Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 71.

 

 

Väl framme vid festlokalen klev jag ur bilen först för att sedan hjälpa Pearl ur. Hon hade lite problem att gå i sina klackar då det var väldigt mycket snö på backen. ”Ring när ni vill hem.” Jag nickade och mamma vinkade av oss och styrde sedan bilen hem till mormor igen. Pearl stapplade på uppför den sandade vägen, men jag tyckte en aning synd om henne, så jag lyfte upp henne i min famn och gick med säkra steg mot dörren. ”Hey Bieber, vad gör du?” Hon skrattade till, men la sina händer kring min nacke så hon höll sig kvar. Precis framme vid dörren släppte jag ned henne och kysste hennes läppar. Hon hade ändrat sitt humör en aning, vilket var fruktansvärt skönt. Leendet var tillbaka på henne, och hon var verkligen vacker i sin inte speciellt långa klänning.

 

”JUSTIN!!” Festen var i full gång när vi klev in i lokalen, och folk satt eller stod med olika flaskor eller glas i händerna. En del hade fått i sig lite för mycket, redan, då klockan inte ens var 10 på kvällen. Så frågan fanns om dem ens skulle klara av att hålla sig vakna till 12 slaget. Ryan kom fram med flaska som han sedan sträckte över till mig. ”Vad vill damen ha att dricka?” Hon tittade på mig, precis som att hon ville ha en tillåtelse. ”Ta vad du vill. Jag tar med dig hem sen.” Hon tittade skeptiskt på mig innan hon vände sig mot Ryan. ”Jag tar en cider.” Precis som en avlöning försvann Ryan bort mot baren som Chaz hade fixat, dock inte en riktigt utan där folk fick ställa in sin dricka. När han kom tillbaka gav han en päroncider till Pearl och dansade vidare ut på dansgolvet som var täckt med ungdomar.

 

Folk kom fram och pratade med mig hela tiden, och jag såg hur Pearl drog sig undan varje gång någon hon inte kände igen kom. Vilket var i stort sett hela tiden, jag tyckte synd om henne. ”Gumman, kom.” Hon satt ned på en stol i hörnet av lokalen, och det var inte så hon skulle spendera sin nyårsafton. Inte om jag fick bestämma. Hon satt fortfarande kvar, men tittade i alla fall på mig. ”Får jag lov?” Hon skrattade till men gav mig sin hand och reste på sig. Tillsammans gick vi hand i hand ut på dansgolvet men när vi kom fram placerade hon sina händer kring min hals, och jag mina kring hennes midja, och jag drog henne så nära mig jag bara kunde. Låten som spelades var Chris Medina, och jag kunde inget annat än älska texten. Hon borrade in sitt huvud precis vid halsen på mig, och började långsamt kyssa mig, med riktigt blöta sådana.

 

 

Runt 11 tiden hade jag druckit några öl och började känna dem i huvudet, och i fötterna, men talet var kanon bra, just då. Pearl däremot tog det lugnt med sitt drickande, men hon var ändå med och slappnade av lite. Den där tillbaka dragna flickan som jag först blev kär i kom fram med jämna mellan rum, men jag gillade den andra delen också, hon som vågade ta för sig lite mer, och inte var så blyg. ”Får jag låna din flickvän för en dans?” Nolan var en av dem som hade fått i sig alldelens för mycket, men han och Pearl verkade komma ganska bra överens, och jag tänkte inte hålla henne från att ha kul. ”Klart du får, om du lämnar tillbaka henne precis som du tog henne.” Alla började skratta inklusive hon och jag. Mitch, Ryan och Chaz samt jag, satt kvar vid samma bord och tittade efter dem när dem äntrade dansgolvet, sedan ville jag inte se mer.

 

”När åker du tillbaka till LA?” Ryan sluddrade till en aning, men fick ändå fram meningen så att jag hörde vad han sa. ”Den tredje, reser både jag och Pearl tillbaka. Har lite att fixa innan skolan börjar, med advokat och grejer.” Det var ingen av mina vänner som hade kommenterat något av det som stod i tidningarna. Det är då jag vet att dem är mina vänner, när dem inte ifrågasätter eller tvivlar på om jag gjort den tjejen gravid, eller om jag varit så blid och inte sett att Pearl bara skulle utnyttja mig. ”Okej, hoppas att skiten blir överstökad snart.” Det var ingen vid bordet som inte höll med Chaz, och det var så skönt att känna mina vänners stöd. Jag vet att jag verkligen kan lita på dem, just för att dem kände mig innan jag slog igenom och blev något slags världsfenomen. Inte ens Pearl kunde jag lita på ända ut i fingerspetsarna, men det fanns inget som sa att hon var med mig för att. Hon ville inte bli sedd med mig, och hamna i tidningar, och det är väl en sak som gör att jag inte tvivlar.

 

Jag gick och hämtade en ny öl och en till cider till Pearl under tiden som hon var ute och dansade med Nolan. Det såg nog säkerligen ut som att jag var svartsjuk, men det var jag inte, jag litade på henne. Hon skulle aldrig gå till någon annan. Jag tror att Nolan försökte sig på någon sorts bugg, men kunde inte se det ordentligt. Oavsett vad han försökte med så förde han Pearl varsamt över golvet, eller så var det hon som rörde sig precis som att hon svävade. Hon skrattade ett skratt det var längesedan jag såg på hennes läppar, och bara det gjorde mig glad. Jag dagdrömde mig bort medan jag tittade på dem. ”Trodde du skulle komma tillbaka med massa öl.” Mitch väckte mig genom att knuffa till mig i sidan så jag nästan tappade balansen.

 

Helt plötsligt stormade det in massa oinbjudna gäster och vände upp och ned på hela festen, vilket bara gjorde mig förbannad. Jag höll mig dock i bakgrunden då jag såg att dem var några år äldre än oss, och att dem inte gillade mig då jag bodde där, så det fanns nog ingen chans att dem skulle gilla mig den dagen heller. Ryan och Chaz försökte göra allt dem kunde för att få ut dem, men saken blev egentligen bara värre. Det var när en av grabbarna började tafsa på Pearl som jag reagerade, och det såg Ryan och försökte stoppa mig när jag med bestämda steg styrde mig själv mot dansgolvet och dem två. ”Hey, släpp min brud.” Steven som grabben hette vände sig mot mig och flinade, och den saken gjorde allt bara värre. 


 

 

Vem fan var han liksom? =P

 

 

Jag hoppas att ni som ska beställa biljetter idag, får dem. :) Så alla vi har samma glädje. ♥ 


Kommentarer
Ebba säger:

Såå sjuuuukt braaa!!!!! JÄTTE BRA!!!<3

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberlovestorys.blogg.se

rt säger:

OMG OMG JAG FICK MIN BILJETT OMG OMG OMG KAN INTE ANDAS. OH MY MOTHERFUCKER SHIIIIIT ALLTSÅ. So happppyyy :D Grymtbra :)

Svar: Grattis. :) haha ^^
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Julia säger:

Du kan aldrig misslyckas med kapitel, du skriver så bra. Jag sitter i fckin kö och kommer ingenstans, jag vill verkligen gå.

Svar: Ha tålamod. :) Det kommer nog gå..
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Vicki säger:

hihihi, jättebra!! Och jag fick! Till den andra konserten! ;D

Svar: Grattis.. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://vickiso.com

Anonym säger:

Jättebra!! :)
Jag fick biljetter till den 23 april och jag fyller år då, är super glad :D

Svar: Grattis. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Anonym säger:

Du skriver grymt bra! längtar tills nästa kapitel :)

Skrivet: | Bloggadress: http://nadjijabieber.blogg.se/

Anonym säger:

Men gud vad bra du skriver! Kan inte sluta läsa :D:D

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Quinee säger:

Hoppas Pearl får fram en magisk styrka och slår till honom innan Justin hinner göra det... Då kanske den där gubben går ifrån henne, och då slipper Justin ännu en skandal -.-
Helt Azuum !!<33

Skrivet: |

The Doll säger:

Gud vad bra! Gillade att man som märkte lite mer att hon ende är lite om förr. Har känts som att hon ändrats så mycket och inte bryr sig. Variktigt bra delen då hon sa att hon inte ville gå + att Justin va så enormt gullig där! Fast nu är jag inte säker på om det va i detta eller föra kapitlet men gillade det iallafall. Hoppas det kommer mer idag!

Skrivet: | Bloggadress: http://Thebabydoll.blogg.se

The Doll säger:

Gud vad bra! Gillade att man som märkte lite mer att hon ende är lite om förr. Har känts som att hon ändrats så mycket och inte bryr sig. Variktigt bra delen då hon sa att hon inte ville gå + att Justin va så enormt gullig där! Fast nu är jag inte säker på om det va i detta eller föra kapitlet men gillade det iallafall. Hoppas det kommer mer idag!

Skrivet: | Bloggadress: http://Thebabydoll.blogg.se

Emelie säger:

Riktigt bra!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

elin säger:

grymt :D ska du på extrakonserten också?

Svar: nej, ska jag inte..
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se

Mickan - / My Life In My Words säger:

Klänningen vart ju jätte bra, jag kollade ju också på den när jag kollade :) Sötnöt han är då som bar upp henne, och älskar att hon log! :D Det har vi saknat! Och att dem båda dricker, haha :) Och jag älskar hur han inte tänker låta henne sitta i ett hörn även fast hon så gärna vill gömma sig, att han drar upp henne och på det sättet ber henne att dansa :D Så söta så! Haha, Nolan, åh va kul du beskrev det, "Jag tror Nolan försökte sig på någon sorts bugg" haha, satans kul :D Men wtf, varför var dem tvungna att komma liksom! :O Detta kan ju inte sluta bra alls... =/ - I have our tickets, yeee! :) ♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback