Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter thirty-nine.

 

Tiden går fort när man har roligt säger dem, och dem har verkligen rätt. Jazzy och Jeremy har redan lämnat oss och det har gått en hel vecka. Liam fick gå tillbaka till skolan, för jag och Justin har inte valt än hur det ska bli med hans skola och om vi ska följa med honom eller inte, och vi har absolut inte sagt något till Liam, för då har det blivit ett liv om att han ville sluta på en gång. Lördag morgon och Liam kom upp som en zombie, det var inte bara det att han rörde sig som en, han såg ut som en också. ”Men lilla gubben, hur mår du?” Han skrattade till och slog sig ned vid köksbordet. ”Jag är trött. Men kan inte sova.” Klockan var bara runt 8 på morgonen, och Liam brukar annars gå upp runt 10 då han inte ska till skolan. Adriana är med Justin i LA, och dem skulle komma hem dagen efter.

 

”Är du arg på mig?” Jag var tvungen att prata ut om Alexander med Liam. ”Varför skulle jag vara det?” Han satt inne på sitt rum, och kollade igenom sina läxböcker, vilket gjorde mig stolt. ”För allt med din pappa.” Han kollade upp på mig, och skakade på huvudet. ”Nej, det är jag inte. Men jag har några frågor.” Det är väl klart att man som 8-åring har frågor angående sin biologiska pappa. ”Ställ dem du, så ska vi se om jag kan svara på dem.” Det såg ut som att han tänkte efter ett tag, vilket jag verkligen kan förstå. ”Har han alltid slagit dig, mamma?” Jag såg smärtan i hans ögon. ”Nej, det har han inte. Han var jätte snäll och söt när vi var tillsammans när jag var 14 år.” Han nickade, precis som att han inte hade något annat att säga. ”Kommer han att vara borta jämt?” Ännu en fråga, och den kunde jag inte riktigt svara på. ”Jag vet faktiskt inte.” Samtalet fortsatte ett tag, och jag försökte svara på alla hans frågor, han hade en hel del.

 

”Baby. Jag saknar dig.” Min mobil hade sedan ett tag ringt, och det var Justin. ”Tro mig, jag saknar dig mer. Kom hem för fan.” Jag skrattade lite löst åt min höga och elaka ton. ”Oh, hon börjar bli aggressiv. I like that. Vi kommer imorgon, tror till och med att vårt plan går tidigt på morgonen.” Han skrattade, och det klingade sådär underbart i mitt öra. Till och med jag fick ett leende på läpparna. ”Jag har bokat tid föresten, jag plockar ur spiralen på måndag.” Han tystnade, vilket gav mig en dålig känsla i magen. ”Har du ångrat dig?” ”Nej nej, absolut inte. Aldrig. Tänkte bara på en sak.” Han lät hemlighetsfull, så jag gav sjutton i att fråga vad det var. Skulle ändå inte få ett svar av honom. ”Bra, blev orolig.” Samtalet fortsatte en stund och jag fick prata en sväng med Adriana.

 

”Liam, ska vi spela tv-spel inne i Justins spelrum?” Egentligen får inte Liam vara där inne, och speciellt inte utan någon vuxen. Men nu kände även jag för att vara lite rebellisk. Liam kom springandes från sitt rum, och jag öppnade dörren så han kunde springa vidare. ”Jag ska bara hämta läsk och chips så ska vi ha riktigt kul.” Han gick in och satte sig i soffan, som man till och med kan fälla bakåt och få upp ett fotstöd. Justin har verkligen kostat på det rummet, och valde att låta det vara kvar hos mig då han gick tillbaka till Selena, just för att ge Liam något när han växte upp. Jag kom tillbaka in och Liam hade redan startat både spelet och tv:n. Han satt med kontrollen i handen och var redo att troligen spöa mig stort i ett bilspel. ”Kom ihåg, inte ett ljud till Justin om att vi sitter här inne.” Han skrattade åt mig, och skakade på huvudet. ”Lovar.”

 

”Ge dig. Du krossar min bil.” Liam skrek rakt ut med chips i hela munnen. Jag var inte så dålig på spelet som jag trodde från början. Just då råkade jag pressa Liams bil mot staketet, så att jag repade båda hans sidor. Han hade lagt ned sjukt mycket pengar på den för att bygga om dem. ”Sorry, inte meningen. Men jag ska allt vinna över dig.” han skrattade och fortsatte sin hysteriska bilfärd. ”Jag ligger ett varv före dig mamma, du kan inte ta mig.” Självsäkerheten är det allt Justin som har lärt honom. Visst har jag uppmuntrat både Liam och Adriana till saker, att vill man kan man, men Liam är extrem. Mitt i allt plingade Liams mobil till, och han pausade spelet. Jag tycktes skymta Sötnosen på displayen, och jag visste sedan tidigare att det var Jazmyn som hade skickat. Han blev helt inne i sms:et så han märkte inte ens att jag hade startat spelet igen, och börjat köra iväg med min bil. När jag passerade honom skrek jag rakt ut, så högt att han vaknade till och la ifrån sig mobilen. ”Mamma, du fuskar ju.” Jag bara skrattade, och fortsatte. ”Är man inte med får man skylla sig själv.” Jag vann, och tyckte jag hade varit hur duktigt som helst.

 

Efter flera spel och hur mycket chips och dricka som helst hade vi helt klart glömt av både tiden och maten. Egentligen gillar jag inte att mina barn äter massa chips och grejer innan dem har fått i sig en riktig måltid på dagen, men denna dag var annorlunda, det var bara jag och Liam. Precis som förr i tiden. ”Ska vi beställa pizza senare? Oh mysa framför en film eller något?” Liam stängde av allt i spelrummet och jag plockade allt rätt, så att det inte skulle synas att vi hade varit där inne. ”Ja, det kan vi väl. Nu ska jag ringa Jazzy, stör mig inte.” Han lät kär, och det kan han inte vara, inte i den åldern. Jag börjar seriös bli rädd för deras förhållande. Vart kommer det leda någonstans? Jag måste prata med Justin om detta.

 

”Pizzan har kommit nu.” Jag beställde en familjepizza, halva Hawaii och andra Vecuvio. Liam kom gåendes från sitt rum med ett sjukt stort leende på läpparna. ”Välj film du.” Han hoppade nästintill in i filmhyllan och började leta reda på en film som han ville se, och det slutade med Lejon Kungen. Kan han bli roligare eller. Vi startade filmen och åt under tystnad. Egentligen vet jag inte om filmer är speciellt barnvänlig, men det får gå, han vet vart mitt rum är om han vill sova bredvid mig. Han var helt inne i filmen, och det gick verkligen inte att prata med honom, så jag gav upp. Jag la mig ned i soffan och kollade klart på filmen. Och när den var slut var det läggdags för Liam. Även om han inte gillade tanken av det, så var det bara så då klockan var närmare 10. ”God natt gubben.” Han kramade om mig innan han gick in i sitt rum och la sig.

 

Precis när jag hade bäddat ned mig plingade min mobil till. Den låg på bordet bredvid sängen, på min sida, ganska långt ifrån mig då jag låg på Justins sida. Jag ville känna hans doft och han fanns överallt i sängen, men speciellt på hans sida. ”Min älskade flickvän. Jag ligger här i sängen och kollar på vår söta dotter, hon är så fruktansvärt lik dig när hon sover, alla dragen i ansiktet försvinner från mig, och du framhäver. Jag älskar dig så sjukt mycket, två dagar ifrån dig gör ont nog. Vi ses imorgon, och då ska jag kyssa sönder dig. Puss” Jag kunde inget annat än le, le för hans fina och söta sms. ”Själv ligger jag i sängen och tänker på dig, i enbart trosor. Är du sugen?” Jag var allt en mys dödare, jag älskar att retas med honom, finns inget roligare, för han blir alltid så frustrerad. Fast å andra sidan är det alltid mig det drabbar mest i slut ändan. ”Det där var inte snällt mot mig, du är elak. Jag vill ligga bredvid dig nu, inte flera hundra mil ifrån dig. Kan du spara dig tills imorgon? ;)” ”Klart jag är elak. Förstår att du vill ligga här, bredvid denna vackra gudinna. Kom hem nu. Åh, kan inte vänta nog. Men du, ska sova nu. Var här imorgon när jag vaknar, annars bryter jag ihop.”

 

Natten bestod av hemska mardrömmar. Allt om Alex, om hur han gång på gång försökte slå ihjäl mig. Jag vet inte hur många gånger jag vaknade under natten av kallsvettningar. Och varje gång jag somnade om fortsatte jag drömma där jag vaknade tidigare. Varje gång jag vaknade gick jag upp och sköljde mitt ansikte i kallt vatten, just för att försöka få bort allt ur skallen, allt som hänt den senaste tiden. Sista gången jag vaknade var klockan runt halv 6 på morgonen. Jag hade varken lust eller ork till att somna om, i fall att jag skulle fortsätta drömma. Jag satte mig på balkongen i enbart morgonrock, och blickade ut mot solen som var på väg upp över Atlantas stad. Det var inte kallt ute, eller så berodde det helt och hållet på att jag var fruktansvärt svettig över nattens mardrömmar. Jag satt där i min egna lilla värld och funderade, jag märkte inte ens att klockan hade blivit halv 9 på morgonen, och att både Justin och Adriana hade kommit hem. ”Baby, vad är det som har hänt? Du ser helt förstörd ut.” Han stod i dörröppningen till balkongen och kollade med skräckslagna ögon på mig. Först då insåg jag att jag hade saknat honom. ”Lämna mig aldrig igen, hör du det. Aldrig.”


 

Ska skriva ikapp lite idag, får se hur det blir med kapitel. :) Hade inte så mycket tid igår, som ni förstod, då min design valde att rasa samman. Nu är det bara headern som ska återskapas. =/ haha ^

 

Kommentera mycket nu flickor, och pojkar. :)


Kommentarer
Emma säger:

JÄTTE BRA :D

Skrivet: |

Anonym säger:

LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤LoveIt❤



//Ebba :D

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se/

Emilija med J. säger:

älskaar det ! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Becka säger:

Så sjukt bra! ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

nour säger:

jätte bra!:D

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Johanna säger:

GRYMT BRA! LOVE IT!

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Josefine säger:

GRYMT!!! Mermermer!!

Skrivet: | Bloggadress: http://Dealwithit.devote.se

Haley säger:

så grymt <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Ida ;) säger:

mer mer mer nu!!

Skrivet: |

lolo säger:

skit braaaaaaaaaaaaaaa

Skrivet: |

Lisa säger:

Jättebra ;)

Skrivet: |

Linda säger:

Kärlek till kapitlet och novellen och Dig :) <3

Skrivet: |

Izabella säger:

åååh så sjukt bra!!! älskar när de kommer in lite sådana sms eller liknande, blir lie mer spänning då :)HAHA!

sjuktbra kapitel iaf, är riktigt spänd inöfr nästa och hoppas det kommer idag? :D kram

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

caroline svensson säger:

kärlek till dig marielle!! jag är heeeeeeelt kär i din novell, längtar till nästa! kan knappt väääänta :D hihi, love <3

Skrivet: |

Felizia säger:

Gaaahh sjuuukt bra! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Anna säger:

Jätte bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://mangaochnovell.blogg.se/

cajsa säger:

Åh grymt bra :DD

Älskar din novell!!

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Emelie säger:

meeerrrr :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Mickan / My Life In My Words säger:

Jag har läst ikapp lite nu med :)

Hur bra som helst ! :D

Det har jag sagt förr och säger det gärna igen ! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

ellen säger:

love t! meraa!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoorys.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback