Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter sixty-seven.



 

Scooter såg inte glad ut över mitt fina erbjudande, och han verkade inte vilja ändra på det heller. ”Snälla Scooter. Varför inte? Du har ju själv hört henne sjunga, och du gillade det.” Han gick mot dörren och öppnade den, för att sedan vinka ut oss. ”Det blir inget.” Det var bara att lyssna på honom, jag hade gjort ett försök i alla fall. Jag och Clarissa gick tillbaka till vårt rum, hon ledsen för det Scooter hade sagt, men kände jag henne rätt tyckte hon det var skönt. Jag tror att hon tog åt sig mer över att han hade varit så rak och ärlig. Hon visste att hon kunde sjunga, och hon visste att Scooter gillade hennes röst en gång i tiden, vad jag inte kunde förstå var varför han helt plötsligt hade ändrat sig. ”Baby, kan vi göra det bästa av allt detta?” Hon tittade på mig, och nickade lite lätt.

 

 

När jag vaknade på morgonen var sängen tom, det var bara jag där, och jag var livrädd att Clarissa hade åkt hem. Hon har en tendens att göra det ibland, och det skrämmer mig. Jag drog på mig mina kläder och skuttade ut från rummet, och precis när jag skulle öppna dörren och gå till Kenny kom Clarissa in med Liam och Adriana. ”Pappa, Kenny snarkar jätte mycket.” Liam höll med henne, vilket fick mig att börja skratta. ”Vet ni vad? Er mamma pratar i sömnen, så jag har samma problem.” Clarissa spärrade ögonen i mig, vilket fick mig att skratta ännu mer. ”Vad ska vi göra idag?” Adriana slog sig ned i soffan med fötterna på bordet, hon har antingen umgåtts för mycket med Kenny, eller så har hon sett mig, då hon inte ska ha gjort det. ”Vi ska spendera några timmar på Disney World, vill du det?” Jag har sett både Adriana och Liam glada, men inget kunde komma till den nivån, dem blev helt hysteriska. Hade Adriana kunnat göra en volt, hade hon gjort det.

 

När vi klev innanför portarna på Disney Land, fick Adriana syn på alla figurer som sprang omkring. ”Mamma, kolla. Kalle Anka. Och där är han, Musse Pigg.” Hon var lyriks, medan Liam hade fullt upp med att kolla omkring, och ta in allt. När vi hade varit där dagen före var det mörkt och vi hade inte tiden att riktigt se oss omkring i parken. ”Jag vill åka den där.” Eftersom att jag hade konsert där på kvällen var hela stället stängt för allmänheten, och vi var ensamma där inne. ”Kom då.” Liam gick efter som paralyserad. Clarissa skrattade, och det var underbart att få se henne le igen. Efter allt som hände dagen före är jag glad att hon är glad.

 

Vi spenderade tiden tillsammans och åkte så mycket vi bara kunde, även om jag och Clarissa var tvungna att sätta oss i dem minsta karusellerna var det trevligt. Vi hade riktigt kul, precis som vilken familj som helst. ”Hinner vi äta innan du ska iväg?” Både jag och Clarissa stod nu utanför och kollade när Liam och Adriana körde radiostyrda bilar. ”Klart vi hinner. Vi går på en gång när dem är klara.” Jag drog in henne i min famn, och lutade mitt huvud mot hennes axel, tillsammans stod vi där och kollade på dem två som betyder mest i våra liv. Mina händer vilade på hennes mage, och hon placerade sina över mina. ”Adriana och Liam kom nu, vi ska äta.” Dem kom springandes tillsammans.

 

 

 

”Kan vi prata?” Selena kom fram till mig bakom scenen, och trodde att hon och jag skulle föra en konversation med varandra. ”Har inget att säga dig, och vill inte höra vad du har att säga mig heller.” Jag vände mig och gick därifrån, jag gav henne inte ens en blick över axeln. Hon var den sista människan på jorden jag ville träffa, eller över huvud taget se. Justin befann sig inne i sin loge ensam, då alla andra var som hysteriska. Liam och Adriana höll låda med Kenny och Scooter, så jag smet in till Justin. ”Får man komma in, eller stör jag?” Justin skrockade åt mig. ”Du stör aldrig, vad var det där för dum fråga?” Han satte sig upp i soffan, så jag satte mig bredvid honom. ”Är du nervös?” Han nickade. ”Lite, det var ett tag sedan. Alla har växt, men jag kommer ta dem med storm.” Ett överlägset leende spred sig på hans läppar, och jag kunde inte annat än känna mig stolt.

 

”Selena ville prata med mig innan jag kom in hit, men jag sket i henne.” Justin har rätt att få veta vad som pågår när han inte är med, eller runt mig. ”Skit i henne bara. Hon ska bort från mitt team, så är det bara.” Jag såg hur irritationen spred sig i hans ögon, och jag kände mig elak som hade tagit upp henne innan han ska upp på scen. ”Vi löser det.” Han kysste, och la ned mig på rygg i soffan. ”Låste du dörren när du klev in?” Jag förstod vad han syftade på och nickade med ett leende på läpparna. Han fortsatte kyssa mig, och smekte mig över magen, halsen fick också smaka på hans kyssar. ”Hinner vi?” Justin kollade på sin mobil och pressade återigen sina läppar mot mina. ”Mhm.” Var det enda jag hörde från honom.

 

Att ha honom över mig i en soffa, i ett rum på Disney World, ja det är inte varje dag något sådant händer. Han smekte av mig min tröja, och mina byxor, det var precis som att han tog allt i ett svep. Jag puttade ned honom på rygg och gjorde samma sak med honom. ”Jag. Vill. Ha. Dig.” Varje ord kom ut som en viskning mot hans hals när jag kysste honom. han fattade vinken och puttade återigen ned mig på rygg, han kysste min hals och smekte mina bröst, samtidigt som han trängde in i mig. Hela tiden var jag tvungen att tiga ordentligt så att folket som sprang fram och tillbaka utanför inte skulle höra mig. När Justin märkte att jag var nära kysste han mig för att kväva mina stön som var på väg ur munnen. Allt blev för mycket för mig, och hela min kropp spände sig i en båge. Justin var inte långt efter med att komma. Allt blev så mycket mer spännande när folk sprang utanför, och kunde höra oss.

 

”Justin, det är dags.” Vi hann knappt klä på oss innan Scooter knackade på dörren. ”Kommer.” Han tog ett djupt andetag, och kysste mig, sedan försvann han ut genom dörren. Jag hade tänkt att jag skulle se hans konsert, men samtidigt skulle jag överraska Scooter. Jag visste att han inte stod och kollade på Justin, utan sprang omkring bakom scen istället. Jag kunde inte spela varken gitarr eller något annat instrument, så a cappella var det enda sättet. Jag skulle få honom att förstå, Selena skulle bort. Och jag skulle göra allt som stod i min makt. Jag hade länge gått omkring och nynnat på Chris Brown Ft. Jordin Sparks – No Air. Så jag satte mig på ett ställe där jag visste att Scooter skulle gå förbi flera gånger. ”If i should die before i wake – it´s cause you took my breath away – losing you is like living in a world with no air”

 

”Vad vackert du sjunger. NOT.” Selena gick förbi med sin glittrande mikrofin i handen, redo att entra scenen tillsammans med min pojkvän, och sjunga en kärlekslåt. Jag blev att må illa av bara tanken. ”Varför bryr du dig? Låt mig bara vara.” Jag orkade inte med henne mer så min plan gick inte sådär jätte bra. Justin kom springandes, helt svettig, och han gav mig en kyss innan han fortsatte mot logen. Selena var tvungen att göra sig klar, så hon försvann. Och jag fortsatte på min plan. ”I´m here alone didn´t wanna leave – my heart won´t move it´s incomplete – wish there was a way that I could make you understand” Scooter gick precis förbi när jag avslutade låten, och han stannade till. ”Kan du följa med mig?” Jag kunde inget annat än göra som han sa, just för att jag ville veta vad han hade att komma med. Jag visste själv att min mage skulle vara stor som en ballong när turnén var slut, men det var nog värt att stå på scenen med den, bara för att få bort Selena. Se hennes min när Scooter satte henne på ett plan, det var något jag längtade sjukt mycket efter.


 

Hope U like it. ♥ Kommentera :)


Kommentarer
josefine säger:

Har en känsla av att scooter kommer att vilja skicka clarissa pga allt drama med selena, och att dom inte kan skicka iväg selena för att hon har skrivit på kontraktet och att hon faktiskt 'är någon'.

Helt Super! Mermermer!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

josefine säger:

Ett till innan eftermiddagen? C: är sjuk och måste ligga i sängen hela dagen, skulle vara kul att ha några kapitel att läsa då :3

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Haley säger:

Grymt bra <33 bara Scooter inte är så galen att han skickar hem Clar

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Ebba säger:

Awesome ett till jag vill att allt blir bra och att dom gifter sig :-)

Skrivet: |

elin säger:

super! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Felizia säger:

Sjukt bra! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

zxczxc säger:

bra kapitel super spännande när kommer nästa?

Skrivet: |

caroline svensson säger:

loved it!!!

du är typ bääääst och selena kan ju ta sitt pickpack och åka hem! :p haha LOOVE <3

Skrivet: |

Emma säger:

Jaaa hoppas hon får sjunga :D jätte bra!

Skrivet: |

emilia säger:

ååååh, håller på att dö av längtan efter nästa! ;D

Men som några andra har kommenterat så hoppas jag också att Clarissa inte behöver åka hem! :)

Skrivet: |

Alizzdream säger:

Åhh va bra!! Längtar till nästa! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Emelie säger:

riktigt bra :)

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Cherry ♥ säger:

Superbra skrivet :D <33

Skrivet: |

Anonym säger:

Alltid lika bra :-)

Skrivet: |

Anonym säger:

skitbra, i want moooore!!!!

Skrivet: |

moa säger:

har en känsla av att du kommer skriva att scooter skickar hem clar... som alla andra skriver..

men snälla hon får inte åka hem!!

snälla ett till idag?

jätte bra skrivet!!

Skrivet: |

Quinee säger:

Helt j*vla azuuuum !!!!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Hanna säger:

Super bra som vanligt♥

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberlovestorybyme.blogg.se/

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback