Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 124.

Kidnappningen var inte som jag så många gånger sett på tv:n och det skrämde mig en aning, vem ville mig så illa att den till och med rövade bort mig från min familj, men inte skadade mig. Jag låg i vad jag tror var ett baksäte, och inte i en skuff som jag hade förutspått. Bilresan kändes som en lång evighet och jag började för första gången gråta. Jag hade absolut inga problem med andningen, men jag saknade min mamma. Efter säkert en timme stannade bilen och motorn slogs av. Nervositeten steg i min kropp när jag hörde hur en dörr öppnades och stängdes för att sedan låta bakdörren gå upp, där jag låg. Två starka armar tog tag i mig och lyfte mig ut ur bilen, och det var ingen som sa något. Jag vågade inte. Jag var aldelens för rädd att bli skadad, eller till och med dödad. Personen som bar på mig sa inte ett ljud, jag tror knappt han eller hon andades, då jag inte hörde några andetag.

 

Dörrar öppnades och stängdes runt om mig, och jag hörde något som lät som en tv, vilket i alla fall bevisa att jag befann mig någonstans där det fanns el, och det var ett plus i kanten. ”Snälla låt mig gå.” Jag grät fortfarande och mina tankar var helt tomma, jag ville hem, eller till Justin. Jag funderade på hur han skulle reagera när jag inte dök upp som jag hade lovat att göra. Personen satte ned mig på något mjukt, och det kändes lite som en säng, mina händer lossades bakom ryggen på mig och jag kunde äntligen röra mig ordentligt. Dörren till rummet slogs igen, och jag hörde sedan hur den låstes. Påsen eller vad det nu var som jag hade på huvudet tog jag försiktigt av mig men var tvungen att blinka några gånger för att kunna acceptera den skarpa lampan som satt i taket. Rummet såg precis ut som vilket tonårsrum som helst, för en tjej, och det var verkligen en säng jag satt i, en dubbelsäng med massa kuddar. Jag förstod ingenting av vad det var som hände runt mig.

 

 

Vad jag tror var flera timmar passerade innan jag varken hörde ljud utifrån eller såg något som kunde verka vara ett liv. Det enda jag hade att roa mig med var att försöka lugna ned bebisen i min mage som hade valt att bli helt galen. Det sparkade nå så fruktansvärt, och jag antar att det var för att jag var uppjagad, och nervös. Jag hade ingen aning om vad som skulle hända mig, eller vart jag ens var någonstans. Nyckeln i dörren vreds om och sköts upp så att jag såg vem det var som stod där och som troligen hade kidnappat mig från min familj. ”Alex.” Det kom ut som i ett andetag och jag blev livrädd, jag trodde inte att han var den personen som ville skada mig. Jag började gråta, inte hysteriskt, men det rann tårar efter kinden på mig, och det var inget jag ville att han skulle se då han troligen skulle bli överlycklig. ”Var inte rädd, jag ska inte skada dig.” Han ställde ned en blicka på sängen med nylagad mat, men jag vågade mig inte på att äta av det då jag inte visste om han hade förgiftat det eller inte.

 

”Varför är jag här?” Varje gång han flyttade sig ett steg närmare mig, hoppade jag längre in i sängen, men tillslut kom jag ingen stans, då jag satt längst in i hörnet, med knäna så långt upp mot mitt bröst, som jag bara kunde. ”Om du skulle ta och tänka efter lite själv, så skulle du förstå det.” Hans röst lät varken arg eller ledsen, han var helt normal, och allt jag ville var, att befinna mig i armarna på Justin. Just nu var han mitt enda hopp, och jag hoppades för mig liv att han hade fått mitt sms som jag skickade, och insett att det inte skulle ta sådan lång tid att åka till honom, inte ens på grund av olyckan. Alex vände om och lämnade mig ensam kvar i rummet tillsammans med tallriken med mat. Dock kunde jag inte äta av den, då jag inte visste vad han hade gjort med den. Jag ville inte riskera att döda mitt barn, eller skada det på något annat sätt. Så jag avstod, även om magen började kurra.

 

 

 

Aurora stod i köket när jag kom tillbaka från rummet där Pearl befann sig. Hon tittade med avsmak på mig, och rynkade sedan på näsan. ”Hur kan du behandla henne som en prinsessa? Hon är inget annat en patetisk fitta.” Jag vet inte vad som flög i mig, men jag gillade inte sättet som hon pratade om Pearl på, så jag satte min hand runt hennes hals och pressade upp henne mot väggen. Hon blev riktigt förvånad över min handling, och jag kan förstå henne, då jag själv inte förstod vad det var som hände. ”Du säger inte så om henne en gång till, fattar du?” Hon nickade lite tafatt med huvudet, så jag släppte henne, och hon började hosta. ”Är du inte riktigt klok? Vad gör du?” Hon hukade sig ner och drog riktigt djupa andetag för att försöka få tillbaka syret hon hade mist. Jag svarade henne inte, utan gick ut ur köket.

 

Direkt efter att Justin hade hittat mig och Pearl på ön började jag planera hur jag skulle få henne att bli kär i mig. Kidnappning och bortförande var det enda jag kom att tänka på och började genast slå slag i saken. Jag köpte mig ett hus cirka en timme utanför LA, lite ute på landet skulle man kunna kalla det. En herrgård, och tillsammans med Aurora började vi planera allt. Hon gjorde allt detta för att få Justin, och jag för att få Pearl. Jag visste att jag skulle lyckas, dock förstod jag redan från början att Aurora inte skulle ha en chans. Jag hade kopplat alla kameror och mikrofoner till ett av rummen i huset, och hade där inne även fullt med datorer så att jag höll koll på vad som hände, dock fanns det bara kameror i ett av sovrummen, och det var där Pearl var inlåst.

 

Jag hade nog utan tvekan kunna suttit där inne i timmar och bara titta på henne, då hon var den vackraste i världen. Speciellt med den där underbara magen hon bar omkring på. Hon satt just då i sängen, på exakt samma ställe som när jag hade lämnat henne. Hon såg helt förstörd ut, och hon grät. Jag kunde inte höra henne, men jag såg hur tårarna rann längs kinderna på henne. Efter kanske en timme hände något, och hon valde att i stort sett riva hela rummet, det flög saker kors och tvärs. Jag sprang dit med Aurora efter mig, då hon troligen hade hört allt. När jag öppnade dörren hann jag inte ens reagera förrän Aurora klampade in och visade sitt ansikte för Pearl som spärrade upp ögonen. Ingen sa något, så Pearl vände sig om och slungade en lampa tvärs över rummet, vilket fick Aurora att se svart. Det var nog ingen som hann reagera innan hon hade slagit Pearl till golvet.  


 

Och som vanligt känns det så framtvingat, men ah. Hoppas det är bra nog för er. =) 

 

Vad tror ni kommer hända nu då? 

 

 


Kommentarer
Ewweh säger:

Shiit :'o MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!

Skrivet: | Bloggadress: http://justbiebzz.blogg.se

Fialia säger:

Grymt bra skrivit! Som alltid ;) men jag hoppas inte att barnet far illa nu :( skulle vara jätte synd! Väntar spänt på nästa kapitel, snutt <3

Skrivet: |

Becka säger:

Shit! Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Sara Mähler säger:

Åh vad bra ! men åh så hemskt !!!!! :( sååå bra, du är underbar och kämpa på, du är sååååååååå duktig <3333333

Skrivet: |

rt säger:

OMG OMG OMG OHH MY MOTHER. JAG VISSTE ATT DET HADE NÅGOT MED DEN DÄR SKITFITTAN ATT GÖRA. FAN VAD JAG HATAR HENNE. HUR VÅGAR HON ENS? OMG FYFAN ALLTSÅ EOIFJIOJFWOJFOW. JAG HATAR HENNE. Så. Grymtbra :)

Skrivet: |

Fialia säger:

Skit bra skrivit! Du lyckas alltid babe! Gör bara inte så hon mister barnet.. För då dör jag, seriöst! Och det vore jävligt synd! Då mister Sverige sin snyggaste människa gåendes/åkandes/rullandes - you name it! - på denna jord! Puss!

Skrivet: |

Fialia säger:

Skit bra skrivit! Du lyckas alltid babe! Gör bara inte så hon mister barnet.. För då dör jag, seriöst! Och det vore jävligt synd! Då mister Sverige sin snyggaste människa gåendes/åkandes/rullandes - you name it! - på denna jord! Puss!

Skrivet: |

Sandra säger:

OMG!!! MEEER! DU ÄR JU BÄÄÄÄST!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se

Emelie säger:

Jätte bra! <3
Men det får inte hända något med barnet, vill inte att fler av Pearls och Justins barn ska dö!!

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Anonym säger:

Super bra kapitel och hoppas att barnet klarar sig och att Justin hittar henne :/ Mera!! :D

Skrivet: |

ebbs säger:

jag önskar att Justin får något tecken vart hon kan finnas för jag vill verkligen att han ska hitta henne och allt ska vara bra!! Du skriver sååååå jävla bra! Har saknat dina kapitel!! <3

Skrivet: |

Emma säger:

Hoppas Justin hittar henne och hoppas inte dom förlorar barnet. :o

Skrivet: |

Linnéa säger:

OMG DET FÅR INTE HÄNDA NÅGOT MED PEARL ELLER BARNET JÄVLA AURORA!!!!!!!
Jag hade rätt jag chansade på att det var Alex som kiddnappade henne! Sjukt bra!
Jag hoppade du mår bättre snart! Det verkar vara jobbigt alltså det som har hänt när du blir så där när du sitter vid datorn! krya på dig! :)

Skrivet: |

tova säger:

nooooooooooooooooooooooooo bäbisen får inte skadaas !!

Skrivet: |

Felicia säger:

Herrejävlaaaarr!! Hade aldrig gissat på att det var alex!! O hur FAN tänker han egentligen?? "näe, jag tror jag kidnappar henne, så kanske hon blir kär i mig", haha, helt sjukt egentligen!! Jag bryr mig nt hur dålig din uppdatering än må bli pga din "sjukdom" elr vad man ska kalla det.. Jag kommer alltid stanna kvar. Så länge kapitel kommer upp någon gång dvs ;)

Skrivet: |

Storiestoyou säger:

Du skriver så sjukt bra! Sluta aldrig!

Skrivet: | Bloggadress: http://www.storiestoyou.blogg.se

Julia säger:

Aw crap. Nu händer något med bebisen, eller hur?:(♥

Skrivet: | Bloggadress: http://likeajulia.blogg.se

Anna säger:

Super bra!!

Skrivet: |

Evelina säger:

Aaaah super bra!

Skrivet: |

Lolo säger:

Ahhh har längtat det var riktigt bra kapitel.:)

Skrivet: |

elin säger:

Jättebra! Hoppas att nästa kommer snart. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Nella säger:

Asbra :D Älskar hur du skriver, det är så annorlunda mot andra noveller!

Btw Vem är tjejen som spelar Aurora i din novell? Svara gärna i min blogg :)

Kraam

Skrivet: | Bloggadress: http://www.biebstory.blogg.se/

Silvia säger:

ÄLSKAR DET!! ta din tid, du är en grym författare eller vad kallas det om man skriver noveller aja du är asgrym. YOU RULE GIRL!!

Skrivet: | Bloggadress: http://Silviaah.blogg.se

Anonym säger:

WTF!! Det där kan ju inte hända, tror jag dör snart. Allt va påväg att bli bra och nu det hr!?!?!?!?!


ps. du är verkligen bäst på att skriva!!!!

Skrivet: |

Cajsa säger:

Omg!! Det ända jag tänker på är bebisen just nu.. Sjukt bra skrivet och kändes inte alls framtvingat eller vad man ska säga! Jätte bra faktiskt!

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se

kim säger:

du är så sjukt beåvad!! (stav)
ta den tid du behöver okej? för dom som väntar på nått bra väntar aldrig för länge eller hur? men lova att forrtsätta! :)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Nu har jag äntligen läst, tre gånger, som vanligt :)
Även fast jag har lite mer inside information, så är det helt annat att läsa helheten, och det har jag sagt förr. :)
Hur bra som helst skrivet, du kan och du vet det själv, detta är bevis på det! Du har fått ihop allt hur bra som helst, hur hon känner och vad som händer. Jag kan bara tänka mig hennes reaktion när hon såg att det var Alex som hade kidnappat henne, men ändå fundera på varför han gjort det om han inte ville skada henne osv. Och vadå var inte rädd, är han dum eller. Klart som fan hon är rädd, livrädd, det hade ju jag varit oavsett om det var han eller någon annan, hon hade ju kunnat varit i Justin's armar nu. Fy fan alltså! Och bara hur du fick till hans svar till henne, kanon bra! :D
Att Aurora är med i detta gör mig bara mer arg, även fast jag hade lite inside info. :P Men även fast jag inte riktigt tycker om Alex alls nu, så är jag glad att han ställde henne mot väggen när hon sa så om Pearl. Men han lär ju inte vara riktigt jävla frisk, haha! Och att Pearl skulle gå balonies trodde jag inte, men det är väl frustration, jag hade nog varit likadan. Och bara synen av Aurora i detta, jag hade ju dödat henne med mina bara händer! Och hur fan har hon ens mage att slå ner henne, jag hoppas för hennes liv att inget händer med Pearl eller barnet, jävla hagga! MORR! ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

ebba säger:

du skrev på http://beautifulbieber.blogg.se/ va?
för jag har hittat en blogg http://justinworldbieber.blogg.se som har kopierat eran novell I Feel Different Around You, ja vet att du inte gillar sånt så ja ville berätta. hon kopierar rakt av med bilder och allt och säger att hon skriver de själv. :(xxebba

Skrivet: |

Liza säger:

Aaaahhhhh mer mer mer mer mer mer !!!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://Justinbiebnovell.blogg.se

Alizzdream säger:

Asbra!! Älskar den!! Pearl får inte få missfall igen D':
Hoppas du mår bättre snart!!

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback