Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter seventy-two.



 

Lite mer än tre månader har gått, Clar, Adriana och Liam har åkt tillbaka hem, då jag har 2 konserter kvar, en i New York och en i LA. Egentligen skulle hon ha varit med på dem två, men hon orkar knappt röra sig mer, vilket jag verkligen kan förstå. Hon är stor som ett hus, och mycket vackrare. Hon gillar dock inte när jag säger så, eftersom att hon tror att jag inte menar att hon var vacker innan. Jag kan inte längta mer tills jag får komma hem till henne, sova dåligt just för att hon kanske ska föda vilken sekund som helst. Jag vill träffa den lillagrabben, ge honom ett namn, och älska honom.

 

”Ey Justin. Ska vi dra till stranden eller?” Ryan hade flugit upp till LA för att göra mig sällskap, och för att få mig att tänka på annat än Clar, och han lyckades verkligen. Han drog med mig ut på både det ena och det andra. Vilket jag absolut inte hade något emot, förutom när det kom till att alla tjejer gärna ville ha en bit av mig var. Jag älskar mina fans, men att dem ska klänga och hänga på mig var inget jag skrev på för. ”Kommer.” Jag greppade taget om mina saker, och slog igen dörren bakom mig. Ryan och Kenny var dem som var på min sida, så när vi kom till stranden kunde jag lugnt och försiktigt sätta fötterna i sanden utan att alla blev som hysteriska.

 

Även om jag har flickvän, nästintill fru, och barn för den delen får man kolla på andra tjejer, och det kommer jag absolut fortsätta med ända tills jag dör. Det är stor skillnad på att titta och att ta i, och det kommer jag aldrig att göra igen. Jag kommer aldrig röra en annan tjej, än Clarissa. När vi låg där och kollade in massa tjejer kunde jag se i ögonvrån hur det kom en emot mig, hon var ensam, och gjorde inga väsen för sig. ”Justin?” Jag kollade upp lite försiktigt, och möttes av ett väldigt bekant ansikte. ”Caitlin?” Jag reste mig upp och gav henne en kram. ”Det var absolut inte igår. Hur mår du?” Jag vet att det kommer bli skriverier i tidningen det första som sker efter denna vistelse på stranden, men jag skulle berätta för Clar när vi kom tillbaka till hotellet. Annars kommer 56:e världskriget utbryta när jag kommer hem, och det har jag ingen lust med.

 

Hon hade sedan ett tag slagit sig ned bredvid mig och Ryan. Hon känner honom också från tiden hon och jag delade tillsammans. Jag ångrar faktiskt inte att det tog slut mellan oss, vi är fortfarande väldigt bra vänner, men ses allt för sällan för att kunna hålla den vänskapen på samma nivå. ”Ska vi ta och röra på oss?” Kenny hade kommit och slagit sig ned vid oss, efter att ha varit iväg och köpt dricka till oss alla. ”Oj, hej Caitlin. Kände inte igen dig.” Hon skrattade till åt Kennys dumma bortförklaring, och jag kände på en gång hur han slog till mig i ryggen, ett bevis på att han höll ögonen på mig. ”Ja, det kanske är lika bra. Vi har ju en hel del att göra.” Jag skulle ha konsert på kvällen. ”Vad ska du göra ikväll?” Jag vände mig om mot henne. ”Jag har ingen aning. Jag och Peyton har inget planerat.” Jag nickade till. ”Bra, då kommer ni på min konsert.”

 

 

”Jag är inte här för att se dig flirta med andra tjejer, kom ihåg det.” Ryan har varit med förut när jag har gjort bort mig, och tro mig, jag vill inte vara med om samma sak igen. ”Hah? Jag flirtar inte, hon är min vän.” ”Vän? Hon är ditt ex. Ge dig nu.” Ryan ville mig bara väl, för han vet gott och väl hur jag blir då Clarissa får reda på något jag gjort, och väljer att avsluta vårt förhållande. Jag vill inte mista henne, men fan jag är grabb. Det är ingen ursäkt, men i alla fall. ”Jag ska inte göra något. Min flickvän väntar barn, och vi ska gifta oss. Hon är den enda jag ska dela mitt liv med.” Han nickade mot mig, och log. ”Gör dig redo nu. Du ska snart ut på scen.” Kenny kom in i min loge och slog sig ned i soffan, och la upp fötterna på bordet.

 


 

Det var längesedan jag såg Justin stå på scen då jag inte har varit med honom på bra länge. Samma känsla kryper i kroppen när jag ser det, så det blir precis som en tillbakablick på när man var mindre, då alla tjejerna nästan slogs längst fram för att få se en extra glimt av Justin. Det är kul att se honom göra det han älskar, och det är kul att få vara med och uppleva det. Mitt i första låten började min mobil vibrera, så jag smet bakom scenen och in i Justins loge för att få lite lugn och ro. Namnet på displayen lyste Älskling, så Alessa var den som ringde. ”Hej gumman.” Ett klingande underbart skratt ekade från andra sidan. ”Hej, hur har du det?” Hon är alltid så orolig då jag är någon annan stans än hemma tillsammans med henne. ”Det är bra här. Jag har saknat detta lite. Att få tillbringa kvalitetstid tillsammans med Justin, och få se honom göra det han älskar.” Ännu en gång skrattade hon till. ”Drew ville prata lite med dig, det är anledningen till att jag ringer.”

 

Jag hade haft fel, hon ringde inte för att kolla om jag höll mig till reglerna eller för att se om jag över huvud taget levde, men anledningen var bra ändå. ”Pappa vad gör du?” Jag har saknat min lilla pojkes röst, sådana saker sätter sig i direkt i hjärtat. ”Jag är och kollar på en av Justins alla konserter. Vad gör min lilla grabb då?” Det lät som att han satt och kollade på svamp bob, vilket absolut inte är speciellt ovanligt. ”Är det kul då, pappa?” Ibland när man pratar med honom glömmer han bort att man har frågat honom en fråga, så han svarar genom att ställa en ny. ”Det är jätte roligt. Men vet du en sak?” Antagligen skakade han på huvudet, för det blev alldelens tyst i luren. ”Jag saknar dig och mamma så mycket. Pappa är hemma om några dagar igen.” ”Jag älskar dig pappa.” Jag hann inte ens säga detsamma till honom innan han la på, han har en tendens till att göra det ibland.

 

Egentligen behövde jag inte gå och ställa mig på sidan av scenen tillsammans med alla andra som fortfarande jobbar med Justin, för att höra hur hela arenan var på väg att lyfta. Caitlin och Peyton stod på sidan där jag hade stått innan, och jag såg hur hon kollade på Justin, saken var den att det inte vårdade gott. Fast å andra sidan är det inta mitt hjärta som kommer bli krossat, om han inte kan bete sig som en normal människa. Han börja få lite av en Rockstar image, tro han kan få alla och även behålla dem. Han borde ha lärt sig att Clarissa inte tar någon skit från honom, han får kämpa sina fötter blodiga för att få tillbaka henne. Han kanske tycker det är värt det, jag vet inte. Men en sak är säker i alla fall, hon kommer tröttna på honom, och kicka honom i skrevet en sista gång.

 

”Nå vad tycker du? Håller jag måttet från när du såg mig sist, eller har jag sackat ihop totalt?” Justin slog till mig löst på axeln när han kom tillbaka backstage. ”Du håller måttet, garanterat. Kolla bara alla galna kvinnor där ute.” Jag nickade mot skynket som hände för entrén. Justin skrattade bara och tog emot en handduk som kom kastandes mot honom från en av dem som jobbar bakom scen. Det var en upplevelse och få se honom igen. Han är en av mina bästa vänner, men vi ses inte så ofta som jag önskade att vi kunde göra. Jag hoppas verkligen att han en dag i livet flyttar tillbaka till Stratford. Så att våra barn, precis som han och jag, kan växa upp tillsammans.


 

Jag vet inte vart jag ska börja någonstans, men jag har läst alla era kommentarer, och tro mig, jag har verkligen tagit till mig alla fina ord som ni har skrivit. Jag är verkligen ledsen över att det blev såhär, och jag vet inte ens om ni läser detta babbel som jag skriver här. Jag hoppas det. För jag menar verkligen det jag skriver, jag är ledsen!Kommentera.


Kommentarer
Hanna säger:

Jätte super duper bra! Kommer den nån mer idag? :)♥

Skrivet: | Bloggadress: http://lifeaccordingtomeee.blogg.se/

Anonym säger:

Super bra! Men träffar han aldrig Chazziie?:)

Skrivet: |

moa säger:

super!!

ska du sluta eller ska du fortsätta? jag tycker helt klart att du ska fortsätta! sluta inte för en sådan sak! <3

jag älskar hur du skriver <3sluta inte jag ber dig.

kommer det något mera idag?

Skrivet: |

Becka säger:

Blev så grymt glad när jag såg att det fanns ett nytt kapitel!



Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Emma säger:

Superbra :)

Skrivet: |

Lisa säger:

grymt bra! :)

Skrivet: |

felicia :) säger:

asbra <3



-jag har gått in tusen gånger för att se om det kommit upp nåt!

och nu när du äntligen hade lagt upp nåt även fast det som hände, så skrek jag av glädje!



Skrivet: |

Ebba säger:

Awesome kapitel !!!! Ett till !!! När kommer chaz in i bilden ? :-)

Skrivet: |

Alizzdream säger:

Jättebra! Men jag tycker lite synd om Chazzie som inte är med :) jag är överlycklig att du är back on track! Du är min favorit och jag älskar din blogg! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Emelie säger:

Så jävla glad jag blev när jag såg att du hade skrivit en ny del! Älskar din novell! (:

Skrivet: |

lolo säger:

hoppas du fotrsätter o jaaa alla vi älskar dig för att inte ha gett upp för en sån människa

Skrivet: |

Ebba säger:

Blev så jävla glad när jag gick in på din blogg o såg att ett nytt kapitel kommit upp, det gjorde min dag! Love u<33

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se/

Haley säger:

yay, grymt bra <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

cajsa säger:

Super bra!

kul att du inte lägger ner. för det vorre verkligen inte kul :/ <3

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se/

Maddie säger:

Blev grymt glad när jag såg att det hade kommit ett nytt kapitel! Skriv mera snälla!

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra! Var inte ledsen, vi, jag förstår att man kan bli arg! Men jag är jätte glad att du är tillbaka!

Skrivet: |

ebba säger:

asbra att du har börja skriva igen <33 den va as bra :)

Skrivet: |

Emilia säger:

Sååå bra! Skrek av glädje när jag såg det här.! :) Du är såå grymt bra och jag hoppas att du förstår hur bra du är. :)<3 Glad att du börjat skriva igen. =D

Skrivet: |

Anonym säger:

YEEEEEEEEEEEEY JÄTTE BRA!!!!

Skrivet: |

Felizia säger:

Blev så himla överraskad när jag såg att du hade lagt upp ett nytt kapitel! Tror att grannarna blev döva efter mina glädjeskrik :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Emelie säger:

skit bra :)

meeeerrrrr :)

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Arre säger:

bar för bra !!!!! vill ha meeeeeeeeeeeeeeeeeer !

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsshawtyforever.devote.se

Mickan - / My Life In My Words säger:

Du anar inte hur glad jag är över att du kom tillbaka, jag har haft dåligt med tid, därav har jag inte kunnat läst något förns nu. Och med en glad överraskning, du är tillbaka och kapitlet var jätte bra. :)

Ska läsa dem andra med, och kommenterar gör jag ju alltid ! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback