Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

#JagBlirSåJävlaTrött.




Svar; Jasså? Gör jag? Hur kommer det sig att varenda kommentar som är negativ är anonym? Det finns ingen i detta land som kan stå för sina egna ord och handlingar. =/ Heelt sjukt, har nog aldrig fått en negativ kommentar där det funnits ett namn, eller en länk. Varför? Ni är så rädda för att jag ska besvara erat lilla påstående. 

Jag blir så trött. Får man sucka högt eller får man skäll för det oxå? Anledningen till att jag vill ha kommentarer är för att JAG vill bli bättre på det JAG gör. Vad är det som är så elakt med det? Jag vill veta vad folk tycker om, och INTE. Men det är tydligen inte acceptabelt. Så härdan efter blir det kanske tre kapitel i veckan, och ni behöver inte kommentera över huvud taget. Kanske till och med ska ta bort den möjligheten. Så slipper vi detta. 

PAPPSKALLE!!!!!!!!! -.-

Kommentarer
Me+You 'Imma tell you one time. <3 säger:

Bry dig inte vad hon skriver, du är helt fantastisk! Och om det inte passar h*n, så kan hon sluta läsa och move on, helt enkelt. Jag absolut älskar denna novellen! Och du behöver haters, alla behöver haters, tänk hur världen skulle vara om det inte fans haters? Haha, men tänk på att du är amazaaayn! <3

Skrivet: |

Anonym säger:

Jag vet att du blir ledsen när du får sådana kommentarer men du borde inte ge dom uppmärksamhet för då kommer dom bara fortsätta kommentera negativt.. Spärra denna persons IP nummer :)

Skrivet: |

rt säger:

Jag vet att du blir ledsen när du får sådana kommentarer men du borde inte ge dom uppmärksamhet för då kommer dom bara fortsätta kommentera negativt.. Spärra denna persons IP nummer :)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Vad är det för jävla idioti! Fy fan för den personen! Uppskattning vet ni vad det är?! Uppenbarligen INTE! Ska du/ni bara klaga så kan ni lika gärna ge fan i att läsa och kommentera!!

För ni ställer bara till det för oss som VILL läsa, och UPPSKATTAR den tid Marielle lägger ner för att skriva denna novell, som många av oss älskar!

Så bitch please, shut the fuck up and sit the hell down!!

Okej kritik kan man ge, men fan inte påhopp och falska anklagningar!!



Tack för det!

Fy fan!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

elena säger:

alltså hur kan den personen skriva sått.



när jag inte skriver kommentar så har jag sjukt brotom men jag ska förbättra mig <3

Skrivet: |

Josefine säger:

Men förstår vad personen menar lite. Liksom jag kände själv lite när jag såg inlägget om att vi inte hade kommenterat tillräckligt mycket. Det är inte speciellt kul för oss som läser, iallafall inte för mig när man läser ett kapitel och får sen se att det står 'minst 35 kommentarer på det här, annars blir det inget mer'. Men jag förstår sig också, att du vill ha tillbaka lite efter ha tagit din fritid till att skriva, vill ha våra åsikter om det osv.

Men aja, skit i det :) vi uppskattar att du vill dela med dig dina noveller till oss.

Skrivet: | Bloggadress: http://byardell.devote.se

sandra säger:

Det är inte alls jobbigt att kommentera, det är bra att få lite kommentarer på det man skriver. Så jag förstår dig helt i detta då jag själv äger en novwllblogg och vill ha lite mer kritik eller feedback eller vad det nu heter. Jag förstår också att du kanske tar åt dig, för det gör ju alla. Men försök inte att ta åt dig och ja..du förstår säkert.



Jag tycker du förtjänar alla läsare och kommentarer i hela världen, iallafall sverige. Du är så grymt bäst i det du gör och du sprider verkligen glädje i bloggen. Jsg är så glad att fortsätter med att sktiva, och jag tycker verkligen du borde bli författare.

Man får liksom bilden i huvudet. :) puss och kram från mig.

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Smilla säger:

Jag förstår den som skrev det och jag håller med om att det är svin jobbigt att läsa och så står det att 35 stycken måste kommentera! Älskar denna novell men den har blivit sämre nu än när du skrev förra novellen!

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag måste vara blind eller något?! Men jag ser inte att det står att 35 stycken måste kommentera innan nästa kapitel kommer. Inte heller något liknande!

Nötter! Stfu!

Är det ca 200 stycken som läser novellen, men enbart 10 stycken kommenterar så börjar man ju undra, varför ens läsa om man inte kan dela med sig om vad man tycker!



Och detta eviga jävla tjat om att HITRISA var bättre osv. Lägg ner nu, snacka om att leva i det förflutna, YGMS är hur bra som helst, underbar novell, HITRISA kommer alltid ha en plats i hjärtat, men jag kommer aldrig att jämföra dem! Det är två olika bloggar, men samma författare som det så fint heter :)

Sluta klaga nu!

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback