Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 132.

 

 

Justin visste verkligen vad han skulle säga till mig för att få mig att rodna eller över huvud taget få hela situationen att kännas jobbig. Jag hatade att han hade den makten över mig, bara genom att dra upp vårt sexliv. Jag visste att han inte ville något illa och att han hade rätt i det han sa, men det kändes ändå som att det var något helt nytt för mig, även om jag bar på hans barn, och att jag nästan hade gjort det i 7 månader. Vi hade i alla fall släppt det och lagt oss ned i soffan för att fortsätta kolla på filmen vi egentligen hade börjat med för länge sedan. Jag gosade in mig i hans famn och han placerade sin hand på min mage, och helt på ett icke sexuellt sätt strök han mig på magen under linnet. Jag älskade när han gjorde så och det inte var planerat, utan när han tog initiativet till att göra det själv. Jag rös över hela kroppen efter en stund av avslappning, och det var hur skönt som helst. Återigen kände jag mig som en liten fågelunge.

 

 

Eftersom att jag bodde lite högre än själva LA kunde man se staden en bit uppifrån om man stod på vår uppfart, och det var där vi stod med ett varsitt glas i handen, med päroncider, alkoholfri. När klockan slog tolv skålade vi och sedan helst plötsligt pressade Justin sina perfekta läppar mot mina till tonerna av alla fyrverkerier, och alla underbara färger på himmelen. Jag älskade den stunden, och ville inte att den skulle ta slut. Det märktes att Justin var på samma plan som jag då kyssen bara blev hetare och hetare samt mer passionerad än innan. Han släppte glaset han hade i handen tidigare och lät det gå i tusen bitar, men inte ens det hindrade mig från att fortsätta kyssa honom. Hans händer vandrade över min kropp precis som att dem aldrig gjort det tidigare, och det var en underbar känsla.

 

När vi tillslut släppte varandra burrade jag in mig i hans famn och kysste han på halsen. ”Fryser du, gumman?” Jag skakade bara på huvudet och lät honom hålla om mig. Det tog ytterligare 20 minuter innan vi faktiskt släppte varandra och gick tillbaka in i huset. Jag gäspade stort och gnuggade mig i ögonen. ”Baby, du är ju trött. Vi går och lägger oss.” ”Nej, gör vi inte…” Han satte sin hand över min mun och skakade på huvudet. ”Säg inte emot gumman. Vi går upp och myser ned oss.” Dock fanns det tydligen inget jag kunde göra då han nästan släpade mig upp för trappen. Vi borstade tänderna tillsammans och försökte stirra ut den andre genom spegeln, men det verkade inte fungera då ingen ville släppa blicken från den andre. Så söta vi två kan vara. Ena stunden bråka som sjutton, för att i nästa vara söta mot varandra.

 

 

 

”PEARL SHINE!!!” Jag vaknade morgonen efter av att min pappa stod och skrek från nedervåningen. Eller morgon och morgon, klockan hade passerat långt över lunchtid, och jag kunde inte minnas när jag sovit så länge sist. Justin började skruva på sig bredvid mig, men jag kravlade mig ur sängen och drog på mig morgonrocker för att i alla fall försöka hindra att pappa skrek en gång till så att Justin skulle vakna helt. ”Ja pappa, vad är det?” Han stod med både ytterrocken och skona på sig i hallen och pekade med hela armen rakt ut genom dörren. ”Varför är det fullt med glas på uppfarten?” Det var först då jag kom ihåg att jag inte hade sopat upp efter att Justin hade släppt glaset kvällen före. ”Jag körde över det, och är nu tvungen att fixa bilen till verkstaden för att göra ett däckbyte.” Jag tittade skamset på honom och vek sedan ned mitt huvud. ”Förlåt pappa.”

 

Pappa var inte så arg som han själv ville få det att framtå som då jag först hade kommit ned, dock tyckte han att det var onödigt. Justin gjorde i alla fall ett försök med att be honom om ursäkt, och det verkade fungera då pappa helt plötsligt gick omkring och visslade samt pratade med verkstaden i telefon. ”Vad gjorde du med min pappa?” Mamma var inte hemma, så det var bara pappa, jag och Justin. Vi två stod i köket och höll på med maten för dagen, även om jag inte orkade så gjorde jag det ändå, för att få min pappa gladare. ”Jag gjorde inget speciellt. Han kanske fick till det igår…” Mer hann han inte säga då han faktiskt försökte få det att låta som att mamma och pappa hade ett sexliv, och hade dem det ville jag inte veta av det. ”Aj, varför gjorde du så?” Han tog sig för armen där jag tidigare hade slagit till honom. ”Du ska sluta prata sex med mig, förstår du det?” Han skrattade bara och skakade barnsligt på huvudet.

