Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter one hundred-eight.


 


 

Alessa och Jen tog med sig Adriana, och Ryan tog med sig Liam ut från rummet som jag och Clarissa befann oss i medan alla gästerna lämnade kyrkan. Hon stod mot väggen, på näst intill skakiga ben, vilket jag kan förstå då hon hade stått och gått i sina höga klackar mycket mer än hon gjort innan. Jag lyfte upp henne utan att hon var beredd på det. ”Hey, vad gör du?” Hon skrattade till, men placerade ändå sina armar runt min nacke och kysste mig på kinden. ”Tyckte synd om dig som stod där och skakade, Mrs. Bieber.” Det klingade i mina öron när jag uttalade henne som min fru. Hon kysste mina läppar lugnt men ändå intensivt, samtidigt som jag satte ned henne i soffan som stod i rummet. Jag kunde höra hur hon pustade ut då hon inte behövde stå mer. ”Jag gillade det du sa, säg det igen.” Ett lekfullt leende nådde hennes läppar och hon strök mig lugnt över kinden. ”Mrs. Bieber.” Hon log, om ens möjligt ännu större och kysste mina läppar.

 

Prästen knackade på dörren och kollade in lite grann. ”Nu kan ni gå ut.” Jag reste mig upp för att kunna hjälpa Clarissa upp på stadiga fötter. Vi kysstes innan vi tillsammans lämnade rummet hand i hand. Jag kunde höra alla gästerna utanför den stora porten till kyrkan, och jag fruktade vad som skulle hända nu. Portarna öppnades och ett högt jubel tog över den annars så tysta kyrkogården. Mamma stod på sidan med Jamie i famnen och hon fällde ännu fler tårar än inne i kyrkan. Alla började kasta ris på oss, och vi gick igenom gången dem hade skapat. Nästan längst fram vid bilen kunde jag skymta en gestalt som jag bara ville kasta där ifrån, Alexander. Så när vi kom fram till honom ställde han sig i vägen, och jag trodde han skulle vara otrevlig, men han sträckte fram sin hand mot mig. ”Ta hand om henne, hon förtjänar det. Och framför allt Liam.” Clarissa stod stel som en pinne bredvid mig, men hon slappnade av när hon hörde vad han sa. ”Tack. Det ska jag verkligen göra.” Alla människor runt om oss stod med breda leenden och tårar i ögonen, och jag tror inte att någon hörde vad han sa, eller förstod vem han var, mer än Erica. När vi kom fram till limousinen som skulle ta oss till ett hotellrum, där vi skulle få spendera i alla fall en timme ensamma, innan vi skulle till festlokalen, så vände vi oss om, vinkade och kysste varandra. Jublet och lyckan spred sig bland alla människor.

 

 


 

När Justin dumpade Clarissa och gick tillbaka till Selena sista gången trodde jag att det var för alltid, att jag aldrig skulle få se min son tillsammans med mamman till mina underbara barnbarn igen, det gjorde ont, men dem lyckades lösa det, och dem kom igenom det. Alla par har en svår tid, annars blir nog ett förhållande ganska tråkigt och enformigt, men att dem två tillsammans var så starka, hade jag aldrig trott. Jag var garanterat den stoltaste personen i kyrkan under dagen, att se sin enda son, göra det viktigaste beslutet i ens liv, det satte sig rakt i hjärtat. Mamma och pappa var stolta, men deras stolthet kunde inte tävlas med min. Utan pappa hade aldrig Justin varit den personen han är idag, och det kan jag bara tacka honom för. Justin vet om det, och han tar hand om sin mormor och morfar, dem har fortfarande en bra kontakt, och dem älskar Clarissa, samt dem tre musketörerna, Liam, Adriana och Jamie.

 

 

 

”Brudparet har anlänt.” Vår underbara vän till familjen, DJ Tay James stod vid DJ bordet och skötte all musik, och pratade hejvilt med alla gästerna via mikrofonen, men när Justin och Clarissa kom in hand i hand tillsammans banade folket en väg åt dem, och blev omedelbart tysta. Man skulle kunna höra hur en nål föll till golvet. Gästerna såg nog hur lyckliga dem var tillsammans, men jag som mamma kunde utan problem känna samma lycka i bröstet som min son gjorde. Clarissa hade innan dem åkte hit tagit av släpet på klänningen då det absolut inte skulle kunna gå eller sitta med det, och absolut inte dansa. Justin förde ut henne på dansgolvet och snurrade henne ett varv innan han med mjuka rörelser drog in henne i sin famn, samt kysste hennes läppar.

 

Adriana kom smygandes över golvet mot mig, så jag lyfte upp henne i min famn. ”Vad fin min mamma är, jag vill också vara så fin när jag gifter mig.” Jag har aldrig tidigare hört henne så sårbar på rösten, inte av att hon var ledsen utan av att hon var rörd. Jag kunde riktigt höra hur hon längtade efter att själv få genomgå något sådant. ”Du kommer vara lika fin, om inte finare.” Hon kramade om mig hårt. ”Jag älskar dig farmor.” Kan man annat än säga samma sak tillbaka till sitt underbara barnbarn. Liam befann sig någonstans med Jazmyn, och Jamie satt i Jeremys knä, där han verkade stormtrivas. Han hade inte gett ifrån sig ett enda litet knyst under hela ceremonin, vilket brukar vara ovanligt när det kommer till så små barn.

 


 

Det kändes så kostigt att stå i centrum av en sådan stor grej, alla blickar var på mig. Justin förde mig på dansgolvet precis som att han inte gjort annat i sina dagar, samtidigt som han nynnade på låten som spelades. Våra huvuden var lutade mot varandra så jag kunde utan tvekan höra honom, och känna hur han ibland skickade iväg elektriska impulser genom att blåsa lite mot min nacke eller min hals. När vi hade dansat ett tag kunde jag skymta bredvid mig att Scooter bjöd upp Carin till en dans, och att Jeremy tog med sig Pattie ut på dansgolvet. Mamma satt på sidan med Jamie i knä, men blev sedan tvungen att ge honom till Diane när Kenny bjöd upp henne. Jag lyfte upp mitt huvud så att jag kunde se Justin i ögonen, han hade fortfarande den där glödande blicken, precis som två eldklot. Hans läppar närmade sig mina och jag gjorde absolut inget för att få honom att sluta, snarare tvärtom. Hans läppar mot mina var som en glödande beröring, min hud brann nästan. När vi tillslut släppte varandra för att hämta andan fick jag se att Liam stod och dansade, tillsammans med Jazzy. ”Kolla vad söta dem där är.” Jag viskade, men Justin hörde mig, precis som att det inte var någon annan är han och jag där.

 

Både jag och Justin stod med samma kniv i handen redo att skära tårtans första bit. ”Vill du ha choklad, eller vanilj?” Han viskade mot min nacke vilket fick hela min rygg och hals att knottra sig, utan att jag hade något att säga till om. Han märkte min förmåga att i stort sett smälta under hans ord, så han skrattade till. ”Choklad.” Vi snurrade tårtan så den delen kom mot oss. Tillsammans skar vi ned första delen, och kamerorna runt om oss smattrade hejvilt. Vi kollade på varandra och log, när vi flyttade kniven och skar den andra, så att vi fick oss en tårtbit. Han tog en sked och fyllde den med en ganska stor bit, vilket fick mig att börja skratta. ”Har du tänkt ge mig den där biten?” Han nickade och förde den mot min mun, jag hade inget annat att göra än att gapa, så jag gjorde det. Den smakade sjukt gott, men det blev för mycket. Jag tog en annan sked och gjorde likadant mot honom, bara det att jag smetade lite grädde på hans kind också, vilket fick alla gästerna att skratta till.

 

Jag och Justin satt ned i en soffa på sidan av alla borden just för att få vila fötterna och för att få spendera tid tillsammans med våra underbara barn. Adriana satt i Justins knä, men hon gäspade med jämna mellanrum, Jamie hade redan somnat i mitt knä, och Liam satt mellan oss. ”Mamma, jag tycker du är vacker ikväll.” Mellan alla gäspningar Adriana visade öppet fick hon fram en hel mening. ”Gumman, ingen är vackrare än dig idag.” Hon rodnade och borrade in sitt ansikte i bröstet på Justin. Han strök henne över ryggen och pussade henne på hjässan. Liam skulle sova hemma hos Jeremy, Adriana hemma hos mamma och Diane ville ha Jamie, så alla blev utspridda på olika ställen. ”Vart ska ni åka någonstans?” Liam tittade på Justin som sedan tittade på mig med ett brett leende. ”Det kan jag inte säga, för din mamma vet inte om det.” Liam tittade på mig och log hånfullt, precis som Justin alltid brukar göra.

 

Justin fick i uppdrag att välja en grej som han ville ha på festen, och han valde ett fotobås, där vem som helst kunde gå in och ta en bild. Jag tror att alla gästerna gillade den idén, då det alltid satt någon där inne tillsammans med sin partner eller en vän. Vi såg hur Scooter och Carin gick in tillsammans, så Justin sprang dit och kikade förbi draperiet som satt där, och precis när han kollade in blixtrade det till. Jag skrattade till och gick bort till honom. Både Scooter och Carin skrattade tillsammans med Justin. Jag hade sedan en tid tillbaka bytt ut min brudklänning till en kortare men fortfarande vit. Jag kände inte för att flyga i den, och dra åt mig mer uppmärksamhet än vad Justin i vanliga fall brukar göra. Alla gästerna hade sedan en stund lämnat lokalen för att ännu en gång bana en väg åt oss fram till bilen som skulle ta oss till flygplatsen. Mamma stod på sidan så jag kramade om henne. ”Jag älskar dig mamma.” Hon log mot mig, och kysste mig på kinden. ”Jag älskar dig med.” Adriana kom fram till mig så jag satte mig på huk så jag kunde krama om henne. ”Jag kommer sakna dig.” Några tårar rann från hennes öga, så det tog emot lite att behöva sätta sig i bilen. ”Jag kommer sakna dig med, men vi är snart hemma igen.” Justin lyfte upp Liam och jag Adriana och tillsammans kramades vi alla. Jamie låg och sov i sin vagn, så han fick en puss i pannan av oss båda, innan vi satte oss i limousinen.


 

Ett ganska så mycket längre kapitel än vanligt. :) Hope U Like It. ♥♥♥

 

Tack så hemskt mycket för alla kapitel på förra kapitlet, så fruktansvärt glad att ni gillade det, och att det hade den effekten på er som det hade. :) Berätta gärna för mig vad detta kapitel gjorde med er. :)


Kommentarer
Felicia säger:

Otroligt bra. Längtar till nästa. Och du skriver som en Gud. Eller kanske en Gudina eftersom att du är en tjej. Men sak samma. Och deta kapitdl gjorde så att man förstod vad som hände och hur dem känner. Alltså att du breskriver kännslor. Och de e supper bra :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinddrreewwbieber.devote.se

Haley säger:

Så himla grymt bra. Gillade det kapitlet gulligt på något sätt.=))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Lisa säger:

Jättebra :)

Älskar när Pattie säger ''dem tre musketörerna, Liam, Adriana och Jamie.'' :D

Skrivet: |

Mimmi säger:

Nu ska jag komma och förstöra stämningen lite men jag måste bara berätta det här. Skulle till tandläkarn idag och fick ta bussen dit eftersom vi inte har någon bil just nu. När jag väl satt på bussen började jag läsa förra kapitlet, jag blev så inne i det att jag missade hållplatsen och for till stan ist. Inne i stan blev klockan 9 och det var då jag skulle vara hos tandläkarn så jag sprang omkring som en vilsen höna och hoppade sen på första bästa buss som kom utan att veta ifall den ens skulle fara åt rätt håll men jag fick panik. Lyckligtvis gjorde den det och efter jag varit där hoppade jag på bussen hem, den var ganska full så jag satte mig ner bredvid någon gubbe. Jag gick in på den här sidan igen och gav ifrån mig ett lyckotjut när jag såg att du lagt upp ett till kapitel och gubben bredvid mig trodde jag var dum i huvet. Ännu en gång blev jag fast i ett av dina kapitel och märkte inte att bussen stannat och gubben bredvid mig skulle av så jag flyttade mig snabbt åt sidan så han kunde kliva av och hoppade sen in till fönster platsen. Dörrarna stängdes och gubben hann inte kliva av så han satte sig bredvid mig igen o blängde på mig samt sa förlåt med en rätt så sarkastisk ton. Trodde han skulle hoppa av på nästa men nej han hoppade av på min hållplats. Fortsattte läsa kapitlet när jag gick ut från bussen och råkade gå in i gubben ett x antal gånger eftersom jag blev så inne i kapitlet igen. Han skällde ut mig sista gången och sa något om att jag ville göra livet dåligt för honom o blabla. Du kommer nog få en ny läsare om jag vet rätt. Jag försvarade mig med sidan o lite sånt haha. Och nu till kapitlet. SÅ OTROLIGT BRA MER IDAG. Kan tyvärr inte säga vad som var bra för jag förstår inte själv... Hehe

Skrivet: |

josefine säger:

Helt awesome! Igen! Saknade dock delen då brudparets vänner ska berätta för alla deras pinsamma stunder med/om Justin och clarissa, sånt som brukas ta upp under fika stunden :) annars jättebra!

Skrivet: | Bloggadress: http://bythetoaster.devote.se/

Felicia säger:

Jag ha ren liten fråga som jag skulle vilja ha svar på. Vem är den riktiga Liam? Alltså förut när han var mindre. Vem är han på riktigt? Skulle vara taksam för svar =)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinddrreewwbieber.devote.se

Victoria Ljungberg <3 säger:

Haha Mimmi;)



Längtar tills Justin får se tatueringen;)

Skrivet: | Bloggadress: http://aboutvictoria.bloggplatsen.se

caroline svensson säger:

jag satt på en restaurang när jag läste förra kapitlet och jag började gråta för att jag tyckte det var helt fantastisk fint skrivet!

nu när jag läste detta kapitlet sitter jag på en buss på väg hem ifrån skolan och även nu började jag att gråta. det är helt sjukt vad det du skrivet kan påverka en person på det sättet.

om det är något som fattas eller som är mindre bra så är det det med att deras vänner inte delade med sig av deras pinsamheter under tårtstunden :) men det är inget jag klagar på, jag förstår att det är mycket att hålla reda på :)

sjukt bra skrivet och längtar som bara den på nästa!! :D

LOVE YOU MARIELLE <3

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Anonym säger:

Mer taggad för nästa kapitel

Skrivet: |

Sara säger:

Helt underbart kapitell!! älskar allt du skriver, blir tårögd ju :D

Skrivet: |

bella säger:

Helt underbart:D Älskar att läsa om bröllop men oftast brukar det vara typ ett kapitel men det blir mycke bättre med flera:D

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Aw, Mrs.Bieber, :'D Så jävla söta! :D

Underbart att läsa ur Pattie's pov, :)



Jag vet inte vad jag ska säga, det känns som att jag upprepar mig varje gång jag ska kommentera, men är det så jag tycker så :)



Dom är ju så förbaskat söta, det har jag väl sagt i varje kommentar ganska, kändes välbekant, :)

Men dom är ju det, :)

Och ja jag skrattade lite där med fotobåset, harh a! :D Hans min på bilden är ju bara för underbar! :D

<3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback