Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 43 - I Will Spit On Your Grave.

Det hon sa var ju bara sanning så jag la inte ner så mycket energi på det. Efter ett litet tag la vi ner det där och Julia ursäktade sig och gick på toa, samtidigt som det ringde på dörren, Justin gick och öppnade.

Vi andra satt och pratade och drack under tiden. Det där med ett glas funkade inte så bra för mig, men jag kände mig säker med folket jag hade runt om mig. Justin hade druckit en hel del, och Ryan och Chaz hade gått och lagt sig.

Helt plötsligt pep det till i min mobil, det var syrran. Undra vad hon ville, hon var ju på väg hit. Men jag öppnade och läste.

"Kom till köket NU, jag är där"


Justins perspektiv

När det ringde på dörren vinglade jag dit och öppnade, det var Mel. Jag viste att hon skulle komma, men hon verkade vara en sån som bara går in hos folk. Men man kan tydligen ha fel om folk.

- Hej, hinner inte ge dig en kram. Vart är toan? sa hon och skrattade
- Där. svarade jag och pekade

Hon är en härlig tjej när hon lägger den sidan till. Men hon kan även vara en dryg liten unge, eller iallafall bete sig som det. När jag såg att hon hade hittat rätt gick jag in i köket för att ta mig lite vatten, då det blivit lite för mycket alkohol för min del.

Jag stod med ryggen mot dörren så jag härde bara att någon kom in men var för inne i mitt vattendrickande att jag inte orkade vända mig om. Stegen kom närmare och sen kände jag hur någon kysste mig i nacken, så jag vände mig om och där stod Julia.

- Vad gör du? frågade jag chockat och knuffade bort henne
- Jag vet att du vill, du har kastat trånande blickar efter mig hela dagen. svarade hon och kom emot mig

Jag viste att det var fel, men hennes läppar mot min nacke var något speciellt. Och jag ville verkligen känna dom mot mina. När hon kom nära nog drog jag henne till mig och kysste henne. Det var verkligen en laddad kyss.


Melrose perspektiv

Efter att ha läst sms:et gick jag in och såg att Mel stod utanför köket och hon la ett finger över munnen som bevisade att jag skulle vara tyst. Jag gick lugnt och försiktigt mot henne, och hon pekade in i köket.

När jag kom fram till dörren stannade jag upp av det jag såg. Justin stod och kysste Julia, där mitt framför mig. Jag kände inget, varken sårad eller ilska. Först funderade jag på att bara gå men istället tog jag upp min mobil, och filmade lite. Som tur var, var det ingen av dom som hörde mig. Så jag kunde lugnt gå därifrån.

Mel stod bara och tittade på mig, hon funderade säkert varför jag inte fick ett utbrott. Men om jag ska vara ärlig så orkar jag inte med ett sånt. Det får komma imorgon isåfall. Både jag och Mel gick ut till dom andra, eftersom att Ryan hade gått och lagt sig så var Chaz den enda som inte träffat min syster.

- Chaz, detta är min syster Melanie. sa jag och höll lugnet efter vad som hänt
- Du kan kalla mig Mel. sa hon och gav honom en kram

Efter 5 minuter kom både Justin och Julia tillbaka, och jag kunde inte bry mig mindre.

Vi satt uppe i flera timmar och spelade kort, och varje gång Justin tittade eller tog på mig kände jag mig äcklad. Men jag lät han hålla på, för att inte ställa till en scen, den kunde han få se själv sen.

- Ska vi gå och sova. sa han helt plötsligt
- Okej. svarade jag och tog min mobil
- Godnatt alla. sa vi i kör

Mel ville inte gå hem mitt i natten så hon skulle sova på soffan, eller där hon hamnade innan dom skulle ge upp. Hon var också rätt full. Jag hade dock slutat dricka efter att jag sett Julia och Justin.

Efter att Justin hade stängt dörren till sitt rum, så kom han mot mig, och var på väg att kyssa mig, men för första gången ryggade jag tillbaka och hamnade mot väggen.

- Vad har jag gjort? Du har vart konstig sen Mel kom.
- Ja, undra varför? svarade jag och visade han min mobil


Justins perspektiv

Jag behövde inte ens trycka på play, stillbilden visade gott och väl vad det var hon hade sett. Men jag gjorde det ändå, och filmen var över 30 sekunder. Har hon stått där så länge, utan att ens gett ifrån sig ett ljud? Under tiden som jag kollade på filmen gick hon in på toa, och jag hörde att vattnet spolades, så jag antog att hon borstade tänderna. Vad skulle jag säga till henne?

Känslan jag hade i kroppen var inte okej. Jag mådde illa av mina egna handlingar. Det var som att hon inte brydde sig, men jag viste att helvetet skulle bryta ut inom en snar framtid.

Jag låg i sängen när hon kom ut, men hon la sig inte under samma täcke som jag, och hon la sig så långt ut på kanten hon kunde utan att ramla ner, och med ryggen mot mig. Jag måste prata med henne, vi kan inte somna osams, det är det värsta jag vet. Men å andra sidan så fick jag skylla mig helt själv.

- Hur arg, besviken, ledsen är du på en skala 1-10? frågade jag henne
- 12, 10, 5. var det enda hon svarade
- Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är ledsen.
- Innan du vaknar imorgon ligger Julia blodig på golvet, så jag hoppas du har bra rengöringsmedel.
- Sluta! var det enda jag hann säga innan hon vände sig mot mig och avbröt mig
- Försvarar du henne slår jag ner dig också.

Det var ingen idé att försöka prata med henne, så jag tog mitt täcke och gick.

- Ska du sova med Julia? frågade hon och kastade något på mig


Melrose perspektiv

Han brydde sig inte ens att jag kastade ringen på honom. Så jag la mig ner och försökte somna. Men jag kunde inte somna, jag ville veta vart Justin hade gått någonstans. Jag ville se så att han inte var med Julia. Jag smög ner, och hörde två röster jag mycket väl kände igen. Rösterna kom från köket, så jag gick dit. Det första jag såg var Justin i bara kallsonger och sen Julia i bara tröja och trosor, jag vart äcklad av den synen. Men ville inte att Julia skulle förstå att jag sett dom.

- Låt inte mig störa. sa jag samtidigt som jag gick in i köket och tog ett glas vatten

Och som jag förstod så förstod inte Julia min mening, men Justin reste sig upp och var på väg att säga något, men innan han fick fram några ord var jag ute ur köket igen.

Jag gick tillbaka upp till Justins rum och la mig, och jag tror att jag somnade ganska på en gång. Men någongång under natten vaknade jag till av att någon la sig bredvid mig. Men det kändes inte som Justin, och jag var för trött för att se vem det var.

På morgonen när jag vaknade såg jag att Mel låg bredvid mig. Hon var också vaken. Men ingen av oss sa något, och för första gången började mina tårar rinna, även fast jag inte var ledsen. Men för Mel kunde jag visa mina känslor, hon var ju med när det hände.

- Gråt inte, älskade syster! sa hon och strök bort mina tårar
- Jag vill inte gråta, han är inte värd det. svarade jag och slutade snyfta
- Har du sagt något till dom?
- Ja, till Justin. På tal om det, Julia ska ut, och det är nu. sa jag och kastade mig ur sängen och klädde på mig

Jag tror att Mel försökte stoppa mig men jag brydde mig inte utan rusade ut ur rummet och in i rummet där Julia skulle ha sovit i, men det var tomt. Så jag gick ner till köket och där satt alla. Candy var den enda som tittade på mig, men det var allt.

- Julia, packa dina saker och stick. sa jag och slet ner henne från stolen
- Vad fan är det med dig? frågade Candy
- Vill du själv berätta eller ska jag? frågade jag och kollade på Julia
- Vadå?

Där fick jag nog, jag tog upp min mobil och gav den till Candy, och röck med mig Julia ut ur köket och upp på hennes rum.

- PACKA DINA SAKER OCH DRA!! skrek jag


Justins perspektiv

Det tog ett tag för Candy att förstå vad hon skulle göra med mobilen, men sen helt plötsligt gick det fort för henne. Hennes ansiktsuttryck ändrade sig häftigt och hon blängde på mig.

- Vad fan har du gjort? nästan skrek Candy åt mig

Innan jag hann tänka på vad jag skulle svara hörde jag hur Rose skrek och sen hur något flög i golvet. Jag var tvungen att se efter, så jag reste mig upp och gick till rummet dom var i. När jag kom fram till rummet sköt jag upp dörren och såg Julia ligga på golvet och hade händerna i ansiktet medans Rose satt på sängen.

- Vad fan händer? frågade jag och tittade på Rose
- Det jag borde ha gjort för länge sen, så jag slapp lämna den jag älskar mest i hela världen. Den kyssen ni utförde igår var inte bara från henne, jag såg på dig att du njöt. Så nu lämnar jag dig, ringen hittar du någonstans i ditt rum. Men en sak borde du veta, jag kommer alltid älska dig.

Jag vart helt stum, så jag fick inte fram något innan hon försvann. Det gjorde ont att se henne gå, och jag kommer alltid att älska henne. Julia sa inget efter att hon hört vad Rose sagt. Hon packade sin väska och drog. Henne ville jag inte ens stoppa.

Hela den dagen satt jag i mitt rum och kollade på ringen.


Nu gör vi något annorlunda, den som kommenterat flest gånger med samma blogg adress innan imorgon klockan 13.00 får en länk på detta ställe fast i nästa kapitel. :)

Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 42 - My Sis Is My Angel.

Vi gick mot deras bort och den lilla flickan blev eld och lågor när hon fick syn på Justin. När vi bara var några meter från henne reste hon sog upp och kastade sig i armarna på honom och han lyfte upp henne och gick till bordet där hennes mamma satt med några fler.

- Ursäkta min dotter, men att få träffa dig två gånger på mindre än en vecka är nog mer än en dröm för henne. sa flickans mamma
- Det är inga problem. Jag var påväg hit för jag kände igen henne. Eftersom att vi träffas lite här och där kanske jag kan få veta ditt namn, så jag kan ropa på dig nästa gång jag ser dig. sa han och kollade på den lilla söta flickan
- Lily, heter jag. svarade hon blygt


Justins perspektiv

Vi stod kvar inne på resturangen och pratade med Lily och hennes mamma, hon var riktigt trevlig. Det visade sig att dom hade hyrt ett av husen på samma privata mark område som vi, och dom bjöd över oss nu på kvällen.

Efter att vi hade lämnat dom på resturangen åkte vi hem. Vi bytte kläder till mjukisar och valde att gå över till dom en vända. Det skulle nog troligtvis bli den första och sista gången jag gjorde något sånt här, att besöka ett fan och hennes familj. Men det var nog för att jag hade Rose med mig, som jag gjorde något sånt här. Hon stöttar mig.

När vi kom fram till nummer 3 som dom hade sagt att dom bodde i, knackade jag på och lilla Lily öppnade. Hon såg lika chockad ut som första gången jag såg henne. Jag lyfte upp henne och så gick vi in till Johanna som hennes mamma hette.

- Vill ni ha något att dricka? frågade Johanna
- Det skulle vara gott med kaffe. svarade Rose, och jag vart riktigt chockad. Hon har väl aldrig druckit det innan.
- Jag tar bara ett glas vatten. svarade jag

Johanna reste på sig och gick in i köket, och då passade Lily på att sätta sig i mitt knä, med massa leksaker. Hon var verkligen söt.

- Du är bra med barn. Synd att jag missade så mycket med dina syskon. sa Rose och tittade ledsamt på mig
- Det kommer fler chanser att träffa dom, och då ska vi ta vara på dom. svarade jag och strök henne över ryggen

Lily tittade på oss och log med hela ansiktet, och Johanna kom tillbaka med kaffe och vatten. Vi satt hemma hos dom till klockan vart 10 på kvällen sen valde vi att gå hem. Men innan vi gick tog vi ett kort med Lily, så att hon alltid skulle minnas denna kväll. Den vart verkligen lyckad.

När vi kom hem gick vi in och bortstade tänderna och tog av oss kläderna för att sedan krypa ner i sängen. Tror vi båda somnade ungifär samtidigt. På morgonen vaknade jag av att Rose kysste mig på halsen och smekte mig på magen.

- Godmorgon älskling. sa hon och log
- Vilket fint sätt att vakna på, vore inte helt fel att vakna så varje morgon. svarade jag och kysste henne

Jag drog henne över mig och smekte hennes bara rygg ner mot troskanten, men där stoppade Rose mig.

- Vi hinner inte nu. Vi är redan sena. Klockan är 10 och vi har inte ens packat. sa hon och klev ur sängen och gick in på badrummet

Fan vad hon retas med mig. Varför gör hon så? Hon gör mig upphetsad sen drar hon. Hon ska få igen för alla gånger.

Jag reste mig upp och började packa alla våra saker, det gjorde inte så mycket i vilken väska allt hamnade i, då vi ändå skulle hem till mig båda två. När jag nästan var klar med allt, kom hon ut i bara handduk.

- Du gillar att retas med mig va? frågade jag
- Vadå?
- Först gör du mig upphetsad, och sen kommer du ut i bara handduk.

Hon log bara och kom emot mig med en lekfull blick, men jag backade och hon ändrade min. Hon klädde på sig och underkläder, sen gick hon omkring i dom. Varför gör hon så här mot mig? Fan vad hon retas. Men jag försökte att inte bry mig, även fast det var svårt. Jag hoppade in i duschen efter att jag hade packat klart.

När vi var klara tog vi hyrbilen och åkte till receptione för att checka ut, sen vidare till flygplatsen. Där väntade en hel del fans och som vanligt skriver jag så mycket jag hinner. Vilket inte vart så mycket just denna gång. Att få spendera tid med dom betyder mycket för mig och det vet Rose så hon låter mig göra det.

Flygplatsen Atlanta
När vi hade tagit våra väskor gick vi och kollade på ankomsttavlan och såg att Candy och Julias plan skulle landa om 10 minuter och att Chaz och Ryans plan skulle komma om 30 minuter. För att slippa bli översprungen av massa fans ringde jag Kenny innan vi lyfte och bad honom komma.

Vi gick till starbucks och väntade på Kenny. Rose tog en kaffe, jag måste fråga henne sen varför hon dricker det.

- Hej Justin! det var Kenny som hade smygit upp bakom oss
- Hallo. Skönt att se dig igen. svarade jag och gav honom ett handslag
- Sätt dig ner, vi måste vänta på dom andra 4 som är här om max en kvart. sa Rose

Han slog sig ner och vi började prata om veckan. När Kenny fick syn på Rose sing frågade han om vi hade förlovat oss. Men jag bara skakade på huvudet och sa att det var samma ring som hon fick förut. Han pustade ut och sa.

- Tur för er. För din mamma skulle inte bli glad.
- Men vad mamma tycker och inte, det bryr jag mig inte i. Rose är den jag ska dela mitt liv med. svarade jag och tittade på henne
- Hallå, jag sitter faktiskt här. sa hon och log

Mer hann vi inte prata om innan hon reste sig upp och sprang iväg. Jag kollade över axeln och såg att Candy stod där med en till tjej som måste vara Julia. Både jag och Kenny reste oss upp för att gå och hälsa.

- Gud vad kul att se dig Justin. sa Candy och gav mig en kram
- Detsamma. Och du måste vara Julia. sa jag och sträckte fram min hand och hon tog den och log

Tiden gick fort tills Ryan och Chaz kom. Jag sprang mot dom på en gång och gav dom båda en kram.


Melrose perspektiv

Jag märkte inte att grabbarna hade kommit fören Candy sprang iväg och kastade sig runt halsen på Ryan. Julia och jag stod bara och kollade på dom. Precis när vi skulle gå mot dom kom det fram 3 st tjejer till oss.

- Är det du som är Justin Biebers flickvän? frågade den ena

Just i det ögonblicket fick jag tillbaka alla minnen från förra gången någon frågade mig det, och sen slog ner mig. Jag fick panik och sprang därifrån. När jag kom ut saktade jag ner lite och kände två armar som höll om mig.

- Vad hände baby? det var Justin som hade sprungit efter
- Jag fick tillbaka massa minnen från den gången då jag vart nedslagen. Det kom fram 3 tjejer som frågade om jag var din flickvän nyss, jag blev rädd.

Jag såg i hans ögon att han kände medlidande, och det ville jag inte att han skulle göra. Han pussade mig i pannan och dom andra anslöt sig till oss. Kenny hade konstigt nog låtit Justin springa efter mig själv. Han måste ha förstått lite av vad som hade hänt, annars hade han aldrig gjort det.

Hemma hos Justin
Ryan och Candy hade redan bestämt att dom skulle sova tillsammans, så det var bara Julia och Chaz kvar, och dom fick bestämma själva vart dom ville sova.

Eftersom att mamma och Pattie var på spa så lovade jag att Mel skulle få vara med oss på lördagen, men bara en liten stund. Men känner jag henne rätt kommer hon komma redan 8 på morgonen.

När alla hade kommit till rätta så beställde vi pizza, tog fram monopool och vi spelade parvis annars skulle det ta hur lång tid som helst. När det ringde på dörren sprang både Justin och Ryan dit. Justin tycker inte om att hans vänner ska betala när dom är här, och dom tycker inte om att han skulle betala.

- Jag vann. skrek Ryan när dom kom tillbaka in i vardagsrummet med pizzorna.

Justin satte sig bakom mig på golvet och suckade samtidigt som han böjde sig för att kunna kyssa mig, men jag böjde det så att han inte kunde, men det struntade han i och vred det mot sig, och pressade sina läppar mot mina.

- Euw, killbaciller. Nu kommer jag få utslag. sa jag och log. Dom andra bara skrattade
- Det har du aldrig fått förut, fast jag pussat dig på andra ställen. svarade han och blinkade med ögat mot mig
- Vi vill inte veta vad ni gör. Okej? sa Chaz som redan hade fått nog. Då skrattade vi ännu mer

Jag och Justin förlorade spelet då vi inte hade några pengar kvar. Så vi valde att börja plocka undan pizza kartongerna och allt skräp vi hade kastat omkring. Under tiden som Justin torkade bordet stod jag och lutade mig mot diskbänken och tittade på honom. När han var klar kom han emot mig, la ner disktrasan och lyfte upp mig på diskbänken och började kyssa mig.

Under resten av dagen gjorde vi nästan ingenting. Så när kvällen kom och klockan blev halv 10 gick vi alla och la oss. I rummet som Chaz sov i fanns det två enkelsängar, så han fick med sig Julia dit. Den natten var nog en av alla nätter på min top 10 lista som jag sov skönt och hela natten.

På morgonen vaknade jag av att Justin låg och strök mig lätt på låret med sina fingertoppar. När jag fick upp mina ögon log han smått och pussade mig på näsan.

- Godmorgon sötnos. sa han
- Godmorgon sexy, vad är klockan? frågade jag
- Snart 10, dax att kliva upp. Alla andra är redan uppe.

Istället för att svara kysste jag honom och drog av mig täcket, reste mig och gick mot toan. Jag förstod att han följde mig med blicken så jag vickade extra mycket på rumpan där jag gick i bara trosor. Innerst inne log jag för mig själv, för jag vet hur han tittar. Blicken han gav mig brände mot min kropp.

Dom andra satt och åt frukost när jag kom ner, och ingen såg väl egentligen pigg ut. Jag satte mig längst in vid fönstret och det spöregnade ute. Så vi valde att vara inne idag, om det inte sprack upp på himelen. Eftersom att jag bara hade morgonrock på mig så gick jag upp och drog på mig ett par rosa mjukisar från VS och en Justin tröja, för att visa mitt stöd.

När jag hade klätt på mig och borstat mina tänder kom Justin in, och han log stort då han fick syn på min tröja.

- Vad fin du är. sa han och kom emot mig
- Tack, kan tyvärr inte säga detsamma, för du är inte fin utan sexig.

Han skrattade till och gick mot sängen.

- Du får en kyss om du hjälper mig att bädda sängen. sa han och tittade sött på mig
- Det får jag iallafall. Men kan väl vara snäll för en gångsskull.

Men det fick jag ångra ganaka så precis efter jag trodde vi var klara, allt jag gjorde, gjorde han om. Och det irriterade mig lite, men det fick rinna av mig som vatten på en gås. Vi gick ner till dom andra och hörde med dom om dom hade lust att dra iväg och bowlla, och det var klart dom var på det. Dom ville väl ha revanch sen förra gången. Justin gick iväg och ringde så han kunde boka två banor åt oss.

Jag orkade inte bry mig om vad jag hade för kläder på mig, så jag bytte aldrig om från mina mjukisar. Alla andra gjorde det, så Justin kollade lite konstigt på mig.

- Varför har inte du bytt om? frågade han
- För att jag inte orkar, skäms du över mig om jag går ut så här eller?
- Nej nej, det var inte så jag menade! svarade han och kysste mig

När vi kom fram till bowllinghallen var det inga där. Justin gick fram till disken och satte på lite musik, så jag förstod att han hade hyrt hela hallen. Jag förstår inte varför han gör sånt. Men det får stå för han. Det första Ryan gjorde var att slå en strike. Och det fick ju jag höra, eftersom att jag gav dom en ramsa förra gången. Men resten av spelet var riktigt roligt förutom att vi tjejer förlorade stort. Men det brydde vi oss inte is, tills vi hela resan hem fick höra hur dåliga vi var.

Väl tillbaka hemma hos Justin kom Caitlin och Christian över. Dom hade med sig en överraskning som verkligen behövdes just då. Cait ställde upp 4 vodka flaskor på bordet och sa att festen var igång, men vi kom överrens om att vi skulle äta före. Så vi grillade lite hamburgare, och drog i oss dom.

Efter maten gick jag upp och bytte om, det blev en svart fodralklänning, ganska kort och som satt perfekt över mina kvinliga delar. Ingen kunde motstå mig ikväll, och allra minst min pojkvän. När jag kom ner satt alla ute och hade börjat dricka. Egentligen ville jag inte dricka, men ett glas skulle väl inte skada.

- Ska vi köra Sanning eller Konsekvens? frågade Ryan efter att vi hade setat tysta ett tag
- Ja, varför inte? svarade vi andra i kör

När vi hade börjat "spelet" fick Ryan i uppdrag att kyssa Chaz, och han gjorde det. Sen skulle Candy ge Caitlin ett sugmärke på halsen, det var Chaz som var så barnslig. Men det fick man stå ut med.

- Sanning eller konsekvens, älskling? frågade Justin mig
- Konsekvens.
- Du ska kyssa Chaz, och så fort han besvarar den ska du sluta.

Jag vart riktigt chockad över det han just hade sagt, men det var spelets regler som gällde. Så jag gick över till Chaz och började kyssa honom, det tog faktiskt längre tid än jag trodde innan han besvarade kysse, och som lovat så slutade jag direkt.

- Så, Julia. Din tur, sanning eller konsekvens? frågade jag och log
- Sanning.
- Säg tre bra saker om Justin. sa jag och tittade på honom
- Oj, den var lätt. Trevlig, förbannat het, och grym på att sjunga.

Det hon sa var ju bara sanning så jag la inte ner så mycket energi på det. Efter ett litet tag la vi ner det där och Julia ursäktade sig och gick på toa, samtidigt som det ringde på dörren, Justin gick och öppnade.

Vi andra satt och pratade och drack under tiden. Det där med ett glas funkade inte så bra för mig, men jag kände mig säker med folket jag hade runt om mig. Justin hade druckit en hel del, och Ryan och Chaz hade gått och lagt sig.

Helt plötsligt pep det till i min mobil, det var syrran. Undra vad hon ville, hon var ju på väg hit. Men jag öppnade och läste.

"Kom till köket NU, jag är där"Minst 5 kommentarer från OLIKA IP-nummer, så kommer nästa.

Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 41 - The Best Night Ever.

Han öppnade den andra asken och jag såg att det var armbandet som jag hade gett till honom. Han gav mig det och sträckte fram sin arm, jag knäppte på det på honom. Han böjde sig mot mig och jag mot honom och tillslut möttes våra läppar i en passionerad kyss. Jag kunde inte få nog av honom så jag kröp över till och puttade ner honom på rygg, sen satte jag mig gränsle över honom och fortsatte kyssandet.

Hans läppar är dom enda mina läppar någonsin ska få känna på. Hans händer är dom enda som ska få vandra över min kropp.

- Du är den enda för mig. sa jag mellan kyssarna

Han log bara och lät sina händer vandra över min rygg ner mot min rumpa. Helt plötsligt kände jag att dragkedjan på klänningen var på väg ner, men i det ögonblicket orkade eller ville jag inte protestera.

- Är du säker på att du vill göra det här? frågade jag och kollade allvarligt på honom


Justins perspektiv

- Jag är säker. viskade jag i hennes öra samtidigt som jag drog ner dragkedjan helt

Hon fortsatte titta på mig med en allvarlig blick, men jag fortsatte ta av henne klänningen. Jag ville ha henne så mycket. Tillslut ändrade hon sin blick, till lekfull. Hon började knäppa upp min skjorta med ett leende på läpparna. Jag reste mig upp, så att jag satt med henne i knät. Hon drog av mig den och fortsatte kyssa mig, samtidigt som hon försökte ta sig ur klänningen.

När den väl låg bredvid tillsammans med min skjorta så la jag mig ner med henne över mig. Hon masserade mina läppar med hennes, och fortsatte kyssa mig längs med halsen och vidare ner mot bröstkorgen och magen. När hon kom till kanten på byxorna kysste hon mig där flera gånger, samtidigt som hon drog sina naglar löst på min mage. Hon lirkade upp mitt bälte och knäppte upp mina byxor och drog av dom.

Hon tog av sig sina underkläder samtidigt som jag tog av mig mina kallsonger. I det ögonblicket, i månskenet var hon så fruktansvärt vacker. Jag kunde inte hindra mina händer från att röra varenda liten del av hennes kropp, och hon njöt verkligen av min beröring.

Efter flera minuter av bara smekningar och kyssar gränslade hon mig äntligen. Den känslan hon gav mig i just det ögonblicket går inte att beskriva, och enda gången den kommer är när hon och jag blir ett.

Där på stranden under stjärnorna älskade vi med varandra i flera timmar, och avslutade det i vattnet. Vi torkade och klädde på oss, sen spenderade vi flera timmar till på stranden. Solen höll på att gå upp när vi valde att börja packa ihop.

När v kom tillbaka till huset tog vi av oss kläderna och gick in i duschen tillsammans, bara därför att vi hade sand överallt. Sen gick vi och la oss. Även om klockan var 5 på morgonen och det skulle innebära att vi sov bort hela dagen så var vi ändå helt slut. Hon får mig helt utmattad bara genom att titta på mig, med dom där vackra ögonen.

Vi vaknade klockan 5 på eftermiddagen igen. Eller vi, jag vaknade då. Rose sov fortfarande. Jag hade min arm runt hennes midja och jag kände för att väcka henne på ett lite elakt sätt. Så jag började kittla henne.

- Va fan Justin. Varför gör du så här mot mig? skrek hon när hon väl fick luft
- För att jag älskar dig. svarade jag och kysste henne, men hon suckade bara

När jag sa att klockan var efter 5 på eftermiddagen hoppade hon upp ur sängen och sprang in på toa.

- Varför har du inte väkt mig tidigare? skrek hon från toan

Jag orkade inte resa på mig, så jag skrek tillbaka till henne.

- För att jag vaknade nyss jag med. Kom tillbaka älskling. Vi kan ligga i sängen resten av dagen och bara mysa.

Efter ett tag kom hon ut igen och hade armarna i kors över bröstet, troligen för att dölja sig då hon bara hade trosor på sig. Hon kröp ner bredvid mig med ansiktet mot mig, men hon sa inget utan tittade bara på mig. Hon drog sina fingrar genom migg hår och sa.

- Vet du om att du är den vackraste i världen?

För första gången under hela vårat förhållande fick hon mig att rodna. Jag har aldrig rodnat i hela mitt liv, iallafall inte som jag kan komma ihåg. Hon märkte att jag gjorde det, så hon kysste mig. Det var tur, för jag viste inte då vad jag skulle säga.

- Baby, du är den vackraste i vårat förhållande, och i denna värld. fick jag tillslut fram

Vi rörde oss inte ur sängen på hela kvällen. Men vi somnade inte om utan vi låg vakna och pratade eller bara höll om varandra. Det är det bästa med henne, vi behöver inte prata för att förstå varandra. Vi åt inte ens något den dagen, så när jag vaknade dagen efter var jag ganska hungrig, och bara för att vi sov hela dagen före så vaknade jag klockan 8, ganska tidigt för att vara jag.

Jag tog mig upp ur sängen lugnt för att inte väcka henne, och så gick jag ut till köket och började göra frukost. Allt som fanns i kylen åkte fram, och jag stekte ägg och bacon. Precis när allt var klart kom Rose in.

- Vad gott det luktar, vad har du gjort? frågade hon
- Frukost, ser du väl. svarade jag och log flirtigt

Vi åt frukost och pratade om vad vi skulle göra resten av dagen, och vi kom överens om att vi skulle ligga vid poolen på dagen och gå ut och äta på kvällen. Vi plockade undan allt tillsammans och gick tillbaka till sovrummet för att byta om till badkläder.

Jag var klar före henne så jag tog varsinn handduk och gick ut, det var verkligen varmt ute och i poolen. Men jag hoppade aldrig i utan stack bara ner foten, men när jag minst anade det så låg jag i poolen ändå. Rose hade smygit ut och knuffat i mig.

- Hoppar du inte i frivilligt så kommer jag att jaga dig tills jag får tag i dig. sa jag och simmade till andra sidan

Hon svarade mig inte utan dök i på en gång och simmade till mig under vattnet. När hon kom upp över ytan var våra ansikten bara några millimeter från varandra, och precis när jag skulle kyssa henne dök hon ner under vattnet och simmade bort till stegen och gick upp. Hon gick och la sig på solstolen där hennes handduk redan låg.

Den bruden vet verkligen hur man gör för att reta gallfeber på en. Men jag ska ha min kyss om jag så ska ta den själv. Jag simmade mot stegen och gick upp. Men jag la mig inte bredvid henne, utan några stolar ifrån henne.


Melrose perspektiv

Jag låg med mina solglasögon på mig och såg när Justin gick upp från poolen. Han var verkligen snygg och det bästa, han är min. Men han la sig inte bredvid utan flera stolar ifrån mig. Var han verkligen sur för att han inte fick en kyss?

Jag måste ha somnat till för jag vaknade av att jag fick en kanna iskallt vatten - och då menar jag iskallt - över mig. På bara några sekunder fick jag köldskador över min kropp. Även om jag ville skrika eller springa efter Justin, som nu stod bredvid mig och skrattade så han höll på att svimma, kunde jag inte röra en muskel.

Efter några minuter reste jag bara på mig och gick in i duschen för att återfå både min hudfärg och få mina muskler att fungera som vanligt igen. Jag stod med ryggen mot glasdörren i duschen så jag såg aldrig när Justin kom in, men jag hörde honom.

- Förlåt. Men det där var för att du envisades med att inte kyssa mig. Men det var dock inte meningen att du skulle frysa ihjäl. sa han
- Äh, jag antar att vi har ett ouppklarat prankgame. Så jag får ta det för vad det är. Nu börjar jag iallafall få tillbaka känseln i magen. svarade jag

Jag stod kvar i duschen med vattnet rinnande över min kropp och tittade ut på honom genom glasdörren med ett försök till att se ledsen ut. Men det funkar aldrig, så jag öppnade dörren och sträckte ut mina händer i en gest av att han skulle komma och krama mig. Han tvekade inte en sekunde utan klev in i duschen med armarna om mig. Hans varma underbara kropp mot min gjorde så att värmen kom tillbaka snabbare i min kropp.

Efter duschen tog vi båda på oss mjukiskläder, för vi skulle inte iväg till resturangen än på ett tag. Vi gick till köket och plockade fram all frukt vi hade och skivade upp den och gjorde fruktsallad och tog fram glass. Varje gång han fick chansen tröck han upp mig mot diskbänken och kysste mig. Det var ingen idé att försöka göra motstånd, då fick man väl en kanna kallt vatten över sig. När vi var klara med det tog vi våra skålar och gick ut på altanen och satte oss.

- Vad fick dig att hyra detta hus, det hade ju räckt med ett hotellrum? frågade jag
- För att du är värd det bästa och för att jag ville bara själv med dig, och inte ha massa paparazzi krypandes i buskarna. svarade han
- Vad du är söt. Hur ska jag kunna ge tillbaka något till dig?
- Det räcker med att du finns vid min sida.

Bara genom att han sa det där vart jag glad. Han vet att jag aldrig kommer lämna honom, så han behöver inte ens vara rädd för det.

- Har du pratat med Ryan eller Chaz om helgen föresten?
- Nej, det var ju det jag skulle göra. Ska hämta mobilen på en gång.

Han gick tillbaka in och kom ut med mobilen tryckt mot örat och pratade. Jag gillar inte att lyssna när andra pratar i telefon så jag la dövörat till, och lät honom berätta själv vad dom sa. Candy och Julias plan skulle landa en halv timme efter vårat på fredag, så jag hoppas att Ryan och Chaz också kommer runt 12 tiden så slipper vi åka till flygplatsen en gång till.

- Dom kunde och jag sa att om det inte finns ett flyg som landar runt våran tid skickar jag ett privatplan till dom.
- Oj, lyssna på den stora superstjärnan. svarade jag och log

Vi reste på oss och gick in igen, och han puttade till mig och log. Jag började göra mig lite klar, hade inte brottom och det var skönt för då hann jag locka håret som jag inte gjort på länge. Sen sminkade jag mig lite lätt. Som klädval för kvällen fick det bli en lila tubklänning och ett par kilklackar till. Halsbandet jag fick av Pattie i julklapp och ringen av Justin var det enda i smyckesväg. Det räckte gott och väl.

- Ohlala. hörde jag någon säga bakom mig när jag stod och skådade mig själv i helkroppsspegeln. Och när jag vände mig om stod Justin där och bet sig själv i läppen.

Han hade på sig ett bar svarta jeans och en lila t-shirt med en vit kavaj över. Han var ganska snygg han också.

Vi gick ut till bilen och han körde till resturangen där han hade bokat bort och för första gången på två dagar möttes vi av massa paparazzin, men mig gjorde det inget. Enda gången det var irriterande var när dom kom för nära eller ställde frågor dom absolut inte hade med att göra.

Personalen på resturangen var vänliga och visade oss till bordet vid fönstret. Det bästa med detta ställe var att just det fönstret var tonat, så vi kunde se ut men folket kunde inte se in. Vi såg när alla män och kvinnor med stora kameror sprang omkring utanför ihopp om att få en glimt av Justin.

Vi beställde in mat och jag tog en planka, dvs en träbit med mos, kött och beasås på. Jätte gott om ni frågar mig. Justin tog det han alltid tagit spagetti bolognese. Han kan aldrig prova något annat.

När vi var klara och hade betalat, eller ja han betalat. Vi bråkar alltid om vem som ska dra kortet, och jag förlorar alltid, hörde jag att det var någon som sa "du har redan bild på er två tillsammsn, låt han vara nu". Så jag vände mig om och möttes av ett par välbekanta ögon på en liten flicka, det var hon från flygplatsen hemma i Atlanta.

- Justin, ser du den där lilla flickan där. Det är hon från flygplatsen hemma. sa jag och slog till han löst på axeln
- Ja, henne känner jag igen. Vi går dit. svarade han

Vi gick mot deras bort och den lilla flickan blev eld och lågor när hon fick syn på Justin. När vi bara var några meter från henne reste hon sog upp och kastade sig i armarna på honom och han lyfte upp henne och gick till bordet där hennes mamma satt med några fler.

- Ursäkta min dotter, men att få träffa dig två gånger på mindre än en vecka är nog mer än en dröm för henne. sa flickans mamma
- Det är inga problem. Jag var påväg hit för jag kände igen henne. Eftersom att vi träffas lite här och där kanske jag kan få veta ditt namn, så jag kan ropa på dig nästa gång jag ser dig. sa han och kollade på den lilla söta flickan
- Lily, heter jag. svarade hon blygtInte så långt, men har helt tappat stinget på vad som kan hända på semestern. Men när dom kommer hem igen kommer saker och ting hetta till. Både för den ena och den andra. Så kommentera mycket. Så kommer ni snart få veta vad som händer! Minst 6 kommentarer från olika IP-nummer.

Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 40 - Welcome To Hawaii.

Filmen dom visade på planet var Shrek och den intreserar mig inte. Så jag blundande, medans Justin var som klistrad. Jag var tvungen att störa honom, då jag var tvungen att gå på toa. Han reagerade inte ens på att jag gick. När jag kom tillbaka satte jag mig i hans knä och kysste honom, och då förstod han att jag vart borta.

- Vart har du varit? frågade han
- Borta, och du märkte det inte ens. svarade jag med ett försök att låta ledsen


Justins perspektiv

Den första dagen spenderade vi inne. Det var kaos på flygplatsen när vi kom, och vakterna fick hjälpa oss ut. Jag ångrade mig lite att jag inte tog med mig Kenny iallafall, men det tänker jag inte säga högt för då skulle Rose fått som hon ville. Är man envis så är man.

Jag hade bokat ett helt hus åt oss inne på en privat mark, så inga paparazzin eller fans kunde ta sig in, och det finns en strand som tillhör det också. När vi kom in i huset som bestod av flera sovrum och ett stort vardagsrum med stora panorama fönster, så höll Rose på att svimma. Man såg stranden från sovrumsfönstret. Det var verkligen fint.

Vi beställde lite mat och snaks, så vi slapp gå runt hungriga. Jag la ner alla kuddar och täcken på golvet framför TV:n så vi hade typ picknick, och det verkade Rose gilla.

När klockan började närma sig 9 på kvällen gick vi och la oss, så att vi skulle orka med morgondagen och alla saker vi hade tänk att göra. Hon somnade före mig, vilket ibland kan vara ett problem för mig då jag kan ligga vaken flera timmar och bara kolla på henne.

På morgonen när jag vaknade låg inte hon bredvid mig men jag kände en konstig lukt, och sen hörde jag duschen. Jag gick in i badrummet och där stod hon, med shampoo i hela håret och så sjöng hon. Har väl aldrig hört henne sjunga tidigare, och glad är jag nog för det, det lät inte direkt bra.

- Hallå du, sluta sjung. Lämna det åt mig är du snäll. sa jag med ett leende på läpparna
- Haha, vad du är snäll då. svarade hon och skvätte vatten på mig

Det kunde jag inte acceptera så jag hoppade in i duschen med henne. Hon vände sig mot mig och la sina armar runt nacken på mig. Hennes ögon tindrar verkligen när hon ler. Hon tvättade håret på mig under tiden vi stod där och som vanligt ser hon till att jag får shampoo i ögonen. Hon är farlig.

När vi kom ut drog vi på oss kläder, jag tog ett par mönstrade surfshorts, en vit t-shirt och min lila kepa. Rose plockade fram vita matchande underkläder och en vit tunn klänning. Sen satte hon upp håret i en hästsvans.

Vi gick ut till köket och käkade frukost tillsammans, hon hade redan gräddat pannkakor åt oss. Dom var konstigt nog fortfarande varma. Jag åt så mycket att jag troligtvis inte kommer behöva äta någon lunch.

När vi hade ätit klart och gjort oss helt klara tog vi ett djupt andetag för att göra oss redo till att möta verkligheten. Vi hade planer på att kolla lite affärer, och jag skulle planera en överraskning åt Rose, som får avsluta våran kväll. Hoppas bara hon gillar det.

Till en början när vi gick på gatan mellan alla affärer som vi var in i, stod bara folk och tittade på oss, och tog kort. Sånt är lite irriterande, men samtidigt skönt att dom håller sig på avstånd. Jag vill verkligen kunna njuta av den här resan, och tiden med Rose. Det tror jag att Rose också vill.

När vi hade gått in och ut ur dom flesta affärer och med massa påsar på både mina och Rose armar så hittade hon en affär med bara underkläder. Vi gick in båda men jag satte mig ner på en stol och tog alla hennes påsar också så hon kunde gå omkring att kolla själv.

Hon kom tillbaka med händerna fulla.

- Jag kan inte bestämma mig, hjälp mig! sa hon lidande
- Men ta alla då? log jag tillbaka
- Nej, det kan jag väl inte.

Innan hon hann säga något mer så tog jag alla delar av henne, och gick till kassan. Jag hörde att hon protesterade bakom mig, men jag log bara åt henne och fortsatte gå. Tjejen i kassan log bara åt mig, och jag kunde inte annat än le tillbaka. Jag betalade och tog emot kassen med alla underkläder i. Sen gick jag tillbaka till Rose och tog påsarna från golvet och vi gick ut hand i hand.

När det hade gått flera timmar och solen var stekande het satte vi oss på ett mysigt café. Vi fikade bara eftersom att vi fortfarande var mätta sen frukosten. Folk som gick förbi stannade och tog kort, men jag orkade inte bry mig. Inte just då, med tanke på att solen höll på att bränna upp mig.

- Jag älskar dig, du vet det va? frågade hon helt plötsligt
- Det är klart jag vet, jag älskar dig också.

Hon sträckte sig över bordet och gav mig en kyss, och jag kunde höra massa kameror som smattrade, jag kunde inte annat än le. Rose är min så det gör inget om hela världen ser det.

Under tiden vi satt där kom det fram massa tjejer och pratade samt fick autograf och tog kort med mig. Jag älskar mina fans och stället alltid upp. Men tror inte Rose har vant sig vid detta fullt ut, för jag ser på henne att hon inte riktigt vet hur hon ska bete sig. Men jag tycker om henne iallafall.

När vi skulle gå tillbaka till huset hade hon så ont i fötterna så vi tog en taxi stället. När taxichauffören såg att det var jag bad han mig signera bilen. Jag tog emot pennan och skrev min autograf på instrumentbrädan. Han tyckte inte att vi skulle betala, men jag gav honom pengar ändå.

Rose gick in före mig, när jag kom in låg hon utslagen innanför dörren med alla påsar runt om sig.

- Du kommer aldrig förstå hur skönt det är att ligga här. sa hon utan att röra en min
- Haha, vad söt du är. Är det okej om jag gör dig sällskap?

Hon svarade inte men sträckte ut sina armar. Istället för att lägga mig bredvid la jag mig på henne, med stöd av mina armbågar. Jag kysste och bara tittade på henne. Efter ett tag reste jag på mig och lyfte upp henne, jag bar in henne till sovrummet och la ner henne i sängen.

- Gör dig klar, jag hämtar dig klockan 8. sa jag och gav henne en kyss

Innan hon hann svara gick jag ut. Inte så snällt kanske, men annars hade jag inte kunnat ljuga för henne och då blir det ingen överraskning. Men på vägen ut gick jag till min väska och hämtade en sak. Den viktigaste.

Jag tog bilen vi hyrde vid flygplatsen och körde in till stan igen för att fixa allt jag behövde, plus att jag köpte nya kläder och lånade ett hotell rum för att duscha. Det är bra att man är kändis ibland.

När jag lämnade henne var klockan 5 på eftermiddagen och när jag var klar var klockan halv 8. Snart var det dax att hämta henne. Jag var fruktansvärt nervös, men jag vet inte varför. Hon är min tjej, och vi har gått igenom en hel del tillsammans.


Melrose perspektiv

Han lämnade mig med en kyss och sa att jag skulla göra mig klar till 8. Undra vad han hade i kikaren egentligen. Jag hoppade iallafall in i duschen efter att han hade gått, jag rakade benen och allt annat som tjejer gör. När jag var klar gick jag ut på balkongen i handduk och smörjde in min kropp med en doftande hudkräm, och målade naglarna på både fötterna och händerna.

När det hade torkat gick jag tillbaka in och hämtade mina påsar från hallen och hällde ut allt på sängen. Eftersom att jag inte viste vad han hade planerat vart det lite svårt med att välja kläderna. Underkläder var lättare. Röda matchande i spets. Tillslut hittade jag en kort svart klänning, svart passar till allt, så den fick det bli. Men innan jag satt på mig den, sminkade jag mig och fixade mitt hår. Jag plattade det och drog en snedlugg. När jag var klar betraktade jag mig själv i spegeln.

Jag gick och satte mig för att lugna ner mig lite, Justin har aldrig gjort något sånt här för mig förut, om man bortser från den gången på balkongen hemma hos honom. Men jag kan ändå inte sluta fundera över vad det är han har gjort denna gång.

När klockan var halv 8 satte jag på mig klänningen och tittade mig en sista gång i spegeln, sen gick jag tillbaka till sängen och letade reda på ett par skor. Det fick bli ett par vita mjuka ballerina.

Precis när jag var klar tutade det utanför, så jag släckte lampan i hallen och gick ut. Där ute, lutad mot bilen stod han. Vackrare än någonsin, ett par vita jeans som satt perfekt, en svart/vit skjorta som inte var knäppt upptill och över det hade han en skinnjacka. Sen hade han ett par svarta solglasögon. Han såg ut som en riktigt rockstjärna.

Jag gick fram till honom och gav honom en kram samt en lång kyss.

- Vad snygg du är. viskade han i mitt öra
- Som att jag kan tävla med dig. svarade jag och log

Vi satte oss i bilen och han tog min hand och flätade samman våra fingrar. Jag har aldrig varit så lycklig som jag var i just det ögonblicket. Tystnaden var obehaglig, så jag var tvungen att bryta den.

- Vart ska vi?
- Det får du se. var det enda han svarade mig

Det var inte långt som han körde men det kändes som det. Han stannade på parkeringen till den privata stranden, och han öppnade min dörr. Vi gick ner mot stranden hand i hand, vi sa inget till varandra, men det behövdes inte.

Längre fram på stranden kunde jag se massa ljus och en filt med massa på. Men jag kunde inte förstå varför han hade gjort allt detta, men hoppades att jag skulle få reda på det. När vi kom fram till filten såg jag att det var massa hjärtformade ljus, massa choklad doppade jordgubbar och champagne. Vad är det för dag jag har missat?

- Har du gjort allt detta? frågade jag chockat
- Egentligen hade jag säkert kunnat fixa någon som gjorde det åt mig, men denna gång har jag gjort det själv. svarade han och höll om mig bakifrån

Det var bara vi på hela stranden och det var rätt skönt. Men samtidigt kände jag mig elak, hade jag glömt om det var en viktig dag.

- Bli inte arg på mig nu. Men är det någon speciell anledning till varför du gör detta?
- Söt du är då! Det finns två och den ena borde du känna till. svarade han och log

Shit, där kände jag mig elak. Jag skämdes, och det såg han, för han la sina händer på mina kinder och kysste mig.

- Vi firar 7 månader idag, om man bortser från dom få dagarna vid julen. sa han efter kyssen
- Men skoja inte vad jag känner mig dum. var det enda jag fick fram

Han skrattade bara åt mig. Men vadå, han sa att det fanns två anledningar. Vad var den andra då? Under tiden som han öppnade champagne flaskan tittade jag frågande på honom och tog en jordgubbe.

- Jag ser att du funderar på den andra anledningen. Du kommer få reda på den tids nog. sa han och hällde upp två glas

Varför drar han ut på det, gillar han att se mig lida eller?

Vi satt där och pratade om allt vi gått igenom och det var ganska kul faktiskt. På 7 månader ginner man med ganska mycket, men han var borta i 2 månader. Dom var nog dom värsta i mitt liv, eftersom att man inte hörde ett ljud från honom. Och dom få dagarna vid julen höll på att ta knäcken på mig.

Jag satt lutad mot hans bröstkorg mellan hans ben och med hans armar på min mage. Det fick mig att tänka på barnet som hade kunnat växa i mig. Det var länge sedan jag tänkte på det, och som vanligt ska jag börja gråta.

- Hjärtat, varför gråter du? frågade han och pussade mig i håret
- Jag tänker på det som hade kunnat växa i mig nu. svarade jag och la mina händer på hans

Jag tror att han förstod att det var hans beröring som gjorde att jag började tänka på det, så han tog bort sina händer och sa förlåt.

- Nej, lägg tillbaka dina händer, jag vill ha dom här. Dom gör så att jag känner mig trygg.

Han gjorde som jag sa och smekte mig över magen. Jag sträckte mig efter en jordgubbe och stoppade in den i munnen och vände mitt ansikte mot honom så han bet av halva och kysste mig.

När vi hade setat där en timme plockade han fram två askar, den ena kände jag igen. Men inte den andra. Undra vad det kunde vara.

- När du åkte från Stratford lämnade du någonting som betyder mycket för mig. Det jag undrar är om du vill ha tillbaka det. han öppnade asken och i den låg ringen han hade gett till migg
- Jag lämnade inte bara den där, jag lämnade dig också. Och du betyder mycket för mig, men jag vill mer än gärna ha den tillbaka. sa jag och han trädde på den på mitt finger

Han öppnade den andra asken och jag såg att det var armbandet som jag hade gett till honom. Han gav mig det och sträckte fram sin arm, jag knäppte på det på honom. Han böjde sig mot mig och jag mot honom och tillslut möttes våra läppar i en passionerad kyss. Jag kunde inte få nog av honom så jag kröp över till och puttade ner honom på rygg, sen satte jag mig gränsle över honom och fortsatte kyssandet.

Hans läppar är dom enda mina läppar någonsin ska få känna på. Hans händer är dom enda som ska få vandra över min kropp.

- Du är den enda för mig. sa jag mellan kyssarna

Han log bara och lät sina händer vandra över min rygg ner mot min rumpa. Helt plötsligt kände jag att dragkedjan på klänningen var på väg ner, men i det ögonblicket orkade eller ville jag inte protestera.

- Är du säker på att du vill göra det här? frågade jag och kollade allvarligt på honomKanske inte det bästa kapitlet, men det är ändå ett. Och även fast ni inte har kommenterat så bra på det under så ger jag ett iaf.. :) mins 5 kommentarer på detta så kommer nästa.

Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 39 - The Cute Girl On The Airport.

Vi drog igång filmen och det blev A walk to remember. Kan man låta bli att lipa till den filmen eller?

Under filmen drog Chaz i sig en hel skål med godis och hur mycket dricka som helst. Men reste sig inte en enda gång och gick på toa. Ibland funderar jag hur han kan vara så smal för att äta så mycket.

Efter att filmen var slut gick vi alla och la oss. När vi kom upp på rummet tog jag av mig kläderna och kände två händer som kupades runt mina bröst.

- Varför tar du inte på dina egna bröst?
- För att dina är mycket mjukare, och du är min, så vi kan väl dela? frågade han och jag vände mig om och kysste honom, samtidigt som jag tog av honom tröjan


Justins perspektiv

Allt hade övergått till det normala mellan mig och Rose. Veckan vi hade spenderat hemma hos Candy hade vart helt fantastisk. Vi hade tagit alla tillfällen vi kunde till att prata med varandra, och vi ska fortsätta med det. Nu är vi tillbaka i ATL. Hon är hemma hos sig och packar, och jag har nyss packat klart. Imorgon åker vi till Hawaii, bara hon och jag. Efter julen, när allt hände tänkte jag avboka resan, men hela tiden viste jag att det skulle bli vi igen.

Vi blir borta i en vecka och när vi kommer hem åker mamma och Stephanie på spa över helgen. Så vi blir ensamma länge nu, och det känns ganska skönt. Jag har inga jobb grejer, förutom en dag då jag ska ha en intervju på Hawaii. Men det var inget som skulle ta hela dagen. Jag vill verkligen spendera så mycket tid som möjligt med Rose nu, efter allt som har hänt.

Jag satt i mina egna tankar när min ringsignal avbröt mig, Eminem - Not Afraid. Mobilen låg ute i köket så jag började gå lugnt dit, men när jag såg att det stod Sötnooosen♥ på displayen skyndade jag mig att svara.

- Hej älskling! hörde jag en glad Rose säga
- Hej sötnos. Är du klar med packningen?
- Om jag är, det blev lite mycket, men det är ju så när man är tjej. skrattade hon fram

Vi pratade på en stund, men sen var hon tvungen att avsluta. Hon skulle säga hejdå till sin mamma och sin syster. Sen skulle hon komma hit, så jag skulle nog klara mig en liten stund iallafall. Jag kan inte få nog av den tjejen.

Jag la mig ner i soffan och slog på TV:n, för att fördriva tiden lite. För första gången idag gick klockan sakta, det blir så när jag vet att Rose är på väg. Efter 20 minuter hörde jag en bil som körde upp på uppfarten så jag flög upp ur soffan och ställde mig precis innanför dörren så jag kunde skrämma henne. Vi brukar inte längre knacka på hos varandra, utan vi går bara rakt in.

Hon öppnade dörren och jag kastade mig fram. Hennes min var obetalbar, hon tappade sin väska och la händerna i ansiktet. Hon vart nog verkligen rädd.

- Varför gjorde du så? frågade hon när hennes puls hade lagt sig
- Jag har saknat dig, och kände mig för att vara lite dryg. svarade jag och kysste henne

Hon besvarade kyssen och tog upp sin väska så att vi kunde gå in. Vi gick upp till mitt rum och la oss i sängen, jag la armarna om henne och drog henne intill mig. Hon verkade inte sig själv så jag var tvungen att fråga om något hade hänt.

- Egentligen är det inget speciellt. Men det är en sak jag måste fråga dig. hon tog ett djupt andetag och fortsatte
- Om jag skulle bli gravid igen, hur skulle du ställa dig till det?

Jag viste inte om hon var det igen, eller om det bara var en fråga hon ville ha ett svar på. Men jag viste inte vad jag skulle svara. Jag såg på henne att hon vart nervös över att jag inte svarade henne, men vad skulle jag svara?

- Är du gravid igen? sa jag tillslut
- Nej, det är jag inte. Men om det skulle hända igen. Jag äter mina p-piller noga, men tydligen kan det ske ändå. Så vad skulle du göra?
- Jag vet faktiskt inte, vi är för unga. Även om det skulle ge mig komplikationer skulle jag aldrig lämna dig. ALDRIG. Du får inte tro det.

Jag kände att hon andades ut, det var nog det hon var rädd över. Men jag skulle inte lämna henne. Vi låg kvar i sängen och pratade vidare, samtidigt som jag lekte med hennes hår. Efter ett tag hörde jag att hennes andetag blev tyngre så jag förstod att hon hade somnat, så jag försökte kravla mig ur hennes grepp lugnt, så att hon inte skulle vakna. Filten som låg i fotändan la jag över henne så att hon inte skulle frysa. Själv gick jag ner för att se om mamma hade kommit hem, men det hade hon inte.

En dusch lät lockande. Jag gick direkt tillbaka upp på mitt rum och Rose låg fortfarande och sov. Jag tittade på henne en stund, men gick in på badrummet och tog av mig alla kläder och hoppade in i duschen. Det gick fort för en gångs skull. När jag kom ut drog jag en handduk runt min höft och la mig bredvid Rose. Jag började kyssa henne på halsen och vidare upp till hennes fylliga läppar, och jag kunde känna att hon log under tiden.

- Har jag sovit länge? frågade hon efter kyssen
- Nej, en halv timme kanske. svarade jag och kysste henne i pannan

Vi låg kvar i sängen under tystnad, och hon låg och ritade massa mönster på min mage. Massa hjärtan, om jag inte tolkade dom fel. Jag log bara åt henne och strök henne över ryggen. Hon slutade rita mönster och började pussa mig över magen och upp mot min hals istället, och när hon nådde den rös jag över hela kroppen. Hon tittade upp på mig och kysste mina läppar.

Det knackade på dörren och mamma klev in, men hon ursäktade sig och gick ut igen. Men jag ropade på henne att komma tillbaka och sa att det var lugnt, hon kunde komma in.

- Är ni hungriga? Jag tänkte göra tacos. frågade hon

Jag tittade ner på Rose som låg på mitt bröst och hon tittade på mig och nickade till svar. Mamma gick ut och stängde dörren. Rose la sig ner igen. Men efter 5 minuter reste jag mig upp för att kunna klä på mig, jag gick in i min garderob och valde lite kläder. Idag fick det bli ett par röda jeans, en vit v-ringad t-shirt och en svart munktröja.

- Kan jag ha det här? sa jag med en tillgjord tjejröst och snurrade ett varv så hon kunde se hela mig
- Haha, vad söt du är. Klart du kan, en skönhet klär i allt. svarade hon och kom fram till mig och la armarna om mig

Vi gick ner till mamma och hjälpte henne med maten, vi började tom tjafsa om vem som skulle göra vad. Duka eller skiva grönsaker, hon fick sm hon ville. Så det var bara för mig att duka. Mamma bara skrattade åt oss.

- Gud vad kul det är att ni är tillsammans igen, ni är så söta. Att ni tom. tjafsar om vem som ska göra vad i köket.

Rose vände sig mot mig där jag stod vid bordet och gav mig en slängkyss, och jag tog emot den och tröck handen mot mitt hjärta. Hon log med hela ansiktet, och jag kunde inte annat än le tillbaka. Jag dukade klart bordet, sen smög jag upp bakom henne och la armarna om hennes midja, och kysste henne i nacken. Det gjorde mig inte längre något att mamma var i samma rum som oss, hon är nog ganska van. Jag kan inte låta bli henne.

Att en tjej kunde få mig att må så bra hade jag aldrig kunnat ana. Varje gång hon rör vid mig känner jag ett rus i hela min kropp, varje gång hon tittar på mig blir jag knäsvag. Det är väl antagligen så här när man är kär. Och det är precis det jag är, kär.


Melrose perspektiv

Middagen var väldigt trevlig. Pattie är verkligen helt underbar. Man kan prata med henne om allt, och det är skönt. Hon är som en extra mamma för mig. Justin ska vara glad att han har en sån mamma, och jag tror att hon gillar mig också, för vi har aldrig haft några missförstånd.

När vi hade ätit klart gick vi upp på hans rum igen. Jag letade reda på min mobil, och till min förvåning hade Julia ringt. Undra vad hon ville då? Jag funderade ett tag på om jag skulle ringa upp henne eller låta henne göra det. Men jag gick ut på balkongen och tröck på ring upp.

Det hann inte gå speciellt många signaler innan hon svarade.

- Julia! svarade hon
- Hej, Melrose här. Du hade ringt, jag var nere och åt, var därför jag inte svarade.
- Aha, okej. Tänkte bara be om ursäkt för mitt beteende över nyår.
- Okej, det är lugnt.

Vi pratade på om allt som vi missat i varandras liv under alla dessa månader. Det enda jag inte sa något om var barnet. Vi kom överens om att hon och Candy skulle komma hit när vi kommer hem från Hawaii, och att jag kunde fråga Justin om inte Ryan och Chaz kunde komma då.

När vi hade pratat klart gick jag tillbaka in i rummet där Justin läg med datorn i knät, så jag la mig bredvid och kollade var han gjorde. Till min stora förvåning var han inne på twitter, det var ju ett tag sedan. Jag pratade med honom om det jag och Julia nyss hade diskuterat och han tyckte det lät som en bra idé. Så han skulle ringa pojkarna och prata med dom.

Hela dagen rullade förbi oss och när kvällen kom slog vi på en film och la oss tätt intill varandra under täcket. Det känndes skönt att vara tillbaka i hans armar och hans säng. Jag försökte somna på en gång eftersom att planet skulle gå 6 på morgonen.

Jag blev väkt av att någon pussade mig på näsan, och när jag väl fick upp mina ögon möttes jag av ett par glittrande hasselbruna som log åt mig.

- Godmorgon sömntuta. sa han
- Ha, godmorgon på dig själv. Vad är klockan?
- Den är 5, vi åker om en halv timme! sa han och klev upp ur sängen

Jag låg kvar ett tag, men när jag märkte att jag höll på att somna gick jag upp. Justin kom tillbaka in i rummet och hade på sig sin OnePiece. Jag orkade inte duscha, så jag drog en borsta genom håret och drog på mig lite mascara, så jag iallafall såg lite piggare ut, sen drog jag på mig min lila OnePiece.

Pattie skulle köra oss till flygplatsen så hon var också uppe. Hon satt i köket och åt frukost, så jag gick in till henne och tog mig en macka.

- Är du redo för semester? frågade hon
- Jag tror inte att det kommer bli någon semester då man har med sig världens mest eftertraktade grabb. Men ska göra vad jag kan för att vi ska få vara ifred. skrattade jag fram

Pattie skrattade hon också, men sen slutade hon och kollade förbi mig. Jag vände mig om och där stod Justin med ett stort leende på läpparna. Detta vart pinsamt så jag vände mig framåt igen. Efter en stund kände jag två armar om mig och någon som pussade mig på halsen.

- Du vet väl att den mest eftertraktade grabben bara är din, eller hur? viskade han i mitt öra
- Det är klart jag vet det. sa jag och kysste honom

Vi tog på oss våra skor och tog våra väskor och gick ut till bilen, vi båda två satte oss bak. När vi kom fram till flygplatsen var det lite folk utanför, och det var tur för Justin envisades med att lämna Kenny hemma. Han skrev lite autografer och tog kort med dom. När vi väl kom in, checkade vi in våra väskor och gick mot säkerhetskontrollen. Vi kramade om Pattie och sa hejdå.

Innan vi skulle gå på planet kom det fram en tjej i 6 års åldern, hon var skit söt. Hon ville ta kort med oss båda, så Justin lyfte upp henne och gav henne en puss på kinden, sen höll han om mig med sin lediga hand, och den lilla flickans mamma tog kortet. Hon vart verkligen glad, och jag såg på Justin att han sken.

Som vanligt reser han i 1:a klass, tror aldrig han har setet på någon av dom andra stolarna. Men det är skönt, för det är mycket större utrymme vid fötterna, och mycket skönare säten överhuvudtaget. Jag fick sitta vid fönstret, men jag la mitt huvud på hans axel. Känslan jag får när planet lyfter och jag får se det genom fönstret går inte att beskriva. Det är så häftigt.

Vi satt och pratade om vad vi skulle göra i en vecka. Men vi kom inte fram till något speciellt. Han satt och lekte med mitt hår, tror han försökte sig på att fläta det. Men det slutade inte så bra då det var tovor åt alla håll och kanter. Men han gav det ett försök iallafall.

Filmen dom visade på planet var Shrek och den intreserar mig inte. Så jag blundande, medans Justin var som klistrad. Jag var tvungen att störa honom, då jag var tvungen att gå på toa. Han reagerade inte ens på att jag gick. När jag kom tillbaka satte jag mig i hans knä och kysste honom, och då förstod han att jag vart borta.

- Vart har du varit? frågade han
- Borta, och du märkte det inte ens. svarade jag med ett försök att låta ledsen


Trååååkigt inlägg, jag vet! Men det kommer hända grejer fram över kan jag lova. Minst 10 kommentarer från olika IP-nummer, så kommer nästa kapitel! :)


Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 38 - Waterfight

Alla började räkna ner tillsammans. Ryan och Candy stod och kysstes, det var så mysigt att se. Och jag hade min prins bredvid mig, han höll om mig med båda armarna.

- Gott Nytt År. sa Justin och kysste mig.

Yes, bästa starten på året. 2012


Justins perspektiv

Jag har firat nyår i 17 år, men detta var det bästa nyår jag har varit med om. Efter festen hemma hos Sofia följde Rose med till hotellet och Chaz åkte med hem till Candy, så att jag fick spendera tid med Rose ensam. När vi kom upp till mitt rum fortsatte vi prata ut med varandra, vi grät och skrattade. Allt var med blandade känslor.

- Jag slutade skriva dagbok efter att jag hade skrivit brevet till dig. Jag lovade mig själv att om jag fick tillbaka dig skulle du bli min nya dagbok. Jag tänker alltid berätta allt för dig. sa hon
- Det kanske är bra om du skriver av dig ibland, men viktiga saker vill jag helst veta om. Även om du skriver dom också. Jag vill att du ska må bra, och vara lycklig. svarade jag och kysste henne
- Jag är lycklig, varje gång du tittar på mig. Varje gång du säger att du älskar mig, och varje gång du tar i mig. Du är allt jag någonsin drömt om, och jag kan inte vara olycklig med dig i min närhet.

Vi kom hem från festen klockan tre på natten, men gick inte och la oss förren 7 på morgonen, och att få somna med henne i mina armar var det bästa som fanns. Hon är min, och ska alltid vara det. Tänker kämpa för henne tills jag dör.

När jag vaknade dagen efter var klockan 14.12 på dagen och Rose låg och snarkade. Jag hoppade in i duschen och lät henne sova vidare. Men när jag hade stått där där inne ett tag kände jag ett par armar runt mig och jag förstod att hon hade vaknat. Jag vände mig om och mötter av ett par glittrande ögon som vilken människa som helst skulle börja le av. Hon kysste mig och smekte min rygg med sina mjuka händer, jag vände oss om så att hon stod med ryggen mot väggen och kysste hennes hals och ner över nyckelbenet. Hon rös till och det fick mig att må bra, jag vet att hon älskar min beröring.

Hon drog sina naglar över min bröstkorg och ner över min mage samtidigt som hon kysste mig passionerat. Hon avbröt allt och knuffade ut mig ur duschen och tog min hand och drog mig till sängen, utan att torka oss. Hon tröck ner mig i sängen och kysste min mage ända upp till munnen.

Hon gränslade mig och jag kände en stöt som gick igenom hela min kropp. Hennes kyssar som masserade mina läppar och hennes händer som vandrade över min mage gav mig en njutning jag aldrig känt förut. När jag höll på att komma tog jag tag om hennes höfter och rullade ner henne på rygg. Jag kysste hennes läppar och lät mina händer massera hennes bröst. Efter ett tag tog jag ett fast tag om hennes höfter och trängde in i henne igen. Hon gav ifrån sig ett högt stön och det eggade bara mig mer. Efter flera timmar kom båda två samtidigt.

Vi tog oss en dusch tillsammans, och hon fick låna lite mjukiskläder av mig. Sen la vi oss ner i soffan för att kolla på film. Hon låg i mitt knä så jag lekte med hennes hår och varje gång jag var i närheten av hennes nacke rös hon till.

- Du vet att orden jag älskar dig betyder mycket för mig, och jag har aldrig sagt det till någon annan. Men till dig kan jag säga det utan att må dåligt över det. sa hon utan att titta på mig
- Jag älskar dig också. svarade jag och böjde mig ner för att kyssa henne. Hon la sin hand i min nacke och tröck mig närmare sig. Jag kände även att hon särade på sina läppar och lät kyssen övergå till hångel.

Min mobil ringde under tiden men jag hade tänkt att skita i att svara, men Rose tittade på mig med en svara-blick. Det var bara att ta upp mobilen, och då såg jag att det var Ryan som ringde.

- Hej Buddy! svarade jag
- Hej, vad gör ni? frågade han
- Vi ligger i soffan och kollar på film.
- Haha, är det så det heter nu?
- Det är ju sant. Vi låg med varandra för en halv timme sen. svarade jag och kollade på Rose, hon log bara mot mig.
- Ey, det där ville inte jag veta. skrek Ryan

Samtalet fortsatte och vi skulle mötas på en resturang här i närheten om en halv timme. Rose klev upp från soffan och gick in i badrummet för att sminka sig, och byta om. Hon var ju tvungen att ha klänningen hon hade igår, eftersom att hon inte hade några andra kläder här.

Vi valde att gå till resturangen och dom andra skulle komma i en taxi. Det kom fram massa tjejer och frågade om det var okej om dom tog en bild och om dom kunde få en autograf, och självklart går jag alltid med på det. Men Rose fortsatte gå. Jag hälsade på tjejerna snabbt och ursäktade mig för att springa efter Rose.

- Varför gick du bara? frågade jag
- Jag vill inte komma mellan dig och dina fans, och jag vet inte vart du och jag står just nu.
- Du står inte mellan oss, dom får helt enkelt acceptera att jag har tjej. Och vadå, inte vet vart vi står? Har du sex med vem som helst eller? frågade jag surt
- Sluta, du vet att du inte är vem som helst för mig. Jag älskar dig och vill vara med dig föralltid.
- Och jag älskar dig. You and me, right? frågade jag, men hon svarade inte utan kysste mig, så det tog jag som ett ja.

När vi kom fram till resturangen stod redan dom andra utanför och väntade, jag drog en halv lögn med att det var massa fans som stoppade oss. Rose tittade på mig med en ledsen blick och mimade tack.

Vi satte iss ner vid det bokade bordet ganska långt in och lite avskilt, och vi beställde både mat och dricka, och vi fick det ganska fort. Det var skönt för jag var riktigt hungrig. Men jag var nog inte den enda, alla började kasta i sig maten. Ingen sa något på en bra stund, så jag kände att jag var tvungen att bryta tystnaden.

- Vad ska vi hitta på sen då?
- Vi kan dra hem till mig och ha film kväll, är hemma själv. Sen tycker jag att ni två kan checka ut från hotellet och komma och bo hemma hos mig istället. Jag har plats så det räcker. svarade Candy och kollade på mig och Chaz

Jag kollade på Rose och frågade om det var okej för henne, och hon nickade till svar och kysste mig.


Melrose perspektiv

Jag följde med grabbarna till hotellet så dom fick packa alla saker och checka ut från hotellet. När vi kom hem till Candy hade hon och Ryan handlat hem massa godis och dricka. Det såg ut som rena rama godisaffären och Chaz tappade hakan och glodde på allt.

- Innan du hugger in på allt Chaz ska jag visa dig vart du ska sova. sa Candy och skrattade

Han gick ofrivilligt med henne. Under tiden dom gick tog jag Justin i handen och visade honom vart han skulle sova, dvs. med mig. Det rummet hade en dubbelsäng, som egentligen inte behövs, för vi sover så tätt ihop.

När vi kom in i rummet släppte han sin väska, tog tag i min och kastade ner mig i sängen. Han satte sig över mig och kysste mig.

- Hallå, ni två. Ska vi se på film eller? det var Candy som gick förbi, och vi hade inte stängt dörren
- Haha, vi kommer, bara han kliver av mig. svarade jag och kittlade honom i sidorna

Han flög av mig, och jag sprang förbi Candy ner och satte mig i soffan mellan Chaz och Ryan, med knäna mot magen. Jag hörde hur Justin och Candy kom ner skrattandes, men jag tittade inte på dom.

Helt plötsligt fick jag ett stort iskallt glas vatten över mig. Jag flög upp ur soffan och vände mig om, där Justin stod böjd och skrattade. Jag tittade surt på honom och gick upp till vårat rum för att byta om, det var min klänning som hade blivit blöt. Jag stod böjd över min väska när jag kände två händer på mina höfter och jag tittade upp och där stod han med ett leende på läpparna.

- Vad ser du så glad ut för? frågade jag med en sur röst, fast jag egentligen ville skratta. Han ändrade ansiktsuttryck.
- Förlåt, jag ville bara dryga mig lite. svarade han och jag gick in i badrummet.

Han gick efter mig och ställde sig med ryggen mot duschen och tittade på mig, jag kunde inte låta bli. Jag gick emot honom och kysste han, samtidigt som jag fiskade upp hans mobil ur fickan. Sen puttade jag in honom i duschen och satte på kallvattnet.

- MELROSE, vad fan gör du? skrek han
- Ger igen, svarade jag och gick ut
- Vad gör ni? frågade Candy som kom springandes med Ryan och Chaz efter
- Han såg ganska het ut, så jag gav han en kalldusch. svarade jag och tog upp torra kläder till mig

När jag var på väg in i badrummet kom Justin ut i bara handduk. Jag höll på att svälja min tunga, och alla andra bara skrattade åt honom och gick ner igen. Han såg arg ut, men jävlas man med mig får man ta konsekvenserna. Precis när jag hade fått av mig min klänning öppnades dörren och Justin kom in.

- Förlåt älskling. sa jag och la armarna om honom. Han lyfte upp mig och gick mot duschen.

Han drog igång den och vi stod kvar och kysste varandra, medans vattnet rann ner över våra halvnakna kroppar. Jag drog mina fingrar genom hans hår, och jag kände att han hade ett fast grepp om min rumpa, troligast för att han inte skulle tappa mig. Han ställde ner mig och tittade på mig med ett leende på läpparna, och knäppte upp min BH och tog av den.

Jag kysste honom och tröck min kropp mot hans, han har sån värme att erbjuda, man behöver aldrig frysa i hans närvaro. Han la armarna om mig och pussade mig i håret. Jag tittade upp på han och kysste hans perfekta läppar.

- Jag älskar dig, och bara dig. sa jag
- And I love you. svarade han

Vi klev ur duschen och klädde på oss, för att sen gå ner till dom andra. Dom satt i en 3-sits soffa, jag och Justin la oss ner i soffan bredvid, jag la mig på hans mage.

- Fan vad jag är glad att se dig le igen, dessa dagar har vart ett rent helvete för mig att se dig ledsen. sa Candy och tittade på mig

Jag kände hur jag började rodna så jag vek ner mitt ansikte mot bröstet på honom. Han smekte min rygg och viskade att allt skulle bli bra, och att det skulle fortsätta vara det. Jag kände mig riktigt trygg i den situationen.

Vi drog igång filmen och det blev A walk to remember. Kan man låta bli att lipa till den filmen eller?

Under filmen drog Chaz i sig en hel skål med godis och hur mycket dricka som helst. Men reste sig inte en enda gång och gick på toa. Ibland funderar jag hur han kan vara så smal för att äta så mycket.

Efter att filmen var slut gick vi alla och la oss. När vi kom upp på rummet tog jag av mig kläderna och kände två händer som kupades runt mina bröst.

- Varför tar du inte på dina egna bröst?
- För att dina är mycket mjukare, och du är min, så vi kan väl dela? frågade han och jag vände mig om och kysste honom, samtidigt som jag tog av honom tröjan


Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 37 - He Will Hate Me For The Rest Of My Life!

Efter flera timmar av skratt och roliga konversationer valde jag att gå upp och ta en dusch, sen gå och sova. Jag sa godnatt till alla utom Justins småsyskon som redan hade somnat.

Väl inne i duschen började tårarna rinna, dom hade inte gjort det på flera veckor. Men när jag såg hur söta hans syskon var, insåg jag att jag hade kunnat haft en baby om några månader.

När jag kom ut ur duschen och in i Justins rum, som han haft här hela tiden fick jag mitt livs chock. Han satt i sängen med min svarta dagbok och grät. Jag vart helt stel i kroppen och fick inte fram ett ord. Även om det gjorde ont att han läst mina privata tankar så var den smärtan inget mot det han säkert kände.

Nu är mitt liv slut, och imorgon sitter jag på ett plan hem och ser honom inte mer.


Justins perspektiv

Efter att rose hade sagt godnatt till oss alla satt jag kvar ett tag till, men efter en kvart kom min trötthet krypandes, så jag sa också godnatt. Pappa kommer tillbaka imorgon så jag behöver inte ha dåligt samvete.

Jag hörde att Rose fortfarande var kvar i duschen, så jag tänkte att det var min tur att välja hennes underkläder. Det är ju alltid hon som gör det annars, och det är ju ändå jag som ska se dom. Hon brukar ha dom längst ner i väskan, så jag stoppade ner min hand och kände någonting hårt. Det var en bok jag fick upp. Jag funderade på om jag skulle öppna den eller inte, men nyfikenheten tog över, så jag öppnade den och såg direkt att det var en dagbok.

Det är fel att läsa men jag kunde inte låta bli. Jag slog upp sidan hon hade skrivit sist, och det visade sig att det var flera månader sen, ganska precis dagen efter att hon hade blivit misshandlad.

Jag läste det hon hade skrivit om och om igen. Det var en mening jag inte kunde släppa. Hade hon vart gravid? Tårarna började rinna och jag hörde att någon kom in. Jag förstod att det var Rose, men jag kunde inte kolla upp och möta hennes blick.

- Snälla Justin! sa hon

Men jag rörde mig inte. Hur kunde hon, varför har hon inte sagt något?

Jag tog av mig armbandet som jag fick av henne igår, och la det i hennes hand när jag gick ut. Men jag vände mig om och såg att hon stod med ryggen mot mig.

- Och jag som trodde att du älaksde mig! sa jag, sen gick jag ner och ut

Jag ringde Ryan och frågade om vi inte kunde mötas någonstans, och vi valde att ses efter halva vägen. Men jag hann gå nästan hela vägen hem till honom innan han kom. Vi satte oss på en bänk och jag berättade allt som hade hänt. Han dömde mig aldrig för något, utan han behandlade alltid mig som den Justin jag lämnade bakom mig när jag klev ut i rampljuset.

- Jag säger inte att det hon gjorde var rätt, men det kanske finns en annledning till att hon gjorde som hon gjorde. Så jag tycker du ska prata med henne, och låta henne förklara. sa han helt lugnt och jag förstod vad han menade, men just nu ville jag inte se henne.

Det började bli ljust ute innan vi började gå hem, och jag var genomfrusen. Men fick skylla mig själv då jag inte tog med mig någon jacka.

Jag tog upp min mobil på vägen hem, och ingen hade ringt eller skickat ett sms. Jag vet hur Rose funkar, hon hör inte av sig, för hon vill ge mig andrum, men just nu ville jag bara att hon skulle ringa och skrika att hon älskar och saknar mig, och att jag måste komma hem så vi får prata.

När jag kom hem satt mormor i köket och läste tidningen. Men hon sa inget, så jag gick raka vägen upp på mitt rum. Där inne låg Rose och sov, trodde jag.

- Jag älskar och vill inte förlora dig. sa hon så tyst att jag knapt hörde det

Jag satte mig ner på sängkanten, men hon rörde sig inte, utan stirrade bara i väggen. Jag såg att hon var helt röd i ögonen, och att hon inte hade sovit något.

- Varför berättade du inget för mig?

Hon svarade mig inte och det gjorde mig irriterad.

- Nu är det dax för dig att prata, det var mitt barn också. Jag har rätt att få veta.

Hon reagerade iallafall och satte sig upp i sängen. Men hon kollade inte på mig, utan stirrade bara förbi mig.

- Jag ville inte att du skulle tro att jag inte kunde ta ansvar, jag var rädd för hur du skulle reagera, att du skulle lämna mig. Jag viste inte hur jag skulle säga det. Förstår du vad jag har gått igenom helt själv, jag har behövt dig mer än någonsin men har inte kunnat säga något pga min rädsla att förlora dig.

Jag satt helt tyst och lyssnade på allt hon hade att säga. Men var tvungen att säga något.

- Okej, men jag kan inte ha ett förhållande med någon som inte är ärlig. Jag är ledsen men det finns inget vi längre.
- Okej! det var det enda hon svarade, men hon tog av sig ringen och la den i min hand och reste på sig för att klä på sig.

Hon hade inte hunnit packade upp något så hon tog sin väska och gick ner. Där satt jag kvar med ringen i handen. Jag hörde hur dörren slogs igen där nere och att någon var på väg upp.

- Hur dum kan man som tonåring bli? frågade mormor
- Vadå? svarade jag chockat
- När du stack igår gick jag upp till henne. Hon satt med en bok i den ena handen och ett kort på dig i den andra, och hon upprepade hela tiden hur mycket hon älskade dig. Hon berättade vad som hade hänt.
- Men bara för att hon älskar mig betyder det inte att smärtan försvinner. Jag älskar den tjejen mer än allt annat. Men det gör ont ändå.
- Men lyssna på dig själv. Jag tror att den verkliga anledningen till att hon inte sa något var för att skydda dig. Du är inte vem som helst världen bara för att du bara är Justin för henne. Du lät precis henne åka hem, utan att berätta att hon är allt för dig.

Hon pratade på men mina tankar bara låg på Rose. Hon lämnade mig den dagen hon valde att inte berätta det för mig.

- Var en man och svälj din stolthet, gå och stoppa henne. var det sista mormor sa innan hon gick ner

Jag la mig ner i sängen och kände direkt att det luktade Rose om kudden som jag la mina händer under. Där under låg dagboken med en annan lapp som löd.

"Läs hela min dagbok, och hatar du mig fortfarande lovar jag dig att aldrig prata med dig igen, tänker inte ens titta på dig. Men du ska veta att jag kommer alltid älska dig, men jag är inte värd dig. Synd du är världens vackraste och kändaste, annars hade jag kunnat göra som du, släppa dig och gå vidare."

Trodde hon verkligen att jag släpt henne, eller att jag skulle klara av att gå vidare?

Jag låg med dagboken i min hand och funderade på om jag skulle läsa den eller inte. Men hon kanske hade skrivit något nytt. Jag slog upp den och det föll ur ett foto, på mig och henne. Det första vi tog tillsammans, som hon alltid hade i sin plånbok. Dagboken var inte lika tjock som sist, kan ha berott på att att hon rivit ur alla sidor och lämnat en nyskriven kvar.

"Först vill jag be om ursäkt för att jag inte berättade för dig om barnet, men jag ville inte att det skulle komma ut, och enda sättet var att hålla det för mig själv. Det var fel, jag vet, men kunde inte göra det på något annat sätt.

Sen vill jag att du ska veta att jag aldrig har tvivlat på oss, inte ens när vi har haft det som jobbigast. Jag har alltid trott att våran kärlek har vart så pass stark att vi skulle ta oss igenom allt. Jag älskar dig, jag är redo att göra vad som helst för att få tillbaka dig. Du är min natt, min dag, mitt liv. Mitt hjärta slår för dig, remember? Du har förändrat mitt liv och du är anledningen till att jag är den som jag är idag."

Det var inte slut där, fanns säkert 3 sidor till att läsa. Men vad tjänar det till? Hon är borta, och det var jag som lämnade henne. Även om jag älskar henne, kan jag inte lita på henne. Hur skulle det bli om hon hamnade i en liknande sits igen? Nu satt hon iallafall på planet hem. Jag kan inte stoppa henne, även om jag vill.

Eftersom att jag inte hade sovit något så tog sömnen över.

Men jag vaknade några timmar senare av att någon hoppade på min mage, Jazmyn. Vem annars? Världens bästa lillasyster. Hon skulle även bli världens bästa faster. Varför dras mina tankar på barnet hela tiden?

Jag hoppade in i duschen och drog på mig rena kläder och gick ner till dom andra.

- Pappa, kan jag få prata med dig själv?
- Självklart. Vi kan gå ut på baksidan. sa han, reste sig upp och tog med sin kaffekopp

När vi kom ut satte vi oss i en varsin stol och han tittade frågande på mig.

- Jag vill ha råd av dig. Får några månader sen blev Rose rejält slagen och sparkad i bl.a magen och hon förlorade vårat barn som hon inte viste om. Och jag fick reda på det genom att jag läste hennes dagbok. Jag gjorde slut imorse och nu är hon hemma igen i Atlanta. Gjorde jag rätt?

Han satt bara med öppen mun och kollade på mig. Det var lika bra att jag fick allt sagt på en gång. Men han vart nog överraskad. Jag sa ju faktiskt att han hade kunnat blivit farfar.

- Helt ärligt, vet jag inte vad jag ska säga. Men att dömma av att du frågar känns det som att du tvivlar på ditt val.
- Det är klart jag gör. Jag älskar henne och kan inte sätta mig in i det hon har gått igenom själv.
- Du säger ju själv att du älskar henne, varför gjorde du slut då?
- För att jag inte kan lita på henne.
- Det är något du får lära dig.

Vi satt i flera timmar och pratade, det kändes skönt att ha pratat med pappa på ett sätt vi aldrig gjort förut. Mormor kom ut och talade om att min mobil hade ringt flera gånger, och jag kunde inte låta bli att tro att det var Rose. Men när jag hade hämtat den såg jag att det var mamma som hade haft damp. 12 missade samtal, det känns inte som att det är den mamman jag känner. Men jag ringde upp henne.

- Vad är det som har hänt? var det första hon sa
- Vad? svarade jag chockat
- Ja, jag mötte Rose, och hon såg ut som att jorden var på väg att gå under.
- Kan ju bero på att den har det. svarade jag tyst
- Va, vad är det som har hänt?
- Vi är inte tillsammans längre, jag gjorde slut imorse, så hon åkte hem.
- Du gjorde vad sa du? Kan du berätta för mig vad som har hänt?
- Det finns inget att berätta, det är som det är nu.

Vi fortsatte prata ett tag men jag berättade inte den verkliga anledningen till att vi gjorde slut, men lovade att jag skulle göra det när hon kommer till Kanada.


Melrose perspektiv

Det var jobbigt att skriva det sista brevet till honom, men det behövdes. Nu ska jag göra allt för att glömma och gå vidare. För det kommer han att göra. Det känns, men det måste göras. Han kommer aldrig mer vilja se mig.

När jag kom hem till Atlanta mötte jag på Pattie, men valde att inte hälsa. Då jag inte känner för att folk ska tycka synd om mig, jag förtjänar det.

Mamma satt i köket när jag kom hem men jag brydde mig inte utan släppte min väska och gick upp på mitt rum och låste. Här inne tänker jag vara tills jag har Justin här igen. Vilket kommer leda till att jag ruttnar här inne.

Alla kort jag haft på väggen på oss har jag tagit ner och lagt i en låda tillsammans med allt annat som är hans och som påminner mig om honom.

Det knackade på min dörr men jag brydde mig inte utan fortsatte radera honom ur mitt liv. Hans nummer försvann från min mobil, och alla bilder jag hunnit tagit på honom. Hans nummer finns fortfarande i mitt huvud, och det kan jag inte göra något åt.

Jag ringde till Candy och berättade allt som hade hänt och jag frågade om jag kunde komma till henne över nyår. Det var inga problem, så jag skulle ta nästa flyg till NY, och det gick redan 2 timmar efter. Jag valde att gå ner och prata med mamma och hon tyckte att det lät som en bra idé, och väskan behövde jag inte packa, den stod redan klar i hallen.

Mamma körde mig till flygplatsen och vinkade av mig. Som vanligt ska resan vara värst. Många tjejer tittade på mig, men dom gjorde inget mer, och det var skönt. När jag väl var framme mötte Candy upp mig och vi kramades länge.

- Så, hur är det mellan dig och Ryan? frågade jag för att bryta tystnaden
- Det är bra. Saknar honom, men han kommer på nyår.
- Okej, bara inte hans vän är med.

Vi åkte hem till henne och ringde Julia, henne har jag inte träffat sedan jag flyttade från NY. Och jag saknar verkligen henne.

Candy ringde till henne, men jag hörde bara vad Candy sa

- Hej, kom hem till mig, Rose är här.
- Nehe, okej. Ja, men då syns vi väl hos Sofia på nyår då.

Hon la på och såg helt chockad ut. Vad var det som precis hände, ville inte Julia träffa mig?

- Hon sa att hon inte hade tid.
- Okej! Hon har väl aldrig varit såhär?
- Nej, hon har blivit jätte konstig på senare dagar.

Vi spenderade resten av dagen i sängen med massa filmer och godis. Vi pratade inte speciellt mycket, men det behövdes inte. Hon vet att hon betyder världen för mig, och jag skulle aldrig byta ut henne mot något.

Dagarna gick och dom har vi spenderat på stan, gud vad jag har saknat NYC. Att bara få strosa omkring och kolla på människor, gå och shopppa i mina favorit affärer.

Candy drog iväg och hämtade Ryan på flygplatsen, och jag hoppade in i duschen. Nu när jag är här hemma går jag inte ut i bara handduk utan jag klär på mig på badrummet, och det är jobbigt då jag alltid går ut och andas lite i bara handduk. Men nu var det ingen annan hemma så då gjorde jag det. Jag gick in i Candys rum och drog på mig ett par mjukis shorts och ett slappt linne. Festkläderna orkade jag inte dra på mig än.

Efter en halvtimme kom Candy tillbaka med Ryan.

- Hej Ryan! Gud vad jag har saknat dig. sa jag och gav honom en kram
- Hej Rose! Jag har saknat dig med. Skulle jag kunna få prata med Rose? frågade han och kollade på Candy. Hon nickade till svar och gick in i duschen

Han berättade allt Justin hade sagt till honom, och han beklagade verkligen över barnet, och så sa han att Justin var ett vrak. Han var tydligen inte sig själv. Vad hade jag ställt till med? Allt var på grund av mig.

Ryan gav mig en varm kram, nästan en sån som bara Justin kan ge. Precis när han släppt mig kom Candy ut ur duschen, och Ryan gick in.

- Du ska vara glad att du har en pojkvän som Ryan! sa jag och gav Candy en kram, hon sa inget men hon besvarade kramen

På festen
Ryan skulle iväg och göra något, så han skulle dyka upp senare. Nu var det bara jag och Candy. Sofia kom fram och kramade, och sa att hon hade saknat mig. Man blir riktigt glad när folk säger så. Men just nu ville jag bara hitta Julia och fråga henne varför hon betedde sig konstigt.

Min mamma har alltid talat om för mig att man aldrig ska dricka alkohol när man är nere, och det tänker jag hålla. Så för mig är det vatten som gäller. Jag stod inne i köket vid kranen och skulle ta ett glas vatten när jag kände två händer för mina ögon, och det blev svart.

- Gissa vem? sa en röst jag aldrig skulle glömma
- Ahh, Trife. skrek jag och kastade mig runt halsen på honom. Fan vad jag hade saknat honom

Han var killen jag dejtade innan vi flyttade, men ingen viste om det, och så skulle det förbli. Det blev aldrig något mellan oss, på riktigt. Vi kom aldrig så långt att det gjorde riktigt ont att lämna honom, men vist kändes det.

Han drog in mig i ett rum så att vi var ensama. Vi pratade om allt som vi missat sedan jag flyttade. Men när han började fråga massa saker om Justin då bröts mitt hjärta, igen! Han förstod på en gång att jag inte ville prata om honom, för han drog in mig i hans famn, och kramade mig.

När vi hade varit där inne i en timme, hörde vi massa tjejskrik utanför dörren. Men jag ville inte gå ut, då jag såg ut som ett monster av allt gråtande. Så jag bad Trife gå ut och hämta min väska, och han var snäll och gjorde det. Det tog ett tag för honom, men när han väl kom tillbaka tog jag min väska och gick in i badrummet och bättrade på mitt smink.

När jag var klar gick jag tillbaka in till Trife, han gav mig en kram och pussade mig i pannan. Vi gick ut tillsammans, men delade på oss. Jag gick in i köket, men fastnade i dörren då jag såg baksidan av en person jag sett många gånger i mitt liv.

Jag tappade glaset jag hade i handen, och det gick i tusen bitar. Justin vände sig om och såg mig rakt i ögonen, men han hann nog inte reagera att det var jag, för jag sprang därifrån och ut i vardagsrummet där det var mest folk. Jag fick syn på Candy och drog med henne ut på baksidan.

- Viste du om att både Chaz och Justin åkte med Ryan hit? skrek jag

Hon ryggade tillbaka och satte sig i en stol. Hon tittade inte ens på mig.

- Hallå? Jag pratar med dig. sa jag ännu argare
- Ja, jag viste om det. Men jag viste inte att dom skulle med hit. Hade jag berättat att dom var i NY skulle du ha åkt hem, och jag ville ha dig med här. Jag ber om ursäkt, jag skulle ha sagt något. sa hon utan att kolla på mig

Jag bad henne gå in, så att jag fick vara själv. Hur kunde min bästa vän göra så mot mig? Glömde hon bort att han dumpade mig för att jag var egoistisk? Jag satt kvar på en av solstolarna som Sofia hade vid poolen och tänkte på allt jag och Justin hade gått igenom.

När mina tårar hade slutat rinna och klockan hade slagit 23.00 kände jag en hand på min axel men var för svag i kroppen för att ens bry mig. Ända tills jag såg att det var Justin.

- Vad vill du? frågade jag och reste mig upp
- Jag vill prata. svarade han

Men jag ignorerade bara det och gick. Jag kom dock inte så långt förren han tog tag i min arm.

- Snälla, Justin! Du gick då jag behövde dig som mest, du gav mig inte ens en chans att förklara mig. Jag fick göra som alla andra fega människor, skriva ett brev. Och jag vet inte ens om du har läst det. Så jag vill inte veta vad du har att säga. Varför skulle jag lyssna på dig? sa jag utan att vända mig om och titta på honom
- För att jag älskar dig och för att jag vart ett svin. svarade han och jag kände att hans tag om mig började försvinna

Vi satte oss ner på solstolen jag nyss rest mig ifrån, och han började prata om massa som jag inte uppfattade då jag var fast i hans bruna djupa ögon som jag som vanligt drunknar i. Tillslut vaknade jag till av att han knäppte med fingrarna framför ögonen på mig.

- Lyssnar du på vad jag säger, vad tänker du på? frågade han med en allvarlig ton
- Nej, jag lyssnar inte och jag tänker på dig. Hur mycket vi har sårat varandra.

Han tittade bara på mig och jag kunde se att han var ledsen. Men han kunde inte vara lika ledsen som jag. Jag förlorade mitt liv och mitt hopp, den dagen han lämnade mig.

Vi tittade bara på varandra och han tog min hand i sin. Egentligen ville jag bara dra den ifrån honom, men jag gjorde inte det. Han höll den med båda händerna och jag rös till av hans beröring, och han märkte det, för han log med hela ansiktet.

- Jag har saknat dig, mer än du anar. Det du gjorde, eller ska jag säga inte gjorde sårade mig. Men att vara ifrån dig sårar mig mer. sa han och tittade på mig
- Jag saknar dig också, och angående det jag jag inte gjorde, så var det för att jag inte viste hur du skulle reagera, och jag var rädd att du skulle lämna mig. Men det gjorde du ändå, och hade jag vetat det från början hade jag berättat det för dig.

Vi satt helt tysta och bara tittade på varandra. Jag viste inte om jag skulle säga eller göra något. Men han bröt den pinsamma tystnaden på ett sätt jag inte var beredd på, han kysste mig. Dom läpparna hade jag verkligen saknat, denna kyss var inte som någon annan, denna var av ren kärlek och saknad.

- Wow. var det enda jag fick fram, men jag vek bort huvudet på en gång för jag märkte att det hettade till på mina kinder
- Rodnar du? Isåfall vill jag att du tittar på mig. Du vet att jag älskar dina rosiga kinder. Och jag vill se så mycket av dig som möjligt nu, för jag vet inte om du vill se mig efter detta.

Jag tittade upp på honom med tårar i ögonen men höll kvar blicken mot honom en stund, sen gav jag honom en kram och viskade i hans öra.

- Jag vill ha dig, jag har aldrig velat ha dig så här mycket.

Han besvarade min kram och kysste mig på halsen, jag blev helt mållös. Jag fick inte fram något även om jag ville. Hans beröring var fantastisk. Viste han om att han var helt underbar?

- Vill du dansa med mig? frågade han och tog mig i handen och reste sig upp

Utan att svara honom reste jag mig efter honom och började gå in mot festens mittpunkt, med hans hand i min.

- Jag måste ha vatten först, så jag kommer snart. sa jag och släppte hans hand, men han tog den snabbt igen och sa
- Jag lämnar dig inte igen, då kanske du försvinner.

Jag log åt honom och började gå mot köket. Jag mötte Candy i dörren och bad om ursäkt, hon sa att det var lugnt och att hon antagligen hade gjort samma sak själv. Jag kramade om henne och sa att hon var den bästa vännen en människa kunde ha.

När jag hade dragit i mig tre glas vatten tittade bara Justin på mig, han frågade om jag var törstig, jag skrattade och sa att han gjorde mig torr i munnen, och slog han löst på axeln.

I vardagsrummet spelades One Less Lonley Girl, och jag log och tog Justin i handen. Alla på festen viste redan att han var där, det var han som hade kommit in då jag var inne i sovrummet med Trife, och alla tjejerna skrek. Så det var ingen som brydde sig längre. Jag tog med mig honom till mitten av golvet och la mina armar runt nacken på honom, och jag kände att han la sina händer på mina höfter.

Detta ögonblick ville jag aldrig skulle försvinna. Han flyttade sina händer ner på min rumpa och jag lutade mitt huvud mot hans bröstkorg. Jag kände hans hjärta dunka, och det slog lite hårdare än vanligt. Helt plötsligt kände jag att han flyttade sig lite bakåt, jag tittade upp på honom och hans läppar mötte mina. Jag hörde hur många av människorna runt om oss började vissla och skrika. Hände detta verkligen?

När låten var slut tog han mig i handen och gick ut till baksidan dit alla andra redan hade gått. Vi såg Candy, Ryan och Chaz stå där ute, så vi gick till dom. Och man kunde se att både Ryan och Candy log åt oss. Jag var så jävla lycklig just nu.

Alla började räkna ner tillsammans. Ryan och Candy stod och kysstes, det var så mysigt att se. Och jag hade min prins bredvid mig, han höll om mig med båda armarna.

- Gott Nytt År. sa Justin och kysste mig.

Yes, bästa starten på året. 2012Ett lååångt inlägg. :) Hoppas ni gillar det.. Kommentera mycket, så kommer nästa kapitel fortare än ni tror! Det är redan klart, så då kan jag klicka på publicera på en gång. Det beror helt och hållet på hur mycket ni kommenterar! :)

Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 36 - Marry Christmas.

Det var flera dagar sen vi sågs för att han har haft fullt upp med den nya skivan som släpptes för en vecka sedan. Lagom till julhandeln.

- Vad jag har saknat dig. sa han och bar mig till sängen
- Jag har saknat dig mer och speciellt det här. svarade jag och kysste honom

Han log bara mot mig och rufsade till mig i håret. Jag såg till så att han hamnade på rygg så jag kunde sätta mig gränsle över honom, jag smekte honom under tröjan och jag kände hur han rös till.

Den eftermiddagen låg vi med varandra igen, för första gången sedan den hemska olyckan inträffade. Han har velat flera gånger men jag har alltid hittat på massa olika lögner, och han har som tur gått på dom.

Jag har fortfarande dåligt samvete för att jag inte berättat för honom. Men det är bäst så här.


Justins perspektiv

Julaftons morgon är här och Rose var här med alla julklappar igår och det såg ut som att hon hade handlat en hel affär. Har nog aldrig fått så många paket förut. Det ska bli kul att se vad det är hon har köpt. Hennes paket ligger redan under granen nere då vi ska fira jul tillsammans med hennes familj.

När jag hade klivit upp, duschat och klätt på mig tog jag fram min mobil och skrev ett sms till Rose.

"God Jul älskling, jag saknar dig och älskar dig mest i hela världen. puss ♥"

Bara några minuter efter fick jag ett svar.

"Gud Jul hjärtat. Det tror jag inte, för jag saknar dig mer. PUSS ♥♥♥"

Hon är väl för söt, ska alltid ha sista ordet. Jag lät henne få det också, vi ska ändå ses idag. Hon, Mel och Stephanie kommer hit till 3. Då ska vi äta och sen öppna alla paket, och bara det kommer ta hela dagen.

Jag gick ner till mamma som stod i köket och gjorde klart för maten. Hon hade på sig en söt röd klänning, som passar perfekt för julen. Allt var dukat och klart, så jag kunde bara slå mig ner i soffan, och kolla på TV tills Rose och hennes familj kom. Klockan var nu 14.27 och jag gick upp på rummet och drog en lila slips runt halsen, lite fin lär man ju vara på jul.

Jag kollade mig en sista gång i spegeln och gick ner. När jag tog det sista steget på trappen ringde det på dörren, så jag gick och öppnade. Där stod hon, vackrare än någonsin, min flickvän. Hon hade en lila klänning på sig och en inbakadsidfläta.

- Hej snygging. sa jag och gav henne en kyss
- Och hej till er med. Välkomna! Mamma är i köket. skrattade jag fram

Vi alla gick in och dom tog av sig sina jackor och skor. Stephanie och Mel gick in i köket och Rose tog mig i handen och drog upp mig på mitt rum.

- Jag har en sak till dig, och jag vill att du öppnar den nu. sa hon när vi satte oss i min säng
- Va, vadå? svarade jag chockat

Hon tog fram ett litet paket och jag vart riktigt nyfiken. Men jag öppnade det försiktigt för att inte verka för ivrig. Asken var av silver och på den var det inristat en text "jag är din föralltid".

När jag såg det fällde jag några tårar och han såg det och tog bort dom med sina tummar. Jag öppnade asken och i den låg det ett silverarmband, på det stod det också en text. "I promies and love you"

Jag tittade bara på henne med en förvånad blick, hur skulle jag kunna tacka henne?

- Älskling, jag kan inte ta emot det. sa jag och la tillbaka det i asken
- Klart du kan, och du ska. svarade hon och tog ur det ur asken och satte det på min handled

Jag kunde inte protistera då mamma störde med att ropa att maten var klar. Vi fick inte sitta bredvid, men mittemot varandra på hörnet. Under hela middagen satt vi alla och pratade. Tur nog var det inte första gången som min mamma mötte Stephanie, så dom går ganska bra ihop. Mel är också med i deras samtal. Själv kunde jag nästan bara konsentrera mig på Rose.

När vi hade ätit klart tog mamma hand om allt vad som hade med köket att göra. Så vi andra gick in och satte oss i vardagsrummet för att vänta på henne. Det kanske är bra att man inte har småsyskon på mammas sida, hon är ju inte direkt snabb, och barn brukar inte vara duktiga på att vänta.

Tillslut kom hon ut till oss och hon hade med sig två glas vin. Vi ungdomar fick dricka cola.

Mamma var den som fick leka tomte och läsa på alla paket. Hon brukar gilla sånt. När alla paket var utdelade 45 minuter senare, så började vi öppna.

Mel fick en ny mobil och massa kläder, m.m. Hon vart super nöjd över allt. Jag började öppna, och efter att jag öppnat 5 av paketen skrattade vi alla. Dom var alla från Rose och det var skor och matchande kepor i alla hittills. Hon viste verkligen vad jag ville ha, och inte kunde få för mycket av. Alla skor var nya och hade precis kommit ut på marknaden. Jag blev verkligen glad. Men jag var lite nervös över hur Rose skulle reagera på mitt paket till henne.

Rose ville inte öppna sina när alla satt och kollade, så mamma och Stephanie öppnade sina först, av mig fick dom en vecka på ett fint spa tillsammans, och av Rose och Mel fick dom en lyx kryssning. Det märktes att vi inte ville ha dom hemma.

Våra mammor lämnade rummet när det var dax för Rose att öppna. Av mamma fick hon ett jätte fint silver halsband, och i berlocken satt det ett kort på mig och Rose, när vi log och sov. Mamma måste ha tagit det i smyg. Av sin mamma fick hon en ny mobil, en Iphone4, så Mel vart hysterisk. För hon fick inte en sån utan en Blackberry. Och av Mel fick hon massa småsaker och kläder.


Melrose perspektiv

Nu hade jag bara ett paket kvar eller det var ett kuvert från Justin. Jag ville egentligen inte öppna det då jag garanterat inte är värd det som låg i. Men jag gjorde det ändå.

- En resa till Hawaii, är du inte klok? frågade jag honom
- Du är värd det, så sluta. svarade han och kysste mig

Om han bara viste vad jag hållt inom mig, så skulle han riva min biljett framför ögonen på mig. Fan, varför satte jag mig själv i den här situationen.

Mamma och Pattie har vetat om detta hela tiden, så det var inget att oroa sig för. Men resan skulle inte vi på fören i slutet av Januari, och imon ska jag och Justin till Stratford, Pattie kommer till nyår.

Mamma satt och berättade massa pinsamma saker om mig, som iallafall Justin verkade uppskatta. Han skrattade och tittade på mig som la händerna i ansiktet för att dölja att jag rodnade.

- Baby, du vet att jag tycker om när du rodnar, sluta gömm dig. sa han och satte sig bredvid mig

Jag svarade honom inte men tog bort mina händer, och log mot honom.

Efter några timmar av goda skratt och trevligt sällskap gick mamma och Mel hem, och jag tog med mig Justin upp på hans rum. När han hade stängt dörren tröck jag upp honom mot den och lät mina läppar massera hans. Han drog ner min dragkedja på klänningen och tog bort axelbanden från mina axlar, och lät den falla till golvet.

Jag knöt upp hans slips och knäppte upp knapparna på skjortan och drog av den. Han lyfte upp mig och la mig ner på sängen, jag fortsatte kyssa honom och smekte han på ryggen. Han vände på oss så att jag låg över honom, och han knäppte snabbt upp min BH och drog ner mina trosor. Nu låg jag helt naken på världens finaste grabb. Hans byxor var dock inte på speciellt länge.

Den natten var helt underbar. Hans händer vet garanterat hur man ger mig maximal njutning. Och vi höll på nästan halva natten. Han gav mig flera orgasmer och jag bara älskar honom mer och mer.

När jag vaknade på morgonen hade jag inga kläder på mig, men det var minsta bekymret. Vart var min pojkvän? Men sen hörde jag honom i duschen, så jag smög in till honom, ställde mig bakom, drog mina naglar på hans mage och han vart rädd men samtidigt så rös han till.

När vi hade duschat klart var det bara för oss att klä på oss och gå ut i bilenför att ta oss till flygplatsen. Jag hade redan packat klart och lagt min väska i bilen och Justin hade packat när han vaknade.

Hemma hos Justins morföräldrar
Än så länge hade jag bara träffat hans mormor och morfar och dom var verkligen trevliga. Hans pappa och småsyskon skulle komma om någon timme och det var jag verkligen nervös över, tänk om han inte skulle gilla mig. Jag och Justin hade varit tillsammans i ett halv år, men jag hade inte haft något tillfälle till att träffa honom än.

Vi åt lunch och pratade massor, Diane som hans mormor heter berättade mycket intresanta saker om Justin. Men han verkade inte tycka om det. När det körde upp en bil på uppfarten sprang han ut, och kramade en äldre kopia av honom själv, så jag antog att det var hans pappa. Jag gick efter honom ut för att inte vera otrevlig.

- Du måste vara Rose? frågade den äldre
- Ja, det är jag och du måste vara hans pappa. svarade jag
- Det är helt rätt, Jeremy. Kul att äntligen få träffa dig, har hört mycket bra saker. sa han och log

Han gick tillbaka till bilen och ut kom en liten tjej som hoppade upp i Justins famn. Det måste vara hans lillasyster, men det tog inte stop där. Jeremy lyfte ur en liten grabb också, så det är dom här två söta barnen som är Jazmyn och Jaxon.

Vi gick in och satte oss i vardagsrummet, och förvånadsvärt hoppade Jazmyn upp i mitt knä. Jag tittade på Justin och han mimade "hon gillar dig", och jag log tillbaka.

Efter flera timmar av skratt och roliga konversationer valde jag att gå upp och ta en dusch, sen gå och sova. Jag sa godnatt till alla utom Justins småsyskon som redan hade somnat.

Väl inne i duschen började tårarna rinna, dom hade inte gjort det på flera veckor. Men när jag såg hur söta hans syskon var, insåg jag att jag hade kunnat haft en baby om några månader.

När jag kom ut ur duschen och in i Justins rum, som han haft här hela tiden fick jag mitt livs chock. Han satt i sängen med min svarta dagbok och grät. Jag vart helt stel i kroppen och fick inte fram ett ord. Även om det gjorde att han läst mina privata tankar så var den smärtan inget mot det han säkert kände.

Nu är mitt liv slut, och imorgon sitter jag på ett plan hem och ser honom inte mer.


Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 35 - F*ck Belibers.

Jag hörde att det var någon som ropade och frågade vad det var dom höll på med. Tjejerna slutade och sprang därifrån, och den äldre mannen kom fram till mig.

- Jag ringer en ambulans. sa han och plockade upp mobilen
- Nej, snälla gör inte det, det kommer hamna i tidningarna. Låt mig ringa ett samtal. harklade jag fram och höll för magen

Han tittade bara på mig med en förvånad blick, men gav mig ändå mobilen. Jag slog Justins nummer och hoppades att han skulle svara, för hans var det enda jag kunde.

- Ah, Justin. svarade han
- Hej, det är Rose. Kan du komma till den gamla lekparken bara några hundra meter från hotellet. Det har hänt en sak. var det enda jag fick fram sen blev allt svart och jag föll ihop


Justins perspektiv

När Rose stack försökte jag springa efter henne men hissdörrarna gick igen innan jag hann fram. Det kanske var lika bra att hon fick vara lite för sig själv. Men efter att vi idag och bara någon timme sedan gick ut med att vi var ett par, jag ville inte att hon skulle vara själv.

En halvtimme efter att hon försvann ringde min telefon och det var ett nummer jag inte hade men jag svarade ändå. Det var Rose som sa att jag skulle komma till en gammal lekpark, men samtalet bröts så jag fick panik. Jag ringde Kenny och berättade vad det var som hade hänt. Han sa att han skulle hämta bilen och att vi skulle mötas nere i lobbyn.

Jag drog på mig mina skor och en tröja och så sprang jag ner till lobbyn där redan Kenny stod redo att åka. När han hade kört en bit såg jag parken, men den såg helt tom ut från vägen så jag hoppade ur bilen och sprang bort. Men när jag kom närmare såg jag att det satt två stycken på en bänk, den ena var Rose och den andra har jag aldrig sett. Jag sprang fram till henne och då såg jag att hon blivit slagen i ansiktet.

- Baby, vad har hänt? frågade jag helt skakig i rösten
- Jag kom gåendes och det var massa tjejer som slog och sparkade henne, men hon ville inte att jag skulle ringa ambulansen och nu förstår jag varför. svarade mannen 
- Vi måste till sjukhuset Justin, min mage, det är något som inte står rätt till. 

Hon lät livrädd, men hon kunde iallafall komunisera. Jag sprang och hämtade Kenny så fick han komma och bära in henne i bilen. Jag tackade Rufus och tog hans nummer.

När vi kom till sjukhuset tog dom in Rose i ett rum och jag fick inte följa med. Så jag satte mig i väntrummet och ringde mamma och Scooter för att berätta vad som hänt. Dom sa att dom skulle komma så fort som möjligt. Jag blev rastlös av att bara sitta där och inte veta hur det var med henne, eller vad som egentligen hade hänt.

Jag såg att mamma och Scooter kom in genom dörren så jag sprang fram och kastade mig runt mammas hals, och gav henne en kram. Hon strök mig över ryggen och sa att allt skulle bli bra. Men helt ärligt så kunde jag inte tro det fören Rose var i mina armar igen.

Efter en timme av väntan och oroligheter kom det äntligen ut en läkare som sa att hon mådde bra och att jag fick gå in. Mamma och Scooter väntade utanför så att jag fick träffa henne själv först. Jag viste inte hur jag skulle reagera när jag såg henne.

Hon satt upp när jag kom in i rummet och hon sken upp i hela ansiktet. Jag gick sakta fram och kysste henne.

- Hur mår du? frågade jag och satte mig bredvid henne
- Jodå, ont i ansiktet och i magen. svarade hon och lutade sitt huvud mot mig

Jag strök henne över ryggen och över kinden, men jag tog det försiktigt för jag viste inte hur mycket beröring hon skulle tåla. Det kändes verkligen att se henne så här.

- Vet du nå när du får åka hem?
- Nu, om jag vill. svarade hon och kollade på mig

När hon bytte om från sjukhuskläderna till sina vanliga såg jag hur hennes mage såg ut. Den var full i blåmärken. Min prinsessa såg ut som ett slagfält. Vad var det egentligen som hade hänt? Jag reste mig upp och gick till henne, innan hon hann sätta på sig tröjan smekte jag henne över magen och sa

- Allt kommer bli bra gumman. Ingen ska någonsin få skada dig igen. sen kysste jag henne

När vi kom tillbaka till hotellet bäddade vi ner oss på en gång, men till skillnad från alla andra nätter så vågade jag inte hålla om henne, för jag viste inte hur ont hon hade. Jag tror hon förstod att något var fel för hon tog min hand och la den runt hennes midja.

Hon berättade hela historien om tjejerna som hade gått förbi henne i parken, och jag vart riktigt chockad. Trodde inte att mina fans var så, men dom har nu bevisat motsatsen.

Vi sa inget mer till varandra, men jag låg och smekte henne på magen försiktigt. Jag ville inte att det skulle göra ont på henne, men jag ville ändå visa att hon var trygg hos mig. Efter kanske en halv timme hörde jag att hennes andetag blev tyngre, så jag förstod att hon hade somnat. Jag kysste henne lätt på kinden och la mig tillrätta.


Melrose perspektiv - Dagboks anteckningar 

"Jag kommer aldrig glömma gårdagen, dels för att jag för första gången blev riktigt slagen, och för att jag eller ska jag säga vi, förlorade ett barn. Jag var tydligen gravid, och jag viste inte om det. Jag vet inte om jag ska berätta något för Justin. Egentligen har han all rätt att få veta, men jag vet inte hur jag ska kunna berätta det, eller hur han kommer att reagera.

Fan, allt känns så jävla svårt. Det känns som att jag kommer förlora honom om jag berättar det, som att jag inte kan ta ansvar. 

Lika bra jag gör slut på detta innan han gör det. 

Skolan har jag helt och hållet glömt bort, har haft för mycket annat att tänka på. Ett sabbats år är nog ganska bra, då jag inte vet vad jag ska göra resten av mitt liv." 

Under tiden Justin var i duschen passade jag på att skriva i min dagbok, när jag hörde att duschen slogs av så la jag ner boken längst ner i min väska.

Han kom ut med rufsigt hår och handduken runt höften. Han log sitt söta leende och började leta efter sina kläder. Jag gick in i duschen och varje gång jag rörde min mage gjorde det ont, och jag började tänka på det som levt i mig fram tills igår. Jag bestämde mig när jag stod i duschen att inte berätta något för Justin. Så jag var tvungen att hålla minen framför honom. 

Hemma i ATL!   
Jag hade pratat med Justin på flyget om att jag var tvungen att åka hem till mamma, och nu stod jag utanför dörren redo att ta emot allt hon hade att ge mig.

Jag tröck försiktigt ner handtaget på dörren och jag hörde både mamma och Mel från vardagsrummet. Väskorna ställde jag ner på golvet och gick in till dom. Mamma vart så glad att se mig så hon började gråta och hon gav mig en kram.

Hon frågade vad det var som hade hänt med mitt ansikte, och jag kunde inte ljuga, men jag berättade bara att jag hade blivit slagen av ett gäng tjejer. Jag berättade inte om missfallet eller att dom sparkade mig i magen. Hon frågade inte mer och det var skönt.

Hon bad om ursäkt för allt hon hade sagt och gjort. Men jag tog allt med en nypa saltm jag ville se att hon ändrade på sig, och framförallt att hon bad Justin om ursäkt.

Jag gick upp på mitt rum med väskan, men jag orkade inte göra något med den nu. Det fick jag ta när jag hade ork nog, jag hade även en väska kvar hemma hos Justin. Men vi skulle ses imon, så då kunde jag ta den då. Det kommer kännas konstigt att sova själv med tanke på att jag inte har gjort det på en månad.

När jag hade setat i sängen ett tag och bara låtit tankarna snurra så bröt jag ihop. Precis då kom syrran in, och för henne kan jag inte ljuga, så jag frågade om mamma var kvar hemma, men hon hade gått ut och handlat. Jag berättade precis allt för henne och hon lovade mig att hon inte skulle säga det till någon. Hon satt helt tyst men sa tillslut.

- Vet Justin om att du fått missfall?
- Nej, och så ska det förbli. svarade jag och spände ögonen i henne

Hon förstod direkt att jag menade allvar. När vi hade pratat i en timme gick hon in till sig och jag gjorde mig redo för natten. Men innan jag somnade skrev jag ett SMS till Justin.

"Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dog, oavsett vad som händer. Puss, din Rose"

Bara minuterna senare fick jag ett svar där han undrade om det hade hänt något. Och det hade det ju, men det var något han aldrig skulle få veta. Så jag svarade tillbaka att allt var lugnt och att jag saknade honom. Innan jag fick något svar somnade jag.

På morgonen, eller förmiddagen när jag vaknade kändes det inte lika i min säng som när jag la mig ner. Det kanske berodde på att min pojkvän låg bredvid mig och kollade på mig.

- När kom du? frågade jag när jag fått upp ögonen
- För två timmar sen typ. svarade han och log
- Varför har du inte väkt mig då?
- För att du är fruktansvärt söt när du sover. Jag fick ju inte se dig när jag vaknade, så jag åkte hit.

Vi låg kvar i sängen ett tag tills han frågade om han kunde få se hur min mage såg ut, så jag drog av mig täcket och han granskade och smekte den lugnt. Han pussade mig även försiktigt över alla blåmärken, som konstigt nog hade börjat försvinna.

Jag hoppade in i duschen och när jag var klar så gick vi ner till mamma. Hon bad om ursäkt till Justin och det gjorde mig stolt. Vi åt frukost tillsammans med både mamma och Mel. Vi pratade om det som hade hänt och Justin förstod att jag inte hade berättat allt för mamma så han spelade med i hennes historia.

Dagen och månaderna gick. Vi gjorde inte så mycket mer än det vi gjort i somras, mer än att Justin har vart iväg på en del intervjuer och massa sånt. Om en vecka är det julafton och jag hade inte en aning om vad jag skulle köpa till alla. Justin hade frågat mig om jag ville följa med till Kanada dagen efter julafton, och träffa alla i hans familj. Det tackar man inte nej till.

Idag ska iallafall jag och min syster ut och handla julklapparna så att dom blir klara någongång. Vi har även bestämt oss för att inte köpa något till varken pappa eller någon i hans nya familj.

När vi kom in i gallerian var det några tjejer som kom fram och frågade om dom kunde få ta en bild, och det är något jag aldrig kommer vänja mig med, men ställer självklart upp på det.

Vi hittade alla klappar som vi skulle köpa, det var bara en kvar. Det var till Justin, vad ska man köpa till en grabb som har allt, och som kan köpa det som saknas?

Vi gick in och ut ur alla affärer, tillslut kom vi in i ett paradis för Justin. Bara kepsar och skor, och framförallt Supras. Det fanns så många att välja på, så jag plockade på mig 15 olika par och matchande kepor till alla. Det kommer han garanterat inte förvänta sig. Men en sak är säker, det kommer vara fullt under deras gran.

En av dom som jobbade i affären hjälpte oss ut till bilen med alla kassar. Folk tittade efter oss, och den gången tror jag inte det var för att jag är Justins flickvän, utan för att vi hade typ 30 påsar var jag och min syster.

När vi kom hem blev mamma chockad, men jag svarade bara att det var julklappar. Så hon förstod att det var mycket, det är alltid jag som handlar mest. Nu ska jag bara se till att så att Justin inte hittar dom, innan dom är inslagna.

Precis när jag hade ställt in kassarna i min walk-in claset och stängt den dörren, så öppnades min.

- Hej älskling. sa Justin och gav mig en kyss
- Hej snygging. svarade jag

Det var flera dagar sen vi sågs för att han har haft fullt upp med den nya skivan som släpptes för en vecka sedan. Lagom till julhandeln.

- Vad jag har saknat dig. sa han och bar mig till sängen
- Jag har saknat dig mer och speciellt det här. svarade jag och kysste honom

Han log bara mot mig och rufsade till mig i håret. Jag såg till så att han hamnade på rygg så jag kunde sätta mig gränsle över honom, jag smekte honom under tröjan och jag kände hur han rös till. 

Den eftermiddagen låg vi med varandra igen, för första gången sedan den hemska olyckan inträffade. Han har velat flera gånger men jag har alltid hittat på massa olika lögner, och han har som tur gått på dom. 

Jag har fortfarande dåligt samvete för att jag inte berättat för honom. Men det är bäst så här.


Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 34 - The Ellen Show.

Han satte sig gränsle över mig igen och böjde sig ner för att kunna kyssa mig. När han bara var några millimeter från mig så jag kunde känna hans andetag la jag mina händer runt hans nacke och tröck honom mot mig så att våra läppar möttes.

- Hallå, ni är inte själva här. sa Mel och harklade sig

Justin avslutade kyssen och klev av mig. Han gick ut ur rummet och tog med våra väskor ner.

Efter flera timmar av många skratt med min syster åkte hon hem. Men det var inte sista gången vi sågs, hon är en del av mitt liv igen.


Justins perspektiv

Flygresan gick hur bra som helst, Rose somnade mot min axel och jag lyssnade på musik. Morsan satt mellan Scooter och Kenny några rader bakom oss.

När vi kom fram till hotellet gick jag och Rose direkt upp och la oss, men jag tror hon somnade i fallet. hur kan hon vara för trött? Jag låg vaken ett tag och tittade på henne. Hon såg så fridfull ut, så vacker.

Jag vaknade morgonen efter av att det knackade på dörren, och sen hörde jag två stycken som pratade. Men hörde inte vilka, 5 minuter senare slogs dörren igen, och Rose kom in till mig.

- Det var Scooter som skulle se om vi var vakna, och påminna oss om att vi ska åka klockan 2, och klockan är 10 nu.

Jag svarade inte henne utan nickade bara och lyfte upp mina armar för att visa henne att hon skulle komma och lägga sig. Hon la sig ner på mig och gav mig en kyss. Efter ett tag gick jag upp och klädde på mig och tog min vackra flickvän i handen och gick ner till frukosten.

Det fanns hur mycket som helst att välja på, men jag plockade bara på mig två smörgåsar och ett glas mjölk. Rose plockade bara frukt, hon äter sällan.

- Är du nervös? frågade jag när vi hade satt oss ner
- Lite, har försökt att inte tänka så mycket på det. svarade hon

Vi satt kvar i en timme nere vid frukosten och pratade. Sen gick vi upp och tog en dusch. Rose gick ut och satte sig på balkongen i bara handduk och jag klädde på mig. När hon kom in igen, började hon riva omkring i son väska efter kläder, tillslut hittade hon ett par matchande lila underkläder, ett par svarta leggings och en lila tunnika. Hon vart riktigt söt.

- Kan jag ha det här på mig? frågade hon och kastade bak sitt hår på ryggen
- Klart du kan. Du är jätte fin. sa jag och la mina händer på hennes höfter

Vi satte oss ner i soffan och väntade på Scooter. Hon låg ner i mitt knä, och jag höll på med hennes hår när det knackade på dörren. Rose gick och öppnade, det var Scooter, så vi gick ner och satte oss i bilen tillsammans med mamma och Kenny.

När vi kom fram till studion var det jätte mycket folk utanför, men jag tog mig ändå tid till att hälsa på mina fans och skriva massa autografer. Rose gick vidare med min mamma och Scooter för att det inte skulle verka för uppenbart. Jag hade med mig Kenny, och han var tvungen att avbryta mig för att det inte fanns mer tid till det. Men jag gjorde klart för dom alla att jag älskar dom.

Väl inne med alla andra såg jag att Rose satt i en sminkstol och blev fixad, både håret och sminket. Jag gick och satte mig i en stol bredvid henne och under tiden jag fick sånt TV-puder betraktade jag Rose i spegeln. Om mindre än en halv timme kan jag visa mig tillsammans med henne och kyssa henne öppet.

Vi hörde att Ellen drig igång showen och jag var första gästen ut. Men hon pratar alltid lite i början, så jag skulle inte ut än. Jag stod och drömde lite då det kom fram en tjej med stora hörlurar och sa att det var mindre än 2 minuter kvar tills jag skulle ut.

Jag ställde mig bredvid dörren som skulle leda mig ut på scenen. Där ifrån såg man publiken, och det var massa tjejer med mig på tröjorna, och sånna saker är det fortfarade svårt att förstå.

Nu kunde jag höra hur Ellen började presentera mig, och jag blir lika glad varje gång.

- Dagens gäst är en liten grabb i en stor värld, och jag kan med gott samvete kalla honom min vän. Här har ni flickidolen, JUSTIN BIEBER!

Dörrarna öppnades och jag gick ut. Det är en härlig upplevelse att veta att hela publiken klappar och skriker åt mig, spelar ingen roll hur många dom är. Dom finns, och dom gör mig glada.

Jag gick fram till Ellen och gav henne en kram och så satte vi oss i en varsinn fotölj. Hon frågade massa frågor om min turné jag var på tidigare i år, och den kommande skivan, och som vanligt är hon den första jag berättar det för.

Vi gick på reklar för TV tittarna och det kom ut en till fotölj, den ställde dom bredvid min. Här skulle min flickvän snart sitta inför hela världen. När vi kom tillbaka från reklamen var det bara några minuter kvar tills Rose skulle komma ut.

- Som ni alla kan se står det en tom fotölj bredvid Justin och ni undrar säkert vem som ska sitta dör, och jag kan säga er att inte ens jag vet vem det är. sa Ellen och lät förvirrad
- Jag skrev igår på twitter att jag hade en överraskning, vill ni att jag visar vad det är? frågade jag och alla i publiken skrek

Nu vart tom jag nervös, undra hur Rose mådde egentligen. Jag viste att alla mina äkta fans skulle älska henne minst lika mycket som jag, och nu var det dax att visa henne för alla.

Jag ställde mig upp och ropade ut henne på scenen.


Melrose perspektiv

Jag hörde hur Justin ropade ut mig och dörrarna öppnades. Där stod han upp bredvid Ellen och med utsträckta armar. Alla klappade och skrek. När jag kom fram till dom kändes det som att jag hade gått hundra meter.

När jag skulle ge honom en kram överraskade han mig, han kysste mig.. Man kunde höra att vissa i publiken höll andan, men jag log bara. När vi hade släpt varandra gick jag för att krama om Ellen. Vi satte oss ner och Justin tog mig i handen, handen med ringen på.

- Så, vem är denna bedårande tjejen då? frågade Ellen och kollade på Justin
- Det är min flickvän, Melrose Black. svarade han och såg riktigt stolt ut
- Hur träffades ni, och hur länge har ni varit ett par? frågade hon och tittade på mig
- Vi träffades en dag på stranden, då det visade sig att vi hade gemensamma vänner, och vi har varit tillsammans i snart två månader. svarade jag och klämde Justins hand hårdare

Intervjun fortsatte i en kvart eller så, sen var vi klara. Men innen vi reste på oss började publiken skrika "kyss henne" i kör, och jag kunde inte annat än le. Justin ställde sig upp och drog med mig, sen la han sina händer på min hals och innan jag viste var hans läppar pressade mot mina.

När vi kom ut backstage kom Pattie fram och gav oss en kram, hon såg riktigt stolt ut. Men jag kunde inte förstå varför. Jag tog min väska och fiskade upp min mobil, och till min förvåning hade jag ett missat samtal från min pappa och ett sms från mamma. Jag tröck bort mammas sms.

- Justin, kolla här! sa jag och visade honom mobilen
- Vad vill din pappa? frågade han förvånat
- Jag vet inte, ringer upp honom när vi kommer till hotellet.

När vi kom ut hade Kenny redan kört fram bilen, men hann mötte oss i dörren för att det var mer folk utanför nu än när vi kom. Tillslut satt vi i bilen på väg till hotellet. Det enda jag kunde tänka på var att pappa hade ringt, undrar vad han ville? Det skulle jag ju i och för sig få reda på snart. Men jag kunde ändå inte släppa det, och slappna av, och det märkte Justin, för han tog min hand och kramade den, och pussade mig på huvudet.

Det var mycket folk utanför hotellet när vi kom dit, men Justin stannade inte en enda gång. Undra varför? När vi kom upp på rummet, eller ska jag säga in i sviten så kastade vi oss båda i soffan.

- Varför stannade du inte där nere? frågade jag
- För att jag såg att du ville därifrån. svarade han och kysste mig

Då kom jag på att jag skulle ringa pappa, så jag klev upp och gick till min väska som låg slängd innanför dörren. Jag tog upp mobilen och letade upp pappas nummer, tröck grön lur. Det gick flera signaler innan han svarade.

- Hej, du hade ringt. sa jag
- Ja, först tänkte jag säga grattis till en helt fantastisk show hos Ellen. Jag slog på kanalen och där satt du. skrattade han fram, men fortsatte
- Sen tänkte jag berätta att du ska få ett syskon.

När han sa det sista tappade jag luften och telefonen. När Justin hörde smällen kom han springandes, precis när han la armen om mig föll jag ihop. Mobilen låg kvar på golvet men han plockade upp den och gick iväg.

Jag satt kvar nere på golvet lutad mot väggen med knäna mot bröstet, och jag hörde att Justin pratade med pappa, men jag uppfattade inte vad han sa.

Hela tiden funderade jag på vad han hade sagt, ett syskon. Han tog ju inte ens hand om dom två barnen han redan hade, och nu skulle han byta ut oss helt. Hoppas iallafall att det barnet får det bättre än vad jag och Melanie har haft det med honom.

Justin kom tillbaka efter vad som kändes som en evighet. Men i självaverket hade det bara gått några få minuter. Han satte sig ner och la armen om mig. Varför ska allt hända mig?

Han berättade vad pappa hade sagt och att han hade bett om ursäkt över att han hade sagt det till mig över telefon. Men vad gjorde det, skadan var redan skedd. Det kändes som att jag var instängd så jag reste mig upp och sprang ut, och Justin följde såklart efter men jag hann in i hissen innan han kom fram.

Mobilen glömde jag kvar på rummet, men det kanske var lika bra. Annars skulle Justin ringa ända tills jag svarade. Just nu ville jag vara själv. Jag gick inte så långt från hotellet fören jag såg en gammal lekpark, med massa ruttna gungor och sånt. Där slog jag mig ner och tankarna snurrade runt i mig.

När jag satt där i mina egna tankar hörde jag att det kom en gäng tjejer mot mig, och alla bar Justin tröjor. Jag var snabb med att dölja mitt ansikte. När jag trodde att alla hade gått förbi tittade jag upp och det kom en till tjej, hon sprang ikapp sina vänner och sa något, men jag hörde inte vad. Dom vände sig om och kollade på mig.

Just i det ögonblicket kände jag mig fruktansvärt ensam och rädd. Jag har läst om vad dom såkallade Belibers har gjort med och mot tjejer som sägs ha dejtat Justin. Då ångrade jag mig väldigt mycket att jag inte hade mobilen med mig. 

Tjejerna kom emot mig och jag kunde inte tyda deras blickar, men jag kände en liten oro komma krypandes. Dom stannade framför mig och kollade bara på mig. 

- Bruden, är det du som är tillsammans med Justin? frågade hon som såg ut att vara äldst 
- Ja, det är jag! 

Det var det enda jag hann svara innan jag kände ett hårt slag precis under ögat, och jag föll av bänken för att jag absolut inte var beredd på det. När jag landade på marken kände jag fler slag och även sparkar mot magen. 

Jag hörde att det var någon som ropade och frågade vad det var dom höll på med. Tjejerna slutade och sprang därifrån, och den äldre mannen kom fram till mig. 

- Jag ringer en ambulans. sa han och plockade upp mobilen 
- Nej, snälla gör inte det, det kommer hamna i tidningarna. Låt mig ringa ett samtal. harklade jag fram och höll för magen 

Han tittade bara på mig med en förvånad blick, men gav mig ändå mobilen. Jag slog Justins nummer och hoppades att han skulle svara, för hans var det enda jag kunde. 

- Ah, Justin. svarade han 
- Hej, det är Rose. Kan du komma till den gamla lekparken bara några hundra meter från hotellet. Det har hänt en sak. var det enda jag fick fram sen blev allt svart och jag föll ihop


Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 33 - My Sister.

Under hela bilresan hem satt vi tysta, men vi tittade på varandra och log lite då och då. Jag tittade på min ring som jag fick av den fina grabben bredvid mig och kom på en sak.

- Du höll mig i vänster handen, och där sitter ringen. Jag kan slå vad om att du har över 1 miljon på twitter som tror att du är förlovad. sa jag och skrattade
- Oj, det tänkte jag inte på. Aja, skadan är redan skedd. Eller ja, alla vet att du är min. Det är det enda som betyder något. svarade han och kysste min hand

När vi kom hem satt Pattie vid TV:n med datorn i knät, och hon såg inte glad ut.

- Kan ni förklara vad det här är? frågade hon strängt och kollade på oss båda


Justins perspektiv

Vi gick in och satte oss bredvid mamma och jag såg att Rose försökte dölja sin hand. Mamma behövde inte få ett utbrott över den också.

Jag kollade på bilden som hon hade uppe på skärmen, och såklart ska det vara en bild där jag höll Rose i handen. Det hände för mindre än en halv timme sedan, och det har redan spridit sig över världen. Rose hade nog rätt, undra hur min twitter mår.

- Mamma, jag såg hur ont det gjorde för Ryan och Candy att säga hejdå. Så jag tog Rose i handen, ingen big deal.
- Jo, det är det, och du vet varför.

Vi fortsatte prata om det och vi kom överens om att vi skulle gå ut med det. Jag kom på att Ellen skulle nog vara intresserad av att få vara den första som fick veta det. Mamma lovade att ringa henne direkt imorgon, så det fick komma ut så fort som möjligt.

Vi gick upp på mitt rum och la oss ner på en gång. Rose låg och kollade på ringen hela tiden, och tur nog såg aldrig mamma den.

- Helt ärligt skulle jag kunna byta ut denna mot en förlovningsring, jag vill dela mitt liv med dig. Men vi är för unga, och jag skulle få alla dina fans efter mig.
- Dom får lära sig att acceptera det bara. svarade jag med en suck

Vi sa inget mer efter utan vi lät sömnen ta över.

När vi vaknade dagen efter var klockan 11, och vi hade sovit i 10 timmar. Vi var verkligen utvilade. Jag klädde på mig och gick ner medans Rose tog en dusch. När jag kom in i köket stod mamma med mobilen mot örat, men hon pratade inte.

- Har precis gräddat pannkakor, bara att ta. sa mamma och började prata i telefon

Jag tänkte vänta på att Rose skulle komma ner, så hon slapp äta själv. Men jag började plocka fram tallrikar och allt annat som vi skulle ha.

När mamma gick ut ur köket kom Rose in, och hon såg inte glad ut. Men jag tänkte inte fråga om hon inte vill berätta. Hon vet att hon kan berätta allt för mig, men vill hon inte så behöver hon inte.

Vi la på pannkakorna på våra tallrikar och satte oss vid bordet. Det kändes konstigt att inte ha sagt något till varandra på hela morgonen. Precis när jag tänkte bryta tystnaden kom mamma tillbaka.

- Du ska till Ellen imorgon, så vi flyger dit redan ikväll. Och du ska med. sa mamma och tittade på Rose

Hon svarade inte mamma och ännu mindre tittade på henne. Så jag knäppte med fingrarna framför ögonen på henne.

- Oj, förlåt! Sa du något? frågade Rose
- Ja, att vi ska flyga till Kalifonien ikväll. Så det är bäst att ni packar, och att du Rose hämtar ditt pass hemma. svarade mamma och gick ut

Rose tittade på mig med bädjande ögon och sa

- Du vet att jag inte kan åka hem. Mamma kommer aldrig släppa ut mig efter det.
- Be din syster komma hit med det då? svarade jag
- Det kan jag ju göra. Du är bäst och det är därför jag älskar dig. sa hon och sträckte sig över bordet för att kyssa mig

Vi satt kvar i köket ett tag och pratade om hur vi skulle göra hos Ellen. Jag vet att Rose kommer älska henne, och tvärtom. Detta kunde inte bli bättre.

Medans vi satt i köket loggade jag in på twitter och uppdaterade en ny tweet, ingen idé att kolla in vad folk skrivit. Det skulle bli värre imorgon.

"Tomorrow I´ll be on @TheEllenShow. So see it, or be there. I have a surprise."

Och bara sekunderna senare hade massa fans frågat vad det kunde vara.

Rose satt i sina egna tankar igen, så jag var bara tvungen att fråga henne vad det var.

- Äh, inget egentligen. Men jag hade ett SMS av Mel om att mamma hela tiden frågar henne saker om mig. Jag lär väl ta tjuren i hornen någon dag, och åka dit. Men inte ikväll, då åker vi.
- Ja, jag tycker du ska prata med henne, och jag som ska jobba med Stephanie på min nästa skiva. Vi löser det tillsammans.


Melrose perspektiv

När jag kom tillbaka upp på Justins rum tog jag upp mobilen och ringde min syster och bad henne komma med mitt pass. Självklart skulle hon fråga varför, så jag berättade allt för henne. Hon tycket det var en bra idé, och hon skulle komma hit med det så fort hon hade hittat det.

Jag började packa min väska direkt vi hade lagt på, men jag viste inte hur länge vi skulle vara där.

- Pattie, hur länge blir vi borta? frågade jag henne när hon gick förbi rummet
- Onsdag kväll åker vi hem igen. svarade hon

med andra ord behövde jag inte så mycket med mig, och det var skönt. Men som vanligt ska man som tjej packa som att man skulle flytta. När jag hade packat klart la jag mig på mage i sängen och läste, Justin var ute och pratade i telefon med Scooter som också skulle med ikväll.

Precis när jag slog igen tidningen för andra gången kände jag någon som la sig över mig.

- Justiiin, gå av mig. Du är tung! skrek jag
- Det är bara muskler, baby! log han och rullade av mig

Han låg på sidan bredvid mig och stödde sitt huvud på sin arm och kollade på mig. Jag la mig lika fast mittemot honom. Min lediga hand la jag över hans och flätade våra fingrar. Vi sa fortfarande inget, men våra ögon pratade med varandra. Han log mot mig och kysste min hand, jag börjde mig fram för att kyssa honom, men han ryggade tillbaka.

Han kollade förbi mig och mot dörren, så jag vände mig om och fick syn på min syster. Det kändes som att det var flera veckor sen jag träffade henne. Jag flög upp och kastade mig över henne. Jag viskade i hennes öra att jag saknat henne, och att jag var riktigt ledsen över det som hänt. Hon svarade bara att det var hon som skulle be om ursäkt. När vi slutat att krama varandra såg jag att Justin var på väg ut ur rummet.

- Vart ska du? frågade jag och tog han i armen
- Låta er två prata själva. svarade han
- Nej, gå inte. Jag vill ha dig här.

Han stannade efter lite övertalning och vi satte iss alla i sängen och pratade, men efter ett litet tag kom Justin på att han inte hade packat så han hämtade sin LV resväska och började springa omkring för att hitta allt.

Jag och Mel satt bara och tittade på honom. Han såg riktigt rolig ut när han var stressad, och jag har väl aldrig märkt det tidigare för jag har väl vart lika stressad.

Det var kul att kunna ha min syster i mitt liv igen. Jag har saknat henne, men bara för att jag inte kan vara hemma pga mamma ska inte min syster komma i kläm. Hon gick till sin väska vid dörren, jag trodde hon skulle gå, men hon tog upp mitt pass och gav det till mig.

Nr jag skulle öppna det slet Justin det ur handen på mig och sprang iväg.

- Vad söt du var här då. sa han och skrattade
- Haha, rolig du är då. Kan jag få det?
- Nej, jag ska kolla mer.
- Men vad fan.

Jag öppnade dörren och ropade på Pattie och frågade henne om hon kunde ge mig Justins pass och innan han hann protistera hade jag det i min hand.

- Du var ju ännu sötare. sa jag och lipade mot honom
- Sluta, får jag det. han prang mot mig och skrek
- Nej, glöm det. svarade jag och satte mig i sängen

Mel satt och skrattade åt oss. Innan jag ens hade reagerat kastade sig Justin över mig och började kittla mig i sidorna, jag började skratta, sen var det kört. Han gav sig inte fören han fick passet.

- Kan jag få en puss eller? frågade jag när han var på väg bort från mig

Han satte sig gränsle över mig igen och böjde sig ner för att kunna kyssa mig. När han bara var några millimeter från mig så jag kunde känna hans andetag la jag mina händer runt hans nacke och tröck honom mot mig så att våra läppar möttes.

- Hallå, ni är inte själva här. sa Mel och harklade sig

Justin avslutade kyssen och klev av mig. Han gick ut ur rummet och tog med våra väskor ner.

Efter flera timmar av många skratt med min syster åkte hon hem. Men det var inte sista gången vi sågs, hon är en del av mitt liv igen.Inte ett lika långt kapitel som det brukar vara. Men det är iaf ett! :) Det kommer ett till så snart ni börjat kommentera.. :)

 


Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 32 - Clean The House.

När filmen var slut gick Ryan och Candy upp och la sig, då dom bara hade denna natt kvar att spendera tillsammans, så dom ville väl ta vara på tiden. Jag och Justin låg kvar nere i en säck och myste. Finns inget bättre än att ligga i hans famn och känna hans värme.

Jag kände att han lyfte upp mig men jag var för trött för att röra mig eller säga något. Men jag hörde honom.

- Du är mitt liv, mitt allt. Jag älskar dig. viskade han och la ner mig i vad jag tror var sängen, och han la sig bredvid och höll om mig


Justins perspektiv

- JUSTIN DREW BIEBER. Du kommer ner till köket NU! skrek mamma från hallen

Trevligt vaknade man får från sin mamma, som precis har kommit hem från en helg på spa. Jag skickade iväg henne på det då jag viste att mina vänner skulle komma och då vill man sällan ha sin mamma hemma.

Bredvid mig låg fortfarande Rose och sov, vilket jag tyckte var lite konstigt, hörde hon inte mamma skrika eller? Jag pussade henne lite lätt på nyckelbenet, sen klev jag ur sängen och drog på mig ett par mjukisar och gick ner, redo att få mig en utskällning. Hon säger aldrig hela mitt namn mer än när hon är arg.

- Hur mångar har ni varit här, det ser ut som ett slagfält. sa hon med arg röst när jag klev in i köket
- För det första mamma. Kom inte hem och skrik, det är fler än jag som ligger och sover. Och för det andra, det har vart jag, Rose, Ryan, Chaz, Chris, Cait och Candy, och inte en kotte mer. Vi hade tänkt städa innan du kom hem, men du hann vist före.
- Jo, jag ser det. Jag går ut och handlar och när jag kommer hem igen ska det vara kliniskt rest i köket och vardagsrummet. skrek hon och drog igen dörren

Jag drog en djup suck och gick tillbaka upp på mitt rum, men jag vände i dörren och gick in till Ryan och Candy först.

- Hallå. Ni måste vakna! Morsan har vart hem och jag har fått mig en rejäl utskällning om städningen vi inte har hunnit med.

Ryan öppnade ögonen, sneglade på mig och reste sig upp. Han om någon vet hur mamma reagerar. Det är ingen idé att att försöka slingra sig, det går hon inte med på.

Han fick i uppdrag att väcka Candy, och jag gick vidare in på mitt rum för att väcka Rose. Men konstigt nog låg hon inte i sängen, men jag hörde att det spolades vatten på toan. Hon kom ut med världens sötaste morgonfrilla, allt hennes hår stod åt alla håll, och hon hade en av mina stora t-shirtar på sig.

- Är din mamma hemma, eller drömde jag att hon skrek på dig nyss? frågade hon och gav mig en kram
- Det var ingen dröm, jag fick en utskällning om städningen. svarade jag och pussade henne i pannan

Vi stod bara där och höll om varandra tills Ryan avbröt oss och frågade om vi var redo för att städa. Jag log bara mot honom och nickade negativt, men jag viste att det var något som var tvunget att göra. Rose drog på sig ett par av mina mjukisar och så gick vi ner.

Inte hade jag ett minne av att det var så här stökigt. Men att dömma av alla glas på bordet såg det ut som att vi tagit ett nytt glas för varje klunk. Vi delade upp oss, tjejerna valde frivilligt köket, jag och Ryan tog allt annat.

När mamma kom hem en halv timme senare satt vi alla helt utslagna och tysta i soffan. Hon gick direkt in i köket, och hon vart riktigt glad.

- Vad ni har vart duktiga. sa hon när hon kom in till oss, men fortsatte direkt
- Oj, var det den här färgen på bordet?
- Vi kan städa mamma, no big deal.
- Är det inte idag ni ska åka hem? frågade hon och tittade på Ryan och Candy
- Jo, det är det. svarade dom i kör
- Men vart är Chaz någonstans?
- Han och Beadles är på väg hit, han sov där inatt så att det nya paret fick spendera lite tid. svarade jag och kollade på dom två

Mamma bara log mot dom och gick, och strax efter det ringde det på dörren. Jag hann inte ens reagera innan dom stod inne i vardagsrummet.

- Ni hade tur som missade städningen. sa Rose och tittade på Cait men hon log bara tillbaka

Chaz och Ryan gick upp och packade så att dom hade det gjort. Men Candy valde att göra det senare, hennes plan gick inte fören kvart över 8 ikväll, och grabbarnas gick halv 7. Men jag och Rose skulle följa med dom, och denna gång skulle jag ha med mig Kenny eftersom att vi skulle fika efter att grabbarna hade åkt, så slapp Candy springa omkring själv där inne.

Mamma ställde sig och började laga mat, och idag var det storkok som gällde med tanke på att vi var några stycket. Men det är inget hon brukar göra, så vi får väl se hur det går. Spagetti och köttfärssås, jag fick bestämma.

- Barn, maten är klar. ropade hon från köket
- Haha, barn? Mamma, vi är inga barn. Eller jo, skulle vara Christian isåfall. svarade jag och knuffade till Chris i sidan, och alla skrattade utom han.

När vi hade ätit klart var alla proppmätta, och medvetslösa. Vi bestämde att vi skulle ligga dom sista timmarna vid poolen, för ingen orkade göra annat. Så vi gick upp och bytte om till badkläder.

Candy låg och flöt på en madrass mitt i poolen och det gav mig en idé. Jag vinkade mot Ryan och Chaz, sen mot henne och dom förstod direkt. Vi alla sprang och hoppade i precis bredvid henne så hon åkte av madrassen och fick en chock. När hon kom upp till ytan var inte hon glad, men både jag och Chaz hann upp innan hon fick tag i oss. Så hon simmade fram till Ryan och la armarna om honom och kysste han.

Jag vände mig om och såg att Rose låg på mage med musik i öronen, så jag gick och la min blöta kropp över henne.


Melrose perspektiv

Efter att grabbarna hade hoppat i poolen för att jävlas med Candy, la jag mig på mage och pluggade i musik i öronen. Fick inte ligga speciellt länge innan jag kände något tungt och blött över hela min kropp.

- Vad gör du? Gå av mig! skrek jag
- Baby, jag ville bara skoja lite med dig. svarade Justin och klev av min rygg

Jag svarade inte honom utan jag kollade bara på han när han gick bort till Chaz, och han gick för nära kanten på poolen för att jag skulle kunna låta bli att putta i honom. När han kom upp över ytan såg jag att det lyste hämd i hans ögon, så jag sprang fort in i huset, och jag hörde att han sprang efter mig. Han fick tag i mig tillslut och tröck upp mig mot väggen, med båda mina händer i ett fast grepp över huvudet.

Först stod han bara där och tittade på mig. Sen började han kyssa min hals, och varje gång jag försökte få fram att hans mamma kunde komma när som helst så kysste han mina läppar istället. Tillslut gav jag och lät han kyssa mig.

- Hmm, ni två är väl söta. Men låt mig slippa se det där. det var hans mamma som dök upp
- Du behöver inte titta mamma. svarade han bara och fortsatte kyssa mig
- Jag tänkte bara höra om alla hade packat. Klockan är halv 6.

Alla utom Candy hade ju det. Så jag kysste Justin på näsan och tog mig ur hans grepp och gick ut till Candy. Hon var fortfarande i poolen med Ryan, och jag ville egentligen inte störa dom, men jag var så illa tvungen. Jag sa åt henne att det bara var en timme kvar tills grabbarnas flyg skulle gå, och då blev det fart på henne.

Jag följde med henne och Ryan upp på deras rum så att jag kunde hjälpa henne att packa. Dom två gick in i duschen tillsammans medans jag plockade ihop alla hennes saker. Efter 20 minuter var det bara hon och jag kvar i rummet.

- Fan vad jag kommer sakna den grabben. Hur ska jag klara mig? sa hon och stängde sin väska
- Jag vet hur det känns att vara ifrån den man tycker mest om, men jag har tyvärr inget bra svar på hur man klarar sig. svarade jag när vi var på väg ner

Jag såg att Justin hade hört det jag sa, och jag såg även att han skämdes. Men vi har båda lagt det där bakom oss.

Under tiden som vi packade in alla väskor i bilen så ringde Justin till Kenny och bad honom möta oss utanför flygplatsen. När vi kom fram var det precis som vi trodde, hur mycket folk som helst. Men kenny hjäpte oss is, och det gick smidigt.

Alla tre checkade in sina väskor samtidigt, så att vi hade det gjort. Sen gick vi mot säkerhetskontrollen, där Ryan och Chaz skulle in. Både jag och Justin kramade om dom fort och sa att vi skulle sakna dom. Candy gav Chaz en kram, sen kom den jobbiga delen, då hon var tvungen att säga hejdå till Ryan.

Hon kysste och kramade om honom, men hon var stark nog att inte börja gråta. När grabbarna gick vände sig Ryan om och formade ett hjärta med sina händer och pekade på Candy. När vi inte längre kunde se dom gick vi mot ett café. Det kom fram jätte många tjejer som ville ta kort med Justin och han kunde inte säga nej. När vi lämnade dom sista tjejerna tog han min hand och flätade våra fingrar.

- Vad gör du? Ser du inte alla som tar kort eller? frågade jag chockat
- Klart jag gör, jag vill inte smyga mer. Du är min, och så ska det förbli. svarade han och tittade mig djupt i ögonen

Kenny var med oss på cafét och fikade. Han var riktigt trevlig, och lätt att prata med. Han sa inte så mycket om att vi nyss visade fårat förhållande öppet.

När det var 10 minuter kvar innan det var dax för Candy att kliva på planet hem började vi gå bort mot säkerhetskontrollen igen. Hon gav både Kenny och Justin en kram. Sen tittade hon bara på mig, och då kom tårarna för oss båda. Vi kramades ett bra tag innan hon släppte för att hinna med planet. Vi lovade varandra att det inte skulle ta månader innan vi träffades igen.

Jag ville inte se när hon gick, så vi vände och började gå mot utgången hand i hand, med Kenny på sidan om oss. När vi kom ut var det mer folk och massa paparazzi. Men han släppte mig inte, utan höll min hand hårdare.

Under hela bilresan hem satt vi tysta, men vi tittade på varandra och log lite då och då. Jag tittade på min ring som jag fick av den fina grabben bredvid mig och kom på en sak.

- Du höll mig i vänster handen, och där sitter ringen. Jag kan slå vad om att du har över 1 miljon på twitter som tror att du är förlovad. sa jag och skrattade
- Oj, det tänkte jag inte på. Aja, skadan är redan skedd. Eller ja, alla vet att du är min. Det är det enda som betyder något. svarade han och kysste min hand

När vi kom hem satt Pattie vid TV:n med datorn i knät, och hon såg inte glad ut.

- Kan ni förklara vad det här är? frågade hon strängt och kollade på oss båda


Jahapp, ännu ett kapitel! Och jag är hur stolt som helst som klarar av att skriva en sån här sak. När jag gick i skolan fick jag aldrig ner mina tankar på ett papper, och nu har jag skrivit 32 kapitel! Hur glad som helst, och jag älskar era kommentarer. Ni är helt klart bäst, fortsätt kommentera och sprid denna blogg. :)


Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 31 - I Promies You.

Vi satte oss alla i bilen och jag styrde den mot resturangen. Innan vi hade kommit fram böjde jag mig över till Rose och kysste henne eftersom att jag inte kommer få göra det på ett tag nu.

När vi kom in på resturangen stannade Rose upp, hon stod bara där och stirrade. Jag följde hennes blick, och jag kände hur ilskan började växa.


Melrose perspektiv

Jag gick sist in i resturangen med Justin före mig. När vi kom innanför dörrarna fick jag sn på Joey och stannade upp. Han satt där inne med en tjej som jag inte kände igen, även om jag inte skulle känna igen hans mamma, för jag har bara träffat honom två gånger.

Justin tittade på mig och följde min blick, och jag kunde direkt se att han vart arg. Jag ville inte att detta skulle förstöra våran fina kväll så jag tog honom lite diskret i handen och gick bort till vårat bord, där alla redan hade satt sig. Så jag och Justin hamnade bredvid varandra.

Vi fick ett bord långt in i resturangen, och det var skönt för då slapp vi alla Justins fans, och jag slapp se Joey. Det som var positivt med att ha med sig en kändis var att man sällan behövde vänta på något, och det var lika nu. Vi fick beställa på en gång, och denna gång tog jag pasta med ostsås. Det tog inte lång tid innan vi fick maten.

Alla satt helt knäpp tysta och det tyckte jag inte om. Bara för att man sitter på en fin resturang kan man föra en konversation.

- Har du haft kul dom här få dagarna du har varit här? frågade jag Candy
- Jag har haft hur trevligt som helst. svarade hon och kollade på Ryan

Jag tittade på Justin och log, och han log tillbaka och la sa sin hand på mitt lår. Där tappade jag helt konsentrationen. Tror han att jag ska kunna föra en normalt konversation med hans hand som smeker mitt lår?

- Vilken tid går ditt plan imorgon då? frågade jag när jag hade lugnat ner mig 
- Runt 8 på kvällen, om jag inte har helt fel. 
- Men då har du ju en hel dag till med oss. sa Ryan och log med hela ansiktet
- Ja, och den tänker jag ta vara på. svarade hon och kysste Ryan 

Dom två var verkligen söta tillsammans, och verkligen lyckligt lottade, då dom kunde visa sin kärlek öppne. Det saknar jag lite. Jag vill kunna visa hela världen att det är Justin jag vill dela mitt liv med, men jag kan inte. För då skulle bokstavligt talat hela världen se det, och jag skulle få miljoner arga tjejer efter mig. 

Vi satt kvar på resturangen ett bra tag, för vi tog efterrätt också. Under hela tiden satt Justin med sin hand på mitt lår. Det var skönt att känna honom mot mig, men egentligen ville jag bara kyssa honom. Men jag behärskade mig.

Jag ursäktade mig och gick iväg på toa, precis när dörren skulle ha stängt sig så tröck någon upp mig mot väggen. Och innan jag hann reagera kände jag ett par bekanta läppar mot mina.

- Vad jag har saknat det där. sa Justin när vi slutat kyssas
- Jag med, men tänk om någon ser dig när du går ut?
- Den risken tar jag, jag var bara tvungen att få kyssa dig.

Jag hann inte svara innan han kysste mig igen. Han viste verkligen vad han gjorde. Jag stod fortfarande mot väggen med han mot mig, men nu kysste han inte mina läppar utan min hals, och jag drog mina fingrar genom hans hår.

Justin gick ut, och jag gick på toa, sen vart jag ståendes framför spegeln lite då jag var tvungen att rätta till min klänning, och fläta om mitt hår.

När jag kom ut och gick mot bordet kollade alla på mig och log. Som vanligt ska jag bli generad. Jag satte mig ner på min plats, och tog Justins hand och kramade den hårt.

Helt plötsligt pep min mobil till så jag plockade upp den och såg att det var ett SMS från Justin. Jag kollade på honom innan jag öppnade det, men han satt vänd mot Ryan och Chaz.

"Baby, du är fruktansvärt fin i din klänning. Men du kommer vara grymt mycket snyggare när jag fått av den sen"

Jag tror att jag log med hela ansiktet, för Candy kollade på mig med en frågande blick.

Justin betalade för oss alla, sen gick vi mot bilen. Jag gick längst bak med Candy, och så tog jag upp min mobil och visade henne SMS:et jag fick av Justin innan.

- Haha, då vet jag vad ni kommer göra när vi kommer hem. sa hon och skrattade
- Det är bara vad han tror. svarade jag och log
- Är han bra då? frågade hon och knuffade till mig lätt

Jag svarade inte men log tillbaka mot henne. Jag tror hon fattade ändå. Det känns bra att äntligen få prata med någon om pojkar, och ingen är bättre på att lyssna och skratta med än Candy.

Hon ändrade ansiktsuttryck och frågade om vi skyddar oss.

- Du vet att jag käkar p-piller, och jag är noga som fan med dom. Har ingen lust att förstöra Justins liv, eller mitt eget.
- Men du vet väl att dom inte är 100% säkra. Så jag hoppas verkligen att ni är försiktiga. sa hon och kramade om mig

Det var sånt jag inte kunde prata med mamma om, och absolut inte Justin. Jag ville inte skrämma upp honom. Men jag håller koll på när jag ska ta dom, och inte.

När vi kom innanför dörren hann jag inte ens ta av mig skorna innan Justin kastade upp mig över axeln och gick upp mot sitt rum.

- Snälla, rara, söta Justin. Släpp ner mig. skrek jag
- Aldrig. var det enda han svarade och fortsatte gå

När vi kom in på hans rum la han mig ner mjukt och försiktigt i sängen. Han tittade på mig en stund innan han la sig ner över mig, med stöd av sina armbågar, och tog bort en hårslinga från mitt ansikte och kysste mig.

- Vad var det där? frågade jag
- Jag har saknat dig, och jag älskar dig. Så en blandning av båda antar jag. svarade han och pussade mig i pannan

Jag puttade bort honom lite så jag kunde ta mig upp för att byta kläder. Medans jag rotade i min väska sprang han fram och tillbaka mellan balkongen och köket, men jag hann aldrig reflektera över om han hade något i sina händer, så jag gav upp min nyfikenhet.

Jag drog på mig ett par sköna shorts och ett linne. Vi tänkte ju inte göra så mycket mer idag, så då spelade det ingen roll vad jag hade på mig. Precis när jag var klar kom han tillbaka och la sina händer över mina ögon.

- Vad har du för dig? frågade jag när det vart svart för mina ögon
- Jag har en överraskning åt dig.

När vi kom ut på vad jag tror var balkongen, slog en liten vindpust mot mig, och jag rös till. Han sa åt mig att jag skulle sätta mig ner. När jag hade gjort det insåg jag att det var massa kuddar som jag satt på, och han satte sig bakom mig. Han tog bort sina händer från mina ögon och jag var verkligen överraskad.


Justins perspektiv

När jag tog bort mina händer var jag tvungen att böja mig så att jag såg hur hon reagerade.

- Gillar du det? frågade jag när hon hade stängt munnen
- Har du gjort detta för mig?
- Du är värd så mycket mer, så detta var väl inget. svarade jag och kysste henne i nacken

Jag hade lagt fram massa kuddar och filtar som vi kunde sitta på och massa plockmat, och det viktigaste, jordgubbar doppade i choklad.

Vi satt där ute och pratade om allt. Hon berättade att hon provat knark en gång, och det förvånade mig verkligen. Men hon sa även att det hände en gång, och att hon aldrig mer skulle röra sån skit. Och jag litar på henne.

När vi hade setat där en stund såg jag att hon började frysa, så jag lindade in henne i en filt, och gick in för att hämta den riktiga överraskningen. Hon satt lutan mot fönstret in till mitt rum när jag kom ut igen, hon såg riktigt söt ut. Jag satte mig framför henne och tog upp en jordgubbe.

- Kom hit, älskling. sa jag och tog halva jordgubben i munnen

Hon förstod direkt, och bet av den andra halvan och kysste mig. Vi satte oss ner igen och bara tittade på varandra. Henne kunde man verkligen vila ögonen på.

- Jag har en sak till dig. sa jag och tog hennes hand
- Vad är detta? frågade hon och kollade ner på asken som låg i hennes hand
- Öppna den så får du se.
- Jag vet inte om jag vågar.
- Klart du gör. Det är ingen förlovningsring om det är det du är rädd för. svarade jag och tog hennes andra hand

Hon öppnade asken och tappade ansiktet. Hon förstod nog inte vad det var för ring som låg där i.

- Snälla Rose! Lyssna på mig när jag berättar vad det är för ring.
- Men.. mer hann hon inte säga innan jag avbröt henne
- Nej, lyssna noga. Det är ingen förlovningsring. Det är en promies ring. Jag lovad dig från och med nu att aldrig lämna dig, eller skada dig.

Hon tittade på mig och ner på ringen som hon nu höll mellan två fingrar. Hennes ansikte ändrade lite färg, vart hon generad? Hon satte iallafall på sig ringen, och det gjorde mig glad. Men hon sa ingenting.

- Men du, ta av dig ringen och läs vad som står i den.
- Justin Bieber hjärta Melrose Black - I Promies You. Vad du är söt. Men om min hand nu fastnar på en bild med dig, kommer folk tro att vi ska gifta oss. Vad gör vi då?
- Jag är redo att berätta att vi är tillsammans, är du? frågade jag och tog hennes händer
- Ja. var det enda hon svarade

Jag ville känna hennes kropp mot min, så jag flyttade mig närmare, drog in henne i min famn och gav henne en kyss. Hon besvarade den och drog av mig min tröja. Vi, eller iallafall jag slog bort tanken av att mina vänner fanns en trappa ner.

När jag hade fått av henne alla kläder la jag henne försiktigt på alla kuddar. Jag ställde mig på knä gränsle över henne, och hon var inte se med att knäppa upp mitt skärp och mina byxor. Jag satte mig ner bredvid henne, och drog av mig mina kläder. Filten som låg på sidan kom till användning, då jag drog den över oss. Jag låg över henne och smekte hennes kropp, samtidigt som våra läppar lekte med varandra.

- Jag vill bli ett med dig. viskade hon i mitt öra

Jag var inte sen med att förstå vad hon menade, så jag trängde in i henne. Hon gav ifrån sig ett njutningsfullt stön.

Efter säkert en timme av stön och njutning kände jag att hela hennes kropp spände sig, och jag kom inte långt efter. Känslan att jag nyss hade haft den vackraste tjejen så nära mig en människa kan vara, och under bar himmel gjorde mig till den lyckligaste grabben i hela världen. Den här känslan skulle ingen få ta ifrån mig.

När vi kom in i mitt rum och var på väg in i duschen hörde jag hur det knackade på dörren.

- Vem är det? frågade jag och gick mot dörren
- Ryan, vad sysslar ni med?
- Vi kommer ner om 20 minuter. Vi ska bara duscha. svarade jag och skrattade

Jag hörde hur han suckade och gick ner igen, men jag brydde mig inte utan gick in i duschen där Rose redan stod. Den här gången duschade vi fort. Hon tvättade aldrig håret, eftersom att hon gjorde det innan vi åkte till resturangen.

Det hon hade på sig när vi klev ut ur badrummet var en handduk och hennes ring, den verkligen lyste upp allt. Vi klädde snabbt på oss, och hon satt upp sitt hår i en knut på huvudet, sen gick vi ner till dom andra.


Melrose perspektiv

Jag gick in i köket och plockade fram en flaska vatten och drack ur den på en gång. Sen stod jag kvar där ett tag och bara funderade, på vad det var som just hade hänt. Jag kände på ringen med andra handen och log för mig själv. Tillslut kom Candy in och satte sig vid köksbordet.  

- Nå, har du tänkt att berätta vad ni har gjort? frågade hon och log

Istället för att svara henne så tog jag henne i handen och gick upp mot Justins rum. Jag visade henne balkongen, och allt han hade gjort. Men det jag inte tänkte på var att asken låg där helt synlig, och självklart skulle hon få syn den.

- Vad är detta? frågade hon och höll upp asken
- Inget. svarade jag och gick in
- Okej, då frågar jag Justin. sa hon och rusade ner

Jag var bara tvungen att se hur han reagera när hon kastade fram den, Och mycket riktigt, när hon kom ner kastade upp asken på bordet och skrek.

- Vad är det här? Har ni förlovat er?

Han tittade på mig och log lite snett. Medans dom andra satt helt blixtstilla och kollade på asken som låg på bordet.

- Förlåt, jag hann varken stoppa eller förklara för henne. sa jag och satte mig i hans knä
- Det är lugnt. svarade han och kysste mig
- Hallå, har ni lust att förklara? frågade Candy igen

Jag tittade på Justin, tog av mig ringen och gav den till Candy. Hon granskade den och gav tillbaka den. Alla andra satt fortfarande tysta, men nu tittade dom på mig och Justin istället. Tror alla väntade på en förklaring.

- Jag gav den där ringen till henne, som ett löfte från min sida att aldrig såra henne. sa Justin
- Vad ni är söta. svarade Candy

Jag tittade på alla andra som satt i soffan och såg precis likadana ut som jag hade gjort då han plockade fram asken.

- Ni är inte ensamma om att se ut sådär. När han plockade fram asken höll jag på att svimma, så det var bra att jag satt ner.

Vi fortsatte diskutera allt runt ringen, och jag lovade att aldrig ta av mig den, och skulle jag göra det av någon konstig anledning skulle jag ha den i en silverkedja runt halsen.

Efter ett tag frågade Justin hur det var mellan Candy och Ryan. Dom två tittade bara på vandra och flätade samman sina fingrar. Så jag antar att dom har det bra. Men frågan är hur allt kommer bli efter imon.

- Vi ska försöka även om vi inte ens bor i samma land. sa Ryan
- Gud vad roligt. Ni är fruktansvärt söta tillsammans. svarade jag

Caitlin reste sig upp och frågade om dom skulle ta och röra sig hemåt, men hon kollade inte bara på Christian, utan även på Chaz.

- Ska du också sova där? frågade Ryan  
- Ja, så får ni turturduvor lite tid för varandra. svarade han och log

Vi sa hejdå till dom, sen gick jag och Candy ut till köket och plockade fram dricka och poppade popcorn. Vi hade bestämt att vi skulle kolla på film, och grabbarna fick välja vilken. När popcorna var klara tog jag skålen och vi gick ut till dom andra två, och dom förvånade verkligen oss. Justin hade plockat fram två stycker jätte stora sackosäckar och han låg i den ena och Ryan i den andra.

Jag ställde ner skålen mellan säckarna, la mig på Justin och började kyssa honom passionerat. Han smekte mig ner efter ryggen och lät sina händer stanna på min rumpa.

- Fick inte du nog för typ en timme sen? viskade han i mitt öra, och trodde säkert att dom andra inte skulle höra
- haha, vad var det jag sa Rose. sa Candy och slog mig på axeln

Jag la ner mitt huvud mot hans axel och suckade högt och tydligt. Jag vart generad igen. Hon är min bästa vän, och expert på att skämma ut mig.

- Vadå, har du berättat om oss? frågade han och strök mig över håret
- Nej, men jag visade henne SMS:et du skickade på resturangen och hon drog egna slutsatser. Men du gjorde nyss hennes misstankar sanna, när du inte kan vara tyst. skrattade jag fram mot hans axel 

Han svara inte utan tog upp mitt huvud och lutade sin panna mot min och kollade mig i ögonen. Sen kände jag hans händer vandra över min kropp.

Vi slog på filmen som visade sig vara en skräck, fast dom vet att jag hatar det. Men jag lovade att ge det en chans. Och den var ganska bra, vart bara hysteriskt rädd ett par gången. Annars höll jag mig lugn.

När filmen var slut gick Ryan och Candy upp och la sig, då dom bara hade denna natt kvar att spendera tillsammans, så Kdom ville väl ta vara på tiden. Jag och Justin låg kvar nere i en säck och myste. Finns inget bättre än att ligga i hans famn och känna hans värme.

Jag kände att han lyfte upp mig men jag var för trött för att röra mig eller säga något. Men jag hörde honom.

- Du är mitt liv, mitt allt. Jag älskar dig. viskade han och la ner mig i vad jag tror var sängen, och han la sig bredvid och höll om mig


Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 30 - Bowling

- Det känns lite meningslöst att be om ursäkt för något jag inte minns, det känns inte som att det kommer från hjärtat. Men jag gör vad som helst för dig. Säger du att jag ska hoppa, frågar jag hur högt. Du är hela min värld.

När hon sa det där kollade hon inte på mig utan ner på sina händer som hon hade i knät. Jag gick och satte mig bredvid henne, och drog henne intill mig. Hon grät verkligen mycket, och det gjorde ont att se henne så. Jag höll hårt i henne samtidigt som jag smekte henne på ryggen. Flera gånger drog hon efter andan.

Jag la mig ner med henne på mitt bröst. Vi sa inget till varandra utan vi låg bara där. Jag vet att det enda stället hon känner sig 100% trygg i är min famn, och jag kunde inte svika henne nu, då hon behövde mig som mest.

- Jag älskar dig. sa hon innan hon somnade


Melrose perspektiv

När jag vaknade var jag tvungen att fundera på om det var morgon eller inte. Men jag kom på att jag låg i Justins famn, hade han legat där hela tiden då jag sovit? Jag kände att han smekte mig på ryggen så han måste ha förstått att jag var vaken.

- Har jag sovit länge? frågade jag och tittade på honom
- Nej, 40 minuter kanske.

Då slog det mig vad vi hade pratat om innan jag somnade, och jag kände mig skamsen. Hade jag verkligen gjort allt han sa att jag hade gjort? Jag reste och satte mif på sängkanten med ryggen mot honom. Kunde verkligen inte se honom i ögonen.

- Vad är det? frågade han och la armarna om mig. Men jag kunde inte acceptera det så jag reste mig upp och satte mig på golvet med ryggen mot väggen.
- Jag förstår inte att du kan ta i mig efter vad jag gjorde igår.
- Det finns bara en anledning, och det är för att jag älskar dig och vill inte leva utan dig.
- Jag älskar dig också, och jag är verkligen ledsen över det som hänt.

Jag kände mig så fruktansvärt äcklig bara jag tänkte på gårdagen, och jag var bara tvungen att duscha.

- Är det okej om jag lånar duschen? frågade jag och reste på mig
- Du behöver inte ens fråga. svarade han

Jag tog min handduk och gick in i badrummet. Efter en timme i duschen kände jag mig ren nog. Så jag klev ur torkade mig och drog på mig ett par trosor. Sen virrade jag in mig i handduken och gick ut. Justin satt fortfarande kvar i sängen, och tittade på mig när jag kom ut.

- Ser du något du gillar? frågade jag och log lite snett
- Klart jag gör, men jag skulle gilla det mer om det inte var en handduk i vägen. svarade han och bet sig i läppen

Jag flinade mot honom och lät handduken falla till golvet. Han log med hela ansiktet och kom emot mig. Han stannade bara några cm från mina läppar, och jag ville inge annat än att han skulle kyssa mig. Men istället fick jag känna hans händer vandra över min kropp. Hela jag rös, och han släppte inte mina ögon med blicken. Jag tröck mig mot honom och kunde inte vänta mer, så jag kysste honom. Det var helt seriöst den bästa kyssen någonsin mellan oss.

Efter ett tag började jag frysa, vilket jag inte förstod hur jag kunde göra med han i min närhet. Men jag kravlade mig ur hans grepp och gick till mina väskor för att ta på mig lite kläder. Jag kollade på honom och han såg verkligen riktigt besviken ut. Precis när jag hade fått på mig en BH rycktes dörren upp.

- Vad gör ni? frågade Ryan, men när han fick syn på mig så stirrade han bara
- UT, vi kommer snart! vrålade Justin och knuffade ut honom

Jag började skratta och letade vidare bland mina kläder efter något lämpligt att ta på mig.

När vi kom ner satt alla knäpptysta och stirrade på oss. Jag nickade bara med huvudet, och log mot Ryan.

2 timmar senare
Jag frågade Candy om vi skulle ta oss en shoppingrunda utan grabbarna, och det ville hon mer än gärna. Så jag ringde Caitlin och kollade om hon var på också. Hon skulle hämta upp oss om en halv timme.

Grabbarna satt i vardagsrummet och spelade TV-spel som vanligt. Jag gick dit för att prata med Justin.

- Justin, kom jag vill prata med dig. sa jag och tog honom i handen och gick in i ett annat rum
- Är det okej mellan oss? frågade jag nervöst

Han tittade på mig med ledsna ögon en lång stund innan han ens gjorde en antydning till att säga något.

- Jag vet inte, kommer det någonsin bli det? Alltså, jag menar. Trodde du älskade mig, och ville spendera resten av ditt liv med mig. sa han med tung röst

Jag kände hur mitt hjärta hoppade över ett slag. Hur fan kunde jag vara så dum? Jag har verkligen sårat honom, han som jag älskar mest.

- Klart jag älskar och vill spendera mitt liv med dig. Men det har gått så långt att du knappt tittar på mig. Det känns som att du tycker att jag är äcklig, och det förstår jag isåfall. För jag tycker det om mig själv.

Han tittade inte ens på mig när jag sa det. Han satt helt orörlig i sängen och tittade ner i golvet. Fan, vad det fick mig att må dåligt.

- Jag tycker inte att du är äcklig, men det du gjorde sårade verkligen mig. sa han sen, och jag hörde att han var på väg att börja gråta
- Ja, det kan jag förstå. Och du vet att jag inte kan ge dig någon dum bortförklaring heller. Men däremot kan jag bevisa att det aldrig kommer hända igen. Bara du kan bestämma hur det ska bli mellan oss. Det kanske är lika bra jag åker tillbaka hem till mamma igen, så att du kan fundera utan att se mig hela tiden.

Jag gick ut ur rummet vi satt i och upp på hans för att hämta mina väskor som redan var packade. Han gick inte ens efter, för att försöka stoppa mig. Bara det kändes som att han hade gett upp oss.

När jag kom ner satt han och spelade med grabbarna och som vanligt tittade han inte på mig. Men jag ropade ett hejdå, och jag såg att Ryan och Chaz kollade förvånat på Justin, men han rörde inte en min.

Candy mötte upp mig i dörren och kollade förvirrat på mina väskor. Jag sa åt henne att följa med ut till bilen och precis då kom Caitlin och såg lika förvånad ut som dom andra.

Jag berättade för dom vad det var som hade hänt och att Candy kunde vara kvar, för jag vet hur mycket hon ville vara med Ryan. Jag sa även att jag var tvungen att åka hem och prata med mamma, så dom kunde åka till stan själva. Men jag lovade Candy att köra henne till flygplatsen imorgon, så att vi fick säga hejdå ordentligt.

Dom ville egentligen inte lämna mig men jag sa att det var lugnt. Jag stod kvar på uppfarten och kollade när dom åkte iväg. Jag satte mig ner bredvid bilen och bara stirrade rakt fram. Efter att jag hade setat där i en halv timme reste jag på mig och skulle precis öppna bildörren då någon tog tag i min arm.

- Du kan inte åka. Gå in till Justin, han vägrar prata med oss och sitter där inne och gråter. det var Chaz som stod där. Men jag viste inte vad jag skulle svara, och jag hade tur, för han fortsatte
- När jag och Justin gick hem inatt så berättade han vad som hänt. Jag dömmer dig inte, men du måste prata med honom.
- Han vill inte prata med mig, han tittar inte ens på mig, och ännu mindre tar i mig. Det är sårande som fan, och jag vill inte se honom ledsen och veta att det är pga mig.
- Snälla, jag ber dig. mer hann han inte säga innan jag gick in i huset

När jag kom in stod Ryan innanför dörren och kollade surt på mig, men han pekade upp mot Justins rum, så jag förstod att han var där. Jag gick med tunga steg upp för trappen och jag övervägde om jag skulle knacka eller inte. Men jag gick bara in, och där låg den vackraste i hela världen, med ansiktet från mig.

Efter att jag stått och tittat på honom ett tag smög jag in och kröp ner bakom honom. Han rörde fortfarande inte på sig, men jag hörde att han var vaken.

- Jag älskar dig. viskade jag och drog honom intill mig

Han började gråta och vände på sig. Jag såg in i hans perfekta bruna ögon, och fällde mina första tårar för dagen. Han höll om mig så gott han kunde från där vi låg. Han sa inget utan reste på sig och halv låg över mig och såg mig rakt i ögonen, på ett sätt jag verkligen saknat. Han böjde sig över mig och började massera mina läppar med sina egna. Detta hade jag saknat mer. Han var mitt allt, och jag ska aldrig mer bete mig illa mot honom, ALDRIG!


Justins perspektiv

Egentligen ville jag ignorera henne mer, jag ville skada henne på samma sätt. Men jag kunde inte, jag älskar henne. Så jag reste mig och kysste henne, och det bästa var att hon kysste mig tillbaka. Jag kan inte säga att jag inte har saknat hennes läppar, för då ljuger jag. Har saknat dom mer än vad hon kommer få veta.

Vi låg kvar i sängen och höll om varandra. Hon strök mig över ryggen, och drog sina fingrar genom mitt hår. Jag la min hand över hennes hjärta, älskar att känna hennes hjärtslag, det har en rytmisk gång, och jag märkte att hon rös till av min beröring.

- Det slår för dig! Bara dig, kom ihåg det. viskade hon

Jag tog hennes hand och la den på mitt bröst så att hon kunde känna mitt slå.

- Mitt har alltid slagit för dig, och kommer alltid att göra. Jag tror att det är bra att man i ett förhållande inte alltid kommer överrens, men att vara otrolgen går över gränsen. Jag hoppas du har lärt dig något. För jag älskar dig, och vill inte förlora dig! viskade jag tillbaka

Hon kysste mig och la mig ner på rygg. Vi tog av oss våra kläder och kröp ner under täcket. Det finns inget bättre än att känna hennes nakna varma hud mot min. Vi låg bara där och kysstes och smekte varandra. Det räcker för att göra min dag.

Mina ögon började ge med sig av tröttheten efter alla tårar, så jag gav med mig och somnade.

Jag vaknade en halv timme senare av att Ryan hoppade på mig, och skrek att hade jag sovit bort hela dagen. Men det hade jag väl inte? Isåfall hade ju Rose också gjort det.

- Kliv upp nu. Vi hade tänkt dra iväg och bowla. vrålade Ryan från dörren och kastade en kudde i huvudet på mig
- Jaja, ta det lugnt. Kan man få vakna eller?

Han suckade bara och gick ut. Men jag kunde höra han prata med dom andra, även Rose. Hade inte hon somnat? Jag klev motvilligt upp ur sängen och klädde på mig. Sen gick även jag ner till dom andra.

Rose sken upp som en sol när jag kom ner, och jag log tillbaka. Hon fick mig verkligen på bra humör. Hon mimade jag älskar dig, och jag kunde inte låta bli att göra det tillbaka.

Caitlin och Candy hade kommit tillbaka från deras vända på stan, och det såg verkligen ut som att dom hade handlat allt dom hade tagit i, för det var kassar i hela hallen. Jag kunde inte annat än le när tanken slog mig om hur Candy skulle få med sig allt på planet. Tjejer är roliga varelser.

Vi drog alla på oss skorna och hoppade in i min bil, som Kenny så snällt hade hämtat nere vid stranden. Sen körde jag mot bowlinghallen. Som tur var va det inte mycket folk där inne. Men vi tog ändå dom två banorna längt in, så att vi kunde få vara ifred. Eftersom att jag och Rose inte gått ut med att vara tillsammans så fick vi hålla oss en bit ifrån varandra, och det var svårt. Men jag ville inte att alla skulle veta vem hon var, eller förstöra hennes liv.

Vi delade in oss i tjejerna mot killarna, och vi planerade att krossa dom.

Rose började i tjejernas lag och hon slog en strike på en gång. Hon tittade på mig och log hånfullt. Hur gör hon? Candy och Caitlin gav henne en high-5.

- Ey, grabbar. Ni kanske vill att jag ska stå över, så ni har en chans, mena jag. sa hon och skrattade
- Skratta lagomt bruden. Du behövs nog, om ni ska kunna hålla er på tavlan. svarade Ryan tillbaka

Candy tittade på Ryan och gjorde en ledsen min, och man såg på Ryan att han ångrade sig efter att han hade sagt det. Så han gick fram till Candy och kysste henne.

- RYAN! vad gör du? Vi ska inte umgås med fiender. ropade Chaz och drog tag i honom

Matchen fortsatte så, och vi förlorade. Hur gick det till? Nu kommer vi grabbar få höra det resten av helge. Men det är väl sånt man får räkna med.

Vi bestämde att vi skulle gå ut och äta, jag skulle bjuda. Så vi drog hem till mig för alla ville duscha efter den svettiga bowlingmatchen. Tur nog så har jag tre duschar, så vi behöver inte vänta så länge på att alla ska bli klara.

Rose gick raka vägen upp på mitt rum, och fram till sina väskor och plockade fram rena underkläder, sen tog hon sin handduk och gick mot badrummet.

- Kommer du eller? frågade hon och kollade på mig
- Va? svarade jag chockat
- Okej, du vill inte duscha med mig. sa hon och gick in på badrummet

Först då kopplade det för mig. Klart jag ville det, så jag tog min handduk och gick in efter henne. Hon hade redan gått in i duschen så jag tog av mig mina kläder och smög upp bakom henne, och jag kände hur hon rös till.

Jag hoppades verkligen att dom andra inte duschade så fort, så jag fick spendera lite tid med min flickvän utan att dom skulle börja stressa. Eftersom att vi skulle ut och äta, för då får jag ju inte röra henne.

När vi hade duschat klart tog vi våra handdukar och och virrade in oss i dom, sen gick vi ut för att klä på oss, och det var ganska skönt att hon var så avslappnad runt mig, för när hon hade fått på sig trosor tog hon bort handduken och fortsatte leta efter en BH.

Jag gick in i min garderob för att leta efter kläder jag kunde ha på mig. Men vart avbruten av ett väldigt högt skrik.

- Ååååhh, jag har ingenting att ha på mig, speciellt inte för en fin resturang.
- Älskling, du är fin i allt och passar mer in i en sån miljö, än många andra som besöker dom. sa jag och la armarna om henne

Hon kysste mig och sen släppte hon mig för att vända upp och ner på sina väskor, igen. Hela mitt golv var fullt i tjejkläder och jag började skratta.

- Snälla, sluta skratta och hjälp mig istället.

Jag kollade bara ner i högen och tog upp en svart kort klänning, den var verkligen snygg och skulle bli snyggare på henne. Den hade bara ett tjockt axelband.

- Den här, och säg inte emot. sa jag och höll upp den

Hon drog på sig den och gjorde en fläta på sidan, och hade inget annat än mascara som smink. Så sjukt fin hon blev och så naturlig. Själv drog jag på mig ett par svarta jeans, en vit v-ringad t-shirt, ett par blåa supras och en blå kepa.

När vi kom ner satt dom andra helt tysta vid köksbordet. Ryan bröt den.

- Oj, det var inte en halv timme försent. Vad gjorde ni i duschen egentligen?

Jag log och kollade på Rose, som log tillbaka.

- Vi gjorde inget, men däremot så vände Rose upp och ner på sin väska för att hon tydligen inte hade något att sätta på sig. svarade jag

Vi satte oss alla i bilen och jag styrde den mot resturangen. Innan vi hade kommit fram böjde jag mig över till Rose och kysste henne eftersom att jag inte kommer få göra det på ett tag nu.

När vi kom in på resturangen stannade Rose upp, hon stod bara där och stirrade. Jag följde hennes blick, och jag kände hur ilskan började växa.Vem/vad var det dom såg? :O Någon som kan gissa det?

 


Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 29 - My Broken Heart.

När hon kom upp i halva trappan vände hon sig om och vinkade dit mig, och jag kunde inte bara ignorera henne. När vi kom upp på mitt rum tog hon av sig tröjan och kröp ner under täcket, och jag tog av mig mjukisarna och kröp ner bredvid henne. Men drog henne intill mig och la armen om henne.

- Jag älskar dig. sa vi i kör


Melrose perspektiv - Dagboks anteckningar

"Äntligen är det fredag, igår var det ännu en slapp dag som gick förbi oss. Och idag kommer Candy, fy satan vad jag har saknat henne. Det är ju nästan ett halv år sedan jag träffade henne sist. 

Har fortfarande inte pratat med mamma. Jag har ingenting att säga henne, och jag har absolut ingen lust att sitta och lyssna på när hon spyr galla över min pojkvän. Hon ska vara min mamma, och då ska hon stötta mig, inte trycka ner mig. Men det verkar hon inte ha förstått.

På tal om min pojkvän, så slog han precis upp sina fina bruna ögon."

Jag la ner min dagbok i min väska, under alla kläder. Så att ingen kan hitta den, och absolut inte Justin. Han vet inte om att jag skriver, men jag måste ventilera mig på något sätt, och jag kan inte berätta allt för honom. Det går bara inte. Jag började skriva när jag flyttade till ATL och bort fråna mina vänner.

Han tittade upp på mig sin härliga morgonfrilla och log. Kunde man vara finare än honom, den här tiden på morgonen? Kunde man ha djupare ögon än han. Jag kunde inte annat än le tillbaka.

- Du är fruktansvärt fin när du ler sådär. sa han och satte sig upp, så han kunde kyssa mig

Jag kände hur jag rodnade, och la mina händer på mina kinder efter att jag hade besvarat kyssen. Jag förstår inte hur han fortfarande kan få mig att rodna, det är helt sjukt. Han är min pojkvän, och får mig generad.

- Nej, ta bort dina händer. Du är ännu finare när du blir rosig om kinderna. sa han och drog ner mina händerv

Han viste verkligen hur man behandlade en tjej, och jag är så glad att det är just jag som får vakna upp bredvid honom, med hans armar runt mig.

Klockan var runt 10 och Candy skulle landa strax efter 12 så vi började göra oss klara. Ryan och Chaz var redan uppe och klara, dom var väldigt snabba på morgonen. Kan ha berott på att jag och Justin inte var det, och då hann dom alltid lira TV-spel innan vi skulle göra något. Men denna gången vart vi klara ganska fort, så vi valde att käka frukost på vägen.

På flygplatsen
Eftersom att Justin inte hade Kenny med sig så tog jag med mig Ryan och gick in. Han var helt hyper, antingen berodde det på att han skulle få träffa Candy eller så berodde det på att han var allmänt Ryan. Jag vet inte, men det var bra kul att se honom så.

Jag såg en tjej i en rosa Victoria Secret mjukisdress, och hon såg lite förvirrad ut, det måste vara hon. Sen kastade hon med sitt hår, på samma sett som Candy alltid brukar göra, och då insåg jag att det var hon. Jag sprang fram och kastade mig över henne. Hon såg förvirrad ut innan hon uppfattade att det var jag, då kastade hon sig över mig en gäng till. Ryan stod bara och kollade på oss.

- Oj, jag kanske ska presentera er för varandra. Det här är Ryan, och detta Candy.

Dom tittade på varandra och hälsade. Ryan tog hennes väska och vi började gå ut mot bilen. Chaz och Justin steg ur bilen och hälsade dom med. Och för första gången som jag varit med kom det fram ett gäng tjejer och frågade Justin om en bild och autograf, och go som han är går han alltid med på det.

Jag satt med Candy när vi åkte hem, vi hade så mycket att ta igen. Så vi började prata på en gång. Och skönt nog är hon inget galet fan av Justin som dom flesta andra i min gamla skola. Hon såg faktiskt ut att trivas rätt bra i grabbarnas närvaro, och jag såg att hon kastade blickar på Ryan som jag inte kunde tyda.

- Är han singel? viskade hon och pekade på Ryan
- Haha, ja. Han frågade lika om dig. Men säg det inte. viskade jag tillbaka

När vi kom hem till Justin igen så tog återigen Ryan Candys väska.

Efter att vi hade bäddat i ordning en säng till så gick vi ut till poolen och Chaz kom med en trevlig idé.

- Kan vi inte köra sanning eller konka.
- Klart vi kan. svarade Candy och knuffade till Ryan i sidan, som nickade till svar

Chaz sprang in i huset och kom ut lika fort, fast med en flaska i handen. Vi alla satte oss ner på altanen och Ryan började. Han gav flaskan en snurr och den stannade på mig, kan det börja bättre eller? Jag tog konka.

- Du ska ge Justin ett sugmärke på valfri kroppsdel.

Jag log lite för mig själv när jag kröp över golvet för att ta mig fram till Justin, vi hade valt att inte sitta bredvid varandra då ingen av oss kan låta bli den andra. 

- Förlåt baby, men regler är regler. sa jag och drog upp hans tröja, då jag hade valt att plasera det på magen där ingen annan kunde se det.

Nu var det min tur att snurra på flaskan. Denna gång hamnade den på Candy och hon var som jag, inte blyg. Så hon tog också konka.

- Du ska ge Ryan en kyss. sa jag och log

Man såg på henne att hon gillade det jag sa. Hon kröp precis som jag hade gjort, fast över till Ryan, och kysste honom, men hon fick nog en helt annan respons än hon hade förväntat sig. Han kysste henne tillbaka och la sina händer på hennes rygg och smekte den, samtidigt som hon drog sina fingrar genom hans hår.

- Jaja, det är en lek. Kom igen nu. sa Chaz

Vi andra började skratta. Det kan inte vara lätt att vara det 5:e hjulet. Efter säkert 2 timmar gav vi upp. Alla hade fått gjort allt nästan, Justin skulle visa dom andra hur han kysste mig riktigt passionerat, Candy skulle kyssa Chaz, och massa mer.

När klockan närmade sig 5 på kvällen fick jag ett sms av Caitlin.

"Hallådär snygging ;) Det är fest på stranden ikväll, ta med dig grabbarna och kom dit."

- Hallå alla, Caitlin skrev till mig nyss att det var fest på stranden ikväll. Ska vi dra dit eller? frågade jag och kollade på alla
- Klart vi ska gå dit. hörde jag Justin säga bakom mig, och innan jag hann vända mig om hade jag hans händer vandrandes över min mage

Så jag skrev tillbaka till Caitlin att vi skulle komma, och att jag hade med mig en polare från NY, hon svarade snabbt tillbaka att det var helt okej.

Jag och Justin gick upp till hans rum och började byta om. Men kom inte längre än till att bara stå i underkläder då jag kände kyssar på min hals. Han fick mig verkligen att rysa, och må bra på samma sätt. Det är sånt här en tjej vill känna hela dagarna.

- Baby, får du aldrig nog? frågade jag samtidigt som jag vände mig mot honom och la armana om han
- Inte av dig iallafall. svarade han och kysste mig

Det ena ledde till det andra och sen låg alla våra kläder över hela golvet och vi hade lyckats tagit oss till sängen, och under täcket. Det knackade till på dörren, jag gick och öppnade med ett täcke virrat runt kroppen. Utanför stod Candy, och hennes leende blev större när hon fick syn på mig.

- Är ni klara snart? frågade hon
- Hmm, vi ska bara duscha och klä på oss. svarade jag och hon blinkade åt mig

Vi gick båda in i duschen då det skulle gå fortare, och det hade det gjort om man hade en pojkvän som kunde behärska sina händer. Flera gånger var jag tvungen att säga åt honom och ta bort hans händer, och tillslut förstod han att jag menade allvar, och slutade så vi kunde duscha. Vi kelv ut samtidigt och jag gick för att leta kläder, svarta matchande underkläder, ett lila linne med en vit oversize tröja, och en svart kort kjol. Justin tog på sig ett par svarta surfshorts med lila mönster på, en vit t-shirt och en lila kepa. 

När vi kom ner till dom andra log dom bara åt oss. Det var lite jobbigt då jag viste att dom viste, men sa inget. Vi gick alla ut till Justins bil och började åka mot stranden, då han lovade att inte dricka kunde han lika gärna köra. När vi kom fram fick jag syn på Caitlin, så jag drog med mig Candy dit så att dom fick hälsa på varandra. 

När vi hade varit där ett tag och jag hade fått i mig endel så var det någon som tog tag i mig och drog mig från festen, och när jag kollade upp fick jag en chock. 


Justins perspektiv  

Jag fick en liten chock när vi kom fram och jag såg hur mycket folk det var där. Men det var bara att ta sig i kragen och möta verkligheten. Tjejerna gick och hälsade på Caitlin och vi grabbar gick till baren. Ryan och Chaz tog varsinn grogg och jag tog en cola. Det kom fram tjejer titt som tätt och frågade om dom fick ta en bild tillsammans med mig, och om dom kunde få en autograf, även om jag inte har lust eller orkar så ställer jag alltid upp. Utan mina fans skulle jag aldrig vara där jag är idag. Plus att alla är så underbara.

När jag inte hade sett till Rose på ett tag började jag bli orolig. Vart kunde hon vara? Jag gick runt och letade ett tag, tillslut fick jag syn på henne tillsammans med en grabb, som var lite smått bekant.

Eftersom att vi inte är tillsammans offentligt kan jag inget göra. Men det gjorde ont att se henne med en annan. Precis när jag skulle vända mig om och gå därifrån så såg jag att hon la armarna honom och kysste han.

Där rasade inte bara min kväll, utan hela min värld. Hur kunde hon göra så? Älskade hon inte mig, som hon så duktigt säger varje dag. Ont gjorde det iallafall. jag vill inte ens att min värsta fiende ska känna den smärtan som jag kände då.

Jag gick till baren och beställde en grogg, som jag sen svepte. Hon skulle inte få förstöra mer av kvällen. Jag berättade inget för dom andra, då det hade blivit ett liv utan dess like, och det orkade jag inte med. Vi stannade kvar kanske en timme efter den hemska upptäckten. Sen gick jag och Chaz hem, men jag snackade med Ryan och sa åt honom att ta med sig Rose sen när dom skulle gå. Fast egentligen ville jag bara lämna henne, men jag skulle visa mig stark.

- Har det hänt något? frågade Chaz när vi hade gått mer än halva vägen
- Nej! svarade jag utan att titta på honom
- Kom igen, vi har känt varandra sen vi var små. Jag ser ju att något har hänt. Du kan berätta för mig.

Det var lika bra att ge sig, för det gör inte han förren han fått som han vill. Och jag orkar inte med massa tjat. Så jag berättade och han sa inget. När vi kom hem gick jag och la mig, och Chaz gjorde detsamma.

På morgonen när jag vaknade var det kallt och tomt i sängen, så jag funderade vart Rose var, tills jag kom på vad det var som hände igår. Jag gick ner för att kolla om någon mer än jag var vaken. Men när jag kom in i vardagsrummet så såg jag att Rose låg i soffan med alla sina kläder på sig. Hon hade ju iallafall kommit hem. Hon var så söt där hon låg och sov. Måste verkligen prata med henne.

1 timme senare.
Alla hade vaknat utom Rose. Men om dom andra mådde bra det var en annan femma. Eftersom att jag bara drack en grogg så mådde jag hur bra som helst. Dom andra satt och gnällde över sin huvudverk och allt var det va.

Vi satt i köket när jag hörde någon springa fort in på badrummet. Jag sprang efter henne, då jag förstod direkt att det var Rose som skulle spy. Jag var tvungen att se hur det var med henne, jag tyckte faktiskt lite synd om henne.

- Hur mår du? frågade jag när jag kom in på badrummet och såg att hon stod med huvudet lutad över toaletten
- Hur tror du att jag mår? frågade hon spydigt tillbaka

Jag kunde inte bry mig mindre, så jag gick ut till poolen och satte mig där. Chaz kom ut och satte sig bredvid mig, men han sa inget. jag förstod vad han ville, men jag orkade inte prata så jag pluggade i min Ipod i öronen istället. 

När jag hade setat där ute ett tag kände jag ett par händer på mina axlar så jag kollade upp, och där stod Rose. Hon var verkligen fin i solljuset, men den tanken slog jag bort, och plockade ur hörlurarna. Chaz hade gått in så hon satte sig där han hade setat. 

- Förlåt om jag var spydig innan. Mådde inte så bra, som du kanske märkte. sa hon och log 
- Lugnt. svarade jag men tittade inte på henne 
- Hade du kul igår då? frågade hon och flyttade sig över till mitt knä. Men jag brydde mig inte. 
- Jodå! 
- Har jag gjort något? frågade hon chockat 

Först nu mötte jag hennes blick och jag kände hur det brann till i ögonen på mig, och tårarna började rinna. Hur skulle jag berätta det jag såg igår? 

- Varför gråter du älskling? frågade hon se 
- Jag såg dig med en annan kille igår, jag såg när du kysste honom. 

Hon vart helt tyst, jag tror tom att hon slutade andas där för ett tag. Det enda jag kunde höra var mina egna andetag. Hon stirrade bara rakt fram i tomma intet. Skulle hon inte säga något? Komma med någon dum bortförklaring.

Helt plötsligt sprang hon bara därifrån. Jag var tvungen att springa efter henne. Hon var på mitt rum när jag kom upp, och hon höll på att packa ner alla sina saker i sina väskor.

Jag gick in i rummet och stängde dörren, och ställde mig för. Så att hon inte bara skulle kunna gå därifrån sen. 

- Vad gör du? frågade jag
- Jag packar om du inte ser det. Du vill väl inte ha en otrogen brud här. Helt ärligt kommer jag inte ihåg något.
- Klart jag vill ha dig här, men vi måste prata om det.
- Vad finns det att säga, jag minns ju inget. Jag vet inte ens hur jag kom hit inatt.
- Jag vart så jävla ledsen när jag såg det, mitt hjärta bröts i tusen delar, och jag vill inte uppleva det igen. Jag älskar dig, och bara dig. Såra mig aldrig igen.

Hon tittade bara på mig från där hon satt i sängen, och hon grät precis som jag hade gjort innan. Hon var så underbar. Jag skulle inte klara mig utan henne.

- Det känns lite meningslöst att be om ursäkt för något jag inte minns, det känns inte som att det kommer från hjärtat. Men jag gör vad som helst för dig. Säger du att jag ska hoppa, frågar jag hur högt. Du är hela min värld.

När hon sa det där kollade hon inte på mig utan ner på sina händer som hon hade i knät. Jag gick och satte mig bredvid henne, och drog henne intill mig. Hon grät verkligen mycket, och det gjorde ont att se henne så. Jag höll hårt i henne samtidigt som jag smekte henne på ryggen. Flera gånger drog hon efter andan.

Jag la mig ner med henne på mitt bröst. Vi sa inget till varandra utan vi låg bara där. Jag vet att det enda stället hon känner sig 100% trygg i är min famn, och jag kunde inte svika henne nu, då hon behövde mig som mest.

- Jag älskar dig. sa hon innan hon somnade


Kapitlet kanske vart lite långt, men det bjur jag på. Då ni är helt fantastiska. :) Men lite dåliga på att kommentera, jag vill ha kritik. Vad är bra, vad är dåligt?! =)


Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 28 - Me And My New Friends.

- Hallå, vi är fler här. Kan ni göra det där någon annanstans eller vänta tills ni är själva? det var Chaz som lät lite arg
- Du får säga åt Justin att sluta vara så oemotståndig. sa jag och blinkade med ögat mot honom

Chaz suckade bara, skakade på huvudet och sa han skulle gå in och hämta vatten.

- Kolla vad jag hittade. Två förvirrade nötter. vrålade Chaz

Ryan kastade sig upp och över Christian, att dömma av reaktionen hade dom inte heller setts på ett tag.


Melrose perspektiv - fortsätter

Efter att vi hade legat vid poolen i flera timmar bestämde vi oss för att beställa pizza och glo på film. Jag och Caitlin gick upp till Justins rum för att byta om, och jag vart klar före henne så jag satte mig i sängen och berättade för henne vad som hade hänt på morgonen med mamma. Hon tittade med förvånade ögon och satte sig ner bredvid mig, hon såg att jag grät.

- Men hur kan din mamma säga så? frågade hon och la armen om mig
- Den som det viste. Det värsta var inte att hon sa det, utan att Justin hörde allt.
- Vad sa han då? frågade hon chockat
- Att han älskar mig och inte tänker lämna mig. svarade jag och log

Hon log tillbaka och gav mig en kram, sen gick vi ner till grabbarna. När vi kom in i vardagsrummet så satt dom och spelade nå fotbollsspel. Jag hatar TV-spel. om jag uppfattade det rätt var det Justin & Ryan mot Chaz & Christian, och jag tror inte det gick speciellt bra för Justin. När han fick syn på mig så kastade han kontrollen i golvet och kom emot mig.

- Vad gjorde ni där uppe så länge? viskade han i mitt öra
- Jag berättade om mamma. svarade jag och kysste honom

Precis när jag hade släppt honom ringde det på dörren, och jag har aldrig sett ett gäng grabbar springa och öppna den så fort. Men när jag såg att Chaz kom in med pizza kartonger så förstod jag att dom var hungriga. Jag och Cait gick in i köket och hämtade bestick och glas till alla. Men när vi kom ut i vardagsrummet så var det bara en plats ledig i soffan och jag sa att Cait kunde ta den. Så jag satte mig på golvet och högg in på en pizzabit. Jag såg på Justin att han inte gillade att jag satt på golvet, men jag mimade att det var okej.

När vi hade ätit klart och plockat undan allt, kom Justin ut med massa skålar blandat med både chips och godis. Jag tittade ner på dom där skålarna och insåg hur mätt jag var. Hur kan man orka äta massa sånt efter man ätit pizza?

- Hur mycket orkar en människa äta? frågade jag
- Hur mycket som helst, svarade Chaz och tryckte in chips i munnen

Jag kunde inget än skratta, samtidigt som jag satte mig på golvet igen. Men där fick jag inte sitta speciellt länge, för Justin lyfte upp mig och satte sig i fotöljen med mig i knät. Jag kysste honom på halsen och log.

- Retsticka. viskade han, men jag bara skrattade

Dom andra kollade på oss fundersamt och suckade, ingen sa något.

Han kallade mig retsticka, då skulle han få se. Jag smekte hans mage utanpå tröjan, men valde att retas lite mer så jag förde in min hand innanför istället. Jag drog mina naglar på hans mage, och jag hörde hur han drog efter andan. Men han sa inget.

- Kan vi inte slå på en film? frågade jag
- Så att ni två ska kunna hålla på utan att vi ska se eller? frågade Chaz med ett leende på läpparna
- Vi gör inget, och har ingen plan på att göra något heller. svarade jag och höll upp mina händer

Jag vände mig om mot Justin och blinkade med ena ögat, jag såg på honom att han var frustrerad.

Det vart en film, men inte vilken som helst, utan Them. En skräck, och jag som inte tycker om sånna. Jag såg inte så mycket av filmen mer än dom få gångerna jag sträckte mig efter godis. Resten av tiden satt jag med ansiktet i en kudde.


Justins perspektiv

Jag kunde inte låta bli att skrämma henne när hon satt med huvudet i en kudde så när jag kände att hon verkligen slappnade av så tröck jag in mina händer i sidan på henne, och hon flög upp.

Hon tog kudden och slog den i huvudet på mig.

- Vad var det där bra för? frågade hon med en ledsen min
- Jag kunde inte låta bli. Förlåt älskling. svarade jag och kysste henne
- Schyy. sa dom andra samtidigt

Hon tittade på mig och log, sen böjde hon sig mot mig, och jag trodde hon skulle kyssa mig men istället så viskade hon i mitt öra att hon inte ville se mer av filmen, och tänkte gå upp på mitt rum. Hon sa även att jag kunde komma upp om jag fick tråkigt. Men jag ville se filmen, den verkade bra. Hon kysste mig, sen gick hon.

När filmen var slut hade hon fortfarande inte visat sig nere, så jag gick upp till mitt rum. Men när jag öppnade dörren möttes jag av att hon satt upp handen och mimade 5 minuter. Hon pratade i telefonen. Undra bara vem det var hon pratade med.

Jag gick ner till dom andra som nu satt och kollade på MTV. Där dom lyckligtvis *host* visade ett avsnitt av min gamla serie som gick där, Justin Biebers diary. Och jag kunde inte annat än skratta. Mina vänner som känner mig mest, sitter och kollar på det där.

- Fan, vet ni inte nog om mig eller? sa jag när jag satte mig i fotöljen
- Klart vi gör, men detta avsnitt har jag totalt missat. svarade Caitlin

Efter 10 minuter kom Rose ner och såg glad ut. Hon kom fram och tog mig i händerna och började gå. när vi kom ut på baksidan stannade hon och kollade på mig och sa.

- Jag pratade med min bästa vän från NY. Jag tänkte fråga dig en sak, och det är helt okej om du säger nej.
- Fråga på älskling.
- Eftersom att jag inte kan bo hemma, eller ja. Kan och kan, jag vill inte. Men jag vill ha min bästa vän här, så undrar jag om det är okej om hon också sover här. Det blir bara fredag till söndag.
- Men det är väl självklart att hon får. Jag vill att du ska vara glad. Så det är inga problem. svarade jag och kramade om henne
- Tack sötnos, då ska jag säga det till henne. Men du, jag är helt slut i kroppen så jag går in och säger godnatt till dom andra och går upp och lägger mig. Kom upp när du vill.

Hon log sitt busiga leende, och jag ville egentligen bara springa upp före henne. Men jag hade mina vänner som jag inte träffat på länge här, så jag ville spendera så mycket tid med dom som möjligt.

- Jag kommer om ett tag snygging!

Vi gick in och Rose kramade om alla och sa godnatt. När hon gick upp för trappan kunde jag verkligen inte förstå hur den snygga bruden kunde vara min, och jag spanade verkligen in henne. Jag ska aldrig göra mig av med henne. Ett plus i kanten är ju att hon kommer bra överens med mina vänner.

Jag blev väckt ur mina tankar av att någon knäppte med fingrarna framför mitt ansikte.

- Vad? frågade jag när jag fick syn på Ryan
- Din extremt sexiga flickvän gick precis upp och la sig, och du sitter kvar här. Varför sitter du här?
- För att jag inte ville lämna er själva.
- Men herregud, vi klarar oss! Fattar inte du varför hon gick upp eller? sa han och log hånfullt

Det sista han sa hörde jag bara från trappen då jag redan var halvvägs uppe. jag kunde höra hur dom skrattade åt mig. Och det kan jag förstå, hur kan jag vara så dum att inte fatta.

Väl inne i mitt rum låg hon där, vackrare än någonsin. Alla hennes kläder låg lite här och där över mitt golv, och det gjorde mig ännu gladare. När jag gick mot sängen lät jag mina kläder också falla till golvet. Sen kröp jag ner bredvid henne.

Hon sa inte ett ljud, men hon la sig över mig, och gav mig en sån kyss jag aldrig känt. Samtidigt lät jag min tunga leta sig in till hennes, så dom fick dansa tillsammans. Helt plötsligt satte hon sig upp gränsle över mig och bara kollade på mig.

- Vad tittar du på? frågade jag med ett leende
- Dig, och hur jävla snygg du är. Du fattar inte hur mycket jag vill ha dig.

Hann inte svara henne innan hon la sig ner och kysste mig. Jag la ner henne bredvid mig och lät mina fingrar vandra över hennes kropp. Hon rös till när mina fingrar nådde troskanten och jag drog ner dom. Jag fortsatte smeka hennes kropp och lät min hand stanna på hennes bröst. Jag tog av mig mina kallsonger och hon drog mig över sig.

Hon tittade på mig och bet sig i läppen. Jag kysste och trängde in i henne, hon stönade njutningsfullt.

Hur kunde en tjej få en att må så bra? Hon drog sina naglar efter min mage, hon vet verkligen hur man gör mig upphetsad.

Samtidigt som jag gled in och ut, kysste jag och smekte resten av hennes kropp. När jag kände att hon spände sin kropp, kände jag även att hon drog sina naglar på min rygg, ganska hårt. Det taggade bara upp mig så jag kom strax efter henne.

Den här gången låg vi inte kvar utan vi gick in i duschen på en gång. Jag tvålade in hela hennes kropp och gav henne kyssar på halsen. När hon vände sig med ansiktet mot mig så tryckte jag upp henne mot väggen och gav henne en riktig kyss och hon förstod. Hon smekte hela min kropp.

När vi kom ut ur duschen gick hon fram till sina väskor och tog fram ett par trosor. Jag vart glad när jag såg vad det stod på dom, Biebers. Hon kom fram till mig och tryckte sig mot mig. Jag la mina armar om henne och pussade henne på huvudet.

- Älskling, eftersom att du fick vad du ville ha två gånger så är du nu skylldig mig en tjänst. skrattade hon fram
- Allt för dig snygging. Men jag hoppas att du tyckte det var lika skönt som jag, och att du verkligen ville.

Som svar fick jag en kyss, även om hon inte sa något. Så förstod jag vad det betydde.

Hon tog sig ur mitt grepp och gick in i min garderob, sen kom hon ut med en tröja med mig på. Hon gick förbi mig och ut ur mitt rum. Så jag drog på mig ett par kallingar, och ett par mjukisar och gick efter henne. Till min förvåning var dom andra fortfarande uppe. Eller ja, Ryan och Chaz. Cait och Christian hade dragit hem. När Rose gick in i köket gick jag in till grabbarna i vardagsrummet.

- Ey, gick inte ni och la er? frågade Ryan och flinade med hela ansiktet
- Jo, men vi kunde inte somna. svarade jag och log lika mycket
- Tss, som att vi inte hörde er. Både första och andra gången.

Nu var det inte lika roligt länge, hade dom verkligen hört oss i duschen? Jag som tyckte vi hade vart så tysta. Men man har nog en helt annan uppfattning när man inte har allt fokus i skallen.

Vi bytte ämne och jag berättade för dom att Rose´s bästa kompis Candy skulle komma på fredag, dvs om två dagar. Ryan såg genast upp på mig.

- Är hon snygg? frågade han

Innan jag hann fundera på vad jag skulle svara då jag inte träffat henne, kom Rose in till oss.

- Klart hon är! En av dom snyggaste tjejerna jag känner. sa hon där hon stod lutan över ryggstödet
- Fint. Singel också eller?
- ja, det är hon, ni skulle nog passa bra tillsammans. svarade hon sen vände hon och gick

När hon kom upp i halva trappan vände hon sig om och vinkade dit mig, och jag kunde inte bara ignorera henne. När vi kom upp på mitt rum tog hon av sig tröjan och kröp ner under täcket, och jag tog av mig mjukisarna och kröp ner bredvid henne. Men drog henne intill mig och la armen om henne.

- Jag älskar dig. sa vi i kör