 

”Pappa, maten är klar.” Pappa kom in i köket med ett glatt leende på läpparna, vilket för stunden skrämde mig en aning. Det var längesedan jag sett honom så glad, men jag ville inte ifrågasätta honom ifall att jag skulle förstöra hans glädje. På bordet framför oss stod det en köttgryta och ris, med en stor smarrig sallad. ”Gud vad gott det luktar.” Pappa slog sig ned på sin plats medan jag och Justin satte oss mitt emot honom. ”Hoppas det smakar lika gott.” Justin var den som hann svara innan jag gjorde det. Pappa log ännu mer än innan och högg in på maten. ”Vart är mamma någonstans?” Han tuggade ur munnen och sköljde ned med lite mjölk som han hade i sitt glas. ”Hon och Pattie tog en lunch på stan.” Jag nickade som svar och fortsatte äta, även om det var svårt då Justin hela tiden smekte mig på låret och ibland alldelens för högt upp för hans eget bästa.

 

 

 

Efter maten plockade pappa undan så jag och Justin kunde återgå till mitt rum och bara ta det lugnt. Vi låg i min säng och höll om varandra, inga ord behövde utbytas för att vi skulle kunna förmedla vår kärlek till varandra. ”Känn. Hon sparkar.” Jag la mig ned på rygg och Justin satte sig upp bredvid mig och placerade sina händer på magen där jag visade att han skulle lägga dem. Precis efter att han hade gjort det sparkade hon ännu en gång och ett brett leende spred sig över Justins läppar. ”Vi måste se till att skapa ett syskon åt henne.” Jag kunde inget annat än skakade på huvudet då jag inte förstod hur han orkade. ”Ge dig nu.” Han fnös högt och kysste mig över magen. ”Pappa ska se till så du får ett syskon, mamma har ingen talan. Jag vet att hon vill.”  


 

Jag hoppas att ni tycker om det. Och i nästa kapitel kommer jag hoppa en bit till, i tiden och lite saker kommer hända. =) Jag hoppas att jag kommer få ner det som jag vill ha det. Dock kommer jag inte skriva mer idag då mitt huvud har återigen har gett upp. =/ 

 

Kommentera. ♥


Kommentarer
Emelie säger:

Jätte bra! <3
Men snälla inte mer bråk! :(

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Evelina säger:

Super bra!

Skrivet: |

Gina säger:

Så sjukt bra är denna asså!
Det första jag gör varje dag och kväll är att kolla om det har kommit upp något nytt kapitel.
Har aldrigt läst någon så bra novell/berättelse förr!
Har tillochmed läst om den från början typ 7 gånger!
ÄÄÄÄÄLSKAR DENNA!
Hoppas stort att du avslutar denna och inte bara lägger undan den.
MEN MENAR INTE ATT DEN SKA SLUTA NU.
Hoppas starkt på att du skriver flera.
Och att du blir författare så jag kan köpa alla dina böcker och läsa dem om och om igen så jag kan läsa dem utan att titta i boken till sist ^^ :)

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: |

Jenny säger:

Åh! Det är så sött! Jag älskar när de håller på så där! Typ småbråk på skoj.. Fortsätt skriva och nästa kapitel lät intressant och jag hoppas du mår bättre snart! <3

Skrivet: |

Romina säger:

Så himla gulligt kapitel asså! ;D

Skrivet: |

Sara Mähler säger:

Kan du svara på min kommentar angående deras boende? Dom bor på en helt perfekt Ö som är helt deras! och ett underbart vackert hus, så allt blir ju inge kul om dom helt plötsligt ska flytta till en lägenhet?!?!? ): ÄLSKADE kapittlet !! kärlek till dig :D

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Haha det är ju det som är så kul mellan dem, att han har den makten och kan göra så, även fast hon seriöst blir arg :P Men det är bara kul.
Men åh mys! Det där vill man ju själv kunna uppleva en dag.
Jag tycker att deras nyårsafton var hur mysig som helst, hade inte kunnat bli bättre tror jag :) Haha, älskar att han ändå kan bestämma över henne, men är hon trött så ska man ju sova, och klockan var ju ändå över 12 :P Sötnötar!
Oh lord, jag kunde nästan höra han skrika hennes namn där, scary, haha! Typiskt att dem glömde sopa upp det då, men ah, han verkade ju ändå vara på rätt bra humör så :) Men haha, euw, det där hade jag heller velat höra, han behöver ju inte gå över gränsen, :P jag hade slagit honom minst lika hårt. :P
Haha n'aw, "Vi måste skapa ett syskon till henne." hon har ju inte kommit ut än, haha! Här går det undan minsann :P Bästa ju, 'mamma har ingen talan. Jag vet att hon vill.' haha! Oh my! ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Anna säger:

Jätte bra!! :)

Skrivet: |

Hanna hoflin säger:

Jättebra! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://iwnfy.blogg.se

Tilda säger:

Jätte bra!!

Skrivet: |

Alice säger:

Asbra som vanligt!! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se

Anonym säger:

Grymt bra! Hahha håller med Justin dem borde göra ett syskon men dem måste ju vänta lite! det första barnet har ju inte kommit!:)

Skrivet: |

cajsa säger:

super bra :)

Skrivet: | Bloggadress: http://theswaaggers.blogg.se

Felicia säger:

OMG!!! SÅ JÄVLA FUCKING UNDERBART!!!! Den dagen du slutar skriva, vet jag fan vad jag tar mig till, får la sätta mig och läsa om alla dina noveller då antar jag ;)

Skrivet: |

Noo :(( säger:

Så ehm.. Is thia the end, kinda? :(

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback