Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 57.


 

Att sova i sängen som jag en gång i tiden såg som min säng var skönt. Jag var tillbaka hemma, och kunde inte klaga, förutom att sängen var lite för kort för mina långa ben, men jag gjorde det bästa av situationen, så det gick bra. Pappa, Jazzy och Jaxon hade åkt hem kvällen före, för att sedan komma tillbaka på julafton. Så under dagen hade jag tid att spendera tillsammans med min mamma, mormor och morfar, och där ibland två personer som jag verkligen saknat och hållit kärt hela mitt liv. Mamma träffar jag ofta men älskar henne ändå, men mormor och morfar, dem är saknade så fort jag åker från dem. ”God morgon gubben. Sovit gott?” Mormor var den enda som var vaken när jag kom upp, så jag satte mig ned vid köksbordet och började bläddra lite i tidningen som låg där. ”Jodå, det har jag. Har du?” Hon vände sig mot mig efter att hon satt på kaffe. ”Sover alltid bra när du är hemma, då vet jag du mår bra.”

 

När både mamma och morfar hade klivit upp ur sängen satt vi alla tillsammans och åt frukost. Om jag ska vara helt ärligt så kommer jag alltid uppskatta tiden jag har tillsammans med just dem tre människorna, därför gör det mig inget att vi sitter vid frukostbordet i flera timmar. Mamma däremot verkade ha en hel del saker att göra under dagen, då hon inte hann mer än bre mackan så reste hon på sig och gick mot badrummet. ”Vad gör du?” Hon såg stressad ut då hon hela tiden kollade på klockan. ”Jag har lite saker att göra. Så jag måste låna din bil som du har här.” Hon hade hemligheter för mig, och det gillade jag inte. Men om jag skulle tjata så skulle hon bara bli arg, och det hade jag ingen lust med dagen innan julafton.

 

Mamma lämnade oss i all hast och åkte bort från huset då hon var klar och hade tagit med sig sin handväska ut. Mormor tittade på mig där jag stod i köksfönstret och kollade ut på alla barn som lekte i snön utanför. Jag minns när jag var liten hur uppspelt man var kvällen innan julafton. Jag såg mer fram emot att träffa min pappa än att öppna julklapparna då jag inte såg honom så ofta. ”Jag går och tar mig en dusch.” Hon nickade bara mot mig, och hällde upp kaffe i en kopp och gick in i vardagsrummet där granen lyste så vackert av alla ljus. Mormor hade klätt den dagen innan jag kom, bara för att jag skulle få känna på julstämningen direkt jag kom. När jag kom upp till mitt rum med Toronto tapeter gick jag fram till min väska och plockade fram rena kläder.

 

 


 

”Justin, du har besök.” Det lät som att det var fyra elefanter i trappen och innan jag hann lämna rummet kastade sig både Ryan och Chaz över mig, med en hård smäll slog vi i golvet och började skratta likt tre små barn. ”Hey bro.” Ryan satte sig upp, så att både jag och Chaz fick chansen att göra detsamma då det var Ryan som låg överst. ”Hur mår du?” Han dunkade till mig på axeln en gång, vilket fick mig att skratta ännu mer. Dem där två knäppgökarna är inte riktigt kloka, men det är en av anledningarna till att jag gillar dem. ”Jag mår bra, nu när jag är hemma. Ni då? Det var ju ett tag sedan.” Båda nickade och vi reste på oss, för att sedan gå ut. Egentligen gillar inte mamma att jag är ute och springer utan Kenny, men hon själv drog så hon vet inget. ”Vi mår kanon.”

 

När vi hade varit ute i över en timme, höll jag på att förfrysa tårna vilket inte var så smart gjort av mig, men jag gör vad som helst för att få umgås med mina vänner. Det finns inget som kan stoppa mig, inte ens kylan. ”Hur går det med hon, vad hon nu hette?” Jag drog handen i en snöhög och fick med mig en hel del snö som jag sedan knådade till en hård snöboll och kastade precis i nacken på Chaz. ”Pearl. Det går bra, vi är tillsammans.” Jag kände själv hur fånigt jag log, men vad skulle jag göra? Det gjorde jag alltid då jag pratade om eller med henne, och det var ingen skillnad bara för att Chaz och Ryan var med. ”Fan vad nice att höra. När får man träffa henne då?” Direkt han frågade det insåg jag hur mycket jag saknade henne, och hur mycket jag verkligen ville fira min jul tillsammans med henne, men jag kunde inte slita henne från hennes familj bara för att jag skulle bli nöjd, så därför frågade jag inte ens om hon ville följa med. ”Jag vet inte, vi får se.”

 

 

Mamma hade fortfarande inte återvänt när mormor serverade middagen, men Ryan och Chaz stannade och då finns det ingen risk att det blir några rester kvar till mamma, så hon fick helt klart skylla sig själv. ”Varsågoda grabbar.” Mormor ställde ned en kastrull med hemgjort mos, och sedan en stekpanna med hemrullade köttbullar. Det finns ingen godare mat än mormors egna, den hon gjort från i stort sett grunden. Det blir lite skillnad från när man är ute på vägarna och åker då man stannar på varje snabbmatsställe, till mormors. ”Tack Diane.” Ryan och Chaz är alltid vänlig mot både mormor och morfar, även om vi busade en hel del med morfar när vi var yngre. Maten var hur god som helst, men jag gjorde det misstaget då jag verkligen kastade i mig maten, istället för att verkligen njuta av den.

 

Både Ryan och Chaz var på väg ut i hallen för att sätta på sig skorna då dem skulle dra sig hemåt, när mamma körde upp på uppfarten. Hon var inte själv i bilen, men jag kunde inte se vem den andra personen var, så jag la mer energi på att säga hejdå till mina knäppskallar till vänner. Precis innan Ryan skulle stänga dörren hörde jag honom och Chaz prata med varandra. ”Kolla in den där pinglan. Undra vem hon är!” Jag slet upp dörren och fick se Pearl stå bredvid mamma som sedan plockade ut en stor resväska ur bilen. Jag hann inte ens reagera själv innan jag drog på mig ett par skor och sprang igenom Ryan och Chaz för att sedan kasta mina armar om Pearl. Jag kunde höra hur hon tog ett djupt andetag och log mot min hals. ”Vad gör du här?” Hon log mot mig och kysste mig på kinden. ”Jag ville fira jul med dig, och din familj.” Ryan och Chaz stod och tittade på oss som två grabbar med ufon till ögon.


 

 

Fan vad fort tiden går. Redan på chapter 57, det känns som att det var igår jag började med denna novell. ^ Vad tycker ni? Kommer julen vara så underbar som dom båda hoppas på? =) 


Kommentarer
Anna säger:

Jätte bra! Jätte fint , med scen när Justin såg Pearl... :D Längtar till nästa kapitel.

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra! Hoppas på att julen blir underbar för dom! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Jessica säger:

åååh jag längtar redan till nästa kapitel!!

Skrivet: |

Ebba säger:

Jätte bra! Hinner inte skriva så långt nu:/ men jätte bra! Längtar verkligen till nästa!!!<3 00.01 idag med?:3

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberlovestorys.blogg.se

Sandra säger:

Längtar såååååååååå mke till nästa kapitel!
Se till att bli frisk nu, Marielle. Inte får våran lilla underbara skrivarstjärna vara sjuk inte. :D:D ÄLSKAR DIG OCH DINA NOVELLER :D:D

Skrivet: | Bloggadress: http://kkrazyguurl.blogg.se

elena säger:

super bra <3

Skrivet: |

Emelie säger:

Sjukt bra!! <3
Vill ha mer! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Emma säger:

JA! Superbra! :D gud va bra att hon firar jul med dom! :D

Skrivet: |

Anonym säger:

Aww så gulligt! hoppas julen blir bra! :)

Skrivet: |

Josefine säger:

Awesome!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://Byardell.devote.se

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

Asbra! <3

Skrivet: |

Alexandra säger:

Skit bra :)

MERA!

Skrivet: |

Mickan / - My Life In My Words säger:

När jag läste det första om hans säng så fick jag upp "This used to be huge" i huvudet, från NSN :) Aw mormor, gulligt :') Att veta varför hon hade så bråttom och var tvungen att åka gör allt så mycket bättre, och att han inte vet något alls. :) Han skulle bara veta :D Haha dom där tre är ju otroliga, knuckleheads, men det är kul att läsa om dem för dom har ju så kul tillsammans :D Och att dem vill träffa Pearl :D Och just den reaktionen från Ryan, haha, I totally see it! ;) Men han är ju så förbannat jävla söt alltså, såg det hela framför mig hur han springer fram till henne och lyfter upp henne typ :D Och leendet, aw, så söta :) men kan tänka mig deras ansiktsuttryck nu, haha! Min humor igen! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback