Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter forty.

 

Han lyfte upp mig från där jag satt och gick in med mig, för att sedan lägga ned mig i sängen igen. Jag grät, nästintill hysteriskt. Allt släppte, och alla hemska mardrömmar spelades upp i mitt huvud. Han stängde balkongdörren och la sig bredvid mig. ”Jag är här nu, och från och med nu åker jag inte utan dig. Jag vill inte se dig såhär en gång till. Tro mig, det är hemskt nog.” Han hyschade och vaggade mig fram och tillbaka ett bra tag innan jag kunde kontrollera mina känslor, som för längesedan bubblat över. ”Förlåt, inte meningen du ska komma hem till det här.” Jag torkade mina tårar och skulle precis resa mig upp, men han drog tillbaka mig in i hans famn. ”Jag kommer mer än gärna hem till det här, det visar bara att du är människa.”

 

Hela dagen rusade förbi, även om vi inte gjorde speciellt mycket. Liam och Adriana busade med varandra som aldrig förr, och Adriana verkade gilla läget att Liam gav henne uppmärksamhet. Hon fick dock inte så mycket sådan av honom då Jazzy var här, men hon hade trots det både mig och Justin att falla tillbaka till. När klockan återigen blev läggdags bäddade vi ned oss riktigt ordentligt. ”Hur känner du inför morgondagen?” Justin låg och drog sina fingertoppar på min arm. ”Jadu, vad ska man säga? Ännu en gång ska någon se allt. Jag vill egentligen inte.” Han började skratta, vilket han gjorde den där gången då jag var där och skulle klippa trådarna också. ”Allt kommer gå bra.” Vi somnade ganska på en gång den kvällen. Och jag är inte ett dugg förvånad.

 

Jag var den som vaknade först på morgonen, just för att jag hade ställt klockan på åtta. Jag hade tid på gynmottagningen halv 10 och var tvungen att få i mig något att äta, samt duscha innan jag skulle åka. Justin rörde lite på sig precis då jag klev ur sängen, men han vände sig bara om. Det blev inte en lång dusch, utan mer en, in och ut. Även om jag var noga med att tvätta hela min kropp. När jag kom ned till köket satt Adriana där och stirrade ut genom fönstret. ”Gumman vad gör du vaken?” Hon vände sig om och hoppade ned från stolen. ”Jag kunde inte sova mer, och jag ville inte väcka er.” Jag tog upp henne i min famn, och började plocka fram frukosten. ”Du kan väcka oss när som helst, glöm aldrig det.” Hon skakade på huvudet och hoppade ned från min famn. Vi åt frukost tillsammans, och när jag skulle åka skickade jag upp Adriana till Justin. ”Gå upp och lägg dig bredvid pappa. Mamma kommer hem snart.”

 

När jag kom fram till mottagningen var det nästan inge folk utanför, vilket var ganska skönt. Jag orkar inte med att allt jag gör hamnar i tidningar på en gång, och detta var ett tillfälle paparazzi skulle ha tagit om dem ville ha en bra story. Jag lärde mig något från förra gången, då den där tjejen valde att sälja min graviditetsstory till tidningen, så nu befinner jag mig hos en privat klinik, som verkligen lever efter tystnadsplikt lagen, jag vet att andra kändisar går hit, även om inte jag är kändis, men lever med en. ”Miss Jones. Välkommen” Den vänliga gynekologen kom ut och hälsade på mig. ”Mitt namn är Isabella.” Vi skakade hand och hon visade in mig i ett rum. ”Så du är här för att plocka ur din spiral?” Jag satte mig ned på stolen och hon knappade lite på sin dator. ”Ja, det är jag. Och jag har inga planer på att sätta tillbaka den igen.” Hon skrattade lite. ”Okej. Det är ju ditt val.”

 

Att placera sin kropp i en sådan stol är nog inget jag tror någon tycker är kul. Man gör det för att man är tvungen. Vilket jag var, jag var tvungen, även om Adriana på något konstigt sätt blev till med spiralen i. Nu ville vi planera barnet. Hon lyfte upp mina ben åt varsitt håll, och visade vad det var för instrument hon skulle använda. Egentligen ville jag inte veta, jag ville bara få det överstökat. Jag låg och stirrade i taket, och tro mig, jag kände verkligen när hon tillslut fick ut den. ”Så, allt är klart.” Jag klev ned från stolen och drog på mig mina kläder. ”Du är välkommen tillbaka, och jag hoppas verkligen att det blir en liten unge nu.” Hon flirtade till det lite innan jag lämnade hennes rum. ”Tack.” Med ett leende på läpparna stängde jag dörren och drog på mig mina solglasögon innan jag klev ut och gick mot bilen.

 

”Hemma.” Justin var den som kom springandes först, annars brukar det alltid vara Adriana. ”Hur gick det?” Han hade ett brett leende och kramade om mig. ”Bra. Men jag kom på en sak.” Han kollade förundrat på mig, och släppte taget om mig, han gav mig en lätt puss och drog med mig in i köket. ”Vadå?” Oron fanns i hans röst. ”Vi ligger inte med varandra fören vi har kommit iväg på semester.” Hans oro försvann och han blev istället förvånad. ”Menar du allvar?” Jag nickade och reste mig upp från stolen för att sätta mig på bänken där han höll på med maten. ”Ja, varför inte? Jag har ju plockat ur den av en anledning, och jag vill att det ska bli så också.” Han fortsatte att hacka löken, och kollade på mig. ”Som du vill. Men du vet att det är du i slutändan som kommer hoppa på mig.” Han kysste mig och tro mig, han hade rätt. Jag ville ha honom, och hålla mig i två veckor skulle bli galet.

 

Spagetti och köttfärssås stod på menyn för dagen, och det var Justin själv som hade gjort det. Både Liam och Adriana åt precis som att dem inte skulle få någon mer mat. ”Mamma, jag orkar inte mer.” Adriana lutade sig tillbaka i stolen, med både spagetti och mjölk runt munnen. Både jag och Justin började skratta. ”Lilla gumman, du behöver inte äta mer heller.” Jag tror att hon hade fått i sig tre tallrikar, och var inne på sin fjärde. ”Men du tvättar munnen innan du gör något annat.” Hon kollade på Justin och nickade, samtidigt som hon hoppade ned från stolen. Liam hade sedan ett tag gått och lagt sig på rygg, på soffan. Han var också proppmätt. ”Tack för maten pappa.” Hon skuttade ut från köket och vidare in på toaletten. Jag och Justin satt kvar ett tag, mittemot varandra. ”Det var super gott, tack.” Han fattade taget om min hand över bordet och kollade intensivt på mig.

 

”Har du pratat med din mamma om hon kan ta barnen, eller ska jag prata med min?” Vi hade precis dukat av bordet och höll nu på med disken och allt annat. ”Du kan väl fråga din, det var ju ett tag sedan.” Jag nickade och gick ut i hallen efter min väska, och mobilen. Slog in mammas nummer och lät signalerna gå. ”Hej gumman, det var inte igår. Hur mår du?” Min mamma är alltid så omtänksam. ”Hej mamma, det är bra med mig. Hur är det med dig?” Hon skrattade till, ett skratt jag faktiskt ärvt av henne. ”Bara bra. Hade du något speciellt på hjärtat?” Jag funderade ett tag, och kollade på Justin som fortfarande höll på med köket. ”Ja, jag tänkte höra om du har lust att vara barnvakt om två veckor.” Både Liam och Adriana hörde mig, så dem spärrade upp sina öron extra mycket. ”Ja, det skulle jag väl kunna, hur länge?” ”I en vecka, jag och Justin ska åka på semester.” Än en gång skrattade hon till. ”Jasså, någon speciell anledning?” Jag skakade på huvudet, precis som att hon skulle ha sett mig. ”Nej. Lite lugn och ro bara.” Vi fortsatte prata ett tag, men avslutade sedan samtalet.

 

Allt Justin gjorde, gjorde han av en anledning. Han kastade intensiva blickar, varje gång han kysste mig smekte han mig över ryggen och vidare ned. Han gjorde allt mycket jobbigare för mig, men det visste han redan om då han gjorde det av den anledningen. Liam och Adriana var i hans rum och kollade på Bilar, den filmen som gick om och om igen när han var mindre, det var ett tag sedan han såg den. Så jag och Justin fick vardagsrummet då han var klar med köket. Jag låg åt ena hållet i soffan och han åt andra, bara just för att jag skulle hålla mig ifrån honom. Jag intalade mig själv att klarade jag en dag, kunde jag klara två veckor. ”Baby, kom hit.” Justin ville att jag skulle lägga mig framför honom, men jag skakade på huvudet och fortsatte kolla på tv. ”Sluta fjanta dig. Kommer inte du hit, kommer jag till dig.” Hans leende, han såg ut som en retsticka. Han reste sig upp och kom till mig. ”Skyll dig själv, det är du som gör mig hämndlyst. Du kan inte mena allvar att du ska hålla dina händer ifrån mig i två veckor. Både du och jag vet att det inte kommer funka.” Han hade rätt i det han sa, men jag försökte hela tiden intala mig själv att det skulle gå. ”Jo, det kommer det, om du höll dina händer för dig själv.” Han skrattade samtidigt som han la sig bakom mig, och la sin arm om mig. ”Jag har inte gått med på det, så jag kommer göra allt för att du ska inse att det inte är någon idé.” Jag kunde nästan se hur han log bakom mig.


 

Blir inget mer idag, då jag inte har kunnat skriva några fler kapitel. =/ Mitt huvud höll på att trilla av tidigare idag, men nu är jag tillbaka på banan, och försöker koka ihop några kapitel. Så det kommer väl kanske några imorgon i alla fall. :) ♥


Kommentarer
nour säger:

awesome :D

Skrivet: |

nour säger:

awesome :D

Skrivet: |

Haley säger:

grymt <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Johanna säger:

GRYMT!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

cathrine säger:

grym som alltid!!!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://cattenz.blogg.se/

Anonym säger:

Super!!!

Skrivet: |

Becka säger:

Superbra! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Lisa säger:

Jättebra skrivet :)

Skrivet: |

cajsa säger:

Såååååå himla super bra !:)

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Felizia säger:

Helt underbart! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

bella säger:

Jag kan inte komentera på kapitel 41 men jag skriver det här istället:D Kapitlet var super!!!

Skrivet: |

Lisa säger:

Jättebra :)

Btw. jag kan inte kommentera kapitel 41 :/

Skrivet: |

Anonym säger:

Funkar inte att kommentera 41...

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

jag kan inte kommentera forty-one, et står denna sida kan inte hittas :o <3

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Haley säger:

Det går inte att kommentera 41, eller inte för mig iaf! Så skriver det här ist, grymt kapitel =))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Haley säger:

Det går inte att kommentera 41, eller inte för mig iaf! Så skriver det här ist, grymt kapitel =))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Emma säger:

Tog du bort kapitel 41? :o

Skrivet: |

Sandra säger:

Det går inte att kommentera på kapitel 41, tog du bort det?

Hoppas inte, för det var urgrymt! :D



Iallafall, ville bah fråga, hur lång kommer HITRISA - PART 2 bli?

Jag hoppas på ÖVER 100 kapitel, som i PART 1 :D:D:D



DU ÄR GRYMT BÄST PÅ ATT SKRIVA <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Sandra säger:

Det går inte att kommentera på kapitel 41, tog du bort det?

Hoppas inte, för det var urgrymt! :D



Iallafall, ville bah fråga, hur lång kommer HITRISA - PART 2 bli?

Jag hoppas på ÖVER 100 kapitel, som i PART 1 :D:D:D



DU ÄR GRYMT BÄST PÅ ATT SKRIVA <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Quinee säger:

Oooh Jag älskar när Liam säger pappa till Justin !!! Hihi



Ännu en Bieber :D yeeeey :P haha

Jätte bra kapitel btw ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

elin säger:

toppenbra hörru!

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

mimmi säger:

awesome! vars tog kapitel 41 vägen? ;o

Skrivet: |

caroline svensson säger:

DU ÄR VÄRLDSBÄST!! :D

ÄLSKAR ALLA KAPITEL!!

LOOOVE <3

Skrivet: |

ellen säger:

skit bra!!!!!!!!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoorys.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback