Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Jag var inte rättvis mot er.

Precis som rubriker lyder var jag inte rättvis mot er igår. Jag ångrar absolut inte mitt beslut, jag behöver få ta en paus, och kanske till och med lägga av. Det är som sagt tråkigt, men jag behöver det. jag måste få känna att jag skriver för mig själv, jag vill inte känna mig pressad, jag vill skriva för att jag tycker det är kul. 

Jag älskar er, och precis som ni läser mina noveller om och om igen, läser jag självklart era kommentarer. Jag bara älskar att ge mig själv en daglig dos av lite egobost. :) Det är alltid bra! Jag kommer att sakna er, verkligen. Det kommer bli tråkigt, för det första jag gör på morgonen är att kolla om jag fått några nya kommentarer. Det kommer att ta ett tag för mig att inse att jag själv har lagt av. 

Ni är jätte många som har frågat om jag kommer ta bort bloggen. Absolut INTE. Den kommer finnas så länge jag lever. Det är här jag har kontakten med alla mina underbara läsare. Det är ni som har gett mig styrkan att skriva genom era underbara kommentarer, så dom vill jag inte mista. Det kanske är på grund av dom jag en gång framöver kommer tillbaka, med nya krafter. 

Twitter: MarielleSjelin
Instagram: MarielleSjelin
Mejl: [email protected]
Personlig blogg: http://mariellesjelin.blogg.se/

Jag hoppas verkligen att det finns några som hör av sig. :) Och glöm inte bort att jag faktiskt uppskattar era fina ord, och jag älskar er alla. Det gör återigen ont i mig att skriva detta. Men jag vill att ni ska få ett så rättvist slut som möjligt. Men glöm inte bort att kolla in här lite då och då, jag kan ju ha överraskat er, man vet ju aldrig med mig ;) KRAMAR!!!

Kommentarer
alizzdream säger:

Jag är ledsen, men du behöver göra det som är bäst för dig och det förstår jag!

Nu ska gå till mobilen och följa din instagram! :P

Vi älskar dig!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Anonym säger:

äntligen har hon slutat - alla haters vi har lyckats!

Skrivet: |

Mickan / - My Life In My Words säger:

Som jag har sagt förr så förstår jag dig, men samtidigt så hoppas jag verkligen att du kommer tillbaka för som jag sa så har jag redan fastnat för denna novell :)

Men du gör vad som känns bäst för dig, och jag är oerhört tacksam för att du inte tar bort bloggen, dels för att jag kommer att vilja läsa om novellerna, och dels för designen :)

Jag följer dig både på instagram och twitter redan så jag kommer att ha koll på dig, din mail och personliga blogg har jag också redan koll på, hehe! Låter som värsta stalkern :D



Men den där jävligt onödiga kommentaren över här, anonym dessutom, vad är det för jävla fel på idioter som sitter och skriver en sådan sak, fuck off! Seriöst så hoppas jag innerligt inte att ni s.k "haters" tror att det är på grund av er som Marielle har slutat, i så fall så är ni mycket dummare än vad ni redan är. Fyfan! Väx upp!



Marielle, jag var tvungen, haha! Men vi älskar dig, och det kommer vi alltid att göra, och jag kommer att drömma, och hoppas. :D <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Felicia säger:

Saaaknar din noveeeeell!!! Älskade (älskar menar jag) ju den!! ''/ ååååh!! Och jag som ville veta hur det skulle bli med Pearl och Justin och Aurora (stavade jag hennes namn rätt nu?`?) oc vill sååå gärna att du ska börja blogga igen, trots att jag vet och respekterar ditt beslut med att sluta, eller ta en paus eller vadman nu vill kalla det.. Ville bara säga att jag önskar att du en dag återupptar novellen, för vill veta resten nuuu!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback