Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter thirty-five.

 

Två dagar sedan rättegången och jag vaknade av att min mobil ringde. Ett nummer som jag inte hade, och absolut inte kände igen. Det var ett samtal som ingen människa i min sits ville få, så var det bara. ”Alexander har rymt.” Där tappade jag fotfästet helt. Hade jag inte redan legat ned i sängen hade jag troligen legat på golvet. Jag fick höra hur det hade gått till, och när det hände, samt var. Jag visste bara vad jag hade att vänta mig. Han skulle utan problem söka upp mig, han skulle slå ihjäl mig. ”Gumman, vad är det?” Justin drog tillbaka mig i sin famn, och strök mig över magen. Han var nyvaken, och det hördes på hans röst. ”Alex har rymt.” ”VA?” Jag visste att han skulle bli upprörd, men jag tänkte inte undanhålla något för honom. ”Hur kunde det hända?” Jag vände mig om så att jag såg honom. ”Dem skulle flytta honom från ett häkte till ett annat, och något gick fel på vägen, så han är ute. Troligen för att leta upp mig. Fattar du vad han kommer göra om han får tag i mig?” Jag såg att han tänkte avbryta mig flera gången, men han gjorde det inte. ”Han kommer aldrig få tag i dig, hör du det.”

 

Jag tänker inte låta honom vinna över mig, och jag tänker absolut inte låta honom sätta sig på mig. Det har han gjort för sista gången. Vi satt hela familjen vid köksbordet, och åt frukost. Liam och Jazmyn såg inte speciellt pigga ut, så frågan är när dem somnade kvällen före. ”Ska vi åka till badhuset idag?” Justin tittade på mig som att jag var galen, men som sagt. Jag tänker inte visa mig rädd. ”Ja, ja, ja.” Alla tre barnen ropade ut i kör, vilket fick mig att skratta. Justin sa fortfarande ingenting, men jag såg på honom att han inte kunde ta deras dag ifrån dem. När dem hade ätit upp plockade jag och Justin undan allt. ”Okej, på ett villkor. Att vi tar med oss en vakt. Jag är livrädd att något ska hända dig, eller barnen. Snälla.” Det var egentligen inte idé att säga emot honom, för han hade rätt. ”Okej, det gör vi.” Han kysste mina läppar och allt var perfekt.

 

Jag tog med mig både Jazzy och Adriana in till tjejernas omklädningsrum. Båda två var hyperaktiva och alla kollade på oss, inte minst dem unga tjejerna, eller unga och unga. Dem som var i 16-17 års åldern. Jag tror att dem kände igen mig, om inte annat Jazzy eller Adriana. Vi duschade av oss innan vi klev ut i simhallen, där Justin och Liam, samt Kenny redan stod. Kenny skulle dock inte bada, men bara han blotta närvare drog åt sig uppmärksamheten. Jag tror inte att folk hade lagt märke till Justin om inte Kenny höll sig i närheten hela tiden. Det är dock bara min teori. ”Spring och lek nu.” Liam lärde sig simma året före, tillsammans med Jazzy i Stratford, och dem hade riktigtkul i vattnet tillsammans. Så jag vågade faktiskt lämna dem två, även om Kenny kollade till dem en hel del. Adriana flöt omkring med sina Hello Kitty armringar, och såg riktigt glad ut. Precis som att hon svävade fram.

 

Jag och Justin flöt omkring längt väggen och kollade på Adriana som bollade med någon annan liten flicka. ”Vad lik hon är dig, när hon är i vattnet.” Justin kom upp bakom mig, och la sina armar om mig. Flera tjejer simmade omkring oss och ville, men vågade nog inte komma fram, vilket jag inte förstår varför. ”Kan inte du gå och kasta boll med dem där tjejerna.” Jag pekade på gänget som var lite längre ut på det djupa och kastade boll med varandra. ”Varför?” Han vände mig mot honom, så att jag såg hans ögon. ”För att dem vill inge annat än att du ska lägga märke till dem.” Jag skrattade, vilket fick han att le. Han pussade mig på näsan, och simmade bort till dem. Själv simmade jag bort till Adriana som satt tillsammans med den lilla tjejen, och vad jag tror var hennes mamma. ”Mamma, det här är Alicia, och hennes mamma Emma.” Adriana pekade på dem båda. ”Hej, Clarissa.” Jag hälsade på Emma, och hon hälsade tillbaka.

 

Justin var fortfarande och lekte med dem där tjejerna, och det var kul att se honom i sitt barnasinne, plus att dem där tjejerna verkligen fick en dröm uppfylld. Jag är glad att han tar sig tid att umgås med så många som möjligt, nackdelen är att jag är tvungen att säga åt honom att göra det. Jag vet inte varför han inte bara säger det åt mig, att han ska. Kenny kom och satte sig på en stol bredvid oss i vattnet då vi satt längst upp mot kanten. ”Har du sett Liam?” Han pekade bort mot en bubbelpool, där satt både han och Jazzy. ”Tack, tack för att du är med här.” Jag klev upp ur vattnet och hämtade våra handdukar, och så satte jag mig ned bredvid Kenny. ”Klart jag följer med. Dina barn har inte valt det här livet. Föresten, vart är Justin?” Jag började skratta. ”Där, han kastar boll med ett gäng tjejer.” Kenny började skratta, vilket jag följde med i.

 

Adriana var den första som kom upp till mig då jag satt på land. ”Jag är hungrig mamma.” Jag plockade av henne armpuffarna, och lindade in henne i en handduk. ”Kan du hålla koll på henne, så ska jag hämta dem andra tre.” Kenny tog Adriana i sin famn, så att hon inte skulle frysa. Justin var den första jag hämtade, eller i alla fall sa till. ”Baby, ska vi äta något? Adriana är hungrig.” Dem där tjejerna såg inte glada ut, men det gav jag fan i just då. ”Kommer.” Han sa hejdå till tjejerna och började simma mot kanten. Liam och Adriana satt kvar i bubbelpoolen, troligast för att det var den som var varmast. ”Kom upp nu, vi ska äta lite.” Liam tittade bara på mig. ”Vill inte.” ”Då åker vi hem istället. Du väljer.” Innan jag ens hade sagt klar meningen var både han och Jazzy ur poolen. Justin satt med ryggen mot mig när vi tre kom tillbaka vilket fick mig att vilja kyssa honom på halsen, allt såg så inbjudande ut. Men jag behärskade mig.

 

Kenny och Justin kom tillbaka med hamburgare åt oss alla, plus att Adriana fick något liknande en Happy Meal. Alla åt under tystnad tills Adriana öppnade munnen. ”Pappa, kan jag få en lillebror?” Drickan jag hade i munnen den var över hela Kenny när jag kollade upp igen. Jag skrattade så jag grät. Jag har nog aldrig i hela mitt liv skrattat så mycket, Justin var inte långt efter mig, men han försökte hela tiden att inte skratta lika hysteriskt som jag. Liam och Jazzy förstod inte som tur var, och Kenny satt som en sten. ”Förlåt Kenny.” han viftade bara med handen åt mig, precis som att det inte gjorde något att jag hade spottat Fanta över hela honom. ”Vad sa jag som var så roligt? Mamma sa att jag skulle fråga dig.” Hon gjorde ju inte saken bättre genom att säga så. Justin kollade på mig, en brännande intensiv blick var allt jag såg framför mig.

 

Liam, Jazzy och Adriana badade tillsammans med Justin en stund till, och jag gick in i omklädningsrummet för att byta om. Jag ville få min egen tid där inne, innan jag skulle hjälpa både Adriana och Jazzy till rätta. Så jag gjorde klart mig själv, och så gick jag tillbaka ut till Kenny som satt på samma ställe som när jag lämnade honom. Liam och Jazzy stod på händer tillsammans, och Adriana kastade vatten över Justin. Det är så underbart att se honom med henne, se hur han ser på henne. Jag vet att han skulle offra sitt liv för henne, och det är allt som betyder något för mig. När jag satt som mest insjunken i mina egna tankar kände jag två händer på mina axlar som började massera mig, och sedan hur ett par läppar kysste min hals. ”Jag älskar dig.” Han viskade i mitt öra, och bara det gjorde så jag rös över hela kroppen.

 

”Har ni haft kul idag tjejer?” Både Adriana och Jazzy drog på sig skorna, då vi var klara. Efter många om och men kan man ju säga. Adriana ville inte göra det ena eller det andra, medan Jazzy gjorde precis som jag sa. ”Jätte roligt. Tack för att jag fick komma hit.” Jazzy kramade om mig precis då vi lämnade omklädningsrummet. ”Men självklart gumman, du är alltid välkommen, det vet du.” Hon var så söt att jag nästan fick tårar i ögonen. Liam, Kenny och Justin stod utanför badhuset och väntade, då det var så sjukt varmt innanför dörrarna. ”Hej baby.” Han kom fram till mig och tog min väska, eller ja, sportväska. Eftersom att jag hade hur mycket som helst med mig. ”Hej snygging.” Han log mot mig, och pussade mig på näsan, för att i nästa stund ta upp Adriana och överösa henne med pussar. Liam och Jazzy gick en bit framför oss till bilen, och Kenny höll hela tiden ett öga på honom.

 

Precis när jag skulle öppna dörren på min sida var det någon som tog mig på axeln, och jag fick direkt en deja vu. Jag vände mig om med styrkan i handen, och var beredd på att ge personen en smäll. Alex stod där, med världens leende på läpparna. ”Hej, saknat mig.” Jag hann inte ens reagera fören han rätade ut sin hand och gav mig en rak höger. Visst slog han mig när han höll mig i den där källaren, men att han till och med skulle slå mig framför mina barn, det trodde jag aldrig. Jag föll till marken och kände den ilande smärtan som kom, då min näsa började pulsera och blodet började rinna. Jag kunde på långt avstånd höra hur Liam och Adriana skrek, samt Jazzy. När jag fick tillbaka medvetandet och vågade kolla upp stod Kenny med ett fast grepp om honom och Justin satt på huk bredvid mig.


 

Vad tror ni händer? =) Ge mig många underbara kommentarer. ♥


Kommentarer
nour säger:

omg omg omg snälla ett till idag?:D<3

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Haley säger:

Så himla fucking grymt att man vill dö!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Emma säger:

OMG SÅÅÅ BRA NU MÅSTE JAG HA NÄSTA KAPITEL, DU ÄGER!! <3

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

snälla jag ber dig ett till idag, jag satt hela kapitlet med händerna i ansiktek efter att jag läst "Alex har rymt".

Så grymt bra, jag älskarhur du skriver. hur gör du för att få det så bra ? :o :D

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

ellen säger:

SKIT BRA!!!! MERA! snääälla iddaaag!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoorys.blogg.se/

Anonym säger:

Nu börjar det hända saker! ;)

Sjukt bra, bästa novellen ever!♥



//Ebb :D

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se/

Lisa säger:

Skit bra :)

Längtar till nästa del ;)

Skrivet: |

Alexandra säger:

Skit bra !!!! :D

meerrr :)

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!



Måste veta vad som händer!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Johanna säger:

grymt! helt awesome :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Sandra säger:

´SNÄLLAA MEEEER!!!!! JAG BLIR GALLLENEENENENNENE

Skrivet: |

Jenny säger:

Kommer de att komma ett till kapitel idag?!

Älskar novellen!

Skrivet: |

Emelie säger:

meeerrrr!!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Anonym säger:

snäääälla ett till idag snääälla !



haha min storebror satt i mitt rum och grejade och han har set mig sitta vid din blogg typ hela jullovet eftersom jag sutit och läst från kapitel 1 på första delen till vart du är nu och han kom och började läsa och efter att han hade börjat på ett stycka fortsatte han läsa stycke efter stycke och jag började skratta och frågade honom om han fastnat han ba: mm!

sen så fråga jag om han tyckte de va bra han ba:nej.

Jag ba: nähä säkert därför läser du de!

han ba: okejdå ! de va bra!

haha



bara en sak.. jag tkr att alex borde vara med lite nu itne bara försvinna bort utan faktiskt typ va me lite.. han gör allt så spenande ! ;)

kramis

Skrivet: |

cajsa säger:

så jäkla azm! snälla snälla snälla ett idag om du har skrivit ikapp ?:)

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Josefine säger:

Bäst ju! Mermermermermer!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://Dealwithit.devote.se

mikaela säger:

snälla snälla snälla skynda med nästa kapitel hoppas att den kommer idag<333 jag blir galen

Skrivet: |

Anna säger:

OMG, mer, mer...

Skrivet: |

Anna säger:

OMG, mer, mer...

Skrivet: |

Quinee säger:

Oh härre gud va bra !!!! Lite drama !!! :D Hihi <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Anonym säger:

Jättebra!:)

Skrivet: |

hanna säger:

omg omg omg omg kunde inte andas medan jag läste

Skrivet: |

lolo säger:

omg jag skaka meeeeeer skkkiiiiiiiitttt bra

Skrivet: |

Mickan / My Life In My Words säger:

Spännande nu ju ! :D Hur bra som helst ! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

emma säger:

MER! MER! MER!!! SU ÄR SÅÅÅ SJUKT BRA PÅ ATT SKRIVA!!!

Skrivet: |

Izabella säger:

Alexander är ju helt SJUK! :O man blir skit förbannad på honom ju, haha! :)

Som alltid så skriver du riktigt bra! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

Sara säger:

OH MY GASHHH!!!! mååååste veta vad som kommer hända, NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU!!!!! ^^

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Felizia säger:

SÅ HIMLA BRAAA!!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Anonym säger:

Sjukt bra!! Vi hade filmkväll och satt och kollade film då, kollade din blogg och såg att du hade uppdaterat och var bara tvungen att läsa!!! :))

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback