Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter seventy-seven.



 

Vi hade åkt från Jeremy, och Liam blev som planerat kvar där då han ville spendera så mycket tid som möjligt med Jazmyn. Vi åkte till hotellet och packade upp våra väskor samt tog oss en varsin dusch. Adriana ville bada med bubblor, så vi startade jacuzzin och hade i mycket tvål i den så det blev mycket skum. Hon var överlycklig, plaskade omkring precis som att det vore största badhuset hon varit i. ”Mamma kolla.” Jag stod framför spegeln och borstade ut mitt hår, samt drog på mig lite maskara. Jag vände mig om och fick se min lilla flicka med lödder i hela ansiktet förutom ögonen, så dem var det enda man såg. Jag började skratta. ”Du är knäpp.” Justin kom in i badrummet enbart i ett par uppknäppta jeans, och Jamie i famnen, men som vanligt sov han. ”Snälla, klä på dig. Du dödar mig.” Jag kollade tillbaka i spegeln, och kunde se hur han log mot mig i ögonvrån.

 

När jag tillslut fick upp Adriana, duschade jag av henne, och hängde hennes badrock om henne. Hon brukar alltid vilja sitta still i min famn när hon badat, så hon fick göra likadant denna gång också. Vi satte oss i sängen och hon började vissla, vilket jag aldrig har hört henne göra. ”Vad du är duktig.” Hon tittade på mig och log. ”Tack. Jag har en lös tand föresten.” Hon vickade på en av tänderna i överkäken. ”Låt den sitta tills den lossnar.” Justin la ned Jamie på sängen och drog på sig en gul t-shirt. ”Snygging.” Justin tittade mot mig och blinkade till med ena ögat, vilket fick Adriana att skratta. ”Pappa flirtar med mamma.” Hon sa det som en ramsa, vilket fick både mig och Justin att skratta. Han plockade fram kläder till Adriana, och även om han är en karl, så kan han de där med snyggt. En vit klänning. ”Han behöver inte flirta med mig, han har redan fångat mig.” Hon skrattade lite och skuttade fram till Justin som hjälpte henne på med kläderna.

 

 

”Clarissa älskling.” Alessa kom springandes mot oss i hallen. ”Hej bästa vän.” Vi kramades ett tag, samtidigt som både Ryan och Justin stod och tittade på oss. När vi släppte varandra flög Alessa över barnstolen och plockade genast upp Jamie. ”Jag vet vad vi ska göra när dem gått sedan.” Hon kollade på Ryan och sedan på Jamie igen. Både jag och Justin började skratta. ”Vi kan gå på en gång?” Alessa spände ögonen i mig, men började genast skratta. Vi gick in tillsammans från hallen och hamnade i vardagsrummet. Adriana och Drew fick en varsin glass och sprang upp på hans rum. Det känns så fruktansvärt skönt att mina barn kommer så bra överens med både Jazzy, Jaxon och Drew.

 

”Tänker ni aldrig på att flytta tillbaka hit?” Ryan tog en klunk av sitt kaffe och kollade på Justin. Jag vet inte om han har tänkt på det, men jag har, väldigt mycket. Jag vill inget annat än flytta tillbaka, jag vill att mina barn ska få växa upp i underbara Stratford, tillsammans med deras nära och kära, plus att jag saknar alla när jag sitter i Atlanta. ”Jag gör det. Men jag vet inte hur Clarissa känner för det.” Han kollade frågande på mig, precis som att han kunde läsa mig, han sa mina ord jag precis innan hade tänkt. Ibland funderar jag hur han gör, hur han så lätt kan läsa mig. ”Jag vill.” Var allt jag svarade honom, han log, ett bländande vackert leende. Jag älskar hans leende, det är så speciellt, hela hans kropp ler, på ett speciellt sätt. Han tog min hand över bordet, och smekte min handrygg. ”Varför gör ni inte det då? Finns gott om fina hus.” Alessa fortsatte på samma spår som Ryan var inne på. ”Vi får prata mer om det sen.” Justin nickade mot mig och tog sig en kaka.

 

”Hur kan man vara så liten och så söt, som han är? Har ni kommit på något namn, eller är det fortfarande Junior som gäller?” Ryan satt och gosade med Jamie, men han sov, så egentligen var det inte så mycket gosande. ”Nej, han ska heta, Jamie, Jamie Justin Bieber.” Med ett milt leende vände Ryan tillbaka blicken på lilleman, och pussade honom i pannan. Jag såg på Alessa att hon så gärna ville ha en till liten, hon suktade efter en bebis. ”Det blir kalas på torsdag hemma hos mormor och morfar, Adriana fyller ju år.” Både Alessa och Ryan svarade i mun på varandra att dem självklart skulle komma. Jag tror att Adriana blir glad nog bara av att ha sina nära och kära med sig. Hon fick en stor fest förra året, så både jag och Justin tyckte det skulle duga med ett kalas bara för familj och vänner. Hon tyckte vi hade rätt.

 

”Justin kan du öppna dörren om du ändå ska till köket?” Alessa ropade på Justin, så han vände från köket och gick till hallen istället. När han hade öppnat blev det ett jävla liv där ifrån, och jag förstod på en gång att det var Chaz som hade kommit. Jag hörde båda två säga att dem saknat varandra och att dem önskade att dem kunde träffas oftare. Efter ett tag av deras babbel kunde jag höra en tjejröst mitt i allt. Chaz kom in i vardagsrummet och Sammie kom tätt efter. ”Chaziiiie, kul att se dig.” Jag reste mig upp från soffan och kramade om honom. ”Ja, visst är det.” Vi skrattade och han slog sig ned i fåtöljen, samtidigt som jag kramade om Sammie. ”Är ni tillsammans?” Jag viskade mot hennes axel, och hon nickade lite och en svag nyans av rodnad spred sig i hennes ansikte. Hon satte sig ned i knä på Chaz, och han la armarna om henne. Dem var så fruktansvärt söta tillsammans, och jag hoppades faktiskt på att dem skulle bli ett par, redan första gången jag träffade dem två tillsammans.

 

Att spendera tid tillsammans med Alessa är det jag verkligen saknar. Jag saknar att hon och jag kunde göra spontana saker tillsammans. Jag tänker på henne ofta, inte ens Justin vet om det. Det känns verkligen i kroppen när jag är tillbaka i Stratford, tillbaka hemma. Det är det här stället som är mitt hem, kommer nog alltid vara. Jag längtar alltid tillbaka hit då jag kommer tillbaka till Atlanta. Jag stod och tittade ut genom köksfönstret, som utsikten ledde en bit över Stratford då deras hus ligger en bit upp, så man ser. Helt plötsligt kände jag två armar om mig, och hur Justin la sitt huvud på min axel. ”Vad tänker du på gumman?” Jag la mina händer på hans, och vände mitt ansikte mot honom. ”Jag saknar detta ställe, så sjukt mycket. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få flytta tillbaka.” Han smekte mig över magen och kysste mig lätt på kinden, mitt hjärta hoppade över ett slag och en rysning gick längs min ryggrad. ”Vi gör det, vi flyttar hem igen. Jag vill jag med, men det kommer bli dubbelt så mycket flygande för mig, om vi inte bygger en ordentlig studio hemma.” Jag vände mig om och la armarna om hans nacke. ”Vad som helst, bara vi flyttar hem.” Han pressade sina läppar mot mina och kysste mig ömt. ”Förlåt om jag stör, men jag tror Jamie är hungrig.” Han gnällde lite där han låg i Chaz famn, och han hade inte ätit på ett tag så det kunde mycket väl stämma.

 

Jag gick in i Alessa och Ryans sovrum och satte mig på sängen för att kunna amma Jamie i rätt ställning och utan publik. Även om folk under detta tak har sett tuttar förut, så känns det ändå fel. Det knackade på dörren och jag hörde en tjejröst utanför. ”Får jag komma in?” Alessa sköt upp dörren och bländade av ett kritvitt leende. ”Klart du får.” Henne har jag bytt om framför många gånger, så det kvittade. ”Jag är så avis på dig. Jag vill också ha en liten knodd igen.” Han log drömmande mot mig, och jag förstod att hon verkligen menade det, hon var den som alltid lekte med Liam när han var yngre. ”Det kommer en dag då du också blir gravid igen.” Jag vilade ett tag, och la upp Jamie mot axeln så han skulle få rapa lite. Det kändes konstigt, att sitta på samma sätt en gång till, och bara njuta av att man faktiskt hade tre underbara barn. Jag visste att Liam skulle bli den perfekta storebrodern och aldrig låta något hända varken Adriana eller Jamie.


 

Tidsinställt. :) Jag sover nog, men för er som är vakna. Vad tycker ni?Kommentera.


Kommentarer
Emma säger:

JÄTTE BRA :D

Skrivet: |

caroline svensson säger:

du är helt jävla otrolig!

åååååh! vet inte vad jag ska skriva, jag blir helt mållös!

jag älskar dig och jag älskar det du skriver, bättre kan jag inte uttrycka mig!

LOOVE <3

Skrivet: |

Hanna♥ säger:

Jättesuperduperkuperluper o.s.v bra jue! Vill bara ha mer NU! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://lifeaccordingtomeee.blogg.se/

Anonym säger:

Yeah! AWESOME

Skrivet: |

Haley säger:

Grymt bra <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Ebba säger:

Grym en till !!! :-)

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Felizia säger:

Grymt bra!:D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Alexandra säger:

Super bra!

Skrivet: |

Emelie säger:

sklit bra :)

meerrrr :)

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

K A R I N säger:

SKITBRA!

vem är tjejen som i novellen är Adriana ? sjukt söt :)

Skrivet: |

Alizzdream säger:

Bäst! Älskar din novell, jag kan inte sluta säga det :p men jag är förälskad i den! Du äger! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

ellen säger:

http://justinbieberstoorys.blogg.se/2012/january/fragestund.html#comment



Har frågestund på bloggen nu! Ställ en fråga vetja!?

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoory.blogg.se/

Anonym säger:

Superbra :)

Skrivet: |

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag har seriöst inget dåligt att säga, jag har ingen kritik, jag älskar varje kapitel mer och mer.

Jag älskar stunderna när Clar säger åt Justin att klä på sig, haha, jag ler med hela ansiktet ! :)

Jag hade sagt samma sak ! :D

Underbart !

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback