Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 47.



Vi kysstes mer än vi åt av vår frukost, vilket resulterade i att brödet blev mjukt och jag blev inte sugen mer. Hans läppar var mer inbjudande än tallriken jag hade framför mig. Jag reste på mig utan att släppa hans läppar för att sedan sätta mig gränsle över hans ben. Vi kysstes intensivt, och det hade inte mig emot. Det enda jag hade på mig var en stor t-shirt som egentligen tillhörde Justin, och ett par trosor. Hans händer smekte mig över ryggen samtidigt som han bet mig försiktigt i läppen. I samma veva kunde jag höra hur ytterdörren slogs igen, och med tanke på att Pattie inte sa något måste hon ha sett oss. Att något växte mot mitt lår ansåg jag vara fullt normalt, men eftersom att jag inte kände mig redo att gå längre var det elakt mot Justin att låta honom tro annat. Jag särade på våra läppar och reste mig upp. ”Hey, vart ska du.” Jag sneglade ned på mina fötter och kände mig skamsen, att jag fått honom tro massa. Det hade absolut inte varit min mening. ”Jag vill inte få dig att tro något. Förlåt.” Jag lämnade köket och sprang upp till Justins rum. Jag kunde höra honom bakom mig, men jag stannade inte. ”Gumman. Det är ingen fara. Vem skulle inte reagera på dig, och att jag gör det är väl inte mer än mänskligt?” Jag stod med ryggen mot honom, men jag kunde ändå känna hur han tog sig närmare och närmare för varje litet ord.

 

Hans läppar smakade på mina, för att sedan vandra över min kind, vidare till mitt käkben och ned på halsen där han lämnade små bitmärken. Visserligen skulle dem försvinna på en timme eller så, men det var ändå upphetsande. Han lyfte upp mina ben så att dem hamnade kring hans höfter och fortsatte kyssa mina läppar. Pirret i min mage tog fart igen och jag visste inte vart jag skulle ta vägen, fjärilarna krigade för fullt och jag mådde underbart. Han la ned mig försiktigt i sängen och satte sig på knä mellan mina ben. Ett tag satt han bara där och tittade på mig, precis som att han skådade varje liten detalj på min kropp. När hans fingrar nådde kanten på t-shirten förstod jag att han var på väg att ta av mig den. Jag satte mig upp och höjde mina händer så att han fick det lättare. Ett leende nådde hans läppar när han såg min gest och han drog av mig t-shirten. Det enda jag hade på kroppen var ett par små trosor, och dem dolde knappast det jag under alla mina andra år har dolt för personer i min omgivning. Återigen la jag mig ned på rygg men använde mina händer för att kyla undan mina bröst. Utan att säga något, men ändå förmedla känslor med hjälp av sina ögon placerade han sina händer på mina, och lyfte försiktigt bort dem. Jag kände inget obehag, det var precis som att vi gjort det tidigare.

 

”Snälla, täcket.” Utan att protestera drog Justin upp täcket över oss, och placerade sig återigen bredvid mig, han kysste mig på halsen och smekte hela tiden mitt högra bröst med sin ena hand. Bröstvårtorna hade styvnat och pirret i magen hade ökat. Hans läppar mot min hud fick mig att rysa. ”Vill du att jag fortsätter?” Han viskade och nafsade mig i örsnibben, vilket fick min kropp att reagera på ett helt annat sätt än tidigare. Jag kunde inte tala, det var knappt att jag kunde röra mig, men en nickning fick jag tillslut fram, han log bara mot mig för att sedan fortsätta kyssa mig ned över nyckelbenet, och vidare till mitt ena bröst. Han stannade där ett tag och bearbetade det fullt ut. Ett lätt stön lämnade mina läppar och jag kände själv hur jag började åma mig i sängen. Han fortsatte kyssa mig ned över magen, riktigt blöta kyssar som lämnade spår efter sig. När han nådde troskanten med sina läppar satte jag upp benen och svankade automatiskt med min kropp. Jag har aldrig någonsin upplevt det, och vet inte vart det kom ifrån heller. Hela tiden tittade han mig i ögonen, troligen för att se hur jag reagerade.



 

Saken var den att han fortfarande hade sina mjukisbyxor på sig, vilket fick mig att verkligen känna mig utlämnad. Hans såg hela mig, varenda liten del av min kropp fanns precis framför ögonen på honom. När mina trosor åkte av och hamnade på golvet placerade han sig halvt på mig och pressade samman våra läppar, samtidigt som han lät sin ena tumme smeka mig försiktigt på insidan av låret. När han närmade sig ljumsken fick mina armar äntligen liv, jag placerade båda i nacken på honom och drog mina fingrar genom hans hår. Hans hand flyttades hela tiden högre upp men stannade precis intill min känsligaste del. Han slutade kyssa mig och tittade mig istället i ögonen. ”Du vet att vi inte behöver göra något du inte vill, eller hur?” Jag harklade mig, då jag var helt torr i munnen. Jag visste inte om jag var redo för sex, men hur säger man det till sin pojkvän som precis har fått tillåtelse att klä av en? Jag kände en rodnad som spred sig över mina kinder, och egentligen ville jag inget annat än sjunka genom sängen. ”Gumman. Hey, titta på mig.” Hans röst var lugn, och han viskade, samtidigt som han kysste mig på kinden. Hans hand var fortfarande kvar, men så länge jag inte hade gett honom klartecken på att det var okej, så rörde han den inte. Jag kunde dock fortfarande känna hur hans hand låg precis över mitt heligaste.

 

”Jag är inte redo för sex, men allt annat är väl lugnt?” Jag visste inte vad jag skulle svara då jag tyckte hela situationen var pinsam. Jag vet inte varför, egentligen borde väl ett sådant samtalsämne tillsammans med sin pojkvän vara fullt normalt, men det kändes allt annat än normalt. ”Så att jag gör såhär är okej?” Han smekte mig försiktigt med ett finger, vilket fick min kropp återigen att reagera på ett underbart sätt. Jag slöt mina ögon och lät honom fortsätta genom att ge honom en nickning. Han kysste mig hela vägen från halsen ned till ljumsken. Helt ärligt visste jag inte vart jag skulle ta vägen, allt var så nytt och så spännande, men samtidigt visste jag inte hur man skulle bete sig. Han lät sin tunga vidröra vid min klitoris, och jag trodde att han hade tagit mig till himmelriket, men hade jag vetat att allt skulle bli bättre och skönare ju längre tiden gick hade jag nog aldrig klarat av det. Allt kom som en överraskning för mig, speciellt då han valde att pressa in två fingrar i mig. En ilande känsla tog över i min kropp, och jag gjorde allt för att inte spänna mig. Jag försökte hela tiden fokusera på det han gjorde, och det jag fick uppleva, men det gick inte, mina tankar var blanka. Jag fick uppleva min första orgasm, för det var det jag antog att det var, när mina ben inte klarade av att vara så pass särade som dem var, och hela min kropp skakade. Händerna hade ett krampaktigt tag om lakandet i sängen och min kropp gick upp i brygga.

 

 

Jag kände mig som en ny människa, precis som att jag hade växt till mig en aning, men jag kände mig fortfarande en aning skamsen. Vad hade egentligen skett? Ja la mig på sidan med ryggen mot honom, efter att jag hade fått på mig kläder. Han la sig med armen om mig och drog min kropp närmare sin. ”Gjorde jag något du inte ville?” Jag tyckte det var pinsamt att han ens tog upp vad som hade hänt, men samtidigt var det en av dem bästa sakerna som hänt i mitt liv. ”Nej, det gjorde du inte. Det var.. skönt.” Tro mig, jag blev överraskad själv av vad jag sa, men det var inget jag kunde göra något åt, då det redan var sagt. Han kysste mig på kinden och reste sig upp ur sängen. ”Jag vill ta dig med dig någonstans. Är du intresserad?” Jag vände mig om och kollade på honom medan han plockade fram en liten resväska, såg ut som en sådan man har då man ska vara borta över dagen. ”Självklart. Vart ska vi?” Han skakade bara på huvudet, men log mot mig. ”Det får du se, vi åker halv 4 inatt. Så vi hinner se soluppgången.”

 

Han förklarade lite om vad jag skulle ha med mig, så efter det åkte jag hem för att packa och sova några timmar. Jag vet inte vad som fick hela dagen att dra förbi oss i en väldans fart, men det var precis det den hade gjort. När jag klev innanför dörren kom mamma genast ut i hallen. Hon tittade på mig precis som att jag hade gjort något man inte får, och tro mig, det gjorde mig en aning nervös. ”Vad du ser ut att stråla då. Vad har ni hittat på?” Jag pustade ut, men hon såg fortfarande frågande ut. ”Inte mycket, han har bjudit med mig någonstans. Men han vägrar säga vart.” Mamma log bara mot mig, och gick sedan sin väg. Själv sprang jag upp på rummet och plockade fram min lilla väska och började packa ned lite kläder. När det var klart gick jag och la mig så att jag skulle få sova en stund, plus att jag ställde klockan på kvart över tre.

 


 

 

Hoppas verkligen att jag inte gjorde er besvikna på denna del, det kommer mer BTW.. :P Men jag tänkte bara på att jag inte skrev som i HITRISA.. ^^ 

Fy fan vad ni äger på att kommentera. :P Tänk om ni kunde vara lika duktiga på varje kapitel. :)

Antar att det beror på att ni väntat på detta kapitel .. ^^ haha (A)

Såg föresten att det var många av er som skulle prova frukosten jag skrev om i förra, gör det. Det är verkligen gott. :) Ni kommer inte ångra er, men folk som inte provat det kan tycka ni är lite knäppa.. Det får ni dock leva med. ^^ haha

 


Kommentarer
Anonym säger:

ASså snälla. ett kapitel till ikväll? Im going CRAZYYYY

Skrivet: |

linda säger:

Tro mig, det var intressant att få läsa detta kapitel ;P och det kanske tillochmed var lite utmanande för dig att skriva eftersom du inte gjort det så ofta på bloggen innan?

Skrivet: |

Emma säger:

Ett till kapitel idag! Vill veta vart dom ska :D

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra sim vangligt! :) Vill veta vart de ska.

Skrivet: |

Emelie säger:

Så jävla bra!!! <3

Mer :D <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se/

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

Sjukt bra, du äger!

Hade väntat mig lite mer, men ja.

Det var iallafall jättebra! <3

Skrivet: |

elena säger:

super bra . du kanske undrar varför jag har en annan e-post adress. det är för att det

här är min nya. och jag är inne på mobilen därför har jag den här. men jag menar det verkligen du skriver sjukt bra<3

Skrivet: |

Lala :D säger:

HAHA jätte bra!

trodde bara att det skulle vara mer men det var fett bra ;)

Hoppas på ett till ikväll/inatt :P

Skrivet: |

Ebba säger:

HERRE GUD! Jag vill inte va såhär.. Jag vet inte, men jag älskade hur du skrev de!!!! LOOOOOOVEE!!!!<33

Ett till idag?;)<3 (a)

Skrivet: |

Cajsa säger:

OMG! Kan vi inte få ett till idag? Snälla snälla snälla bästaste du? Älskar de du skriver !:D

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se/

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

rt säger:

Alltså jag är så beroende av novellen och ingen kommer någonsin kunna skriva lika bra som du gör! Jättebra som vanligt :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebra! :-)

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebra! :-)

Skrivet: |

Mickan / - My Life In My Words säger:

Haha inte bara jag som är ett pervo ;)
Men OMFG! :O Okej att jag fick en liten sneakpeak, men detta, det tog fan i mig priset! Det var ju som att jag inte ens fått läsa något innan, som jag sa, men visst kände jag igen det! :)
Han är ju förjävla söt alltså, verkligen vill vara säker på att det är okej för henne och vad som är okej, om alla andra killa ockå kunde vara så, men nej, jag tror jag tar denna, kan du tillverka honom åt mig? Snällaråååå. (A)

Och ännu en gång, jag älskar hur han får henne att känna, det är otroligt, du skriver det på ett så jävla bra sätt, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det är det jag älskar mest med dina noveller, att du verkligen får med känslor, och det är som att det skulle vara jag själv som upplever det, inget överdrivet inget skitsnack, verkligt.
Och du vet ju vad jag har sagt innan, jag är alltid ärlig, det har du och jag gemensamt. :)
Och jag älskar det, alltihop :D
Jag tycker även att det är jätte kul att jag har varit med och sponsrat med idéer, så det ska bli kul att se hur du har fått ner allt, :) Och självklart så längtar jag till kapitel 50 ;)

Och så är jag bra jävla nyfiken på vad det var för inlägg du pratade om tidigare, :)
<3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Diana säger:

Så Friggn' braaa. Vill bara ha mer av det!!! <3

Skrivet: |

Diana säger:

Så Friggn' braaa. Vill bara ha mer av det!!! <3

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback