Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 31.


 

Jag vet inte vad som hade tagit åt mig, innan jag träffade Justin var jag till och med rädd för att gå i kjol och linne, just för att folk skulle döma min kropp. Det var bland dem störta rädslorna jag hade, och där låg jag på honom, endast i underkläder. Jag lät honom se mig som ingen annan människa, än min mamma och pappa, har sett mig tidigare. Jag såg alltid till så att jag var den enda kvar efter idrotten i skolan, så att ingen annan kunde se mig när jag duschade och bytte om. Jag kände mig vacker i hans närvaro, han gjorde mig vacker. Han la ned mig försiktigt på rygg och la sig halvt över mig, hans händer fortsatte vandra över min kropp, men han närmade sig inte dem intima delarna utan drog lugnt och försiktigt sina fingertoppar efter sidan på mig. Jag har aldrig varit med en annan grabb på det sättet som jag var med Justin, och hade absolut inte legat med något. Min mamma har alltid sagt till mig att jag ska vänta tills jag möter den rätta. Jag kunde inte säga då att Justin inte var min rätta, men jag kände i min kropp att det var rätt att utforska lite. Vi kysstes, och tungorna lekte tillsammans. Allt kändes rätt, det kändes som att Justin var på väg att ta mig till 7:de himmelen.

 

Vi låg där ett tag, vet dock inte hur länge, och det var fruktansvärt skönt. Det kändes lite som att det bara var vi på semester, men den känslan försvann illa kvickt då det knackade på dörren. Justin släppte motvilligt mina läppar och satte sig upp. Jag gick in i badrummet och började kamma håret under tiden han gick och öppnade. I spegeln kunde jag se hur mina läppar hade svällt upp en aning, men det klädde mig. Jag visste att det var från Justins underbara kyssar och jag kunde inte klaga. Han visste verkligen vad han gjorde, men jag tror inte han förstod vad han gjorde med mig. Hur min kropp reagerade när han tog i mig, eller hur min mage började bubbla likt sockerdricka varje gång han kollade på mig. ”Sötnos, är du klar? Vi ska gå och äta tillsammans.” Jag hade precis fått på mig en rosa somrig klänning, och var klar med allt annat. Så jag släckte lyset och klev ut från badrummet. ”Japp, det är jag.” Alfredo stod i dörren när jag kom ut, och han tittade på mig och log. ”Kom nu kärleksparet.” Han gick mot hissen och förklarade att alla andra redan hade åkt ned till restaurangen.

 

 

Jag fick Justin på min vänstra sida, och Scooter på min högra vid matbordet. Vilket jag absolut inte hade något emot, sedan satt alla andra utspridda runt bordet, Justins mamma Pattie satt mittemot mig. Hon såg ut som en människa som inte ens klivit på en myra, en vänlig själv. Jag var inte van att ha sådana runt mig, inte folk över huvud taget som log mot mig och sa att jag var fin. Det fanns inte i min värld innan Justin klev in och tog mig med storm. ”Så, hur träffades ni?” Scooter tog en klunk av sin öl han hade beställt in, då dem tyckte det var acceptabelt att dricka med måtta, för dem som hade åldern inne, under semestern. Både jag och Justin tittade på varandra, och jag tänkte tillbaka på första gången, då jag stod framför klassen och han sa till läraren att jag skulle få sätta mig ned. ”Vi går i samma klass, i alla fall en del ämnen.” Justin var den som svarade, men jag log och nickade instämmande. Jag vet inte om frågan var riktad mot mig, men jag försökte hänga med så mycket som möjligt. Då det kom frågor efter frågor.

 

Tiden rusade förbi oss när vi satt och åt, vilket absolut inte gjorde något då vi hade hur trevligt som helst. Det kändes som att jag hamnade med i gruppen ganska på en gång, så jag hoppas att jag skötte mig bra nog. Justins mamma var verkligen en ängel, hon frågade massa frågor om mig och min familj, som jag gladeligen svarade på. Jag hade absolut inget att dölja, varken för henne eller för Justin. Det är inte bra att börja en relation med massa lögner, så jag var ärlig. Vi hade suttit på restaurangen på hotellet runt 5 timmar, och jag gäspade stort och tydligt, vilket fick mig att börja skratta. Justin tittade på mig med förvånad blick, så han måste ha missat det. ”Vad är det?” Jag skakade bara på huvudet och tog hans hand under bordet. ”Jag är fruktansvärt trött. Jag har aldrig skrattat såhär mycket tillsammans med underbara människor tidigare. Så det tar på krafterna.” Han log mot mig, och kysste min hand rygg. ”Vill du gå och sova?” Eftersom att vi hade kommit fram någon gång på eftermiddagen så hade det varit en ansträngande dag. Första gången för mig utomlands, visst hade jag lämnat LA någon gång, men aldrig så långt. Och absolut inte från mina föräldrar, som inte ens visste om att jag var på Hawaii. ”Ja, men sitt kvar du. Jag hittar.” Han spärrade ögonen i mig, och reste sig upp. ”Kommer aldrig på frågan.”

 

I Hissen upp till vår våning var vi själva, vilket resulterade i att Justin pressade sin kropp mot min och kysste mig som han aldrig gjort tidigare. Han sög musten ur mig, och jag var inte den som klagade. Jag gillade hela situationen, speciellt att stå mellan en vägg och grabben jag gillade. Hela vägen till rummet kysste han mig på halsen eller på kinden, och det såg till så att jag tappade koncentrationen en aning, men tillslut fick jag upp dörren. ”Justin.” Jag försökte mig på en ansträngning, men det kom bara ut som ett lätt stön, och det eggade honom ännu mer då han vände mig om och pressade sina läppar mot mina och lyfte upp mig så att jag hade mina ben kring hans midja. Jag skulle inte kunna sova om han fortsatte, men det visste inte han, och han fick inte ens stanna kvar hos mig. ”Borsta dina tänder nu, och hopp i säng. Jag stannar tills du somnat.” Vart har jag hittat honom? Hur kan han vara så snäll mot mig? Det var många frågor som cirkulerade i min skalle just den tidpunkten. Jag gjorde dock som hon han sa, och gick in i badrummet utan att ens fundera på saken.

 

Han låg ned i min säng när jag kom ut ur badrummet, men jag hade ännu inte bytt om. Nattlinnet låg ganska högt upp i min väska, så jag behövde aldrig vända upp och ned på den för att hitta det jag sökte. Kläderna åkte av framför Justin då han tidigare under dagen redan sett mig i underkläder, men när jag skulle ta av mig bh:n vände jag mig bara om, och jag kunde höra hur han flämtade till. Jag vet inte varför men jag gillade känslan i kroppen då han suktade efter mig. Jag gillade att han tyckte om mig, det fick mig varm i hela kroppen. Att jag, Pearl Shine funnit någon som tycker jag är vacker, när jag knappt själv gör det. ”Sexy, kom hit med dig.” Jag kunde höra på honom hur svårt det var att behärska sig, men jag tyckte han gjorde det ganska bra, för att vara en grabb och för att veta innebörden med sex. Jag la mig ned i sängen och vi kollade på varandra ett bra tag innan han bröt tystnaden. ”Du ska bara veta hur vacker du är i mina ögon.” Han placerade en hårslinga bakom mitt öra och kysste mig på kinden. ”Om du bara kunde se hur underbar du är i mina ögon.” Jag var bara tvungen att kontra med en av dem störta sakerna i mina ögon. Jag önskade att han kunde se hur han fick mig att må, samt hur jag mådde innan jag träffade honom.

 

Jag la mig ned ordentligt med ryggen mot honom, i en gest som ville bevisa att jag ville att han skulle lägga sig bakom mig. Vilket han förstod på en gång då han la sig ned och placerade en arm om mig. ”Sov gott gumman. Det blir en dag imorgon också, och då ska vi ligga vid stranden.” Ett leende tog över mina läppar, och jag såg verkligen fram emot att få ligga på en solstol och bara njuta av solen, det var längesedan som jag fick göra det. Och tänkte absolut ta till vara på tillfällen som dessa. Jag hörde Justins andetag en bit ifrån mig, precis som att han hade försvunnit, men jag kunde fortfarande känna hans arm om mig. ”Jag vill bara att du ska veta hur mycket jag tycker om dig. Hur vacker du är i mina ögon, samt hur mycket jag önska att du kunde känna samma sak. För jag vill någon gång i framtiden kalla dig min. Jag vill få köpa en ros och säga att jag älskar dig, även om det är för tidigt nu. Vi börjar med hur mycket jag tycker om dig.” Jag kunde höra hur han pratade, och troligen trodde att jag sov. Älskade lilla vännen.


 

Självklart får ni ett till kapitel idag. :) Vi får se hur det blir imorgon, då jag jobbar. Men lägger nog kanske in ett på kvällen när jag kommer hem. Fredag blir lite mer kämpig då jag ska på begravning för min kusin som inte ens blev 30, men ah, vi får se. =/


Kommentarer
caroline svensson säger:

kapitlet är skit bra!! :D

men r.i.p för din kusin :( kram <3

Skrivet: |

linda säger:

Superbra!

stackars dig, hoppas att begravningen blir bra, även om det är en sorglig händelse i sitt liv.

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!



Usch, bergavningar är aldrig kul. :(

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Anonym säger:

Jättebra!

R.I.P din kusin :(

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra!!! :)

R.I.P för din kusin!

Skrivet: |

Sara säger:

Helt magiskt kapitell! du är underbar <3<3<3



åh vad jobbigt....jag beklagar :( <3

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Det hettar ju till lite :) men lite tidigt än :)

Men det är kul att läsa hur både han och hon suktar efter varann, du skriver det ju så förbannat bra :) som du har gjort från början :) I love it!!

Ahmen aaw, fy satan va söt han är, jag tror jag dör en smula, att han först låter det hetta till, love those parts btw, och då stannar han tills Jon somnar, :) och så säger dom så söta saker till varann och hans ord i slutet, aaw :') fick mig en liten tår i ögat.

U are fuckin awesome my friend!

<3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Me+You 'Imma tell you one time. <3 säger:

Awwie så söt han är! jättebra. <3



R.I.P din kusin, men hon har det bra i himlen nu. <3

Skrivet: |

elena säger:

super bra



r.i.p för din kusin men din kusin kommer ha det bra himlen och se ner på dig och tycka att du skriver sjukt underbart

Skrivet: |

Felicia säger:

Gick in på din blogg, och började läsa kapitel 32, och jag tänkte bara, vadå, han sa väl ingenting till henne?? Sedna när jag läst klart upptäckte jag att jag inte läst 31 än -.-' Typiskt mig..

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback