Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 3 - For The First Time

Öppnade min mail och kollade om jag hade fått något, och det hade jag, jag klickade upp mailet och läste det. Mina ögon växte mer och mer.
- JAG VANN!!!! Skrek jag rakt ut

Jag slog mig ner på sängen och funderade på vem jag skulle ta med mig. Tankarna snurrade runt i mitt huvud, tänk om jag skulle få träffa Usher. Han har ju under en lång tid varit en av mina störta idoler.

- Va fan ska jag ha på mig?! Sa jag till mamma när jag kom ner till köket
- När då? Vart ska du? Frågade mamma med förvånad röst
- Jag vann biljetter till Justin Bieber sista konsert här i ATL. Jag får även vara med backstage hela dagen.
- Okej, gud vad roligt. Svarade mamma lite underligt

Helt plötsligt blev jag väldigt nervös när jag insåg att det verkligen är på riktigt. Och det händer om precis en vecka. Nästa fredag.

Blev väkt ur mina tankar av att det knackade på dörren. Till min förvåning var det Caitlin som stod där, vilket jag absolut inte hade förvänta mig.

- Är du upptagen? Eller har du tid att följa med ner på stranden, ta en glass och skvallra lite? Frågade hon
- Ja absolut. Låt mig bara byta lite kläder. Svarade jag

Jag gick upp på mitt rum och rotade fram min bikini och drog på mig ett par slitna jeans shorts och ett linne över. Gick tillbaka ner till Caitlin och ropade till mamma att jag drar ut en vända. Jag drog ner mina solglasögon direkt jag kom ut i solen och vi började gå ner mot stranden som bara ligger ett stenkast ifrån mitt hus.

Vi drog till glassbaren som ligger lite längre bort på stranden och mötte upp hennes bror Christian och köpte varsin glass. Vi hittade en bra plats lite undangömd där vi la ner våra handdukar och la oss ner. Christian berättade även att en av hans polare skulle dyka upp om ett tag.

Vi låg där i tystnad ett bra tag tills jag hörde hur någon närmade sig. Jag orkade inte titta upp, utan låg kvar på mage och solade vidare.

Christian petade på mig och pekade att jag skulle vända mig om.

- Detta är Justin. Sa Christian och kollade på mig

Jag kollade upp och kände igen honom på en gång, det var ju han min syster hade tapetsera sina väggar med, Justin Bieber.

Efter att jag pinsamt nog blängt på honom en längre stund, helt stum. Så sträckte jag så klart fram handen.

- Melrose, heter jag. Kul att träffas.
- Justin, sa han och log lite försiktigt. För jag antar att jag inte är den enda som har stirrat på honom på det sättet.
- Min mamma har berättat att hon ska jobba med dig en längre tid. Så jag ber om ursäkt över att jag stirrade på dig, men hon berättade att du inte skulle komma hem från turnén fören nästa vecka. Jag är bara förvånad över att se dig. Sa jag med ett skratt på läpparna
- Turnén är inte slut än, jag har en spelning kvar och den ska jag ha här i ATL. Så man kan säga att detta är den första lediga dagen sen jag lämnade hemmet.

Jag svarade inte utan log bara tillbaka. La mig till rätta igen, och hörde Caitlin berätta för Justin om min flytt från Manhattan.

Justin petade lite på mig och sa

- Kom vi ska visa dig en sak. Med en busig blick  

Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 2 - C´s x2

Jag kan ju också vara med och tävla, och vinner jag tar jag självklart med mig syrran. Så jag gick in på sidan där tävlingen hölls och svarade på frågan som Mel hade lärt mig svaret på. Klickade på tävla och stängde av datorn.
Nästa morgon när jag vaknade vid 10 hade jag 2 missade samtal på mobilen och båda var från min bästa vän Candy, undra vad hon ville mitt i natten då. Får ta reda på det, tänkte jag samtidigt som jag tryckte på ring. Det gick ganska många signaler innan hon svarade.

- Hej. Hörde jag en ganska hes röst säga
- Hej vännen, vad hade du på hjärtat när du ringde inatt då?
- Va, har jag ringt dig? Svarade hon chockat
- Ja, två gånger. Var det fest igår eller?
- Det kan du hoppa upp och sätta dig på att det var, kanske därför jag inte minns nått.
- Jo, det är nog så, men vi får höras måste ner och käka frukost nu. Sov vidare nu. Hejdå.
- Hejdå, bästa vän. Svarade hon. Sen la vi på.

Låg kvar i sängen och sträckte lite på mig, hoppade sen in i duschen. När jag kom ut med handduken lindad runt mig gick jag fram till alla påsarna med kläder i, som jag handlade igår. Hällde ut allt över sängen för att se om det fanns något man kunde ha på sig idag, det var lite grått väder ute. Drog på mig ett par mjukisar från Victoria Secret och en stor t-shirt, satt även upp mitt långa mörkbruna hår i en tofs mitt på huvudet.

När jag var på väg ut ur rummet såg jag reklamlappen ligga bredvid datorn, tog med den och tänkte lägga tillbaka den på samma plats som jag hittade den, så att inte syrran får ett utbrott. Men det var redan försent, för när jag kom ner i köket så hade hon vänt upp och ner på det.

- Vart är lappen? Skrek hon rakt ut
- Är det denna du letar efter? Sa jag och vinkade med lappen
- Ja, varför har du tagit den?
- Äh, skit i det du! Svarade jag spydigt och lämnade lappen på bordet

Hon slet lappen ur min hand och slog mig på axeln ganska hårt, och sprang iväg. Jag suckade och gick till köket och gjorde mig lite frukost.

Mamma hade redan dragit iväg till sitt kontor och pappa var ute och handlade, för vi hade bjudit in våra grannar på middag ikväll. Jag har ingen aning om vilka dom är, och är inte så säker på att jag vill veta det heller. Men det ska nog bli ganska kul, har hört att dom har två barn i min ålder. Så syrran kan ju ta och tagga ner lite, annars lär man inte hitta någon man kan spendera sin dötid med här.

Senare samma dag.

Hade precis dragit på mig lite snyggare kläder, men fortfarande sköna, när det ringde på dörren. Pappa gick och öppnade och jag stod precis bakom honom och hälsade gästerna välkomna. När syrran kom ner spärrade hon upp sina ögon, det såg ut som att hon var på väg att svimma. Jag tittade frågande på henne och sa.

- Varför står du där bara och glor?
- Öhm, j-jag vet i-inte. stammade hon fram
- Okej, men kan du komma hit och vara trevlig och hälsa eller?

Mel gick fram och hälsade på både Caitlin och Christian, och deras föräldrar. Jag kollade på henne fortfarande och när vi gick till köket så var jag bara tvungen att fråga henne vad hon höll på med.

- Vad var det där om? viskade jag till Mel
- Men snälla du, vet du inte vilka det där är eller? svarade hon lika tyst
- Jo, klart jag vet, det är våra grannar.
- Ja, jo det är klart men det är även två av Justin Biebers bästa vänner. svarade hon med ett leende på läpparna

Jag bara suckade och satte mig ner på en stol och kollade när pappa gjorde klart maten.

- Du kan väl visa våra gäster runt lite? frågade pappa och kollade på mig
- Jag kan. Skrek nästan Mel ut
- O-okej. svarade pappa och kollade på mig
- Fråga inte, var det enda jag fick fram

Efter en halv timme hade även mamma kommit ner och slagit sig ner i sällskapet, då hon var uppe och gjorde sig i ordning. När vi efter en timme hade ätit klart, så tog jag med mig både Caitlin och Christian ut på baksidan. Vi satt och vid poolen och bara snackade. Vi klickade nog ganska bra på en gång. Så jag hoppas jag får träffa dom igen.


Fredag samma vecka. (Då vinnaren i JB´s tävling skulle koras)

Det första jag gjorde när jag vaknade på morgonen var att starta datorn, och sen hoppa in i duschen. Idag vart det en snabb snabb dusch, eftersom att jag var lite nervös ändå, även om jag inte gillar hans musik sådär jätte mycket, men det skulle ändå vara grymt att få gå på konserten och hänga backstage hela dagen.

Öppnade min mail och kollade om jag hade fått något, och det hade jag, jag klickade upp mailet och läste det. Mina ögon växte mer och mer.
Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 1 – The New StartVaknade av ett ryck när alarmet på mobilen ringde. Jag suckade djupt och slog av det, kom på att jag glömt att stänga av det helt nu när sommarlovet har börjat. La mig ner i sängen igen och försökte somna om. Men det var ingen idé då min mamma var uppe tidigt och höll på nere i köket. Hon kan aldrig vara tyst på morgonen, eller respektera att andra kanske inte är lika morgonpigga som hon. Så jag kravlade mig till mitt badrum då jag valde det störta rummet med eget badrum när vi flyttade hit. Jag gillar inte att min syster använder mina saker, och det är det enda sättet att ha dom för sig själv. Tog mig en snabb dusch och klädde sedan på mig, idag fick det bli ett par korta jeans shorts och ett vitt linne med ett kaxigt tryck på. Det såg ut att vara ganska varmt ute, även om klockan inte var så mycket.

Gick ner till köket där det visade sig att mamma höll på och flytta omkring allt porslin vi hade, hon gör sånt när hon är nervös eller rastlös. Och eftersom att klockan inte är speciellt mycket så tippar jag på att hon är nervös.

- God morgon mamma, sa jag lite tyst eftersom att jag inte ville väcka alla andra som sov.
- God morgon gumman, svarade hon och log.
- Vad gör du?  Är du nervös över något?
- Nja, inte direkt. Är bara lite spänd över det nya jobbet. Hur kunde du veta?
- Jaha, varför det? Du håller alltid på med köket när du antingen är rastlös eller nervös, så jag förstod att nått var på gång.

Hon svarade inte utan log bara och började hålla på med alla tallrikar igen. Jag plockade ut massa äta ur kylen och satte mig ner vid köksbordet och slog upp en skvallertidning som mamma hade köpt åt mig igår. Jag kollade igenom den bara lite snabbt, samtidigt som jag åt av min macka. Men fastnade vid en rubrik i tidningen, Justin Bieber återvänder hem när turnén är slut för att skriva nytt material till kommande skivan.

- Det kommer komma hur mkt folk som helst hit under sommaren nu ju, suckade jag lite tyst.
- Vad säger du? Frågade mamma

Jag lyfte upp tidningen och visade henne rubriken. Hon kollade på mig med en fundersam blick och frågade.

- Gillar du inte han eller?
- Nej, eller musiken är det väl inga fel på, men tänkte mer på alla galna småtjejer och min underbara lillasyster. Svarade jag sarkastiskt
- Vad är det med henne? Frågade mamma
- Har du inte sett hennes rum, han sitter ju på varje liten bit av tapeterna där inne. Svarade jag och skrattade lite.

Det gick några timmar i köket med mamma, vi pratade vidare om Justin och massa annat och när vi pratar går alltid tiden så fort. Så klockan började närma sig 11 på förmiddagen och både Melanie och pappa hade vaknat till liv. Men det var ingen av dom som var riktigt pigga än.

- Melanie vill du följa med ut och kolla lite på stan? Ropade jag så hon skulle höra mig då hon satt framför tv:n
- Vad ska vi göra där? Svara hon surt tillbaka
- Ja, va brukar man göra där?
- Handla? Svarade hon frågande
- Ja, ett rätt till dig. Så, ska du med eller?
- Ja, det kan jag väl, hinner man göra sig klar eller ska du dra på en gång?
- Skynda dig, så ska du nog se att du hinner.

Hon gick upp till badrummet som hon hade tillsammans med både mamma och pappa. Gjorde sig klar och kom ner igen. Denna gång var hon snabb, undra varför?

När kom in till stan parkerade jag min vita Range Rover, och vi drog direkt till den störta gallerian som fanns i Atlanta. När vi hade spenderat flera timmar av shopping så var vi äntligen på väg hem igen, då mina fötter värkte efter att gått omkring i höga klackar, var det ganska skönt att få sätta sig i bilen igen. Men suckade lite lätt då jag insåg att det satt ett reklamblad på rutan som jag var tvungen att ta bort. Gav lappen till Mel och startade bilen.

- OMG lyssna på detta. Sa hon och läste på lappen
- Vinn två biljetter till Justin Biebers sista spelning här i ATL och du får vara med backstage hela dagen. Allt du behöver göra är att svara rätt på frågan här nedanför.
- Jaha, och du ska tävla om det där kan jag tänka mig. Svarade jag och log lite snett åt henne.
- Du har ändå ingen chans. Tillade jag innan hon hann svara

Hon lipade åt mig och suckade.

- Klart som fan jag kan villa detta, och jag SKA göra det. Sa hon argt
- Jajaja, du får väl försöka då. Vad är det för fråga?
- Vad heter Justins livvakt? Kenny Hamilton, svarade hon och log för sig själv

Svängde in på våran uppfart, och klev ur bilen med massa påsar hängandes på mina armar. Samtidigt som jag såg syrran trassla med sina påsar. Jag tog mina påsar och gick upp på mitt rum, kastade mig ner i sängen och blundade. Somnade till en vända och vaknade 8 på kvällen igen. Suck, nu kommer ju inte jag kunna sova inatt.

Gick ner i köket för att ta mig nått att äta och såg då att reklamlappen låg på diskbänken. Syrran måste ha glömt bort det där helt, tänkte jag. Och stoppade den i fickan. Bredde mig en macka, och gick upp på mitt rum. Startade datorn och satte mig där en stund.

Jag kan ju också vara med och tävla, och vinner jag tar jag självklart med mig syrran. Så jag gick in på sidan där tävlingen hölls och svarade på frågan som Mel hade lärt mig svaret på. Klickade på tävla och stängde av datorn.


Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

First Step Two Forever - Inledning

Melrose Black heter jag, och är 17 år gammal. Jag har fram till för en vecka sedan bott på Manhattan i New York, men nu har jag och min familj lämnat Upper East Side för en ny start i Atlanta. Eller ja, resten av min familj ville starta om medans jag trivdes med att bo där. Jag viste vilka som var mina riktiga vänner samtidigt som jag viste vilka som ville va min vän pga min familjs pengar. Sånt genomskådar jag snabbt, och den egenskapen har jag fått från min mamma. Hon har alltid talat om för mig att man ska göra rätt för sig, och jag skulle inte byta ut henne får nått i världen. Mina två bästa vänner Candy och Julia kommer jag sakna ihjäl mig efter, dom är tillsammans som min privata dagbok, det är dom jag berättar allt för.

I den här familjen bryter vi tränden, det är mamma som jobbar och pappa sköter hushållet. Min mamma jobbar som låtskrivare och har skrivit låtar till bla Britney Spears , Shakira mfl. Anledningen till att vi lämnade Manhattan var pga att hon fått ett större jobb, vilket innebär att hon ska skriva låtar till en yngre artist vid namn Justin Bieber.

Melanie, min syster. Hon är 14 år, och har upplevt lite mer än vad jag har. Hon har sina dagar då jag verkligen älskar henne och skulle kunna göra vad som helst för att hon ska må bra. Men sen kommer perioden då jag skulle kunna strypa henne utan att ens blinka. Hon tänker aldrig lika långt som jag när det kommer till att välja sina vänner med omsorg. Nu när vi har flyttat så visar hon sina dåliga sidor, hon ville ju absolut inte lämna sina vänner. Hon röker när våra föräldrar inte ser, och hon har absolut inte samma respekt för dom som jag har.

Here you can follow my first step to forever.