Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 13.


 

Kläderna satt där dem skulle och håret var fixat. Jag är ganska glad att jag inte är tjej vid sådana tillställningar. Dem håller på en hel dag med både det ena och det andra, medan en annan bara behöver duscha och dra på sig kläderna. Tony var redan klar och hade på något vis smugglat med sig en whiskey  flaska in på rummet, det är absolut förbjudet att dricka alkohol på skolan, så jag funderar hur dem ska göra med bålen som kommer att finnas på balen. Den kommer garanterad att vara spetsad med sprit. Lärarna kanske smakar av den med jämna mellanrum, och sedan somnar någonstans. Man kan ju alltid hoppas, så att balen slipper vara så tråkig. ”Ska du ha dig en skvätt?” Han viftade till med flaskan och började vicka den mot ett glas. ”Självklart.” Hörde jag mig själv säga, jag blev chockad själv då jag aldrig annars dricker, men jag hade en känsla av att jag skulle behöva lite alkohol i min kropp för att palla med kvällen. Tillsammans skålade vi och tog oss en varsin skvätt.

 

 

Tjejerna hade kommit, och dem var vackrare än någonsin i sina olika klänningar. Elena och Tony hittade varandra på en gång och sedan gick det inte att sära på dem. Det var sött att se dem, men tillslut ville man slita dem åt varsitt håll. Aurora satt bredvid mig på en stol och smuttade på sin bål, som mycket riktigt hade fått sig ett sting av alkohol. Salen var vacker dekorerad, och alla människor var helt uppspelta på vad kvällen hade att erbjuda. Folk dansade som galningar på golvet till melodin av Chris Brown – Turn Up The Music. Dem sjöng med och dansade som vildar. Det var kul att se dem så uppspelta även om en annan bara satt ned på stolen. Aurora ville inte dansa, vilket jag absolut inte förstod mig på, hon är tjej och det ska vara en självklarhet.

 

Emone och Kate var vackra dem med, men dem håll sig till resten av cheerleader gänget. ”Kan vi inte dansa snälla.” Att man till och med var tvungen att böna och be för att få henne upp på fötterna var löjligt, så hon hann inte ens svara innan jag drog upp henne från stolen och bokstavligen släpade med henne ut på dansgolvet. Innan jag stannade stod vi mitt i klungan. Musiken byttes omgående från riktig dansmusik, till en lugn ballad. Hon log sitt extremt vackra leende och placerade sina armar runt min hals, i bara farten drog jag henne intill mig och placerade mina händer på hennes korsrygg. Hon lutade sitt huvud mot min axel och vi båda började röra oss i en lugn takt. Det var mysigt, riktigt mysigt faktiskt. Jag gillade hennes närhet.

 


 

Efter en sista titt i min helkroppsspegel bredvid dörren, och ett enstaka sprut av min favorit parfym tog jag dem första stegen utanför min dörr. Jag hade ingen att gå med, och kände ingen annan på den där balen, men som tidigare nämnt, jag gör det för min mamma. Den enda personen jag visste något om var Justin, som troligast var där med Aurora. Vägen till den stora träporten till balsalen var oändlig. Det kändes som att jag inte ens tog mig framåt då jag stapplade i mina höga klackar över heltäckningsmattan i korridoren. Masken som jag hade för ansiktet var nästan lite irriterande då jag inte såg helheten runt mig, men den skulle sitta där av en anledning, det var maskerad. När jag äntligen nådde dörren kunde jag höra hur musiken strömmade ur högtalarna och folk som sjöng med. Dörren var tung att få upp, men precis när jag var på väg att skjuta på den med all min kraft öppnades den av en snäll dörrvakt. Han log och nickade, samt gestikulerade med handen att jag skulle ta den långa trappen ned.

 

 

Folk vände sig om, en efter en och bokstavligen stirrade på mig. Jag kände nästan hur blickarna brände, och jag ville inget annat än sjunka genom gjorden. Tankarna flög igenom mitt huvud, och hela tiden bad jag till gud att jag inte skulle snubbla. Då hade jag lika gärna kunnat ta livet av mig där och då. Folk stod fortfarande helt stilla och tittade på mig då jag tog det sista steget av trappen, jag vek av på en gång bort från strålkastarna och in i mörkret där jag hörde hemma. Längst in i hörnet satt jag och kollade ut på alla glada människor som dansade och hade kul tillsammans med sina vänner. En gestalt närmade sig mig med lugna steg, och när personen klev in i skuggan kunde jag se att figuren tillhörde Justin. Han var väldigt vacker i sin kostym, och leendet han hade på läpparna gjorde inte honom mindre vacker.

 

”Vad fin du är ikväll.” Han satte sig ned mitt emot mig, och kollade mig i ögonen. Allt jag letade efter var sarkasm, men jag kunde inte hitta någon. Leendet han hade på läpparna var äkta, likaså hans tindrande ögon. En lätt rodnad tog över mina kinder och jag vek ned blicken mot mina sammanlänkade händer i knä. ”Hey.” Han satte sig ned bredvid mig, och tog min ena hand i sin. ”Du är vacker, riktigt vacker.” Leendet växte en aning på mina läppar men det stannade på en gång då jag såg Aurora komma mot oss. Jag drog bort min hand från Justins och tittade åt ett annat håll. Han förstod nog med hjälp av min handling att något var fel, och när Aurora kom fram till oss för att sedan kolla skeptiskt på mig, valde jag att lämna dem två. Utan ett ord till någon av dem, reste jag mig och gick.

 

 

Jag kunde på avstånd se hur Aurora pratade med Justin och hur han rynkade sin panna mot henne. Det var nästan som att jag klart och tydligt kunde höra vad dem pratade om, mig. Jag har inte gjort någon av dem där något, det enda som hände var att jag föll för Tony för typ hundra år sedan. Det är allt. Bålen i mitt glas hade sedan ett tag tagit slut, så jag valde att gå bort till baren istället för att sitta och psyka mig trött på Aurora och Justin. Även om det inte var just en bar, så var det ändå det, stället var uppbyggt på det stället just för den kvällen, men det var ingen alkohol som serverades, mer än den som någon lustig kurre hade hällt i den stora bålskålen. ”Hej, är du här själv?” Den plötsliga rösten bakom mig fick mig att tappa sleven som fanns i skålen, på golvet. Jag var precis på väg att ta upp den när Tony, som hade kommit, gjorde det åt mig. ”Det var inte meningen att skrämma dig.” Jag log snällt mot honom och tog emot sleven. ”Ja, jag är här själv. Har som sagt inga vänner här.” Han skakade på huvudet och sträckte ut sin hand. ”Vill du dansa?” Jag tvekade en sekund för att sedan låta blicken falla mot platsen där Justin och Aurora hade befunnit sig på, men den var tom. ”Okej, men vad säger Elena om det då?” Han ryckte på axlarna och tog min hand.

 

Tony förde mig lugnt och försiktigt på dansgolvet, precis som att han aldrig gjort något annat i sitt liv. Jag kunde faktiskt tycka att det var ganska kul, även om jag trodde att hela kvällen skulle spenderas i ett hörn, all by my self. Vi skrattade tillsammans, på ett sätt vi aldrig gjort tidigare, då det kändes som att det var äkta för en gångs skull. Han snurrade mig för att sedan dra in mig i sin öppna famn, jag fick en flashback från förr i tiden då vi kramades. När låten nästan var slut kunde jag känna hur något drog mig från Tony, dock inte på ett vänligt sätt. ”Vad gör du med min pojkvän?”



 


Vet inte om det kommer något kapitel imorgon, får la se hur det blir :) Ju mer kommentarer, ju troligare blir det.


Vill bara berätta för er att det känns ganska bra att jag är tillbaka tillsammans med er alla. :)
I LOVE U! ♥


Kommentarer
Becka säger:

Sjukt bra!



Känns bra att du är tillbaka också! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Johanna säger:

Mer :)

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Anna säger:

OMG! Sjukt bra! Längtar till nästa kapitel.

Skrivet: |

Emma säger:

Suuuuuperbra!

Skrivet: |

rt säger:

sjuktbra, kan verkligen inte vänta tills nästa kapitel :)

Skrivet: |

Sara säger:

älskart! du är bäst ! <333

Skrivet: |

Me+You 'Imma tell you one time. <3 säger:

Jättebra, i love it! <3

Skrivet: |

lolo säger:

ouff längtar till nästa

Skrivet: |

Emelie säger:

Jätte bra! <3

Du äger!

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se/

johanna säger:

Min dag blev precis mycket bättre! :D

För upptäckte precis att den bästa bloggen jag läst, har kommit tillbaka och skriver igen :D

Skrivet: |

Anonym säger:

Jag älskar det här! :)

Skrivet: |

Felicia säger:

Så sjuuukt bra!! LÄSER NÄSTA NU!! YAY!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

Mickan - / My Life In My Words säger:

Oj oj oj, drama is in tha house! Haha :)

Men jag undrar ja, jag får en liten underlig känsla i magen när det häller Pearl och Tony, vet inte vad men jag har en känsla av att jag kommer att få reda på det.

Men Justin skulle jag kunna äta upp, så söt, ser leendet och ögonen framför mig :)

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback