Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 58.


 

Pattie och jag pratade en hel del under bilresan till Stratford. Det blev inte pinsam tystnad en enda gång, men blev det tyst, tog det inte lång tid innan vi började prata igen. Jag gillar henne, hon är inte en sådan person som förväntar sig att jag ska vara på ett speciellt sätt, utan hon tar mig som jag är. ”Ser du det där huset där?” Pattie pekade bort mot något som inte såg ut att tillhöra resten av husen, det såg lite finare ut. Jag nickade och kollade ut genom sidorutan. ”Det var där Justin började sin karriär. På den trappan satt han som liten, spelade gitarr och sjöng.” Jag kunde se på henne hur stolt hon var över sin son. Hon log med hela ansiktet men koncentrerade sig fortfarande på körningen. Det var nästan som att hon tänkte tillbaka på tiden då Justin var liten.

 

”Är du nervös?” Jag märkte att hon började bromsa in då vi hade åkt förbi en hel del hus, sedan svängde hon upp på uppfarten till ett tegelhus. Jag satt kvar ett tag i bilen och fick syn på Justin i ett av fönstren, men han kan inte ha sett att det var jag för han reagerade inte. När jag hade klivit ur bilen hjälpte jag Pattie med min väska. Två killar kom ut ur huset, men jag kände inte igen någon av dem så jag vände bort kroppen och la uppmärksamheten på min väska istället. Helt plötsligt slogs ytterdörren upp, bokstavligen, och Justin kom ut springandes i bara t-shirt, mitt i vintern. Han slog sina varma armar om mig, vi stod bara så, och jag drog in hans underbara doft. ”Vad gör du här?” Jag vände upp ansiktet mot honom och log samt kysste honom på kinden. Jag var så lycklig där vi stod tillsammans. ”Jag ville fira jul med dig, och din familj.”

 


 

”Kanske ska presentera dig för mina två bästa vänner.” Han tittade på mig för att sedan vända huvudet mot två grabbar som stod med öppna munnar och ögon stora som tefat. Jag log lite smått samtidigt som den där pinsamheten sköljde över mig, och det märkte Justin då han tog min hand och höll den i ett stadigt grepp, och gick mot grabbarna som lät stänga sina munnar och slappna av i ansiktet. ”Detta är Ryan, och detta är Chaz.” Han gestikulerade över dem två som stod framför mig för att sedan vända sig mot mig. ”Och detta är min flickvän, Pearl.” Både Ryan och Chaz drog in mig i en kram. ”Välkommen till familjen.” Justin drog in mig i sin famn och jag tvekade inte innan jag borrade in mitt ansikte i hans bröst. Allt var så pinsamt, och jag ville bara gå in då jag verkligen inte var van vid kylan. ”Nej, nu lämnar vi kärleksparet, Chaz.” Båda två skrattade och gav sen Justin en kram och lämnade oss.

 

När vi kom in i hallen rös jag till över hela kroppen då värmen slog emot mig. Det var varmt och skönt och en doft av nybakade pepparkakor nådde min näsa. Det luktade verkligen jul, och så har det inte luktat hemma på flera år. Jag tog av mig skorna och ställde dem prydligt på mattan, så att dem inte var i vägen om någon skulle komma in. Justin tog min hand och flätade samman våra fingrar för att sedan föra mig mot rummet som den underbara doften kom från, köket. En äldre kvinna stod vid spisen med ett förkläde på sig, och Justin harklade sig en aning så hon vände sig om. ”Åh, vad roligt, välkommen Pearl.” Justin tittade chockat på henne, och sedan på mig. ”Hur kan du veta att det är hon?” Hon rufsade till Justin i håret och log. ”Din mamma berättade för mig att hon skulle komma. Så jag antog att du inte har två flickvänner.” jag rodnade även om det inte var något farligt. Hon sträckte fram sin hand och hälsade. ”Diane, mormor till den här gossen.” Återigen rufsade hon hans hår.

 

Det kändes skönt att man var så pass välkommen som man faktiskt var under detta tak. Den enda jag inte hunnit hälsa på var Bruce, Justins morfar, som var ute och gick med Sammie, Justins hund. Pattie satt i soffan i vardagsrummet så jag och Justin gjorde henne sällskap, bara det att när jag skulle sätta mig ned trodde jag att jag skulle få sitta i soffan, men det fick jag inte då jag hamnade i knä på Justin. Han var inte villig att släppa taget om mig, vilket jag inte hade något emot. Han kysste mig i nacken och strök sina fingrar över min mage. ”Du anar inte hur glad jag är över att du är här.” Han viskade, men Pattie hörde något som gjorde att hon vände huvudet mot oss. ”Tack mamma, bästa julklappen.” Pattie log mot oss, och jag kunde inget annat än le tillbaka. Jag mådde så bra då jag kände Justins hjärtslag mot min rygg.

 

 

”Morfar, kan du komma hit så ska du få hälsa på någon.” Jag hörde hur glad Justin lät, och det är inte varje dag han låter just så exalterad. Bruce gjorde sig synlig i dörren till vardagsrummet och Sammie kom springandes och hoppade upp i soffan för att sedan lägga sig i mitt knä, troligen för att jag luktar hund. ”Wow, hur ofta händer det där?” Bruce tittade på Sammie precis som att han var knäpp, men Justin var snabb med att förklara. ”Han hälsar sällan på nya människor då han inte gillar dem. Men ah, du förstår nog.” Jag vände mig upp mor Bruce för att sedan hälsa artigt på honom. ”Mitt namn är Pearl.” Han nickade och log. ”Jag vet, Justin kan aldrig vara tyst.” Jag skrattade till och Bruce lämnade vardagsrummet som vi hade fått helt för oss själva. Justin la sig ned i soffan och drog med mig, så jag hamnade framför honom och han fick chansen att lägga armarna om mig.

 

Klockan hade blivit en hel del på kvällen och jag kände hur jag höll på att somna där jag satt med huvudet mot Justins axel. Alla hade samlats i vardagsrummet så därför hade båda två satt sig upp. Jag kunde skymta hur Pattie nickade en aning diskret mot mitt håll då hon satt och pratade med Justin, men det var inget jag orkade lägga någon större energi på då jag hade fullt upp med att försöka hålla mig vaken. ”Gumman, ska vi gå och sova?” Jag nickade bara lite löst mot honom och reste mig sedan upp, som den sanna gentlemannen han är lyfte han upp mig och bar mig hela vägen upp till sovrummet som jag med tillåtelse av Pattie skulle få dela med Justin. När han la ned mig i sängen sprang han ned igen för att tillslut komma upp med min resväska. Med tandborste och tandkräm i handen stapplade jag mot toaletten och gjorde ett gott försök att borsta mina tänder.

 

Eftersom att både min och Justins säng i LA var nästan dubbelt så stor än den vi skulle dela på, fick vi sova ganska tätt intill varandra, men helt ärligt gjorde det mig inget. Det var fruktansvärt underbart att ha honom pressad mot min kropp, hur han sen då och då kysste mig på kinden gjorde allt bara ännu bättre. ”Hur kommer det sig att din mamma tillåter oss att sova i samma säng?” Jag hörde hur min röst ville lägga av, men det kändes ändå som att jag inte ville sova bort tiden tillsammans med Justin. ”Hon litar på oss.” Han pressade sina läppar mot mina och la mig ned på rygg för att sedan lägga sig halvt över mig, och smeka min mage. Fjärilarna började vakna till liv, och jag kände mig helt plötsligt inte speciellt trött mer. ”Det kanske hon inte skulle ha gjort?” Med en frågande blick tittade jag på Justin och log, för att sedan återförenas med hans läppar.


 

 

Jag jobbar mellan halv 12 och halv 8 ikväll, så vi får se om det kommer något kapitel senare, eller om detta är det enda. ^ Jobbar lika tid imorgon också, så blir kanske inte så mycket skrivande heller. =/ Försöker knapra ihop kapitel 62 just nu. Så jag ligger lite före er iallafall.. ♥ 


Kommentarer
Ebba säger:

Jätte bra! Verkligen super! Skit fint att hon fick åka te han! Undra bara vad som ska hända nu......
Kul i slutet också!<3

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberlovestorys.blogg.se

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Emelie säger:

Sjukt bra!! :D <3
Mer! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Anna säger:

Jätte bra! :)

Skrivet: |

Diana säger:

Ååh jag hatar när du lämnar oss exakt innan det underbara händer haha.. Älskar att de är med varandra igen!! Jag kände deras saknad efter varann när dem inte ens var i samma land, det är knäppt men sant. Längtar så mycket efter nästa, hoppas hon får träffa jazzy snart! :)

Svar: En liten hint, det kommer inte ske i nästa kapitel.. ;P Är ledsen att säga det, men det kommer längre fram.. ^^
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

Bra att du har kommit före oss, alltså för dig. <3
Asbra kapitel! mera. <3

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Awe att få läsa det igen ur Pearl's perspektiv var ju underbart, :) Han är ju underbar! :) Och deras ansiktsuttryck, haha, skrattar högt igen :P Eller ah inte för högt då Maya ligger och sover :) Gillar Pearl's och Pattie's relation, :) Och nu har hon ju äntligen fått träffa Ryan och Chaz med. Haha Diane är ju underbar, rufsar honom i håret, och kunde nästan se Justin's min när hon redan visste att hon skulle komma. :P Sååå söta är dom, bara att han inte kan släppa henne, jag smälter ju en aning. :) Haha, "Jag vet, Justin kan aldrig vara tyst." Gotta love Bruce :) Bra att dem får sova med varann, :) För jag älskar ju deras mysstunder! :D Men även de andra stunderna med ;) <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback