Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 95.

Pattie hade till och med varit så duktig att boka bord för oss alla, så när vi kom till restaurangen fick personalen en liten chock, då jag antog att hon inte använde sitt riktiga namn. Justin stod hela tiden bakom mig med sina händer i ett stadigt tag på mina höfter. Ibland kunde jag till och med känna hur han snosade mig i nacken, vilket kittlades en aning. Kyparen visade oss till bordet som låg en aning in i restaurangen, men ändå vid fönstret. Det enda kravet Justin hade var att vi skulle äta några våningar över marken, så att alla paparazzi inte skulle kunna hitta oss, och sedan psyka oss från utsidan. Alla satte sig ned vid bordet, men Justin tog min hand och förde mig till ett bord för två en bit ifrån. ”Jag vill ha en lugn middag med dig, på tu man hand.” Jag rodnade, för att han var så söt mot mig. ”Sötnosen då.” Han log bara mot mig, men drog ut min stol, så jag fick sätta mig ned.

 

När vi hade beställt vår mat och fått in våra drickor satt vi bara helt tysta och tittade på varandra. Han lekte med mina fingrar över bordet och det var en mysig stämning, även om jag kunde höra hur Pattie tisslade och tasslade om oss. ”Kolla vad söta dem är.” Jag kunde nästan känna hur hela gänget bakom min rygg vände sig om och kollade på oss. Justin däremot reagerade inte, utan fortsatte kolla på mig. Tillslut släppte jag honom med blicken och lät kyparen ställa ned en tallrik framför mig, och det fick Justin att göra lika. ”Mmh, vad gott det luktar.” Jag drog verkligen inte doften från min mat, pasta med fyra olika ostar. Justins mat såg inte heller så illa ut då han hade valt spagetti och köttfärssås. Jag var tvungen att smaka på hans mat, så jag stoppade ned gaffeln samtidigt som han gjorde det, och det resulterade i att vi fick upp samma spagetti, och det slutade med en kyss. Båda två skrattade, men det var ändå mysigt. ”Kyssen var godare än maten.” Han vet exakt vad han ska säga för att få mig att smälta.

 

Hela middagen var i stort sett tyst, om man bortser från skratten av alla andra som satt bakom oss, men det gjorde inget då det var mysigt. Jag satt och inspekterade varje liten detalj i Justins ansikte, och jag såg saker jag inte tidigare lagt märke till. Han hade tre leverfläckar på höger sida av munnen, likt dem tre vise männen. Jag har tidigare bara sett den mittersta av dem, men upptäckte då dem andra två. Jag märkte inte ens att han började prata med mig, fören jag såg hur hans läppar rörde sig. ”Gumman, vakna.” Han knäppte med fingrarna framför mina ögon och log mot mig. ”Vad?” Det var då jag insåg att han redan hade betalat och att alla andra redan rest på sig och gått. ”Oj, förlåt.” Han skrattade bara och tog min hand för att sedan fläta samman våra fingrar. ”Tack för middagen, det var verkligen super gott.” Han kysste mig på kinden och nafsade mig på örsnibben.

 

 

”Följer du med mig?” Han lät hemlighetsfull vilket gjorde mig mer nyfiken, så jag nickade hysteriskt på huvudet. ”Ja.” Jag lät helt exalterad över något jag inte ens visste vad det var, vilket fick han att börja skratta. ”Söt du är gumman.” Han tog min hand och drog med mig bort från alla människor och mot arenan. Allt var nedsläckt så jag såg egentligen inte vart jag gick, men jag litade på Justin. Han skulle aldrig låta något hända mig. ”Sätt dig här. Jag kommer snart.” Jag satte mig ned på en stol i mörkret, men insåg ganska på en gång att jag befann mig på golvet framför scenen. Strax efter att mina ögon tillslut hade vant sig vid mörkret och jag kunde urskilja några få skuggor av olika saker tändes en lampa på scen. Justin kom ut och satte sig ned på en stol med sig gitarr i handen. Jag hade ingen aning om vad han höll på med, men jag satt på hel spänn för att få reda på det. En lampa tändes på mig, så att vi båda kunde se varandra. Allt kändes så mysigt, så underbart, och så nytt. Det var precis som att vi inte kände varandra.

 

 

Jag har aldrig lyssnat på Justins musik tidigare, så hans gamla låtar var för mig helt nya egentligen. Därför kände jag inte igen låten han började spela på, men jag gillade den på en gång. ”You’ve got that smile, that only heaven can make. I pray to God every day, that you keep that smile.” Det kändes som att han sjöng rakt genom mig, att det var någon som satt bakom mig, och att han sjöng till den. Dock tittade han på mig, i mina ögon, och en magisk känsla uppkom i min mage. ”Yeah, you are my dream, there’s not a thing I won’t do. I’ll give my life up for you, cause you are my dream.” Han reste sig från stolen och försvann från ljuset på scenen, för att sedan komma ned mitt emot mig. Han sjöng vad jag tror var refrängen samtidigt som han gick från scenen, men stannade upp då han stod framför mig. Han la ned gitarren på golvet men sjöng fortfarande. Då min personliga åsikt är att han sjunger mycket bättre utan musik blev allt så mycket mer verkligt. ”You had my child, you make my life complete. Just to have your eyes on little me, that’d be mine forever.” Jag vet inte vad det var som fick mig att reagera, men något sa mig att det där var det han ville få fram.

 

Vi sa inget till varandra när han hade sjungit klart, utan bytte bara intensiva blickar. Mer intensiva än dem vi någonsin utbytt. Jag reste mig sakta från stolen och ställe mig framför honom då han fortfarande stod kvar framför mig med ett litet lekfullt leende på läpparna. Han kysste mig hårt och passionerat samtidigt som han placerade sina armar kring min lilla kropp. Jag vet inte hur det gick till, men vägen tillbaka till bussen hade jag inget minne av. Hans värme fanns dock fortfarande kvar i min hand då vi satt i bussen. ”Baby, kommer du?” Justin satte sig ned på knä framför mig där jag satt i soffan, och tog mina händer i sina. Jag kunde fortfarande inte släppa det han hade i stort sett sagt till mig, fast med en fin melodi i bakgrunden. Jag var som helt paralyserad runt honom, jag visste inte hur jag skulle bete mig runt honom. Allt var bara så annorlunda, eller så var det bara jag som tyckte det. ”Ska vi sova?” Han nickade och drog upp mig ur soffan.

 

Tillsammans borstade vi tänderna och la oss sedan ned i sängen, jag hade dock ett nattlinne på mig för första gånger. Det har inte hänt tidigare, och jag märkte på honom att han inte förstod vad det var som hade fått mig till att bete mig så. Han la sig ned bakom mig, men inte mer än så. Ingen hand kring min midja, ingen puss på kinden och inge god natt. Allt var så annorlunda mot vad det brukar vara, det var precis som att vi inte kände varandra. ”Nej, tala om för mig vad det är som är fel.” Jag märkte hur frustrerad han lät, och jag kände hur han slog ned båda armarna i sängen, precis som att det fick vara nog. ”Jag måste få fråga dig en sak.” Jag vände mig om mot honom och fick se hans förvirrade ansikte. ”Fråga på, trodde inte vi höll saker från varandra.” Han lät frustrerad, och det var första gången jag hört honom så. ”Vad menade du med låten du sjöng för mig?” Han la sig ned på rygg och stirrade i taket, samtidigt som han tog ett djupt andetag. ”Jag vill leva mitt liv med dig. Jag vill ha barn med dig, en familj. Ett ställe där vi kan vara just det, människor och en familj.”


 

 

Planerade först inte att lägga upp ett kapitel idag, med tanke på att det var sjukt snålt på kommentarer. Men snäll som man är. Funderar starkt på att sluta vara snäll. =) 


Kommentarer
agnes säger:

meeeeeen vad bra! fortsätt så. det hela blir så värklighets troget på nått vis! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbiebstories.blogg.se

Ebba säger:

UNDERBART! :D Älskar det! Undrar nu bara om de ska få barn.. Hmm,,, jag vet ej vad jag hoppas! haha :D Men det är underbart allt du skriver!
Älskar allting! :D
En fråga: Ska du skaffa en sexblogg... hehe :D<3

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberlovestorys.blogg.se

Ebba säger:

UNDERBART! :D Älskar det! Undrar nu bara om de ska få barn.. Hmm,,, jag vet ej vad jag hoppas! haha :D Men det är underbart allt du skriver!
Älskar allting! :D
En fråga: Ska du skaffa en sexblogg... hehe :D<3

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberlovestorys.blogg.se

Anonym säger:

Grym!

Skrivet: |

SARA säger:

ÄLSKAR HUR DU SKRIVER :D och din novell !!! <3

asbraaa kaptiell :D<3

Skrivet: |

Emelie säger:

As bra!!! <3
Älskar din noveller!!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

elin säger:

Du borde få så mycket mer kommentarer!! Kapitlet var grymt iallafall :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Sandra säger:

SÅ GRYMT BRA SOM VANLIGT! Asså du är helt seriöst bääääst! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se

Fanny säger:

Jättebra! :'D

Skrivet: |

Sandra säger:

SÅ GRYMT BRA SOM VANLIGT!! Asså du är bara bäääääst :D:D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se

Anonym säger:

jättebra :) <3

Skrivet: |

Emy säger:

Sjukt bra :)♥

Skrivet: | Bloggadress: http://emyy.blogg.se

Diana säger:

Är glad att du bestämde dig för att vara snäll iaf! Haha.
Jag älskar att dem små bråkar hela tiden men dem överdriver inte och säger att den ena ska gå hem och så. Dem tar tag i situationen på ett vuxet sett, om du förstår vad jag menar. Anyways grymt kapitel, som vanligt! :)

Skrivet: |

elena säger:

jag är tillbaka sjukt bra jag vill ha fler delar du skriver jätte bra go girl

Skrivet: |

Emelie säger:

Bara älskar den här delen och jag älskar att dom är sams igen! :D

Skrivet: |

Emelie säger:

Älskar delen och älskar att dom är sams igen! :D

Skrivet: |

Emma säger:

Alltså jag blir galen! Varje gång jag kommenterar från min mobil kommer det inte upp?! Har ingen aning om varför, jag läser din blogg från en app som heter bloggkeen eller något sånt, och när jag kommenterar så kommer inte kommentaren upp typ har jag märkt nu?! Åh, vad irriterad jag blir!

Superbra kapitel, förlåt att jag inte har kommenterat på dom senaste men det har varit min mobil som har strulat, och jag har inte suttit vid datorn på några dagar.

Svar: Det har inget med det att göra.. Jag har ställt in så att jag godkänner mina kommentarer innan dom syns.. ^^ Du behöver inte oroa dig.. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra! :)

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra! Det var ett mycket gulligt kapitel!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Anonym säger:

Jättebra! :) Omg undrar hur hon kommer reagera nu, över det Justin sa där i slutet! Hoppas hon reagerar bra i alla fall! :)

Skrivet: |

Josefin säger:

Åååh så bra, så fint när han sjöng för henne och så gulligt att hon blev helt till sig, han har lite kort stubin dock haha. Undrar verkligen vad som händer sen, hon vill ju inte ha barn och sånt? Eller inte nu i alla fall. Roligt att det löst sig mellan dom, och hoppas fler människor börjar kommentera nu, finns ju vi få som faktiskt försöker och all den tid du faktiskt lägger ner, dålig stil! Aja, jättebra och längtar längtar längtar tills nästa kapitel! God natt! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://www.josefinlife.blogg.se

Josefin säger:

Åååh så bra, så fint när han sjöng för henne och så gulligt att hon blev helt till sig, han har lite kort stubin dock haha. Undrar verkligen vad som händer sen, hon vill ju inte ha barn och sånt? Eller inte nu i alla fall. Roligt att det löst sig mellan dom, och hoppas fler människor börjar kommentera nu, finns ju vi få som faktiskt försöker och all den tid du faktiskt lägger ner, dålig stil! Aja, jättebra och längtar längtar längtar tills nästa kapitel! God natt! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://www.josefinlife.blogg.se

Emma säger:

Jahaaaaa! Bra, då fattar jag! Men, vissa utav mina kommentarer kommer ändå inte upp tror jag? :O

Svar: Jodå, det tror jag att dom gör.. Tar lite tid för mig att acceptera dom bara..
Marielle Sjelin

Skrivet: |

jasmine säger:

åhhh såå braaa!!!
det sista han sa, så gulligt men nu vill jag såå gärna veta hur hon reagerar.. kommer typ dö innan ett till kommer ut:(
fattar inte hur jag kan vara så beroende av dina noveller, helt sjukt att det ens går att vara så beroende av ngt :O

vill egentligen inte att du slutar skriva efter denna, men det är ju ditt val och då får jag bara gilla de :/

Skrivet: |

Felicia säger:

Sjukt bra! LÄNGTAR TILLS NÄSTA! Men jag sk abra säga att så som Justin gjorde då dem va i arenan. De har jag alltid drömt om! Alltså att min pojkvän ska ta med mig till någon tom lokal och sjunga en sånh, inte vilken sång som hällstbutan en som passarbin på oss eller så!

Skrivet: | Bloggadress: http://schonnigs.blogg.se

Vicki säger:

Hej och hallåå! Supermysigt kapitel! Jag har också lite problem med mobilen, då den slutar ladda sidan och det ibland slutar det med att det blir någon failure sida, men det beror säkert på att jag ibland befinner mig på ställen mitt i skogen där det då och dåninte finns teckning. Ska försöka lösa det:p
Men superkapitel ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://Vickiso.com

Cajsa säger:

Ååh sjukt bra kapitel!! Vet inte om mina kommentarer konmer upp? För jag ser dom inte.. Aja, älskade detta kapitel verkligen, så sjukt söt är Justin! Det är inte alla killar som är som han;)
Kan iallafall inte vänta till nästa kapitel !

Svar: Jag accepterar kommentarerna dagen efter.. :) Så dom kommer..
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se

linda säger:

Sluta verkligen inte vara snäll!! Jag tycker att kapitlet var superbra, och hoppades nästan att justin skulle ha tagit fram en ring där i slutet.
Jaag tror inte på gud eller så, därav är jag inte så intresserad av ''den gyllene reglen'' men jag tror starkt på karma! Så snälla, jag ska bli bättre på att kommentera, men det går inte ifrån min mobil.. Och det är den ända källa med internet som jag kan komma åt nu!!!
förlåt D:

Skrivet: |

linda säger:

Sluta verkligen inte vara snäll!! Jag tycker att kapitlet var superbra, och hoppades nästan att justin skulle ha tagit fram en ring där i slutet.
Jaag tror inte på gud eller så, därav är jag inte så intresserad av ''den gyllene reglen'' men jag tror starkt på karma! Så snälla, jag ska bli bättre på att kommentera, men det går inte ifrån min mobil.. Och det är den ända källa med internet som jag kan komma åt nu!!! Det kommer bara upp ''jag ber om ursäkt vår ko har tagit sig in i systemet igen.. BLABLABLA'':
förlåt D:

Skrivet: |

Lisa säger:

Awesome :D

Skrivet: |

Hanna säger:

Bra :)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Awe, han är ju förjävla söt alltså! :D Och dem två tillsammans är ju sötare än sötast! :D Så jag förstår de andras reaktioner på dem två :) Allt han säger till henne, det får till och med mig att rodna lite, tror jag, eller jag vet inte. :) Åh så fint att han sjöng just den låten till henne, älskar texten. Jag satt och försökte komma på vilken låt han skulle sjunga, men jag är glad att du valde den :) Jag förstår att hon reagerade men jag ville veta vad hon tänkte. Jag skulle vilja veta exakt. :) Men att hon hade nattlinne på sig, det har hon ju typ aldrig haft :O Så jag förstår Justin lite där, och jag är glad att han frågade vad som var fel utan att dem vart osams, och att hon berättade. Så jävla söt han är, jag blir ju sentimental här, på jobbet och allt. :O Inget ovanligt egentligen men ändå :) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback