Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter seventy-one.



 

Jag hade ingen aning om hur mina fans skulle reagera när Clarissa klev upp på scenen istället för Selena, och helt ärligt kunde jag inte bry mig mindre heller. Selena har för sista gången satt sin fot i mitt liv, jag förstår inte hur hon kan tro att jag ens tänkte prata med henne efter att ha först kidnappat Adriana, och sedan försökt döda mitt andra barn. ”Justin, hur mår du?” Liam satte sig ned bredvid mig i soffan, det var bara han och jag inne i min loge. ”Jag mår bra, hur mår du?” Ett leende lekte på hans läppar, och det blev ännu större när hans mobil plingade till. Innan han hann reagera tog jag den av honom, och kollade vad han hade fått. Men ångrade mig i sista sekund då jag såg att det var från min syster. ”Ge mig mobilen.” Han skrattade inte längre, utan var mer arg. ”Okej okej. Lugn lill grabben.” Han fick tillbaka mobilen, och fastnade totalt inne i sms:et.

 

”Liam, kan du gå ut till Adriana och Kenny en stund?” Clarissa kom in i min loge, med en sjukt snygg klänning och en underbar sminkning. Han tittade skeptiskt på både mig och Clar, men gjorde som hon sa. Jag satt fortfarande kvar i soffan, men kollade på henne hela tiden, och varje rörelse hon gjorde. ”Så, hur ser jag ut?” Hon snurrade ett varv framför mig. ”Skit snygg. Vet inte om jag vågar släppa ut dig på scen.” Hon kollade chockat på mig, men satte sig gränsle över mina ben. ”Och varför inte det?” Hon la sina armar om min nacke och jag placerade mina händer på hennes lår. ”Det finns grabbar i publiken också. Dem kommer hoppa upp på..” Hon tystade mig genom sina läppar hårt pressade mot mina. Kyssen övergick till hångel, men som vanligt blev vi avbrutna. ”Justin, Clarissa är ni redo?” Båda två suckade och kollade bak på Kenny som stod i dörren.

 

”Kom igen nu älskling, kick it.” Clarissa klev upp på scenen, och satte den första delen på låten, helt utan problem. Jag kunde skymta Adriana från sidan hur hon med stora ögon skådade sin vackra mamma, och hur Liam tappade hakan då han såg Clarissa entra scenen. Publiken var som vilda, och det var underbart att höra stödet dem gav henne. Min tur kom och jag gled sakta men säkert fram, och la armarna om henne. Ett ljud utan dess like fick nästan taket på arenan att resa sig, direkt jag släppte Clar igen blev det genast tystare, men långt ifrån knäpptyst. Hela scenen förvandlades till ett romantiskt hotellrum, i alla fall i min skalle. Även om den var mörk och dyster i vanliga fall, men med Clar på samma scen som jag, kunde inget gå fel. Hon sjöng, med sådan stark röst, och sådan inlevelse, att till och med min hud knottrade sig.

 

Jag var stolt över henne, att hon klarade av det så pass bra som hon gjorde. Det är en sak att synas med mig ute bland folk, och ha alla paparazzi hängandes efter en, men det är en helt annan sak att göra det jag faktiskt gör, men hon lyckades, hon kunde ta arenan med storm. Och för första gången ska det bli kul att se vad tidningarna har att säga om detta. När hela min konsert var över gick jag in i min Loge där Clar stod i bara underkläder framför spegeln, och snurrade på sig så hon såg sig själv från alla vinklar. Hon är i månad 5, och har en underbar mage. ”Baby, vet du hur vacker du är?” Med ett underbart leende vände hon sig om så hon kollade nästintill rakt igenom mig. ”Jag älskar att höra dig säga det.” Jag gick fram till henne och placerade mina händer på hennes mage, hon rös till och kysste mig.

 


 

Det var en sådan sjuk känsla att stå på scenen, jag förstår verkligen varför Justin älskar att göra det han gör. Och att jag får vara en del av det är bara en bonus. Han kan, och har bara kastat i väg mig så många gånger, men jag är trött på att älta det, jag vill och ska leva med honom hela mitt liv. Vi var tillbaka på hotellet, och Justin hade bett personalen att byta hotellrum, till ett större. Liam och Adriana fick ett varsitt rum, jag hade också kunnat ta ett, men jag höll mig sida vid sida på Justin. ”Mamma, kan inte vi spela fia med knuff?” Adriana kom ut från sitt rum som hon så stolt valde ut när vi kom, hon tyckte det skulle bli kul att sova ensam, vilket jag absolut inte köpte, hon kommer med all säkerhet komma och krypa ned mellan mig och Justin, men det är sådant man får ta. ”Klart vi kan, vilken färg vill du vara?” Jag var den som hann duscha efter konserten, så Justin stod i duschen medan jag och Adriana började spela. Liam låg inne på sitt rum och sms:ade med vem jag tror var Jazzy. Jag förstår att han saknar henne. ”Gul, är jag.”

 

”Får jag vara med?” Justin kom ut i bara mjukisar och satte sig ned bredvid Adriana. ”Klart du får pappa.” Adriana plockade fram dem blåa gubbarna åt honom, och det blev hans tur att slå tärningen. Olyckligtvis stod jag precis på hans ruta ifall att han skulle få ut en gubbe skulle han putta in mig. Han log mot mig och slog tärningen. ”Gud vad du är elak.” Han placerade min enda gubbe i mitt bo igen, och jag var tvungen att börja om. ”Spelets regler gumman.” Adriana skrattade åt oss och kastade tärningen som gjorde att hon gick in med sin första gubbe, just för att hon hade fått 5:or och 6:or hela tiden. ”Det måste vara något fel på tärningen.” Jag försökte skylla ifrån mig, men båda två skrattade bara åt mig.

 

När Adriana hade vunnit typ tre gånger av tre, gav vi alla upp och beställde upp mat på rummet istället. Liam hade kommit ut och gjort oss sällskap. Så vi satt alla i köket och mumsade på alla olika sakerna som fanns på bordet. Grillad kyckling var det enda som Adriana åt, och några få gurkskivor. Liam drog i sig en bit av kycklingen men tillsammans med mycket sallad, och bröd. ”Mamma, kan jag få smaka en sådan jordgubbe med choklad på som du och pappa brukar äta?” Adriana visste att vi hade beställt upp sådana, så jag gick till kylen och plockade ut en till henne och en till Liam. ”Oh, vilka goda.” Det kanske var bra att hon gillade dem, då får hon i sig järn, och sedan sänker hon sockersuget den ungen nästan jämt har. Liam tyckte också om den.

 

Justin hade sedan ett tag dragit på sig en tröja, så man åter igen kunde koncentrera sig på det man skulle göra, och inte bara glo på hans överkropp, som verkligen inte var hälsosamt. Adriana och Liam låg skavfötters i soffan och kollade på barnprogram, på japanska dessutom, men det verkade inte störa dem två. Jag och Justin gosade ned oss i ena fåtöljen, och kollade på samma sak som dem, även om han ibland viskade betydelsefulla ord i mitt öra, så hela min kropp ryste. Han la mitt hår på ena sidan, och kysste den andra, samt la sina händer på min mage, under mitt linne. ”Du vet inte hur lycklig jag är. Titta bara på dem där två i soffan.” Både Liam och Adriana låg och nickade till flera gånger, vilket skulle resultera i att Justin var tvungen att lyfta in dem i sina sängar. ”Det finns inget jag önskar mer än att Liam ska ha ditt DNA. Du förstår inte hur ont det gör i mig att se honom varje dag, och veta att Alex gjorde mig illa när han blev till.” Några tårar rann ned från min kind, men han var snabb med att torka bort dem. ”Tänk inte så, tänk på allt bra Liam har gett dig istället.” Han höll om mig, och kysste min kind.

 

Justin bar in båda två till sina sängar, så under tiden klädde jag av mig och hoppade ned i sängen. När han kom tillbaka in i sovrummet tog han av sig sina kläder och gick in på badrummet för att borsta sina tänder. När han kom tillbaka la han sig ned, men inte som han brukar, han tryckte ned mig på rygg för att kunna lägga sitt huvud på min mage. ”Lilla grabben. Du förstår inte hur mycket pappa längtar efter dig. Jag vill att du ska se hur vacker din mamma är, och hur stark hon är som klarar av att leva tillsammans med mig.” Både jag och Justin reagerade då han sprakade till i magen. Han kollade upp på mig och log. ”Kände du?” Jag nickade och la mina händer på hans kinder för att sedan kunna pressa samman våra läppar.


 

U like?Kommentera.


Kommentarer
Linnea säger:

aww :) så guligt! älskar novellen! :)

Skrivet: |

caroline svensson säger:

jag älskade detta kapitlet!!

eller, jag älskar alla kapitel, men detta var speciellt :')

LOOVE <3

Skrivet: |

Anonym säger:

Älskar när du skriver ur Justins perspektiv!!! :DD

Skrivet: |

Haley säger:

Grymt bra <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Lisa säger:

naw :)

jättebra (:

Skrivet: |

Alizzdream säger:

Aww me like!

Längtar efter nästa! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Becka säger:

Sjukt bra!

Gjorde min lektion mycket roligare!

Skrivet: |

Emelie säger:

skit bra :)

love it :)

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Emilia säger:

Jättebra! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Super sött och helt bäst !!! Men har inte Liam börjat Kalle Justin för pappa ? :)



<33

Skrivet: |

Felizia säger:

Älskade sista meningarna! :')

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

tara säger:

SJUKT GRYMT!!! har presis läst alla dinna noveler för jag har vart sjuk hela dagen!!!! men ohhhhh vad bra du skrivr!!!!! du äääääääger :)))

Skrivet: |

tara säger:

hej de é ja igen. personen forsetter att skriva under ditt namn..... http://touchedbybieber.blogg.se/2012/january/utkast-jan-23-2012-1.html#comment

tänkte att du vill veta de

Skrivet: |

Emma säger:

Superbraaa

Skrivet: |

Hanna säger:

Yeah, me like ;)♥

Skrivet: | Bloggadress: http://lifeaccordingtomeee.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Älskade detta kapitel, har inte läst det pga allt skit som har pågått och rädslan över att du ska försvinna.

Det gör ont i mig om detta är det sista. :(



Lämna oss inte. <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback