Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 48.


 

Tror ni att jag var trött när jag blev väckt av min klocka kvart över tre på natten, eller morgonen beroende på hur man ser det. Jag tog mig i alla fall upp ur sängen, med nöd och näppe. Det enda jag orkade göra var att borsta mina tänder och dra kammen genom håret. Kläderna låg redan framme, dem jag hade valt att ha på mig. Med min handväska på armen och den andra väskan i handen tassade jag ned till köket för att skriva en lapp till mamma. ”God morgon. Jag och Justin har redan åkt när du läser detta. Jag hör av mig under dagen och berättar vart vi är. Puss, älskar dig.” Jag la pennan bredvid lappen och tassade vidare ut i hallen för att dra på mig mina skor. Justin hade inte kört upp på uppfarten utan stod nere vid vägen för att inte väcka allt för många runt om. Jag la in min väska i baksätet innan jag hoppade in fram. Dörren hann inte ens gå igen fören Justin pressade sina läppar mot mina. ”God morgon.” Han tog min hand och flätade samman våra fingrar. Bara hans beröring fick mig att tänka tillbaka på dagen före.

 

Under bilfärden sneglade jag bak i baksätet på bilen, där Justin hade lagt massa saker, bland annat ett tält, och det fick mig överlycklig. ”Baby, ska vi tälta?” Han kunde nog höra på min röst hur exalterad jag verkligen var. Han kollade mot mig men sa inget. Han rörde inte ens blicken. ”Men snälla säääg.” Han fortsatte psyka mig en aning, utan att röra blicken. ”Jag kanske kan få dig att ändra dig.” Jag flyttade mig närmare honom och kysste honom på halsen. Efter vad som hände dagen före kände jag mig plötsligt mer vågad. Jag vet att det var fel av mig att göra så mot honom då han körde, men jag kunde inte behärska mig. ”Babe, snälla. Gör inte så här mot mig.” Han lät lidande, och det kunde han allt få vara ett tag, då jag till och med placerade min hand på hans lår. Han la sin över min och flätade samman våra fingrar den vägen, men han flyttade inte händerna.

 

 

Efter en halv timme i bilen kände jag hur mina ben höll på att domna bort, men strax efter det svängde han av den stora vägen och ner på en liten grusväg. Hade jag inte litat på honom fullt ut, hade det varit som taget ur en skräckfilm. När han stannade bilen var vi framme vid en liten, liten strand, där havet gick in som i en vik. Det om något var som taget ur en saga. På andra sidan såg man hur solen var på väg upp. ”Tänkte vi skulle tillbringa dagen och sedan natten här. Om du vill, alltså?” Jag stod med ryggen mot honom, men jag hörde ändå hur osäker han lät i rösten. Då han inte hade sagt något om detta till mig innan, så han hade ingen aning om vad jag tyckte om det hela. Han stod lutad mot bilen när jag vände mig om efter att ha dragit in den friska luften i mina lungor. ”Jag vill vara här med dig. Bara dig och den vackra naturen.” Han drog in mig i sin famn och höll om mig, inget mer, vilket inte gjorde mig något.

 


 

”Snälla lilla vännen. Ser inte du att pinnarna inte ska sitta sådär eller?” Jag vet inte hur många gånger jag och han hade fäktats med pinnarna som tillhörde tältet just för att han inte gjorde som ritningarna sa. Han tittade surt på mig, för att sedan försöka rätta till en av alla 20 pinnar som var fel. Jag skrattade bara åt honom och satte mig ned i sanden med knäna tryckta mot bröstet. Jag kunde inte sluta skratta, så jag var tvungen att bita mig hårt i läppen. ”Baby, vi kan sova i bilen. Det är inga problem.” Tillslut reste jag på mig och gick fram till honom för att sedan lägga mina armar kring hans mage. Han var mycket längre än mig, så jag såg inte så mycket över axeln på honom, som jag ville. ”Nej, vi har inte åkt hit för att sova i bilen, vi ska tälta.” Han lät riktigt frustrerad, och kastade iväg pinnen han hade i handen. Den som skulle ha suttit någonstans, om resten hade varit uppsatt ordentligt. ”Kan inte du gå och fixa pinnar till en brasa, så ska jag fixa tältet?” Han tittade surt på mig, men gjorde ändå som jag bad honom. Jag fixade tältet innan Justin var tillbaka ute från skogen, vilket var imponerande från min sida, då jag aldrig har tältat i hela mitt liv. Öppningen på tältet var ut mot havet, och det fanns inget att klaga över.

 

Det enda som kanske inte var så hederligt var väl att Justin hade en eldriven pump med sig, till madrassen, man kopplade bara in den i cigarettuttaget i bilen, och så kunde man pumpa upp den. Vilket jag tyckte var hur smidigt som helst. Det var en sådan stor madrass, så vi fick plats båda två, plus att han hade med sig en stor sovsäck, och två täcken. När jag såg all packning han hade trodde jag vi skulle bo i tältet i en vecka. Precis när jag hade gjort klart i tältet kom Justin ut från skogen med en hel del pinnar och vedbitar. Han hade till och med massa barr i håret, vilket jag inte sa till honom, för då har han väl gått i taket. När han hade fått fart på brasan satte vi oss ned bredvid varandra med ett täcke runt oss och tittade på solen som var på väg upp. ”Vet du hur glad jag är att vi är här tillsammans?” Han lutade sig mot mig, och viskade i mitt öra. ”Nej, det vet jag inte. Men jag vet hur glad jag är att vara med dig här.” Hans leende, det fanns ingen människa som hade vackrare leende än vad han hade.

 

När vi hade sett soluppgången gick vi in i tältet och la oss ned på madrassen, för att slutligen dra täckena över oss. Jag kände mig så sjukt trött, men ändå inte, vilket var lite irriterande. Jag ville egentligen inte sova bort tiden jag hade tillsammans med Justin, men samtidigt kunde jag inte hålla mina ögon öppna. ”Sov en stund, har klockan på ringning, så vi inte sover bort hela dagen.” Han kysste mig på kinden, och sedan på halsen några gången. Det var det sista jag kom ihåg innan ögonen gav upp helt och jag sjönk in i en djup sömn. Jag vaknade någon timme senare av att jag höll på att svettas ihjäl då jag lagt mig med kläderna på. Justin fanns inte i tältet vilket gjorde mig orolig. ”Justin, vart är du?” Jag hann ta ett steg utanför tältet för att se honom sitta på en filt bredvid tältet med frukost uppdukat. ”Här, kom hit med dig, så äter vi.” Jag satte mig ned i hans famn och tog mig en smörgås med ost och gurka på. Han höll om mig, och istället för att äta på sin macka, så snosade han mig i nacken.

 

Jag vet inte vad som fick mig att börja tänka på Aurora, men något skedde, och hela min kropp stelnade till. Det var absolut inte meningen att det skulle skena iväg på det sättet, eller att Justin skulle upptäcka det, men såklart gjorde han det. ”Vad tänker du på?” Han strök undan mitt hår och la det på ena sidan, för att placera sitt huvud på min axel. Jag kände mig trygg i hans famn, men direkt han inte fanns kring mig kände jag mig tom, och det är inte en bra reaktion om man precis har klivit in i ett förhållande. ”Aurora.” Det slank bara ur mig. Jag har ingen aning om vad det är som har fått mig att vara så ärlig helt plötsligt då jag inte gjort annat i mina dagar än vara blyg och inte vågat tagit plats. Han stelnade också till, men fortsatte dra sina fingrar på min mage. ”Hon kommer inte emellan oss.” Hans ord lät så trovärdiga, men jag visste att risken fanns. Hon hade något på gång, jag kunde känna det. ”Försöker hon, kommer hon lyckas. Jag har inte styrkan att stå emot henne, och hennes skönhet. För hon är verkligen vacker.”




Nu har jag också fått den nya blogg.se .. som jag har längtat. :) haha ^^
Härdan efter kommer jag att svara på era frågor vid just din kommentar. Så håll utkik där, :) 


Kommentarer
Emma säger:

Superbra!! :D

Skrivet: |

rt säger:

Vad har hänt med texten? Eller typ typsnittet?
Asgrymt som vanligt :)

Svar: Det ska snart vara fixat. Jag fick som sagt nya blogg.se idag, och då ställer det till lite i designen. :P
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Sandra säger:

Håller med rt, va har hänt med texten/typsnittet eller vad det nu heter. Texten är iallafall mindre! :)

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Bella säger:

Vet du hur mycket jag älskar Justin just nu? Åhh så bra! :)

Svar: Hur mycket?? :P
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://Http://Isabellewistrand.blogg.se

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

Asbra.
Jag älskar hur du skriver.
Du skriver inte bara:
"Jag älskar Justin, åh. Jag vill ha sex med honom. AAH" <- HAHA, omb.
Men iaf, du har mer passion när du skriver och jag älskar det!
Fortsätt såhär! <3

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra! Mer! ;)

Skrivet: |

Ebba säger:

Skit bra!!!!<3333 MER IDAG!?:3<3

Svar: Kommer ett kapitel till 00.01 inatt.. ;)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Emelie säger:

Sjukt bra! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Mickan / - My Life In My Words säger:

Haha, snacka om att psyka, mupp-Justin, jag hade blivit galen på riktigt! :) Och kanske gjort som hon gjorde om inte mer, haha ;)

Jag har skrattat väldigt hjärtligt medans jag har läst detta kapitel ska du veta, så förbannat jävla kul, och det är så kul att läsa hur du lyckades få till mina idéer, :) Och det var ungefär såhär jag hade tänkt mig att det skulle vara, så det gör det ännu roligare, haha, att han inte fick upp tältet, haha!
Jag skrattar fortfarande, han är ju så söt när han är sur, och sådär frustrerad, jag ser det framför mig.
Och barr i håret, haha, ja du lyckades ju få till detta hur bra som helst, bättre än jag hade tänkt mig i huvudet när jag kom på idén :) U r the best!

Men så måste jag ju lägga till att dem är söta, awe, och jag väntar fortfarande på att du ska tillverka denna Justin till mig, det var ett tag sen jag önskade mig det, så vart är han? :P haha!

Ska läsa nästa kapitel med, oj oj, det närmar sig ju, och om jag längtar, jag vet ju vad som kommer, haha, :D
<3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback