Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 115.

”Pearl Shine.” Jag hade kommit i kontakt med en super gullig barnmorska som hade lovat att ta hand om mig under hela graviditeten, och jag trodde på henne. Jag hade inte så mycket val, än att faktiskt lita på henne när hon sa en sådan sak. Jag hade aldrig tidigare varit med om något liknande, så fanns inte mycket annat att göra. Det enda som gjorde mig ledsen just den dagen var att Justin inte var med mig. Vi hade verkligen börjat bråka den dagen hemma hos mig, då min pappa inte riktigt hade accepterat läget, så Justin åkte hem och vi pratade inte med varandra på 2 dagar. Så det var anledningen till att han inte fanns vid min sida, han var sur och ville inte svälja stoltheten och be om ursäkt. Jag reste mig upp och gick kvinnan till mötes för att sedan följa henne in i ett rum.

 

”Så vitt jag förstod under samtalet över telefon som du och jag hade, så blödde du dagen innan du gjorde ett graviditetstest?” Hon satt vid sitt skrivbord med min journal framför sig. Allt kändes så generande, jag kunde knappt prata om sådant med Justin, och så skulle jag sitta där och prata med en vilt främmande kvinna jag aldrig tidigare hade sett. ”Ja, och jag är rädd att det är något allvarligt.” Hon skakade drastiskt på huvudet och la ifrån sig pennan hon höll i sin högra hand. ”Det är sådant som kan hända. Har du känt dig stressad den senaste tiden?” Allt jag kunde göra var att nicka, jag hade verkligen känt mig stressad. Det var inte alla som fick ett hus OCH en ö i 18 års present. Det var inte alla som hade en superstjärna till pojkvän. Runt honom var jag tvungen att vara perfekt med inte en enda skavank på eller innanför kroppen. Dock var det inte han som ställde dem kraven på mig, det var jag själv, och jag kunde inte hindra mig.

 

Hon gjorde några tester på mig och sedan fick jag sitta ned i hennes rum undertiden som provsvaren blev klara. Det kändes som flera timmar, allt var så tyst och rummet var kallt. Tårarna var inte långt ifrån att komma, men jag gjorde allt för att hålla dem inne. Precis när jag var på väg att lämna rummet utan att höra hur allt låg till öppnades dörren och hon kom tillbaka. Hon satte sig ned i stolen hon tidigare spenderat den stora tiden i, och hade en hel bunt med papper i handen. ”Det ser ut som att du har varit gravid i lite över två månader. Och innan du börjar hyperventilera så ska jag berätta en sak för dig. Det finns folk som har sin mens igenom hela graviditeten, så att du har haft det är ingen skillnad. Allt ser bra ut, men jag vill ändå att du tar dig några dagar i sängen. Du har ett nytt liv att ta hand om nu.” Jag nickade mot henne och tog emot en lapp som hon hade skrivit om att jag skulle ta det lugnt.

 

 

”Gumman, du måste prata med Justin.” Jag hade gjort som Dr. Sno sagt åt mig, bäddat ned mig i sängen när jag kom hem igen. Genast hade min mamma kommit in och oroat sig över mig, först över om något var fel sedan över min och Justin relation. ”Nej, det behöver jag inte. Vill han inte veta av mig, så ska han inte behöva det heller.” Hon satte sig ned på sängkanten och tittade ängsligt på mig, precis som att jag hade en dödlig sjukdom. ”Du älskar honom, och han älskar dig. Det har bara blivit ett missförstånd. Och du behöver stabilitet i ditt liv nu, förstår du det?” Jag visste att min mamma hade rätt, men precis som jag sagt till henne, ville han inte, så skulle han inte behöva heller. Jag skulle inte tvinga honom till något om han inte ville det. ”Ja, det gör jag. Men då ska jag inte tvinga hit Justin, för då blir vi bara osams.” Mamma suckade innan hon pussade mig i pannan och lämnade mitt rum. Jag vände på mig i sängen och drog täcket över min kropp för att sedan slumra in i en skön sömn.

 

När jag vaknade senare på eftermiddagen var jag verkligen utvilad, men lämnade ändå inte sängen. Jag ville inte att något skulle hända lilla mini i magen. Istället tog jag fram min dator och började surfa omkring på lite olika sidor och läste lite olika tidningar. Vilket jag absolut inte skulle ha gjort, då jag fick uppleva något som varit en mardröm för mig varje dag jag varit tillsammans med Justin. En bild på honom tillsammans med en blond tjej, det var dock inte det som gjorde mig ledsen, utan att dem faktiskt kysste varandra, helt öppet på en gata någonstans i LA. Jag satt som en vaxdocka i sängen, ingen led ville fungera och jag kunde inte röra mig. Jag slog igen datorn och plockade upp min mobil när jag hade vaknat till liv igen. Hans nummer var det enda jag kunde utantill, inte ens mitt eget var så viktigt som hans. Signalerna passerade, till och med så att röstbrevlådan kom. Han har alltid svarat mig på första signalen, och det var då jag insåg att någonting verkligen var allvarligt.

 

”Hej, tänkte bara tala om att jag sett bilden. Du är inte bara otrogen, du är det öppet framför hundratals paparazzi. Tack för att du fått mig att känna mig mer värdelös än någonsin, och du om någon vet att det var mycket förr.” Jag tryckte på skicka innan jag hann ändra mig. Han skulle inte få komma undan med detta. Tårarna rann på mig, men det var inget som gick att stoppa. Även om jag hela tiden tänkte på att jag skulle ta det lugnt så gick det inte att hindra det faktum att jag faktiskt var sårad, att jag var helt förkrossad. Helt plötsligt slutade jag, det var precis som att jag kom till en punkt där jag i självaverket var så arg att jag utan problem hade slagit ihjäl honom. Hade han klivit in genom min sovrumsdörr hade jag nog sett till så att mitt barn föddes utan en pappa. Det kokade inom mig, dock orkade jag varken skrika eller kasta saker omkring mig, det var inte jag.

 

Jag hade fortfarande inte fått något svar från Justin och det gjorde så att jag blev ännu mer förbannad. Utan att tveka plockade jag upp datorn igen. Jag ville bygga upp den där muren jag en gång i tiden hade som Justin sedan rev bara genom att fråga hur jag mådde. Den gången skulle jag bara bygga upp den lite tjockare och lite högre, han skulle inte ens kunna komma runt den eller över den. Aldrig mer, det var slut på det nu. Jag gick tillbaka in på sidan där jag tidigare hade hittat bilden som gjorde mig så fruktansvärt arg. Det fanns fler bilder från just den dagen, och det var med både blondiner och brunetter, troligtvis hans fans, vilket jag absolut inte hade något emot då jag redan från början visste att jag delade honom tillsammans med över 25 miljoner andra. Dock var det en bild jag fick syn på, som gjorde att hela min kropp exploderade, det var samma tjej han kysst på en bild tidigare, Aurora


 

OHOH, nu börjar det hända grejer. ^ Bitchen is back. 


Kommentarer
Emelie säger:

OMG, sjukt bra! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstrorys.blogg.se

rt säger:

HON ÄR GRAVID, JÄVLA JUSTIN HUR KAN HAN GÖRA SÅ. OMG så jävla sur just nu. Haha alltså joqnfwdmqeijrmiegjriemwjgmeruhgriue så känner jag just nu... Så jävla grisigt att A är tillbaks. Shit drama omg drama längtar till nästa kapitel så himla mycket. OMG så grymtbra. Känner att jag bara babblar och inte vet vad jag skriver just nu... :P

Skrivet: |

agnes säger:

SNÄLLA! du kan inte låta oss vänta fööör länge på de kommande kapitlen! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbiebstories.blogg.se

Emma säger:

WOOOAH! Jättebra!!!

Skrivet: |

Becka säger:

Omg..
Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Moa säger:

Kul att du la upp ett kapitel idag också :)
Jag älskar hur du skriver och dina noveller är riktigt bra! :D

Skrivet: |

Anna säger:

OMG! Va?! Mer! :)

Skrivet: |

Ewweh säger:

OH FUUCK inte aurora. I don't like hhheeer. Coman, meer nu du är fucking amazing!! :D<3

Skrivet: | Bloggadress: http://justbiebzz.blogg.se

Emma säger:

Huuuur kan han?! Speciellt med Aurora! Taskigt!
Längtar tills nästa!

Skrivet: |

Sofia säger:

Den lilla idioten, den värdelösa idioten! Hur fan kan han göra så mot henne?! MED JUST DET ÄCKLET?! Hans flickvän är gravid med hans barn, hur FAN tänker han?! Jag håller med henne, jag hade dödat honom.. Vilken idiot! Hoppas han får det han förtjänar - ett helvete! Det va bra att allt var okej med barnet, en positivt sak!
Hoppas Pearl har en bra plan, en jävligt bra plan för att få Justin och lida. :D

Skrivet: |

Emmy säger:

Åhh, meeera!!! :DDD

Skrivet: |

Anonym säger:

Snälla snälla ett till ikväll ja ber dig!!!!:')

Skrivet: |

Evelina säger:

Super bra!

Skrivet: |

Julia säger:

*FACEDROP* OMG!

Skrivet: |

Anonym säger:

This is awesooome! Kan verkligen inte vänta till nästa kapitel, hoppas det kommer snart. :)

Skrivet: |

elin säger:

This is awesooome! Kan verkligen inte vänta till nästa kapitel, hoppas det kommer snart. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Ida säger:

Jag är så jävla trött på att i varenda novell är de Justin som gör något dumt liksom kan inte tjejen göra något ibland!!! Iaf hoppas Aurora kysste Justin och Justin puttade i väg henne direkt!! Vill verkligen inte att dom ska göra slut nu när dom ska ha barn och allt!!! GUD VAD JAG HATAR AURORA!!!!!!!!!!!!

Skrivet: |

Alexandra säger:

Super bra kapitel :) Spännande och måste veta fortsättningen ;) MERA!

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Det känns konstigt att läsa om att hon går till en barnmorska, men ändå härligt :) Jag gillar det faktum att dem ska ha barn. Men jag är väldigt besviken på att Justin inte var med oavsett om dem bråkade dagen innan eller inte, han skulle ha varit där! Men det är skönt att veta att det inte var några konstigheter med barnet och att båda är okej, även fast hon behöver vila, men vem behöver inte det i en stressad situation. Och 2 månader, :) Underbart! Jag önskar också att dem kunde prata med varann och utan att bråka, dem behöver inte det nu, inte nu med mini i magen. Dem älskar ju varann varför ska det vara så svårt... Men hallåååå, okej att jag fick en sneak peak, och sa 'I hate u' Vad gör jag inte nu då, snacka om att förstöra min lycka.. Fan ta dig.. :O haha! Okej att det är många som tycker om drama, men jag gör inte det, och speciellt inte med den där satmaran. Nej detta kan och kommer inte att sluta bra. Fy fan alltså. Nu är det bäst för dig att din skalle fungerar som den ska och inte blir knas så att jag kan få nästa kapitel, helst nu! Morr... haha! ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Cajsa Pihlgren ♥ säger:

Skit bra!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://cajsadenenda.blogg.se

Felicia säger:

Neeej! Inte Aurora igen!!! Hon kommer förstöra ALLTING!!!

Men as bra kapitel i alla fall, längtar till nästa! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbiebernovells.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback