Skrivet:
Kategori: Bloggtips ♥

Länkbyte.

 
 
I knew his world moved too fast and burned too bright.
But I just thought, how can the devil be pulling you toward someone who looks so much like an angel when he smiles at you?
Maybe he knew that when he saw me.
I guess I just lost my balance.
 
Jag och min tvillingbror Jason bor i ett hus i Savannah, vid den vackraste strand jag någonsin sett. Jag levde ett normalt tonårsliv, bortsett från att någon utav motsatta könet inte ens skulle lägga märke till mig om jag var utklädd till ett tiovåningshus. Jag var som osynlig tills det farligaste av levande ting flyttade in i mitt hem.
 
Elizabeth och Kevin Davis tar emot ungdomar som behöver ett hem på grund av familjeproblem eller andra problem som förhindrar deras studier. De går slutligen med på att ta emot ett av de största problem de stött på nämligen, Justin Bieber.
 


Klicka på bilden för att komma till hennes bogg. 
Jag läser denna blogg och jag älskar den. Verkligen Ä L S K A R ... Just nu sitter jag och hjälper henne med lite sexdelar till sin novell, och hon tar tacksamt emot min hjälp vilket gör mig så fruktansvärt glad. Jag älskar att kunna hjälpa folk, så tveka inte att höra av er till mig om det är så. =) 

Kommentarer
Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback