Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 88.

 

3 maj 2012. Studenten stod på tur för dagen och det var något jag verkligen hade sett fram emot, att äntligen få sluta skolan. Jobb var inget jag behövde skaffa då min mamma och pappa hade satt undan en hel förmögenhet åt mig, så jag skulle klara mig livet ut. Jag kunde göra vad jag ville utan att behöva lyfta ett finger. Justin hade fått mig att kliva ut ur mörkret, med honom kunde jag vara mig själv, men på en helt ny nivå. Han gjorde mig levande, på ett sätt jag aldrig varit. Det bästa med att sluta skolan var att slippa se Tony och Elena, samt resten av det där gänget. Aurora hade blivit förflyttad efter att hon erkänt för polisen vad hon hade gjort. Hennes mamma och pappa hade betalat borgen för henne, och fått ned anklagelserna till dryga böter, vilket jag tyckte var löjligt. Jag vet inte hur det gick till när Tony flyttade ut ur rummet han delade med Justin, och in till Elena, men han hade gjort det, och då flyttade jag in till Justin. Så där låg jag, och snosade på hans kudde då han inte var på skolan. Han höll på att finslipa sin skiva som han hade skrivit klart, helt på egen hand.

 

 

”Hej baby. Hoppas att du har sovit gott utan mig. Jag saknar dig så himla mycket, och vi ses snart. Puss ♥” Jag hade precis kommit ut ur duschen när jag hörde hur min mobil plingade till. En värmande känsla sköljde över min kropp när jag såg att sms:et var från Justin. Han gör mig glad, varje dag tillsammans med honom ger mig nya upplevelser. Jag orkade inte bry mig om vad jag hade för kläder under den extremt fula klänningen då det ändå inte var någon som skulle se dem. ”Älskling, det var kallt inatt, men jag överlevde. Saknar dig och kan inte vänta längre tills jag får känna dina läppar mot mina. Puss ♥” Justins kläder låg över hela golvet så jag passade på att vika ned dem i hans väska, så att vi slapp det efter ceremonin. Precis innan jag skulle gå ut hörde jag hur någon öppnade dörren, och sedan kände jag två armar kring min midja samt ett par läppar mot min hals. ”Hej gumman.” Jag kunde känna hur han log mot min hals, så jag vände mig om. ”Hej.” Han kysste mina läppar av ren längtan och mitt hjärta började slå dubbla slag. ”Skynda dig och dra på dig din extremt sexiga klänning nu.” Han skrattade till och slog till mig på rumpan innan han drog på sig den. Det tog dock tid för honom att göra sig klar, mycket längre för honom än för mig. När vi tillslut var klara båda två styrde vi stegen mot salen balen en gång varit i.

 

 

”Jag hoppas att ni kliver ut härifrån med massa kunskap om allt och att ni alla tar vara på möjligheterna livet kommer ge er.” Rektorn höll ett tal som varade längre än i tjugo minuter, men under tiden satt jag ingosad i Justins famn. Han kysste mig på kinden innan det var dags för vår klass att stiga upp på scenen och ta emot våra diplom, eller vad man ska kalla dem. Vi gick hand i hand så länge vi kunde då vi skulle stå i bokstavsordning innan vi klev upp. ”Babe, snubbla inte på scen nu.” Han lät riktigt seriös då han sa det, vilket fick mig att börja skratta. ”Det är nog du som ska tänka på det, som inte stått på en på ett bra tag.” Han kysste mina läppar innan han styrde stegen nästan längst fram i ledet.

 

 

Efter en extremt lång dag hade både min och Justins familj fixat en fin middag med grillning och bad i poolen för Jazmyn och Jaxon. Vi var hemma hos mig och det var underbart huset var lite mer fyllt än annars. ”Baby, jag har något att fråga dig.” Justin lät verkligen överlycklig då han sa så, och det gjorde mig lite skrämd. Jag hade ingen aning om vad han skulle komma med. ”Aha, vadå?” Alla stannade upp och lät sina blickar falla på oss båda. Jag kunde inte dölja det faktum om att jag var livrädd för vad som skulle komma ur hans mun, just då. ”Jag ska ut i världen och lansera min nya skiva för att sedan turnera. Vill du följa med?” En sten föll från mitt hjärta och ett leende tog fart över mina läppar, då jag trodde frågan var så mycket mer seriös, och handlade om vårt förhållande. ”Ja, det vill jag.” Helt plötsligt hörde jag hur min mamma började gråta. Inte av sorg utan av glädje då hon fortfarande hade ett av dem bredaste leendena jag sett på henne. ”Du har blivit så stor gumman.” Ibland förstod jag mig inte på mamma, då hon skulle till och gråta jämt, men det var min mamma det. ”Ge dig nu.” Det var pappa som sa åt henne för en gångs skull. Hon stirrade bara på honom. Vi alla satt ute på altanen och pratade när Justin plötsligt reste sig för att sedan slänga mig i poolen. När jag kom upp över ytan kunde jag höra hur alla skrattade, och olyckligtvis hade jag ett linne snabbt blev genomskinligt. ”Om inte du hoppar i, kan du åka på din turné själv.” Utan att tveka hoppade han i med kläder och allt för att sedan simma fram till mig och trycka sina läppar mot mina.

 

”Kan vi gå upp nu? Jag fryser.” Justin hade tjatat bra länge innan jag gav mig. ”Okej, vi duschar av oss allt klos.” Ett leende växte fram på hans läppar och han var uppe före mig. Både Jazzy och Jaxon låg kvar när vi gick upp, likt två russin. Väl inne i badrummet var Justin snabb med att få av sig kläderna, och jag hamnade i någon trans då jag bara kollade på hans vackra kropp. ”Hey baby, kommer du?” Han hade redan klivit in i duschen och satt på vattnet vilket gjorde att jag kastade av mig kläderna illakvickt och klev in i hans famn. Även om jag älskade att sluta skolan, skulle jag ändå sakna att näst intill bo tillsammans med Justin. ”Vad tänker du på?” Han väckte mig ur mitt drömmande genom att kyssa mig på axeln. ”Dig. Och hur allt kommer bli mellan oss.” Han tittade på mig som ett frågetecken då han troligen inte förstod vad det var jag svamlade om. ”Vad menade du?” Jag sköljde ur mitt hår och klev ur duschen för att torka mig. ”Jag kan ju inte följa med dig resten av livet som någon efterhängsen flickvän.” ”Hey, du är inte bara en flickvän för mig, du är min bästa vän också, och jag vill ha med dig.” Han klev ut efter mig och jag hoppade upp på bänken. Jag drog honom till mig och kysste hans läppar hungrigt. Någonting hade hänt med mig, jag hade en lust inom mig hela min vakna tid, likt ett galet sexmonster. Ibland kom jag på mig själv med att sukta galet mycket efter hans kropp och beröring.

 

Klockan var egentligen inte mycket på eftermiddagen men vi låg ändå nedbäddade i min säng och myste. Jazmyn var också med vilket gjorde allt bättre. ”Kan vi inte se på en film?” Tro inte att det var jag eller Justin som ville se en film, men Jazzy däremot, hoppade omkring i sängen likt en groda. ”Ge dig. Antingen ligger du still eller så får du gå ned till pappa.” Hon la sig ned bredvid mig och gosade in sig i min famn. ”Det är under sådana stunden jag vill ha en prins eller en prinsessa med dig.” Justin viskade så pass tyst att inte Jazzy hörde honom, men jag gjorde, och det var det som räknades. Jag visste inte vad jag skulle svara och absolut inte när hon var med. Jag ville inte att hon skulle springa ned till Jeremy och skvallra om att jag och Justin diskuterade barn. ”Kan vi ta det sen?” Jazzy tittade på mig. ”Ta vad? Vad får inte jag höra?” Justin nickade men såg ändå en aning ledsen ut. Jag ville inte såra honom, men ville ändå inte ha barn då. Jag ville växa upp lite mer, då jag inte ens blivit 18 år. Hon somnade efter ett att hon varit nyfiken i nästan en halvtimme. Justin placerade sin arm kring min midja men råkade se till så att den hamnade mellan mina lår. Den känslan kom tillbaka och jag ville bara slita av honom kläderna, men behärskade mig för att hans lillasyster låg bredvid.


 

 

VÄRDELÖST. Men ah, kan inte göra det så mkt bättre. =/ 


Kommentarer
Ebba säger:

Grymt bra!!! :)<3

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se

Ebba säger:

INTE värdelöst!!!!!!<3333 JÄÄTTE BRA! Du skriver ALLTID jätte bra!!<3

Skrivet: |

Linn säger:

NEEEEEEEEJ! Inte alls värdelöst, vad pratar du om??? Du har väl gjort händelserikare kapitel förut så därför blev det här ett litet mellankapitel som de kallas. ;) men ett BRA mellankapitel. Och DU, tänk inte ens tanken på att sluta skriva, för du har verkligen talang! Anledning bakom att sluta måste i sådanan fall vara att du inte har tid... GRYMT! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://Http://juustanordinarygiirl.blogg.se

Linn säger:

Okej, jag vet inte vad som hände med mina förra kommentar, därför upprepar jag mig. Vaddå, värdelöst!? Vad pratar du om???? Du har väl skrivit händelserikare kapitel förut men det här blev ett mellankapitel som de kallas. ;) ett BRA mellankapitel, det var mysigt. Och DU tänk inte ens tanken på att sluta skriva. Jag vill inte höra av ett! Anledningen bakom det ska i sådana fall vara att du inte har tid för du har verkligen talang!! GRYMT KAPITEL, tro inget annat! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://Http://juustanordinarygiirl.blogg.se

Vicki säger:

Jag tycker kapitlet var jättemysigt! Superbra!:) ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://vickiso.com

Cajsa säger:

Jag tyckte de var bra!:)
Och de bästa var hur du beskrev pearls känslor, älskade det verkligen! Du är Sjukt begåvad och de skulle vara tråkigt fall du slutade skriva..

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se

Ebbis säger:

Jätte bra!!!!!
hahhah sex monster :)) meeeeeeeeeer

Skrivet: |

linda säger:

Jag gillar det verkligen :) inte alla kapitel kan ha action. Plus så är det ju nödvändigt att de tar studenten!
väldigt bra skrivet! :D

Skrivet: |

Felicia säger:

Jag tycker att det var jätte bra!! Det kommer bli kul nu när de ska ut på turné! Det blir lite annat än det som har hänt innan! ;) du skriver som vanligt riktigt bra!! :)

Skrivet: |

Cicci säger:

Det är jätte bra ! Förtsätt skriva! :D

Skrivet: |

jasmine säger:

Lägg av nu, det var jätte bra men håller du på och intalar dig det kommer det ju bli de ;-)

Skrivet: |

Me+You 'Imma tell you one time. <3 säger:

Asbra! Hoho. <3

Skrivet: |

Sara säger:

DET VAR UNDERBART! SLUTA KLAGA PÅ DIG SJÄLV KVINNA :( HAHAH <3 du är bäst! sådeså <3

Skrivet: |

Quinee säger:

Jag älskade det här kapitlet... Det var så verkligt! Den tog det lugnt och gjorde inget galet... Haha, som sagt, jag älskade det!!! <3

Skrivet: |

Josefine säger:

Awesoooooooome!!! Längtar till fortsättningen! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://Byardell.devote.se

Anna säger:

Super bra! Roligt att höra hur Pearl känner sig och så... Sexmonstret.. hahaha :)

Skrivet: |

Julia säger:

värdelöst? skojar du med mig?jag älskar alla dina kapitel! dom är så himla BRA! du skriver med sån känsla så att jag blir avis ju haha! marielle du ska veta att jag avgudar dina noveller och dig! <33

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra! Längtar efter att få läsa om turnen.

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

nathalie säger:

jag bara äääälskar dina noveller, du år grymt duktig på att skriva, hur du än gör så kan det inte bli dåligt!!! Din novell gör min dag!!! det var INTE värdelöst, inte äns i närheten till värdelöst!! Det borde få vara olagligt att vara så duktig på att skriva, du har talang!! :) Jag kollar din novell runt 10 gånger varje dag och jag blir lika glad varje gång jag ser att du har skrivit nåt nytt, dessutom älskar jag din uppdatering!! Viss novellbloggar uppdaterar bara 1 gång i veckan.... Men inte du :D
Men i allafall, riktigt bra kapitel!!!

Skrivet: |

Emilia säger:

Du är sjukt bra på att skriva, så säg inte att det va värdelöst för det är långt ifrån det. Blir lika glad varje gång jag ser att du lagt upp ett nytt kapitel, så meeeeer :))

Skrivet: |

Anonym säger:

du skriver så fruktansvärt bra och du borde vara riktigt stolt över dig själv! jag tycker verkligen inte att något av dina kapitel är dåliga och jag älskar känslan man får när man går in på din blogg och ser att det har kommit ett nytt kapitel :D

Skrivet: |

Ebba säger:

verkligen inte ett dåligt kapitel! så sjukt bra precis som alla andra, du är riktigt duktig och du borde vara stolt över dig själv och vad du gör! :D

Skrivet: |

Anonym säger:

Meeeer! Jag tycker det var bra <3

Skrivet: |

Emelie säger:

Sjukt bra!!! <333

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Sandra säger:

Även fast kanske du inte tyckte att du gjorde ditt bästa, tycker säkert jag och alla dina andra läsare att det var jätte bra, precis som vanligt. Jag älskar dina noveller, och jag vill verkligen inte att du ska sluta efter denna novell. Jag hoppas verkligen att du ändrar dig, och istället börjar skriva en till novell efter denna.

AS BRA KAPITEL SOM VANLIGT!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se

Linn säger:

okej, nu fattar jag ingenting! varför vill inte mina kommentarer publiceras.. eller har du slagit på att du måste godkänna dem eller vad är det frågan om!?
skit irriterande! men om det inte är så, så upprepar jag mig för tredje gången! DU ÄR GRYM, SLUTA INTE SKRIVA! KAPITLET ÄR AWESOME, TVEKA ALDRIG! INGET VÄRDELÖST SÅ LÅNGT ÖGAT KAN NÅ!

Skrivet: | Bloggadress: http://juustanordinarygiirl.blogg.se

Cajsa säger:

Jag tyckte de va jätte bra!:)
Älskar hur pearl har förendrats såå mycket och hennes tankar, åh tyckte de va jätte gulligt att Justin ville ha en bebis, synd bara att inte pearl vill.. Men kan inte vänta tills nästa kapitel om de är då dom ska prata om de?? AS BRA!<3

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se

The Doll säger:

Ärligt talat.. Detta kapitel blev riktigt bra. Du gjorde ju hitrisa i två delar. Och eftersom den här skulle handla om hur allt gick för dom i skolan så tycker jag att detta va ett perfekt sista kapitel på denna. Och istället tkr ja att du ska börja skriva en part 2. För när du började på denna så va ju tanken eller iallafall det jag uppfattade att det skulle handla om skolan å det. Och jag tycker verkligen att detta var ett perfekt sista kapitel på det. Åså börjar du istället skriva på en part 2. Och där börjar du med att dom ska ut på turnén .. Bara en tanke. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://Thebabydoll.blogg.se

The Doll säger:

Ärligt talat.. Detta kapitel blev riktigt bra. Du gjorde ju hitrisa i två delar. Och eftersom den här skulle handla om hur allt gick för dom i skolan så tycker jag att detta va ett perfekt sista kapitel på denna. Och istället tkr ja att du ska börja skriva en part 2. För när du började på denna så va ju tanken eller iallafall det jag uppfattade att det skulle handla om skolan å det. Och jag tycker verkligen att detta var ett perfekt sista kapitel på det. Åså börjar du istället skriva på en part 2. Och där börjar du med att dom ska ut på turnén .. Bara en tanke. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://Thebabydoll.blogg.se

The Doll säger:

Ärligt talat.. Detta kapitel blev riktigt bra. Du gjorde ju hitrisa i två delar. Och eftersom den här skulle handla om hur allt gick för dom i skolan så tycker jag att detta va ett perfekt sista kapitel på denna. Och istället tkr ja att du ska börja skriva en part 2. För när du började på denna så va ju tanken eller iallafall det jag uppfattade att det skulle handla om skolan å det. Och jag tycker verkligen att detta var ett perfekt sista kapitel på det. Åså börjar du istället skriva på en part 2. Och där börjar du med att dom ska ut på turnén .. Bara en tanke. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://Thebabydoll.blogg.se

The Doll säger:

Ärligt talat.. Detta kapitel blev riktigt bra. Du gjorde ju hitrisa i två delar. Och eftersom den här skulle handla om hur allt gick för dom i skolan så tycker jag att detta va ett perfekt sista kapitel på denna. Och istället tkr ja att du ska börja skriva en part 2. För när du började på denna så va ju tanken eller iallafall det jag uppfattade att det skulle handla om skolan å det. Och jag tycker verkligen att detta var ett perfekt sista kapitel på det. Åså börjar du istället skriva på en part 2. Och där börjar du med att dom ska ut på turnén .. Bara en tanke. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://Thebabydoll.blogg.se

The Doll säger:

Ärligt talat.. Detta kapitel blev riktigt bra. Du gjorde ju hitrisa i två delar. Och eftersom den här skulle handla om hur allt gick för dom i skolan så tycker jag att detta va ett perfekt sista kapitel på denna. Och istället tkr ja att du ska börja skriva en part 2. För när du började på denna så va ju tanken eller iallafall det jag uppfattade att det skulle handla om skolan å det. Och jag tycker verkligen att detta var ett perfekt sista kapitel på det. Åså börjar du istället skriva på en part 2. Och där börjar du med att dom ska ut på turnén .. Bara en tanke. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://Thebabydoll.blogg.se

The Doll säger:

Jag Agardh skrivit och försöker skicka. Har skickat typ hundra gånger med det kommer ju inte fram. Hyr mycket jag än försöker så får du ju inte det jag skrev...

Skrivet: | Bloggadress: http://Thebabydoll.blogg.se

Bella säger:

Super bra:D Längtar tills nästa kommer:D!!

Skrivet: |

elin säger:

Inte alls värdelöst! Det var ett mysigt kapitel :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Anonym säger:

Jag tycker det var superbra. Jag gillar att du skriver kapitel där det inte händer så mycket ibland. Hoppas att du får ny inspiration snart :-)

Skrivet: |

Lejla säger:

Det var grymt :) Jag hoppas dom får en unge innan novellen är slut :)

Skrivet: |

Lejla säger:

Det var grymt bra :) Jag hoppas att dom får en unge innan novellen är slut :)

Skrivet: | Bloggadress: http://nadjijabieber.blogg.se/

Emma säger:

Superbra! Allt du skriver blir bra!

Skrivet: |

Lejla säger:

Det var grymt bra :) Jag hoppas att dom får en unge innan novellen är slut :)

Skrivet: | Bloggadress: http://nadjijabieber.blogg.se/

jasmine säger:

Mrn lägg av det var jätte braa ;-) men håller du på och tänker så så kommer de bli såå ! ;-)

Skrivet: |

ida säger:

Du är jätte braaa sluta klaga på dig själv ;-)

Skrivet: |

Fanny säger:

Det var inte alls värdelöst utan lika bra som vanligt! :'D

Skrivet: |

Felicia säger:

Vad värdelös. Den va jätte bra :) Och sexmonster va ett roligt ordval, elelr vad man ska säga. Haha :) Längtar till del 89 :)

Skrivet: | Bloggadress: http://schonnings.blogg.se

rt säger:

Alltså hur kan du tycka att det är värdelöst och vad är det som är värdelöst????? Det är ju hur jävla bra som helst! OMG dog typ när Justin sa att han skulle vilja ha barn :( Fast jag kan ju förstå att Pearl vill vänta då dom är så pass unga men det skulle faktiskt vara gulligt med ett barn men kanske efter turnen eftersom dom kan bråka under turnen. Alltså det känns som mitt liv blir över om du slutar skriva efter den här novellen. Det är liksom som att berätta för en människa hur många dagar/månader det är kvar tills den dör. Så känns det för mig iaf och det är ju verkligen synd att du verkligen ska göra det för du är asgryyyyyym författare <3 Hoppas du ändrar dig :)

Skrivet: |

rt säger:

Alltså hur kan du tycka att det är värdelöst och vad är det som är värdelöst????? Det är ju hur jävla bra som helst! OMG dog typ när Justin sa att han skulle vilja ha barn :( Fast jag kan ju förstå att Pearl vill vänta då dom är så pass unga men det skulle faktiskt vara gulligt med ett barn men kanske efter turnen eftersom dom kan bråka under turnen. Alltså det känns som mitt liv blir över om du slutar skriva efter den här novellen. Det är liksom som att berätta för en människa hur många dagar/månader det är kvar tills den dör. Så känns det för mig iaf och det är ju verkligen synd att du verkligen ska göra det för du är asgryyyyyym författare <3 Hoppas du ändrar dig :)

Skrivet: |

emma säger:

Det var inte värdelöst!! Bra!

Skrivet: |

emma säger:

Det var inte värdelöst!! Bra!

Skrivet: |

Diana säger:

Kan inte göra annat än att hålla med alla andra du är as grym! Sluta inte skriva efter denna novell, pretty pretty please.. BTW inget du skriver kan bli värdelöst så sluta skriva sånt kvinna! <3

Skrivet: |

Diana säger:

Kan inte göra annat än att hålla med alla andra du är as grym! Sluta inte skriva efter denna novell, pretty pretty please.. BTW inget du skriver kan bli värdelöst så sluta skriva sånt kvinna! <3

Skrivet: |

Ida säger:

Jätte bra kapitel, alla kapitel du gör är jätte bra!!! Längtar tills nästa:)

Skrivet: |

inaaa ' säger:

Skitbra! Som alltid :) Och nej, snälla sluta inte skriva, jag som just började läsa och äntligen har hittat bästa novellbloggen! Alla som läser borde börja kommentera, du förtjänar det! Spännande nu när dom ska ut på turné. Hoppas på lite drama snart igen, varför inte att Pearl "råkar" vara otrogen eller något med någon på turnén ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://https://twitter.com/aminawillig

Emilia säger:

vet inte var min kommentar tog vägen, men värdelöst ? långt ifrån det, så sjukt bra, blir lika glad varje gång jag ser att du lagt upp ett nytt kapitel, men superbra skrivet :)) väntar på nästa :)

Skrivet: |

Ewweh säger:

Jävla vad många kommentarer.. min blir väl helt värdelös då xd Men grymt bra :D<3

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Ordet 'värdelöst' finns inte ens med i ordförrådet när det kommer till denna novell! Så sluta upp med dem fasonerna! :D - Åh så jäkla glad jag vart att Aurora erkände och fått sota för det, och ännu bättre att hon vart förflyttad, men har ändå en liten aning om att hon kanske kommer tillbaka. :P Och va glad jag vart över att läsa att dem flyttat ihop på skolan, :) Och de där smsen :) Jag älskar ju deras mysstunder när dem bara är allmänt söta mot varann, men de andra sakerna överväger faktiskt, ;) Tyckte om ceremonin, bra och inte för utdragen, och gillade när han sa att hon inte skulle snubbla och sen hennes svar på det :P Jag var lite halv nervig där också när han skulle fråga henne, oh lord tänkte jag. :P men ändå så visste vi ju att hon skulle få följa med på turnén :) Åh hennes mamma då, bölar som jag :P haha! jag älskar det spontana att han kastade i henne, och hur hon har öppnat sig mer och sa det hon sa att om han inte hoppar i så får han åka själv :P Får man bli mer söta eller :) Och att det var han som ville gå upp, haha, visst såg jag honom framför mig och hörde hur ynklig han kanske lät :P Jag förstår henne, en annan hade väl hamnat i den transen så fort han var i närheten, haha. Hur hon tänker hela tiden, och på vad, men jag gillar att Justin alltid har ett bra svar som jag vill läsa när hon har sådana tankar :) Och bara hur hon har blivit, sexmonster, ;) That's lovely! :D Meeeeen ååååh, jag som trodde jag skulle slippa bli sentimental här, men nej tji fick jag, bara meningen 'Det är under sådana stunder jag vill ha en prins eller en prinsessa med dig' :'O Så jävla underbar han är! Ge mig! Men Jazzy är underbar hon med. Jag försår hennes tankar om det, dem är fortfarande unga, men samtidigt så skulle jag tycka att det var lite mysigt, och det tror jag hon skulle tycka med, innerst inne så vill hon lika som Justin, jag känner det på mig, men det är tidigt än och dem är unga :) Och Justin är lika fighsty som vanligt, och så ska vi inte ens tala om henne ;) I love it, u know I do! U CAN'T DISAPPOINT ME, I'm undisappointable ;) ❤❤❤

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

inaaa ' säger:

Är det problem med kommenterarerna eller ? :S

Skrivet: | Bloggadress: http://https://twitter.com/aminawillig

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback