Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter sixty-four.


 

”Clar, vakna.” En röst jag inte trodde mig skulle höra tidigt på morgonen, eller ens överhuvudtaget så nära mig. ”Alessa?” Jag slog upp mina ögon, och en gestalt som var så lik min bästa vän hemma i Kanada. ”Jepp, sist jag kollade.” Jag hann inte svara innan en liten skitunge hoppade upp i sängen. ”Moster Clarissa. Vakna, lilla jag är här.” Drew hoppade upp och ned bredvid mig, det var nog det som fick mig att inse att dem faktiskt satt i min säng. ”Gud vad kul och se dig.” Jag satte mig upp och kramade om henne, vilket fick Drew att hoppa mer. ”Jag då, har du inte saknat mig?” Vi började skratta och så släppte vi varandra så jag kunde dra in honom i en kram. ”Klart jag har. Varje dag.” Han skrattade hysteriskt, när jag kittlade honom.

 

Jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar, sedan jag gick ned till alla andra. Adriana och Drew var på baksidan och lekte hejvilt, och Alessa, Ryan och Justin satt tillsammans i vardagsrummet. ”Ryan, det var inte igår.” Han reste sig upp och drog in mig i en kram. ”Nej, det var ju inte det.” Vi släppte varandra och ett brett leende spreds sig på Justins läppar. Han var glad över att jag var glad, och ännu mer glad över att ha Ryan här. Alessa spanade på mig, vilket fick mig att börja skratta. ”Är du gravid?” Hon lät allvarlig, men när jag nickade löst mot henne spred sig även där ett leende på läpparna. ”Ja, det är jag.” Hon hoppade upp, hysterisk, och samtidigt hon gjorde det kollade jag på Justin och Ryan, som såg minst lika chockade ut som jag. Hon slog armarna om mig, och drog in mig i sin famn.

 

 

”Hur ska ert bröllop se ut, har du några fantasier?” Jen och Alessa satt med en varsin bröllops tidning i handen och bläddrade för fulla muggar, samtidigt som jag skrev en gästlista. Jag och Justin hade lovat varandra att det skulle bli ett litet bröllop, inget stort som media kunde skriva om i flera månader. ”Fantasier har jag gott om. En strand, vitt, och lugnt, med bara familj, och nära vänner.” Samtidigt som dem hade kollat omkring i tidningarna skrev dem ned olika idéer, som jag sedan skulle kolla igenom. ”Okej, då vet jag vad jag har att gå efter.” ”Jag har en liten fråga till er två.” Båda två släppte tidningarna och riktade sin uppmärksamhet mot mig. ”Jag undrar om ni två vill vara mina brudtärnor?” Båda två vände sig mot varandra och nickade hysteriskt på huvudet. ”Klart vi vill.” Svarade båda två i kör. ”Tack.”

 

”Du berättade för mig igår att det inte var et skämt om att du hade slagit Selena, varför gjorde du det?” Jen kom ihåg allt, även om hon var sjukt trött när jag sa det. ”För det första har hon tagit Justin från mig ett ex antal gånger, och för det andra så har hon kidnappat Adriana, och det tredje, hon kan dra åt helvete. Så det var inte mer än rätt åt henne.” Jag ryckte på axlarna, precis som att det inte vore en big deal. Jen kollade på mig med chockade ögon, medan Alessa nickade instämmande. Tror inte att hon heller har gillat Selena speciellt mycket. ”Okej, då är jag med. Hon förtjänade det säkert.” ”Det gjorde hon verkligen.” Nu var det Alessa som sa det, och jag kan inte mer än hålla med henne.

 

Vi planerade i flera timmar samtidigt som Ryan och Justin hade tagit barnen till parken. ”Är det någon annan som är hungrig eller?” Alessa rotade omkring i vårt kylskåp, och då menar jag verkligen rotade. ”Ja, det är jag. Men kan vi inte beställa en flottig pizza?” Jen kom med ett bra förslag. ”Det kan vi absolut göra.” Alessa ringde samtidigt som jag och Jen plockade undan alla papper och tidningar. Jag hade hittat klänningen, det hade varit en sådan, jag-måste-ha. ”Pizzan kommer om 20 minuter, jag tog två familjepizzor.” Vi dukade fram på köksbordet, och jag sms:ade Justin att dem skulle komma tillbaka. Det tog inte alls lång tid förrän dem var hemma, man kan alltid locka honom med pizza.

 

”Hur kommer vårt bröllop att se ut?” Justin hade försökt, ända sedan han och Ryan kom tillbaka, få mig att berätta hur vårt bröllop skulle bli, men jag hade vägrat hela tiden. Tillslut drog in han mig i sin famn och gjorde allt för att jag skulle yttra mig lite, hans ögon höll på att få mig att avslöja mig. ”Nej, sluta. Du kommer inte få veta något än, förrän jag kommit längre i planeringen.” Han suckade och kysste min panna. ”Okej, jag ger mig.” När Justin lämnade mig då vi hade flyttat hit kändes huset så fruktansvärt tomt och stort, men nu var det fullt, fullt av människor jag älskade. Det kändes nästan litet. ”Baby, jag kommer aldrig tröttna på att säga att jag älskar dig.” Han log och kysste mig. ”Jag kommer aldrig trötta på att höra det.”

 


 

Brudarna tjattrade så mycket med varandra, så jag tog med mig Ryan, Liam och Drew in i spelrummet. Liam och Drew satte sig vid tv-spelet, samtidigt som jag och Ryan började lira lite pingis mot varandra. ”Ge mig en chans va fan.” Ryan var helt galen för att jag spelade bättre än honom. ”Aldrig. Ska vi spela eller leka?” Han blev inte glad av min kommentar, han smashade iväg bollen så hårt att jag fick ett stort rött märke på ryggen. ”Är du inte klok?” Leken utbröt till blodigt allvar strax efter, och när vi äntligen gav upp var inte jag den enda som hade stora röda märken på kroppen. Vi slog oss ned på varsin sida av Liam och Drew, trötta i kroppen och mer intresserade på om dem någon gång i sina liv kunde slå oss i tv-spel. ”Går det bra?” Liam kollade snabbt på mig. ”Jodå, det gör det.” Eftersom att han börjar bli stor så kan jag inte hålla honom från detta rum mer. ”Du vet att du får gå in här när du vill. Du är stor nu.” Han sken upp som en sol, och gav mig en kram. ”Tack.”

 

”Hur känns det att snart bli pappa igen, plus att du ska gifta dig?” Jag och Ryan flyttade in oss i studion och jag klingade lite på gitarren. ”Det känns, det känns bra, riktigt bra faktiskt. Pusselbitarna börjar falla på plats.” Han log ett milt leende mot mig, ett broderligt. ”Det ska vara du och Clarissa. Jag har aldrig velat slå dig så mycket som dem gångerna du lämnade henne. Så du vet vad du har att vänta dig om du gör det igen.” Han var allvarlig, det kunde man på långa vägar höra i hans röst. ”Jag ska inte, jag har gjort det förut, och tro mig. När jag tänker tillbaka på det så vill jag slå mig själv.” Det kändes bra att ha Ryan vid min sida, han känner mig rakt igenom, och han säger vad han tycker. Det är det bästa med honom. ”Du då? Några fler barn?” Han har alltid sagt till mig att han vill ha en stor familj, precis som jag. ”Jag vill ha fler, Alessa är osäker. Men jag älskar henne oavsett vad.”

 

”Vad gör våra favorit tjejer då?” Jag slog mig ned bredvid Clarissa och drog in henne i min famn, mina händer placerade jag på hennes mage. Hennes doft är en speciell, och jag kan aldrig få nog av den. ”Vi pratar lite.” Clarissa drog sin hand på min arm, och jag ryckte till när hon kom åt ett av alla mina pingisbolls sår. ”Vad har du gjort?” Jag sneglade mot Ryan som hade minst lika många sår som jag. ”Vi spelade pingis.” Hon fnös åt mig. ”Bra sätt att spela pingis på. Var Liam och Drew med er?” Jag tänkte inte på det, att dem faktiskt satt en bit ifrån oss. Jag vet hur noga hon är när det kommer till Liam, att man inte slåss, eller gör saker man inte får göra. ”Förlåt.” Ryan kollade på oss, och såg minst lika skräckslagen ut som jag. ”Gör aldrig mer om det.” ”Ska inte, jag lovar.”

 

”Ska vi spela kort?” Alla barnen hade gått och lagt sig, Drew på en extra säng inne hos Adriana. ”Det kan vi göra. Jag hämtar kortlek, så kan ni ta undan bordet och flytta ned alla kuddar på golvet, precis som när vi var små.” Clarissa älskar att återuppleva åren då vi var yngre, vilket jag absolut inte hade något emot. Vi gjorde som hon sa, och la ned allt på golvet. ”Vad ska vi spela då?” Clar började blanda korten när hon kom tillbaka. ”Poker?” Hon kollade mot mig, och log. ”Du kommer få stryk, och det vet du om.” Jag vet att hon är bättre än mig på det, men jag måste någon gång få plocka ned henne på jorden. Annars kommer hennes stolthet växa och bli ännu större, vilket inte är bra.

 

Inte så händelserikt kanske, men ah , det kom ett iallafall. :) Glöm inte bort att kommentera, och glöm inte bort Facebook sidan. :)


Kommentarer
Lisa säger:

Grymt :)

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Quinee säger:

Jätte bra :D har längtat !!! Hihi <3 kommer du lägga upp kapitel på Facebook oxå eller komme det vara tillför info ?<3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Johanna säger:

grymt :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Haley säger:

Grymt bra <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Haley säger:

Grymt bra <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Alizzdream säger:

Jättebra! Längtar jättemycket efter nästa!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Emelie säger:

skit bra :)

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

elena HITRISA FAN säger:

super bra men jag undrar kommer chaz in i bliden igen ? eller vad hände med hennes andra kompis Cilla eller vad hon heter. men super bra som vanligt

Skrivet: |

izabella säger:

SOM ALLTID så gör du ett superbra jobb, du är så otroligt duktig på att skriva, komma på idéer och har en sådan otrolig fantasi :) det är väldigt sällsynt, ta vara på den!

Jag fullkomligt älskar din novell, vill aldrig att den ska ta slut!

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

Mickan / My Life In My Words säger:

Både detta och 62 var hur bra som helst ! :D

Kommer nog aldrig att tröttna på det du skriver ! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Cajsa säger:

Grymt bra:)))

Får inte nog av dina kapitel !

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Hanna säger:

Jätte bra skrivet♥

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberlovestorybyme.blogg.se/

caroline svensson säger:

prefect!

LOOVE <3

Skrivet: |

Anonym säger:

Borde inte justin vilja träffa chaz också?:)

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback