Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 113.


 

Väntan var värst. Att behöva vänta på sin flickvän som gjorde något som kunde förändra vår framtid. Jag ville så gärna att hon skulle vara gravid, det var nästan så att jag satt på golvet lutad mot väggen och bad till gud. Jag hörde hur hon spolade och hur hon sedan satte på vattenkranen. Det kändes som att hon hade varit där inne i över en timme, vilket egentligen var runt 5 minuter. När jag hörde att hon låste upp dörren slog mitt hjärta så fort att jag helt ärligt trodde att det skulle hoppa ur bröstet på mig, det gjorde nästan ont. Nervositeten steg i min kropp när jag såg hennes ena ben och sedan det andra. ”Justin.” Jag var helt i min egen värld men återkom på en gång då jag hörde hennes vackra stämma. ”Mhm?” Jag reste mig upp på nästan vingliga ben och såg på den vackra varelsen framför mig. ”Jag är med barn. Vi ska bli föräldrar.” Det såg ut som att det inte rörde henne, hon såg ut att vara i trans. Jag kunde inte le jag kunde inte hoppa högt, jag stod bara där, men tillslut drog jag in henne i min famn och kysste hennes väl formade läppar.

 

Det fanns ingen människa som kunde förstå min lycka, som kunde se hur tre ord kunde göra mig så fruktansvärt glad. Samtidigt som kyssen växte placerade jag en hand på hennes mage och höll den där. Hon hade ett liv i sin mage som jag hade varit med och skapat. Hon bet mig löst i underläppen och placerade sina händer i nacken på mig. Hon ändrade sitt sätt att vara, på bara några sekunder och jag förstod på en gång vad det var hon var ute efter. ”Baby, inte nu.” Hon tittade på mig med nästan skräck i blicken. ”Kommer inte du ta i mig på nio månader?” Hon slog undan mina händer från sin kropp och backade några steg för att kunna se på mig i helhet. Jag hörde på henne att hon verkligen var skräckslagen, och det var absolut inget jag ville att hon skulle vara. ”Klart jag kommer. Men jag vill veta varför du blöder innan jag gör något. Jag är rädd om dig, inget får hända varken dig eller barnet.” En tår rann nedför hennes kind och jag såg på henne att hon var rädd.

 

”Jag kommer aldrig lämna dig, vi går igenom det här tillsammans. Jag kommer inte släppa dig ur siktet förrän jag vet att allt är som det ska vara.” Jag drog in henne i min famn och strök henne lugnande över ryggen. ”Hör du det? Det är du och jag mot världen, ända tills lilla mini kommer.” Jag kunde inte undgå att känna hur hon släppte ut all luft hon hade i lungorna och jag kände hur hon slappnade av, vilket för mig betydde allt i just det ögonblicket. ”Jag älskar dig.” Hon la över graviditetstestet i min hand så att jag fick se med mina egna ögon att jag skulle bli pappa. Ni vet när man var liten och fick sin första cykel, den känslan man hade i kroppen då, den var hundra gånger bättre när jag stod där tillsammans med henne. ”Och jag älskar dig, så mycket.”

 

 

Maten var underbar även om det inte var den jag fokuserade på. Pearl satt framför mig med ett milt leende på läpparna, hon satt nog i sina egna tankar då hon inte la märke till att jag faktiskt satt och tittade på henne, eller snarare stirrade, då jag inte kunde slita min blick. Hon var så vacker, och hon skulle bli så mycket vackrare då hon skulle komma att bli lite rundare om både magen och resten av kroppen. Halsbandet som hon hade gett mig hängde kring min hals, och jag satt och fingrade på det. ”Vad tänker du på?” Hon lät som en liten flicka, en lycklig liten flicka med ett fnitter. Jag kunde inte annat än känna glädje, glädje för vad jag fått reda på och för att hon var den personen som bar på en del av mig. ”På hur lyckligt lottad jag faktiskt är.” Hon såg förvånad ut, precis som att hon inte hade väntat sig det. ”Det är jag som är det.” Jag skakade på huvudet i protest.

 

”Minns du första gången vi träffade varandra?” Hon tittade med glimten i ögat på mig. Det var nästan som att vara tillbaka i skolan då läraren hade ett korsförhör med en angående en läxa. Dock kommer jag ihåg den dagen som att det vore dagen innan. ”Klart jag gör. Du kom ny till klassen, och redan där säg jag något i dig. Du var vacker och så oskyldig.” Hon fnittrade till och tittade ned i sitt knä för att dölja sina rödrosiga kinder. ”Tror du på ödet?” Helt plötsligt var det som att hon glömt bort att rodna och fnittra som en liten flicka, istället stirrade hon på mig med starka ögon. Nästan som att hon såg rakt igenom mig, läskigt. ”Ja, det gör jag faktiskt. Vi stötte på varandra så många gånger i korridoren att jag fick uppleva det. Du visade mig en helt ny värld. Där alla människor inte är starka, eller att dem mår bra. Jag är så glad att du började i min klass, och jag är framför allt glad att du är min flickvän.” En liten tår lämnade hennes ena öga vilket fick en stor klump att uppstå. ”Jag menade inte att göra dig ledsen. Baby, gråt inte.” Hon log lite smått. ”Lycklig.”

 


 

Efter middagen la vi oss vid poolen. Solen stod ganska högt på himmelen och det var riktigt varmt ute. Hon låg i sin vackra bikini, och läste någon av alla sina böcker. Jag förstår inte hur en människa kan läsa så många böcker som hon gör, men jag tycker det är ganska bra att någon av oss gör det, då kanske vårt barn kan få ett läshuvud. Själv låg jag och höll på med mobilen vilket verkade uppskattas av mina fans, jag la upp lite bilder på instagram. ”Baby, håller du på och kåtar upp dina fans nu igen?” Hon rullade över på mage och vek ned sina solglasögon så att dem hamnade på näsan, samt höjde på ögonbrynen med ett leende på läpparna. Hon kände mig allt för väl, men det var inte riktigt det jag höll på med. ”Haha, vad rolig du är. Den enda jag försöker göra det med är dig.” Hon skrattade till och klev upp från stolen för att sedan hoppa i poolen. Hon simmade bort till kanten och placerade sina armar där för att sedan vila sitt huvud på dem. ”Kom, det är varmt.”

 

Vi låg båda två och flöt i vattnet, skrattade och hade kul tillsammans. Hon var verkligen min bästa vän, jag visste att jag kunde prata om allt med henne, men ibland tog det emot. Det fanns så mycket jag ville fråga henne, men inte riktigt vågade. Eller vågade var fel ord, men jag visste inte hur jag skulle fråga utan att hon skulle skratta åt mig. ”Hur lång tid tror du att det kommer ta innan det syns en bula på min mage?” Jag kunde inte undgå leendet som spred sig på mina läppar när hon ställde den frågan. ”Jag vet inte, men jag vet inget annat än att jag längtar som fan. Jag vill att du ska vara rund som en boll och ha en mage stor som ett hus.” Hon spärrade upp ögonen och såg vettskrämd ut. ”Är du inte klok? Jag ska inte ha trillingar om du tror det.” Jag drog in henne i min famn och kysste hennes läppar. ”Vet du vad det bästa är?” Hon skakade på huvudet och kollade mig i ögonen. ”Det är inget du kan bestämma.”


 

 

Jag vet att detta kapitel är något ni har längtat efter, så här har ni det. =) 

 

Nästa kapitel vet jag inte när det kommer, då jag jobbar fram till på torsdag. Så vi får la se hur mkt jag orkar skriva. Och hur mkt min snurrande skalle tillåter. ^ 

 

I LOVE YOU ♥ 


Kommentarer
Emma säger:

Guuud vad jag jag längtat! Äntligen blev hon med barn :D

Skrivet: |

caroline svensson säger:

åh jag blir så tårögd!
jag bara älskar detta kapitel!!
längtar till nästa kommer :D
love u marielle <3

Skrivet: |

Anonym säger:

Grymt bra :D det är en bebis! Jag hoppar omkring här hemma och är glad för deras skull :D dom är värda en liten mini.
Men frågan är hur Scotter och alla kommer reagera när Justin ska bli pappa, och för att inte tala om fansen! Shit.. Ser fram emot att se hur alla kommer reagera :D

Skrivet: |

Saer säger:

UNDERBART! DU ÄR BÄST :'D WE LOVE YOU <333

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra! Så jäkla gulligt kapitel!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Emelie säger:

Yey, hon är gravid :D
Sjuuuukt bra kapitel!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstrorys.blogg.se

Anna säger:

Super bra!! :)

Skrivet: |

moa säger:

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeer <3

Skrivet: |

Elin Ringqvist säger:

RIKTIGT BRA! GUD SOM JAG LÄNGTAT! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://ringqvistelin.blogg.se/

Evelina säger:

Super bra!

Skrivet: |

elena säger:

super bra

Skrivet: |

Ewweh säger:

Sjukkkt bra!! Btw vet du vad som har hänt med danger? När jag går in på sidan funkar det inte :/

Skrivet: | Bloggadress: http://justbiebzz.blogg.se

Felicia säger:

ååååh, vad jag har längtat!!! Riktigt bra!! :D undrar om det kommer bli mycket drama även om Pearl och justin är så lyckliga nu? Sjukt bra i alla fall! ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbiebernovells.blogg.se

Nicole säger:

GRYYYYYYMT FETT BRA.

Skrivet: |

cajsa säger:

Asså åh vilket fint kapitel! Sitter här i min ensamhet och gråter :)
Så sjukt fint på alla sätt. ååååååååååååh vad jag älskar detta !!!

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se

Mickan - / My Life In My Word säger:

Äntligen har jag lite tid att läsa! :D Och inte ångrar jag det! :D:D Jag bokstavligen kvävde ett skrik här, vill ju inte väcka alla, så jag fick kväva det, sååååå glad jag är nu! :D iiiiiih! Och han är ju så förbaskat jävla söt alltså, jag skulle ju kunna äta honom till frukost, lunch och middag varje dag i resten av mitt liv. ;) Dem är så fina tillsammans, dem verkligen är perfekta för varann. :) Jag älskar ju hans sätt att se på henne, och allt han tänker om henne, det är inte direkt en nyhet, men det blir som en annan känsla varje gång man läser det, och jag kan läsa det miljoner gånger men ändå känna det på olika sätt, :) Och jag vill ju inte att denna saga ska ta slut, ever! Bilden :O Men whaat, HAHAHAHA, där skrattade jag högt, och kom på mig själv med att jag inte borde skratta så högt så det vart liksom HAHA--- Men jag tror inte att jag lyckades väcka någon. :P Haha. 'Baby, håller du på och kåtar upp dina fans nu igen?' Jag skrattar fortfarande så jävla sant! ;D Men vad är det han skulle vilja fråga henne, hallå sådär kan du inte skriva ju, du vet ju mycket väl hur nyfiken jag är?! Jag vill också att hon ska bli rund nu, och få en fin bebismage :D Och Justin är perfekt, punkt slut! ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Alice säger:

Awww!!! Haha älskar Justins sista mening :P
Uppdatera när du kan! Du äger!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se

Alice säger:

Awww!!! Haha älskar Justins sista mening :P
Uppdatera när du kan! Du äger!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se

Wilma säger:

Super bra längtar till nästa nu!! :-)

Skrivet: |

rt säger:

Jag kommer inte ihåg om jag har kommenterat eller inte..Haha men smweoifmeoifmeorfim så jävla grymt. Och designen är bara så jäkla snygg :)

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback