade hittat på. Justin satt bakom mig och smekte mig över magen, vilket var underbart. Han visste vad han skulle göra för att få mig lugn, eller att tänka på annat. Jag hade fått bort papperet och hade då en ask i min hand, en genomskinlig, som innehöll två kulor. ”Justin….” Jag stirrade sint på honom och började sen skratta när han kollade oskyldigt tillbaka på mig. ”Du kommer behöva dem där baby.” Han kysste mina läppar och tog asken av mig för att öppna den och lägga kulorna i min hand. ”Prova dem.” På honom lät det som att jag inte hade något val, så jag klev upp ur sängen och gick in på toaletten.

 

”Fan Justin, dem klingar när jag går.” Han skrattade bara åt mig, men drog ned mig i sängen igen. ”Det är bra, då kan du inte smyga på mig.” Jag skulle ljuga om jag inte sa att det var skönt att ha dem där, men samtidigt var det en ny känsla så lite obehagligt, men jag lovade Justin att använda dem flitigt efter födseln. Jag plockade fram paketet som jag hade haft gömt, och stäckte det till honom. ”God Jul älskling.” Han tittade finurligt på mig men började öppna paketet. ”Vad sjutton är detta?” I sin hand höll han ett häfte, med massa olika kuponger. Jag hade gjort det själv, och jag var så glad över resultatet. ”Öppna och läs.” Han gjorde som jag sa och läste på den första. ”Förklara för mig. ’En gratis massage.’ Är dem inte alltid det?” Han skrattade till och kysste mig på kinden. ”Nope, inte från och med nu. Masserar jag dig, ska du massera mig. Rättvist.”

 

Justin gick igenom hela häftet och det var inte några sidor som var med, och vissa var absolut inte barnvänliga, och jag hade enbart skrivit med dem för att hetta upp vårt sexliv lite mer, och jag visste att han skulle använda dem också. Jag satt på kanten av sängen och Justin hoppade ned så han stod på knäna framför och började pussa mig på magen, det var faktiskt inte ofta han gjorde en sådan sak, eller gullade med magen över huvud taget. ”Pappa älskar dig, snuttan.” En tår lämnade mitt ena öga men jag torkade bort den fort så att han inte skulle hinna se den. Jag var så lycklig, jag var hemma med min familj, och framför allt så hade jag fått tillbaka pappan till mitt barn. ”Pearl, vill du gifta dig med mig?” Jag tappade luften, mitt hjärta stannade, och jag började svettas. Vad hade han precis gjort? Hade han precis friat till mig? Frågorna bara välde omkring i mitt huvud, och jag hade ingen aning om hur jag skulle reagera.

 

Jag tror att Justin tolkade min tystnad på helt fel vis, för jag såg på honom hur en besvikelse sköljde över honom och hur han precis var på väg att stänga asken där den otroligt fina ringen satt och sedan resa sig upp. Dock hann jag hindra honom, genom att pressa mina läppar mot hans och svara ja i mun på honom. ”Ja, jag vill gifta mig med dig.” Han reste sig upp och placerade ringen på mitt finger. Med hjälp av en ring blev min hand så mycket vackrare, men även så mycket tyngre. Jag kunde inte i min vildaste fantasi förstå att Justin ville leva sitt långa liv med mig, men så var det. Och jag älskade honom. ”Jag älskar dig så otroligt mycket, du är halva mitt liv..” Justin tystade mig genom att pressa sina läppar mot mina igen. Jag la mig ned på rygg i sängen och såg till att an var tvungen att följa med mig om han fortfarande ville smaka på mig, vilket han gjorde, men la sig inte på mig utan bredvid, och det var något jag saknade med honom, hur han ibland kunde lägga sig på mig.

 

 

”Ungar, det är mat.” Mamma vrålade från köket vilket fick både mig och Justin att skratta. ”Hon kallar oss ungar fortfarande. Du bär mitt barn, och min ring.” I trappen på väg ned hörde både jag och Justin hur det klingade om mig när kulorna stötte mot varandra, men jag hade inte tid att plocka ur dem så det fick klinga. Och allt jag hoppades på var att varken mamma eller pappa inte skulle höra det. ”Mamma, titta vad jag fick i julklapp.” Jag höll fram min vänstra hand och såg på min mamma som vände sig om. Hennes haka slog i golvet men hon insåg nog ganska på en gång att hon stirrade så hon stängde munnen och drog in mig i en kram. ”Gumman. Du växer så fort.” Hon kastade ett öga på Justin. ”Ta hand om min dotter nu. Hon kommer behöva dig.” Han nickade och kramade om mamma. ”Kommer aldrig släppa henne ur min syn en gång till.” Justin lyfte upp mig och kysste min panna, och släppte sedan ned mig igen. ”Vad var det där? Det klingade till?” Både jag och Justin tittade på varandra och började skratta. 


 

 

Helt ärligt är jag så besviken på denna novell. Det börjar spåra ur, och det gör mig ledsen. =/ 


Skrivet:
Kategori: Bloggtips ♥

Personliga blogg.

För er som är intresserade av vad jag gör om dagarna då jag inte bloggar här, kan alltid ta och titta in min personliga blogg. =) Jag skriver om allt, vad jag gör, och vilken musik jag lyssnar på. ^ 
 
Har ni några önskemål om vad som ska hända i novellen? 
 
 
Klicka på bilden för att komma till min blogg. =) 
 

Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 129.

”PEARL.” När jag kom ned från övervåningen kom Jazmyn springandes mot mig, och hon kastade sig i min famn på en gång. Dock var Justin framme fort. ”Ta det försiktigt med hennes mage Jazzy.” Hon tittade ned blygt i golvet. ”Förlåt.” ”Hey, gumman. Det är ingen fara, jag har saknat dig.” Jag bar upp henne och tillsammans gick vi in i vardagsrummet där alla satt och pratade, tillsammans med min barnmorska. Mamma kastade en sträng blick på mig, och jag förstod på en gång vad den betydde. Dem hade hört allt, dock kunde jag inte känna mig generad, för mig var det naturligt att ligga med Justin, så allt var lugnt. ”Hej Pearl, ska vi göra en lätt undersökning på dig?” Jag nickade bara, och tog med mig henne in i gästrummet så att jag kunde lägga mig plant utan att alla skulle stirra på mig, Justin var den enda som följde med. Han höll mig i handen när jag hade lagt mig ned och dragit upp min tröja så att bulan på min mage framhävde.

 

 

Att få höra sitt barns hjärtljud och se det lilla barnet på ultraljudsskärmen var det bästa som kunde hända mig. Jag kunde inte undgå att se en tår som lämnade Justins högra öga och banade sin väg ned över hans kind. ”Baby?” Jag var tvungen att se så han var okej. Han tittade på mig och log med sina ögon, något bara han klarar av. Jag kunde inte undgå att känna hur det pirrade i min mage och inte långt efter det känna hur det sparkade. Genast placerade jag Justins hand precis där jag känt det, och ännu en gång kände jag samma sak. Justins leende spred sig ned över hans läppar och han satte sig ned på huk och kysste min mage. ”Pappa är här, och längtar efter dig.” Jag började nästan gråta när jag hörde hans ton i rösten, så liten och så sårbar. Inte nog med att jag hade saknat ihjäl mig efter honom han hade uppenbarligen saknat mig minst lika mycket, det både kändes i luften och syntes på honom.

 

 

 

Efter några timmar valde alla att lämna mitt hus, eller ja, nästan alla, alla utom Justin. Han hade uppenbarligen inga planer på att lämna mig i siktet då han till och med följde med mig in på toaletten. ”Snälla, kan jag få kissa ifred?” Han skakade bara på huvudet och vände ryggen till. Visst att han hade sett hela mig, men detta gick över gränsen. Jag kissade och tvättade mina händer för att sedan lämna badrummet, men fortfarande med Justin efter mig. Klockan hade gått och blivit en hel del så jag sa god natt till mamma och pappa, och hoppade ned i sängen. ”Kom och lägg dig här, så kan vi slå på en film och mysa.” Jag har aldrig i hela mitt liv sett Justin klä av sig sina kläder så fort, vilket var en fröjd för ögat. Jag fick chansen att skåda hans kropp på ett sätt jag inte tidigare haft tid med, och den var verkligen vältränad. Han la sig halvt över mig och pressade sina läppar mot mina. Det kändes som en evighet sedan, men hade inte gått mer än ett par minuter.

 

Justin fick chansen att välja film och såg till så att det blev Grease ett, jag skrattade så jag trodde mitt liv var slut. ”Vad?” Han kollade frustrerat på mig under tiden som jag skrattade. ”Nej inget, kom tillbaka nu.” Jag slog på platsen bredvid min och han kröp genast ned så att jag fick chansen att placera mitt huvud över hans bröstkorg. Det var så underbart att bara höra och känna hans hjärtljud så pass nära mig igen, det var verkligen något som jag hade saknat. Han la båda sina händer över min mage och pussade mig på hjässan. ”Jag älskar dig.” Det kom ut som en viskning, men Justin uppfattade nog vartenda ord jag sa precis som att jag hade skrikit det rakt ut. ”Jag älskar dig med, och mini.” Jag började skratta igen, vilket fick han att reagera. ”Vad är det nu då?” Jag satte mig upp och tittade på honom. ”Jag tror vi har valt namn till den. Mini.” Justin började också skratta, men ironiskt. ”Aldrig att jag döper mitt barn till Mini.”

 

 

28 december. På morgonen när jag vaknade låg inte Justin bredvid mig, men jag hörde honom från badrummet, vilket gjorde mig lugn igen. Jag slöt mina ögon och hörde hur han kom tassandes mot sängen igen, och jag kände hur den sjönk ned. ”God morgon gumman.” Han kysste min panna och strök mig över kinden. ”Jag är vaken, du låg inte bredvid mig, så jag vaknade.” Han tittade lidande på mig och la sig ned bredvid mig igen. ”Förlåt.” Efter en stunds gosande och kyssande klev vi båda upp, dock drog bara Justin på sig sina mjukisbyxor, och jag min morgonrock, som knappt nådde runt min mage. ”Söt du är.” Han placerade sina händer kring min mage och kysste mig på halsen. En lätt rodnad sköljde över mitt ansikte men jag dolde den inte då det var meningslöst. ”Ska vi gå ned och äta frukost?” Han nickade och flätade samman våra fingrar.

 

Både mamma och pappa var vakna och satt vid frukostbordet när vi kom in i köket. Båda två avfyrade ett brett leende när dem såg oss, och mamma ställde ned sin kopp på bordet. ”Det är så skönt att du är hemma igen.” Pappa nickade instämmande och fortsatte läsa i tidningen. Jag och Justin satte oss ned på motsatt sida mot mamma och pappa och tog oss en varsin smörgås. ”Jag har en julklapp till dig sen.” Jag hade helt glömt bort att jag faktiskt hade missat julen med honom, och att det inte alls var planerat att vi skulle fira jul tillsammans, eller ens ses, men jag hade faktiskt köpt honom en julklapp också. ”Och jag har en till dig.” Jag tror att vi båda två blev lika nyfikna, men ingen av oss sa något. Han kysste mig på kinden helt ogenerat framför mamma och pappa för att sedan ta en klunk av sitt mjölkglas. ”Ung kärlek kan vara det bästa.” Den meningen uttalade min pappa, och jag blev helt chockad. 


 

 

Detta kapitel är ett stycke längre än vanligt. :) Tyckte att ni förtjänade det. 

 

Hennes pappa var så söt där i slutet. =) Så vad tror ni att dem ger varandra? Och hur kommer allt detta att sluta? Vad tror ni att det blir, en pojk eller flicka? =) Många obesvarade frågor just nu. ^