Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 23.

Hon säckade ihop i min famn, så jag satte mig ned med henne i knä. Både hon och jag blev fulla i sand, men det var det minsta problemet jag hade just då. Hon grät, nå hysteriskt, och jag hade ingen aning om vad jag skulle göra, mer än finnas där. Hon skakade till en aning, sedan var det precis som att inget hänt, hon torkade sina tårar och satte sig upp. Hennes ögon speglade aggressivitet och rädsla samtidigt. ”Säg att jag inte är galen, snälla. Visst känner du något för mig, eller kände i alla fall.” Det kom ut som en viskning, men jag hörde det klart och tydligt då det inte fanns något annat runt om som gav ifrån sig ljud, det var bara hon och jag. Hennes blick sökte min, men jag visste inte om jag skulle vara kapabel till att se henne i ögonen. Utan att se smärtan hon bar på. ”Pearl, jag…” Hon tittade på mig, och jag kunde se att hon var nära på att börja gråta igen. Innan jag hann säga något mer reste hon på sig och gick. ”Jag tycker om dig.” Viskade jag för mig själv.

 

Precis när jag skulle runda hörnet för att komma till mitt rum kunde jag höra två tjejer prata med varandra, och det var inte vilka som helst. Aurora och Pearl, det var ingen av dem som lät speciellt glad, och det kändes sjukt att dem två stod och bråkade om mig. Jag skulle ha avbrutit dem två, men jag gjorde det inte. Jag vet inte varför. ”Varför ser du inte att han inte är lycklig med dig?” Aurora lät självsäker, precis som en översittare. ”Du kan få honom, jag vill inte ha honom, och han vill inte ha mig.” Jag svalde hårt, och gick fram till dem två. Båda två kollade på mig med stora ögon innan Pearl vände på klacken och gick, och Aurora kom fram till mig. Hon stod nära nog att jag kände hennes underbara doft. Kalla mig dum i huvudet, men hon visste vad hon skulle göra för att få mig på fall.

 

 

Vi låg i sängen tillsammans, inlindade i mitt täcke och jag med armen om henne. För mindre än 20 minuter sedan hade det varit så svettigt och varmt mellan oss, men lusten fanns där, och det gick inte att göra något åt den. Jag hade låtit henne ta av mig plagg efter plagg, så tillslut låg vi omslingrandes i sängen med bara en sak i våra tankar, sex. Hon satte sig upp och drog på sig sina trosor som låg någonstans slängda på golvet, sedan reste hon sig och gick in på toaletten. Det var då tanken slog mig, vi använde ingen kondom, lusten hade varit för stark för att lägga energin på något sådant. Jag suckade för mig själv samtidigt som jag la mig ned på rygg med händerna under huvudet. Jag hörde hur hon spolade och låste sedan upp dörren. Hennes perfekta kropp blev som en målning framför mig, hon stod där i enbart ett par minimala trosor och såg gudomlig ut. ”Är du hungrig?” Som svar på hennes fråga kurrade min mage till. ”Jag är sugen på McDonalds.” Hon nickade och började klä på sig.

 

Jag vet inte om hon förväntade sig att vi var tillsammans bara för att vi en gång legat med varandra, men det var långt ifrån det jag tyckte. Mina känslor för Pearl kommer aldrig försvinna, och jag kommer aldrig få starka nog för Aurora, för att kunna vara tillsammans med henne. När vi båda hade klätt på oss tog jag min mobil och nyckelkortet för att sedan ta med mig henne ut ur mitt rum och styra stegen till rondellen som låg ca 100 meter från skolan, där dem hade öppnat ett nytt McDonalds. Vi gick ganska tysta sida vid sida, vilket för mig bara visade att vi egentligen inte hade så mycket gemensamt, det var inte ofta vi pratade om saker som man egentligen inte kan prata med vem som helst. Förutom att hon någon gång då och då kan berätta lite om hennes mamma och pappa.

 


 

Måndag morgon, och skola på schema. Jag ville inte gå, då jag inte hade sovit en enda blund den natten heller. Jag lovade mig själv att inte sätta mig i situation där jag kunde få mitt hjärta krossat, men vad gör jag direkt en grabb är lite snäll och trevlig? Jo, kärar ned mig. Jag var inte kär i Justin, men han var en sådan jag lätt hade kunnat bli det i. Jag tyckte om honom, innan han visade sitt rätta jag. Innan han mitt framför mina små bruna ögon kysste Aurora. Det stack till i mitt hjärta när jag tänkte tillbaka på den stunden, men jag lät det inte gå så pass långt att jag började gråta. Inte igen, och absolut inte över Justin. Jag hade övertalat mig själv att jag skulle gå vidare, så det var det jag jobbade på. Jag hoppade in i duschen och kammade igenom mitt hår när jag kom ut, smink fanns inte ens på kartan för min del. Men två sprut av min parfym.

 

 

Morgonens första lektion såg till att jag blev illamående, alla mina före detta vänner och Justin. Det fanns en ledig plats längst bak, helt ensam, och den nappade jag på en gång, då jag inte ville ha någon bredvid mig. Matte stod på tur, och när Mr. Dodd hade välkomnat oss tillbaka efter höstlovet vände han ryggen mot oss och började skriva massa på tavlan. Jag tog tillfället i akt och fiskade upp min iPod för att sedan plugga igen mina öron. Jag räknade på i vår bok så mycket jag hann under loppet av en timme då jag verkligen hatar att ligga efter, och matte råkar vara ett av mina starka ämnen. Varje gång låten var slut kunde jag höra antingen Aurora eller Justin som satt framför mig, hur dem skrattade tillsammans och verkade ha riktig kul. Ett sting av svartsjuka for genom min kropp, men jag skakade snabbt av mig det.

 

Klockan ringde ut och jag hade hunnit med några sidor, jag var riktigt stolt över mig själv, att jag hade klarat av att lägga min energi på annat än på Justin. På tal om honom, han tittade inte ens på mig, inte en enda gång såg han åt mitt håll, precis som att jag inte fanns. Vilket egentligen var ganska vanligt, det var ingen som såg mig, men när han väl gjorde det, och sedan ignorerade mig, då gjorde det ont. ”Vi har musik nu, har du kommit någon vart med dina låtar?” Aurora stod och pratade med Justin när jag gick förbi med huvudet högt, jag ville inte visa mig mer svag än jag tidigare gjort, det var slut med det. ”Nej, inspirationen har tagit slut.” Det lät som att han led, vilket han gott och väl kunde göra. Aurora såg mig komma, så hon vände sig mot Justin och la sina armar om honom. ”Det kanske vi kan ändra på ikväll.” Sedan kysste hon honom, och han gjorde inget för att putta bort henne. Det var då jag insåg att dagen aldrig skulle ta slut.

 

Mr. Milner skolans bästa lärare älskar vår klass, han har aldrig speciella lektioner när det kommer till vår klass, han låter oss alltid göra vad vi vill, men denna dag var det annorlunda. Han hade ställt fram stolar åt oss alla och bad oss sätta oss ned, för att han sedan skulle dela in oss två och två. Vad tror ni hände? ”Justin, du och..” Han tittade sig runt och fick se en del tjejer som verkligen ville vara jobba tillsammans med Justin, men när han kom till mig så såg han inte det där leendet som alla andra hade. ”Pearl.” Jag ville sjunka genom jorden, och jag visade det. ”Jag vill inte vara med honom.” Det var inte meningen att det skulle komma ut högt, men det gjorde det och Justin såg sårad ut. ”Du har inget val, ni kan gå och sätta er i kuddrummet.” Han gav mig en nyckel för att sedan dra upp mig från stolen och löst putta mig mot dörren. ”Du kanske ska ge oss uppgifterna också.” Han skrattade till och gav mig ett papper. Utan att bry mig om Justin kom eller inte, så gick jag in i rummet, där det låg massa olika kuddar över hela golvet och massa efter väggen. Det var ganska skönt att sitta där inne.


 

Morsan ligger och sover, så jag hann med ett kapitel, innan jag ska dra på mig kläderna, borsta tänderna samt dra en kam genom håret, innan jag ska iväg på AMS. :P haha ^^

 

Hoppas ni gillar kapitlet, en fråga bara: Vad tror ni händer nu, mellan Justin och Pearl? :P


Kommentarer
Ebba säger:

Tänk så börjar dom bråka nu, det skulle varit kul att läsa!

Grymt kapitel!! :)<3

Skrivet: | Bloggadress: http://twitter.com/livelovebeebs

Johanna säger:

AWESOME GRYMT!!

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Anonym säger:

MAKE UP SEX :D Höhö nej men inte vet jag, Tror att Justin och pearl iaf kommer att bli rktigt upphettsade och kyssas starkt, ibland alla kuddar, lite aggresivt, och intensivt :D

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra!!!

Skrivet: |

Julia säger:

Jag tror Pearl är skiit sur på Justin men jag förstår henne, det skulle jag oxå vart. Men han kommer säkert komma med en massa bortförklaringar o sånt eller faktiskt säga sanningen... vem vet?

Skrivet: |

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

omb, jättebra! I love it. <3

Skrivet: |

Emelie säger:

Jätte bra! <3

Mer! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se/

lolo säger:

riktigt bra tack för du hann<3<3<3

Skrivet: |

linda säger:

Jag tror att de kommer börja prata. Eller att justin kysser henne..

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Felicia säger:

ingen aning, allt jag vet är att jag vill läsa nästa kapitel nu ^^

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

Sara säger:

Det var underbart och sorgligt, så himla mycket som händer! jag hatar aurora :( och det förvånar mig inte om hon blir med barn........... fan! och sedan blir jag arg på justin, varför i helvete kunde han inte säga att han gillar Pearl? ..... men älskar din novell :D helt bäääst <3333

Skrivet: |

elena säger:

super bra <3 jag vet inte vad sim kommer hända då du överaskar mig hela tiden <3

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Men fan Justin, varför inte bara spotta ut det, mes! Så svårt är det inte att säga vad man tycker och känner, blir så less :p



Hold up! What?! Nej det där skulle ju inte hända, vafan, grymt besviken nu på honom, han kanske hade kunnat tänkt med det han har innanför pannbenet istället för med Jerry, och detta fick mig ju inte direkt att tycka mer om Aurora!



nej men seriöst nu måste jag ju fortsätta läsa för att se hur detta blir, jag hoppas ju för allt i världen att han erkänner vad han tycker och känner någongång! Och sluta vara en mes..



<3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback