Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

HITRISA 2 - EPILOG - Del 2



 

Jag förstår att min mamma redan som 17 åring kunde veta att hon ville leva med Justin livet ut. Jag känner samma sak när jag ser på Edwina. Det var en fördel med att få sin egen stuga på gården, varken mamma eller pappa behövde veta att jag sällan tillbringade nätterna ensam. Det var det dem var rädda för från början, och att jag ändå skulle smyga in på kvällen. Den andra fördelen var att få ha något eget och komma undan från alla syskon. Jag älskar dem över allt annat, men ibland kan jag behöva komma ifrån. Även om inte Justin är min riktiga pappa, har jag aldrig känt mig tvungen att leta efter honom, Alexander. Min mamma har uppfostrat mig riktigt bra på egen hand, tills hon träffade Justin, då han blev en del av mitt liv. Och tack vare honom har jag ett helt fotbollslag till syskon. Det är i alla fall så det känns när alla skriker och gnäller på varandra, samtidigt.  Visst var det jobbigt precis när jag flyttade in i den, jag var inte tillsammans med Edwina då, men allt löste sig med tiden. Hon kom in i mitt liv, och vände bokstavligen upp och ned på det. Hon tog mig med storm, precis som pappa har berättat att mamma gjorde med honom.

 

Edwina flyttade hit från Spanien, för att bo tillsammans med sina morföräldrar. Hennes mamma kom från Stratford, och hon träffade Edwinas pappa på en semester i Madrid. Tråkigt nog dog hennes mamma när hon födde henne, så hon tvingades bo med sin pappa, tills han en dag dödsförklarades, då han hade varit med i en bilolycka. Hon är halv spanjor, med grymt mörka vackra ögon inramade av mörka ögonfransar. Hon har nästan kolsvart, lockigt långt hår. Hon fick garanterat sin pappas utseende, och jag älskar det. Att vakna upp bredvid henne varje morgon är något jag aldrig kommer vänja mig av. Värmen som strömmar ut från hennes bara hud, ibland kan det bli för mycket, men jag kommer aldrig tröttna. ”Baby, är du vaken?” Hon vände sig om så jag kunde se hennes vackra ögon. ”Ja, men vaknade kanske för 10 minuter sedan.” Jag sover som bäst när hon sover bredvid mig. Hennes mormor och morfar vet om att hon sover hos mig, men jag har inte riktigt vågat fråga mamma eller pappa, då jag vet vart det skulle leda.

 

Vi låg i sängen ett tag, tills hon plötsligt rusade upp ur sängen och in på toaletten. Jag kunde höra hur hon spydde, vilket fick mig att kvickna till en aning. Jag gick in till henne, men hon avvisade mig. ”Gå Liam. Du behöver inte se det här.” Istället för att lyssna på henne, lyfte jag upp hennes hår, och strök henne över ryggen. ”Vad åt jag igår som inte du åt?” Jag började tänka tillbaka på gårdagen. ”Vi åt pizza. Men du tog en med fläskfilé, det gjorde inte jag.” Hon satte sig ned på golvet när hon hade tömt magen riktigt ordentligt. Jag gav henne ett vattenglas, som hon smuttade lite löst på. ”Troligen den som spökar, eller så har jag åkt på magsjuka. Barnen har det på dagiset som jag praktiserar på.” Varje gång hon blir sjuk, blir hon verkligen det. Jag förstår inte hur hon klarar av allt, hur hon överlever. Hon är rätt smal, och man blir inte direkt större av att ha magsjuka.

 

”Lägg dig ned, så kommer jag med frukost åt dig.” Hon hann precis ta tag i min arm innan jag kom utom räckhåll för henne. ”Stanna med mig, jag är inte hungrig.” Hennes mörkbruna ögon glimmade till en kort sekund innan hon släppte min arm. ”Okej.” Jag slog på TV:n och kröp ned bakom henne i sängen. På lördagar går allt veckans American Idol avsnitt, och det är hennes favorit program, så jag lät det vara på. Tillsammans låg vi där och skrattade åt alla som verkligen gjorde bort sig på den första audition. Det är det enda jag tycker är bra när det kommer till dessa program, sedan blir det bara tråkigt. Efter ett tag kunde jag höra hur hon somnade då hennes andetag blev tyngre och jämnare. Eftersom att jag inte hade några planer på att somna om hoppade jag in i duschen. Det sköna med sommarlov är att slippa skolan, och få umgås med nära och kära hela dagarna, och ännu bättre, jag har bara haft sommarlov i en vecka.

 

 

Jag vaknade morgonen därpå av att Edwina hoppade upp ur sängen och samma visa utspelades. Hon sprang in på toaletten, men nu hann jag inte reagera innan hon kom ut och såg skräckslagen ut. Precis som att hon hade sett ett spöke. Hon kastade sig över sin väska som låg precis innanför dörren och slet upp både ett och två olika paket. Hon satte sig ned med ryggen mot mig i sängen, men hon sa fortfarande inte något. ”Kan du berätta för mig vad det är som har hänt?” Hon satte upp pekfingret mot mig, och det såg precis ut som att hon räknade. Allt snurrade i mitt huvud, och jag hade absolut ingen aning om vad hon höll på med. Hon vände sig om mot mig, men sa fortfarande inget. ”Wina, vad är det?” Jag strök henne över kinden. ”Min mens är sen.” Hon sa det knappt hörbart, men sedan hände något. ”Jag äter mina jävla p-piller, samma klockslag varje jävla dag. Har till och med mobilen som påminnelse.” Hon höjde rösten och flaxade med armarna. ”Till vilken jävla nytta liksom?” Hon bröt ihop på golvet, vilket fick mig att reagera. ”Gumman, allt kommer bli bra. Lugna ned dig lite nu.” Hon grät, och försökte hela tiden knuffa bort mig, men tillslut gav hon upp, och jag fick dra in henne i min famn.

 

”Vi måste göra ett test…” Hon spände ögonen i mig. ”Vi? Det är i mig som ett barn växer, inte i dig.” Jag förstod att hon reagerade som hon gjorde. Varje gång hon har behövt hjälp i livet, eller något har hänt henne, har alla vänt henne ryggen, så hon trodde nog att jag skulle göra samma sak. ”Jag finns vid din sida, hela tiden. Vi måste göra det, så vi vet. Och sedan bestämma utifrån det.” Tillslut insåg hon att jag verkligen menade allvar, att jag skulle finnas vid hennes sida. Det tog lång tid, men jag lyckades övertala henne. ”Älskar du mig?” Vi satt i min säng, jag med armarna om henne, och lutade mitt huvud mot hennes. Hennes plötsliga fråga fick mig att stelna till, och när jag gjorde det vände hon sig om och såg på mig. ”Gör du det?” Det var nästan en vädjan om att jag skulle säga ja, hon ville inte höra något annat. ”Ja, det gör jag. Oavsett om du vill behålla barnet eller inte.” Hon slappnade av och la sig ned igen.

 

”Hur tror du att din mamma kommer reagera?” Vi satt i min säng och spelade kort, klockan var inte speciellt mycket på kvällen och maten skulle inte serveras fören om en timme. ”Jag vet faktiskt inte. Det återstår och se.” ”Vad ska mamma reagera över?” Den plötsliga frågan kom inte från Wina, utan från min syster, Adriana. ”Skit i det. Vad gör du ens här inne?” Precis när jag skulle resa mig upp och kasta ut henne, stoppade Wina mig. ”Kom, gumman.” Adriana satte sig i sängen bredvid henne, och hon började fläta Adrianas hår. Dem två har verkligen fattat tycke för varandra, och det är bra att hon kommer överens med resten av min familj. Mamma älskar henne, likaså pappa, men frågan är vad dem kommer tycka om faktumet, om att dem ska bli farföräldrar.


 

Blev ni förvånade?Jag tyckte att ni förtjänade ett kapitel från Liam's POV. Så då gav jag er det.Vad tycker ni?Och självklart kommer Clar's senare idag, OM ni kommenterar flitigt!! =)


Kommentarer
*Wilma säger:

AH-MA-ZING girl! Jag kan inte kommentera nån kritik, för jag älskar det! :)

Skrivet: |

Ida säger:

Ingen kritik, love it!

Skrivet: |

Victoria Ljungberg <3 säger:

Aldrig trodde man i epilogen att Liam skulle göra någon till pappa;))

Skrivet: | Bloggadress: http://aboutvictoria.bloggplatsen.se

Ebba säger:

Awesome !!!! Meeeeeer !! Jag vill inte att det ska ta slut :'(

Skrivet: | Bloggadress: http://belibersmile.blogg.se/

Nea säger:

Skrivet: |

Nea säger:

Asa mega bra

Skrivet: |

Cassandra säger:

love it like always!

Skrivet: |

Julia säger:

Jätte bra!!

Skrivet: |

Anonym säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Anonym säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Anonym säger:

skitbra!! Ååh jag vill inte att det ska ta slut :(

Skrivet: |

Jasmin säger:



Jag. Älskar. Dig!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://niallhoranstory.blogg.se/

Anonym säger:

Jättebra!!! åå det är bara en kvar:(

Skrivet: |

sara säger:

sjukt bra :)

Skrivet: |

Ida säger:

Sjukt bra! Vill inte att det ska ta slut!

Skrivet: |

Felicia säger:

Otroligt bra. Och blev riktigt förvånd att de va Liams POV. Men riktigt bra är den. Och en ligen fråga: kommer du skriva en till novell efter denna? :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinddrreewwbieber.devote.se

Alizzdream säger:

Så sjukt bra! Älskar den! :-D jag är glad att det blev en mer än planerat :-D

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Johanna säger:

Super grymt!!!! :D ville oxå bara påpeka att det Adriannas Namnsdag idag :P

Skrivet: | Bloggadress: http://biebsloverss.blogg.se/

Emelie säger:

Jättebra!! :)

Skrivet: |

B säger:

Grymt bra!!!

Skrivet: |

Haley säger:

sjukt jävla bra <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

bra säger:

BRABRABRABRABRA

Skrivet: |

-Hur kan du? säger:

Bara liams pov var bra, tycker fortfarande du har förstört HITRISA!

Skrivet: |

Sara säger:

OMG!! hur kmr Clar reagera??!! skiiiiiit bra :D

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Emma säger:

Grymt med Liams POV :D

Skrivet: |

zxczxc säger:

Jätte bra kapitel måste veta NU !!!!!!!!!!!

Skrivet: |

caroline svensson säger:

fan vad svhysst att vi fick ett från liams synvinkel :D nu fattar man allt bättre och det är sååååå gulligt att dem ska bli föräldrar!! :D längtar delvis tills clarissas perspektiv kommer men ändå inte för jag vill inte att det ska vara slut :( wää :'(

LOVE YOU <3

Skrivet: |

Ebba säger:

oh, jävla va bra!!<3

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se/

josefine säger:

Åh helt magiskt! Nu när jag läser epilogerna så vill jag inte ha något avslut då novellen.. buhu :( mermermer

Skrivet: | Bloggadress: http://thetoaster.devote.se/

dedu säger:

Kan du ej göra en novell om type justins barn ? Adriana,Liam,Jana,Juni och Jamie , type hur de blev när de blev vuxna osv ? Älskar din novell !!!!!!!

Skrivet: |

Sara säger:

Jag vill veta vad som hände med Jazzy....för du har inte berättat det? jag hatar att det inte är liam å jazzy som är tsm... :(

Skrivet: |

Hanna♥ säger:

Så jäv*a bra! Jag älskar sättet du skriver på, det känns som om jag är personen du skriver om, eller hur man nu ska skriva ;) Men iaf, jag vill inte att du ska avsluta novellen! Men allting har ju ett slut... O bara så du vet, jag har inte kommenterat för jag har inte checkat bloggen på länge. Och det är bara för att jag har kollat på säsong 1-3 på Glee (eller alla som har visats) :)♥

Skrivet: | Bloggadress: http://lifeaccordingtomeee.blogg.se/

Anonym säger:

Så sjukt underbar!! Vill inte att det ska ta slut. Jag kommer läsa den sista deln

Skrivet: |

Anonym säger:

är inte clarissa och Justin lite väl unga för att bli morföräldrar? :P:P:P

Jätte bra skrivet, you go girl:D



Pattie och de blir ju gammelmormor i sånna fall och är de typ 50 i novellen? Det känns ju konstigt :P:P



Men jätte bra skrivit i alla fall. :D

Skrivet: |

cajsa säger:

Sjukt bra!! Justin och Clarissa borde ju känna lika dant för Liam som Pattie och Erica gjorde för Justin och Clarissa!! Nu förstår dom nog hur deras föreldrar kände. Hahah, men iallafall, Det var sjukt grymt as bra!! Kan inte vänta tills Clarissas POV!!:D<3

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se/

louise säger:

jag är super ledsen att novellen snart är slut men.



skulle man inte kunna få se det ur Adrianas POV , hur hon känner när liam avisar henne eftersom dem var tajta när dem var mindre ? :D



love u

Skrivet: |

boris jelic säger:

Tjaa! Har en dagens fråga på min blogg och det skulle vara hur kul som helst ifall du var med och svarade på vad du tycker :D Direktlänk till frågan:

http://boriiisjeliiic.blogg.se/2012/march/dagens-fraga.html#comment

Skrivet: | Bloggadress: http://boriiisjeliiic.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Alltså seriöst, personen som skriver kommentarerna kan ju komma fram och berätta vem det är, fega jävel och inte våga stå för det den säger, jag blir så förbannad!!!!

Du har inte förstört HITRISA, det är tack vare dig vi har fått tagit del av HITRISA, det är tack vare dig.

Så den labila människan kan ju ta och växa upp, och skaffa sig ett liv, då den uppenbarligen inte har något..



Liams POV, oh lord. :) Och måste ju säga att du valde en jävligt snygg karaktär till Liam, :)

Och att han är så lika Justin i hur han beter sig och behandlar Edwina, :) Det är så mycket Justin, tycker jag iaf :)

Och att dom nu ska ha barn med, :) Hihi.

Och jag läste en kommentar om det, att både Clar och Justin borde vara förstående, då dem var unga när dom fick Adriana, och clar ännu yngre när Liam kom.

Men att dom kommer att reagera starkt det är självklart då som inte ville att detta skulle ske.

Svammel igen, :D

Sista epilogen att läsa nu, sen är det slut. :'(

Men jag ska njuta av varenda bokstav, ord, mening, rad, allt.

Jag älskar det ! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback