Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter sixty-eight.



 

Selena stod på scenen och sjöng sin del i låten. ”It´s a big, big world – it´s easy to get lost in it – you´ve always been my boy – and I´m not ready to call it quits” Jag stod fortfarande bakom scenen, och såg Clar komma gåendes med ett brett leende på läpparna, precis som att hon hade vunnit på lotto eller något. ”Vad är du så glad över.” Hon kysste mig, hårt och länge. ”Du behöver inte göra detta mer, det är första och sista gången. Jag sjunger med dig nästa gång, så vi har lite träning att göra sedan.” Jag kunde inte undgå leendet som spred sig över mina läppar när hon kysste mig. ”Vi får prata mer sedan, jag ska upp nu.” Hon kysste mig snabbt en gång innan jag sprang upp på scen och tog den med storm, precis som vanligt. Ljudet ökade av alla mina underbara fans.

 

”It´s a big, big world – and i´m gonna show you all of it – i´m gonna lace you with pearls – from every ocean that we´re swimming in” Eftersom att jag hade strålkastare rakt i mitt ansikte kunde jag inte se mina fans ordentligt, men jag kände dem, jag kunde höra deras röster och framför allt, dem fanns där. Jag gjorde allt för att inte se Selena i ögonen, jag ville inte, och det var absolut inte för att jag var rädd att hon skulle förtrolla mig, utan det var för att jag inte ville helt enkelt. Vi hade våra saker vi var tvungna att göra på scen, och det störde mig inte, det var scenografi. Fanns inga känslor inblandade, absolut inte från mitt håll i alla fall. När låten var klar kramade hon om mig, och jag kände mig tvungen att göra detsamma mot henne.

 

 

”Vad vill min prinsessa ha för mat?” Adriana satt i mitt knä, och vi väntade på att Liam och Clarissa skulle vara klara. ”Jag vill ha spagetti. Ska vi äta snart eller?” Jag pussade henne på huvudet och hon gosade in sig i min famn. ”Snart, bara mamma och Liam är klara.” Clarissa kom ut från sovrummet med Liam efter sig. ”Klara.” Tillsammans gick vi ned till restaurangen och satte oss till bords. Kyparen kom och tog vår beställning, Liam ville ha hamburgare och Clarissa tog en pastasallad, själv tog jag lika som Adriana spagetti och köttfärssås. ”Var det gott?” Adriana hade mat kring hela munnen, så jag torkade av henne, och hon nickade som svar och stoppade in mer mat i munnen. Både jag och Clarissa skrattade åt henne, eller ja, med henne då hon själv skrattade. Liam åt lugnt på sin burgare.

 

När både Liam och Adriana hade somnat satt jag och Clar på kuddar som vi hade placerat på golvet precis vid balkong dörren. ”Titta vad vackert det är.” Hon låg ned i mitt knä, och vi båda kunde se Eiffeltornet utanför. Ljuset från solens nedgång gjorde så att allt såg så vacker ut. ”Finns något som är vackrare.” Hon fnissade till, troligen för att hon förstod att det var henne jag menade. Hennes läppar såg så fruktansvärt inbjudande ut, så jag böjde mig ned och kysste henne lätt. Hon hajjade till på en gång och placerade sin ena hand i nacken på mig för att kunna pressa sina läppar hårdare mot mina. Kyssen tog bokstavligen andan ur mig, och det är bara hon som har fått mig att känna så. Det är bara hon som får mina fjärilar i magen att dansa av lycka, och det är framför allt bara hon som kan få mina ben att skaka av kärlek.

 

Bara genom att hon ser på mig smälter jag på insidan, när hon pratar är det nästan som att alla ljud runt om oss och henne försvinner och det enda jag ser är hennes kyssvänliga läppar som rör sig. Sättet hon rör sig på får mig att vilja pressa min kropp mot hennes, så att varje millimeter av luft försvinner mellan oss. Det finns ingen människa som kan förstå hur mycket den underbara lilla flickan betyder för mig, hur mycket jag älskar henne. Vi är inte gamla, inte gamla nog för att kunna bestämma vår framtid och veta att den håller, men jag kan med handen på hjärtat säga att jag är villig att göra vad som helst för att hon ska vara min för resten av mitt liv. Det är hon jag ser sist när jag somnar, och först när jag vaknar, och det är så jag vill att det ska vara tills jag inte ser något mer.

 

Hon flyttade upp sig så att hon satt lutad mot mitt bröst, och jag kunde utan problem känna hur hennes hjärta slog, hur det ibland slog dubbla slag. Hon har sagt att det beror på min närvaro, och jag vet att jag kan få henne att reagera på konstiga sätt, typ som när jag kysser henne på halsen och nacken är det bara hennes ryggrad som ryser till. Det är rätt sött faktiskt. Hon gosade in sig i min famn, precis som Adriana tidigare på dagen gjorde. Hon var så lik sin mamma på så många olika sätt, hon hade inte bara hennes ögonfärg. Hon kunde utan problem vicka på näsborrarna, och det hade hon helt klart fått från Clarissa, jag har försökt, men får det aldrig att funka. Sättet hon himlar med ögonen på när hon inte gillar det jag eller Clarissa säger till henne. Dem är lika på många sätt, och jag älskar dem båda minst lika mycket.

 

”Jag älskar dig.” Helt plötsligt bröt hon tystnaden, med dem tre mest betydelsefulla ord man kan säga. Hon vände sitt huvud mot mitt och log, inte bara med munnen utan med sina ögon också. ”Jag älskar dig också. Så sjukt mycket. Kärleken gör en blind, men det kan jag ta, bara jag får vara med dig.” Hennes leende spred sig, om det ens var möjligt, ännu mer i hennes ansikte. Visst hade hon fått en större mage, och det är precis som förra gången. Det finns mer av henne att älska. Hon satt mot mig, och gav mig möjligheten att dra upp hennes tröja över magen, och dra mina fingrar lugnt och försiktigt, för att visa den lilla bebisen att pappa fanns runt henne eller honom. Jag personligen hoppas på en liten grabb, men framförallt vill jag ha ett friskt barn.

 

”Berätta nu för mig hur du kunde kicka iväg Selena?” Vi hade flyttat oss till köket, och satt nu på varsin barstol till det höga bordet i mitten av köket. Hon med en Sprite framför sig, och jag med en öl. Ibland kan man få gotta sig lite. ”Jag planerade ut vad jag skulle göra mot henne, så jag satt och sjöng när han gick förbi. Och så plockade han in mig i ett rum för att höra mig sjunga ännu en gång. Han lovade mig att jag skulle få ta över, så vi blev av med henne.” Det var så skönt att se och höra lyckan som kom från henne, hur hon äntligen hade satt Selena på plats. ”Okej. Hur känner du för detta nu då? Du vet att vi ska göra detta tillsammans, du ska stå på en scen inför flera tusen i stort sett hela sommaren?” Jag var tvungen att låta allvarlig, men samtidigt kunde jag inte låta bli att le mot henne. Hon hade gett sig in på något jag absolut hoppas hon klarar av. ”Jag kommer klara det, vi gör det tillsammans.” Hon tog min hand över bordet och jag kände hennes glädje genom den. ”En sak till bara.” Jag kollade undrandes på henne. ”Hur fick du Scooter att bryta ett kontrakt?” Ännu ett leende spred sig över hennes läppar. ”Jag har det du kallar swag.”

 

Ännu en gång flyttade vi oss, och denna gång till sängen för att sova. Hon låg med huvudet på min bröstkorg, och jag smekte henne lugnt och försiktigt över ryggen. Strax därefter kunde jag höra hennes tunga och jämna andetag, så jag förstod att hon hade somnat. Egentligen skulle jag utan problem kunna ligga vaken varje natt och bara titta på henne. Hur hon ibland rynkar pannan, eller slickar sig om läpparna, det är fascinerande för mig att se det. Hon kan ibland mumla till om något jag inte har en aning om vad det är, och det kan få mig att skratta till, vilket i sin tur resulterar i att hon fortsätter, precis som att vi skulle ha haft en konversation. Den tjejen kan, bara genom att andas, göra mig galen.


 

Jag slog er på fingrarna, ni trodde Clar skulle bli hemskickad. ;) Hoppas ni gillar det som är på G att ske.Kommentera nu folk, jag älskar att läsa era underbara kommentarer. Ni längtar efter mina kapitel, och jag efter era kommentarer. :)


Kommentarer
Anonym säger:

Såå bra! Och typ skrek av glädje när jag såg att clar inte skulle bli hemskickad! ;) Längtar så grymt mycket till nästa. :)

Skrivet: |

Kiddo säger:

sjuuuuuuuuuuuuukt bra

Skrivet: |

Lisa säger:

grymt bra :)

Skrivet: |

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Anonym säger:

Amazing

Skrivet: |

zxczxc säger:

mer när kommer nästa????

Skrivet: |

Haley säger:

sjukt grymt bra <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

moa säger:

meeeer meeeer!! jätte bra! kan du inte skriva ett till idag som jag kan läsa när jag vaknar imorgon???!! ^^

snällla <3

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Emilia säger:

Om du har instagram ? och kollar justins så har han tagit bort vissa bilder och slutat att följa dom fansen han lovade att följa. eller är det bara min instagram som har laggat ihop totalt ? :)

btw superbra :)

Skrivet: |

idaho säger:

Go Clarissa!

Skrivet: |

Cajsa säger:

Yeah!! Det kommer att bli grymt bra!!:) älskar din blogg<3

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se/

josefine säger:

Åh jättebra! Tror seriöst att jag är kåt i din novell, jag har väntat hela dagen på nya kapitel och slagit upp sidan minst tio gånger per halvtimme, om inte mer ^^

Ser fram emot att få läsa om deras tredje barn och bröllopet som kommer där efter :D hihi

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Emelie säger:

Skit bra :-) längtar efter nästa :-)

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Johanna säger:

YEAH GRYMT! HELT AWESOME!

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Anonym säger:

Äntligen har längtat hela dagen ett kapitel :-)

Skrivet: |

caroline svensson säger:

men glädje så pustade man ut när man fick veta att clar inte skulle åka hem :D hihi, men hur blir det med adoptionen? eller det kanske kommer efter turnén :)

LOOVE <3

Skrivet: |

Quinee säger:

Älskar !!!! Ooooh så himmla kul att hon kommer vara med !!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Amanda säger:

sååå underbart bra!!! :D selena fick vad hon förtjänade - igen! älskar dina kapitel så sjuuuuuuuukt mycket, skulle kunna döda, nej men typ(!), för att få kapitel på kapitel! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

elin säger:

otroligt bra, jag älskar din novell :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Alizzdream säger:

Åhh va braa!! :D älskar den! Längtar till nästa ! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Felizia säger:

GRYYMT!:D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Det bästa med att inte ha datorn tillgänglig eller ha så mycket tid med datorn på dagen är att jag oftast får läsa två kapitel på raken, och det älskar jag ! :D

Har läst detta och det innan nu, underbart ! :D

Och jag förstod nästan lite att dom skulle lyckas skicka iväg Selena, glädjetjut ! :D

Längtar efter fortsättningen ! :D <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ebba säger:

Amazing ett till !!!! :-)

Skrivet: |

Tova säger:

så sjukt sööööt av justin vilka tankar han har och vad han tycker om clarissa helt underbar och det blev ju inte sämre av att selena får åka hem heller!!!

Skrivet: |

Tova säger:

så sjukt sööööt av justin vilka tankar han har och vad han tycker om clarissa helt underbar och det blev ju inte sämre av att selena får åka hem heller!!!

Skrivet: |

Tova säger:

så sööööt av jutin när han tänker så och vad han tycker om clarissa helt underbar det blev ju inte sämre av att selena fick åka hem heller!!!

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback